Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Czemu nie zaprzeczyła? Temu, że dla każdej kobiety jedynym atrakcyjnym mężczyzną jest wysoki brunet z zarostem z kwadratową szczęką lub czarnoskóry lub obcokrajowiec ? Gdyby tak zrobiła, to mogłaby to zrobić wyłącznie we własnym imieniu
Czy może temu co wypisywał Rumunski o tatuażach na szyi, o wzroku bazyliszka, uśmiechu złodziejaszka
Nie zaprzeczyła temu że zarówno wygląd jak i wzrost jest ważny napisała wyraźnie że nie poszła by do łóżka z facetem który Jej nie pociąga fizycznie tak samo ja nie poszedłbym z dziewczyna do łóżka ,która mi się zupełnie z wyglądu nie podoba ,i wiesz co nie byłbym w związku z dziewczyna wyższą ode mnie i dodam ,że jako niektóre z Was wyśmiewacie Kremika mi jest go zwyczajnie szkoda, bo wypisywać chłopakowi że wygląd się nie liczy i że robił coś nie tak jak podchodził do dziewczyn które mu się podobały to dla mnie jest śmieszne tym bardziej jak pisał, że one potwierdzały to iż fajnie się rozmawia itd wiec moje pytanie po co i co na celu mają te kłamstwa ?
Nie wiem czy udajesz, że nie rozumiesz, czy po prostu jednak nie rozumiesz. Nie jest tak jak twierdzi Kremik, że kobietom podobają się wyłącznie wysocy bruneci z kwadratową szczęką. Jest to wylansowany typ urody przez świat mody, świat show biznesu. Nikt nie wyśmiewa Kremika, lecz jego twierdzenia, które są po prostu nieprawdziwe.
Nie, wzrost nie jest ważny. Mężczyzna nie składa się wyłącznie ze wzrostu tylko i wyłącznie ze wzrostu lub przede wszystkim ze wzrostu. Nie jest tak że wystarczy być wysokim. I nie chce mi się tego już w kółko pisać.
Mężczyzna może być zarówno wysoki i kompletnie niemęski, nieatrakcyjny, jak może być niższego wzrostu i być mega męski.
Wy nie macie bladego pojęcia co się składa u kobiety na pojęcie "męski".