Wolna Aborcja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 204 z 204 ]

196 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-27 13:54:29)

Odp: Wolna Aborcja

Podbijam temat, ja widzę globalną tendencję.Zawsze do takich tematów wpada stado mężczyzn i utożsamia się z płodem, mając gdzieś perspektywę, osobiste przeżycia i zdanie kobiety.

Zobacz podobne tematy :

197

mallyna napisał/a:

Podbijam temat, ja widzę globalną tendencję.Zawsze do takich tematów wpada stado mężczyzn i utożsamia się z płodem, mając gdzieś perspektywę, osobiste przeżycia i zdanie kobiety.

Ja akurat nie jestem za aborcja na życzenie... dlatego wnioskuję o legalna sterylizację kobiet na kobiety jej własne życzenie,bo mnie sie nie podoba fakt,że  kobiety musza truc organizm regularnie chemia w postaci antykoncepcji

Taki zabieg zapobiegnie aborcjom i dramatom wielu dzieci

198 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-27 18:05:05)

No ja też tak naprawdę jestem bardziej za sterylizacją, ale ja mam podejrzenia graniczące z pewnością, że faceci walczą nawet nieświadomie już na poziomie biologicznym o przetrwanie swojego gatunku i systemu który stworzyli dlatego zawsze się wykłócają z kobietami o aborcje czy sterylizację. Nawet sama sterylizacja ich denerwuje cokolwiek co ogranicza płodność kobiet, nigdy nie wykazują troski o zdrowie kobiet czy co przechodzą, o ile to dotyczy to ich "własności" czyli żony. To jak w przyrodzie samce walczą przede wszystkim o przetrwanie gatunku, rozmnażanie kosztem samic i czegokolwiek, faceci Human Sapiens są tacy sami byle nowe dzieci się rodziły nieważne jakim kosztem byle chromosom XY się nie obniżył i nie zabrakło nowego dostępu do kobiet.

199 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-27 16:10:49)

Hej faceci dlaczego nawet sterylizacja was denerwuje cokolwiek co by ograniczyło płodność kobiet ? skąd wasze reakcje ? to absurdalne

200

mallyna napisał/a:

Hej faceci dlaczego nawet sterylizacja was denerwuje cokolwiek co by ograniczyło płodność kobiet ? skąd wasze reakcje ? to absurdalne

Dokładnie też mnie to zastanawia

201

mallyna napisał/a:

A kogo to denerwuje? Rob co chcesz

202

Bert44 napisał/a:
mallyna napisał/a:

No facetów denerwuje. To widac nawet po komentarzach  nie tylko tu na forum ale np na Facebooku

203 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2026-08-28 12:06:59)

Julia life in UK napisał/a:
Bert44 napisał/a:
mallyna napisał/a:

No facetów denerwuje. To widac nawet po komentarzach  nie tylko tu na forum ale np na Facebooku

Denerwuje mnie sterylizacja obcej babki? Co mnie to obchodzi?
Oczekuje tylko ze wchodząc w związek powie facetowi jak jest.
A Was denerwuje wazektomia bo nie wiem co na Facebook u mówią?

204

Bert44 napisał/a:
Julia life in UK napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Denerwuje mnie sterylizacja obcej babki? Co mnie to obchodzi?
Oczekuje tylko ze wchodząc w związek powie facetowi jak jest.
A Was denerwuje wazektomia bo nie wiem co na Facebook u mówią?

Ale ja nie pisze o Tobie konkretnie,tylko ogólnie o facetach,tych ktorych to denerwuje.  Jeżeli Ciebie nie denerwuje to ok

Posty [ 196 do 204 z 204 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024