Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 71 72 73 74 75 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,681 do 4,745 z 13,291 ]

4,681 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-17 18:38:14)

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Niewątpliwie niektóre opinie, jakie tutaj padają, są zbyt pochopne..

edit:
Deep Co ja Ci mogę powiedzieć? Hmm, może to, że po gruntownej analizie, doszedłem do wniosku, że tego mojego tłuszczyku starczy dla 2 osób tongue big_smile
Ostatnio nad nim chyba zbyt intenstywnie pracowałem..:D No, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło tongue

smile

Zobacz podobne tematy :

4,682

Ja się ostatnio ważyłem to mam tak około 81 kg wink

4,683

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Deep ale masz świadomość tego, że Twojego wyobrażenia o Legacie big_smile nie da się od-zobaczyć? big_smile big_smile

No i dobrze smile Tak się zaprezentował, to tak się wyobraził tongue

Ja rozumiem motywy , ale moje wyobraźnia wciąż nie może tego przetrawić big_smile tongue

4,684

Tego jest znacznie więcej - gifów
nie wiem czy warto drążyć "temat" belly dance smile

4,685

Może to? wink
https://www.youtube.com/watch?v=Y4CBt1Yilm0

4,686

bagienni_k napisał/a:

tego mojego tłuszczyku starczy dla 2 osób tongue big_smile

Nie starczy tongue

Co by z Ciebie zostało? Skóra i kości? Plama na ścianie?
Martwię się, nie jestem taka samolubna smile

Paslawek czy bagienny szuwarek rzeczywiście jest taki grrrrruby, że starczy dla dwóch?

Grasse Ja bym tego typu ambicjonalne podejście jak u kolegi Legata (ale nie tylko jego) do dyskusji w których powinno się skupić na pomocy Autora, streściła mniej więcej tak...

https://c.tenor.com/-eQoljQEqVgAAAAd/kicked-foul.gif

Nie daj Boże, spróbujesz nawiązać nić porozumienia, by sobie wyjaśnić pewne kwestie, zazwyczaj kończy się to tak...

https://c.tenor.com/Q4iwbJYEeo8AAAAC/football-dive.gif

Nie jest to fair play ale się zdarza, co czasem uda się odgwizdać smile Żółta kartka dla niebieskich Legatów!

Koralina da się przyzwyczaić... Nie? big_smile big_smile big_smile

4,687 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-17 19:47:02)

DeepAndBlue napisał/a:

Paslawek czy bagienny szuwarek rzeczywiście jest taki grrrrruby, że starczy dla dwóch?

Gruby to on nie jest nie był,chyba że się ostatnio spasł .
Dla ilu starczy ? Nie wiem. big_smile

4,688

Ty się tam Deep nie martw o moją skórę i kości tongue 
Skup się na tłuszczyku tongue

Myślę, że mogę się jeszcze podtuczyć tak, że starczy i dla Koraliny tongue

4,689

bagienni_k napisał/a:

To jeszcze dla Psologa, bo ich łączy wspólna noga smile

https://levaire.com/wp-content/uploads/2019/08/three-legged-race.jpg

Paslawku czy to prawda, że łobuz kocha najbardziej? smile

4,690 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-17 20:34:00)

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Tak big_smile
miśki, spokojne,nieśmiałe, ciche, grzeczne są przereklamowane
łobuzy grzeczne, uprzejme nie są smile przereklamowane

a teraz dla ludzi o mocnych nerwach big_smile to jest tak głupie że aż .......

https://v16-webapp.tiktok.com/652a54eef … 23144394D1

4,691 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-17 20:37:23)

Fakt, zapomniałem, że oni są nierozłączni..

Wy to macie chyba pół dysku zawalone tymi gifami czy fotkami ;P

edit: pasławku Jezuu, to jakiś mózgo*eb big_smile

4,692 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-06-17 20:48:22)

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Tak big_smile
miśki, spokojne,nieśmiałe, ciche, grzeczne są przereklamowane
łobuzy grzeczne, uprzejme nie są smile przereklamowane

a teraz dla ludzi o mocnych nerwach big_smile to jest tak głupie że aż .......

https://v16-webapp.tiktok.com/652a54eef … 23144394D1

Tak mnie ta swinka rozbawiła, ze zapomniałam co miałam napisać...

4,693

Grzeczne łobuzy, z manierami jak arbuzy
Dej mi Boże dziś wieczorem, nim zostanę z nudnym potworem
Spokojnym misiem srysiem, co z powinnej służby na mnie wypnie się
Dej łobuza co się śmieje, jak udaje, że już wieje
A potem zza winkla straszy, że nas widział w kronikach Akaszy
Yo!

Wiadomo, że wieczór się zbliża big_smile jak Paslawek wrzuca takie hmm... performensy artystyczne smile

4,694

Moi Drodzy, wystarczyło dać Wam jakąś mapę skarbów naskrobaną na kolanie przez pijaną papugę i popłynęliście zygzakiem w kierunku nieznanym big_smile..... a może instynktem wiedzeni płyniecie właśnie tam gdzie trzeba...

https://www.youtube.com/watch?v=reEHRU-GktU

DEEEEEEEEP spokojna Deep wesoła! Gdzieś Ty siostro ma z nieboskłonu spadłaś? Jakie przeprowadzki, jakie zmiany?! Jakie smutki samotne, skąd one się wzięły i gdzie Cię doprowadzą? A nie trzeba było do Kapitanny do kajuty zapukać, żeby zorganizowała jakiś kondukt pogrzebny, który pochowałby te smutki?! No a po cóż ta łajba została stworzoną, aby ku przygodzie i ku miłości ludzi prowadzić, a nie w samotny rejs dziurawą szalupą się udawać i torsje powodować z tej smuty. Otrzyj swe łkające oczęta, wskakuj spowrotem na naszą Łódź Magellana i zwróć się w stronę horyzontu, może tam dojrzysz wyspę, na której tubylcy używają słów szabadabada szabadabada big_smile Deep nigdy przenigdy nie wyskakuj z łajby, bo oszczędzić chcesz nam bólu i trosk. Siedzimy na tym samym wózku i jak sił ktoś nie ma by ciągnąć, to znajdzie się inny, który pociągnie. NIECH TE SŁOWA CIAŁEM SIĘ STANĄ.

A co do Twego nalotu na ojczyznę, wyczekującą z utęsknieniem Twego przybycia, to zasmucasz mnie, gdyż liczyłam na rychlejsze widzenie sad Ale czas nie ucieknie zbyt daleko, bo skoro zaledwie miesiąc później, to cóż może się stać w miesiąc? Ledwo mrugnięcie okiem. Dotrwamy jakoś do tego czasu. A może i będzie to okazja do kolejnej i kolejnej imprezki forumowej. Może stanie się to nową świecką tradycją? smile

Niestety zobaczyłam wersję Legata, którą zamieściłaś i NIESTETY nie przydzielę Ci nagrody tym razem, bo musiałam ze śmiechu zmienić bieliznę, a za takie rzeczy jest kara, a nie nagroda. big_smile big_smile (notabene, niezłą ma stylówkę: buciory, białe socksy i gacie po tacie big_smile). Macie rację, nie da się tego odzobaczyć. Jak zamykam oczy, to też to widzę smile

Psycholog myślałam, że jesteśmy dogadani z tym łóżkiem? Ja, Ty, Koralina? Czy to już nieaktualne? Muszę znaleźć sobie jakiś inny ciepły kątek? Szkoda, że nie uprzedziłeś... Wolę 2 kołdry, jeśli w ogóle Cię to jeszcze obchodzi tongue

Pasławku jesteś wspaniałym skrzydłowym, SWATem, Ojcem Narodu Forumowego i powinieneś otrzymać wreszcie jakąś nagrodę smile Pozwól, że będzie to pomnik, specjalnie dla Ciebie

https://i.pinimg.com/originals/40/bd/09/40bd09de337a6ba911d293243f7aabdd.jpg

Legata przyciągnęliście swym wołaniem. Brawo! Nachwaliłam jego twórczość w jego kątku. Zdolny z niego bard smile Może nam się na łajbie przyda, he? Kapitanno?

Adelo drzemie w Tobie kocica. MRAUUUUU. Kici kici.... wink "Nogi" też załączam big_smile

https://media4.giphy.com/media/l0HlUHo5drbl5DMDm/giphy.gif?cid=ecf05e47uahq1yp05m1r6zpa9dkgn7ne9zrbbifa903v3git&rid=giphy.gif&ct=g

4,695 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-17 21:24:07)

https://i.makeagif.com/media/6-16-2018/QOIKHM.gif

https://acegif.com/wp-content/gif/dz5ksfj-31.gif

4,696

Evergreen A bo mnie żeby tylko smuty wtedy... ale do tego i gniew jaki zeusowski zaskoczy smile Zaraz wszystko co zapomniałam się przypomina... A piecze w dupsko tak, że ma się ochotę zaraz coś napsocić, ludziom którym się darowało ot tak kiedyś? teraz właśnie dać tak popalić, z zaskoczenia najlepiej, żeby cierpieli jak jak kiedyś i żebym się tym widokiem upajała... zobaczyć ich bezsilność, łzy i przerażenie w oczach... Tysiąc pomysłów na tortury! a potem upić się w barze i wziąć byle jakiego co się nawinie pod rękę, najlepiej jak noc szpatnego i go BDSM zaprząc jak konia do woza... Żeby się wrota piekła otworzyły!!! Muahahaha!!!

Skorpion w księżycu... i pełnia była smile Na szczęście już po pełni i znowu jestem szuwarkiem big_smile

Szabada, to niesamowita piosenka smile Prawda -tyle cynizmu dookoła aż się przelewa... Człowiek całe życie się uczy a tu młodzi ludzie jakby już wszystkie rozumy pozjadali, obserwatorzy, którzy nie biorą udziału w tańcach bo dla nich to za głupie... bawią się w naukowców... Głupki tongue A Alicja Majewska taka śliczna na tej fotografii... Cudne włosy i profil... Nie to co ja sad Ale wierzę, że jeszcze coś dobrego mnie czeka smile Co jakiś czas coś takiego się wydarza więc jak tu nie wyczekiwać kolejnego dnia?? A zatem wszystko się jeszcze może wydarzyć. Być może pójdzie lepiej niż oczekuję i uda się ogarnąć na ostatnią chwilę. Jak co mogę spać w hostelu... Lubię tongue

Ah, cóż za posiłek liryczny, ta proza uzależnia! Evergreen, dziękuję. To bardzo smakowało. Pojadłam smile

Legata wzięłam na testy próbne. Poeta okrętowy by się nadał, gdyż jesteśmy ludźmi kultury, czyż nie? Ubierze się go i będzie git smile

A do łóżka Waszego mój jeszcze mąż (ktoś nam w końcu udzieli rozwodu? hello?) się już dopisał, zatem jest Was już... 1, 2, 3... Czworo. Adela będzie dusiła Grasse nogami... Paslawek z żoną będą pisać do siebie przez forum smile Lody z Wilkiem pewnie też będą zajęci... A ja... ??? yikes Może jednak weźmiemy Be.? tongue
Żartuję tongue
Weźmy Gostego tongue
Albo Rumika.
Tyle wspomnień z tymi dziadami smile

No dobra tongue
Postoję z tą kamerą smile

4,697 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-17 22:17:21)

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Pod kołdrą u Psychologa robi się tłok big_smile

Ani jedna kołdra, ani dwie kołdry. Zgaduj zgadula, co wolę tongue

4,698

Jezuu, Deep i BDSM..?

Nieee, to nie pasuje.. tongue

4,699

Co ja czytam???

4,700 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-17 22:21:42)

DeepAndBlue napisał/a:

Weźmy Gostego tongue
Albo Rumika.

Nie. Głupio bym się czuła. Zaczął się do mnie zwracać per Pani big_smile

4,701 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-17 22:25:46)

KoralinaJones napisał/a:

Zaczął się do mnie zwracać per Pani big_smile

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/1d54921b-bdc2-447a-bed6-c2a3d2d5b067/dbkgqk6-fbe1f0b4-c11f-4bbe-b1ff-2882312aa87f.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzFkNTQ5MjFiLWJkYzItNDQ3YS1iZWQ2LWMyYTNkMmQ1YjA2N1wvZGJrZ3FrNi1mYmUxZjBiNC1jMTFmLTRiYmUtYjFmZi0yODgyMzEyYWE4N2YuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.UFtHios1cCtii6pnDGKW7vRaiwCyax_JeAF0LWkTJt8

KoralinaJones napisał/a:

Ani jedna kołdra, ani dwie kołdry. Zgaduj zgadula, co wolę tongue

kocyk ?

4,702

bagienni_k napisał/a:

Jezuu, Deep i BDSM..?

Nieee, to nie pasuje.. tongue

Evergreen zapisuje mnie na kursik wink Da mi narzędzie do ręki, jak radzić sobie ze smutkiem: pejcz skórzany i kajdanki stalowe. I Dostojewskiego do poczytania tongue

4,703

DeepAndBlue napisał/a:

Evergreen A bo mnie żeby tylko smuty wtedy... ale do tego i gniew jaki zeusowski zaskoczy smile Zaraz wszystko co zapomniałam się przypomina... A piecze w dupsko tak, że ma się ochotę zaraz coś napsocić, ludziom którym się darowało ot tak kiedyś? teraz właśnie dać tak popalić, z zaskoczenia najlepiej, żeby cierpieli jak jak kiedyś i żebym się tym widokiem upajała... zobaczyć ich bezsilność, łzy i przerażenie w oczach... Tysiąc pomysłów na tortury! a potem upić się w barze i wziąć byle jakiego co się nawinie pod rękę, najlepiej jak noc szpatnego i go BDSM zaprząc jak konia do woza... Żeby się wrota piekła otworzyły!!! Muahahaha!!!

Lubię tortury i inne takie, weź mnie ze sobą na te łowy Diano!

DeepAndBlue napisał/a:

Szabada, to niesamowita piosenka smile Prawda -tyle cynizmu dookoła aż się przelewa... Człowiek całe życie się uczy a tu młodzi ludzie jakby już wszystkie rozumy pozjadali, obserwatorzy, którzy nie biorą udziału w tańcach bo dla nich to za głupie... bawią się w naukowców... Głupki tongue A Alicja Majewska taka śliczna na tej fotografii... Cudne włosy i profil... Nie to co ja sad Ale wierzę, że jeszcze coś dobrego mnie czeka smile Co jakiś czas coś takiego się wydarza więc jak tu nie wyczekiwać kolejnego dnia?? A zatem wszystko się jeszcze może wydarzyć. Być może pójdzie lepiej niż oczekuję i uda się ogarnąć na ostatnią chwilę. Jak co mogę spać w hostelu... Lubię tongue

Nieprawdaż, Deep ? Jaka ona nadobna ta pieśń, a jaka w treści i formie natchniona. Wnioskowałaby nawet przemianowanie Łajby Bez Nazwy na Łódź Magellana, jeśliście skłonni, gdyż życie to powinno być dla nas oceanem, a nie tylko knajpą ze śmierdzącym bimbrem i smuty walające się po brudnej podłodze.

DeepAndBlue napisał/a:

Ah, cóż za posiłek liryczny, ta proza uzależnia! Evergreen, dziękuję. To bardzo smakowało. Pojadłam smile

Dziękuję Siostro smile Chylę również czoła nad Twym kunsztem niedoścignionym. Niechaj nie zostanie on tylko na tym forum nieznanym, którego nawet certyfikaty się nie trzymają, lecz niech w świat idzie i niech tańczy oberka na kartach księgi cennej. Niech dorasta i odciska piętno, aby zostało ku pamięci, Dla nas wszystkich, dla pokoleń.

DeepAndBlue napisał/a:

Legata wzięłam na testy próbne. Poeta okrętowy by się nadał, gdyż jesteśmy ludźmi kultury, czyż nie? Ubierze się go i będzie git smile

Koniecznie ubrany, bo po nocach spać nie będę.

DeepAndBlue napisał/a:

A do łóżka Waszego mój jeszcze mąż (ktoś nam w końcu udzieli rozwodu? hello?) się już dopisał, zatem jest Was już... 1, 2, 3... Czworo. Adela będzie dusiła Grasse nogami... Paslawek z żoną będą pisać do siebie przez forum smile Lody z Wilkiem pewnie też będą zajęci... A ja... ??? yikes Może jednak weźmiemy Be.? tongue
Żartuję tongue
Weźmy Gostego tongue
Albo Rumika.
Tyle wspomnień z tymi dziadami smile

To Ci scenariusz się stworzył big_smile Bardzo mnie on ubawił Deep . Och nie! Tyś to w kartach wyczytała! Ty wiesz, że takie oto się będą wydarzać czyny niecnotliwe! Przyznaj się skąd ta wiedza! I może szepnij też co tam dla mnie wyczytujesz wink, a łyknę to jak "indor kluchy", co mi tam big_smile

DeepAndBlue napisał/a:

No dobra tongue
Postoję z tą kamerą smile

Lubisz patrzeć wink Ja też tongue

Deep ja tu z Pasławkiem weszłam w pakty, aby więcej świeżych krwi naściągał z innych wątków, a niechaj się dzieje na tej starej łajbie! A niech deski trzeszczą od dobrej zabawy!

4,704

DeepAndBlue napisał/a:

BDSM..?

do poczytania tongue

https://thumbs.gfycat.com/AnimatedWellmadeCanvasback-size_restricted.gif

4,705

Evergreen napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Legata... Ubierze się go i będzie git smile

A tak ładnie twerkuje...:D

Kolorowych snów, kochani :***

4,706

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Myślę, mogę, starczy

Paslawku czy łobuz kocha? smile

Tak big_smile
łobuzy są o mocnych nerwach, głupie że aż .......

Ah, mózg mi zaszedł różową mgłą... Zapomniałam nawet jak Legat wygląda smile Cud miłości się dokonał...

4,707 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-17 23:28:30)

DeepAndBlue napisał/a:
Evergreen napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Legata... Ubierze się go i będzie git smile

A tak ładnie twerkuje...:D

Kolorowych snów, kochani :***

Nie, Deep, ja dzisiaj nie zasnę big_smile

4,708

KoralinaJones napisał/a:

Gdzie Psolog jak jest potrzebny tongue

4,709

DeepAndBlue napisał/a:

Ah, mózg mi zaszedł różową mgłą...  Cud miłości się dokonał...

bagienni_k napisał/a:

Fakt, zapomniałem, to jakiś mózgo*eb big_smile

4,710

Oj, Koledze pasławkowi się chyba coś pomieszało tongue

4,711

GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

doszedłem Ostatnio intenstywnie No, tego nie tongue

hahahahaha
jaki tfardziel big_smile

Nie, ty być może jesteś "twardszy" oj Sorry, ale taka prawda.Tak się zachowujesz.

Panowie znowu w swoim świecie smile

4,712 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-17 23:53:35)

DeepAndBlue napisał/a:

Panowie znowu w swoim świecie smile

Kiedy to było ? smile

bagienni_k napisał/a:

się chyba coś pomieszało tongue

zamieszanie,zamieszanie czasem dobra sprawa smile

nie tylko mnie big_smile

4,713

Na tej i poprzedniej stronie było smile Aj, pomieszało... Ja tam wszystko rozumiem wink

4,714 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-18 00:05:06)

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A może właśnie .....

Tylko nie hałasujcie po 3;30 smile
tzn nie wzywaj imienia mego nadaremno big_smile

4,715

DeepAndBlue napisał/a:

Uciekł, bo go molestujecie i zabrałyście mu z Evergreen kołdrę tongue

4,716

Dokładnie. 3:30 to za wczesnie. Wzywaj o 3:33 smile

4,717 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-18 00:20:39)

DeepAndBlue napisał/a:

Dokładnie Wzywaj o 3:33 smile

tylko bardzo głośno na cały zicher

a potem

i jeszcze

4,718 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-18 00:19:11)

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Zupełnie nie rozumiem, dlaczego akurat przy Tobie paslawek wyświetla mi się reklama sztucznej szczęki big_smile
Wiesz coś może na ten temat? tongue

4,719 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-18 00:39:36)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Zupełnie nie rozumiem, dlaczego akurat przy Tobie paslawek wyświetla mi się reklama sztucznej szczęki big_smile

Mam złote zęby
nic nie wiem nie znam się
mam adblocka włączonego
Rumuna zapytaj on wie wszystko co i jak działa

4,720 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-18 00:29:52)

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Uciekł, bo go molestujecie i zabrałyście mu z Evergreen kołdrę tongue

To nie ja tongue
To Bagiennik. Wiem, jesteśmy podobni ale przyrzekam, że to on tongue

Paslawek czad! Może w końcu zasnę ρ(^o^)♪   ♫♪˙‿˙♫♪

4,721 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-18 00:38:54)

Jak wyłączę adbloka to mam reklamy mebli i makijażu permanentnego .
dziwny jest ten świat

4,722

Ja mam reklamę artykułu z portalu Sportowy Pirat na temat prawdziwej miłości wśród celebrytów... hhmmm... Co?? I taka mega gruba stara babka jako zdjęcie na zachętę chyba...

4,723

A teraz mam reklamę durex play smile to jakiś znak

4,724 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 08:17:29)

Witam serdecznie,

Czy to nie o mnie? Widzę TYLKO siebie na tym filmie. Kurt to kolejna dusza moja.

YEAH!

Load up on guns, bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's over-bored and self-assured
Oh no, I know a dirty word

Hello, hello, hello, how low
Hello, hello, hello

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
A mulatto, an albino
A mosquito, my libido

I'm worse at what I do best
And for this gift, I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end

A mulatto, an albino
A mosquito, my libido

And I forget just why I taste
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, never mind

Hello, hello, hello

A mulatto, an albino
A mosquito, my libido

A denial, a denial
A denial, a denial
A denial, a denial
A denial, a denial
A denial

adela 07 napisał/a:

Co ja czytam???

Daj ludziom absolsutną "wolność" Kogo widzisz? Zwierzaka czy barbarzyńcę?

Ja widzę anarchię. Prawie jak TU.

A widzisz, dziad to cię robił, bo ja akurat cenię się bardzo.

Niby sypiam na ławce w parku, ale wiem, ile jestem warty. Ile jeszcze mogę!

KoralinaJones napisał/a:

Tak, wiem. Masz problemy z uzembieniem. Wujek tak mówi big_smile

Zamiast na perfumy, to zbieraj na dentystę.

Ostationo uwiodłem jedną. Była zadowolona, ale lubię dziki na ławce, więc... będzie następna smile

4,725

Ja już na wszelkie reklamy nawet  uwagi nie zwracam, wyrobiłem sobie znieczulicę reklamową smile

Deep Cóż to za bezpodstawne oskarżęnia w moją stronę? tongue Ja tam Psychologowi nie zamierzam niczego zabierać, niech sobie z KOraliną pod kołderką leży ile chce big_smile

Jak jest im dobrze, to po co im przerywać? wink

4,726

DeepAndBlue napisał/a:

Psolog niestety zdjęcia z tego czytania wtedy nie zrobiłam ale mam dobrą pamięć smile Połowy nie napisałam, nauczona czytaniem dla Dzierlatki. I czy Agusia była prawdziwa czy tylko tworem Twojej wyobraźni... Nieważne. Dalej było tak... Że związek się rozpadnie, bo będzie niesatysfakcjonujący, ale kręcić się będzie jakaś inna mądra/inteligentna kobieta obok, więc raczej nie zostaniesz sam jak palec... Tego nie chciałam pisać.

Przeraża mnie ten tarot.. a jak się skończy z tą mądrą/inteligentna kobieta? Chyba zacznę wierzyć że to faktycznie działa, ale w sumie łatwo „wróżyć” po stanie dokonanym hmm. Deep, co będzie dalej? Spierdole to tak?

4,727 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 12:09:32)

bagienni_k napisał/a:

Ja już na wszelkie reklamy nawet  uwagi nie zwracam, wyrobiłem sobie znieczulicę reklamową smile

Trzeba coś doświadczyć, trzeba być człowiekiem, to może się nauczysz itp.

A tak jesteś tu tylko dalej samotną, znieczuloną i sztuczną forumową pierdołą reklamową. Nikim więcej big_smile

Paslawek mnie opuscił, ale może i lepiej? Przynajmniej będę miał spokój. Koniec obrażania mnie itd. Być może się wystraszył?

4,728

Nie podlizuj się

4,729 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 12:32:49)

paslawek napisał/a:

Nie podlizuj się

Yeah, hey, yay

4,730

Czkawkę masz ?
Wypuścili na przepustkę ? smile

4,731 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 12:34:39)

paslawek napisał/a:

Czkawkę masz ?
Wypuścili na przepustkę ? smile

Nie, wyszedłem tylko na spacer po parku smile

Wiesz, aby pokazać więcej SIEBIE.

Psycholodzy mi "doradzą".

4,732

To oddychaj swobodnie i głęboko
świadomy oddech super sprawa
czyli zasięg masz ?
Stęskniłeś się ?
Coś jednak cię tu ciągnie,
do ludzi chcesz - normalka.

4,733 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 12:39:37)

paslawek napisał/a:

To oddychaj swobodnie i głęboko
świadomy oddech super sprawa
czyli zasięg masz ?
Stęskniłeś się ?
Coś jednak cię tu ciągnie,
do ludzi chcesz - normalka.

Tak, stęskniłem się.

Dla Ciebie coś innego:

https://www.youtube.com/watch?v=WwnLt6b7YHk

4,734

A dzięki smile Lubę nawet bardzo
Teraz będziesz "buntownika" udawał ?
na razie to taka niewydarzona podróbka jesteś jeszcze smile
Z Kurtem i Morrisonem dzieli cię przepaść,
ale muzyki posłuchaj nie zaszkodzi,
może kiedyś coś zatrybisz wreszcie i nie na oślep jak do tej pory.

4,735 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 12:51:08)

paslawek napisał/a:

A dzięki smile Lubę nawet bardzo
Teraz będziesz "buntownika" udawał ?
na razie to taka niewydarzona podróbka jesteś jeszcze smile
Z Kurtem i Morrisonem dzieli cię przepaść,
ale muzyki posłuchaj nie zaszkodzi,
może kiedyś coś zatrybisz wreszcie i nie na oślep jak do tej pory.

A widzisz, mam dobry nos.

Jaka przepaść? Słucham ich od 20 lat, więc? Od lat 90 dokładnie.

Kurdę, to niedługo będzie 30 lat. Jak ten czas leci...

Ale ja znam tysiące artystów. Bo tak, muzyki słucham całe swoje życie.

4,736

To ty stara dupa jesteś smile

4,737 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 13:00:30)

paslawek napisał/a:

Taka średnia dupa big_smile

Po 30 to jeszcze nie taki tam stary smile

Ale wiesz, trochę "psychiczny" jestem, jak Kurt Cobain. Przynajmniej tak TU mówią.

To mój idol numer 1.

I wiesz co? Obojętne mi to bardzo.

Pójdę do parku na ławkę i tak nikt nie zwróci uwagi.

4,738 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-18 13:15:27)

GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ale wiesz, trochę "psychiczny" jestem, jak Kurt Cobain. Przynajmniej tak TU mówią.

To mój idol numer 1.

Obojętne ? chciała by dusza do raju - nu nu nie ma letko smile
No nie użalasz się nad sobą ?W sumie twoje prawo,
ale to taki ołowiany cukier szkodzi na dłuższą metę.
Uzależniony jesteś jak Kurt ?

4,739 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 14:02:26)

paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:

To mój idol numer 1.

Obojętne ? chciała by dusza do raju - nu nu nie ma letko smile
No nie użalasz się nad sobą ?W sumie twoje prawo,
ale to taki ołowiany cukier szkodzi na dłuższą metę.
Uzależniony jesteś jak Kurt ?

Utożsamiam się z Kurtem i innymi. Powiedzmy. Nie wiem, czy się użalam. Trudno powiedzieć.

Mimo wszystko jestem mądrzejszy niż taki Kurt. I do tego nie ćpam.

Bo dziś, aby być popularnym czy bogatym... do tego mądrości życiowej w ogóle nie potrzeba...

Taka prawda...

Wiesz co, jak miałem ze 20 lat, to chodziłem ze słuchawkami po parku i słuchałem tego: To moja historia big_smile

"Silence
Here I am
Here I am
Silent
Bright and clear
It's what I am
I have
Died

Mother
Mother
Mother
Mother

Death
And violence
Excitement
Right here
Died
Go to hell
Here I am
Right here
Ow!

Mother, no más
No más, mamá

Death
Is what I am
Go to hell
Go to jail
In back of that
Crime
Here I am
Take a chance
Dead
Die"

4,740

Psycholog Na Niby napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Psolog niestety zdjęcia z tego czytania wtedy nie zrobiłam ale mam dobrą pamięć smile Połowy nie napisałam, nauczona czytaniem dla Dzierlatki. I czy Agusia była prawdziwa czy tylko tworem Twojej wyobraźni... Nieważne. Dalej było tak... Że związek się rozpadnie, bo będzie niesatysfakcjonujący, ale kręcić się będzie jakaś inna mądra/inteligentna kobieta obok, więc raczej nie zostaniesz sam jak palec... Tego nie chciałam pisać.

Przeraża mnie ten tarot.. a jak się skończy z tą mądrą/inteligentna kobieta? Chyba zacznę wierzyć że to faktycznie działa, ale w sumie łatwo „wróżyć” po stanie dokonanym hmm. Deep, co będzie dalej? Spierdole to tak?

Mój błąd. Już sama nie wiem jak do tego podchodzić. Muszę sobie na tych błędach wyrobić jakiś manual BHP na przyszłość. Człowiek jest taki zagubiony bez kodeksu pracy.

Na jej obecności zakończyłam czytanie, więc nie pytałam co dalej. Może lepiej jak zostanie to niespodzianką? smile

Pewien mądry Koń powiedział mi co jego ojciec kiedyś mu powiedział:
Rób wszystko najlepiej jak potrafisz I tyle. Dodała bym, że aby to zrobić potrzebujesz wiary w swoje możliwości smile

Heh smile jeśli przeraża Cię tarot to nie będę opowiadać swoich innych przygód... Wiele wiele wiele przygód... Świat pod tym względem jest niesamowity smile
Każda materia jest złożona z pierwiastków. Każdy pierwiastek z atomów. Każdy atom z neutronów, protonów i wirujących wokół elektronów... Wszystko jest złożone z energii... ze światła smile Jezus jest protonem a Lucyfer elektronem. Razem bach! Stają się gwiazdą poranną smile  czyli neutralnym współbytem, połączonym z źródłem przekaźnikiem światła. Neutralnym ze względu na ciągłe oddziaływania dodatnie i ujemne na siebie nawzajem wewnątrz swojego związku, tworząc pole elektromagnetyczne, które z kolei wpływa na inne układy i dążące wspólnie w przepychankach do stabilności utrzymującej istnienie... Bez tego świat zniknie smile
Nie można tępić czarownic. Taki jest morał, ok tongue Nie jest to możliwe. Marny trud inkwizycji tongue

4,741 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 14:28:59)

DeepAndBlue napisał/a:

Każda materia jest złożona z pierwiastków. Każdy pierwiastek z atomów. Każdy atom z neutronów, protonów i wirujących wokół elektronów... Wszystko jest złożone z energii... ze światła smile Jezus jest protonem a Lucyfer elektronem. Razem bach! Stają się gwiazdą poranną smile  czyli neutralnym współbytem, połączonym z źródłem przekaźnikiem światła. Neutralnym ze względu na ciągłe oddziaływania dodatnie i ujemne na siebie nawzajem wewnątrz swojego związku, tworząc pole elektromagnetyczne, które z kolei wpływa na inne układy i dążące wspólnie w przepychankach do stabilności utrzymującej istnienie... Bez tego świat zniknie smile
Nie można tępić czarownic. Taki jest morał, ok tongue Nie jest to możliwe. Marny trud inkwizycji tongue

Czyli czujesz to Deep. Poruszyłaś nawet temat bardzo intersujący. Naukę, być może astronomię, astrofizykę etc., chociaż wątpię, abyś coś na ten temat wiedziała.

Ale dla Ciebie miałbym wiele romantycznych piesni...  taki niby "przegryw", który marzy o tym... o takiej prawdziwej miłości z książki.

Ale to jednak niemożliwe. Bo ludzie, od razu to wyśmieją... tu czy tam...

Tak, dopoki nie pokażę zielonego dolara. Wtedy, cóż... już mnie słuchać sluchają big_smile

Czy Wy nie rozumiecie mnie? W ogóle! Być może ja chcę być taki jaki jestem. I już. Tyle.

Jestem sobą, jestem Kurtem... co to za róznica. I tak mnie oplujecie. Co by nie było... a JA? Cóż, zrobię to co robi Kurt na scenie. Sama zobacz.

"Silence
Here I am
Here I am
Silent
Bright and clear
It's what I am
I have
Died

Mother
Mother
Mother
Mother

Death
And violence
Excitement
Right here
Died
Go to hell
Here I am
Right here
Ow!

Mother, no más
No más, mamá

Death
Is what I am
Go to hell
Go to jail
In back of that
Crime
Here I am
Take a chance
Dead
Die"

4,742

Uważaj jeszcze chwila a oswoimy z Deep twoje koszmary

4,743 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-18 15:01:38)

paslawek napisał/a:

Uważaj jeszcze chwila a oswoimy z Deep twoje koszmary

Myślę, że ona bardziej to pojmie niż Ty. Ale... wiadomo... że to po prostu zignoruje.

Ten tekst wszedł mi bardzo w głowę teraz. Wróciłem znowu do przeszłości. Ciągle do niej wracam.

4,744 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-18 15:21:42)

Deep jest moją najmłodszą siostrą akurat no i ja pierwszy ją zobaczyłem big_smile
niczego nie bądź taki niby  pewny za bardzo.
Co z tą przeszłością piękne wspomnienie czy katowanie się,
albo jedno i drugie na przemian
nie dają żyć tu i teraz ?

4,745 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-18 15:49:45)

GOSTY napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak, wiem. Masz problemy z uzembieniem. Wujek tak mówi big_smile

Zamiast na perfumy, to zbieraj na dentystę.

Ostationo uwiodłem jedną. Była zadowolona, ale lubię dziki na ławce, więc... będzie następna smile

:*

Posty [ 4,681 do 4,745 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 71 72 73 74 75 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024