30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 49 50 51 52 53 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,251 do 3,315 z 31,047 ]

3,251

Odp: 30lat i cały czas sam
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Czy jest coś co Ty wiesz o kobietach a czego nie powiedzieli Ci koledzy? big_smile

Jakie to uczucie być Polką i gardzić Polakami przy jednoczesnym oddawaniu się obcokrajowcom?

A skąd wiesz jakie mam obywatelstwo ? big_smile

Jestem Polakiem polskiej krwi od co najmniej 5 pokolenia, więc proszę nie obrażać mnie.

Zobacz podobne tematy :

Jakie to uczucie być Polką i gardzić Polakami przy jednoczesnym oddawaniu się obcokrajowcom?

A skąd wiesz jakie mam obywatelstwo ? big_smile

Jestem Polakiem polskiej krwi od co najmniej 5 pokolenia, więc proszę nie obrażać mnie.

Dupa big_smile To dlaczego masz nick Rumuński ? big_smile

3,253 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-20 17:37:39)

Nie no ludzie, to już jest jakiś poziom totalnego absurdu i degrengolady..

Ufff..Nie, nie dam się sprowokować, bo mi cały czas nie może przyjść do wiadomości fakt, że właśnie "facet" prawie 30-letni walnął takim cytatem, jakby miał nawet nie 15 a 10 lat.

Kuźwa, trzymać twoją stronę? Dlaczego? BO ja jestem facetem? CHłopie, weź sę rozpędź i walnij łbem w ścianę! Ja miałbym się zgadzać z wami tylko dlatego, że jesteście facetami? Nawet jeśli wygadujesz takie farmazony, że aż ręka świerzbi? Nawet, jeśli twierdzisz, że masz prawo w ogóle decydować czy MIESZAĆ się do czyichś wyborów życiowych i komuś na forum publicznym wydawać polecenia czy nakazy?

Dziecinne? Dziecinne jest trzymanie strony kilku frustratów, żeby nie powiedzieć inceli, których boli du***, bo przez swoje kompleksy nie mogą panny znaleźć...Naprawdę nie wiem, CO tu się odwala, że trzeba trzymac z własną płcią, żeby zyskać szacunek..Nawet jak czyjaś teoria lub sposób wnioskowania jest podobny do wnioskowania dziecka, które widzi topiącego się owada w kałuży i twierdzi, że "ten motylek umie pływać".
Mam przybić piątkę z kimś, kto jeszcze do tego nie widzi, że cały problem bynajmniej nie polega na dostosowywaniu się do norm, ale wpie** się z butami w czyjeś życie, próbą ustawiania kogoś pod swoje chore teorie i decydowaniu, z kim powinny się kobiety spotykać a z kim nie. Jakies pretensje o to, z kim ktoś się spotyka, okraszone jakimś pseudopatriotyzmem...

Tego naprawde jeszcze nie było..Co by się nie wydarzyło, mam trzymać stronę faceta? Jesli zatem ktoś zgwałci kobietę, mam mówić, że sama chciała, bo miała na sobie wyzywający strój i szła przez park?

Idąc tymn tropem, jeśli nagle facet zacznie twierdzić, że Ziemia jest płaska a kobieta zaprzeczy to ma stanąć po stronie faceta? big_smile

Ja się tu świetnie bawię big_smile Dawno nie czułam się jak w piaskownicy big_smile

3,255

Ja się tu świetnie bawię big_smile Dawno nie czułam się jak w piaskownicy big_smile

Jakby on miał 15 lat, to może bym się przy tym dobrze bawił..Gorzej, gdy ktoś ma prawie 30 i coś takiego wygaduje cąłkiem na poważnie..

3,256 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 17:38:42)

bagienni_k napisał/a:

Jakby on miał 15 lat, to może bym się przy tym dobrze bawił..Gorzej, gdy ktoś ma prawie 30 i coś takiego wygaduje cąłkiem na poważnie..

A może on jest od Narodowców?

Polska dla Polaków. Polki dla Polaków. Tfu, dla Rumunskiego big_smile

3,257

Ja jedynie napisałam że miałam chłopaka Niemca.

Niemca i Czecha.
Nic tak nie pociąga jak obcokrajowiec.

Nick mam Rumuński Zolnierz bo jest to fikcja tak samo jak u innych użytkowników.

Lepsze to niż być Volksdeutsche'm big_smile

bagienni_k Nie chcesz trzymać strony naszej - chłopaków to trzymaj z dziewczynami ha ha ha, nie wierzę lol

3,258 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 17:42:58)

Ja jedynie napisałam że miałam chłopaka Niemca.

Nick mam Rumuński Zolnierz bo jest to fikcja tak samo jak u innych użytkowników.

Zarzeknij się big_smile

Lepsze to niż być Volksdeutsche'm big_smile

A nie mówiłam tongue

Ale jak niemiecki zna big_smile Taki z niego "prawdziwy" Polak Tfu hańba big_smile

3,259

Lecicie na bogatych, dwumetrowych murzynów i tyle.

3,260

Nie musi trzymać niczyjej strony, tak jak i ja niczyjej strony nie trzymam, wyraziłem tylko swój pogląd który został ukształtowany poprzez obserwacje ludzi, związków w rodzinie, znajomych, i informacje z internetu na temat różnic pomiędzy podejściem do życia kobiet i mężczyzn które zgrywają się z tym co zaobserwowałem w życiu, a jestem dobrym obserwatorem.  Zacznijcie się zachowywać jak dorośli ludzie, a nie przekrzykujecie się jak dzieci. To forum dla kobiet i kobiety powinny mieć tutaj swój główny głos, to że dopuszczają do głosu mężczyzn jest ich dobrą wolą, na forum bracia samcy jest podobnie chociaż głos kobiet jest tam bardziej okrojony.     Spokojnie jak na wojnie smile

To masz pecha Psycholog big_smile

3,262

To było akurat złośliwe z mojej strony przyznaję, przeczytanie wszystkich Twoich postów byłoby awykonalne. Nie ogarniam, myślałam że tworzy się tutaj wątki po to żeby pomóc, Wy plujecie jadem, nie chcecie słuchać żadnych rad, uważacie że nie macie żadnych szans u kobiet i nic tego nie zmieni, jeden bo jest za niski a drugi dlatego że urodził się Polakiem XD po co te wypowiedź tutaj w takim razie co one wnoszą do Waszego życia? Próbujecie się dobić czy co Xd skoro i tak wiecie lepiej od osób wypowiadających się tutaj. Podsumowując, kobiety lecą na facetów wysokich, czarnoskórych z hajsem, najwyraźniej bardzo chcecie zobaczyć taką wypowiedź więc proszę zaserwowalam Wam ~

3,263

emphatic25 100% prawda, nic ująć.

anetas mam ponad 1000 postów, więc trochę smutne, że przeznaczysz sporą część wolnego czasu na analizowanie moich wszystkich wypowiedzi.
Tylko nie zapomnij wybrać moich postów, które tak naprawdę mogły się przedawnić (np. z 2015 roku) itp. Brak słów...

rossanka, Stwierdziłaś, że jestem polityczne przeciwny, by białe kobiety wchodziły w związki z czarnoskórymi mężczyznami.
Następnie prosiłem Ciebie, abyś dokładnie pokazała, w którym miejscu tak niby stwierdziłem.

Do tej pory Ci się to nie udało lol

Przecież już dawno zacytowałam.
To było z tą znajoma, która Ci opowiadała o swoim stosunku do ciemnoskórych i jak to uslyszales to moment z nią zakończyłeś.

Tu powstaje Księga prawd objawionych i grzechów głównych kobiet.

3,265 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-02-20 17:52:28)

Psycholog Na Niby napisał/a:

Albo na tyczkowatych, chuderlawych Irlanczyków. Jak dawac, to po bandzie.

To jest bezsensowna batalia, bo rozgrywa się na poziomie "co mi sie należy". Kurde, Rumuński, Kremik i Johnny, NIC Wam się nie należy. Wypychacie pysk na świat i dostajecie co świat chce Wam dać. Widac swiat nie mysli, że się więcej należy.

3,266

rossanka napisał/a:

To było z tą znajoma, która Ci opowiadała o swoim stosunku do ciemnoskórych i jak to uslyszales to moment z nią zakończyłeś.

Jeżeli powiedziała, że chce się związać tylko z czarnoskórym no to ona już dla mnie nie istniała z takiego powodu, że jako biały facet nie miałbym u niej szans.

Nie dlatego, że jestem politycznie przeciwny.

Źle zinterpretowałaś sytuację.

Beyondblackie napisał/a:

Albo na tyczkowatych, chuderlawych Irlanczyków. Jak dawac, to po bandzie.

Na wysokich blondynów o aryjskiej urodzie tongue

3,268

Dlatego połknąłem czarna tabletkę i jestem grzeczny i pogodzony. Nikt nie chce gościa który pracuje w handlu i lubi kanapkę z salcesonem sad.

Dlatego połknąłem czarna tabletkę i jestem grzeczny i pogodzony. Nikt nie chce gościa który pracuje w handlu i lubi kanapkę z salcesonem sad.

Nawet z cabrio?

3,270

anetas napisał/a:

To było akurat złośliwe z mojej strony przyznaję, przeczytanie wszystkich Twoich postów byłoby awykonalne. Nie ogarniam, myślałam że tworzy się tutaj wątki po to żeby pomóc, Wy plujecie jadem, nie chcecie słuchać żadnych rad, uważacie że nie macie żadnych szans u kobiet i nic tego nie zmieni, jeden bo jest za niski a drugi dlatego że urodził się Polakiem XD po co te wypowiedź tutaj w takim razie co one wnoszą do Waszego życia? Próbujecie się dobić czy co Xd skoro i tak wiecie lepiej od osób wypowiadających się tutaj. Podsumowując, kobiety lecą na facetów wysokich, czarnoskórych z hajsem, najwyraźniej bardzo chcecie zobaczyć taką wypowiedź więc proszę zaserwowalam Wam ~

Przyjmujesz za bardzo dosłownie co jest tutaj pisane.    Jeżeli o mnie chodzi, nadmieniłem tylko że kobieta CZĘŚCIEJ wybierze obcokrajowca niż rodaka. Jak już pisałem wyższy poziom życia, poziom społeczny, rozwiniecie gospodarcze danego kraju, większa szansa na lepsze życie, egzotyka.  To tak samo jak Rosjanka z wiochy która przyjedzie do Polski, częściej wybierze Polaka niż Rosjanina bo Polak da jej większy poziom życia. To samo dzieje się z Ukrainkami itd.    Kobiety zawsze szukają mężczyzny z wyższym statusem niż one same - nie mówimy o okresie gimnazjum, czy studiów gdzie każdy jechał na zupkach chinskich.  Chociaż i tam studentka częściej wybierze studenta medycyny niż studenta akwarystyki. Wie że ten pierwszy zapewni jej za 10 lat życie top 10 w Polsce.  To wszystko kalkulacje.  Brakuje mi tutaj osobiście, poważnej, rzeczowej rozmowy z dojrzałą, dorosłą kobietą, na argumenty.  Bo w tej chwili jest tylko przekrzykiwanie i wyśmiewanie. 

Nikt nie mówi że facet 170 cm nie znajdzie kobiety, znam osobiście chłopaka który ma 165 cm, ładną żonę i dzieci.  Znam facetów którzy są i to mocno naciągając ... bardzo przeciętni w wyglądzie, i mają kobiety i dzieci. Na podobnym poziomie, ale mają.

3,271

Nawet z cabrio?

To nie moje, kolega pożyczył. Ale jest białe, musiałoby być czarne jak mój ulubiony salceson żeby działało na kobiety.

To nie moje, kolega pożyczył. Ale jest białe, musiałoby być czarne jak mój ulubiony salceson żeby działało na kobiety.

Nieważne czyje, powinno potwierdzać teorie o materialistkach - blacharach.

3,273

rossanka napisał/a:

Jeżeli powiedziała, że chce się związać tylko z czarnoskórym no to ona już dla mnie nie istniała z takiego powodu, że jako biały facet nie miałbym u niej szans.

Nie dlatego, że jestem politycznie przeciwny.

Źle zinterpretowałaś sytuację.

Tak jak Ty że interpretujesz sytuację. To , że któraś odpowie na pytanie, że podoba jej się mężczyzna o wzroście 185cm, nie wyklucza, że nie podoba jej się rowniez ktoś o 178cm wzrostu, 188cm  169cm itd.
To, że którejś podoba się Murzyn nie znaczy, że nue spodoba jejk się Polak czy Wietnamczyk.
Co do reszty, to wciskasz ludziom dziwne obrazy, każda Ci tu pisze, że woli białego a Ty usilnie piszesz, że kobiety wolą czarnych i to kazda. Z twojej rodziny też? Przecież teraz dorasta młode pokolenie, córki Twoich kuzynek , ciotek , wujkiw mają wszystkie czarnych chłopaków? Twoje wszystkie kobiety w rodzinie marzą o czarnych mężach?
To jest zadziwiające.
W życiu czegoś takiego nie czytałam, biorę popcorn i czytam dalej.

3,274

Węgiel polknoles? Kłopoty z żopłądkiem?

3,275 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 18:15:14)

emphatic25 napisał/a:

Kobiety zawsze szukają mężczyzny z wyższym statusem niż one same

emphatic25 napisał/a:

Brakuje mi tutaj osobiście, poważnej, rzeczowej rozmowy z dojrzałą, dorosłą kobietą, na argumenty.  Bo w tej chwili jest tylko przekrzykiwanie i wyśmiewanie.

Zapewnij kobietom tutaj wypowiadającym się mężczyzn na poziomie do konkretnej, rzeczowej rozmowy a będzie tu taka zamiast przepychanek na poziomie, kogo CZĘŚCIEJ wybierze kobieta, czego ZAWSZE KAŻDA szuka itp.

Dla mnie 28 - latek, co do zasady, a już taki wygłaszający teorie jak Rumunski, nie jest żadnym partnerem do rozmowy o związkach. Bo jeszcze tego nie grali żeby taki pouczał mnie jako kobietę big_smile
Zdecydowanie musiałby wykazać więcej dojrzałości.

3,276

emphatic25 napisał/a:
anetas napisał/a:

Przyjmujesz za bardzo dosłownie co jest tutaj pisane.    Jeżeli o mnie chodzi, nadmieniłem tylko że kobieta CZĘŚCIEJ wybierze obcokrajowca niż rodaka. Jak już pisałem wyższy poziom życia, poziom społeczny, rozwiniecie gospodarcze danego kraju, większa szansa na lepsze życie, egzotyka.  To tak samo jak Rosjanka z wiochy która przyjedzie do Polski, częściej wybierze Polaka niż Rosjanina bo Polak da jej większy poziom życia. To samo dzieje się z Ukrainkami itd.    Kobiety zawsze szukają mężczyzny z wyższym statusem niż one same

To zależy. Są takie które robią tak jak piszesz, szukają portfela, a są takie które nie szukają portfela.
I tu jest też drugi punkt. Są mężczyźni  którym odpowiada takie bycie jedynym, głównym żywicielem domu, pan zarabia I wymaga aby żona tylko lezala I pachniała. A Są też faceci, którzy nie wyobrażają sobie takiej sytuacji i szukają innych kobiet, o innym podejściu, które same pracują , są zaradna,  zarabiają na siebie, wtedy status materiały ich mezczyzny nie ma dla nich znaczenia, bo one same sa w stanie siebie utrzymać i żyć na przyzwoitym poziomie.

Najgorzej jest, jak mężczyźnie nie podoba się, że jego kobieta traktuje go jak bankomat, jest z nim tylko dla pieniedzy- dziwię się wtedy, jak on może chcieć być dalej z taką osobą  zamiast poszukać lepszej dla siebie. No ale widać coś ich przy tych kobietach- pijawkach trzyma, nie mnie oceniać i wchodzić w ich zwiazki.

3,277

No niebywałe, prawda? Nie zgadzać się z własną płcią, toż to zbrodnia przeciwko ludzkości..

Jakoś tak dziwnie wychodzi, że człowiek zgadza się z rzeczowymi i konkretnymi argumentami smile Przede wszystkim szanuję czyjeś wybory i nie mieszam się życia innych, żeby na siłę komuś udowadniać, że jednak się myli, bo " moja racja jest najwlaściwsza"...

3,278

rossanka napisał/a:

Tak jak Ty że interpretujesz sytuację. To , że któraś odpowie na pytanie, że podoba jej się mężczyzna o wzroście 185cm, nie wyklucza, że nie podoba jej się rowniez ktoś o 178cm wzrostu, 188cm  169cm itd.
To, że którejś podoba się Murzyn nie znaczy, że nue spodoba jejk się Polak czy Wietnamczyk.
Co do reszty, to wciskasz ludziom dziwne obrazy, każda Ci tu pisze, że woli białego a Ty usilnie piszesz, że kobiety wolą czarnych i to kazda. Z twojej rodziny też? Przecież teraz dorasta młode pokolenie, córki Twoich kuzynek , ciotek , wujkiw mają wszystkie czarnych chłopaków? Twoje wszystkie kobiety w rodzinie marzą o czarnych mężach?
To jest zadziwiające.

Jedna młoda dziewczyna w mojej rodzinie powiedziała, że chciałaby wziąć ślub z czarnoskórym mężczyzną zagranicą a nie z Polakiem.

A tamta kobieta (nie była moją koleżanką bo nigdy nie miałem koleżanek chyba), powiedziała, że chce być z czarnoskórym a nie Polakiem, więc dla mnie już nie istniała bo jestem Polakiem, czyli de-facto ja dla niej też nie istniałem.

Nie koloryzuj moich opowieści.

Dla mnie 28 - latek, co do zasady, a już taki wygłaszający teorie jak Rumunski, nie jest żadnym partnerem do rozmowy o związkach. Bo jeszcze tego nie grali żeby taki pouczał mnie jako kobietę big_smile

Gardzisz mną (Polakiem) i sama przyznałaś, że spotykałaś się z obcokrajowcami.

Zobacz jak inni ludzie muszą ciebie teraz spostrzegać.

3,279

Ale temat Jakiemus człowiekowi rozwaliliście.
I tak też.
Chcial się wygadać a tu dyskusja zeszła na murzynów.

3,280

rossanka napisał/a:

To zależy. Są takie które robią tak jak piszesz, szukają portfela, a są takie które nie szukają portfela.
I tu jest też drugi punkt. Są mężczyźni  którym odpowiada takie bycie jedynym, głównym żywicielem domu, pan zarabia I wymaga aby żona tylko lezala I pachniała. A Są też faceci, którzy nie wyobrażają sobie takiej sytuacji i szukają innych kobiet, o innym podejściu, które same pracują , są zaradna,  zarabiają na siebie, wtedy status materiały ich mezczyzny nie ma dla nich znaczenia, bo one same sa w stanie siebie utrzymać i żyć na przyzwoitym poziomie.

Najgorzej jest, jak mężczyźnie nie podoba się, że jego kobieta traktuje go jak bankomat, jest z nim tylko dla pieniedzy- dziwię się wtedy, jak on może chcieć być dalej z taką osobą  zamiast poszukać lepszej dla siebie. No ale widać coś ich przy tych kobietach- pijawkach trzyma, nie mnie oceniać i wchodzić w ich zwiazki.

Osobiście uważam że każda kobieta patrzy na pozycje społeczną swojego przyszłego faceta jak i jego majątek, natomiast jedne robią to mniej a drugie bardziej.    Żadna kobieta nie spojrzy na 30 letniego prawiczka który do pracy jeździ rowerem, nie ma oszczędności i jest w pełni sprawny psychicznie, jest miły, grzeczny i uprzejmy.  Nie spojrzy bo  1) Facet ma 30 lat i nie ma nic *czerwona lampka, biedak, niezaradny życiowo*       prawiczek *czerwona lampka*    jest grzeczny miły i uprzejmy - dobry do urobienia i owinięcia wokół palca, natomiast nie ma co owijać bo biedak więc od razu na śmietnik.  Natomiast ten sam facet,  30 lat prawiczek, ale z bogatego domu, momentalnie znajdzie dziewczyne, ta go jeszcze wprowadzi w świat seksu, i nawet skomplementuje ich pierwszy .. a raczej jego .. seks jako wyśmienity.         I od razu uprzedzając, fakt.. może zainteresuje się nim tylko ta która będzie chciała od niego wyciągnąć pieniądze, natomiast tym pierwszym nie zainteresuje się żadna, ani ta cwana która będzie chciała wyciągnąć pieniądze ani ta szara myszka.

Gardzisz mną (Polakiem) i sama przyznałaś, że spotykałaś się z obcokrajowcami.

Zobacz jak inni ludzie muszą ciebie teraz spostrzegać.

A nie mówiłam? Mnie to przypomina nastolatka, który się po prostu zaciął na powtarzaniu wymyślonych w swoim jeszcze niedojrzałym umyśle dyrdymałów. Taki trudny okres big_smile

3,282

rossanka napisał/a:

I tak też.

Każdy rozwalił temat tylko nie rossanka smile

A nie mówiłam? Mnie to przypomina nastolatka, który się po prostu zaciął na powtarzaniu wymyślonych w swoim jeszcze niedojrzałym umyśle dyrdymałów. Taki trudny okres big_smile

Bo nie potrafisz odeprzeć argumentów ale już przestanę się powtarzać bo jak grochem o ścianę.

Tak jak Kremik przez 30 stron konsekwentnie powtarzał że kobiety lecą na tych z kwadratową szczęką, cokolwiek by się nie napisało, tak teraz Rumunski powtarza w kółko że jest wzgardzony przez ten które związały się z obcokrajowcami big_smile Temat ewidentnie do śmiechu big_smile

Ewentualnie przemycane są bardzie stonowane żale typu: żadna nie chce prawniczka, faceta z rowerem, dobrego i grzecznego.

Reasumując. Panom po prostu należy się kobieta. big_smile

3,284 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 18:32:00)

rossanka napisał/a:

I tak też.

Każdy rozwalił temat tylko nie rossanka smile

Bo nie potrafisz odeprzeć argumentów ale już przestanę się powtarzać bo jak grochem o ścianę.

Żeby odpierać Twojej argumenty musiałyby nastąpić co najmniej dwie rzeczy: po pierwsze musiałbyś jakieś argumenty przedstawiać, po drugie musiałabym z Tobą rozmawiać. Odnośnie pierwszej kwestii, nie przedstawiasz żadnych argumentów. Odnośnie drugiej kwestii, nie rozmawiam z Tobą a jedynie komentuje Twoje wpisy.

Z uwagi na treść Twoich wpisów traktuję Cię jak zbuntowanego nastolatka.

3,285 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 18:33:51)

Żeby odpierać Twojej argumenty musiałyby nastąpić co najmniej dwie rzeczy: po pierwsze musiałbyś jakieś argumenty przedstawiać, po drugie musiałabym z Tobą rozmawiać. Odnośnie pierwszej kwestii, nie przedstawiasz żadnych argumentów. Odnośnie drugiej kwestii, nie rozmawiam z Tobą a jedynie komentuje Twoje wpisy.

1wszy raz widzę z twojej strony jakiś normalny wpis zamiast robienia z siebie śmieszka, gratulacje smile

1wszy raz widzę z twojej strony jakiś normalny wpis zamiast robienia z siebie śmieszka, gratulacje smile

To teraz Ty się zrewanżuj big_smile

3,287

No ale po co? Sama przyznałaś, że spotykasz się z obcokrajowcami, więc ja jako Polak nie istnieję dla ciebie.
Ty dla mnie również.

Zauważ, że to jest uczciwe.

3,288 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 18:35:12)

No ale po co? Sama przyznałaś, że spotykasz się z obcokrajowcami, więc ja jako Polak nie istnieję dla ciebie.
Ty dla mnie również.

Zauważ, że to jest uczciwe.

Zauważ, że jedyne co to tutaj mam fun big_smile

Ja się naprawdę dziwię że jeszcze ktoś tu pisze z Toba na poważnie.

3,289

To nie pisz do mnie.
Serio tak będzie lepiej, z góry dziękuję.

3,290 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 18:37:48)

To nie pisz do mnie.
Serio tak będzie lepiej, z góry dziękuję.

Jeszcze jakieś życzenia ? big_smile

Sorry Rumunski, ja nie jestem złota rybka. Ja nie spełniam życzeń.

3,291

Jeżeli Ci przeszkadzam to po prostu nie pisz do mnie i tyle.

3,292 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 18:40:21)

Jeżeli Ci przeszkadzam to po prostu nie pisz do mnie i tyle.

Nie przeszkadzasz mi ani trochę. Wprost przeciwnie. No dajesz, o tych obcokrajowcach big_smile

3,293

Nie przeszkadza mi ani trochę. No dajesz, o tych obcokrajowcach big_smile

Spotykałaś się z nimi i tyle.
Kolejny dowód na to, że Polki lubią obcokrajowców.

3,294

Intrygujesz ją, dlatego Ci odpisuje. Może nawet rzuci tego Niemca czy innego Czecha dla Ciebie.         Kuj żelazo póki gorące.      A jak masz słabość do murzynek, to czarna farba.   https://www.youtube.com/watch?v=MnwW_tBKkW0

Na rozluźnienie powietrza smile

emphatic25 napisał/a:

Intrygujesz ją, dlatego Ci odpisuje. Może nawet rzuci tego Niemca czy innego Czecha dla Ciebie.         Kuj żelazo póki gorące.      A jak masz słabość do murzynek, to czarna farba.   https://www.youtube.com/watch?v=MnwW_tBKkW0

W końcu to Rumunski _ Zolnierz big_smile Prawdziwy Polak inaczej big_smile

3,296

emphatic25 napisał/a:

Kuj żelazo póki gorące.

Podziękuję big_smile

3,297 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 18:47:27)

emphatic25 napisał/a:

Kuj żelazo póki gorące.

Podziękuję big_smile

Teraz to padłam big_smile

Czy Państwo to widzą? big_smile Rumunski podziękował za kobietę big_smile

3,298

Jestem niezależny, będę chciał to sobie pojadę i zapłacę.

Pfff Ha ha ha lol

Jestem niezależny, będę chciał to sobie pojadę i zapłacę.

Pfff Ha ha ha lol

Wysmarkaj najpierw nos big_smile

3,300

To co piszesz to zwykłe strzelanie bez prochu smile

To co piszesz to zwykłe strzelanie bez prochu smile

A po co mi do Ciebie proch?  Dzieciaku smile

3,302

Sorry ale ucinam tę dziecinadę z Twojej strony.

P.S. Spotykałaś się z Niemcem smile

3,303 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 19:01:33)

Sorry ale ucinam tę dziecinadę z Twojej strony.

P.S. Spotykałaś się z Niemcem smile

Oj, żeby tylko z Niemcem big_smile Ale nie spotykalam się jeszcze z Rumunskim _ Zolnierzem. Choć znałam jednego żołnierza Legii Cudzoziemskiej. Serio. big_smile

3,304

Oj, żeby tylko z Niemcem big_smile Ale nie spotykalam się jeszcze z Rumunskim _ Zolnierzem. Choć znałam jednego żołnierza Legii Cudzoziemskiej. Serio. big_smile

Z Niemcem i Czechem.

W końcu Twoja narodowość zobowiązuje wink

Z Niemcem i Czechem.

W końcu Twoja narodowość zobowiązuje wink

Ale skąd wiesz jakie mam obywatelstwo? big_smile

3,306

Słuchaj po prostu mnie nie atakuj, cały czas mnie zaczepiasz czy ja Ci coś złego zrobiłem? Napisałem coś co wkurzyło i nie daje spokoju?

3,307 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 19:07:35)

Słuchaj po prostu mnie nie atakuj, cały czas mnie zaczepiasz czy ja Ci coś złego zrobiłem? Napisałem coś co wkurzyło i nie daje spokoju?

Zarzeknij się, że wiesz jakie mam obywatelstwo big_smile

3,308

Czy ja naprawdę muszę wypowiadać się w sposób sztampowy? Nie mogę tego zrobić po swojemu zachowując przy tym zasadę, że nikogo nie będę bluzgał?
Dlaczego niby ja miałbym polecieć stąd w podskokach? Bo nie wpasowuję się w jakiś mainstremowy nurt myślicieli forum? Bo mam swoje własne zdanie? On bluzgał w moją stronę i dalej jest bezkarny a ja miałbym polecieć stąd za kulturalne wyrażanie własnego zdania? Boże kochany co to za moralność mad

Czy ja naprawdę muszę Ci tłumaczyć oczywiste oczywistości? Ty nie masz pojęcia co znaczy kultura wypowiedzi, o czym najlepiej świadczą kolejne, wychodzące spod Twoich palców posty. Jest w nich mnóstwo pogardy, treści obraźliwych wprost i w sposób zawoalowany, słownej agresji i paskudnej manipulacji, o braku merytoryki nie wspominając.
Któreś z tych pojęć mam wyjaśnić czy sam ogarniesz?*

* świadomie i celowo zastosowana bierna agresja

Edit:
Jeśli pytasz co to za moralność, to z całą pewnością mogę odpowiedzieć, że Twoja to ta Kalego.

3,309 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 19:45:31)

Olinka widzę, że do mnie to jesteś mocna.
Szkoda, że tak ładnie nie temperowałaś osób, które kilka stron wcześniej stosowały wobec mnie obelgi.

Oni mogą po mnie cisnąć ale gdy ja coś napiszę trochę ostrzej to od razu reagujesz?

Co to za jakiś syndrom?

Naprawdę zmieniłem o Tobie zdanie, że tak temperujesz użytkowników wybiórczo.
Naprawdę hańba.

3,310

Rumunski ,a ja mam do Ciebie takie pytanie, bo jak sam widzisz i twierdzisz że Polki lecą na obcokrajowców, tak nie zaprzeczam, ale jak myślisz dlaczego nie widuje się np Polaka z Włoszką albo Hiszpanka ? ciekawi mnie Twoje zdanie

3,311

rossanka napisał/a:

To jest zadziwiające.

Jedna młoda dziewczyna w mojej rodzinie powiedziała, że chciałaby wziąć ślub z czarnoskórym mężczyzną zagranicą a nie z Polakiem.

A tamta kobieta (nie była moją koleżanką bo nigdy nie miałem koleżanek chyba), powiedziała, że chce być z czarnoskórym a nie Polakiem, więc dla mnie już nie istniała bo jestem Polakiem, czyli de-facto ja dla niej też nie istniałem.

Nie koloryzuj moich opowieści.
.

Jedna z Twojej rodziny chcialaby się z mwiazac z czarnoskórym.
Druga kobieta chciała być z czarnoskórym ( czyli dla Ciebie nie istniala).
To mamy dwie kobiety.
A reszta kobiet? Bo pisałeś, że wszystkie marzą o czarnoskórych, a tu się okazuje, że tylko dwie.

3,312

Szkoda, że tak ładnie nie temperowałaś osób, które kilka stron wcześniej stosowały wobec mnie obelgi.

Oni mogą po mnie cisnąć ale gdy ja coś napiszę trochę ostrzej to od razu reagujesz?

Co to za jakiś syndrom?

Naprawdę hańba.

Hanba dla pogan, prawo dla Chezescijan.
Sorry nie mogłam się powstrzymać.

3,313

Co to za jakiś syndrom?

Naprawdę hańba.

Możesz mi wyjaśnić dlaczego uważasz, że mam tu kogoś temperować, stając w Twojej obronie i to pomimo, że mnie również obrażasz? Bo TOBIE coś się nie spodobało? Serio??? Jesteś dużym chłopcem, a potrzebujesz wsparcia?
Zresztą nie podoba Ci się także, kiedy stwierdzam fakty, z którymi nie ma co dyskutować, bo koń jaki jest, każdy widzi.

3,314 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 19:59:42)

Johnny89 napisał/a:

Rumunski ,a ja mam do Ciebie takie pytanie, bo jak sam widzisz i twierdzisz że Polki lecą na obcokrajowców, tak nie zaprzeczam, ale jak myślisz dlaczego nie widuje się np Polaka z Włoszką albo Hiszpanka ? ciekawi mnie Twoje zdanie

Zobacz na przykładzie narodu Tureckiego.

Turcy przyjeżdżają do Polski, żeby zakładać własne restauracje (często kebab). Przyjeżdżają tutaj w celach zarobkowych, więc co za tym idzie na naszym rynku matrymonialnych jest więcej opalonych mężczyzn.

Turczynki już tak nie działają, nie przyjeżdżają do Polski, by zakładać tutaj biznesy tak jak Turcy, więc jest ich na naszym rynku mniej.

Ot cała filozofia smile

rossanka napisał/a:

Jedna z Twojej rodziny chcialaby się z mwiazac z czarnoskórym.
Druga kobieta chciała być z czarnoskórym ( czyli dla Ciebie nie istniala).
To mamy dwie kobiety.
A reszta kobiet? Bo pisałeś, że wszystkie marzą o czarnoskórych, a tu się okazuje, że tylko dwie.

Dwie, które się do tego przyznały oficjalnie wink

Olinka napisał/a:

Możesz mi wyjaśnić dlaczego uważasz, że mam tu kogoś temperować, stając w Twojej obronie i to pomimo, że mnie również obrażasz? Bo TOBIE coś się nie spodobało? Serio??? Jesteś dużym chłopcem, a potrzebujesz wsparcia?
Zresztą nie podoba Ci się także, kiedy stwierdzam fakty, z którymi nie ma co dyskutować, bo koń jaki jest, każdy widzi.

Czyli jak ktoś po mnie ciśnie to siedzisz cicho i go nie temperujesz no bo z jakiej racji powinnaś mnie bronić.
Ale gdy ja już kogoś (podobno) cisnę to nagle temperujesz każde moje zdanie.

Weź już skończ...

3,315

No tak jak ktoś po mnie ciśnie to wtedy siedzisz cicho i go nie temperujesz no bo z jakiej racji masz mnie bronić.
Ale jak ja po kimś (podobno) cisnę to już temperujesz mnie za każdym zdaniem.

Dobra weź już...

Raz jeszcze pytam jaki jest powód, dla którego miałabym stanąć po Twojej stronie? Choć jeden podaj. Bo coś mi się wydaje, że zupełnie straciłeś kontakt z rzeczywistością.

Posty [ 3,251 do 3,315 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 49 50 51 52 53 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024