Zeusmode - jedno pytanie, pisałeś, że nigdy nie miałeś problemów ze znalezieniem kobiety, nawet Twoja któraś koleżanka miała ochotę na coś więcej niż tylko koleżeństwo.
Co więc sprawiło, ze Twoja obecna partnerka jest Twoją obecną partnerką? Dlaczego ona a nie któraś z tych kobiet z przeszłości?
Było kilka powodów:
1. Na początku byłem dla niej bardzo niedobry, ale ona i tak pomimo wszystko mnie chciała.
2. Ja jestem duży facet - 185cm wzrostu i prawie 100kg wagi, ćwiczę na siłowni od 16 roku życia. Także te 100kg to nie jest sam tłuszcz. Ona malutka, 160cm wzrostu, 50kg wagi, buty rozmiar 36. Jej rączka jest taka malutka i delikatna. Ona jest bezbronna, opiekuje się nią, jest moim oczkiem w głowie.
3. Wśród mężczyzn jest bardzo duży rozrzut jeśli chodzi o IQ. Dużo jest debili jak i geniuszy. Natomiast kobiety są zazwyczaj przeciętne intelektualnie. Natomiast podczas rozmowy z moją kobietą po raz pierwszy w życiu zauważyłem, że ona może mieć racje. Podała mi takie argumenty, że szczęka zjechała mi do podłogi.
4. 9 lat młodsza fajna d....
Zanim wybrałem moją kobietę to spotykałem się z dwiema innymi. Jedna z nich była mega z charakteru - no cud. Natomiast wybrałem kobietę, która bardziej podobała mi się z wyglądu - tak wiem, że jestem prymityw. Natomiast po 5 latach nie żałuję wyboru.