jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 87 88 89 90 91 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,721 do 5,785 z 6,992 ]

5,721

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
Agnes76 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Ale tak sęe zdarza, tylko nikt nam tego nie powie big_smile
Ja kiedyś poznałam fajnego chłopaka w pociągu, świetnie nam się rozmawiało, a gdy miałam wysiadać  daliśmy sobie numery telefonów.
Na następny dzień zadzwonił, podał mi swoje imię i w tym momencie został skreślony, już wiedziałam, że nic z tego nie będzie.
Ja naprawdę zwracałam uwagę na ważne rzeczy, przede wszystkim charakter- opanowanie, zrównoważenie, pracowitość, a na samym końcu wygląd, a jednak w tym wypadku zadziała jakaś dziwna blokada. Sama nie potrafię zrozumieć, dlaczego tak się wtedy stało. Dlatego potrafię zaakceptować cudze blokady, bo  czasem każdy tak może mieć.

Miał na imię Kleofas? Alfons? Adolf? big_smile A może intuicja? Miły to nie zawsze znaczy z dobrymi zamiarami. Jakoś ofiarę trzeba złapać na przynętę wink A może blokada ale nie napisałaś jaka tongue

Franek lol
No niby normalne imię a mnie strzeliło i już wcale nie chciałam z nim rozmawiać.
Wiem, że to głupie, a i tak nic nie dało się zrobić wink

Franio smile Miałam sąsiada Franka i jego żona mówiła mu "ty franco" tongue Ale pieszczotliwie tak, nie złośliwie smile Mnie się podobają takie imiona jednakże tongue Franciszek z Asyżu tongue Papież Franciszek tongue Franciszek Szopen tongue Nie, no. On miał inaczej chyba smile Fryderyk.... Ale dobrze! Franciszek na drugie smile

Zobacz podobne tematy :

5,722

jakis_czlowiek napisał/a:

Dobra, ja stąd spadam. Bo mi zaraz ciśnienie skoczy. A jak skoczy, to znowu będzie, że zaczynam walić inwektywami, a już mam na to ochotę. Dobranoc smile

Dobranoc smile
A mówiłam idź do kina? big_smile

5,723

Agnes76 napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

A co innego można tu robić jak nie jaja? A że jeszcze przy okazji można Ci udowodnić, że się mylisz, to tym większa przyjemność tongue

Tyl, ale kurde wiesz jak to działa u facetów, więc nie rób ze mnie debila. To że jeden ma większe branie (i tak słabe w porównaniu z dziewczynami) nie znaczy, że inni też tak mają.

Właśnie temu się tutaj sprzeciwiam, bo widzę jak Ciebie to niszczy.
Postaraj się nie brać wszystkiego do siebie.

Ale o tym też cały czas mu piszemy, że nie ma dystansu do siebie, do sytuacji.

5,724

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
blueangel napisał/a:

to umowione smile

robie ten eksperyment z ciekawosci. tez nie mialam nigdy tindera i tez specjalnie zaloze. i tak wiem, ze w tym szambie nie poznam ani jednego, z kim moglabym cos stworzyc na serio, ale moze to zamknie usta tym wszystkim meczybulom, ze kobiecie jest tak latwo..

Dołączę smile Wiem jak to wygląda na portalu więc będzie dużo anegdotek smile Jak dodam swoje blokady to w ogóle będzie jedno wielkie zero tongue

Ale doprowadzamy do spotkań, czy nie? big_smile Czy tylko same pary, rozmowy i ilość propozycji oraz jakich? tongue

No, będziemy przeprowadzać wywiad, typowy, rozmiar buta itd big_smile Wróć. Zainteresowania. Jak napisze, że interesuje się fotografią to zapytamy jaki ma sprzęt. Ocenimy szczerze, i jak do dupy to to napiszemy prosto z mostu smile Myślę, że problem spotkań sam się rozwiąże w większości przypadków smile

5,725

Tylwyth Teg napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Tyl, ale kurde wiesz jak to działa u facetów, więc nie rób ze mnie debila. To że jeden ma większe branie (i tak słabe w porównaniu z dziewczynami) nie znaczy, że inni też tak mają.

Coś Ty, nie daj się nabrać smile On jest psychicznym masochistą, zawsze wraca po więcej i zabawa jest taka sama, jak widać, przez 96 stron big_smile Serio, gdyby jemu to przeszkadzało, to już dawno zniknął by z grupy. Gdyby rzeczywiście chciał coś zmienić już dawno by zmienił, a tak siedzi tutaj i międli temat w kółko ciesząc się uwagą i zainteresowaniem smile

Nie Tyl, on jest samotny i przychodzi tutaj, żeby z kimś pobyć. Taka namiastka bliskości z drugim człowiekiem.
Ja nie wiem, czy to jest dobre, że my mu tak "pomagamy".
Może lepiej mu nie odpowiadać niż tak się z niego nabijać i prowokować. Jakby nie miał z kim rozmawiać w necie to by wyszedł do ludzi w realu, nabierał umiejętności kontaktowania się z ludźmi itp. To by było zdrowsze.

5,726

blueangel napisał/a:

spotkania tez, ale z takimi, ktorzy wydaja sie chociaz sensowni.:)

jednak jak juz z gory widac ze debil albo chodzi mu o jedno to nie bdede sie umawiac tylko blok

Muszą też spełniać wymagania. Jak gruby to nie umawiamy się. Jak bez matury to też nie tongue

5,727

blueangel napisał/a:

to ja tez zwykle fotki, ale ja bez opisu, tylko wiek.

Nie musicie nawet fotek dawać. Faceci będą pisać nawet jeśli w miejscu fotki wstawicie czarny kwadrat...

Trzeba to sprawdzić. Która chętna? smile

5,728

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

No nie ma.
I takie zgrupowane ataki na pewno mu tego dystansu nie dodadzą.

5,729

Dobra, ja stąd spadam. Bo mi zaraz ciśnienie skoczy. A jak skoczy, to znowu będzie, że zaczynam walić inwektywami, a już mam na to ochotę. Dobranoc smile

Dobranoc i trochę zdrowego dystansu. Oszczędzisz dużo nerwów wink

5,730

KoralinaJones napisał/a:

Przed chwilą to napisałam tongue

5,731

DeepAndBlue napisał/a:

Jak bez matury to też nie tongue

5,732

Tylwyth Teg napisał/a:

Apka działa dobrze, tylko nie można być skończonym idiotą i reszta idzie z górki big_smile

No tak, bo kobiety mają radar w oczach i po zdjęciu wyczuwają idiotę xd

5,733

Agnes76 napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Coś Ty, nie daj się nabrać smile On jest psychicznym masochistą, zawsze wraca po więcej i zabawa jest taka sama, jak widać, przez 96 stron big_smile Serio, gdyby jemu to przeszkadzało, to już dawno zniknął by z grupy. Gdyby rzeczywiście chciał coś zmienić już dawno by zmienił, a tak siedzi tutaj i międli temat w kółko ciesząc się uwagą i zainteresowaniem smile

Nie Tyl, on jest samotny i przychodzi tutaj, żeby z kimś pobyć. Taka namiastka bliskości z drugim człowiekiem.
Ja nie wiem, czy to jest dobre, że my mu tak "pomagamy".
Może lepiej mu nie odpowiadać niż tak się z niego nabijać i prowokować. Jakby nie miał z kim rozmawiać w necie to by wyszedł do ludzi w realu, nabierał umiejętności kontaktowania się z ludźmi itp. To by było zdrowsze.

Niee. Jakby szukał tu bliskości to by chciał tutaj kogoś poznać, zainteresowałby się kimś i dążył do tego aby mieć stąd znajomych. Czy on kiedykolwiek zapytał się o coś druga osobę stąd? Tylko pisze o sobie i swoich problemach. A my reagowujemy i te właśnie EGO o którym ciągle pisze się jara, nie ważne jaka uwaga ważne aby była aby ludzie rozwiązywali moje problemy aby słuchali, ale czy on się nami interesuje albo gada na normalne tematy z nami? Nie!. Tylko jego problemy najważniejsze. A jak ktoś przyjedzie i napisze o swoich problemach np taki raka to komentarze aby zszedł ze sceny bo jego wątek. Tu jest czarno na białym, że ma problemy z ego. On tu będzie przychodzić całe życie bo tylko tu na niego ludzie zwracają uwagę i może się wypłakać, wyżalić. Nazwać się gównem i pisać że nikt go nie chce a prawda jest inna. To wszystko robi EGO i ego kontroluje jego życiem. A przez 96 stron mógłby tyle zrobić i relację z kobietami byłyby lepsze albo chociaż otworzyć się na ludzi, porobić coś nowego, ale nie, bo jego ego tu się normalnie tabla w swoim błocie.

Też jestem za tym aby nie odpisywać i stworzyć osoby wątek z tym tinderem aby to nie on był w centrum. To mu dobrze zrobi. Jakbyśmy go olewali. Bo on traci kontakt z rzeczywistością i się wkreca w forum. Cały dzień znowu tu był.

5,734

Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

No nie ma.

Ale kiedyś trzeba wskoczyć w życiu na głęboką wodę. No ileż można pływać na płyciźnie, w zarękawkach, wciśniętym w koło, i jeszcze pod okiem troskliwej mamusi?

5,735

rakastankielia napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

Apka działa dobrze, tylko nie można być skończonym idiotą i reszta idzie z górki big_smile

Po godzinie pisania już można obczaić czy człowiek będzie interesujący czy nie. Bo sorry ale pisanie tylko co tam, co porabiasz to totalne dno. A miałam takich gagadkow, spierdalam gdzie pieprz rośnie.

5,736

Armidak napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

Po godzinie pisania już można obczaić czy człowiek będzie interesujący czy nie. Bo sorry ale pisanie tylko co tam, co porabiasz to totalne dno. A miałam takich gagadkow, spierdalam gdzie pieprz rośnie.

Trzeba umieć rozmawiać o wszystkim i o niczym.

5,737

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No nie ma.

Ale kiedyś trzeba wskoczyć w życiu na głęboką wodę. No ileż można pływać na płyciźnie, w zarękawkach, wciśniętym w koło, i jeszcze pod okiem troskliwej mamusi?

Mam wrażenie, że go tutaj wręcz topicie. Jak tylko wychyli głowę nad powierzchnię to dostaje z buta żeby sie nie wychylał.
Weź poczytaj dzisiejsze posty, co on przeczytał pod swoim adresem zachowując się zupełnie normalnie i pisząc całkiem sensownie.
Nie tak to powinno wyglądać moim zdaniem.

5,738

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No nie ma.

Agnes to taka święta Tereska z Kalkuty albo taka typowa matka co broni synusia.

5,739 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-27 23:00:40)

Armidak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

No nie ma.

Agnes to taka święta Tereska z Kalkuty albo taka typowa matka co broni synusia.

Pływać się tak nikt nie nauczy. A już pływać między rekinami tym bardziej big_smile

5,740

Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

No nie ma.

Mam wrażenie, że go tutaj wręcz topicie. Jak tylko wychyli głowę nad powierzchnię to dostaje z buta żeby sie nie wychylał.
Weź poczytaj dzisiejsze posty, co on przeczytał pod swoim adresem zachowując się zupełnie normalnie i pisząc całkiem sensownie.

Agnes ale on ma problemy z ego to widać.
Nie jest otwarta osoba.

Co ja mu takiego obraźliwego napisałam? Sama prawdę co wyczynia na forum. Bo on robi to ciągle.

Nie widzisz tego że raz pisze ze żadna go nie chce a innym razem ze on odrzuca. Tu nie ma logiki.

5,741 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-27 23:00:10)

Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

No nie ma.

Daj spokój. Gdybyśmy mu pozwolili, to pisałby w kółko jakim jest zerem i wymuszałby na nas potwierdzenie, która dziewczyna będzie chciała totalne zero.

5,742

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Daj spokój. Gdybyśmy mu pozwolili, to pisałby w kółko jakim jest zerem i wymuszałby na nas potwierdzenie, która dziewczyna będzie chciała totalne zero.

On przez kilka stron był w takim ciągu alkoholowym i pisał tylko to i ja w to uwierzyłam a kilka stron później czytam, że on odrzucił kilka i w sumie to musi mieć dziewczyna matura bo to ważne. XD

5,743

Armidak napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

Z drugiej strony są wycwanieni  w podrywach. Będą nawijać niestworzone rzeczy, obiecywać cuda niewidy, a w duchu się smiać, że dziewczyna to łyka jak głodne kawałki.
Mam takiego kolegę, z którym czasem dojeżdżam do pracy. Jak się pojawia ładna dziewczyna to od razu startuje i tak bajeruje, że co druga jest chętna. A chłop żonaty i dzieciaty. Cwany lis z dobrą gadką.

5,744

Armidak napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

Dobrze, ale najpierw musi być ta godzina pisania, a bez par jest to niemożliwe.

5,745

Armidak napisał/a:

Nie jest otwarta osoba.

I to jakie! Butny, cyniczny, inteteresowny,arogancki, rozkapryszony a do tego tępy jak młot dzieciak. Jeszczy by tego brakowało wam kobiety aby taki ktoś miał zdolność owijania was w okół placa.  Pomyślałyście co by było gdyby on przy swoim zjebanym zestawie cech miał naturalne powodzenie?  Może lepiej go nie uświadamiać bo szkód narobi? On bogaty o doświadczenie i jajca byłby jak typowy uwłaszczony cham...najgorzej.

5,746

Armidak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

On przez kilka stron był w takim ciągu alkoholowym i pisał tylko to i ja w to uwierzyłam a kilka stron później czytam, że on odrzucił kilka i w sumie to musi mieć dziewczyna matura bo to ważne. XD

Tą maturę to chyba złośliwie dodałaś. Prawda?
Straszne jesteście w swojej napastliwości.

Nie wiem do czego miałoby mu być potrzebne takie kopanie. To raczej Wy potrzebujecie mu dokopać, dla własnej satysfakcji.
Jak ma ochotę pisac w kółko to niech sobie pisze, a przede wszystkim o tym "zerze" to ciągle do niego jest pisane. Gdyby policzyć ile razy to mógł tylko dzisiaj przeczytać - i to jemu się wmawia, że chce sobie napompować ego?
Nie jest przypadkiem odwrotnie?

5,747 Ostatnio edytowany przez Armidak (2022-11-27 23:16:28)

Agnes76 napisał/a:
Armidak napisał/a:

Z drugiej strony są wycwanieni  w podrywach. Będą nawijać niestworzone rzeczy, obiecywać cuda niewidy, a w duchu się smiać, że dziewczyna to łyka jak głodne kawałki.
Mam takiego kolegę, z którym czasem dojeżdżam do pracy. Jak się pojawia ładna dziewczyna to od razu startuje i tak bajeruje, że co druga jest chętna. A chłop żonaty i dzieciaty. Cwany lis z dobrą gadką.

Spoko sama mam takiego w pracy. Ma taka aurę że od razu widać, że to podrywacz. Różne teksty do mnie walił, ale mnie to tylko denerwowało. Na początku nawet śmiesznie a później się okazało że ma dziewczynę I mi już do śmiechu nie było i teraz pokazuje mi taka niechęć i chyba ostatecznie się odwalił big_smile w końcu. Albo wróci jak bumerang jak będę bardziej pomalowana w pracy xD

Ja takich typów nie za bardzo lubię, ale takich serio się wyczuwa podświadomie bo on zanim zaczął gadać to wiedziałam co to za typ faceta. Na początku sama się nawet trochę cieszyłam a później jak zaobserwowałam sobie ze to po prostu podrywacz i ma partnerkę to normalnie jakbym spadła z wysokiego wierzowca na zmienię i w swojej głowie powiedzialam sobie duże NIE.

5,748

chmurny napisał/a:
Armidak napisał/a:

Nie jest otwarta osoba.

I to jakie! Butny, cyniczny, inteteresowny,arogancki, rozkapryszony a do tego tępy jak młot dzieciak. Jeszczy by tego brakowało wam kobiety aby taki ktoś miał zdolność owijania was w okół placa.  Pomyślałyście co by było gdyby on przy swoim zjebanym zestawie cech miał naturalne powodzenie?  Może lepiej go nie uświadamiać bo szkód narobi? On bogaty o doświadczenie i jajca byłby jak typowy uwłaszczony cham...najgorzej.

Odpowiesz mi na jedno pytanie? W jakim jesteś wieku?

5,749

Agnes76 napisał/a:
Armidak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie wiem do czego miałoby mu być potrzebne takie kopanie. To raczej Wy potrzebujecie mu dokopać, dla własnej satysfakcji.
Jak ma ochotę pisac w kółko to niech sobie pisze, a przede wszystkim o tym "zerze" to ciągle do niego jest pisane. Gdyby policzyć ile razy to mógł tylko dzisiaj przeczytać - i to jemu się wmawia, że chce sobie napompować ego?

Nie nie jest. Ja serio chciałam mu pomóc ale nie da się osobie która uważa co uważa. Ty też mu nie pomożesz święta Teresko. Ja uważam że my go nie kopiemy tylko piszemy jak jest. Nikt go nigdy zerem nie nazwał. On sam tak pisze o sobie wkolko. Wiesz jak to wkurza i to on potrzebuję najbardziej uwagi i lechta sobie ego z nas wszystkich.

5,750

chmurny napisał/a:
Armidak napisał/a:

Nie jest otwarta osoba.

Ja uważam, że jak się nie ma ochoty komuś sensownie pomagać to nie należy go kopać. To jest straszne co Wy mu robicie.
Doprowadzaliście go tylko dzisiejszymi atakami do silnego zdenerwowania. Ma prawo się buntować, robi to w swojej obronie, przekręcacie raz za razem jego słowa, chociaż protestuje, i uważacie, że macie prawo się nad nim pastwić, bo ponoć " chcecie dobrze"
Ja w tą pomoc przestaje wierzyć po dzisiejszym dniu. Nie ma sensu czytać całego wątku, dzisiejsza próbka mi wystarczy.
Kpiny, przykręcanie jego słów, wyśmiewanie tego co napisze, jakieś wnioski wyciągnete ze swoich traumn.
I to wszystko niby od przyjaznych ludzi.
Wcale nie jest tępy. Jest rozsądnym chłopakiem, któremu wielu mogłoby pozazdrościć, i może z tego powodu wielu tutaj po nim jedzie.
Gdybym miała możliwość to chętnie bym go poznała z jakąś sensowną dziewczyną.

5,751

Armidak napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Armidak napisał/a:

Nie nie jest. Ja serio chciałam mu pomóc ale nie da się osobie która uważa co uważa. Ty też mu nie pomożesz święta Teresko. Ja uważam że my go nie kopiemy tylko piszemy jak jest. Nikt go nigdy zerem nie nazwał. On sam tak pisze o sobie wkolko. Wiesz jak to wkurza i to on potrzebuję najbardziej uwagi i lechta sobie ego z nas wszystkich.

Wypraszam sobie "święta Teresko".
Ja Ci nie przylepiam łatki i Ty też nie masz prawa tego robić.

5,752

chmurny napisał/a:
Armidak napisał/a:

Nie jest otwarta osoba.

Troszkę przesadziłeś, że jest tępy. Nie jest tępy a ma problemy z ego i cierpi napewno przez to. Nie jestem za wyzywaniem go, ale za uświadamianiem że problem jest w nim i tym ego.

I też uważam że jakby miał powodzenie dość spore to by był takim właśnie co to nie on, bo może sobie pozwolić na ładna, z doktoratem i o figurze modelki i to powód do dumy hihi

5,753

Agnes76 napisał/a:

Przeztań, o czymś takim to memy tworzą. Na każdą  z inwektyw mam dowód.

5,754

Agnes76 napisał/a:
Armidak napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Wypraszam sobie "święta Teresko".
Ja Ci nie przylepiam łatki i Ty też nie masz prawa tego robić.

Jeju to żartobliwie. Trochę dystansu, ale okej jak ci nie pasuje to nie będę cię tak nazywać. Nie ma co się denerwować.

Aha I żeby nie było ja też mam duże problemy z ego. Ja się do tego przyznaje bez bicia.

5,755

chmurny napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

A na jakie inwektywy zasługują ludzie, którzy sami nie panuja nad tym co piszą?

5,756

Agnes76 napisał/a:
chmurny napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Przymiotniki, nie inwektywy.

5,757

Agnes76 napisał/a:
chmurny napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Ograniczeniem jest tylko wyobraźnia. Co mnie to

5,758

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
chmurny napisał/a:

Przymiotniki, nie inwektywy.

Bystra woda smile

5,759 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-11-27 23:33:45)

Tak sobie wchodzę po ponad tygodniu nieobecności i widzę, że "na zachodzie bez zmian".. smile

Ciekaw jestem, kiedy skończy się ta maskarada...

Swoją drogą, to podziwiam Agnes, że jeszcze wierzy  w tego człowieka, bo jednak to, co on wcześniej zaprezentował zdecydowanie pzekreśla jakąkolwiek formę dotarcia do niego czy tez rozwiązania jego problemu.

Jeśli powtarzanie w kółko tego samego ma mu pomóć, to życzę powodzenia..Sam wcześniej szczerze chciałem chłopa podnieść na duchu, ale jego podejście mnie osłabia! I to całkowicie. Można zaraz po raz kolejny wytknąć mu cały szereg błędów, jakie popełnia. Będą one słuszne, ale i tak nie weźmie ich sobie w ogóle pod uwagę...
Wszelką krytykę, błędy czy uwagi weźmie za inwektywy, pomówienia czy obrazę. To jak? Przychodzi z problemem, ludzie mu mówią co jest złe, po czym on zaprzecza i odwraca całą sytuację, twierdząc, że niby"wszystko jest ok"?

A za chwilę co? Znowu zacznie się to samo:powtórka i kolejne okrążenie..

5,760

Agnes76 napisał/a:
chmurny napisał/a:
Armidak napisał/a:

Nie jest otwarta osoba.

Ja uważam, że jak się nie ma ochoty komuś sensownie pomagać to nie należy go kopać. To jest straszne co Wy mu robicie.
Doprowadzaliście go tylko dzisiejszymi atakami do silnego zdenerwowania. Ma prawo się buntować, robi to w swojej obronie, przekręcacie raz za razem jego słowa, chociaż protestuje, i uważacie, że macie prawo się nad nim pastwić, bo ponoć " chcecie dobrze"
Ja w tą pomoc przestaje wierzyć po dzisiejszym dniu. Nie ma sensu czytać całego wątku, dzisiejsza próbka mi wystarczy.
Kpiny, przykręcanie jego słów, wyśmiewanie tego co napisze, jakieś wnioski wyciągnete ze swoich traumn.
I to wszystko niby od przyjaznych ludzi.
Wcale nie jest tępy. Jest rozsądnym chłopakiem, któremu wielu mogłoby pozazdrościć, i może z tego powodu wielu tutaj po nim jedzie.

Zaraz nie wytrzymam.

Przecież pisałam że dużo osiągnął i może być z siebie dumny, ale z jakiś powód nie idzie mu w relacjach z kobietami i ja wyraziłam swoje zdanie, że to przez ego i brak otwartości. Serio gdzie widzisz tutaj jechanie po nim? Bo wyraziłam swoje zdanie? To już nie można tego tu robić? Chmurny przesadza okej i może inni też, ale większość po prostu mu troszkę ostrzej coś napisze i to nie jest obrażanie a pisanie prawdy.

Tak jest mądry na bank. Ja mu tego nie umuje ale najwyraźniej brak mu innej inteligencji, emocjonalnej przez traumy jakich się nabawił tylko ze on mało co chce zmieniać i tyle narzeka jakim jest zerem. A nie jest zerem, ale ma pewne problemy jak każdy z nas ma z czymś tam pewne problemy bo nie ma ludzi idealnych.

Ps strasznie się zagopolowałas, że mu niby zazdrościmy, jeszcze bardziej mu łechtaj ego. Nie zazdroszczę przynajmniej ja niczego.

Dobra ale on chyba by ta sensowna dziewczynę wykończył. Może nie to tylko gdybanie ale jakoś tak mi się wydaje że mogłoby tak być.

5,761

Armidak napisał/a:

Jeju to żartobliwie. Trochę dystansu, ale okej jak ci nie pasuje to nie będę cię tak nazywać. Nie ma co się denerwować.

Aha I żeby nie było ja też mam duże problemy z ego. Ja się do tego przyznaje bez bicia.

Cieszę się, że już ne będziesz mnie tak nazywać smile
Nie chciałam Ci tego pisać, a skoro się przyznajesz, to tak sobie pomyślałam gdy  ego przyklejałaś do każdego jego zachowania.
Nie można pisać, że ktoś ma się za zero a za chwilę przypisywać mu wielkie ego. To jest niespójne.
Jakieś ego każdy ma , wręcz powinien mieć. Byle nie za duże, bo przysporzy mu cierpień. Chcesz o tym porozmawiać? Bo nie chce dawać rad o które ktoś nie prosi smile

5,762

Armidak napisał/a:

Doceniam smile Przynajmniej wiesz, gdzie pracować, żeby sobie życie ułatwić zamiast szukać problemu dookoła siebie albo bezproduktywnie obrzucać się gnojem. Każdy ma nad czym pracować i trzeba się korygować. Sama kiedyś miałam problem z egotyzmem i jak mi ktoś pierwszy raz coś takiego wypomniał to najpierw się wkurzyłam ale po chwili miałam takie coś "eureka! no przecież!" Bo egotykami nie są tylko ludzie pewni siebie, samolubni, psychopatyczni itd. Egotykami są również ludzie niepewni siebie, empatyczni i wrażliwi. A jak się to zrozumie i przyjmie na klatę to przynajmniej wie się co korygować w sobie, a jak się skoryguje to od razu widać efekty w postaci pozytywnego feedbacku z zewnątrz. Wtedy nie ma co się obrażać jak ktoś nam powie, że mamy czekoladę na nosie wink Lepiej podziękować i nos przetrzeć zamiast się kłócić, że wcale nie mam, że to nie czekolada, że przecież mogę kto mi zabroni mieć brudny nos, że to społeczeństwo jest głupie, że sobie nawet nie można do nich wyjść z ujebanym od czekolady nosem, żeby się nie przypieprzyli smile No i nie przejmować się, że ktoś nam na brudny nos zwrócił uwagę a tym bardziej wyzywać go od kogoś kto się tylko czepiać umie i same wady w nas widzi big_smile

5,763

Tylwyth Teg napisał/a:

Żebyś się nie zdziwił! Po zdjęciu najszybciej wyczuć idiotę, a już na pewno takiego na którego czasu nie warto tracić.

Ja nie wiem, ja zielona kompletnie wpadłam na tego Tindera, 3 miesiace mi zajęło znalezienie faceta marzeń, a w międzyczasie dwóch sympatycznych dla zabicia czasu. Nikt mnie nie wykorzystał, nikt nie oszukał, rach ciach, znaleziony, zaklepany i sprawa załatwiona, a Wy przegrywy kombinujecie, analizujecie, wymyślacie i Bóg wie co jeszcze lol Mój znajomy też z Tindera, chwilę po mnie znalazł sobie fajna dziewczynę, jest z nią do dziś, więc nie piszcie, że tak strasznie Wam i ciężko Wam.

5,764

Może zacznijmy od tego, że jednak warto przejawiać nieco bardziej pokorną postawę, bo traktowanie każdej możliwqej rady czy sugesti jako taku już wiele mówi o tej osobie. Poza wulgaryzmami czy jawnymi atakami nielicznych osób, nie widzę tutaj "jechania" po Autorze. Zresztą owe inwektywy czy też owo "jechanie" nie bierze się z niczego, wiemy wszyscy skąd. Prawda boli, tak bywa. Może warto się z nią zmierzyć?

Autor oczekuje, że otrzyma gotowe rozwiązania. Liczy, że stanie się "cud", który szybko sprawi, że będzie atrakcyjny dla kobiet. Wszystkie możliwe opcje, które pozwolą mu STOPNIOWO osiągnąć sukcesi postęp, konsekwentnie neguje. Chciałby niemal natychmiastowego rezultatu. DO tego cały czas nie rozumie, żę w ten sposób do niczego nie dojdzie.

5,765

bagienni_k napisał/a:

Tak sobie wchodzę po ponad tygodniu nieobecności i widzę, że "na zachodzie bez zmian".. smile

Ciekaw jestem, kiedy skończy się ta maskarada...

Swoją drogą, to podziwiam Agnes, że jeszcze wierzy  w tego człowieka, bo jednak to, co on wcześniej zaprezentował zdecydowanie pzekreśla jakąkolwiek formę dotarcia do niego czy tez rozwiązania jego problemu..

A dlaczego cały czas wracać do tego co wcześniej reprezentował, ciągle mu to przypominać i blokować wszelkie próby pójścia do przodu, bo kiedyś tam...
to jest takie trzymanie w kleszczach  połączone z pretensjami, że nie idzie do przodu.
Skupmy się na tym co aktualnie pisze, rozmawiajmy z nim z szacunkiem, a jak nerwy zawodza to się wyłączyć i nie "pomagać".
Ja się długo wahałam, czy to pisać, w obawie, że zostanie opuszczony w tym wątku, jak się sprzeciwię takiej formie rozmowy z nim. A w końcu doszłam do wniosku, że to będzie lepsze dla niego, niż przedłużanie obecnej formy.

5,766 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-11-27 23:58:15)

Najpoważniejszy problem w tym, że on sam wraca do tego wszystkiego. Sam zaczyna znowu narzekać i się biczować, jeśli nikt się nie odzywa po jakimś czasie. Po co on właściwie umieszcza tutaj swoje screeny z rozwów z tymi dziewczynami, gdzie pojawiają się znajome stwierdzenia czy  zarzuty w stronę dziewczyn wraz z samozaoraniem? Gdyby on chciał coś zmienić, to może nawet by zaczął tuż po Twoim pierwszym wpisie Agnes, skoro tak pozytywnie Ciebie odebrał.
Autor pisze cały czas to samo od początku tego wątku.

Ja wcale nie zamierzam po nim "jechać", ale widzę po prostu jak to wygląda i nie zamierzam mu tutaj cukierkować.

5,767

Tylwyth  napisał/a:

Ja nie wiem, ja zielona kompletnie wpadłam na tego Tindera, 3 miesiace mi zajęło znalezienie faceta marzeń, a w międzyczasie dwóch sympatycznych dla zabicia czasu. Nikt mnie nie wykorzystał, nikt nie oszukał, rach ciach, znaleziony, zaklepany i sprawa załatwiona, a Wy przegrywy kombinujecie, analizujecie, wymyślacie i Bóg wie co jeszcze lol Mój znajomy też z Tindera, chwilę po mnie znalazł sobie fajna dziewczynę, jest z nią do dziś, więc nie piszcie, że tak strasznie Wam i ciężko Wam.

Takoż i i u mnie gdy miłość mojego ówczesnego życia zdechła z braku iskry.
Po 2 dniach na badoo ustawiłem randkę. Niestety, chciała więcej a ja nie. Następna napisała sama. Działo się, padło. Po paru miesiącach tinder. Również sama napisała.
I na co idą? Nie miałem żadnego opisu

5,768 Ostatnio edytowany przez Armidak (2022-11-28 00:09:38)

Agnes76 napisał/a:
Armidak napisał/a:

Cieszę się, że już ne będziesz mnie tak nazywać smile
Nie chciałam Ci tego pisać, a skoro się przyznajesz, to tak sobie pomyślałam gdy  ego przyklejałaś do każdego jego zachowania.
Nie można pisać, że ktoś ma się za zero a za chwilę przypisywać mu wielkie ego. To jest niespójne.
Jakieś ego każdy ma , wręcz powinien mieć. Byle nie za duże, bo przysporzy mu cierpień. Chcesz o tym porozmawiać? Bo nie chce dawać rad o które ktoś nie prosi smile

Nie wiem czy używam kiedykolwiek sformuowania "wielkie ego" bardziej problemy z ego, ma zburzone przestrzegania świata przez ego. To wcale nie znaczy, że ma je duże i uważa co to nie on. Wręcz przeciwnie można mieć bardzo zaburzone ego pod innymi względami np ciągle biczowanie się, że jest się beznadziejnym, nazywaniem się gównem, odpadem który nie powinien żyć. Jak on jest w tym stanie to przemawia "chore" ego a nie wielkie ego. Może nie mieć nigdy stanu wielkiego ego ( ja czasem mam stan chorego ego i stan wielkiego ego) co nie zmienia faktu, że z ego ma problemy. On w głębi duszy chce być zauważany, doceniany ( kto by nie chciał?) I kiedy jest doceniany np przez te nie w jego typie to nie bierze tego pod uwagę i karmi przez całe swoje życie ego hasłami "Jesteś beznadziejny, kobiety cię nie zauważają" I to jest jego program który bardzo mu szkodzi. A kiedy się biczuje to przemawia ego bo ego chce się karmić takimi informacjami a jak coś się dzieje pozytywnego i ktoś go zauważa to ego tego nie widzi bo ciągle chce władać jego życiem i tym programem aby przeżyć. Bo ego to nasze przekonania o nas samych i jak to tak wierzyć w coś całe życie i nagle iluzja się rozpada, ty cały się rozpadasz i ego probuje się bronić i wyszkuje przykłady odrzucenia aby żyć, aby przetrwać.

Niektórzy ego lubią pompować np kupują super samochód, ubrania aby tworzyć otoczkę zajebistosci, lechtaja ego.

Co nie zmienia faktu że ego karmią i osoby co nazywają się gownem i wmawiają sobie ze żadna ich nie chce I takie co kupują super ubrania, samochody aby być tym lepszym od innych. Tamten z chorym ego ciągle udowadnia że jest gorszy a tamten z wielkim ego udawania że jest lepszy to są dwa bieguny ale chodzi o to samo.

Ja tak mu to przypisuje bo odkryłam to na terapii i sama ciągle co jakiś czas włączałam program w swojej głowie że jestem beznadziejna. Pozytywne komunikaty z zewnątrz to nic, bo musiałam sobie udowadniać że jestem do niczego i lament i płakanie bo chce aby ktoś zauważył mnie, ale tak żeby sam podszedł. Ja nie chce nic robić. To są pewne mechanizmy i ja to poznaje na terapii i psycholog powiedziała że to ego i jeszcze jest wewnętrzne dziecko. No więc myślę że jakiś człowiek może też mieć problemy z ego. Nie pisze ze takie jak ja stricte ale bardzo mi przypomina mój toksyczny program i to pisze aby mu uświadomić.

Post Karoliny to super przedstawia. Problemy z ego mogą mieć też osoby z bardzo niska samoocena bo nam nie chodzi o wysokie ego ale o za bardzo skupieniu się na swoim nieszczesciu i losie nie dając nic od siebie.

Jeszcze coś dopisze bo uwielbiam takie tematy psychogiczne. Osoba narcystyczna ma ego bardzo duże i ciągle chce innym udowadniać co to nie ona więc szuka na pokaz znajomych co coś znaczą, partnera który jest najlepszy aby i tak później mu wytknąć jakaś wadę i poczuć się lepszym. On karmi ego przedmiotami ładnymi, że otacza się ludźmi wpływowymi, że ma to i tamto i ogólnie to jest lepszy, najlepszy. A kiedy ten obraz się rozpada i widzi że ego umiera, że jest taki jak inni, że jest po prostu normalny, nie lepszy to dostaje takiego ataku szału, że myśli o samobójstwie bo tak jakby umierał i traumy z dzieciństwa jak matka go źle traktowała jak gówno i wszystko że jest tak naprawdę nic nie warty że to tak naprawdę ten mało on. Wtedy zaczyna być tyranem i chce siebie zniszczyć.

Zaburzenie narcystyczne to najtrudniejsze zaburzenie i głęboko siedzi zakorzenione. Aha I żeby stwierdzić że ktoś ma zaburzenie to serio musi być hardcore. Raczej ludzie mają cechy osobowsci narcystycznej nad którą mogą pracować.

5,769

bagienni_k napisał/a:

Najpoważniejszy problem w tym, że on sam wraca do tego wszystkiego. Sam zaczyna znowu narzekać i się biczować, jeśli nikt się nie odzywa po jakimś czasie. Po co on właściwie umieszcza tutaj swoje screeny z rozwów z tymi dziewczynami, gdzie pojawiają się znajome stwierdzenia czy  zarzuty w stronę dziewczyn wraz z samozaoraniem? Gdyby on chciał coś zmienić, to może nawet by zaczął tuż po Twoim pierwszym wpisie Agnes, skoro tak pozytywnie Ciebie odebrał.
Autor pisze cały czas to samo od początku tego wątku.

Ja wcale nie zamierzam po nim "jechać", ale widzę po prostu jak to wygląda i nie zamierzam mu tutaj cukierkować.

Właśnie taki wpis jest w porządku. W ten sposób po nim nie jedziesz, tylko spokojnie przedstawiasz w czym jest problem.
Chciałabym aby w ten sposób z nim rozmawiać.

5,770

Czasem przyciąga uroda, czasem aura, czasem charyzma, czasem dobre maniery, czasem styl ubierania, czasem muzyka której słucha... (wstaw cokolwiek). Czasem zapach, który emituje lub barwa głosu tongue Tyle sposobów by się kimś zainteresować wink
Na Tinderze parę opcji odpada ale nadal ma się pewne spektrum do wykorzystania.

5,771

Tylwyth Teg napisał/a:

Ja nie wiem, ja zielona kompletnie wpadłam na tego Tindera, 3 miesiace mi zajęło znalezienie faceta marzeń, a w międzyczasie dwóch sympatycznych dla zabicia czasu.

No widzisz, a może znalazłabyś szybciej, gdybyś jednak nie oceniała pochopnie wink

Wy przegrywy kombinujecie, analizujecie, wymyślacie i Bóg wie co jeszcze lol

Bo my nawet nie mamy z czego wybierać.

Mój znajomy też z Tindera, chwilę po mnie znalazł sobie fajna dziewczynę, jest z nią do dziś, więc nie piszcie, że tak strasznie Wam i ciężko Wam.

No to miał szczęście albo jest przystojny.

5,772

DeepAndBlue napisał/a:
Armidak napisał/a:

Doceniam smile Przynajmniej wiesz, gdzie pracować, żeby sobie życie ułatwić zamiast szukać problemu dookoła siebie albo bezproduktywnie obrzucać się gnojem. Każdy ma nad czym pracować i trzeba się korygować. Sama kiedyś miałam problem z egotyzmem i jak mi ktoś pierwszy raz coś takiego wypomniał to najpierw się wkurzyłam ale po chwili miałam takie coś "eureka! no przecież!" Bo egotykami nie są tylko ludzie pewni siebie, samolubni, psychopatyczni itd. Egotykami są również ludzie niepewni siebie, empatyczni i wrażliwi. A jak się to zrozumie i przyjmie na klatę to przynajmniej wie się co korygować w sobie, a jak się skoryguje to od razu widać efekty w postaci pozytywnego feedbacku z zewnątrz. Wtedy nie ma co się obrażać jak ktoś nam powie, że mamy czekoladę na nosie wink Lepiej podziękować i nos przetrzeć zamiast się kłócić, że wcale nie mam, że to nie czekolada, że przecież mogę kto mi zabroni mieć brudny nos, że to społeczeństwo jest głupie, że sobie nawet nie można do nich wyjść z ujebanym od czekolady nosem, żeby się nie przypieprzyli smile No i nie przejmować się, że ktoś nam na brudny nos zwrócił uwagę a tym bardziej wyzywać go od kogoś kto się tylko czepiać umie i same wady w nas widzi big_smile

Bardzo fajnie napisane:). O to właśnie mi chodzi.

5,773

chmurny napisał/a:
Tylwyth  napisał/a:

Takoż i i u mnie gdy miłość mojego ówczesnego życia zdechła z braku iskry.
Po 2 dniach na badoo ustawiłem randkę. Niestety, chciała więcej a ja nie. Następna napisała sama. Działo się, padło. Po paru miesiącach tinder. Również sama napisała.
I na co idą? Nie miałem żadnego opisu

Uuu to musisz wyglądać na ogarniętego typka tongue

5,774

bagienni_k napisał/a:

Może zacznijmy od tego, że jednak warto przejawiać nieco bardziej pokorną postawę, bo traktowanie każdej możliwqej rady czy sugesti jako taku już wiele mówi o tej osobie. Poza wulgaryzmami czy jawnymi atakami nielicznych osób, nie widzę tutaj "jechania" po Autorze. Zresztą owe inwektywy czy też owo "jechanie" nie bierze się z niczego, wiemy wszyscy skąd. Prawda boli, tak bywa. Może warto się z nią zmierzyć?

Autor oczekuje, że otrzyma gotowe rozwiązania. Liczy, że stanie się "cud", który szybko sprawi, że będzie atrakcyjny dla kobiet. Wszystkie możliwe opcje, które pozwolą mu STOPNIOWO osiągnąć sukcesi postęp, konsekwentnie neguje. Chciałby niemal natychmiastowego rezultatu. DO tego cały czas nie rozumie, żę w ten sposób do niczego nie dojdzie.

Czasem od samej rady ważniejszy jest sposób jej podania. Cel nie uświęca środków.
Uważam, że pisanie, iż on oczekuje gotowych recept i liczy na cud jest nadinterpretacją i uproszczeniem.
Zrozumiałym jest, że widzi, jakie ma zaległości, co wcale nie znaczy, że chce  rady która to rozwiąże natychmiast.
Każdy chciałby sobie poprawić sytuację w miarę szybko, rozmawia o tym i nie ma w tym niczego dziwnego.

5,775

nigdy go nie nazwalam zerem. raz gdzes nawet napisalam, ze juz za samym tym, ze szuka czegos na powaznie, wyroznia sie na tle tego tinderowego szamba. sprobowalam dac mu kilka rad, ale wszystkie byly zle. na dodatek kobiety maja latwiej. i to nie jesttylko jego zdanie, ale ogolnie tu takie panuje. stad pomysl na tinderowego bloga, zeby sie przekonali, jak beznadziejnie to wyglada ze strony kobiety.

5,776

Agnes Staram się, ale to naprawdę nie jest ławe zadanie. Jeśli chesz być obiektywna, przejrzyj sobie w wolnej chwili cały wątek od początku. Z czasem podejście Autora zecydowanie hamuje wszelkie przejawy cierpliwości i tolerancji. Chociaż w moim przypadku, to raczej powiedziałbym, że dopadała mnie bezradność, kiedy po raz kolejny czytałem absurdalne wynurzenia Autora, jego wymówki, kosmiczny poziom defetyzmu oraz oczekiwanie gotowych rozwiązań.

Pomimo tego, że od dzieciństwa czy sposobu wychowania zależy wiele, niejedna osoba się z czymś takim, jak Autor spotkała. Jednak zdecydowana większośc z tego wychodzi, jeśli tylko chce. Zatem jest to możliwe, czego sam Autor nie chce w ogóle przyjąc do wiadomości.
Jak nie oczekuje gotowych rozwiązań? Cały czas to pokazuje, że pragnie sukcesu od razu!:) Chociażby poprzez oczekiwania co do partnerki, która ma być prawie idealna. SKoro ktoś ma braki z kontaktach z ludźmi(nie tylko z płcią przeciwną, to nawet te kilka kg nadwagi( z całym szacunkiem dla tej dziewczyny) ma stanowić problem? Skoro on ma wymagania, to dlaczego w swoich wypowiedziach narzeka na wymagania kobiet?

Swoją drogą, to dziwię się zawsze, że ktoś przy takich zarobkach i stabilnej syuacji życiowej ma tak pasywne i negatywne podejście do życia. Akuratt znam sporo ludzi, którzy są z życia zadowoleni(niezależnie czy sa singlami czy nie) przy dwu- czy nawet trzykrotnie mniejszy,m dochodzie, od spodziewanego u Autora. On sobie blokuje i marnuje tyle możliwości rozwoju, żę sam tego nie dostrzega! Dlaczego jeszcze nie zdecydował się  na terapię indywidualną? Sory, ale jeśli ktoś twierfdzi, że nawet wyjśćie samemu do knajpy czy samotna wycieczka w weekend jest bez sensu, to skierowałbym go na taką terapię od razu.

5,777 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-11-28 00:37:54)

Tylwyth Teg napisał/a:

no niestety czasem nawet godzina pisania nie zweryfikuje. umowilam siew zyciu moze z 5 razy przez neta. podam jeden autentyk smile :

kolo z wioski obok mojego miasta. spotkalismy sie i zaproponowal, zeby wyskoczyc do ... maka. mimo, ze najblizsze miasto, ale podobno go nie znal, dlatego przyymknelam oko. pomyslalam, ze moze jedyny lokal jaki tu zna. zamowil pierwszy (to tez jeszcze nic). gdy zaczelam skladac swoje zamowienie to on wielkie oczy ze zdziwienia i 2ty tez?"- tak, w sensie zdziwiony, ze ja tez cos chce smile smile smile hahaha
jego pasja jest tuning i caly czas gadal o samochodach, a ja nawet nie wiedzialam, o czym on do mnie mowi, nie znam sie na tych wszystkich czesciach i co sobie nie zamowil itd
w pisaniu ani na zywo nie zajaknal sie o dzieciach, wiec wychodzilam z zalozenia, ze ich nie ma, ale mysle a spytam w razie wu (to jeszcze przed tematem samochodow, ktory byl juz jedynym tematem do konca spotkania). okazalos ie, ze ma dwoje, w ogole sie niemi nie interesuje i jeszcze probowal przerzucic to na nie, bo mu raz powiedzialy, ze nie chca. przy placeniu wyciagnelam portfel, stac mnie na maka, ale myslalam, ze chociaz zaproponuje. gosciu skwitowal to tym, ze zaplacilby, ale skoro ja nalegam smile smile smile
koniec koncow zjadlam jak najszybciej, zaczelam demonstracyjnie ziewac, ze niby taka spiaca jestem i zeby juz mnie odwiozl, tzn odstawil gdzies na miescie, oczywiscie nie chcialam, zeby wiedzial gdzie mieszkam. weldug niego chyba randka udana, bo po dojechaniu do domu zaczal mi lajkowac moje 100 fot na fejscie i wypisywac.

z mojej strony znajomosc zakonczona, a  wtym maku tez juzw iecej sie nie pokazalam, bo ekspedientka tez patrzyla i nie wierzyla smile i poprostu wstyd mis ie bylo tam znowu pokazac hahahha

dlatego pewnie smieszne beda te spotkania z tindera. nie wierze, ze wy miewacie podobnie z kobietami. no ale przeciez najwazniejsze, ze bedziemy mialy pary. to nic, ze 85% beda szukac na sex, reszta bedzie moze i szukac zwiazku, ale polowa i tak debile albo niedojrzali w stylu taka branza cale zycie na melanzach, a jeszcze sie dokopac do takiego z pozostalych, zeby jeszcze ci pasowal i ty jemu to jak wygrana w totka. ale tak, kobiety maja latwo, temu tyle singielek

5,778

blueangel napisał/a:

no niestety czasem nawet godzina pisania nie zweryfikuje. umowilam siew zyciu moze z 5 razy przez neta. podam jeden autentyk smile :

kolo z wioski obok mojego miasta. spotkalismy sie i zaproponowal, zeby wyskoczyc do ... maka. mimo, ze najblizsze miasto, ale podobno go nie znal, dlatego przyymknelam oko. pomyslalam, ze moze jedyny lokal jaki tu zna. zamowil pierwszy (to tez jeszcze nic). gdy zaczelam skladac swoje zamowienie to on wielkie oczy ze zdziwienia i 2ty tez?"- tak, w sensie zdziwiony, ze ja tez cos chce smile smile smile hahaha
jego pasja jest tuning i caly czas gadal o samochodach, a ja nawet nie wiedzialam, o czym on do mnie mowi, nie znam sie na tych wszystkich czesciach i co sobie nie zamowil itd
w pisaniu ani na zywo nie zajaknal sie o dzieciach, wiec wychodzilam z zalozenia, ze ich nie ma, ale mysle a spytam w razie wu (to jeszcze przed tematem samochodow, ktory byl juz jedynym tematem do konca spotkania). okazalos ie, ze ma dwoje, w ogole sie niemi nie interesuje i jeszcze probowal przerzucic to na nie, bo mu raz powiedzialy, ze nie chca. przy placeniu wyciagnelam portfel, stac mnie na maka, ale myslalam, ze chociaz zaproponuje. gosciu skwitowal to tym, ze zaplacilby, ale skoro ja nalegam smile smile smile
koniec koncow zjadlam jak najszybciej, zaczelam demonstracyjnie ziewac, ze niby taka spiaca jestem i zeby juz mnie odwiozl, tzn odstawil gdzies na miescie, oczywiscie nie chcialam, zeby wiedzial gdzie mieszkam. weldug niego chyba randka udana, bo po dojechaniu do domu zaczal mi lajkowac moje 100 fot na fejscie i wypisywac.

z mojej strony znajomosc zakonczona, a  wtym maku tez juzw iecej sie nie pokazalam, bo ekspedientka tez patrzyla i nie wierzyla smile i poprostu wstyd mis ie bylo tam znowu pokazac hahahha

dlatego pewnie smieszne beda te spotkania z tindera. nie wierze, ze wy miewacie podobnie z kobietami. no ale przeciez najwazniejsze, ze bedziemy mialy pary. to nic, ze 85% beda szukac na sex, reszta bedzie moze i szukac zwiazku, ale polowa i tak debile albo niedojrzali w stylu taka branza cale zycie na melanzach, a jeszcze sie dokopac do takiego z pozostalych, zeby jeszcze ci pasowal i ty jemu to jak wygrana w totka. ale tak, kobiety maja latwo, temu tyle singielek

Współczuję, ale mimo wszystko łatwiej znaleźć kogoś sensownego wśród setek par niż wśród kilku. Nie mówiąc już o tym, że może właśnie tych normalnych przesunęłyście w lewo wink

5,779 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2022-11-28 00:58:51)

Niedługo 100 stron wątku! <3

Z dedykacją dla jakis_czlowiek

https://www.youtube.com/watch?v=zvnFEATEx7A

5,780

https://www.youtube.com/watch?v=O-HycbxSmME

smile

5,781

Tylwyth Teg napisał/a:

Czyli jak nie miałem powodzenia na tego typu apkach, to z automatu jestem skończonym idiotą? wink Fajne szufladkowanie

5,782

DeepAndBlue napisał/a:

Koralina no z tym zegzem to jak dla mnie zmartwychwstanie wink

To idę dać na mszę big_smile

5,783

bagienni_k napisał/a:

Swoją drogą, to dziwię się zawsze, że ktoś przy takich zarobkach i stabilnej syuacji życiowej ma tak pasywne i negatywne podejście do życia. Akuratt znam sporo ludzi, którzy są z życia zadowoleni(niezależnie czy sa singlami czy nie) przy dwu- czy nawet trzykrotnie mniejszy,m dochodzie, od spodziewanego u Autora. On sobie blokuje i marnuje tyle możliwości rozwoju, żę sam tego nie dostrzega! Dlaczego jeszcze nie zdecydował się  na terapię indywidualną? Sory, ale jeśli ktoś twierfdzi, że nawet wyjśćie samemu do knajpy czy samotna wycieczka w weekend jest bez sensu, to skierowałbym go na taką terapię od razu.

Wiarę w siebie i poczucie wartości wynosi się z domu . To najbliżsi kształtują wizje świata i Twoje miejsce w nim.
Co powiesz o Whitney Houston? Dziewczyna z głosem, jaki zdarza się raz na sto lat, w końcu milionerka uwielbiana przez tłumy fanów a zaćpała się na śmierć bo nie radziła sobie z życiem.
Co powiesz o Michale Jacksonie - człowieku  legendzie, którego zjadły lęki?
Jest wiele takich przykładów, staczają się lekarze i dyrektorzy firm, bo nie potrafią znaleźć siły w sobie., nie pokonują swoich lęków.
Dlaczego wielkie sławy z milionami na koncie pozwalają się maltretować partnerom?
To nie stan posiadania, wykształcenie ani stanowisko dają człowiekowi życiową siłę. To są narzędzia do zabezpieczenia sobie życiowych potrzeb ale one nie dadzą Ci poczucia wartości.
W obozach koncentracyjnych, gdzie nie było jedzenia wcale dłużej nie przezywali ludzie grubi, przeżywali ludzie o silnej psychice.

Gdy całe lata słyszysz tylko krytykę, gdy nic co zrobisz nie jest wystarczająco dobre, i przekonują Cie o tym najbliżsi ludzie, którzy ponoć Cie kochają i mówią Ci tylko prawdę, to w podświadomości zostaje Ci obraz nieudacznika, który niczego nie zrobi dobrze. W głowie czlowieka powstaje coś na kształt filtru, który przepuszcza tylko informacje zgodne ze schematem a pozostałe albo ledwo przechodzą, albo odrzucasz jako nieprawdziwe.
Znam wspaniałych ludzi którzy wyrośli w biedzie, w mimo to wierzyli, że mogą się wzbić na wyżyny. Tą siłę dał im rodzinny dom i mądra miłość rodziców.
To nie stan posiadania czy stanowisko dają poczucie zadowolenia z życia. To  akceptacja  i szacunek dodają wiary w siebie, przypinają skrzydła i utwierdzają, że znajdziesz swoje miejsce wśród ludzi.

5,784

Co da jakis_czlowiek, że poustawia sobie na tinderze dobrze fotki, czy opis - jak już przy pierwszych rozmowach wyjdzie jego sposób bycia ...
"układam lego, ale na pewno wyda ci się to dziecinne. W sumie too nie mam prawka i dziwie się, czemu chcesz ze mną rozmawiać" itd big_smile

5,785 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2022-11-29 05:39:30)

DeepAndBlue napisał/a:
blueangel napisał/a:

to ja tez zwykle fotki, ale ja bez opisu, tylko wiek.

Nie musicie nawet fotek dawać. Faceci będą pisać nawet jeśli w miejscu fotki wstawicie czarny kwadrat...

Trzeba to sprawdzić. Która chętna? smile

Zrobiliśmy kiedyś eksperyment koleżance na studiach. Nie była zbyt urodziwa, ale fajna. Za jej zgodą wrzuciliśmy jej fotki + jakiś bezsensowny opis. Przesuwaliśmy w prawo każdego faceta. Na koniec dnia miała około  50-60 połączeń big_smile

Pomijam już fakt, że 50% rozpoczęć rozmowy od strony facetów, to był wrzucony ku*as lub teksty w stylu "pokaż ci*kę mała" big_smile

Coś w tym jest wink

Posty [ 5,721 do 5,785 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 87 88 89 90 91 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024