Podbijam temat, ja widzę globalną tendencję.Zawsze do takich tematów wpada stado mężczyzn i utożsamia się z płodem, mając gdzieś perspektywę, osobiste przeżycia i zdanie kobiety.
196 2026-08-27 13:49:28 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-27 13:54:29)
Podbijam temat, ja widzę globalną tendencję.Zawsze do takich tematów wpada stado mężczyzn i utożsamia się z płodem, mając gdzieś perspektywę, osobiste przeżycia i zdanie kobiety.
Ja akurat nie jestem za aborcja na życzenie... dlatego wnioskuję o legalna sterylizację kobiet na kobiety jej własne życzenie,bo mnie sie nie podoba fakt,że kobiety musza truc organizm regularnie chemia w postaci antykoncepcji
Taki zabieg zapobiegnie aborcjom i dramatom wielu dzieci
198 2026-08-27 15:49:09 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-27 18:05:05)
No ja też tak naprawdę jestem bardziej za sterylizacją, ale ja mam podejrzenia graniczące z pewnością, że faceci walczą nawet nieświadomie już na poziomie biologicznym o przetrwanie swojego gatunku i systemu który stworzyli dlatego zawsze się wykłócają z kobietami o aborcje czy sterylizację. Nawet sama sterylizacja ich denerwuje cokolwiek co ogranicza płodność kobiet, nigdy nie wykazują troski o zdrowie kobiet czy co przechodzą, o ile to dotyczy to ich "własności" czyli żony. To jak w przyrodzie samce walczą przede wszystkim o przetrwanie gatunku, rozmnażanie kosztem samic i czegokolwiek, faceci Human Sapiens są tacy sami byle nowe dzieci się rodziły nieważne jakim kosztem byle chromosom XY się nie obniżył i nie zabrakło nowego dostępu do kobiet.
199 2026-08-27 16:09:57 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-27 16:10:49)
Hej faceci dlaczego nawet sterylizacja was denerwuje cokolwiek co by ograniczyło płodność kobiet ? skąd wasze reakcje ? to absurdalne
Hej faceci dlaczego nawet sterylizacja was denerwuje cokolwiek co by ograniczyło płodność kobiet ? skąd wasze reakcje ? to absurdalne
Dokładnie też mnie to zastanawia
A kogo to denerwuje? Rob co chcesz
mallyna napisał/a:Hej faceci dlaczego nawet sterylizacja was denerwuje cokolwiek co by ograniczyło płodność kobiet ? skąd wasze reakcje ? to absurdalne
No facetów denerwuje. To widac nawet po komentarzach nie tylko tu na forum ale np na Facebooku
203 2026-08-28 12:06:12 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2026-08-28 12:06:59)
Bert44 napisał/a:mallyna napisał/a:Hej faceci dlaczego nawet sterylizacja was denerwuje cokolwiek co by ograniczyło płodność kobiet ? skąd wasze reakcje ? to absurdalne
No facetów denerwuje. To widac nawet po komentarzach nie tylko tu na forum ale np na Facebooku
Denerwuje mnie sterylizacja obcej babki? Co mnie to obchodzi?
Oczekuje tylko ze wchodząc w związek powie facetowi jak jest.
A Was denerwuje wazektomia bo nie wiem co na Facebook u mówią?
Julia life in UK napisał/a:Bert44 napisał/a:A kogo to denerwuje? Rob co chcesz
Denerwuje mnie sterylizacja obcej babki? Co mnie to obchodzi?
Oczekuje tylko ze wchodząc w związek powie facetowi jak jest.
A Was denerwuje wazektomia bo nie wiem co na Facebook u mówią?
Ale ja nie pisze o Tobie konkretnie,tylko ogólnie o facetach,tych ktorych to denerwuje. Jeżeli Ciebie nie denerwuje to ok