Misinx napisał/a:Dziewczyny mówią Ci, że jesteś brzydki ? Chociaż jedna Ci tak powiedziała ? Sam sobie tak ubzdurałeś. Jakoś nie widzę wielu facetów o sylwetkach z siłowni i oszałamiających fryzurach. Za to widzę wielu zwykłych, całkiem przeciętnych gości z dziewczynami.
Nie, nie mówią. Ale to widać, że się im nie podobam. Gdybym się podobał, to by się chciały spotkać. Jakoś jak piszemy ze sobą, to nie narzekają. Więc muszę je mocno odrzucać wyglądem.
Jak masz wygląd i wzrost, to dziewczyny będą się chciały umawiać. Jak nie masz, to wtedy jest to bardzo utrudnione.
Gdybym się dziewczynom podobał, to przez tyle lat bym chociaż raz na randce był.
Misinx napisał/a:Ile masz tego wzrostu, że tak Ci nie pomaga ? Z tego co pamiętam jesteś ode mnie wyższy.
174cm, więc nie jest jakoś źle, ale nie ma też się czym chwalić.
Misinx napisał/a:To się ma kompletnie nijak do rzeczywistości, którą widać wokół. Ty chyba w ogóle nie wychodzisz z domu, albo gapisz się tylko w chodnik. Weź trochę poobserwuj świat. Popatrz na pary, które mijasz na ulicy.
Wiem. Ale Ci faceci mają coś w sobie. A ja nie. Nie mam nic czym bym mógł dziewczynę zainteresować, nie mam żadnych osiągnięć, fajnych zainteresowań, nie mam nic na czym by dziewczyna mogła zyskać wchodząc w relację ze mną.