Wyliczanie wyjaśnione: Uno!
Armidak napisał/a:Naprawdę twój styl pisania jest mega irytujący. Aż szczerze źle się poczułam
Miałam kiedyś taką jedną polonistkę co mi dwóje za styl dawała. Inne dawały piątki. Poszłam na egzamin i dostałam celujący
Później napisałam kilka artykułów i dostawałam pochwały za poruszaną tematykę oraz... styl
![]()
Jestem przyzwyczajona do oceny mojego stylu ale to kwestia gustu i może się komuś nie podobać, ale to nie znaczy, że go zmienię pod pojedyncze smuteczki czyjeś, gdyż jest to integralna część mojej osobowości, i coś co jednak w sobie cenię
Też nie jestem jakaś jednolita. Miewam humorki różne. Ty masz zbyt małą próbkę by ocenić. Kontekstu nie znasz...
Dlatego jakkolwiek to dla Ciebie zabrzmi, mam to gdzieś co czujesz, gdyż każdy coś czuje (ja też) i nie jest to żadne paranormalne zjawisko. A poza tym nie psuj sobie wieczora czyimś stylem. Taka małostkowość i roszczeniowość jest naprawdę irytująca Czaisz
Duo!
Armidak napisał/a:Nie wiem czy wszystko czytałaś w takim razie
Tak. Od deski do deski. Jestem tu od początku. Teraz już wiesz.
Tres!
Armidak napisał/a:też przez jakiś czas po nim delikatnie jechałam bo już nie wytrzymywałam.
Khem...
Delikatnie. Khem...
Przepraszam.
Zaschło mi w gardleAle Ty możesz, tak? Jesteś usprawiedliwiona rozumiem? Inni nie? Bo miałaś traumę jak chłopak w gimnazjum Cię upokorzył (co jest tak pospolitym zjawiskiem, że nie wiem która tego nie doświadczyła, serio). Myślisz, że masz dobrą wymówkę ale khem... nie masz.
Quatro!
Armidak napisał/a:mam wrażenie że nie zrozumiałaś mnie
Wręcz przeciwnie
Mam tylko taką przewagę, że Ty nie rozumiesz mnie
Cinco!
Armidak napisał/a:Szkoda, że nie potrafisz milo (jakieś wyliczanie) chamsko to brzmi.
Nie umiem miło? Hmmm... A skąd taki wniosek? Że nie jestem miła automatycznie? No nie
I co z tego?
Wyliczanie pełni pewne funkcje i jakkolwiek to dla Ciebie brzmi... to ja nie jestem aż tak zlewaczała, żeby się przejmować płatkami śniegu. No ups! Niedługo wszyscy będą mieli Was i Waszych zbędnych problemów po dziurki w uszach. Czekam z wytęsknieniem na taki obrót spraw
Segz! XD ???
Armidak napisał/a:proszę cię może się po prostu nie zaczepiajmy bo mogłabym teraz się pokłócić z tobą i ci wygarniać, ale nie mam na to szczerze energii
No to jutro sobie wygarniaj jak odpoczniesz
Ja tam myssys Hajd się nie boję. Phi
![]()
Oczo!
Armidak napisał/a:Ps. Co knujecie?
Hah! Mosiężne plany. Trzeba znać hasło dostępu
Jutro nie będę miała czasu ci odpowiadac bo mam plany. Poza tym pisałam, że nie będę z tobą wchodziła w dyskusje, bo nie mają one sensu.
Życzę Ci miłej nocy .
O problemach też raczej nie będę pisać, bo nie czuje potrzeby i nie chce się bawić w jakiegoś człowieka, że będę ciągle pisać o tym samym.