Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 72 73 74 75 76 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,746 do 4,810 z 13,291 ]

4,746

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
paslawek napisał/a:

Deep jest moją najmłodszą siostrą akurat no i ja pierwszy ją zobaczyłem big_smile
niczego nie bądź taki niby  pewny za bardzo.
Co z tą przeszłością piękne wspomnienie czy katowanie się,
albo jedno i drugie na przemian
nie dają żyć tu i teraz ?

Jedno i drugie.

Teraz czas na to drugie chyba przyszedł.

Zobacz podobne tematy :

4,747 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-18 16:51:50)

KoralinaJones napisał/a:

Wiesz coś może na ten temat? tongue

wiem, wiem "stokrotka" smile
więcej nie będę w ten deseń

https://monophy.com/media/11rSoeBw2zmYhO/monophy.gif

4,748

4,749 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 18:43:07)

KoralinaJones napisał/a:

:*

Buziaka bym się nie spodziewał. Ale dzięki :*

Country lubię, bo czuć Amerykę, jednak ten góralski bełkot? To już raczej nie dla mnie.

Paslawku, wspominałeś coś o snach horrorach?

Tak, miewam czasem.  Ostationo samochód się zepsól w lesie i dwie wiedżmy na drodze próbowały mnie dopaść. Były uzbrojone smile  Musiałem przed nimi uciekać.

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FTBgeINNjAfE%2Fmaxresdefault.jpg&f=1&nofb=1

O innych koszmarach nawet nie będę wspominał. Może innym razem... smile

Powiem tyle, są bardzo deep, skomplikowane bardziej niż nie jeden film, i bardzo realistyczne.

BTW, Sad Sailor - super kawałek. Czuć Amerykę.

4,750

DeepAndBlue napisał/a:

Mój błąd. Już sama nie wiem jak do tego podchodzić. Muszę sobie na tych błędach wyrobić jakiś manual BHP na przyszłość. Człowiek jest taki zagubiony bez kodeksu pracy.

Na jej obecności zakończyłam czytanie, więc nie pytałam co dalej. Może lepiej jak zostanie to niespodzianką? smile

Pewien mądry Koń powiedział mi co jego ojciec kiedyś mu powiedział:
Rób wszystko najlepiej jak potrafisz I tyle. Dodała bym, że aby to zrobić potrzebujesz wiary w swoje możliwości smile

Heh smile jeśli przeraża Cię tarot to nie będę opowiadać swoich innych przygód... Wiele wiele wiele przygód... Świat pod tym względem jest niesamowity smile
Każda materia jest złożona z pierwiastków. Każdy pierwiastek z atomów. Każdy atom z neutronów, protonów i wirujących wokół elektronów... Wszystko jest złożone z energii... ze światła smile Jezus jest protonem a Lucyfer elektronem. Razem bach! Stają się gwiazdą poranną smile  czyli neutralnym współbytem, połączonym z źródłem przekaźnikiem światła. Neutralnym ze względu na ciągłe oddziaływania dodatnie i ujemne na siebie nawzajem wewnątrz swojego związku, tworząc pole elektromagnetyczne, które z kolei wpływa na inne układy i dążące wspólnie w przepychankach do stabilności utrzymującej istnienie... Bez tego świat zniknie smile
Nie można tępić czarownic. Taki jest morał, ok tongue Nie jest to możliwe. Marny trud inkwizycji tongue

Kurde, nie lubię niespodzianek. A jak Ci zapłacę to ułożysz mi tarota? Kurde, pierwszy raz nie mam wiary w swoje możliwości. Nie cierpię jak ktoś jest inteligentniejszy ode mnie. Czuję ze to mnie zgubi. Kurde.

4,751

Uuu kolego dawno nie brzmiałeś tak poważnie.
Cię wzięło.
Aż tak?
Wiem, że to pewnie jeszcze daleko,ale to ślubem pachnie.
Brzmi znajomo
Tarot w trybie cito
Deep zlituj się 

*to nie są żarty, ani ćwiczenia.

4,752 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 21:16:37)

Psycholog Na Niby napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Mój błąd. Już sama nie wiem jak do tego podchodzić. Muszę sobie na tych błędach wyrobić jakiś manual BHP na przyszłość. Człowiek jest taki zagubiony bez kodeksu pracy.

Na jej obecności zakończyłam czytanie, więc nie pytałam co dalej. Może lepiej jak zostanie to niespodzianką? smile

Pewien mądry Koń powiedział mi co jego ojciec kiedyś mu powiedział:
Rób wszystko najlepiej jak potrafisz I tyle. Dodała bym, że aby to zrobić potrzebujesz wiary w swoje możliwości smile

Heh smile jeśli przeraża Cię tarot to nie będę opowiadać swoich innych przygód... Wiele wiele wiele przygód... Świat pod tym względem jest niesamowity smile
Każda materia jest złożona z pierwiastków. Każdy pierwiastek z atomów. Każdy atom z neutronów, protonów i wirujących wokół elektronów... Wszystko jest złożone z energii... ze światła smile Jezus jest protonem a Lucyfer elektronem. Razem bach! Stają się gwiazdą poranną smile  czyli neutralnym współbytem, połączonym z źródłem przekaźnikiem światła. Neutralnym ze względu na ciągłe oddziaływania dodatnie i ujemne na siebie nawzajem wewnątrz swojego związku, tworząc pole elektromagnetyczne, które z kolei wpływa na inne układy i dążące wspólnie w przepychankach do stabilności utrzymującej istnienie... Bez tego świat zniknie smile
Nie można tępić czarownic. Taki jest morał, ok tongue Nie jest to możliwe. Marny trud inkwizycji tongue

Kurde, nie lubię niespodzianek. A jak Ci zapłacę to ułożysz mi tarota? Kurde, pierwszy raz nie mam wiary w swoje możliwości. Nie cierpię jak ktoś jest inteligentniejszy ode mnie. Czuję ze to mnie zgubi. Kurde.

Jesteś głupi, a nie inteligenty. Do inteligencji brakuje ci mądrości. Ale... z tym się rodzisz, albo nie... dlatego cierpisz.

Paslawek dał mi nagle spokój? Dlaczego?

Kurt pozamiatał bez słów? Szkoda...

A może czarownice z mojego snu? Nikt nie chce o tym pogadać? Czy was przerażam? Nie wiem, tylko pytam.

4,753

GOSTY napisał/a:

Jesteś głupi, a nie inteligenty. Do inteligencji brakuje ci mądrości. Ale... z tym się rodzisz, albo nie... dlatego cierpisz.

Paslawek dał mi nagle spokój? Dlaczego?

Kurt pozamiatał bez słów? Szkoda...

A może czarownice z mojego snu? Nikt nie chce o tym pogadać? Czy was przerażam? Nie wiem, tylko pytam.

Mądrość przychodzi z wiekiem, ale rozumiem ze ciężko Ci w to uwierzyć pieprzony dinozaurze. I stul już ten pysk a nie się odzywasz jak atencyjna prostytutka która rozszerza nogi za ochłap uwagi.
Przerażasz to Ty sam siebie oświecona gangreno.

4,754

paslawek napisał/a:

Uuu kolego dawno nie brzmiałeś tak poważnie.
Cię wzięło.
Aż tak?
Wiem, że to pewnie jeszcze daleko,ale to ślubem pachnie.
Brzmi znajomo
Tarot w trybie cito
Deep zlituj się 

*to nie są żarty, ani ćwiczenia.

Haha tak, to nie są ćwiczenia! No Deep ma dobrą skuteczność w moim przypadku, póki co. Przewidziała dwie rzeczy. Chyba zacznę wierzyć w te czary mary. Jak mnie kobieta zawstydza to nie zamierzam tego bagatelizować, to się zdarza średnio raz na 15 lat..

4,755

Zachowanie psychologa sugeruje, że jest radykalną feministką udającą radykalnego szowinistę.

4,756

Grasse napisał/a:

Zachowanie psychologa sugeruje, że jest radykalną feministką udającą radykalnego szowinistę.

Wow, jakie to głębokie.. myślałeś o tym cała noc? Jakbym ja miał oceniać Cię po zachowaniu to dla mnie jesteś wujkiem z wesele który wypił za dużo bimbru i obmacuje wszystkie dziewczyny. Radykalny stulejarz udający radykalnego amanta.

4,757

Widzę, że piękna loża szyderców tu się zrobiła.

4,758

Psolog No, ok. Zrobiłam smile Doktorek się nie martwi, nic nie spieprzy. Ja tam widzę dobre zamiary ma.
Możemy zrobić tak... Doktorek i tak nie ma co robić więc po swojemu sobie tam operuje i decyduje sercem, rozumem, duszą swoją niczym poza swoim rozpoznaniem się nie kierując... a ja swoje notatki z czytania oraz fotografię prześlę sobie na pocztę. Będzie data zarówno na pliku jak i na wiadomości dostarczonej, zatem będzie dowód w razie w bądź ściana wstydu smile
No, jeszcze nie zdecydowałam jaki pierwszy punkt kodeksu sobie zapisać... Czy w przypadku cyklicznej trzydniowej migreny powinnam w ogóle się za to brać? Przejdzie mi za 2 dni albo łyknę jakiś paracetamol i powtórzę najwyżej smile

Gosty Kto nie marzy o prawdziwej miłości? smile Ci co się śmieją z niepoprawnych romantyków to cynicy, a nie ludzie oświeceni smile Normalne potrzeby serca, paliwo napędowe dla duszy. Cóż z tego, że to nigdy nie jest pozbawione komplikacji. Że nic w życiu nie jest takie łatwe i trwałe... Że łatwiej popaść w zgorzknienie. Jaką tam maskę sobie postanowiłeś przywdziać to akurat Twoja sprawa, powody Twoje. Ale nadal lubisz się rozwodnić w roztworze muzycznym, gdzie się schowasz czując w miarę bezpiecznie. Taka zabawa w ciuciubabkę. "Złapcie mnie na oślep!"

Śniło mi się, że znalazłam się na planszy swojej ulubionej gry i poszłam sobie na safari, gdzie stado wielkich zwierząt takich jak słonie, nosorożce i pantery na levelu Boss hardcore każdy zrobiły tam apokalipsę, zero szans w walce i musiałam wiać do oazy ukrytej między skałami, gdzie czekała na mnie przyjaciółka miziająca się z moim ukochanym Youtuberem tongue Co za pogrom! Poszłam sobie więc czując się jak piąte koło u wozu na kładki drewniane, gdzie zebrali się już ludzie głośno rozprawiając co to się w ogóle stało??? Podsłuchałam to i tamto i postanowiłam wrócić do bazy uzbroić się i ruszyć na północ co łączyło się z przejściem przez safari ponownie... A tam cisza... Tylko kurz wzniesiony tu i tam... Teren zrównany z ziemią... Spojrzałam w lewo i zobaczyłam niedobitki bossów, które już nie razem ale ze sobą walczyły. Wykorzystałam ten moment i przebiegłam szybko na południe w stronę bazy... I tylko pantera mnie dojrzała i puściła się w pościg za mną. Ponieważ nie miałam na sobie zbroi biegłam szybko i ile tchu...
Nie wiem czy gra się nie dopomina "no, ej, zagraj, kiedy ostatnio grałaś? Parę miesięcy już. To nie do pomyślenia! Zagraj!" Może o to chodzi wink

4,759

DeepAndBlue napisał/a:

Psolog No, ok. Zrobiłam smile Doktorek się nie martwi, nic nie spieprzy. Ja tam widzę dobre zamiary ma.
Możemy zrobić tak... Doktorek i tak nie ma co robić więc po swojemu sobie tam operuje i decyduje sercem, rozumem, duszą swoją niczym poza swoim rozpoznaniem się nie kierując... a ja swoje notatki z czytania oraz fotografię prześlę sobie na pocztę. Będzie data zarówno na pliku jak i na wiadomości dostarczonej, zatem będzie dowód w razie w bądź ściana wstydu smile
No, jeszcze nie zdecydowałam jaki pierwszy punkt kodeksu sobie zapisać... Czy w przypadku cyklicznej trzydniowej migreny powinnam w ogóle się za to brać? Przejdzie mi za 2 dni albo łyknę jakiś paracetamol i powtórzę najwyżej smile

Ciekawa zagrywka.. Kurde.

4,760

Jej, Deep, przypomniałaś mi mój ostatni sen. Koszmarek.
Moja rodzina w składzie: mama (nie żyje), babcia (j.w) , ojciec (żyje) i ja. Jakby we wspólnym mieszkaniu, i okazuje sie ,że jeden z braci mamy właśnie umarł. (obaj nie żyją). A rodzina nie wiadomo czemu nie zawiadomiła firmy pogrzebowej, tylko zawinęli wujka w jakies płótno i zniesli do komórki.
I sprawa z głowy. Ja, zdziwiona, bo tematu trupa nie ma, pytam, co zamierzaja zrobić i czemu tak w ogóle. Patrzą na mnie zdziwieni, jakbym pytała o weki w piwnicy . O co mi chodzi? Ja, zupełnie zbita z tropu mówię, że przecież tak nie można, że on już tak piąty dzień tam leży, że zacznie śmierdzieć...że pójdziemy za to do więzienia...
Żadnej reakcji. Weki.
No to zaczęłam szukać adresu firmy, sama, wszyscy mają to w nosie. W pomieszczeniu nagle jakis bałagan, papiery, kartony, śmieci, a ja zapisuję , gdzie popadnie numery telefonów, one giną w tych śmieciach, ja szukam, otwierają sie jakieś schowki w scianie i wypada z nich wiecej smieci.. Leca mi na głowę, ja nie mogę nigdzie sie dodzwonić.Panika na maksa, nikt nic nie robi, ja tonę w papierach..trup śmierdzi w piwnicy...
Obudziłam się,zlana potem.
Ufff..
i pierwsza myśl "Trzeba było do Skrzydlewskiej!'"

4,761 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-19 20:27:09)

DeepAndBlue napisał/a:

Te sny to ja akurat zacząłem, ale z "psycholem", to się nie rozmawia?

Deep, kocham muzykę. Słucham całe życie. I to rózne gatunki.

Maskę? Po prostu, jak wielu tu osób, zostałem sponiewierany za nic, za byle co.

Źle zacząłem z tym profilem. Prowokacje i ohydne typy.

Ja tam jestem dobrym człowiekiem. Już mi się nie chcę nawet. To forum i tak upadło.

Ten etap mam już za sobą. Widzę tyle głupoty, że...

Jestem uczuciowcem... już nie boję się tego powiedzieć... myślę, że to ludzkie. Chociaż śmiać się dalej będą. Bo to słabe jest. Wiem, ale nic nie poradzę.

4,762

adela 07 napisał/a:

Moja rodzina w składzie: mama (nie żyje), babcia (j.w) , ojciec (żyje) i ja. Jakby we wspólnym mieszkaniu, i okazuje sie ,że jeden z braci mamy właśnie umarł. (obaj nie żyją). A rodzina nie wiadomo czemu nie zawiadomiła firmy pogrzebowej, tylko zawinęli wujka w jakies płótno i zniesli do komórki.
I sprawa z głowy. Ja, zdziwiona, bo tematu trupa nie ma, pytam, co zamierzaja zrobić i czemu tak w ogóle. Patrzą na mnie zdziwieni, jakbym pytała o weki w piwnicy . O co mi chodzi? Ja, zupełnie zbita z tropu mówię, że przecież tak nie można, że on już tak piąty dzień tam leży, że zacznie śmierdzieć...że pójdziemy za to do więzienia...
Żadnej reakcji. Weki.
No to zaczęłam szukać adresu firmy, sama, wszyscy mają to w nosie. W pomieszczeniu nagle jakis bałagan, papiery, kartony, śmieci, a ja zapisuję , gdzie popadnie numery telefonów, one giną w tych śmieciach, ja szukam, otwierają sie jakieś schowki w scianie i wypada z nich wiecej smieci.. Leca mi na głowę, ja nie mogę nigdzie sie dodzwonić.Panika na maksa, nikt nic nie robi, ja tonę w papierach..trup śmierdzi w piwnicy...
Obudziłam się,zlana potem.
Ufff..
i pierwsza myśl "Trzeba było do Skrzydlewskiej!'"

big_smile Naprawdę dobre Adela big_smile Przynajmniej sprawdziłaś się w sytuacjach kryzysowych. Jeśli będzie taki przypadek, to masz już gotowe rozwiązanie wink

Grasse Psycholog nie kłóćcie się chłopcy, nie ma to sensu. Peace not war!
Psolog przez swoje zaangażowanie w zewnętrzne związki zaniedbujesz kurnik - jestem rozczarowana, ale trzeba było się z tym liczyć sad Zatem etat koguta jest chyba wolny, lub same kurki czy kokosze przejmują władzę. Coś tu się musi zadziać, bo nam się system sypnie.
Deep A masz dla mej skromnej osoby jakieś wizje karciane? Jeśli mogę wyprosić? Tarota, run itp nie tykałam od 17 roku życia, kiedy to miałam ostatni raz styczność, to może interpretacja niechaj będzie dla laika bardziej niż ex czarownicy. Senkju :*

4,763 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-19 21:34:41)

DeepAndBlue napisał/a:

Ciekawa zagrywka.. Kurde.

Aha! Czyli takie konszachty tongue Psologowi tarota na maila a mnie już nie, podczas gdy Portugalczyk mi stygnie  sad No to śpijcie sobie razem pod tą kołdrą tongue

4,764 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-19 21:38:13)

Lucyfer666 napisał/a:

Do kompletu brakuje nam tylko Ciebie tongue

4,765

się komplikuje trochę smile

https://c.tenor.com/FWJ0Xcqh22AAAAAC/muppets-statler.gif

4,766

KoralinaJones napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Do kompletu brakuje nam tylko Ciebie tongue

O matko, nie zauważyłam Mr Lucyfera smile, bystre oko Koralino . Dobry wieczór Lucyfer666 smile

4,767 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-19 22:36:43)

https://64.media.tumblr.com/07b56e8f339fa3baed7e3f6f2a252e9e/tumblr_mh1eo5bURp1rv1ckao1_500.gif

666

A i tak wszyscy pójdą spać wcześnie,taki gorąc smile
Na dobranoc trochę optymizmu

4,768

Wiecie, jak sobie zapewnić dobry sen? Zrobić sobie pieszą wycieczkę tak co najmniej 15 -20 km big_smile Ja dzisiaj będę słodko spał big_smile

4,769 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-19 23:11:57)

paslawek napisał/a:

Chciałeś napisać się kompletuje tongue

4,770 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-19 23:42:11)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

To weź go zawołaj
śpi jak nic
Jak to Portugalczyk stygnie taki płochliwy czy co ?

o L666 się obudził
coś na dobry początek ?

4,771

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

To weź go zawołaj
śpi jak nic

No stygnie, bo się Deep z tarotem dla mnie ociąga, wszystko przez Psologa tongue

4,772

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To weź go zawołaj
śpi jak nic

No stygnie, bo się Deep z tarotem dla mnie ociąga, wszystko przez Psologa tongue

Trochę "dyskryminacja" nie pamiętam kto pierwszy się zgłosił.
No wiesz Deep miała migrenę,dziecko małe ma,chłopak w bardzo pilnej potrzebie
Ty sobie poradzisz z Portugalczykiem lepiej tak myślę doświadczenie dojrzałość ,najwyżej się zakocha.
Działaj na razie Koralino po swojemu,cierpliwości.
Nie zrozum mnie źle,w młodych nadzieja jest, a Psolog jest w wieku reprodukcyjnym, nie tak jak my, takie życie i jego koleje.
może dlatego w kolejce u Deep po tarota Psycholog jest priorytetem
Uśmiechnę się do Deep smile
konszachty,konszachty smile

4,773 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-20 08:13:24)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To weź go zawołaj
śpi jak nic

nie tak jak my,

Przykro mi paslawku ale nie ma żadnych "nas" tongue

4,774

Chyba nie zrozumieliście big_smile. Deep zrobiła mi Tarota ale ma go w prywatnych archiwum, ona wie, ja nie. Nic nie dostałem na maila sad. Chce sprawdzić swoją skuteczność moim kosztem! To jawne znęcanie się i wykorzystywanie młodzieży do celów naukowych.

4,775

I fajnie. I wszyscy czekają na rozwój wypadków  jak na kolejny sezon "Stranger Things".
Co u Psychologa? Co w zanadrzu chowa Deep?
Czy to ukartowała? wink

4,776 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-20 11:03:24)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To weź go zawołaj
śpi jak nic

nie tak jak my,

Przykro mi paslawku ale nie ma żadnych "nas" tongue

A mnie tam wcale nie jest przykro nic a nic smile tongue

*nie o "nas" chodziło szachrajko big_smile (weź się uspokój ludzie czytają smile )
chyba że z coś źle zrozumiałem i jeszcze nie ma "was" z Portugalczykiem

adela 07 napisał/a:

I fajnie. I wszyscy czekają na rozwój wypadków  jak na kolejny sezon "Stranger Things".
Co u Psychologa? Co w zanadrzu chowa Deep?
Czy to ukartowała? wink

Kartami smile

Tak Adelo pytania rodzą pytania
Co knuje Portugalczyk stygnąc ?
Czy z tego będzie cuś ?
Jak taki płochliwy i letni to może niech spada smile

4,777 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-20 10:43:37)

paslawek napisał/a:

https://c.tenor.com/FWJ0Xcqh22AAAAAC/muppets-statler.gif

Ahahaha! big_smile Jezu, czemu mnie śmieszą takie gify tongue Rzut Kermitem...

Psolog poza kolejką z polecenia Paslawka smile Nic się nie martw Koralino , nie honoruję waluty "w naturze" big_smile Pod kołderką już i tak macie ciasno. Lubię ciepełko ale bez przesady, bym się chyba udusiła tam u Was tongue Na dodatek mam pokowidowe zjebanie zmysłu węchu i pot ludzki śmierdzi mi zjełczałymi jajami smażonymi na zjełczałym oleju macerowanym zgniłą cebulą... Bleh tongue

Ok. Przespałam się, snu nie pamiętam, głowa wolna. Migrena trochę zelżała. Dziecię w szkole. BTW Adela niezły galimatias Ci się przyśnił smile Wszystko sobie wyobraziłam. Byłaby z tego dobra komedia tongue Może czujesz brak wsparcia bliskich? Że wszystko jest na Twojej głowie i tylko Ty podchodzisz do spraw na poważnie z należytą uwagą, odpowiedzialnie a reszta bagatelizuje coś...? Każdy sen niesie jakieś informacje, czasem większe, czasem mniejsze...

Gosty ależ ja pogadam z niesfornym duszkiem, tylko wymagam od Ciebie, żebyś się już przestał chować za tym lasem piosenek. Specjalnie to robisz, żeby rozmydlić Twoje własne posty. Można oczopląsu dostać!

Kochani, robię update mojej Waiting list

1. Adela
2. Koralina
3. Evergreen

Muszę wygrzebać jeszcze Wasze pytania. Zasady będą proste smile Czytam jak leci, a Wy przyjmujecie jak Wam się podoba a jak się nie podoba to odrzucacie. Ok? Bo macie takie radarki własne w swoich sercach, które gdy zechcecie wysłuchać wszystko Wam wyśpiewają. To umysł zazwyczaj plata figle, a nie serce smile

Ok. Let's do it!

Psycholog pyta:
Co będzie dalej? Spierdole to tak?

Zrobiłam dwa czytania w odstępie prawie dwóch dni, ale w zasadzie to samo wyszło.

https://i.ibb.co/cQm8tpP/IMG-20220619-001412.jpg

https://i.ibb.co/2qGNsRJ/IMG-20220620-083713.jpg

Nie spierdolisz. Mogę na tym poprzestać? smile Nie? smile Ok.

Pokazałeś się jako osoba, która kiedyś przeżyła coś wyjątkowego i do tej pory ponownie się nie zakochał, mimo jako takich starań. Jako takie to ważne określenie, gdyż dotąd do żadnej nowej relacji nie podchodził zbyt serio. Coś jednak się zmieniło w myśleniu u Ciebie. Zrzuciłeś z siebie balast jakiś uciążliwych myśli. Otwierasz się i chciałbyś tym razem już zaoferować coś konkretniejszego. To pierwszy krok z Twojej strony by zainwestować emocjonalnie i ofiarować opiekę oraz stabilność. Tak trzymaj! Bardzo dobra zmiana.

Doktorek dostrzega szansę na długo wyczekiwany romans stulecia smile ale ponieważ w obecnej chwili nie ma zbyt dużego wyboru to wciąż się zastanawia czy to aby na pewno dobra opcja. Jeśli wsłucha się w swoje serce to te odpowie tak/nie. Serce nie kłamie kogo kocha smile Ale doktorek jeszcze nie kocha i jeszcze słucha rozumu. A ten podpowiada mu, że kobieta jest inteligentna, spójna i opanowana- tak ją postrzega.

Jaka jest kobieta? Silna, pewna siebie i dobrze usytuowana w swoim świecie. Postrzega doktorka jako dobrą partię, dostrzega potencjał w nim drzemiący lecz nie jest pewna czy uszyty akurat dla niej, gdyż ona marzy o miłości na pełnej piździe, miłości prawdziwej, tej, która uskrzydla i wszelkie problemy wymazuje smile

Pasujecie do siebie idealnie pod względem przyjaźni, zabawy, dobrze spędzonego czasu razem, w szczerej atmosferze itd Ale czy Wasza relacja jest rówież duchowa? Nie za bardzo... Oboje co prawda marzycie o pięknej miłości ale doktorek dopiero od niedawna... a ona jawi się jako kobieta trochę bardziej dojrzała pod tym względem, jakby dłużej już nosiła w sobie takie marzenie oraz otwartość na co ma być to będzie, nic na siłę, tylko prawdziwa miłość jest warta poświęceń . Zatem może zabraknąć u Was tego elementu walki o względy, starań, możecie się wziąć za siebie z braku laku, z przyjaźni, kierowani popędem i rozumem...

Jako przyjaciele możecie nie mieć sobie równych i w takiej wolnej relacji będziecie dla siebie wspaniałymi kompanami. W małżeństwie niestety możecie się nie sprawdzić i poprzez narzucane na siebie nawzajem ograniczenia wprowadzić niszczące toksyczne interakcje.

Rada dla Psychologa: jakkolwiek to nie zabrzmi, tego kwiatu jest pół światu, a miłość jest wolna, więc nie próbuj nikogo do siebie przywiązać, płyń wolny, dbaj o swoje relacje, bądź obecny dla tych na których Ci zależy, ale nie przyczepiaj się jak rzep psiego ogona smile Daj im wolność i swobodę. Kto ma przy Tobie zostać na dłużej - zostanie.

Miłość jeszcze przyjdzie kiedyś w przyszłości a póki co dobrej zabawy życzę, wielu miłych chwil, uczciwych oczywiście... wink

4,778 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-20 10:58:12)

Zapomniałem dodać

Zostańcie z NAMI smile

4,779

paslawek napisał/a:

Żeby była jasność tongue Ja się nie upieram przy Portugalczyku big_smile

4,780

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jasne rozumiem czyli niech spada
jakiś mocno niezdecydowany gościu się wydaje
laska prawie chętna i ciekawa,zaintrygowana  a ten nic i stygnie uparcie
dziwny jakiś smile tongue

4,781 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-20 11:17:25)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jasne rozumiem czyli niech spada
jakiś mocno niezdecydowany gościu się wydaje
laska prawie chętna i ciekawa,zaintrygowana  a ten nic i stygnie uparcie
dziwny jakiś smile tongue

Laska? Hmm a kto to taki? tongue

Co do Portugalczyka też nie ma problemu. Uwiodę, zbałamucę i porzucę big_smile tongue

4,782

Oo, Koralina pokazuje pazurki ;P , strzeż się Psychologu ;D

4,783 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-06-20 11:58:21)

Kurde. Czyli FWB, no trudno sad. Dziękuje Deep, ile się należy?

4,784

https://youtu.be/qUkZv_d8DP4

A to nie jest przypadkiem Portugalczyk Osculati?

4,785 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-20 12:03:32)

KoralinaJones napisał/a:

Laska? Hmm a kto to taki? tongue

Laska może być że dziewczę zgrabne,ładne i powabne
Znamy tutaj w wątku taką istotę odpowiadającą temu "rysopisowi" ?

KoralinaJones napisał/a:

Co do Portugalczyka też nie ma problemu. Uwiodę, zbałamucę i porzucę big_smile tongue

Biedaczysko,już mi go szkoda i żal smile
uważaj na niego potem - temperament portugalski ponoć bywa  niebezpieczny

https://media4.giphy.com/media/3orieU9FCh68nArAg8/giphy.gif

4,786 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-20 14:56:25)

Kurde. Czyli FWB, no trudno sad. Dziękuje Deep, ile się należy?

Niom, ale takie zdrowe... smile Czym się martwisz? Miłość jeszcze przyjdzie i nie będziesz się zastanawiał...

4,787

adela 07 napisał/a:

To ten ?
https://c.tenor.com/_8ZkU0bMAT4AAAAC/portuguese.gif

4,788

Co Wy widzicie w tych Portugalczykach? Nie za ładne to to? Mnie libido spada na ich widok tongue

4,789

paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

To ten ?
https://c.tenor.com/_8ZkU0bMAT4AAAAC/portuguese.gif

Niee- ten nie z tych, co "nie zaplati"

4,790

bagienni_k napisał/a:

Oo, Koralina pokazuje pazurki ;P

Jakie pazurki? tongue Przecież to "męska" metoda działania tongue

4,791

adela 07 napisał/a:

Niee- ten nie z tych, co "nie zaplati"

Patrz a wcale biedny nie jest
https://www.osculati.com/pl/

4,792

DeepAndBlue napisał/a:

Co Wy widzicie w tych Portugalczykach? Nie za ładne to to? Mnie libido spada na ich widok tongue

Deep W tym akurat widzę mężczyznę tongue

4,793

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Eeeee... No to bardzo pociągająco smile

Nadal nie rozumiem ich fenomenu tongue Zazwyczaj to są takie gogusie... Meh...

Umarłabym ze śmiechu jakby mi który nawijał makaron na uszy... O piękna, twoje włosy zostały mi w zębach i do tej pory ich nie umyłem... Dla Ciebie najdroższa, by mieć Cię zawsze blisko... Ślad w moich ustach... smak słodkiej goryczy... Gdy mnie z łóżka wykopałaś... Oto znowu jestem wiedziony wonią rozkoszy... Usta twe jak korale Pacyfiku... Ej... Co się znowu śmiejesz??? Mam coś w zębach? 

4,794 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-20 13:06:56)

Ja tam wolę coś takiego:

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2F736x%2F81%2F49%2F93%2F814993cb5bc81e9914957f78370bbae7--sweet-girls-cute-girls.jpg&f=1&nofb=1

big_smile

4,795 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-20 12:59:03)

KoralinaJones napisał/a:

mężczyznę tongue

odrobinę ?

"Nadmiar mięśni i kości czyż nie spłyci miłości?"

4,796

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Eeeee... No to bardzo pociągająco smile

Nadal nie rozumiem ich fenomenu tongue

Na początek możesz spróbować z jakimś zatańczyć tongue

4,797

KoralinaJones napisał/a:

Na początek możesz spróbować z jakimś zatańczyć tongue

Ah, rozumiem tongue Też mam słabość do alchemii ciał w tańcu. Choroba... Na to nie ma lekarstwa tongue

4,798

Naszło mnie na zdjęcia, ale nie chcę spamować.

https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-6dd48b90571d5160bdb9504213f260a1

4,799 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-20 13:21:44)

Gosty śliczne te dziewczyny smile

Edit: mój typ, czasami mi się śni tongue

https://cdn2.thelineofbestfit.com/images/made/images/remote/https_cdn2.thelineofbestfit.com/media/2014/KP_Bill_Ryder_Jones36---PC-Ki-Price---300dpi_1290_1271.jpg

A ten się nie śnił ale podoba mnie się smile

https://i.pinimg.com/originals/f4/08/6b/f4086bb74cd9ebd43d6c4f0e3c9320d0.jpg

4,800

Deep, możesz mi zmienić tego tarota? Wyślę większy przelew big_smile.

4,801

Deep, możesz mi zmienić tego tarota? Wyślę większy przelew big_smile.

Wyjdzie teraz podobnie pewnie smile Za jakiś czas jak się trochę energie pozmieniają, ok? To jest czytanie na dynamikę tutejszą. Zatem możesz to olać i się przeciwstawić tym obecnym energiom. Nie tchórz tylko zrób jak prosiłam wcześniej smile Przeżyj to co masz przeżyć z nią... A nóż? A nóż gdzieś to Cię zaprowadzi?? Nasze losy się splatają i wpływamy na nie nawzajem. Teraz dane jest Ci to co dane zostało. Zamiast kręcić nosem, że nie jest to czego oczekujesz... Być może jest to czego potrzebujesz???
Próbuj! Niczym się nie kieruj! Być może w ten sposób zmienisz dynamikę smile Być może musicie więcej ze sobą przerobić? Zjeść razem beczkę soli jeśli się ochajtacie? Wiesz ile uczą toksyczne związki? Nie pytaj. Sam spróbuj!!  big_smile Serio mówię. Czasem lepiej nie wiedzieć stąd moje opory ale ja do żadnych naukowych eksperymentów nie chciałam Cię wykorzystywać. Ok? Ciesz się tym co masz!!! Do diaska!!! Dobry przyjaciel to skarb!!! smile

4,802

KoralinaJones napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Oo, Koralina pokazuje pazurki ;P

Jakie pazurki? tongue Przecież to "męska" metoda działania tongue

Męskie? Nic o tym nie wiem, nie słyszałem, zarobiony jestem.. ;P

Co do Portugalczyków, do wiadomo, dlaczego mają takie wzięcie. Według wypowiadających się tu czasami nieomylnych "Panów Profesorów", Wy Panie zawsze wybierzecie tych "ciemnych" big_smile

Kurde, i co poradzę na to, jak jestem blondynem..? hmm
Załamka normalnie...

4,803

bagienni_k napisał/a:

Co do Portugalczyków, do wiadomo, dlaczego mają takie wzięcie. Według wypowiadających się tu czasami nieomylnych "Panów Profesorów", Wy Panie zawsze wybierzecie tych "ciemnych" big_smile

Ech, bo napiszę za dużo zaraz tongue Fakt, ciemno było, to nie widziałam od razu jaki dokładnie kolor włosów i oczu big_smile

4,804

Bagiennik tu nas kokietuje.
Fajna roślinka z Niego.
Wiem. Widziałam.

4,805

adela 07 napisał/a:

Bagiennik tu nas kokietuje.
Fajna roślinka z Niego.
Wiem. Widziałam.

Roślinka? Kocham roślinki tongue Flora! Flora! Sałatka i trochę steka! Om om om...

Tylko agrest mi mszyce wpierdoliły w tym roku sad Ledwo zipie... Za blisko choinki chyba go ustawiłam... Poronione pomysły mam, serio...

Paslawku jak puls u Psologa? Tracimy go??  sad Kroplówka? Siostro? sad

4,806

adela 07 napisał/a:

Fajna roślinka z Niego.

Tak taki nenufarek wykapany smile

https://joga-joga.pl/storage/articles/joga[28498]_nenufar1.jpg

4,807

O nie! Ten nanufarek atakują mszyce! sad Trzeba biedronek poszukać... wink

4,808 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-20 14:12:27)

Roślinka?
Aż tak źle ze mną chyba jeszcze nie jest.. tongue

Nie czuję się, jakbym właśnie przechodził w stan wegetatywny tongue
35 lat to raczej nieco za wcześnie.. tongue

Chociaż..Nie wiem, może to przez to, że radykalnie zmieniłem jakiś czas temu swoją dietę na korzyść roślinnej i staje się bardziej "zielony"? tongue

Zatem sałatka serek, chlebek i kompocik tongue

Od wielkiego dzownu może być jakaś rybka, ale nie żaden stek, golonka czy kurczaczek.. tongue

4,809

DeepAndBlue napisał/a:

Eee nie 
to tylko skutek oddalenia się pewnej wizji,
ale go trochę wzięło - normalka
małe skorpiony są takie urocze
https://laughingsquid.com/wp-content/uploads/2021/07/Scorpion-Glow-UV-Light.gif
Don't panic

4,810

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Eee nie 
to tylko skutek oddalenia się pewnej wizji,
ale go trochę wzięło - normalka
małe skorpiony są takie urocze
https://laughingsquid.com/wp-content/uploads/2021/07/Scorpion-Glow-UV-Light.gif
Don't panic

Mam trochę doświadczenia z tymi skorupiakami, stąd mój niepokój. Ok, zaufam Ci tongue Nie ma to jak otucha od mistrza gifów big_smile

https://media2.giphy.com/media/CPjyNsq2DDaXm/200w.gif

Posty [ 4,746 do 4,810 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 72 73 74 75 76 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024