Czyli Lucek łże
Wstyd! Tfu, tfu
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Roast me: Be.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli Lucek łże
Wstyd! Tfu, tfu
Powiedzmy że zmienny jest
KoralinaJones napisał/a:Obawiam się, że po pobycie na tym forum sam będzie potrzebował fachowej pomocy
PS. A to Lucka już zeswatałeś?
Przecież zaprzestałem tej niewdzięcznej działalności - ostatnio Panna się miała nim zająć ,też pewnie klęska
Panna Agusia zrezygnowała z konsumowania Psychologa? Pewnie niestrawny jakiś
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Obawiam się, że po pobycie na tym forum sam będzie potrzebował fachowej pomocy
PS. A to Lucka już zeswatałeś?
Przecież zaprzestałem tej niewdzięcznej działalności - ostatnio Panna się miała nim zająć ,też pewnie klęska
Panna Agusia zrezygnowała z konsumowania Psychologa?
Pewnie niestrawny jakiś
Możliwe że znowu z tatarem coś kombinował ,
da sobie radę twardym trza być nie miętkim co tam forum co tam kobieta
Luckiem też jedna inna Panna miała się zająć i nic z tego obiecanki cacanki
(...) jedna inna Panna miała się zająć i nic z tego obiecanki cacanki
....i schodzimy na ziemię
jak zwykle
L666 i tak podgląda ,ale pęka i tu nie wejdzie przez przekorę
udaje że zajęty jest bardzo
A może właśnie jest zajęty bardzo. Kto go tam wie...
Właśnie, coś psychologa długo nie ma..Kto wie, co on tam wyrabia? Może jakieś sesje na kozetce załatwia?
------------------------------------------------
Zdrowie twardych i niezłomnych!
Właśnie, coś psychologa długo nie ma..Kto wie, co on tam wyrabia? Może jakieś sesje na kozetce załatwia?
![]()
------------------------------------------------
Zdrowie twardych i niezłomnych!
No z tydzień go nie ma może więcej - to może zabić
Niektórzy może tęsknią już co nie jest niczym złym przecież i to ludzka sprawa .
A Psycholog ostatnimi czasy zarzekał się że do psychologa i na terapię nie pójdzie bo na pewno coś znajdzie się u niego.
A ja się tutaj nie będę zarzekać
L666 i tak podgląda ,ale pęka i tu nie wejdzie
przez przekorę
A ja się tutaj nie będę zarzekać
![]()
wiemy wiemy
jak już bardzo będziesz tęsknić i szaleć to wyślemy Cię do Psychologa siłą
KoralinaJones napisał/a:A ja się tutaj nie będę zarzekać
![]()
wiemy wiemy
![]()
jak już bardzo będziesz tęsknić i szaleć to wyślemy Cię do Psychologa siłą
Nie mam diesla
paslawek napisał/a:L666 i tak podgląda ,ale pęka i tu nie wejdzie
przez przekorę
jes jes jes ściągnięty - pokusa nie do odparcia
O to chodziło - ściągnąć Cię choć nie wiadomo po co
Nie mam diesla
godzina samolotem a z lotniska w Suwałkach jeszcze szybciej
godzina samolotem
Ale bez dojazdu na lotnisko
paslawek napisał/a:godzina samolotem
poważna sprawa i stan - liczyć już każdą minutę
zaczynam się niepokoić o Ciebie Koralino
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:godzina samolotem
zaczynam się niepokoić o Ciebie Koralino
Zapytaj się ją o myszy :-)
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ale bez dojazdu na lotnisko
zaczynam się niepokoić o Ciebie KoralinoZapytaj się ją o myszy :-)
Koralino pytam Cię o myszy ? Boisz się myszy ?
pewnie to jakiś podstęp i sztuczka ale niech tam
Koralino pytam Cię o myszy ? Boisz się myszy ?
Bez adwokata nie odpowiem na żadne pytanie
Lucyfer666 napisał/a:paslawek napisał/a:poważna sprawa i stan - liczyć już każdą minutę
zaczynam się niepokoić o Ciebie KoralinoZapytaj się ją o myszy :-)
paslawek napisał/a:Koralino pytam Cię o myszy ? Boisz się myszy ?
Bez adwokata nie odpowiem na żadne pytanie
To grubo jest z tymi myszami jak tak.
paslawek napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Zapytaj się ją o myszy :-)
kolor pazurków naturalny czy to hybryda ?
All natural
Bez adwokata nic nie powie? A na co dzień taka wygadana..
Bez adwokata nic nie powie? A na co dzień taka wygadana..
Tak to jest, jak guzika brakuje.
może ktoś na ochotnika i na własną odpowiedzialność i ryzyko chce być adwokatem Koraliny ?
hę ?
Ja się nie podejmuje, za duże ryzyko..
może ktoś na ochotnika i na własną odpowiedzialność i ryzyko
chce być adwokatem Koraliny ?
hę ?
Mnie nie zaufa choć nie wiem czemu
Lucek zostaje
bagienni_k napisał/a:Ja się nie podejmuje, za duże ryzyko..
Mnie nie zaufa choć nie wiem czemu
![]()
Lucek zostaje
Czy te czy mogą kłamać ? chiba nie
Poćka
Ostatnio co nie gadam z jakąś to ta mi o rurze;)))). Nie wiem czy to dobrze...
Ale za to sprawa słuszna
No dawać, na forum jest niemal anarchia. No to czekam na jakiś roast mojej osoby. Kto wie niech jedzie, ale opieramy się o działalność forumowa tylko;))))
Hameryki nie odkryję jak powiem, iż kobiet nie lubisz. Najbardziej irytuje ciebie samego, iż ich nie lubisz ale potrzebujesz
No jest potrzeba wsadzania w nie penisa co jakiś czas, tu mnie masz.
No jest potrzeba wsadzania w nie penisa co jakiś czas, tu mnie masz.
To już wiesz dlaczego żadna cię nie chce a jak już to cię zdradzają. Pewnie wsadzać dobrze nie umiesz
Be. napisał/a:No jest potrzeba wsadzania w nie penisa co jakiś czas, tu mnie masz.
To już wiesz dlaczego żadna cię nie chce a jak już to cię zdradzają. Pewnie wsadzać dobrze nie umiesz
Jak? Jeszcze nie dawno pisał, że nie rozumiem Rumuna, kiedy tak gada, bo tak naprawdę to ma on na myśli miłość od serca… Jedno mówi, drugie ma na myśli…
Uuuu… pojazd gruby XD
dobrakobieta90 napisał/a:Be. napisał/a:No jest potrzeba wsadzania w nie penisa co jakiś czas, tu mnie masz.
Jak? Jeszcze nie dawno pisał, że nie rozumiem Rumuna, kiedy tak gada, bo tak naprawdę to ma on na myśli miłość od serca… Jedno mówi, drugie ma na myśli…
Uuuu… pojazd gruby XD
Widać żadna się nie nabiera na gadanie o miłości od serca i szybko widzi kim jest Be czyli „zapychaczem”
Co on tu robi? Czyżby myślał, iż marudzenie na forum o miłości od serca przyciągnie naiwną wielbicielkę romansów
Łatwo Was striggerowac
Koń jaki jest każdy widzi
Nie wydaje mi się ))). A Twój mąż też słabo popychał, że go zdradzać musiałaś? Hmm?
)
To w twoim świecie kobieta jest do wsadzania jej penisa tylko i wyłącznie, więc swojej zdradzaczki zapytaj.
Uuuuu….a może zapytałeś, dlatego to przekonanie
Popracuj nad wsadzaniem lepiej
Łatwo Was striggerowac
Pozwólcie mu Przyszedł sobie tutaj udowodnić kilka rzeczy a w jakim jest stanie psychicznym każdy widzi
Zabolalo, co? Teraz sobie wyobraz, że po
1) Zdrada na męską psychikę ma taki wpływ, jak gwałt ma na psychikę kobiecą, chodzi o skalę
2) Wyobraź sobie, że Twój mąż czyta te brednie, czyta że jesteś zadowolona z tego co odwalilas, jak wysmiewasz innych zdradzonych mężczyzn, jak to niemal pochwalasz. Zero w Tobie skruchy, zero autorefleksji. Po prostu jesteś typowym egoistycznym oprawcą, dla której facet jest tylko od kasy i pełnienia roli żywego dildo (i jeszcze narzekasz coś, czyli ci nie gra)
Gratulacje, możesz być z siebie dumna;))))
Takie kobiety taktycznie nic tylko przelecieć i olać. A nie, sorry jeszcze trzeba się spotkać ze dwa razy i poopowiadać jakie cudowne jesteście i wyznać uczucie. Wtedy dopiero porzucić;))
Zabolalo, co? Teraz sobie wyobraz, że po
1) Zdrada na męską psychikę ma taki wpływ, jak gwałt ma na psychikę kobiecą, chodzi o skalę
Widzimy, że boli.
Oj boli, boli
No obyś się Sony nie przekonała;)
Nie bądź Pan rura i nie pękaj
Tak szybko eeeee i po intrydze
Co jak co ale się robi jakoś poważnie .
Koraliny będziemy bronić(co prawda umie się sama bronić ,ale co tam ) ,ma tu swoich wiernych rycerzy spod ciemnej gwiazdy ,mnie ,Lucka ,Bagiennika a jak trzeba to i Psychologa się wezwie na ratunek.
To nawet zabawne co z użytkownikami robi brak moderacji Paranoja totalna
Co nie, widelec?
(...) a jak trzeba to i Psychologa się wezwie na ratunek.
Wypraszam sobie, jestem tu jedyną zdrową psychicznie osobą
Nie wiem jak rozumieć Twoja wypowiedź, ale mnie rozbawiło, że wysmiewasz moje drugie konto, gdzie Ty masz co najmniej 4. I to chyba jeszcze za czasów moderacji taki incydent przechodził.
Paslawek, ale co tu bronić?
Paslawku o paziowej zapomniałeś. Giermkowa też na krzywdę mistrza zen nie patrzy bez bólu serca Ale Panna to wytrawny mistrz z Szaolin
Tylko patrzeć jak lecą głowy… o, jedna, druga…
Be. w poprzednim wcieleniu byłeś widelcem?
Nie wiem jak rozumieć Twoja wypowiedź, ale mnie rozbawiło, że wysmiewasz moje drugie konto, gdzie Ty masz co najmniej 4.
Zawsze możesz to przeżywać przez kolejne lata
Be. napisał/a:No obyś się Sony nie przekonała;)
To nawet zabawne co z użytkownikami robi brak moderacji
Paranoja totalna
Co nie, widelec?
paslawek napisał/a:(...) a jak trzeba to i Psychologa się wezwie na ratunek.
Wypraszam sobie, jestem tu jedyną zdrową psychicznie osobą
Takich ludzi nie ma
i nic w tym złego - normalka
chociaż teoretycznie podobno wyjątki się zdarzają
Na niby przecież
.
Paslawek, ale co tu bronić?
A czy to ważne ?
Się zobaczy
Paslawku o paziowej zapomniałeś. Giermkowa też na krzywdę mistrza zen nie patrzy bez bólu serca
Ale Panna to wytrawny mistrz z Szaolin
Ale jakim kur** widelcem znowu? Sony już mnie wcześniej posądzała o bycie jakimś Psychologiem Na Niby czy kimś takim, ale to trzeba być skończonym idiota by nie widzieć różnic. Za to jej nicki to co najmniej Panna Szlachetnego Rodu, GangOlsena, SonyXperia i teraz Koralina. A na pewno było tego więcej, bo takie życie jej. Nigdzie jej na stałe nie chcą, na chwilę ją lubią bo wesoła, ale po czasie każdy ma dość bo w sumie trochę pusta taka, jedynie śmiać się sztuczne umie;x
Ja tam nie czuje się niczyim obrońcą Nie mam na to odpowiednich papierów
DeepAndBlue napisał/a:Paslawku o paziowej zapomniałeś. Giermkowa też na krzywdę mistrza zen nie patrzy bez bólu serca
Ale jakim kur** widelcem znowu? Sony już mnie wcześniej posądzała o bycie jakimś Psychologiem Na Niby czy kimś takim, ale to trzeba być skończonym idiota by nie widzieć różnic. Za to jej nicki to co najmniej Panna Szlachetnego Rodu, GangOlsena, SonyXperia i teraz Koralina. A na pewno było tego więcej, bo takie życie jej. Nigdzie jej na stałe nie chcą, na chwilę ją lubią bo wesoła, ale po czasie każdy ma dość bo w sumie trochę pusta taka, jedynie śmiać się sztuczne umie;x
Geniusz
Przyszedł geniusz i oświecił wszystkich którzy już od dawna wszystko wiedzą
PS. Geniuszu, mam już pomysł na nowy nick, bo obecny zaczyna mi się powoli nudzić
Aż poczułem jak ciarki wstydu przez Ciebie przepływają, lol. Jak tam na menopauzie?
Aż poczułem jak ciarki wstydu przez Ciebie przepływają, lol. Jak tam na menopauzie?
Jak na podobno atrakcyjnego 30 latka masz nieciekawe zainteresowania Jakiś konkretny powód?
Paslawku o paziowej zapomniałeś. Giermkowa też na krzywdę mistrza zen nie patrzy bez bólu serca
I brzydasek
Be. napisał/a:Nie wiem jak rozumieć Twoja wypowiedź, ale mnie rozbawiło, że wysmiewasz moje drugie konto, gdzie Ty masz co najmniej 4.
Zawsze możesz to przeżywać przez kolejne lata
Jest to wstrząsające przeżycie i odkrycie a jaka radocha jak z rowiązanej całej krzyżówki albo bywa
na parę dni
A z tym że Koralina jest pusta to się nie zgadzam ,owszem czasem ma ochotę się ją udusić bo nieznośna i pyskata ale
na pewno nie jest kimś pustym wystarczy się wczytać w niektóre rzeczy które pisuje i pisywała ,inna rzecz że nie trwoni swojej prywatności i refleksji wszędzie i za wszelką cenę no i ma naprawdę fajne poczucie humoru .
Aż poczułem jak ciarki wstydu przez Ciebie przepływają, lol.
Niestety, paslawek, zdążył długo przed Tobą rozpaplać wszystko A nawet i jeszcze więcej
To nie tyle zainteresowanie, co próbuje się Ciebie pozbyć. Nie chciałem żebyś płakała, ale no tyle razy dałem Ci do zrozumienia już, że nic z tego nie będzie. Przestań uskuteczniać te końskie zaloty w końcu, mówiłem Ci że na partnerkę nadaje się tylko dziewica. Jak będę mieć 75 lat, a Ty jakimś cudem dasz radę mieć te +-40 w dalszym ciągu to wtedy się zgłoszę jak będzie potrzebny ktoś by potrzymać za pomarszczone jajka .
To nie tyle zainteresowanie, co próbuje się Ciebie pozbyć. Nie chciałem żebyś płakała, ale no tyle razy dałem Ci do zrozumienia już, że nic z tego nie będzie. Przestań uskuteczniać te końskie zaloty w końcu, mówiłem Ci że na partnerkę nadaje się tylko dziewica. Jak będę mieć 75 lat, a Ty jakimś cudem dasz radę mieć te +-40 w dalszym ciągu to wtedy się zgłoszę jak będzie potrzebny ktoś by potrzymać za pomarszczone jajka
.
Aaa taka historia
W takim razie daję Ci oficjalnie i publicznie spokój
Mnie bawi fakt że Be. I Koralina to tak naprawdę jedna i ta sama osoba (jeszcze odpowiednio dodatkowe konto mają) i się ze sobą kłócą... Takie wirtualne rozmowy przed lustrem.
Tak, ale to ona a nie ja.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Roast me: Be.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024