Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 75 76 77 78 79 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,941 do 5,005 z 13,291 ]

4,941

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
adela 07 napisał/a:

EVER.
Nie wiem, czy wchodzę, za to wiem, że tu po porostu jestem. Nagonka...hmmm.. żeby nie było jak w ''Misiu".
Stare dziady obwiązane szmatami...:).

big_smile Że to te dzieci z nagonki co ich zęby bolą, bo nie było wtedy opieki dentystycznej? big_smile big_smile Tylko widzisz Adela, nagonka to nie jest nasz cel, tylko ta zwierzyna, którą ta wątpliwej jakości nagonka, nagania big_smile Może coś się smacznego trafi... Z Grassem poradziłaś sobie koncertowo, ale to tylko taki słodki początek, odrobina glukozy do mózgu na rozpęd smile. Czająca się Koralina, chyba wie o czym mówię wink

adela 07 napisał/a:

Kotka moja jest sterylizowana kiedyś, gdzies,w poprzednim życiu swym, zanim ją adoptowałam. To znak u wolnożyjących kotów, że sa kastrowane/poddane sterylizacji. Organizacje zajmujące się takimi kotami tak je oznaczają, żeby było wiadomo.

Wiem o co chodzi z kotami z dziczy, moja siostra wyłapuje, daje do sterylizacji i opiekuje się po zabiegach. A ja mówiłam o kocicy Adeli a nie jej pupilku wink

Zobacz podobne tematy :

4,942 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-22 18:09:34)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Sugerujesz, że to była prawdziwa Sodoma i Gomora ? big_smile

Może aż tak to nie smile,ale zakręcone to bywało nieźle smile
Nawet nie wiem od którego momentu zacząć.

Od początku tongue
Dajesz big_smile To może być bardzo ciekawa wersja wydarzeń big_smile

Dawno,dawno temu....

Czyli gdzieś w grudniu do wesołego miasteczka zwanego  Netkobiety postanowiła wrócić pewna, stęskniona weteranka jak się okazało rozrabiaka smile wanted dead or a live .
Wróciła ...... z hukiem  w momencie braku moderacji
Trafiła na samozwańczego miłośnika zagadek i łowcę trolli,asa wywiadu i kontrwywiadu w tym miasteczku
Nastąpiło zderzenie "wielki wybuch" smile oraz zostało rzucone wyzwanie,że niby nie mam szans zgadnąć kim owa weteranka była w tajemniczej i  mrocznej przeszłości.
Na tym motywie opiera się spora część "intrygi" we wczesnej fazie.
Inną częścią jest element swatania Lucka i Bagiennika notorycznie z kim popadnie,ponieważ ja na swataniu kompletnie się nie znam
to nie widzę żadnych przeszkód w łączeniu czy parowaniu osób na forum smile Celem jest jednak szczęście jakkolwiek je kto pojmuje,dlatego że ja lubię ludzi życzę im najlepiej jak potrafię.
Jeszcze innym fragmentem jest wątek Dzierlatki i Bagienników dwóch,wątek Adeli gdzie Kapitanna pojawiła się "znienacka" 
Wszystko szło dobrze,ale diabli nadali wątek Rossanki,który stwarzał konkurencje i zagrożenia dla "magla" smile
Wcześniej też powstał układ między Kapitanną, a mną, że będziemy się droczyć i dokuczyć sobie dla rozrywki płochej.
Co oczywiście miało miejsce,szybko jednak się okazało że Kapitanna nie jest stała i wierna w tym i dokucza innym na boku - pech smile
Z wątku Rossanki wyrzucano nas parę razy i tak powstał ten wątek w którym pojawił się lotem koszącym młody Psycholog zwany Psologiem pojawił się już u Ross i tam już zaczął pokazywać co potrafi.
Z początku chłopak był zagubiony i miał trudności z aklimatyzacją,ale wkrótce zaczął się rządzić smile
Znaczy głównie eliminować rywali oraz absorbować większość uwagi Koraliny co nie spodobało się łowcy trolli,ponieważ jest tu najstarszy i lubi się popisywać, robiąc zamieszanie i szukając uwagi, przeprowadzając odlotowe eksperymenty
jak łatwo zauważyć głównie uwagi  Koraliny,która reaguje na to  powiedzmy różnie smile na te wszelkie "adoracje i atencje" oraz próby wydania jej za mąż smile bywa też niebezpieczna dla konkurentek, jak ma zły humor,ale to rzadko.
Wybrzydza tez ciągle i przebiera w kandydatach do jej ręki  jak w ulęgałkach,kaprysi, zmienia zdanie i nastroje jak nicki Zosia Samosia - normalnie . 
doprowadziło to do  zamętu,a było zabawnie, ostro i śmieszno,groźnie,ale to chyba przeszło, obiecaliśmy się nie tłuc więcej.
Kolejno w międzyczasie dołączały też różne osoby Deep, Syl, Włodek i inni, jedne zostały inne zniknęły dodając coś od siebie.
Tak oto dochodzimy do tu i teraz,a co będzie dalej ? Sie zobaczy.

4,943

DeepAndBlue napisał/a:

Tradycyjnie do podziemia zeszli big_smile

Niesforny jeszcze mąż ale szkoda się złościć na takiego. Trafić gorzej jest mega łatwo tongue

Deep a czemuż Ty się tak dzielisz tym "obślinionym dobrem" ze wszystkimi?! Jak tak dalej będzie to co Ci zostanie? Sucha skórka z tej żaby, na ścianie pinezką przypniesz?! Co z tego mieć będziesz? Wątpliwej jakości dekorację ścienną?

https://media1.giphy.com/media/gw3MYmhxEv8T52ow/giphy.gif?cid=790b7611cf3d882573a99b6cdfff54ae0f17ec4d79036a4f&rid=giphy.gif&ct=g

paslawek wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć (miałam dać inny gif, który idealnie by pasował, ale nie chcę robić Ci małżeńskich kłopotów tongue, mimo iż byłby to niewinny żarcik)
https://media1.giphy.com/media/26DN3qNDHMAMRpg9a/giphy.gif?cid=790b7611bdf104e8b0661f34fc1bf36514a4af045edeeb62&rid=giphy.gif&ct=g

Jest jasność w tym co zraportowałeś, dziękuję za wysiłek włożony :*. Potwierdza to częściowo me przypuszczenia i a niektóre fakty wręcz naświetla niczym spotlight: jak np. żal pewnych Panien, że Rycerze Na Niby nie latają za nimi z kwiatami, tylko tłuką się teraz po jakichś nieznanych chaszczach. I stąd łapią co popadnie do pyska big_smile

4,944

Adela nie wiedziałam, że je tak znakują smile

Ja mojemu ucho brokatem malowałam, żeby sąsiadka jak go znowu złapie na futerko to żeby nie wkrecała, że to byle kot, że nie mój, takich to tu od groma. A mój! Ucho ma w brokacie! Oddawaj! Tyłek mu ratowałam smile

Paslawek dla potomnych smile ja to Genesis tak od Dzierlatki z dwoma Bagiennikami kojarzę dopiero smile

Oj, Ever a jak będę trzymać w łapkach to się i tak wyślizgnie smile Musiałabym chyba udusić, żeby już nie kicał. Na co mnie zdechła żaba? A tak se od czasu do czasu złapię, wypuszczę, złapię, wypuszczę big_smile Żaba dalej w grze... i świnka też tongue Oboje zadowoleni. Wszyscy żywi.

Szuwarki tak już chyba mają. Nikt nas nie rozumie smile

4,945

Evergreen napisał/a:

I stąd łapią co popadnie do pyska big_smile

To było bardzo niegrzeczne.

4,946

Evergreen napisał/a:
adela 07 napisał/a:

EVER.
Nie wiem, czy wchodzę, za to wiem, że tu po porostu jestem. Nagonka...hmmm.. żeby nie było jak w ''Misiu".
Stare dziady obwiązane szmatami...:).

big_smile Że to te dzieci z nagonki co ich zęby bolą, bo nie było wtedy opieki dentystycznej? big_smile big_smile Tylko widzisz Adela, nagonka to nie jest nasz cel, tylko ta zwierzyna, którą ta wątpliwej jakości nagonka, nagania big_smile Może coś się smacznego trafi... Z Grassem poradziłaś sobie koncertowo, ale to tylko taki słodki początek, odrobina glukozy do mózgu na rozpęd smile. Czająca się Koralina, chyba wie o czym mówię wink

adela 07 napisał/a:

Kotka moja jest sterylizowana kiedyś, gdzies,w poprzednim życiu swym, zanim ją adoptowałam. To znak u wolnożyjących kotów, że sa kastrowane/poddane sterylizacji. Organizacje zajmujące się takimi kotami tak je oznaczają, żeby było wiadomo.

Wiem o co chodzi z kotami z dziczy, moja siostra wyłapuje, daje do sterylizacji i opiekuje się po zabiegach. A ja mówiłam o kocicy Adeli a nie jej pupilku wink

Też właśnie się obawiam że takiej zwierzyny nam tu naganiacz przyśle. wink
A ci do kociego polowania, to jestem, czekam, obserwuję, ale jakbym miała liczyć na myszy z tej dziury, to przecież zdechlabym z głodu.;)
Oczywiście, nie umniejszając Naganiaczowi vel Kierownikowi Magla. Z pustego i Salomon...czy ktoś tam ..nie naleje ..czy tam nie nagoni.

4,947 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-22 19:01:29)

Evergreen napisał/a:

Jest jasność w tym co zraportowałeś, dziękuję za wysiłek włożony :*. Potwierdza to częściowo me przypuszczenia i a niektóre fakty wręcz naświetla niczym spotlight: jak np. żal pewnych Panien, że Rycerze Na Niby nie latają za nimi z kwiatami, tylko tłuką się teraz po jakichś nieznanych chaszczach. I stąd łapią co popadnie do pyska big_smile

Prawdziwa miłość, raz wyznana, przetrwa wszystko. Bez żalu tongue
Nawet przełknie żabę big_smile

4,948 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-22 19:49:30)

Psycholog Na Niby napisał/a:
Evergreen napisał/a:

I stąd łapią co popadnie do pyska big_smile

To było bardzo niegrzeczne.

Jestem niegrzeczną dziewczynką, dobrze o tym wiesz. A ten przytyk, to prowokacja jakaś, żebym na Ciebie naskoczyła? tongue
Poza tym, to się chłopie bierz do roboty, bo Ci Panna stygnie, a to dopiero jest niegrzeczne tongue

DeepAndBlue napisał/a:

Oj, Ever a jak będę trzymać w łapkach to się i tak wyślizgnie smile Musiałabym chyba udusić, żeby już nie kicał. Na co mnie zdechła żaba? A tak se od czasu do czasu złapię, wypuszczę, złapię, wypuszczę big_smile Żaba dalej w grze... i świnka też tongue Oboje zadowoleni. Wszyscy żywi.

Oj Deep jakie Ty masz dobre, ciepłe serduszko, jakaś Ty wyrozumiała i dobra dla tych żabek! Oooch. Moje serce też do tych pozytywnych temperaturowo można zaliczyć, ale tak bardziej w stronę ognistych, w piwnicach ukrytych, płonących za kotarą. Ja to bym zrobiła inną taktykę smile A niech żabka sobie kica swobodnie, mamy do niej zaufanie.... Oko jednak nie na Maroko ani na Kaukaz patrzy tylko spod rzęs dyskretnie strzela i obserwuje delikwenta. Nie wie jednak ta żaba, że ma już zainstalowany chip. MUAHAHAHA A, że delikwent nie zauważywszy swojej ułomności kica swobodnie, to nie jest świadom, że posiadam w ręku pewne dźwignie i przyciski, które radzą rozkosznym prądem kiedy żabka kicnie za daleko. I pokornie sama wraca na swoje miejsce big_smile wiedziona jakimś tajemniczym instynktem wink

Adelo nie traćmy nadziei, nie to, że mamy czekać jak te wierne Burki nad pustą miską. Na polowanie trzeba też chodzić poza obejście. A pewnie! Może kiedyś skoczymy do Kaliskiej, zakosztujesz trochę wink

4,949

Evergreen napisał/a:

Jestem niegrzeczną dziewczynką,

Nadasz się big_smile To dobrze trafiłaś tongue

4,950 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-22 19:48:31)

big_smile

4,951

Evergreen napisał/a:

Jestem niegrzeczną dziewczynką, dobrze o tym wiesz. A ten przytyk, to prowokacja jakaś, żebym na Ciebie naskoczyła? tongue

Kotuś.. żeby na mnie naskoczyć to nie do końca taka prosta sprawa wbrew pozorom.

4,952

Evergreen napisał/a:

Kotuś.. żeby na mnie naskoczyć to nie do końca taka prosta sprawa wbrew pozorom.

To wyzwanie? Uwielbiam wyzwania big_smile

4,953

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Może aż tak to nie smile,ale zakręcone to bywało nieźle smile
Nawet nie wiem od którego momentu zacząć.

Od początku tongue
Dajesz big_smile To może być bardzo ciekawa wersja wydarzeń big_smile

Dawno,dawno temu....

Ja to pamiętam mniej więcej tak big_smile

4,954

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Doceniam Twoja pewność siebie i jednocześnie współczuje przyszłego rozczarowania.

4,955

Evergreen napisał/a:

Doceniam Twoja pewność siebie i jednocześnie współczuje przyszłego rozczarowania.

Dziękuję, zazwyczaj rozczarowują mnie chłopcy, gdy się już któregoś lepiej pozna, to prawda. Uprzedzasz fakty. Dzięki za ostrzeżenie.

4,956

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Dziękuję, zazwyczaj rozczarowują mnie chłopcy, gdy się już któregoś lepiej pozna, to prawda. Uprzedzasz fakty. Dzięki za ostrzeżenie.

Szybko się poddajesz, nie lubię tej cechy.

4,957

Evergreen napisał/a:

Szybko się poddajesz, nie lubię tej cechy.

To właśnie wyczytałeś? smile Próbuj dalej Psychologu . Ale muszę przyznać, że w głębi duszy, nieco mi ulżyło tongue

4,958

Evergreen Ty brutalko tongue prądem pieścić, wyższa szkoła erotyzmu widzę smile 51 twarzy Greya smile o jeden odcień szarości za dużo tongue

4,959

Ever, z Tobą do Kaliskiej jak najbardziej. Niech no mi tylko ten katar minie.

4,960 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-22 20:24:57)

Co to jest Kaliska? tongue

Łódź Kaliska? Co tam jest ciekawego?

4,961

KoralinaJones napisał/a:

Główna tańcbuda w mieście.

4,962 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-22 20:32:39)

ani chwili spokoju big_smile big_smile big_smile

https://phoneky.co.uk/thumbs/screensavers/down/technology/electricit_lvm5wt2i.gif

reszta wie co ma robić ?

KoralinaJones napisał/a:

Ja to pamiętam mniej więcej tak big_smile

Dobre i to smile
zawsze trza mieć "czarną skrzynkę" przy sobie

4,963

adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A to Psologa nie zabieracie? tongue Przydałby się jakiś bodyguard big_smile

4,964 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-22 20:33:41)

paslawek napisał/a:

ani chwili spokoju big_smile big_smile big_smile

https://phoneky.co.uk/thumbs/screensavers/down/technology/electricit_lvm5wt2i.gif

reszta wie co ma robić ?

Ja uciekam jak Ever grasuje z paralizatorem big_smile

4,965

Evergreen napisał/a:

paslawek wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć (miałam dać inny gif, który idealnie by pasował, ale nie chcę robić Ci małżeńskich kłopotów tongue, mimo iż byłby to niewinny żarcik)

Drobiazg smile

Najwyżej z my wife znowu by było coś takiego big_smile

https://thumbs.gfycat.com/CookedConcernedCoati-size_restricted.gif

4,966

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ja bym wolała tancerza, ale nie będę grymasić.

4,967

Pasławku, ja nie wiem, co mam robić.
A w ogóle mam coś szczególnego do roboty tutaj?

4,968

adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

No takiego to ze świecą szukać, "gdzie ci mężczyźniiiiii, gdzie te chłopy"? Ja też takiego zabrałabym na imprezę, przynajmniej by się fajnie potańczyło.

Koralina Nie bój się. Ożywcze prądy tylko dla wybrańców i wskazanych (lub skazanych big_smile). Raczej w rodzaju męskim wink. A do Kaliskiej, to może na to nasze wrześniowe widzenie się załapiemy. Tylko musi do niego jeszcze dojść hmm

4,969

Toć Pawło z Wawy tańczy. Niedaleko ma do Łodzi.

4,970 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-22 21:29:42)

paslawek napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Drobiazg smile

Najwyżej z my wife znowu by było coś takiego big_smile

Nie wiem czy mnie teraz namawiasz Pasławku smile, ale chyba się nie odważę, bo tak w samiutkim środeczku, to jestem, tak odrobinę, jednak nieśmiała wink

https://media3.giphy.com/media/evexWPy1fI9H2/giphy.gif?cid=790b76110e7c129eb0928e9573a6bcaec3a85fb5ef883165&rid=giphy.gif&ct=g

4,971

adela 07 napisał/a:

Pasławku, ja nie wiem, co mam robić.
A w ogóle mam coś szczególnego do roboty tutaj?

Nic trudnego smile

Zostańcie z nami smile
po prostu

4,972

Evergreen napisał/a:
adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No takiego to ze świecą szukać, "gdzie ci mężczyźniiiiii,

W Portugali big_smile Ale tego nie użyczę tongue

4,973 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-22 21:32:20)

Evergreen napisał/a:

https://media3.giphy.com/media/evexWPy1fI9H2/giphy.gif?cid=790b76110e7c129eb0928e9573a6bcaec3a85fb5ef883165&rid=giphy.gif&ct=g

Ale słodziak smile

4,974

DeepAndBlue napisał/a:

Zaraz go zawołam
Pawlo  już tu był ileż to roboty smile

4,975 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-22 21:55:34)

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Zaraz go zawołam
Pawlo  już tu był ileż to roboty smile

smile

https://c.tenor.com/tQry7ckTh1UAAAAM/bear-crazybear.gif

Mówisz i masz wink

4,976

Witam, już jestem. Właśnie wróciłem z zajęć, a jakże... tanecznych. smile

4,977

Dziewczyny!!!! big_smile Macie tancerza!!!! Ejooooo!!!! smile

4,978 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-22 22:32:55)

Cześć Pawle
to mi się podoba widać chłopak ze stolycy
Teraz trzeba bohaterki wypłoszyć spod ściany
moment

To dwie urocze Łodzianki spragnione tańca z kimś kto potrafi tańczyć
Ty byłeś najbliżej- nie mieszkasz w Portugalii

4,979 Ostatnio edytowany przez pawlo.waw (2022-06-22 22:35:28)

Ja to jak widzę dziewczyny pod ścianą, to je proszę do tańca. smile

Nie mieszkam w Portugalii, ale chciałbym. Kto wie, może w przyszłości...

4,980

Khem... Ej DJ!!!

A dobra smile

4,981

WOW! Ale czary! Adela mamy partnera do Kaliskiej!

Ale Paweł z Wawy to podjedzie też we wrześniu na imprę z nocowaniem, prawda? Podjedzie?!

https://media1.giphy.com/media/PK5CQPd6rCF3y/giphy.gif?cid=ecf05e47rjxlqskybpyqkthwvd585b1ph5wgyyjnzuor6g2o&rid=giphy.gif&ct=g

4,982 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-22 22:40:58)

pawlo.waw napisał/a:

Ja to jak widzę dziewczyny pod ścianą, to je proszę do tańca. smile

Prawidłowo
jedna już jest czekamy na drugą smile

4,983

Pawlo?
Lindy Hop?

4,984

pawlo.waw napisał/a:

Witam, już jestem. Właśnie wróciłem z zajęć, a jakże... tanecznych. smile

Co za wspaniała wiadomość! smile A co tańczysz Pawle z Wawy? Hmmmm?

4,985 Ostatnio edytowany przez pawlo.waw (2022-06-22 23:26:46)

adela 07 napisał/a:

Pawlo?
Lindy Hop?

Tak, lindy hop, a także charleston i trochę boogie woogie.

Evergreen napisał/a:

A co tańczysz Pawle z Wawy? Hmmmm?

Wspomniane wyżej tańce swingowe, boogie woogie trochę mniej, ale zamierzam od jesieni zacząć się go uczyć. Uczyłem się też tańca solo jazz.

Takie tańce dyskotekowe też nie są mi obce. smile

Evergreen napisał/a:

Ale Paweł z Wawy to podjedzie też we wrześniu na imprę z nocowaniem, prawda? Podjedzie?!

Czemu nie, Łódź niedaleko. smile Poza tym lubię to miasto. smile

4,986

Jazz? Czad smile Boogie woogie też wygląda na dobry fun!

Ja tańczyłam współczesny 
https://m.youtube.com/shorts/ams50_7jgRE
Ale na dyskotekach wypracowałam swój własny styl... nie mniej komiczny tongue

4,987 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-23 08:23:25)

Evergreen napisał/a:

Koralina Nie bój się. Ożywcze prądy tylko dla wybrańców i wskazanych (lub skazanych big_smile). Raczej w rodzaju męskim wink

No nie wiem, nie wiem, czy te metody kawalerów raczej nie wypłoszą zamiast zachęcać tongue

4,988

Pawle, to się fajnie składa, bo ja Lindy ćwiczyłam rok, to trochę umiem. Charlestona też liznęłam .Tylko że w Kaliskiej nie te rytmy- ale często są potańcówki swingowe, np.w najbliższą sobotę.

4,989

Lindy hop to istne szaleństwo! big_smile Taniec dla dobrych czubków smile

4,990 Ostatnio edytowany przez pawlo.waw (2022-06-23 10:07:09)

DeepAndBlue - to fajnie, że lubisz też taniec. W każdej postaci i stylu, może sprawiać dużo radości. Ja na przykład lubię często tak po prostu popląsać w rytm muzyki po mieszkaniu smile

Adela - super sprawa. smile Słyszałem, że w Łodzi też jest sporo osób tańczących swinga. Kiedyś miałem się wybrać na "Swing na Piotrkowskiej". Może kiedyś się wybiorę. smile W Warszawie też jest bardzo dużo potańcówek swingowych, przykładowo od dziś aż do niedzieli włącznie, w każdy dzień jest jakaś potańcówka. Ja już trochę mam ich przesyt. Dlatego jak już, to tylko na jedną z nich się wybiorę, tą sobotnią.

Jaka muzyka jest grana na Kaliskiej? To jakiś klub? W Łodzi znam tylko Dworzec Kaliski z tą nazwą. wink Do muzyki dyskotekowej powinienem sobie poradzić.

4,991

Pawlo ja wolę na sali z lustrami i wypolerowanym parkietem, w mieszkaniu wpadam na meble smile jak się czasem pierdyknę- nie daj Boże w łokieć albo małym palcem u stopy przywalę w nogę od stołu- to zaczynam śpiewać jak gwiazda opery smile

Forma ekspresji, można się wyrzyć, ale to również sport, dwa w jednym. Super sprawa.

Aż Wam zazdroszczę, że sobie pohulacie smile Uwielbiam jak facet umie prowadzić.

4,992 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-06-23 10:38:26)

W Kaliskiej co prawda dawno nie byłam, ale tam jest raczej przekrój. Są starsze, nowsze, raczej te z " głównego nurtu".
Może Ever coś więcej doda.
Łódź Kaliska to klub. Taki w samym centrum, założony przez grupę artystyczna, pod tą samą nazwą.

4,993

DeepAndBlue napisał/a:

Aż Wam zazdroszczę, że sobie pohulacie smile Uwielbiam jak facet umie prowadzić.

Pawlo pohula na pewno tongue Pytanie jak się dziewczyny nim podzielą big_smile

4,994

Ja tam pod ścianą nie stoję, jak fajnie grają.

4,995

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ma dwie ręce i dwie nogi tongue Przyskilluje trochę, to na bank... do zrobienia smile

Pawlo kondycja! smile

4,996 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-23 12:05:29)

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ma dwie ręce i dwie nogi tongue

Po jednej ręce i nodze dla każdej starczy big_smile

adela 07 napisał/a:

Chociaż coś mi się wydaje, że z Adelą nie ma żartów i różnie może się to skończyć tongue

4,997

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Chociaż coś mi się wydaje, że z Adelą nie ma żartów i różnie może się to skończyć tongue

No, jak tańczy Lindy Hop to robi się groźnie smile Dobrze, że partner przygotowany. Jeśli Evergreen ma również duże taneczne potrzeby to, żeby z tancerza wióry nie zostały trzeba znaleźć drugiego! Poleciłabym Bagiennika, ale on się nie poleci, to nie będę z gęby wycieraczki robić smile Może na miejscu się jakiś znajdzie wink

Dziewczyny, dziewczyny wink wink wink nu nu nu wink wink

Powodzenia Pawlo big_smile

4,998 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-23 12:25:31)

DeepAndBlue napisał/a:

trzeba znaleźć drugiego! Poleciłabym Bagiennika, ale on się nie poleci, to nie będę z gęby wycieraczki robić smile

No proszę, proszę tongue A to sprawdzona wersja bagiennika tańcującego ? big_smile

DeepAndBlue napisał/a:

Może na miejscu się jakiś znajdzie wink

Byleby tylko Ever kolejnego biedaka prądem nie poraziła big_smile tongue

4,999

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

trzeba znaleźć drugiego! Poleciłabym Bagiennika, ale on się nie poleci, to nie będę z gęby wycieraczki robić smile

No proszę, proszę tongue A to sprawdzona wersja bagiennika tańcującego ? big_smile

DeepAndBlue napisał/a:

Na waszym miejscu nie cisnąłbym tak Bagiennika jeżeli chodzi o taniec,ponieważ możecie go prędko nie zobaczyć.

5,000

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

DeepAndBlue napisał/a:

Na waszym miejscu nie cisnąłbym tak Bagiennika jeżeli chodzi o taniec,ponieważ możecie go prędko nie zobaczyć.

Bagiennik na pewno zna wiele tańców godowych ptaków wink

5,001

KoralinaJones napisał/a:

Bez atestu smile Ale nie podpinałam go jeszcze do prądu.

Mam jednak pewne przesłanki, że to mogło by się udać wink

https://i.gifer.com/9IBk.gif

5,002

Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bagiennik na pewno zna wiele tańców godowych ptaków wink

To na pewno smile z tym że pamiętam co pisał o sobie i  tańcach.
Ja znam jeden taniec godowy - taniec pingwina na szkle smile

5,003 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-23 12:55:38)

DeepAndBlue napisał/a:

Lubię czytać o takich przesłankach wink

paslawek napisał/a:

Ale czy można mu wierzyć? tongue

5,004

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Lubię czytać o takich przesłankach wink

paslawek napisał/a:

Ale czy można mu wierzyć? tongue

Ostatnio odrobinę lawirował smile
Uzyskanie wiarygodnych i aktualnych informacji od Bagiennika na temat tańca
wymaga ogromnej  delikatności moim skromnym zdaniem
istnieje jednak niewielka szansa to że ludzie się zmieniają

Elektryzująco się zrobiło ostatni sobie odświeżyłem tą płytę polecam niektóre kawałki do tańca 

5,005 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-23 13:20:17)

paslawek napisał/a:

Ostatnio odrobinę lawirował smile
Uzyskanie wiarygodnych i aktualnych informacji od Bagiennika na temat tańca
wymaga ogromnej  delikatności moim skromnym zdaniem
istnieje jednak niewielka szansa to że ludzie się zmieniają

Nie wnikam tongue
Jeszcze będzie, że chłopaka molestuję big_smile

Posty [ 4,941 do 5,005 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 75 76 77 78 79 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024