jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,171 do 1,235 z 6,992 ]

1,171

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy

Uuu, shit-test? To pora w takim razie sie ulotnić tongue Muszę wyjąć ciasto z piekarnika...

Cóż to za spiskowanie się tu odbywa? tongue
Odpowiedź wybrana a oficjalnie nie było nawet adnego wyboru..Ktoś tu działa chyba nieoficjalnymi kanałami..
Zdrada! big_smile

Pasławku Wystarczą same łyski, bez kaczek smile

Zobacz podobne tematy :

1,172 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-16 19:04:39)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tak ,pogromca ptaszyn małych i dużych ,nie tylko podglądacz i badacz .
smile

dobry w tym jest,po zdjęciu kaczek łysków zrobionym prze zemnie poznał gdzie mniej więcej mieszkam tzn w jakiej okolicy i co to za park

Czyli (ptasi) detektyw.

paslawek napisał/a:

oraz mnóstwo obrączek swego czasu miewał przy sobie oprócz lornetki smile

Ptasi detektyw poligamista!

kto nie ma brzucha ,
z tego kiepska  poducha ,
ten jest ropucha ,
marsz po racucha ,
szepcze do ucha ze kawał zucha
kto nie ma brzucha
ptaszyn wytrwale jak zwiadowca  szuka

bagienni_k napisał/a:

Pasławku Wystarczą same łyski, bez kaczek smile

Klaksony są zarąbiste zadziorne i bojowe
Rozmnażają się zawzięcie ,pochowały się w krzaczorach,
ostatnimi czasy ich populacja na Moczydle przeżywa renesans jak nasz Misinx smile
wron mniej i gawronów

1,173

To mówisz, że u Misinxa fajnie się dzieje?

1,174

Żadne spiski! Obrączki Cię zdradziły Bagienniku smile Ja się zaobrączkować nie dam, więc nawet nie próbuj z tym ciastem mnie… a jakie to ciasto?

Z Dzierlatką wszystko dogadane, żadnych kwasów. Była to była nie? big_smile Bez poliamorii mi tu tongue

Wiele lat temu, gdzieś w górach, na polanie wśród lasów, było się w takim hmm… czymś wink I się poznało tam panów ornitologów. Jeden stary, drugi młody. Oni zajmowali się głównie sokołami. Młody nadto poważny ale i dystyngowany taki, że się do starego przyczepiłam, aby nie spłonąć ze wstydu i oglądać wsio z bezpiecznej odległości wink A stary rubaszny nieco, chyba skumał mą niedolę i mi wiśniówecki na przyczajce do butelki po wodzie nalał a potem wołał młodego, żeby pokazał to a tamto, a mię w kostkę  kopał. A ja wtedy jak Jakiś człowiek poradna towarzysko hehe smile Urzas.

Stare górale to w ogóle temat na książkę smile

1,175 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-16 20:50:36)

lody miętowe napisał/a:

To mówisz, że u Misinxa fajnie się dzieje?

Sam napisał nawet dzisiaj w innym temacie hmmm pt "chwila słabości"
co cieszy aby tak dalej  smile

DeepAndBlue napisał/a:

Stare górale to w ogóle temat na książkę smile

Jeżeli góral górale to o Bagienniku to ostrożnie z tym
drugi Lucek ,oni twierdzą że nie są górale
bo górale to pastuchy a oni dwaj miastowi ,
przekonałem się o tym na własnej skórze jak zaśpiewałem im piosenkę "hej górale nie bijta się " - oburzeni byli smile tongue takim afrontem .

1,176 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-16 20:39:21)

Paslawek te młode górale to inne niż te stare. Ja nie wiem jak z jednych wyrastają te drugie. Wydaje się to niemożne tongue

Ale jak Szatan i Bagiennik są 100% mieszczuchy to jakie z nich tam, panie tego, górale… gorole chyba wink Ceprzy! Słoiki hehe tongue

1,177

Bzdury. Górale jak nic. Sami tak twierdzą tongue

1,178 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-16 20:46:15)

KoralinaJones napisał/a:

Bzdury. Górale jak nic. Sami tak twierdzą tongue

Jakie bzdury ja to mam czarno na białym tongue

To jak im wygodnie widocznie - raz twierdzą że nie są górale ,a raz że są big_smile

1,179

Oj, Drogie Cepry i Ceperki, co Wy wiecie o góralach? tongue

Myśmy z Luckiem prawdziwe Lachy, górale to mieszkają naokoło, po górach big_smile

Deep

Możesz spać sokojnie tongue
Jeśli już jakie obrączki zakladam, to myślę, że raczej żadna niewiasta takowej nie zechce - są zrobione z aluminium albo ewentualnie ze stali, także wiesz..Świata tym nie zawojuje..:)
Ciasto?- A co się robi na Wielkanoc? Zgaduj zgadula.. smile

Historia z sokołami? - teraz moja wyobraźnia zaczęła pracować smile

1,180

Wyjaśnijmy to sobie

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d1/G%C3%B3rale_Gorali_Gorals.png/1280px-G%C3%B3rale_Gorali_Gorals.png

1,181

No, proszę smile

Jak po tym nie ogarną, to ja się poddaję... smile

1,182 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-16 21:13:06)

bagienni_k napisał/a:

to ja się poddaję... smile

To
Hände hoch tongue

1,183

Lachy jak nic smile zdrobniale Laski  tongue

1,184

E… to takie z nich górale jak ze mnie góralka wink

Ale niechby chłopaki z mojej szkoły zobaczyli na jaki kolor ich zamazali XD Toć kolejny powód aby stary góral młodzież upił wink Dobry powód. Każdy dobry tongue

1,185

bagienni_k napisał/a:

są zrobione z aluminium albo ewentualnie ze stali, także wiesz..Świata tym nie zawojuje..:)

Po co Ci cały świat? Mogę być Twoim całym światem.

Dobra!
Nie rzygaj! smile
Może być stalowa, grawerowana…. z ametystem tongue

Babkę pewnie się robi na święta choć ja wolę serniczek, makowiec lub karpatkę smile

1,186 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-17 19:34:23)

Cóż za oklepany tekst tongue
Ale spokojnie, raczej nikomu to nie grodzi..

A po kamienie szlachetne, to nie do mnie wink

Rzygać nie zamierzam, bo właśnie jestem po takim posiłku, który dłuuugo będzie siedział w środku..
Kurde, przydałoby się trochę ruchu, ale nieco za zimno za oknem..

Babka, mazurek i sernik już zjedzone tongue

1,187

Kurde, Wy tu o jedzeniu, a ja zaraz do dziadków w odwiedziny jadę... Już widzę to "a weź jeszcze serniczka" tongue  A tu jeszcze nie zrzuciłem tego, co rok temu przybrałem^^

Btw, w przyszłym tygodniu podejście nr 2.

1,188

Podejście do czego?

Jak Ci ciężko, to rowerem jedź smile

1,189

Podejście do tego pubu z planszówkami?

Ja to się doczekać końca świąt nie mogę. Po co dzieciom tyle wolnego tongue

1,190

DeepAndBlue napisał/a:

Podejście do tego pubu z planszówkami?

Nope, spotkanie z dziewczyną z Tindera^^ Tym razem może lepiej pójdzie, bo chociaż jest o czym gadać.

1,191

Oo, to jakiś progres smile

Tylko się za bardzo nie spinaj smile

1,192

bagienni_k napisał/a:

Tylko się za bardzo nie spinaj smile

Na pewno będzie mniej stresu niż za pierwszym razem. Wtedy nie mieliśmy o czym rozmawiać, tutaj na szczęście takie coś nie grozi, więc raczej zapowiada się całkiem fajnie spędzony czas.

1,193

Dopóki nie wyjdzie, że ma dziecko i w sumie to faceta albo kilku;)

1,194

To miło spędzonego czasu Ci życzę, bo na tym powinny polegać dobre randki. Bez ciśnienia smile

1,195

jakis_czlowiek widzę, że u ciebie też coś ruszyło, oby spotkanie się udało, sam mam dwa zaplanowane i się lekko stresuję big_smile

1,196

Serberys napisał/a:

jakis_czlowiek widzę, że u ciebie też coś ruszyło, oby spotkanie się udało, sam mam dwa zaplanowane i się lekko stresuję big_smile

Hah, to powodzenia smile No ja też się trochę stresuję, zupełnie inaczej do tego podchodzę niż poprzednio.

Teraz trzeba sobie zadać pytanie, czemu człowiek przez lata był tak głupi i nie założył np. Tindera x lat temu...^^

1,197

Zaraz się przekonasz czemu. Cieszycie się, bo nie znacie jeszcze tych typiar. A czar pryśnie, zapewniam.

1,198

Be. napisał/a:

Zaraz się przekonasz czemu. Cieszycie się, bo nie znacie jeszcze tych typiar. A czar pryśnie, zapewniam.

Idź marudzić do Rumuńskiego. W tym temacie ja mam monopol na marudzenie.

1,199

jakis_czlowiek no ja akurat poznałem nie przez tindera tongue

Be. a co tu ma pryskać? idę się spotkać, miło spędzić czas, a nie planować już małżeństwo lol. Ze znajomymi też się nie spotykasz bo "czar pryska"?

1,200

Nie, po prostu domyślam się czego szukacie, a mam doświadczenie w tych tinderowych spotkaniach big_smile, ale może odnajdziecie igłę w stogu siana, oby.

1,201

No to najwyżej nie wyjdzie, i co z tego? tongue

1,202

Pierwsze spotkanie wyszło, mimo że poszedłem czując się wybitnie źle, drugie będzie już u mnie big_smile

1,203

Serberys napisał/a:

Pierwsze spotkanie wyszło, mimo że poszedłem czując się wybitnie źle, drugie będzie już u mnie big_smile

Szybko z tym lecisz^^

1,204

Jak dziewczę fajne i miło się rozmawia + to samo spaczone myślenie, to nie ma na co czekać big_smile

1,205

Farciarz tongue

1,206

Uuu gratuluje postępów dla Waszej dwójki powyżej wink Powodzenia w dalszych podbojach big_smile

1,207

No proszę, można sprawę rozegrać wyjątkowo szybko big_smile

1,208 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-21 16:02:54)

Tak się teraz zastanawiam, czy jednak nie zrezygnować z tej grupowej terapii i najwyżej czasem skorzystać z indywiudalnej... tongue Z paru powodów:

1) Czasem mam w tym samym czasie inne ciekawsze zajęcia^^
2) Zajęłoby mi to 4x więcej czasu w ciągu dnia (bo z dojazdami) niż spotkanie indywidualne (bo nie muszę dojeżdżać wtedy)
3) Może Tinder jest słabą apką, ale zakładając, że raz na 2 miesiące uda mi się z kimś umówić, to może wcale nie jest tak źle. A wydaje mi się, że takie spotkania z Tindera mogą mi i tak sporo pomóc w kwestii umiejętności rozmów z kobietami.

Możecie teraz na mnie wieszać psy tongue

W sumie ciekawie by wyglądało jakby mnie dziewczyna spytała na Tinderze, co robię w poniedziałek, a ja na to, że leczę się u psychiatry tongue Idealna rozmowa jak na Tindera^^

1,209

Dorosły jesteś, podejmujesz samodzielne decyzje. Ja bym nie rezygnowała tak szybko na Twoim miejscu, dałabym temu szansę i w międzyczasie randki nie wadzą. Ale to Twoja decyzja smile

1,210

DeepAndBlue napisał/a:

Dorosły jesteś, podejmujesz samodzielne decyzje. Ja bym nie rezygnowała tak szybko na Twoim miejscu, dałabym temu szansę i w międzyczasie randki nie wadzą. Ale to Twoja decyzja smile

No wiem. Mieli też dzwonić z potwierdzeniem, ale tego nie zrobili, więc cholera ich wie.

1,211

Ktoś by pewnie powiedział, że było to do przewidzenia smile Jak się człowiek uprze, to znajdzie jakies "ale"...

Twoje życia, Twoja decyzja..

Nie wiem tylko , czy może nie jest na to za wcześnie..
Jeśli już chcesz koniecznie nawiązać jakieś znajomości w sieci, to spróbuj chociaż jeszcze czegoś innego, oprócz tego toindera, bo tyle peanów na jego część to dawno nie widziałem, jak ostatnio na forum..
Wszędzie tylko tinder i tinder..

Trzymasz się tego jak pijany płotu big_smile

1,212

To się upomnij i zadzwoń do nich. Nie szukaj wykrętów smile Wiesz, że trudno dostać się na taką terapię. Ja bym spróbowała i ogólnie myślę, że było by to wzbogacające doświadczenie ze względu na innych uczestników.

1,213 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-21 16:20:13)

DeepAndBlue napisał/a:

To się upomnij i zadzwoń do nich. Nie szukaj wykrętów smile Wiesz, że trudno dostać się na taką terapię. Ja bym spróbowała i ogólnie myślę, że było by to wzbogacające doświadczenie ze względu na innych uczestników.

No będę jutro dzwonił.

Nie mówię, że zrezygnuję. Po prostu zostało mi parę dni do startu, to trochę się zaczynam denerwować, nikt chyba nie lubi chodzić do psychiatry^^

bagienni_k napisał/a:

Jeśli już chcesz koniecznie nawiązać jakieś znajomości w sieci, to spróbuj chociaż jeszcze czegoś innego, oprócz tego toindera, bo tyle peanów na jego część to dawno nie widziałem, jak ostatnio na forum..
Wszędzie tylko tinder i tinder..

Trzymasz się tego jak pijany płotu big_smile

Tylko problem taki, że spróbowałem kilka portali, ale wszystkie prócz Tindera są praktycznie martwe. Albo trzeba np. płacić ze 100zł miesięcznie, żeby móc tam do kogoś napisać^^ Więc Tinder tu chociaż nie wypada jakoś źle.

Chociaż co jakiś czas próbuję inne portale/apki. Ale póki co nic niewarte są. Ostatnio zainstalowałem Bumble. ~20 profili dziewczyn w promieniu 40km, szok tongue

1,214

Psychiatra w roli psychoterapeuty tak? To nawet lepiej. Ja bym korzystała z okazji. To doświadczenie samo w sobie. Zadzwoń i spróbuj, żebyś potem nie żałował. To zawsze jakieś wyjście na zewnątrz do innych ludzi. Coś czemu stawiasz czoło zamiast chować się do skorupki (ja to zachowanie dobrze znam wink kusi, żeby nie iść, wiem wiem wink )

1,215 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-21 16:28:23)

DeepAndBlue napisał/a:

Psychiatra w roli psychoterapeuty tak? To nawet lepiej. Ja bym korzystała z okazji. To doświadczenie samo w sobie. Zadzwoń i spróbuj, żebyś potem nie żałował. To zawsze jakieś wyjście na zewnątrz do innych ludzi. Coś czemu stawiasz czoło zamiast chować się do skorupki (ja to zachowanie dobrze znam wink kusi, żeby nie iść, wiem wiem wink )

Znaczy się raczej psycholog/psychoterapeuta. Po prostu czasem piszę psychiatra nie wiedzieć czemu tongue

1,216

Żeby demonizować tongue Być może podświadomie smile

1,217

jakis_czlowiek napisał/a:

W sumie ciekawie by wyglądało jakby mnie dziewczyna spytała na Tinderze, co robię w poniedziałek, a ja na to, że leczę się u psychiatry tongue Idealna rozmowa jak na Tindera^^

Słuchajcie, bo ja już nie mam do niego siły big_smile On tak serio na serio Waszym zdaniem? tongue

1,218

KoralinaJones napisał/a:

Słuchajcie, bo ja już nie mam do niego siły big_smile On tak serio na serio Waszym zdaniem? tongue

A co? Zła rozmowa to by była? tongue

1,219

KoralinaJones napisał/a:

A co? Zła rozmowa to by była? tongue

Nie, nie. Jak masz jeszcze jakieś schorzenia i choroby, oraz terminy wizyt u lekarza, to przy okazji o wszystkich możesz od razu odpowiedzieć, a co big_smile tongue

1,220 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-21 16:59:13)

KoralinaJones napisał/a:

Nie, nie. Jak masz jeszcze jakieś schorzenia i choroby, oraz terminy wizyt u lekarza, to przy okazji o wszystkich możesz od razu odpowiedzieć, a co big_smile tongue

Mi się wydaje, że jednak to zdanie wyglądało już tak abstrakcyjnie, że z góry można było założyć, że nie piszę tego na serio. Ale chyba się myliłem^^

1,221

KoralinaJones napisał/a:

Mi się wydaje, że jednak to zdanie wyglądało już tak abstrakcyjnie, że z góry można było założyć, że nie piszę tego na serio. Ale chyba się myliłem^^

Po prostu w Twoim przypadku to ... no tongue

1,222

KoralinaJones napisał/a:

Po prostu w Twoim przypadku to ... no tongue

¯\_(ツ)_/¯

1,223

Na informację o wizycie u psychiatry to by się dopiero zleciały, jak muchy do miodu smile

1,224

Lepiej o hemoroidach pogadać wink

1,225

bagienni_k napisał/a:

Na informację o wizycie u psychiatry to by się dopiero zleciały, jak muchy do miodu smile

No można próbować podrywać na złamane serce tongue

1,226

Z założenia, że nie dotyczy to Autora, ciekawy byłby eksperyment, kiedy na pierwszej randce facet mówi dziewczynie o:

-wizycie u psychiatry

- hemoroidach

- problemach z potencją

To by dopiero była weryfikacja smile

1,227

No nie, takie rzeczy, to chyba tylko po, aby ktoś uciekał z krzykiem tongue

1,228

Mam kolegę co tak zrobił. Odstrzelony wink ale kulturalnie smile

1,229

Bez dwóch zdań jest to jakiś sposób na niechcianą urodę kandydatki big_smile tongue

1,230

Kolega akurat powiedział to ładnej… bardzo był zachwycony tą dziewczyną… ale musiał sprawdzić czy pokocha go takim jaki jest XD

1,231

Gratuluje koledze wyczucia czasu big_smile

1,232

Odwagi i determinacji chyba smile

Sam nie wiem, co w takiej kobiecie wywołałoby większe zniechęcenie. Rozmowa na temat hemoroidów przy jedzeniu czy informacja, że np. leczy się z seksoholizmu...

1,233

Zażenowanie maksymalne.

1,234

Hehe smile Mówiłam mu, żeby do konfesjonału z tym poszedł.

1,235

DeepAndBlue napisał/a:

Kolega akurat powiedział to ładnej… bardzo był zachwycony tą dziewczyną… ale musiał sprawdzić czy pokocha go takim jaki jest XD

pro forma - i pokochała? hhahaha

Posty [ 1,171 do 1,235 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024