Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 61 62 63 64 65 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,031 do 4,095 z 13,291 ]

4,031 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-09 21:26:17)

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Na flamenco to wystarczy popatrzeć i posłuchać, żeby odlecieć smile
Nie trzeba uciekać się do żadnych wygibasów smile

A atrakcji przyrodniczych to jest tam cała masa: nie tylko ptaszki, ale i wieloryby, małpy, żenety, papugi a nawet..kameleony smile Niestety nie wszystkie da radę zobaczyć w tak krótkim czasie. W stacji, gdzie spaliśmy gekony łaziły po suficie a chrząszcze łaziły po podłodze w WC big_smile

W centrum? A to sobie u kogoś znajomego przekimam smile Rowerem w Bieszczady? W sumie czemu nie? Skoro ludzie przemierzają w ten sposób całe kontynenty, to co tam te kilkaset km big_smile

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/155001/ … kordyliery

Polecam, ciekawa lektura smile

Zobacz podobne tematy :

4,032 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-09 21:46:17)

bagienni_k napisał/a:

Na flamenco to wystarczy popatrzeć i posłuchać, żeby odlecieć smile
Nie trzeba uciekać się do żadnych wygibasów smile

A atrakcji przyrodniczych to jest tam cała masa: nie tylko ptaszki, ale i wieloryby, małpy, żenety, papugi a nawet..kameleony smile Niestety nie wszystkie da radę zobaczyć w tak krótkim czasie. W stacji, gdzie spaliśmy gekony łaziły po suficie a chrząszcze łaziły po podłodze w WC big_smile

W centrum? A to sobie u kogoś znajomego przekimam smile Rowerem w Bieszczady? W sumie czemu nie? Skoro ludzie przemierzają w ten sposób całe kontynenty, to co tam te kilkaset km big_smile

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/155001/ … kordyliery

Polecam, ciekawa lektura smile

Skoro jesteś chętny, to może kiedyś wyjdzie takie spotkanko. Tylko potrzebujemy grupy, a nie tylko duet. Deep pewnie odpada, Pasławek mooooże, Adela na pewno, reszta - nie mam pojęcia hmm

Edit: dzięki za książkę, chociaż rowery to nie jest moja pasja. Właściwie, to nigdy nie była, nawet w młodości. Wrotki, rolki, łyżwy wolałam od roweru wink
Ale w Andach jak byłam, to widziałam taki szalony rajd na rowerach górskich. Zjeżdżało się jak najszybciej na dół ścieżką ciągnącą się z wysokiej góry do jej podnóża. Pragnę podkreślić, że obok ścieżki była przepaść. Sława tego zjazdu była taka, że około 15% osób ulegało wypadkom, w tym upadku w przepaść. Mieliśmy w grupie takiego niezłego kolesia, w wieku około 60 lat, który zdecydował się na ten wyścig wraz z innymi uczestnikami z innych krajów. Jechał podobno jak wariat i skubany wygrał go! Mocarz! A dzień później jak nocowaliśmy w dżungli wyskoczył w stringach smile na pływanie w Amazonce big_smile Kompletny świr big_smile. Pamiętam jak lotnisku w Polsce połowę jego walizki zajmowało jedzenie wzięte z Polski - całe mnóstwo kiełbasy krakowskiej sobie zapakował smile to porozdzielał po uczestnikach po walizkach, bo mu się nadbagaż zrobił. Wszyscy się z niego nabijali wtedy, ale pod koniec wycieczki sępili o tą krakowską big_smile. To była fajny miesiąc i fajna przygoda. Polecam Amerykę Południową - jest niesamowita.

4,033

Moja ostatnia wycieczka w ciepłe kraje to okolice Ayia Napa smile Fauna to koty, koty i koty. A! I koty. Raj... Miałam taki wielki balkon... Ah smile Pranie schło w godzinę. Bosko. Tylko sąsiad, chyba jakiś Cygan, odkąd zagiął na mnie parol to skończyły się moje beztroskie spanie przy otwartym balkonie...

W Hiszpanii byłam dawno temu. Pogoda w kratkę. Ale fale super wysokie i mnóstwo frajdy, zwłaszcza w ulewę.

Teraz lokalnie, planuję Salisbury w końcu odwiedzić. Już sobie zrobiłam medicine bag i będę zamieniać żaby w księciów... smile A może sama się zamienię w żabę i będę sobie radośnie skakać po liliach wodnych... Hmm...

4,034 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-09 21:46:20)

Rechotać i kumkać do tego? tongue

Wtedy w Hiszpani spróbowałem się wykąpać w Atlantyku(bo to oficjalnie już według mapy ocean), ale takiej brudnej wody to nawet u nas po deszczach nie ma tongue

Aż sobie wygooglałem to Salisbury smile

4,035

DeepAndBlue napisał/a:

A może sama się zamienię w żabę i będę sobie radośnie skakać po liliach wodnych... Hmm...

https://media2.giphy.com/media/A49qRTnZhaZDW/giphy.gif?cid=790b7611b6269e774642f7f0fa3f9ec03c38dbbb6132dcd5&rid=giphy.gif&ct=g

nieźle smile

4,036

Już ja to przechodziłam.
Pisałam do górali, żeby jakąś miejscówkę zaproponowali z opcją spaceru po górach.
I trochę walkowalam temat, aż w końcu z Misinxem pojechaliśmy do Piegowatej.
Potem jeszcze odwrotnie- z Piegowata do. Misinxa.
Widocznie nikt więcej nie miał ochoty na podróże.
Ale do Warszawy na przykład niedaleko, a mamy w Łodzi już mała drużynę.

4,037 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-09 21:54:07)

Centrum jest dobre, bo każdy ma w miarę blisko smile

Z górami to jest tern porblem, że trzeba rezerować naprawdę wcześnie a potem i trzeba być pewnym daty przyjazdu. Inaczej jest poza sezonem, ale od maja do września i w weekendy to bywa tłoczno...

Nie da się też zawsze pogodzićpreferencje co do stopnia trudnośći szlaków turystycznych smile

4,038 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-09 22:06:00)

adela 07 napisał/a:

Już ja to przechodziłam.
Pisałam do górali, żeby jakąś miejscówkę zaproponowali z opcją spaceru po górach.
I trochę walkowalam temat, aż w końcu z Misinxem pojechaliśmy do Piegowatej.
Potem jeszcze odwrotnie- z Piegowata do. Misinxa.
Widocznie nikt więcej nie miał ochoty na podróże.
Ale do Warszawy na przykład niedaleko, a mamy w Łodzi już mała drużynę.

No i właśnie tak to wygląda z grupy robi się trójkącik smile Co do głosowania to możecie mnie wpisać na listę, Adela wiem, że pewnie jesteś na niej już pierwsza zapisana wink Bagiennik widzę też reflektuje.

Deep a Ty czasem do Polski zawitujesz?

Edit: Pasławek, Koralina, Psycholog (tego nie jestem pewna, bo pewnie może być niebezpiecznie tongue), Ja Pain bym może zaciągnęła, bo chcemy się zobaczyć

4,039 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-09 22:09:16)

Wrzesień byłby idealny jeżeli o mnie chodzi wcześniej nie

Deep kota Ci załatwię,swojego Ci nie oddam wiadomo,ale mam innego na oku smile

Evergreen napisał/a:

Koralina, Psycholog (tego nie jestem pewna, bo pewnie może być niebezpiecznie tongue)

Eee tam niebezpiecznie smile
trochę zaufania dla młodzieży

4,040

Dream Team w pełnej krasie big_smile
Oj może być gorąco, na takie hulanki to trzeba pare dni przeznaczyć big_smile

4,041

paslawek napisał/a:

Evergreen napisał/a:

Koralina, Psycholog (tego nie jestem pewna, bo pewnie może być niebezpiecznie tongue)

No to mamy wstępny WRZESIEŃ . Supcio, choć do tego czasu wszystko się może zdarzyć (w tym amnezja, że była taka rozmowa)
https://media3.giphy.com/media/6IPNUgkpCsDRK/100.webp?cid=ecf05e4779hff5ye633vbpajd6h6h0vpu5ktf5xa3fhbv81f&rid=100.webp&ct=g

4,042

bagienni_k napisał/a:

Dream Team w pełnej krasie big_smile
Oj może być gorąco, na takie hulanki to trzeba pare dni przeznaczyć big_smile

Rany Bagiennik nie poznaję kolegi smile Trzeba kuć żelazo póki gorące big_smile

4,043 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-09 22:23:30)

I pojawił się błysk nadziei  smile

edit: A czemu nie? Na wyjątkowe okazje warto się postarać smile
Pytanie kto/co ma być tym żelazem a kto kowalem? big_smile

4,044

bagienni_k napisał/a:

I pojawił się błysk nadziei  smile

edit: A czemu nie? Na wyjątkowe okazje warto się postarać smile
Pytanie kto/co ma być tym żelazem a kto kowalem? big_smile

To zależy od Twoich preferencji, ja się dostosuję wink big_smile

4,045

paslawek napisał/a:

Evergreen napisał/a:

No wiesz Ty co.. jak będziemy spać razem to nie grozi Ci żadne niebezpieczeństwo, zagryzę dla Ciebie bieszczadzkiego niedźwiedzia jak będzie trzeba. A będzie tam ktoś w moim wieku? Może zabierzemy Be. żebym miał kolegę w swoim wieku?

4,046 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-09 22:52:40)

Psycholog Na Niby napisał/a:
paslawek napisał/a:

Evergreen napisał/a:

No wiesz Ty co.. jak będziemy spać razem to nie grozi Ci żadne niebezpieczeństwo, zagryzę dla Ciebie bieszczadzkiego niedźwiedzia jak będzie trzeba. A będzie tam ktoś w moim wieku? Może zabierzemy Be. żebym miał kolegę w swoim wieku?

big_smile tak, tak, oczywiście wink Nie jedziemy w Bieszczady Psycholog tylko gdzieś w centrum ojczyzny, Słońce moje, doczytaj sobie tongue I nie gryź żadnych niedźwiedzi w moim imieniu, nie chcę mieć krwi niewinnych na rękach hmm

P.S. jak będzie Be. to mnie nie będzie
https://media4.giphy.com/media/wpci3xdYmUZG/200.webp?cid=ecf05e47465aplymh4wbqg6k0j1g5rhxwuvklaesppt99p3s&rid=200.webp&ct=g

4,047

No tak, jak już coś trzeba zrobić, to niech się męczy jedna strona..:P Na razie to módlmy się o to, żeby nikt nie dostał owej amnezji i do spotkania doszło smile

Taka ofiarność ze strony Kolegi, ale jak widać..nie dogodzisz smile No nie ma dzisiaj mamutów, to muszą być niedźwiedzie smile W centrum to co najwyżej łosia sie spotka z grubej zwierzyny smile

4,048

Łódź myślę jest do pochytania wink Gorzej z wrześniem, bo rok szkolny. Może koniec sierpnia? Początek września? Może dałoby się przedłużyć wakacje... Trzeba sprawdzić jak to się teraz lata w tym nowym nieładzie.

Paslawku, jesteś łapaczem kotów? smile Za dwa miesiące wchodzi ustawa w UK, że właściciel mieszkania nie może zabraniać najemcy posiadania zwierząt domowych więc dobrze się chyba składa wink (zaciera rączki)

Bagienniku, w trakcie ulewy to dopiero były wody nieprzejrzyste. Ja byłam w okolicy Barcelony. Najczystsza woda w Aquaparku tongue

4,049

DeepAndBlue napisał/a:

Łódź myślę jest do pochytania wink Gorzej z wrześniem, bo rok szkolny. Może koniec sierpnia? Początek września? Może dałoby się przedłużyć wakacje... Trzeba sprawdzić jak to się teraz lata w tym nowym nieładzie.

Paslawku, jesteś łapaczem kotów? smile Za dwa miesiące wchodzi ustawa w UK, że właściciel mieszkania nie może zabraniać najemcy posiadania zwierząt domowych więc dobrze się chyba składa wink (zaciera rączki)

Bagienniku, w trakcie ulewy to dopiero były wody nieprzejrzyste. Ja byłam w okolicy Barcelony. Najczystsza woda w Aquaparku tongue

Ooo ja też niedaleko Barcelony i woda jak szkło czyściutka była. Może te prądy i inne takie.. albo odchody turystów big_smile Ja byłam na początku sezonu tongue

U mnie po 30 sierpnia musi być, Tylko nie to, że na tydzień tylko na kilka dni wystarczy (w tym weekend), bo gdzieś te rodziny trzeba upchnąć, zarezerwować. He?

4,050

I co mamy w Łodzi bawić się w miasto? Może jeszcze namioty rozstawimy na Bałutach? Jak będziecie planować spotkanie w jakimś ładnym miejscu to dajcie znać smile Tylko się rozczarujecie bo na żywo jestem całkiem normalny.. jak coś nie mogę 25 i 26 lipca bo będę sie samookaleczał.

4,051 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-09 23:24:40)

DeepAndBlue napisał/a:

Łie.

Nie nie łapie kotów big_smile chociaż korci i kusi czasem smile
Na wsi gdzie często jeździmy u jednych sąsiadów  są przepiękne malutkie "tygrysy" w paski, szarobure, a raczej będą wkrótce do oddania
ale jak w jukeju zmiany w ustawach mają być to spoko i luz, nawet wyprawa do Normandii po kota niepotrzebna
na miejscu znajdziesz
zwierzaka,a najlepiej jak on Ciebie znajdzie i wybierze .

4,052

Evergreen jak się czasem rozpogodziło to woda była całkiem, całkiem... ale nudno... wink A jak wiało i lało... Uh! Kocham fale smile Raz mi stanik z bikini porwały i trochę siara było wychodzić z wody tongue

Paslawek tygrysek to przecież mój totem! smile Gorzej jak nie będzie chciał podejść... Ale wyczaiłam jednego naiwnego kota przy placu zabaw... Hehe smile Nie no wink Nie zrobię tego tongue Poczekam na swojego przyjaciela smile Każda szanująca się czarownica powinna mieć kota.

4,053

Czas spać i wyśnić sobie kociaka Czarodziejko. Znów mnie dziś zachwyciłaś słowami.

4,054

variola napisał/a:

Czas spać i wyśnić sobie kociaka Czarodziejko. Znów mnie dziś zachwyciłaś słowami.

Masz rację. Normalni ludzie już śpią o tej porze smile Dziękuję :×××

4,055

Jak towarzystwo przyjedzie do Łodzi, to będziemy, Ever poniekąd gospodyniami.
No, ale poczekamy, zobaczymy.
Co do kotów, to wiadomo że "posiadanie jednego prowadzi do posiadania drugiego".
Ja mam dwa, plus jeden na przedramieniu.
Małe tygryski!! Ło boziu!
Coś czuję że Paslawek może być ofiarą tego co napisałam w cudzysłowie.

4,056

A ja sobie tak myślę Adela i reszta, że CENTRUM to takie raczej ogólne pojęcie - chodzi tylko o mniej więcej środek Polski, żeby każdemu było łatwiej się zjechać z różnych miejsc. Trochę sobie to wyobraziłam ze względów ideologicznych i praktycznych i: ideologicznie byłoby super wynająć cały pensjonat, dom, coś kameralnego w ładnym miejscu dla tych, nie wiem, 10 osób, lub praktycznie: zwyczajnie znaleźć hotel i nie martwić się o jedzenie, kuchnie i łazienki. Zgodzę się tu z Psychologiem , że sama Łódź nie będzie atrakcją, a mamy się poznać, pobawić w swoim towarzystwie. Druga sprawa: nawet jeśli to będzie początek września, to całkiem już za moment wypadałoby to rezerwować, jeśli chcemy coś ekstra.
Deep zorientuj się w tych lotach kiedy i jak byś mogła być.
TERMIN PROPOZYCJA 1: 1-4 września 2022
Jeśli ktoś coś wymyśli innego, to wrzucamy na tapetę.

4,057

A jakie miejsce byłoby jakimś ładnym?

4,058

KoralinaJones napisał/a:

Mam Ci powiedzieć jak sobie to w głowie wyobrażam, czy jakieś propozycje już mam słać tongue
Ważne, żeby był teren wokół, zielono, miejsce na posiadówkę i posiłki (tańce może tongue), a co wyjdzie w praniu, to się okaże przy poszukiwaniach.

4,059

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Mam Ci powiedzieć jak sobie to w głowie wyobrażam, czy jakieś propozycje już mam słać tongue
Ważne, żeby był teren wokół, zielono, miejsce na posiadówkę i posiłki (tańce może tongue), a co wyjdzie w praniu, to się okaże przy poszukiwaniach.

Pytanie było bardziej skierowane do Psychologa ... tongue

4,060

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Mam Ci powiedzieć jak sobie to w głowie wyobrażam

Nie mów bo pójdziesz do piekła a ja się zawstydzę..

4,061

adela 07 napisał/a:

Co do kotów, to wiadomo że "posiadanie jednego prowadzi do posiadania drugiego".
Ja mam dwa, plus jeden na przedramieniu.
Małe tygryski!! Ło boziu!
Coś czuję że Paslawek może być ofiarą tego co napisałam w cudzysłowie.

Istnieje takie duże prawdopodobieństwo smile
A Mecheł nie reaguje agresją na małe koty duże gania po podwórku sorry po polu smile

4,062

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Mam Ci powiedzieć jak sobie to w głowie wyobrażam

Nie mów bo pójdziesz do piekła a ja się zawstydzę..

Piekła się nie boję tongue bo ja tam stawiam warunki, nie odwrotnie. Ale owszem, mógłbyś się zawstydzić tongue

4,063

Pytanie co rrozumiemy jako "coś ekstra"? Do dobrej zabawy nie trzeba jakiś wielkich luksusów smile

Ech, przewaga tu kociarzy nad psiarzami..Będzie okazja jakiegoś podrapać za uszkiem? smile

Deep, te Twoje wspominki albo sny robią się coraz ciekawsze tongue

4,064

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Hmm.. mam skłonności socjopatyczne także nie może być za dużo ludzi bo mnie zmęczą, niespecjalnie chce mi się sprzątać, gotować i rozbijać namiot. Muszę mieć swój prywatny pokój i duże łóżko. No fajnie jakby były konie i świeżo ścięta trawa. Blisko szpital i brak dostępu do darmowego alkoholu. No i najważniejsze, musi być przynajmniej jeden osoba <30lat, najlepiej kobieta, słabo dogaduje się z mężczyznami.

4,065

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A to najmocniej przepraszam smile Nie przeszkadzajcie sobie...

4,066

Evergreen napisał/a:

Nie przeszkadzamy big_smile Tylko to on Wam tu marudzi tongue

4,067

No i najważniejsze, musi być przynajmniej jeden osoba <30lat, najlepiej kobieta, słabo dogaduje się z mężczyznami.

Jeśli będzie, z pewnością nie oprze się takiemu przystojniakowi jak Be. big_smile tongue

4,068

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Nie bądź zazdrosna, nie bez powodu pisałem o dużym łóżku, zmieścicie sie obie big_smile.

4,069

To może wynajmijcie dla siebie osobny apartament.. smile Tak, żeby miec te chwile intymności big_smile

4,070

KoralinaJones napisał/a:

No i najważniejsze, musi być przynajmniej jeden osoba <30lat, najlepiej kobieta, słabo dogaduje się z mężczyznami.

Jeśli będzie, z pewnością nie oprze się takiemu przystojniakowi jak Be. big_smile tongue

Mogę z nim nawet zrobić zawody kto „zgarnie” więcej forumowiczek big_smile. Boże jestem geniuszem..

4,071

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie bądź zazdrosna, nie bez powodu pisałem o dużym łóżku, zmieścicie sie obie big_smile.

Ja mówię od razu, że zajmuję tę "większą połowę"  big_smile tongue

4,072

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

big_smile 5/1000 uśmiechów zaliczone. Ubawiłeś mnie Psycholog . Tylko nie wiem czy wiesz, ale żadna z nas nie mieści się w Twoich wymaganiach <30 lat więc albo bierzesz co dają, albo...
https://media0.giphy.com/media/AYKv7lXcZSJig/giphy.gif?cid=ecf05e47qddrnucf4q6zfthd6iy5ilf74nbcahtwfm1wkhjd&amp;rid=giphy.gif&amp;ct=g

4,073 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-10 10:28:31)

Evergreen napisał/a:

Tylko nie wiem czy wiesz, ale żadna z nas nie mieści się w Twoich wymaganiach <30 lat więc albo bierzesz co dają, albo...

Bzdura. Pannica <30 śpi w nogach tongue

4,074

i to jest ten moment, kiedy można się właśnie zastanowić nad zmianą "widełek" swoich oczekiwań smile Kolega zapewne to teraz gruntownie przemyśli big_smile

4,075

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

big_smile 5/1000 uśmiechów zaliczone. Ubawiłeś mnie Psycholog . Tylko nie wiem czy wiesz, ale żadna z nas nie mieści się w Twoich wymaganiach <30 lat więc albo bierzesz co dają, albo...
https://media0.giphy.com/media/AYKv7lXcZSJig/giphy.gif?cid=ecf05e47qddrnucf4q6zfthd6iy5ilf74nbcahtwfm1wkhjd&amp;rid=giphy.gif&amp;ct=g

To nie był wymóg łóżkowy tylko społeczny. Czułbym się jak dziecko na wczasach z włoska rodziną. W sypialni nie ma limitów do póki nie wypada Ci sztuczna szczęka albo dysk. Chociaż bez sztucznej szczęki mogłoby być ciekawie.. Muszę zredefiniować swój pogląd.

4,076

A bagiennik będzie wszystko uwieczniał na filmie bo lubi zwierzęta big_smile. A ja będę miał pamiątkę..

4,077

Dziewczyny, strzeżcie się! big_smile Zwierzak nadchodzi tongue big_smile

Ale do uwiecznienia takich momentów trzeba fachowców, ja nie czuję się kompetentny wink

4,078

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Tylko nie wiem czy wiesz, ale żadna z nas nie mieści się w Twoich wymaganiach <30 lat więc albo bierzesz co dają, albo...

Eee serio? Jakoś inaczej mnie się wydawało. No proszę, to Koralina dla Psychologa idealna pod "kozik" big_smile Ja się zatem nie wtrANcam wink

4,079

A bagiennik będzie wszystko uwieczniał na filmie bo lubi zwierzęta big_smile. A ja będę miał pamiątkę..

Uważaj, bo bagiennika przede wszystkim ptaszki interesują wink

4,080

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Eee serio? Jakoś inaczej mnie się wydawało. No proszę, to Koralina dla Psychologa idealna pod "kozik" big_smile Ja się zatem nie wtrANcam wink

Czyli jednak będzie potrzebny basen i tona kisielu.. Jaki smak lubicie? Mówię o kisielu.

4,081 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-06-10 10:43:42)

.

4,082

bagienni_k napisał/a:

O sobie mówisz?! Ale szooook... Może podpatrujesz te zwierzątka to wiesz co i jak, tego nie przewidziałam
https://media1.giphy.com/media/Xaks2KzAWs9IQ/giphy.gif?cid=ecf05e47i7gfe8qjpuljyyd4t56qhyfgbi5oqvc1k5dhwo2i&amp;rid=giphy.gif&amp;ct=g

4,083

Misinx napisał/a:

Uważaj, bo bagiennika przede wszystkim ptaszki interesują wink

Hahah to było nawet zabawne jak na kogoś kogo nie znam. Jak ma obiektyw do makro to damy radę wink.

4,084

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Oczywiście, że Koralina jest idealna big_smile

4,085

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że Koralina jest idealna big_smile

Nigdy nie miałem ksywy Kozik.

4,086

Jedną już znamy. Masz ich więcej?

4,087

Myślę, że conajmniej Kozioł

4,088

adela 07 napisał/a:

Kozioł lub Koźlarz to chyba do Lucyfera by pasowało, przynajmniej z imienia big_smile, bo człowieka nie znam.

4,089

adela 07 napisał/a:

Czuje ze dla Ciebie miejsca w moim łóżku zabraknie.

4,090

KoralinaJones napisał/a:

Jedną już znamy. Masz ich więcej?

Mam wiele imion. Odrazu mówię ze nie jestem Portugalczykiem, Czechem czy Niemcem, ale czuje ze moich żyłach płynie bałkańska krew.

4,091 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-06-10 11:08:05)

Ależ ja nie pretenduję.
Mam alergię na mąkę ziemniaczaną i barwniki spożywcze.
Bo rozumiem, że najpierw te zapasy, tak?

4,092 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-10 11:14:07)

Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

O sobie mówisz?! Ale szooook... Może podpatrujesz te zwierzątka to wiesz co i jak, tego nie przewidziałam
https://media1.giphy.com/media/Xaks2KzAWs9IQ/giphy.gif?cid=ecf05e47i7gfe8qjpuljyyd4t56qhyfgbi5oqvc1k5dhwo2i&amp;rid=giphy.gif&amp;ct=g

Wiesz co Ever...Ty tak zawsze? Skąd ten pomysł? tongue

"Głodnemu chleb..." smile

Człowiek chciał drugiego zmotywować(choć pewnie tego i nie potrzebuje)Kolegę  a tu od razu taka niespodzianka.. wink

4,093

Koźlarz to prędzej z grzybem.. tongue

4,094

bagienni_k napisał/a:

Koźlarz to prędzej z grzybem.. tongue

To już problem tych z łóżka

4,095

Zazdrośnicy tongue

Posty [ 4,031 do 4,095 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 61 62 63 64 65 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024