Była zdrada ?? pytanie do kobiet. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Była zdrada ?? pytanie do kobiet.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 257 ]

131 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-30 17:13:34)

Odp: Była zdrada ?? pytanie do kobiet.
Rafalus1986 napisał/a:

i jak myślę na chłodno - to tak zrobię
poczekam - zachowując się jak zawsze

wczoraj miałem jakiś nerwowy klimat - za dużo o tym myślałem
ale jebnąć kilkuletni związek, bo ktoś dostał rumieńców na jakiegoś innego samca
to tez nie moja droga

popatrzę z boku

O to to tego się bardziej trzymaj .
Nieco trzeźwiej dzisiaj widać trochę.
To co czujesz zawsze jest prawdziwe ,to co pod tym czuciem może być istotne i być źródłem Twoich uczuć,tak jak to co myślisz o swoich uczuciach co w związku z nimi zrobisz.
Na temat tego co myśli teraz i czuje Twoja dziewczyna to jak widzisz można napisać dowolną rzecz,każdą z nich może być prawdziwa lub nie,nie ma jak dostać się do jej głowy ,rozmowy mogą coś tam pomóc - chwilowo i doraźnie pozornie uspokoić,ale niekoniecznie rozwiewają Twoje podejrzenia i wątpliwości,
czasem wręcz przeciwnie jak widzisz i odwrotnie, wczoraj miałeś ich więcej.W ten sposób możesz się nie dowiedzieć niczego co raczej też wiesz już,z kłamcą nie wygrasz jeżeli zaczął oszukiwać.
Następnym razem jak dziewczyna zacznie nadawać o tym gostku to możesz jej powiedzieć jeżeli to poczujesz że irytuje Ciebie to gadanie,bo właściwie nie bardzo wiesz co z tym zrobić ,z jednej strony cieszy cię jej otwartość i chęć transparentności ,
a z drugiej strony częstotliwość opowiadania o nim Cię niepokoi ze względu na to że obawiasz się fascynacji i natrętnego myślenie u niej oddalenia ,udawania czegoś
,nie wiesz czy masz się porównywać z tamtym,przeskakiwać go przerosnąć zmienić się w niego ,być zazdrosnym ,
i po co masz nim być,z czego masz sobie niby zdać sprawę, że jesteś wymienialny, nie jedyny, do zastąpienia w każdej chwili, niepewny swego losu ,czy masz ufać .znosić cierpliwie opowieści dziwnej treści i znosić swoje wątpliwości na ten temat również ,zapytaj jeszcze raz po co Ci o nim mówi i czy możne masz ją pilnować chronić przed nią samą ,bo swoją wartość przecież znasz,czy może jej niezbędna do życia jej taka atencja i adoracja, czy Ty nie wystarczasz już, za mało czegoś czy za dużo jest może.
Albo coś w ten deseń .Możesz też nic nie mówić .

Zobacz podobne tematy :

132

paslawek - no Twoja rada jest ok - jak znów wspomni że w tym hotelu wtedy - to ją zapytam w tym stylu, że po co + dorzucę że Pana już znam na mediach społecznościowych - więc za chwilę do niego  napiszę i zweryfikuje to rzekome platoniczne love story

bo ile można słuchać, że Pan jest taki zajefajny - dla porządku wczoraj była cisza i bardzo pozytywne między nami wieczór.

133

Jeśli już to przesadza z tą tranparentnością. W związku partnerowi, nie mówi się tego co nie jest potrzebne do jego wiadomości.

Różne sytuacje nas spotykają i za każdym razem będzie dostarczała Ci szczegółów, a ten na nią się patrzył, a drugi podrywał, itp. I tak całe życie będzie skupiala się na sobie i swojej transparentności.
Dlatego musisz jej uświadomić, żeby nie bombardowala Cię wiedzą, która Cię nie interesuje, /jeśli tak to nie powinna/, bo to jest intetesujacy temat, ale tylko między przyjaciółkami.
Czy ona ma jakąś koleżankę od serca?

134

Ma koleżankę od serca. I nawet się jakoś umawiają w styczniu.
Niech to jej zrzuci na głowę.

Co ciekawe poza tym wszystko gra. Jest czułośc, bliskość, plany na sporo do przodu.

Zrozum kobietę wink

135

Rafalus1986 napisał/a:

... zweryfikuje to rzekome platoniczne love story ...

tu należy przyklasnąć ale proponuję w takim przypadku inną wersję
"zweryfikuję z jego żoną to platoniczne love story, zdejmowanie obrączki i zapraszanie obcych kobiet do pokoju hotelowego"

136

bullet - i jak mawiał Boguś Linda

i za to się z Toba napije

tak żeby było zabawniej - firma której pan jest właścicielem jest zarejestrowana na żonę jako JDG

także w razie nerwa - można zrobić rozpierdol - myślę ze pan super biznesmen bez pracy (bo zona może też nie być
happy ze spaceruje po hotelu z opcją włożenia koleżance z branży) może być mniej sexy

Ale fakt - na spokojnie smile

137

noben napisał/a:

Wiem o kilku zdradach małżeńskich, które nie wypłynęły i z pewnością nigdy nie wypłyną. Tytułem karmy, ''prawda zawsze wyjdzie na jaw'' itp. tandetnych sloganów. Dyskretny skok w bok, to naprawdę nie jest wielka sztuka, forumowe opowiastki ''doświadczonych'' to faktycznie gimnazjum i to wczesne.

To też prawda wiele zdrad i romansów nie wychodzi na jaw,tylko że to też temat rzeka czemu nie wypływa i dlaczego.
Nie wszyscy są tacy cwani i sprytni jak my Noben (żartowałem smile ) romansować skrycie podobno" tyż trzeba umić" .
Dziewczyna Autora nie wygląda na cwaną jeżeli by miała zdradzić romansując co też nie jest niczym niezwykłym u ludzi szukających przygód, wrażeń, emocji ,niby romanse się jakoś tam planuje i chce ich tylko że mało kto jest na to gotowy i się do tego nadaje paradoksalnie .
A to wypłynięcie zdrady o którym pisano wcześniej ,może mieć też inny sens
zdrady prędzej czy później powodują oddalenie i zanik więzi
to jest możliwe dostrzec i poczuć
niekoniecznie to projekcje lęków,obaw.

138

noben napisał/a:
CatLady napisał/a:

Prędzej czy później to wypłynie.

Wiem o kilku zdradach małżeńskich, które nie wypłynęły i z pewnością nigdy nie wypłyną. Tytułem karmy, ''prawda zawsze wyjdzie na jaw'' itp. tandetnych sloganów. Dyskretny skok w bok, to naprawdę nie jest wielka .

Doczytaj, co napisałam. Nic tak nie było o karmie, ani żadnych sloganów też nie. Napisałam, że wyjdzie, bo kobieta nie umie gęby trzymać zamkniętej, paple jak nakręcona i przez to się wyda. Trzeba ją tylko umiejętnie podpuścić, dać jej wystarczająco dużo sznurka a sama się powiesi

139 Ostatnio edytowany przez PainIsFinite (2021-12-30 15:59:18)

Klaudia999 napisał/a:

Trochę rozumiem Autora , że chce znać prawdę.
Nie ma zaufania  nie ma związku.
Ja bym usiadła i szczerze porozmawiala. Wprost powiedziała.

Chyba nie miałaś (nie)przyjemności obcowania ze zdrajcą. "Szczera rozmowa" z takim jest szczera ze strony zdradzanego. Z drugiej zazwyczaj to piekny festiwal kłamstw, kręcenia, gaslightingu i kończy się zejściem do podziemia. Boże, to przecież klasyk.
Jakby ktos mnie zapytal co bym zrobila w nastepnym zwiazku gdybym zaczela podejrzewac zdrade - odpowiedzialabym:
- ZAWSZE ufaj intuicji bo to po prostu informacje zebrane podświadomie
- nigdy się nie ujawniaj, że coś podejrzewasz, bo zdrajca zacznie się lepiej kamuflować
- obserwuj i sprawdz dla pewności - dopiero mając dowody zdrady (lub nie) konfrontuj się
Przykro mi, ale proby wczesniejszego dowiedzenia się w normalny sposob (=szczera rozmowa) w przypadku zdrady są bez sensu. Been there

Autorze - w Twojej glowie już kielkuje to ziarno nieufności i moim zdaniem z czasem zacznie rzucać cień na Wasz związek. Bez zaufania zwiazki są do kitu, sens tracą po prostu.
Absolutnie nie mow nic o tym facecie, nie zaczynaj tematu, jak dziewczyna coś o nim to nic nie mow! Żeby ona się poczuła pewnie, że Ciebie to jakos nie obeszło. Ale obserwuj na trzeźwo. Ja w takiej sytuacji zajrzałabym jednak do jej telefonu czy messengera. Bo inaczej, z czasem - wersje z Twojej głowy CIę wykończą.
Mam nadzieje, ze nic nie znajdziesz choc z doswiadczenia i obserwacji podobnych historii wynika, że jeśli czujesz, że coś się nie klei - to w 99% masz rację...

140

Moje smutne doświadczenie uczy, że inwigilacja bardzo wyniszcza i warto zdawać sobie z tego sprawę. Sama wiedza z kolei pozwala podejmować decyzje bardziej świadomie. Mnie projekcje by wykończyły. Rzeczywistość potwierdziła u mnie zdradę.
Jak chcesz wiedzieć na 100% to zorganizuj podsłuch na spotkanie małżonki z przyjaciółką od serca i na jej rozmowy z przyjaciółkami właśnie. To swoją drogą jedyny sposób, żeby także wykluczyć zdradę - gość na pewno jest z nimi omawiany.
Alternatywnie - czekaj.
Powodzenia, obyś się nie potwierdziło.

141

"Jak chcesz wiedzieć na 100% to zorganizuj podsłuch na spotkanie małżonki z przyjaciółką od serca i na jej rozmowy z przyjaciółkami właśnie. To swoją drogą jedyny sposób, żeby także wykluczyć zdradę - gość na pewno jest z nimi omawiany."

To już jest chwyt poniżej pasa... Nie radzę.

Tu nie widać konkretnej zdrady, a bardziej pachnie narycyzmem. Jaka to ona nie jest wspaniała, jakie to ma powodzenie. Nawet porównuję do swojego partnera, że to niższy lewel, a jak stanie na jej drodze wyższy, to już nie przestanie o nim gadać nigdy...
Takie zachowanie nie jest dla mnie normalne, dlatego widzę tu zaburzenie osobowości.

142

Heh.
Zalozenie podsluchu jest ponizej pasa...- dobre. A sex po alkoholu z obcym gosciem bedac w zwiazku to nie ?
Te zabawy ktore mogly tam miec miejsce z definicji sa ponizej pasa.
Wiec bez przesady.
Pominmy moze kwestie prawne, ktore sie tu pojawiaja, ze stalking i policja. Bo to co.zdobede nazywa sie w sadach "owocen zatrutego drzewa". To akurat moja branza co mowie - wiec zostawmy takie dywagacje.
Jestem tak jak piszecie mily i czujny. Ma sie wysypac to sie wysypoe.

143

Wiem z doświadczenia, że zabija i niepewność o wierność partnera i działanie typu planowanie akcji sms.
W końcu o Twój spokój tu chodzi, a rozwiązania dobrego nie ma.

144

Rafalus1986 napisał/a:

Heh.
Zalozenie podsluchu jest ponizej pasa...- dobre. A sex po alkoholu z obcym gosciem bedac w zwiazku to nie ?
Te zabawy ktore mogly tam miec miejsce z definicji sa ponizej pasa.
Wiec bez przesady.
Pominmy moze kwestie prawne, ktore sie tu pojawiaja, ze stalking i policja. Bo to co.zdobede nazywa sie w sadach "owocen zatrutego drzewa". To akurat moja branza co mowie - wiec zostawmy takie dywagacje.
Jestem tak jak piszecie mily i czujny. Ma sie wysypac to sie wysypoe.

Nie no spoko, tylko Ty nie wiesz czy jakikolwkek seks po alkoholu się wydarzył.
Chciałabym serio zobaczyć Twoją minę, kiedy okaże się, że faktycznie do niczego nie doszło, a ona zorientuje się, do czego Ty się posunąłeś żeby ją sprawdzić.
Życzę jej wtedy siły na zapodanie Ci kopa, po którym wylądujesz na księżycu.

145

Lady Loka napisał/a:

kiedy okaże się, że faktycznie do niczego nie doszło,.

A jak niby miałoby się to okazać? /przypominam, że mówimy o realnym życiu, a nie retrospekcji w filmie/

146

noben napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

kiedy okaże się, że faktycznie do niczego nie doszło,.

A jak niby miałoby się to okazać? /przypominam, że mówimy o realnym życiu, a nie retrospekcji w filmie/

Moze nie porozmawia z koleżanką albo nie zadzwoni do gościa? Nie wiem. Scenariusz równie głupi jak ten, że ona nagle komuś powie, że do czegoś doszło.

147 Ostatnio edytowany przez Roxann (2021-12-30 19:59:09)

Wątpię by zajęta kobieta chwaliła się nawet najlepszej psiapsi, że przyprawia rogi partnerowi z żonatym i dzieciatym facetem. Jeśli już to mogłaby się pozachwycać jakiego zaje*stego kolesia poznała na tym spotkaniu integracyjnym i jak super z nim bawiła do 5 nad ranem, tyle że tą informację sama też przekazała Autorowi, także wątpię by czegokolwiek nowego z tego dowiedział.
Takie wyznanie mogłoby mieć miejsce gdyby romans rozwijał, a w niej pojawiało się coraz więcej rozterek.
Autor chce wiedzieć już teraz ale to raczej niemożliwe. Nawet jeżeli się przespali, nie dowie się tego ani z podsłuchów, ani z korespondencji ani tym bardziej z smsów. Zdrajcy strzegą tajemnicy i zrobią wszystko by się nie wydało.
Jakby tak się bardziej przyjrzeć zachowaniu tej kobiety, to na mój nos do seksu między nimi nie doszło ale niewątpliwie facet zawrócił jej w głowie i może nawet fantazjuje co by było gdyby, co jednak nie musi oznaczać, że zechce je zrealizować.
Jak tak sobie myślę w jakiej sytuacji opowiedziałabym (czysto teoretycznie) o wszystkim partnerowi, to na pewno nie wtedy kiedy miałabym coś na sumieniu. Raczej kobietę połechtało ego, że taki facet nią zainteresował, że na szali postawił swoje małżeństwo (tak często się myśli na początku), że teraz ciągle o tym gada. Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy, co przeżywa Autor, ewentualnie ma świadomość, że może być trochę zazdrosny. Prawda jednak taka, że nie ma nic ekscytującego w skoku w bok, nawet z przystojniakiem, tym bardziej na jakiejś imprezie i po alko. Facet pewnie nie raz to przerabiał. Chyba, że kobieta ma satysfakcję z tego, że mu nie uległa. I jej zachowanie raczej na to wskazuje.
A czy będzie ciąg dalszy? Do tanga trzeba dwojga. Żeby zrodził się romans muszą mieć kontakt, nawet taki czysto koleżeński i/lub okazje do spotkań.
Tak czy inaczej jeśli oboje będą się nakręcać, to kobieta szybko odpłynie i Autor nie będzie miał problemu z tym by zdradę odkryć. Póki co wygląda to dość "niewinnie", nawet jeśli kobieta myślami jest przy tamtym.
Tak już tu wiele osób pisało, zauroczenia się zdarzają, ważne co z nimi zrobimy. Możliwe, że kobieta sobie jeszcze z tydzień czy dwa powzdycha i pozachwyca tamtym gościem i tyle. Możliwe też, że będzie dążyć do kontaktu, a nawet spotkania.
Myślę, że teraz nie warto sobie tym zawracać głowy, a już na pewno nie nakręcać jak Autor bo moim zdaniem jest za wcześnie. Zresztą tak patrząc trzeźwo z boku, czym tu się zachwycać? Jakimś żonatym lovelasem? Przecież on pewnie na każdej z takich czy podobnych imprez zalicza kolejne.
Przewrotnie mówiąc, to nawet dobrze może świadczyć o tej kobiecie, że w odpowiednim momencie włączyły się jej hamulce bo powiedzmy sobie szczerze, kto z nas nie lubi czuć się atrakcyjny? Nie każdy jednak zdradza.
Ja wiem, że mój partner jest o mnie zazdrosny i drażni go to jak faceci na mnie patrzą, próbują flirtować, ale dla mnie to nawet trochę zabawne i też miłe bo wiem, że nigdy (choć jak to mówią, nigdy nie mów nigdy) bym go nie zdradziła.
Gdybym jednak odkryła jakieś podsłuchy czy innego tego typu rzeczy "sprawdzające" dla mnie byłby to koniec.

148

Problem w tym ze autor juz nie zapomni. I mu sie nie dziwie. Bo ziarno nuepewnosci zasiane. I nawet jesli ona juz nie bedzie o typie gadac - to jak wezmie komorke do łazienki to Autor juz bedzie projektował w glowie. Dlatego uwazam ze niestety powinien sprawdzic zeby zamknac temat. Jak sie okaze ze faktycznie nic, to moze odetchnąć z ulgą. Jak sie okaze ze laska niestety szuka wrażeń- to ma jasnosc.

149 Ostatnio edytowany przez Roxann (2021-12-30 20:18:53)

PainIsFinite napisał/a:

Problem w tym ze autor juz nie zapomni. I mu sie nie dziwie. Bo ziarno nuepewnosci zasiane. I nawet jesli ona juz nie bedzie o typie gadac - to jak wezmie komorke do łazienki to Autor juz bedzie projektował w glowie. Dlatego uwazam ze niestety powinien sprawdzic zeby zamknac temat. Jak sie okaze ze faktycznie nic, to moze odetchnąć z ulgą. Jak sie okaze ze laska niestety szuka wrażeń- to ma jasnosc.

Myślę, że każdy by się wurzył, gdyby jego partner/partnerka ciągle opowiadał o kimś i to jeszcze w kontekście najprawdopodobniej niedoszłego seksu. Może intencje kobiety są inne i tym chce wzbudzić zazdrość Autora i/lub nakłonić do jakichś poważniejszych deklaracji, jak np. zaręczyny i ślub.
Umówmy się, że w dłuższych związkach, kiedy nic specjalnie nie dzieje (nie wiem czy Autor pisał ile są razem, może przeoczyłam), ludzie lubią robić takie shit testy czy jeszcze drugiej osobie zależy itd. Wtedy albo zrywają dając czas na przemyślenie albo wzbudzają zazdrość. W domyśle: jak zależy, to zacznie starać, będzie zazdrosny, podejmie jakieś działanie.

150 Ostatnio edytowany przez noben (2021-12-30 20:31:06)

Nie w taki sposób się wzbudza zazdrość....

Tu ewidentnie mamy do czynienia z działaniem wyprzedzającym ze strony partnerki. Ona liczy się z ewentualnością, że jakieś ploty dojdą do Autora i przygotowuje grunt do ''no przecież ci mówiłam!''.

To tak jakby facet po pijaku poszedł do burdelu, a nazajutrz umazany szminką z pustym opakowaniem prezerwatyw w kieszeni opowiadał żonie, że ta wizyta do dowód na jego wierność i miłość, bo w ostatniej chwili się wycofał.
Bez sensu.

151

"Myślę, że każdy by się wurzył, gdyby jego partner/partnerka ciągle opowiadał o kimś i to jeszcze w kontekście najprawdopodobniej niedoszłego seksu. Może intencje kobiety są inne i tym chce wzbudzić zazdrość Autora i/lub nakłonić do jakichś poważniejszych deklaracji, jak np. zaręczyny i ślub."

To jak najbardziej prawdopodobne, tylko jaką trzeba być ignorantką, do tego naiwną, żeby nie wiedzieć, że to, jak i wracanie do tego tematu, wywołuje odwrotny skutek....

152

PainIsFinite napisał/a:

Problem polega na tym, Pain, że to tak nie działa.
Nawet jak teraz sprawdzi i nic nie znajdzie, to za miesiąc będzie miał potrzebę, żeby sprawdzić znowu, bo może coś się zmieniło. I wpada się w taką spiralę braku zaufania, niepewności, toksyczne się to robi bardzo.

Dlatego właśnie jak się ma wątpliwości, a rozmowa nie rozwiązuje sytuacji, to lepiej odejść zamiast się w to bawić. Zwłaszcza wtedy, jeżeli nie jest się w małżeństwie, bo wtedy to wiadomo, że do rozwodu dowody są potrzebne. Ale jak można się rozstać bezproblemowo, to lepiej tak, niż pakować się w spiralę.

153

Bazując na moim doświadczeniu małżonka jak najbardziej może się przyjaciółce wygadać. Moja jż ma cztery bliskie przyjaciółki - dwóm mówiła wszystko (doradzały jej, jak to kontynuować, jak zaciągnąć do łóżka, jak uwieść i rozkochać bocznego, żebym się nie dowiedział - byłem przez to bardzo na bieżąco), jedna radziła jej "jak Ci źle w małżeństwie to się rozwiedź albo je sklejaj", jeszcze jedna ją chyba bardziej krytycznie potraktowała, bo jej z kolei nie mówiła wszystkiego (zresztą w przypadku ostatniej z różnych powodów inwigilacja była mało skuteczna).
Zależy więc jaka to przyjaciółka. Jeśli samotna matka, "wyzwolona" lub skacząca z kwiatka na kwiatek dziewczyna - jak najbardziej powie jej wszystko, bo usłyszy w odpowiedzi "dobrze robisz", a w takich sytuacjach zdradzający bardzo potrzebują takich słów.

Tylko tak jak pisałem - taka inwigilacja bardzo niszczy (to też zależy od skali, ja poszedłem nieszablonowo, ale znałem każdy ruch jż, tylko miałem wcześniej pewność, że coś na rzeczy jest). Jeśli jesteś na tyle sprytny, żeby to się nie wydało to będziesz miał trzy rozwiązania:
- dowiesz się rzeczy, po których się rozstaniecie (i wtedy niestety to Ci się przyda),
- dowiesz się, że nic takiego się nie stało,
- nic się nie dowiesz (co raczej sugeruje opcję nr 2).
I w przypadku opcji nr 2 skasujesz wszystko, materiały wyrzucisz, o temacie zapomnisz mając przez krótszy lub dłuższy czas poczucie winy. Jeśli się wyda - to będziesz miał duży problem, żeby to posklejać (chyba, że małżonka zrozumie Twoje podejście po swoich tekstach - trudno wyrokować).
Moim skromnym zdaniem, jesli nie jesteś w stanie zapomnieć o tym teraz, zaufać i poczekać co przyniesie życie to za bardzo nie masz wyjścia, bo Twoje podejrzenia Was zniszczą.

154

Nie wiem, może przetrzepanie telefonu jest złem nie tak złym jak podsłuchy na spotkaniach z koleżankami? Bo taki podsłuch, nawet jeśli wykaże, że jest niewinna (powiedzmy) to związek jest już zgnity i raczej koniec. A jak się okaże, że winna to też koniec. Tak czy siak- koniec. Więc nie widzę sensu bawienia się w aż takiego szpiega. Telefon może mniejsze zło ale ja wiem? Gnicie będzie może wolniejsze? Ale nieuchronnie będzie się psuć… i koniec. Tak czy siak, koniec. Jeśli rozmawiać się z żoną z jakiś powodów nie da… to po co być razem? Jak się nie ufa, to po co? Nie wiem… tak czy siak klapa. Jakbyś był lekko zazdrosny, ok. Ale Ty masz hmm… obsesję powoli. Klapa. Tak czy siak klapa. Nie mam pomysłu jak to można by podratować. Czas? Uspokoić się? Czas???? Wyciszyć się? Czaaaazzzz? Nie działać pod wpływem takich emocji? Dać sobie czas? Obserwować? Zobaczyć czy „intuicja” się z czasem nie rozpłynie we mgle? No ale to nie tak szybko. Tak czy siak… jak dotrwacie kolejnych 10 lat razem to daj znać jak tam, co tam. Tak. Ja już takiego dystansu nabrałam smile Przyjmuję zakłady. Jeden do dziesięciu, że…

Ale tak serio, jak sobie wyobrażasz być z osobą na dłuższą metę której nie wierzysz w to co mówi? Na zasadzie konfliktu wewnętrznego? Z jednej strony ładna kobieta, chcem. Z drugiej kłamczucha i zdrajczyni (tak podejrzewasz), nie chcem. Toć się prosisz o chorobę psychiczną. Chcem, nie chcem… I ratujcie, ratujcie. Się zdecyduj. Ale może nie teraz, bo w gorącej wodzie jesteś kąpany. Jest szansa, że Ci ta obsesja przejdzie… z czasem tongue

155

W istocie chłodna głowa działa na plus. Temat nie wraca - ja luzuje.
Zobaczymy co będzie dalej.

Ale drogie Panie - jeżeli nawet gdzieś Was emocje poniosą i zakręcą w głowie, to raczej swoim facetom tego nie opowiadajcie.
Taka transparentność wcale nie służy - jak widać.

156

Ale drogie Panie - jeżeli nawet gdzieś Was emocje poniosą i zakręcą w głowie, to raczej swoim facetom tego nie opowiadajcie. .......   I nie opowiadają bo wiedzą do czego to doprowadza no chyba że się tak zauroczą że nie są wstanie nad tym zapanować a swojego (jeszcze) partnera traktują jako psiapsiółkę od zwierzeń. Najgorsze w tym wszystkim jest to że pozostajesz już do konca życia pytaniem bez odpowiedzi. Czy zrobiła to ? niektórzy całowanie szczególnie namiętne uważają za zdradę i się rozstają a niektórzy otwierają związek i im to nie przeszkadza. Z podsłuchem o czym z koleżankami rozmawia uważam za dobre rozwiązanie w takiej sytuacji gdzie ona dała ci masę negatywnych sytuacji. Kto tak postępuje na imprezie (zdjęcie obrączki, długa zabawa tylko z jednym, odprowadzanie pod drzwi i ???, stopniowanie zwierzeń jak było) , kto ciągle nawija o innym mając partnera ( czy chciałaby abyś ty ciągle opowiadał o koleżance z pracy z którą bawiłbyś się tylko na imprezie a potem niby tylko odprowadził pod drzwi dostając od niej zaproszenie do dalszej ,,zabawy"). Masz masę pytań bez odpowiedzi i już wiesz że prawdy od niej nie otrzymasz chyba że jeżeli coś było to wpadnie z czasem lub nie wytrzyma emocjonalnie i powie albo po pijaku w awanturze wykrzyczy. Tutaj bym się raczej zastanowił co dalej z wami , czy jesteś wstanie z tą wiedzą funkcjonować i przy awanturze nie wygarnąć jej wszystkiego ( może to by było dobre ). Już nic nie będzie takie jak kiedyś.

157

Toć każdy robi jakieś głupoty, ni? Się nie wie jak się nie sprawdzi.

Ja tam trzymałam gębę na kłódkę jak się będąc w związku zauroczyłam kimś innym. Może źle, bo chłop uznał, że jest bezkonkurencyjny i się zaczął staczać, traktować człowieka podle (bo on taki wspaniały, zero konkurencji - on tak myślał). Wiesz, w piórka obrósł. A prawda taka, że konkurencji miał dużo ino ja nie szłam za tymi porywami a on wiedział tyle ile chciał wiedzieć. Wiesz… ego męskie to chucha rzecz. Nie doceniał mojego poświęcenia więc czasami tak czy srak się zrobi a i tak będzie źle. Normalnie jak w dramacie Sofoklesa.

158

No tez mi ta wiedza raczej nie poprawiła nastroju.
Odwracam sytuacja że to ja byłem na progu drzwi ładnej kobiety - albo za nimi i wychodzę z myślą Co ja odpierdalam, przecież mam fajny dobry związek.

Pewnie w poczuciu winy zachowałbym się tak samo, a tamtego epizodu żałował.

Nie mam innej recepty jak czas.

159

Rafalus1986 napisał/a:

No tez mi ta wiedza raczej nie poprawiła nastroju.
Odwracam sytuacja że to ja byłem na progu drzwi ładnej kobiety - albo za nimi i wychodzę z myślą Co ja odpierdalam, przecież mam fajny dobry związek.

Pewnie w poczuciu winy zachowałbym się tak samo, a tamtego epizodu żałował.

Nie mam innej recepty jak czas.

Oczywiście możesz nic nie robić, potrafisz tak do tego podejść?
A takie wyjazdowe integracje(czy jak to zwał) ona ma często? Lub czy miała często?

160

Takie integracje miewam ja i Ona. Więc sie nie schizuje.
To pierwsza taka sytuacja.
Ale z końcem roku i na Nowy zamiast zabawy w CBŚ postanawiam żyć z Nią jak zawsze.
To niszczy takie nadstawianie uszu i oczu.

Ma wyjść lipa to i tak wyjdzie. Zakładam że to poniosły emocje. Wygląda jakby ostygły, temat umarł. Między nami dobrze i blisko.

161

Rafalus1986 napisał/a:

Ale z końcem roku i na Nowy zamiast zabawy w CBŚ postanawiam żyć z Nią jak zawsze.

Ma wyjść lipa to i tak wyjdzie. Zakładam że to poniosły emocje. Wygląda jakby ostygły, temat umarł. Między nami dobrze i blisko.

Ehe, czyli temat pod dywan. Tak też można, czemu nie.
Tak strach ma wielkie oczy, lepiej nie patrzeć.
Tylko...kolejny jej wyjazd z myślą że on tam może być...będzie pewnie budujący.
Zdobądź się chociaż ma rozmowę jak Ty odebrałeś jej ostatnią "zabawę" żeby miała świadomość na czym stoi.

162

Nie pod dywan.
Nie mam jak dociec prawdy.
Omowione jest.
W zlotej klatce jej nie zamkne.
Bedzie chciala to sie z nim spotka i bez wyjazdu.
O jej checi teraz chodzi.
Ja popatrze

163

Rafalus1986 napisał/a:

Trzymaj się ciepło, cieszę się, że poukładałeś to w sobie, bo właśnie ta inwigilacja niszczy nas samych.
Zaopiekuj się żoną troszkę bardziej i trzymam kciuki.

164

Rafalus1986 napisał/a:

Nie mam jak dociec prawdy

A co zrobiłeś żeby jej dociec? Wymień.
Uważam że chociaż możesz spróbować ale...tego nie chcesz. Czyli niejako pod dywan.

Rafalus1986 napisał/a:

W zlotej klatce jej nie zamkne.

Zgadza się.

Rafalus1986 napisał/a:

Bedzie chciala to sie z nim spotka i bez wyjazdu.

I to się zgadza.

Rafalus1986 napisał/a:

Ja popatrze

A jakim cudem chcesz to zrobić?
Nie masz teraz oporów z jej przyszłymi wyjazdami?

165

Nie nie mam. 
Tak samo jak wsiadajac do auta nie mysle ze  na bamk bede mial wypadek. A kiedys mialem.

Zakladacie w zyciu jakies porazki i dupowate chwike (ja taka mam) czy zyjecie.obrazkami szczescia made in Walt Disney. Pytanie maku do Ciebie

166

Dobrze, że zacząłeś racjonalnie myśleć i nie robić głupich podchodów. Tak trzymaj.

Bez zaufania, choć nie bezwarunkowego, nie ma związku.

167 Ostatnio edytowany przez Roxann (2021-12-31 17:01:09)

maku2, nie potrzebnie podpuszczasz. Ogólnie rzecz biorąc tak osoby które zdradziły się nie zachowują, co najwyżej takie co przeżyły coś ekscytującego, co podbudowało im ego (zainteresowanie przystojnego faceta) i to przeżywają jak "mrówka okres" i/lub próbują wzbudzić zazdrość w partnerze.
Nikomu nie jest/byłoby miło, gdyby partner zachwycał kimś innym, szczególnie płci przeciwnej.
Ja jednak jako kobieta powiem, że serio większą satysfakcję może sprawić to, że się jakiemuś lovelasowi co już myślał, że nakręcił kolejną (bo umówmy się, raczej to dla tego faceta chleb powszedni), odmówiła. I tak, wtedy to może być powód dla którego od razu z tego "wyspowiadała" Autorowi. Tak jak jedna z osób wyżej napisąła, jak facet nie widzi konkurencji, przestaje starać. Ok, gadanie o tym w kółko to przesada ale może tak chciała zwrócić na siebie uwagę, na zasadzie: no popatrz, taki facet mną zainteresował, co prawda ma żonę i dzieci ale... gdyby trafił wolny to... nie jesteś jedyny na tym świecie.
Autor nic nie pisał jak ich związek wyglądał, może przestał o kobietę dbać, a ona zaczęła czuć niepewnie czy niedowartościowana.
Na moje oko tam zdrady nie było (poza fascynacją). A jeśli kobieta zechce mieć z tamtym kontakt, to Autor to zauważy.
Bez sensu teraz zawracać sobie tym głowę.

168

Autorze, jeśli tak do tego podchodzisz, to gratulacje.
Maku ma jednak trochę racji, przy sprzyjającej okazji warto byłoby z druga połówką ten temat wyjaśnić - w sumie najlepiej, jak będzie już "zimny".
Szczęśliwego nowego!

169

Ja ja proponuję Ci autorze żebyś na dzisiejszy wieczór i noc odłożył te przemyślenia, te sprawy.  Kończy się stary rok. Oby Nowy był lepszy!

170 Ostatnio edytowany przez maku2 (2021-12-31 18:37:52)

Rafalus1986 napisał/a:

Nie nie mam.

Dopiero co chciałeś prowokować, dowiadywać się a teraz tak szybko wyluzowałeś? Ciekawe.

Rafalus1986 napisał/a:

Tak samo jak wsiadajac do auta nie mysle ze  na bamk bede mial wypadek. A kiedys mialem.

Jest pewna różnica - zakładać na bank że się będzie mieć wypadek a dopuszczać że mogę mieć wypadek.
Wchodząc w związek nie zakładasz zdrady ale możesz dopuszczać do myśli że zdrada może zaistnieć- czyli nikogo nie stawiamy na cokole.

Rafalus1986 napisał/a:

Zakladacie w zyciu jakies porazki i dupowate chwike (ja taka mam) czy zyjecie.obrazkami szczescia made in Walt Disney.

Nie można być czarnowidzem jak i wszędzie widzieć tęczę.
Trzeba to ważyć.

Roxann napisał/a:

maku2, nie potrzebnie podpuszczasz.

A gdzie ja go podpuszczam?
Myślę że sprawa nie została wyjaśniona i już, jak mu to pasuje to ok.
Ale myślę że to wróci.

171

Ano, podpuszczasz.

Na chwilę obecną ma do wyboru:
1) wariować i bawić się w szpiega, truć sobie głowę i dvpę dziewczynie i jej koleżankom
2) wyluzować, mieć spokojną głowę, obserwować, spuścić ciśnienie i się nie wydurniać

Skoro wybrał bramkę numer dwa to dobrze. W tej drugiej ma możliwość reagowania na bieżąco ale ze spokojem. W tej pierwszej nakręci się, narobi głupot i tyle tego.

172

DeepAndBlue napisał/a:

Ano, podpuszczasz.

Na chwilę obecną ma do wyboru:
1) wariować i bawić się w szpiega, truć sobie głowę i dvpę dziewczynie i jej koleżankom
2) wyluzować, mieć spokojną głowę, obserwować, spuścić ciśnienie i się nie wydurniać

Skoro wybrał bramkę numer dwa to dobrze. W tej drugiej ma możliwość reagowania na bieżąco ale ze spokojem. W tej pierwszej nakręci się, narobi głupot i tyle tego.

Nie podpuszczam tylko stwierdzam że on odpuszcza.
I wyjaśnij mi proszę co to znaczy że on ma obserwować?
I jaką on ma możliwość reagowania na bieżąco?

173

No, weź pomyśl. Pomyśl, Maku.

174

Autorze może się zauroczyła, może cię testuje, może ... ale nic więcej się nie dowiesz więc twoje podejscie jest chyba słuszne. Dostałeś cenną wskazówkę co do niej = łatwość z jaką wchodzi w interakcję z obcymi jest niepokojąca co może świadczyć o pierwszych sygnałach znudzenia związkiem, brakach w nim czy jakiś brakach emocjonalnych u niej. To że dajesz sobie z tą sprawą spokój dla zdrowia psychicznego da ci możliwość na odetchnięcie co mam nadzieje nie oznacza przejście całkowicie w fazę misia pysia co bezgranicznie ufa myszce bo ona jest inna. Ten pomysł z podsłuchem na spotkaniu z psiapsiółką/kami uważam za dobry pomysł bo nie jeden przekonał się co i jak i nie chodziło o zdradę tylko o stosunek i przyszłość z mysiem pysiem (Natan). Niestety nie jesteśmy wstanie zajrzeć do głowy partnera możemy tylko obserwować i snuć mniej lub bardziej prawdopodobne wnioski. Pamiętaj tutaj piszą ludzie którzy doświadczyli nieprawdopodobnych sytuacji życiowych i nigdy wcześniej nawet nie przypuszczali że tak się stanie.

175

DeepAndBlue napisał/a:

I am red hot kitchen and I am cool...

Nie rozumiem, dlaczego nazywasz siebie kuchnią...

176 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-01 13:22:59)

Symbi napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

I am red hot kitchen and I am cool...

Nie rozumiem, dlaczego nazywasz siebie kuchnią...

Ja powiem ja smile no może nie wszystko
Symbi to co w sygnaturce Deep to cytat z tekstu piosenki kapeli Garbage - "Milk"

a resztę i dlaczego to Deep jak chce to niech napisze lub nie

sorry za offtop

177

Dzięki, Pasławku.

178

DeepAndBlue napisał/a:

No, weź pomyśl. Pomyśl, Maku.

Mój domysł może być fałszywy, dlatego napisz wprost co miałaś na myśli.

Zdradziła czy nie zdradziła tego się już nie dowiesz. Ba nawet gdybyś miał dowody czarno na białym np. logi z telefonu to mógłbyś usłyszeć " to nie mój telefon;) Tak czy inaczej częste poruszanie tematu kolegi nie jest normalne i zwykle coś oznacza. Może nawet nie zdradę ale pewne zainteresowanie. Pomysł z wysyłaniem sms jest kiepski ale dobry keylogger w telefonie powinien Ci rozjaśnić sprawę. Bo jeśli do czegoś doszło to prędzej czy później z kimś taki temat poruszy. Aczkolwiek takie sledzenie tak jak już ktoś tu wspomniał jest dość wyczerpujące psychicznie. Ale jak to mówią " kontrola najwyższą formą zaufania" Druga sprawa to serio masz niezbyt ogarniętą pod pewnymi względami partnerkę. No bo jednak informowanie o tym, że klient na imprezie integracyjnej zapraszał mnie do łóżka raczej nie wpływa pozytywnie na żadną relację a tylko stwarza warunki do wszelkich podejrzeń.

180 Ostatnio edytowany przez Rafalus1986 (2022-01-03 16:14:02)

Pełna zgoda. Ta wiedza do niczego nie była mi potrzebna. Ale ją mam i wbrew pierwszym szalonym koncepcjom nie robie nic. Przygladam sie. Temat ucichł. Od kilku dni - zero.
Zakładam tak jak Wy, że cos ja tam zmiotło w emocjach. I chyba Pan ewentualny kochas preferował "miłość do pierwszego włożenia" i bardzo możliwe że temat sie posypał z braku poimprezowego zainteresowania z Jego strony. Koleżanka od serca (spoza naszego miasta) ktora miala wpasc na kawke i drineczka we dwie:  w efekcie przyjezdza na pogaduchy z mezem, wiec tez w razie czego emocji nie bedzie jak zrzucić.

Myśłe ze jak ja to trzyma to sie wysypie. Ale daje 50% ze emocje opadly.

W razie dupy poczytałem wpis Pompy z tego działu i postaram sie to rozegrac tak samo.

181

No to masz idealną sytuację, zostawiasz podsłuchy (kuchnia, pokój itp ) a jak przyjadą to pod pretekstem pokazania okolicy i ,,piwka" w knajpie wyciągasz go zostawiając panie na pogaduchy. Ona wyluzuje bo wie że ciebie jak i jego nie ma w okolicy więc obie zaczną obgadywać na jakich facetów trafiły. Wiem to bardzo niskie ale to ona swoim postępowaniem i rozmowami uprawniła do tej metody. To jedyna i ostatnia szansa na dowiedzenie się i uspokojenie emocji ( skasuj i zniszcz młotkiem a następnie w mieście wyrzuć podsłuchy) lub przytulenie byłej a następnie pożegnanie kłamcy. Wóż albo przewóz.

182

Eee ja myślę że i bez tego się sprzeda.
Obserwuje sobie jej media społecznościowe i coraz więcej znajomych się pojawia z tamtej imprezy i tamtej firmy.
Co ciekawe pomyłka imienia "Pana chętnego" nie była przypadkowa, bo wśród znajomych na FB pojawił się  facet
z tej samej firmy i ma na imię tak jak go nazwała niby się myląc.

Myślę że spokój i chłodna głowa to droga do odkrycia prawdy, bo ja nie zaczynam tematu.
Ktoś ładnie tam wcześniej napisał - kobieta w emocjach wyda się sama - bo za bardzo ją to kręci a nie ma komu
zrzucić tych emocji.

183

Długą drogę przebyłeś w ciągu kilku dni... Od hiperpodejrzliwości, do tandetnych bonmotów...

Tak jak na początku przeginałeś w jedną stronę, tak teraz przeginasz w drugą.

Prawda jest taka, że uznałeś za wygodne wierzyć, że jednak zdrady nie było.

184

Jest dokładnie odwrotnie - uważam że zdrada była i że to lada moment wyjdzie czarno na białym.
Poczytaj wątek Pompy - wygrał bo nie robił gwałtownych ruchów opierając się jedynie na intuicji.
Tylko przygotował się do tego.
Owszem rozmawiałem z Wami o jakiejś prowokacji - ale poczytałem i uznałem że się wygłupie, a niczego nie dowiem.
Myślę że moja niby obojętność na ten temat i normalne życie jakie prowadzimy (wyjazd na Święta, Sylwester w klubie
- tylko ją uspokajają, że świetnie to rozegrała że była taka transparentna.

Wyciągnę bazookę i strzelę jak już będzie nabita.
A nabija się. Mam już gps w jej aucie - o czym nie wie.
Nad podsłuchem się zastanawiam, bo często bywa sama w domu i zapewne coś się nagra z jakiś rozmów z koleżankami.

Ze spokojem - myślę że się dowiem prawdy.

185

To że przyjaciółka przyjeżdża z mężem właściwie nie jest problemem. Musisz tylko zorganizować im wolne 20 minut, czyli w Twojej wenie nadzieja.
Oczywiście nawet jak jej się wyspowiada nie musi być tam informacji o zdradzie bardziej bym stawiał że to rozwojowa sprawa przyszłościowa np. kolejny wyjazd.

186

Swoją drogą chore czym ja się teraz zajmuje w związku smile
Kochanie jesteśmy już tyle razem, że czas na ..... podsłuch...

187 Ostatnio edytowany przez Powrótdoprzeszłości (2022-01-04 13:54:22)

Chore nie chore lepiej za wczasu wiedzieć na czym się stoi. Pośledzisz ją trochę i jak wyjdzie, że byłeś w błędzie to zapomnisz o temacie. Przechodziłem podobną sytuację i również dzięki temu dowiedziałem się co jest grane. Tylko podsłuch najlepiej zamontować "na gorąco". Jeśli to pierwsze spotkanie z przyjaciołką od czasu imorezy to jest największa szansa, że się na nim wygada.

188

najwyższą formą zaufania jest kontrola. Autorze co ci szkodzi ? wręcz uspokoisz swoje nerwy i może związek przetrwa a nie wskutek domysłów zacznie być koszmarem psychicznym. Ty masz szanse którą niejeden by pozazdrościł, wręcz Ci los daje ją na tacy. Podłóż nie jeden bo : w kuchni kobiety czują się jak w twierdzy i zwierzają się z sekretów psiapsiółką, pokoju gościnnym bo tam rozmawiają z gośmi (też), przedpokoju bo na powitanie z ciekawości może paść jak tam romansik u ciebie. Jak nic nie będzie niszczysz wszystko , bierzesz wielki oddek i z lekkim sercem idziesz dalej przez życie ! Nie miej obiekcji , ona o facecie Ci opowiadając ciągle nie miała ! I nigdy nie przyznawaj się skąd masz informacje nawet pobocznie (przecież cię nie podsłuchuję - zdanie w rozmowie) bo gdyby coś to spalisz metodę. Jak nie będziesz pewny to zafiksujesz się z czasem.

189

rozważam dwie opcje:

1. zainstalować coś
2. dać jej się wysypać

w pierwszym przypadku to jednak mega lipa jak coś znajdzie, bo to w druga stronę będzie syf, że coś ja kombinuje - dlatego trzymam się opcji dwa - na ten moment

Jak masz dostęp do telefonu/komputera albo czas na montaż pluskwy to według mnie najlepsza opcja. Czekać aż się wysypie możesz i miesiąc/rok. I w tym czasie będziesz sobie zatruwał głowę myśleniem. Montując to co trzeba w mieszkaniu ten czas skrócisz do kilku dni. A przy dzisiejszej technice szanse, że coś dostrzeże są zerowe.

191 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-01-04 15:49:01)

Rafalus1986 napisał/a:

rozważam dwie opcje:

1. zainstalować coś
2. dać jej się wysypać

w pierwszym przypadku to jednak mega lipa jak coś znajdzie, bo to w druga stronę będzie syf, że coś ja kombinuje - dlatego trzymam się opcji dwa - na ten moment

A nie możesz odpuścić, tak po prostu? Może kobieta zauroczyła, przegięła skoro facet zaproponował wspólną noc ale się ogarnęła (załóżmy), nie przystała na to i co teraz będziesz ją śledził, podsłuchiwał itd.? No sorry.

Edit: to zależy jaka jest Twoja granica i definicja zdrady. Po tym co opisałeś uważam, że do seksu nie doszło ale... do flirtu, może nawet pocałunku. Facet proponując wspólną noc musiał mieć podstawy, że kobieta się zgodzi. Ona jednak nie zgodziła.
Ale to już wiesz, nawet od niej.

192

Roxann

No to gdyby było jak Ty piszesz, to myślę żeby odpuściła mi to story, ogólnikowo powiedziała że było ok, pogadała z przyjaciółką że prawie zjebała sobie związek.
I trzymała buzię  na kłódkę
A tu kilkukrotnie powtórzona opowieść, więc jakież to były emocje.
Po co kobieta mówi facetowi takie rzeczy. Swojemu facetowi.

I myślę, że ogarnęła się z tematem - ale prawda jest inna niż mi ją przedstawiła.

Na spokojnie myślę jak do tego podejść - żeby jednak poznać prawdę.
Trochę (pomimo wcześniejszych histerycznych pomysłów) nie czuję klimatu montując podsłuchy.
Ale z drugiej strony nie chce porysować tapicerki w aucie porożem.

Tak czy siak - siedzi to w głowie, jak było.
I mądrego sposobu szukam.

193

Roxann napisał/a:

A nie możesz odpuścić, tak po prostu? Może kobieta zauroczyła, przegięła skoro facet zaproponował wspólną noc ale się ogarnęła (załóżmy), nie przystała na to i co teraz będziesz ją śledził, podsłuchiwał itd.? No sorry.

Edit: to zależy jaka jest Twoja granica i definicja zdrady. Po tym co opisałeś uważam, że do seksu nie doszło ale... do flirtu, może nawet pocałunku. Facet proponując wspólną noc musiał mieć podstawy, że kobieta się zgodzi. Ona jednak nie zgodziła.
Ale to już wiesz, nawet od niej.

Można i tak ale jest duże ale.
ALE jeśli ona kłamie?

194

Roxann napisał/a:
Rafalus1986 napisał/a:

rozważam dwie opcje:

1. zainstalować coś
2. dać jej się wysypać

i co teraz będziesz ją śledził, podsłuchiwał itd.? No sorry..

Załóżmy, że zainstalujesz ten podsłuch... Koleżanka przyjdzie, ale w ogóle nie będzie rozmowy o tamtej sytuacji, o żadnym seksie, romansie. Pakujesz podsłuch i zapominasz o temacie uznając, że nic nie było, czy podsluchujesz dalej? Jak długo? Tydzień, miesiąc, trzy? Gdzie jest granica?

Co jeśli ona znajdzie ten podsłuch? Dla mnie to byłby koniec związku. Nie zniosłabym takiego braku zaufania i tak rażącego naruszenia mojej prywatności. Przecież to jest chore. Sam rozwalisz ten związek, nie ona.

195

CatLady napisał/a:

Co jeśli ona znajdzie ten podsłuch?.

Znacznie większa szansa, że znajdzie ten wątek.
Albo ktoś z jej firmy i życzliwie podrzuci. Na tą chwilę pewnie dobre kilkadziesiąt osób mogłoby skojarzyć o kogo chodzi na podstawie wpisów tutaj...

Posty [ 131 do 195 z 257 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Była zdrada ?? pytanie do kobiet.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024