Widziałam zdjęcia kolegi, całkiem nieźle fotki, nie wierzcie w to co pisze, że nie ma wyglądu, dlatego nie może nikogo poznać. Wygląd nie jest tu przeszkodą.
Oj jest. Jedną z wielu przeszkód
No i ja mówiłem, że dużo więcej kobiet w wieku > 35 lat ocenia dobrze mój wygląd, niż tych w wieku ~26-31 (czyli tyle ile mnie interesuje). Dla tych drugich niestety wyglądem raczej jestem na dole drabinki.
Ja Ci już pisałem, że fizycznie nie ma u Ciebie żadnych przeciwskazań, żebyś się nie mógł podobać. Ale to do Ciebie kompletnie nie dociera. Weź wklej tutaj na forum swoje zdjęcie i zobaczysz co Ci kobiety napiszą. To samo co ja. Ty kompletnie nie rozumiesz, że problemem jest to co potem robisz, co mówisz itd. A NIE TWÓJ WYGLĄD. Trudno nie przyjąć założenia, że w normalnej rozmowie też nie jesteś taki, za przeproszeniem, przyjebany, że laska do Ciebie coś mówi, a Ty ciągle swoje. Bo dokładnie tak jest tutaj na forum.
To samo co wyżej, starsze osoby mnie lepiej oceniają.
Największy problem jest taki, że np. na Tinderze nie mam polubień i par. Albo na Sympatii dziewczyny w ogóle nie odpisują. A w tych przypadkach liczy się TYLKO wygląd.
Zdjęcia tu nie wrzucę, bo to zostanie wykorzystane przeciwko mnie na 100%.