30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 44 45 46 47 48 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,926 do 2,990 z 31,047 ]

2,926 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 22:20:20)

Odp: 30lat i cały czas sam

Człowieku, a kim Ty jesteś, żeby komuś rozkazywać? Ja pie.... CO tu się dzieje? Skąd wyście się urwali? T

Uważasz się za Wszechwiędziącego, Boga czy jakiegoś maga, który posiadł wszystkie tajemnice świata? Nie możesz się omylić? o już jest cyrk na kółkach...

Jeśli nawet, ktokolwiek by się spotykał z kimkolwiek by chciał, to nikt nie ma prawa nikomu mówić, co ma robić ani z czego się zarzekać! Wy naprawde potrzebujecie lekarza, choć nie wiem czy nawet on by tu pomógł ani metoda "na baranka"..

Nie ma co podchodzić poważnie do takich tematów, chociaż cisną mi się na usta inne słowa, ale nie będę przeginał, bo szkoda klawiatury..

Zobacz podobne tematy :

2,927

rossanka napisał/a:

Teraz się zadziwiłam, co jest złego że spotkaniem.sie z Niemcem, Francuzem, Japończykiem, Amerykaninem.itd?
Jedynie tych od islamistów bym się bała, ale to.ze względu na religie. Egipcjanow  itd. Z drugiej jednak strony jakiś fanatyk katolik też odpada.

Bo Polki mówią Polakom, że nie mogą znaleźć dziewczyny ponieważ jest to ich wina.
Te same Polki, które spotykają się z zagranicznymi facetami.

Obłuda.

2,928

Ktoś im zabrania spotykać się z kim chcą? Ty, wielki zbawca "jedynie słusznych teorii"?

Walnij się w głowę kilka razy i się zastanów nad tym, co piszesz!

2,929

bagienni_k napisał/a:

Ktoś im zabrania spotykać się z kim chcą? Ty, wielki zbawca "jedynie słusznych teorii"?

Jeżeli jako Polak spotykałbym się z Mulatką (<3), to nie pisałbym Polkom, które nie mogą znaleźć faceta, że to tylko ich wina.
Bo po części byłaby też moja, że spotykam się z Mulatką zamiast z Polką.

Krótka piłka.

2,930

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
rossanka napisał/a:

Teraz się zadziwiłam, co jest złego że spotkaniem.sie z Niemcem, Francuzem, Japończykiem, Amerykaninem.itd?
Jedynie tych od islamistów bym się bała, ale to.ze względu na religie. Egipcjanow  itd. Z drugiej jednak strony jakiś fanatyk katolik też odpada.

Bo Polki mówią Polakom, że nie mogą znaleźć dziewczyny ponieważ jest to ich wina.
Te same Polki, które spotykają się z zagranicznymi facetami.

Obłuda.

To umow się z jakąś zagraniczną kobietą. Teraz mężczyźni mają raj. W latach 70tych przy braku internetu pozostawały tylko jakieś polskie Grażyny. Teraz możesz przebierać w zagranicznych znajomościach. Możesz poznać Tajkę, Wietnamkę, murzynkę, Ukrainkę itd. Internet jest pełen profili.

2,931

A kto mu tę podróż zasponsoruje i kto będzie robił za tłumacza?

2,932

bagienni_k napisał/a:

Jeżeli jako Polak spotykałbym się z Mulatką (<3), to nie pisałbym Polkom, które nie mogą znaleźć faceta, że to tylko ich wina.
Bo po części byłaby też moja, że spotykam się z Mulatką zamiast z Polką.

Krótka piłka.

Pisałbyś pisal. Wystarczy że któraś napisałabym, że wszyscy polscy faceci są beznadziejni, lecą tylko na wygląd, napompowane usta, sztuczne biusty, na wymakijazowane puste lale a nie patrzą na wnętrze i charakter kobiety, to pierwszy bys pisał, że to ich wina,że są same, bo mają skrzywiony obraz tego, co podoba się mężczyznom.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

A w czyim interesie miałoby być przekonanie Ciebie, że się mylisz? Bo chyba nie w interesie kobiet big_smile

Zarzeknij się, że nigdy nie spotykałaś się z Niemcem (związek)

W taki sposób obalisz moje teorie.

Zarzeknij się teraz.

Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha big_smile Obydwaj wysocy niebieskoocy blondyni tongue I jak się ma Twoja teoria do mulatów i innych czarnoskórych obcokrajowców?

2,934 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-16 22:27:18)

rossanka napisał/a:

To umow się z jakąś zagraniczną kobietą. Teraz mężczyźni mają raj. W latach 70tych przy braku internetu pozostawały tylko jakieś polskie Grażyny. Teraz możesz przebierać w zagranicznych znajomościach. Możesz poznać Tajkę, Wietnamkę, murzynkę, Ukrainkę itd. Internet jest pełen profili.

Polka żeby poznać opalonego musi tylko wyjść do pierwszego lepszego klubu w Warszawie
Polak żeby poznał opaloną musi specjalnie kupić bilet i polecić do innego kraju bo więcej w Polsce imigrantów, niż imigrantek.

To się nie kalkuluje.

Polecę do Tajlandii, poznam jakąś dziewczynę i co po tygodniu każdy do siebie? Ona do domu a ja na lotnisko?

Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców.

Dokładnie to co piszę od początku.
Polki kochają obcokrajowców a wmawiają Polakom, że to ich wina, że są samotni.
Nie widzą tego, że same oddają się innym nacjom.

2,935

Jestem z Anglikiem, bo w Anglii mieszkam- statystyka. Nie ganialam za facetem by byl innej nacji. Po prostu tu wyjechalam na studia i sie osiedliłam 20 lat temu. Ty masz niezdrowy kompleks polskości.

2,936

A w czyim interesie miałoby być przekonanie Ciebie, że się mylisz? Bo chyba nie w interesie kobiet big_smile

Zarzeknij się, że nigdy nie spotykałaś się z Niemcem (związek)

W taki sposób obalisz moje teorie.

Zarzeknij się teraz.

Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha big_smile Obydwaj wysocy niebieskoocy blondyni tongue I jak się ma Twoja teoria do mulatów i innych czarnoskórych obcokrajowców?

No ale miałaś obcokrajowców i byli WYSOCY

a mi tu opowiadasz bajki, że wzrost się nie liczy

gdyby oni byli niscy to byś na randki z nimi nie chodziła

2,937 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 22:30:36)

No właśnie! Niech sobie sam zarobi i niech sam się z nią porozumie..A co, podstaw języków obcych się nie zna?

Poza tym, kto tu mówi o jakiejś winie? I skąd w ogóle pomysł, żeby porównywać wybory jednych do drugich? SPotykaj się z Mulatką jak chcesz, al ezostaw tej dziewczynie wolną wolę, skoro chce się spotykać z Mulatem. Kuźwa, i tu jest proste rozwiązanie, bez żadnych pretensji i jojczenia, że ktoś ośmielił się wybrać tego a nie innego..

No, co robię, jak widzę białą kobietę i Mulata/Bruneta/Araba? - życzę im szczęścia i nie wnikam, co ich połączyło. Ich sprawa i tyle! A tym bardziej nie wysnuwam żadnych z dupy wziętych teorii, dlaczego ona woli tego a nie białego..

2,938

Kremik napisał/a:

A kto mu tę podróż zasponsoruje i kto będzie robił za tłumacza?

Może rodzice? Albo sasiedzi? Albo koledzy z pracy? No ktoś musi zasponsorowac.

2,939

A właśnie że jest jęczenie bo ZAWSZE wybierają wysokich, nie niskich

Gdyby kobiety miały osobne upodobania i niski też by się podobał to nie miałbym pretensji, ale jak ciągle mnie odrzucają z powodu niskiego wzrostu to żal dupę ściska

2,940

Panna Szlachetnego Rodu - Była z Niemcem i Czechem
Beyondblackie - Była z Anglikiem i Irlandczykiem.

Nie dla Polaka robaka, na zagranicznika kobieta czeka.

Kolejne Panie proszę pisać z jakimi nacjami się spotykały.

Kremik napisał/a:

No ale miałaś obcokrajowców i byli WYSOCY

a mi tu opowiadasz bajki, że wzrost się nie liczy

gdyby oni byli niscy to byś na randki z nimi nie chodziła

A co miałam ich o głowę skrócić żeby byli niżsi? tongue

A za takiego jednego co był niski to nawet byłam gotowa wyjść za mąż tongue

2,942

rossanka napisał/a:

Polka żeby poznać opalonego musi tylko wyjść do pierwszego lepszego klubu w Warszawie
Polak żeby poznał opaloną musi specjalnie kupić bilet i polecić do innego kraju bo więcej w Polsce imigrantów, niż imigrantek.

To się nie kalkuluje.

Ci opaleni w Warszawskich klubach też musieli  kupić bilet i polecieć do innego kraju. Sami się tu nagle nie teleportowali z własnych domów.
A mogli powiedzieć jak Ty, że to się nie kalkuluje, pojadą do obcego kraju, poznają jakąś Polke i co dalej.

2,943

rossanka napisał/a:

Jako jedyny zwróciłeś na to uwagę. Pewnie dlatego, że podobają Ci się Mulatki.

Tak.

Tylko, że ja nie wymiguję się od prawdy, piszę jak jest.

2,944 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 22:36:20)

I co z tego, że się spotykały? Tak Ciebie dupa o to boli? Ich sprawa, ich życie ich wybory!

Nie wiem, czy to jakiś kompleks polskości czy jak...? Ale wymiękam, bo to jest przypadek do gruntownej terapii..

Cieakawe jaką teorię sobie wymyślą, jeśli napiszę, że nie przepadam za Mulatkami, więc wymagania mogą się różnić co do kobiet między facetami, tak samo jak w drugą stronę..

Panna Szlachetnego Rodu - Była z Niemcem i Czechem
Beyondblackie - Była z Anglikiem i Irlandczykiem.

Nie dla Polaka robaka, na zagranicznika kobieta czeka.

Kolejne Panie proszę pisać z jakimi nacjami się spotykały.

Ej, a spoza granic województwa też się liczą? big_smile

2,946

Obracanie wszystkiego w żart to jedna z taktyk obronnych.

Rozumiem to.

2,947

Porażka.

Ludzie, Wy nie rozumiecie, że ktos się kieruje w wyborze osobowością, nie nacja.

Kompleksy, kompleksy, kompleksy.

2,948

Kremik napisał/a:

A właśnie że jest jęczenie bo ZAWSZE wybierają wysokich, nie niskich

Gdyby kobiety miały osobne upodobania i niski też by się podobał to nie miałbym pretensji, ale jak ciągle mnie odrzucają z powodu niskiego wzrostu to żal dupę ściska

Niscy też mają żony i dzieci. Nie znasz takich?

2,949

Beyondblackie napisał/a:

Ludzie, Wy nie rozumiecie, że ktos się kieruje w wyborze osobowością, nie nacja.

Przecież zawsze chodzi o tą magiczną osobowość

lol

2,950 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-16 22:37:43)

Obracanie wszystkiego w żart to jedna z taktyk obronnych.

Rozumiem to.

Przekonaj mnie żeby traktować poważnie twierdzenia o tym, że jednym z niekwestionowanych "atutów" mężczyzny jest tattoo węża na szyi big_smile

2,951

Dziewczyny, dla Waszego zdrowia psychicznego: nie warto! To są przypadki beznadziejne i zwyczajnie żałosne..

2,952

rossanka napisał/a:

Tak.

A żadna białą Ci się nie podoba?

2,953

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Tak.

Sprawdź sobie na YouTube jest taki kanał WMBW Love, pokazane są tam pary biały mężczyzna - czarna kobieta.
Oglądałem wszystkie po kilka razy. Bardzo mi się to podoba.
Tak samo kanał Dusty Repellant Spray.

Białe też się podobają, jak najbardziej.

2,954

rossanka napisał/a:

Tak.

Sprawdź sobie na YouTube jest taki kanał WMBW Love, pokazane są tam pary biały mężczyzna - czarna kobieta.
Oglądałem wszystkie po kilka razy. Bardzo mi się to podoba.
Tak samo kanał Dusty Repellant Spray.

Białe też się podobają, jak najbardziej.

To tak jak faceci. Czasem spodoba się wyższy, a czasem  nizszy.

2,955

Kobietom podobają się mężczyźni z ciemniejszą karnacją. Jednak nie odrzucą białego gdy ten jest wysoki i przystojny

Beyondblackie napisał/a:

Przecież zawsze chodzi o tą magiczną osobowość

lol

Nie chodzi? Jesteś absolutnie przekonany, że NIE, NIE CHODZI O OSOBOWOŚĆ?

To powiedz mi, jakim cudem można się zauroczyć kimś w Internecie, kimś kogo się nawet na oczy nie widziało, nie mówiąc już o jego wzroście, tylko i wyłącznie na podstawie rozmowy z tym kimś?

2,957

Kremik napisał/a:

Kobietom podobają się mężczyźni z ciemniejszą karnacją. Jednak nie odrzucą białego gdy ten jest wysoki i przystojny

Optycznie lubię wysokich i przystojnych.

2,958

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Ponad 10 lat wstecz to jak by nie patrzeć sporo , napisze tak chciałbym w to
wierzyć , ale nie mogę bo życie pokazuje definitywnie co innego ,niestety i sam wiem to z własnego doświadczenia  wygląd jest wizytówką każdego i to on robi za pierwsze wrażenie tym bardziej że za młodu chcąc nie chcąc nasłuchałem się gadki moich sióstr na temat facetów, i wiem że główne ich odrzucenia czy zmiana partnera wiązały się głównie z wyglądem i tego zaprzeczyć nie mogę chyba rozumiesz

Młode siksy mają inną logikę. Jak mialam 16-18 lat to też dla mnie się liczył najprzystojniejszy chłopak w szkole, bo wtedy nie myśli się dlugofalowo, tylko w zakresie chodzenia przez kilka tygodni i zawiści koleżanek. Większość dorosłych kobiet nie kieruje sie takimi przesłankami.

Ten post dedykuje Kremlikowi i Rumuńskiemu , 5 lat temu pracowałem z kobieta 38 lat atrakcyjna , na sklep wpada typ około 2 m może 1m95 dobrze zbudowany po jego wyjściu słyszę od niej uwaga „ mogła bym być jego żoną” słucham teraz co panie tutaj maja do powiedzenia smile

2,959

rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Jak każda kobieta .............. a teraz napisz, że mój problem w randkowaniu nie wynika z niskiego wzrostu

2,960

rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

No bo co w tym dziwnego? Każdy woli atrakcyjnych, tylko pod wieloma względami wink

Problem w tym, kiedy po takim tekście typu " mogłabym być jego żoną" wnioskuje sie, żę KAŻDA kobieta rzuci w diabły aktualnego partnera i ruszy w tango z tym wysokim amantem smile

2,961

Kremik napisał/a:
rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Jak każda kobieta .............. a teraz napisz, że mój problem w randkowaniu nie wynika z niskiego wzrostu

Tam musi być cos jeszcze. Inaczej żaden niski mężczyzna nie miałby kobiety. Albo masz w sobie coś, co powoduje, że kobiety wieją, albo po prostu masz pecha i jeszcze nie spotkales odpowiedniej.

No tak, lubię wysokich i przystojnych i niższych przystojnych też. Ogólnie lubię patrzeć  na przystojnych mezczyzn ( tzn dla mnie, bo innej kobiecie może nie podobać się mężczyzna, który podoba się mi).

2,962

Rossanko, powodzenia w zmaganiach smile

2,963

To powiedz mi, jakim cudem można się zauroczyć kimś w Internecie, kimś kogo się nawet na oczy nie widziało, nie mówiąc już o jego wzroście, tylko i wyłącznie na podstawie rozmowy z tym kimś?

Jakieś szczeniackie podchody.

Johnny89 napisał/a:

Ten post dedykuje Kremlikowi i Rumuńskiemu , 5 lat temu pracowałem z kobieta 38 lat atrakcyjna , na sklep wpada typ około 2 m może 1m95 dobrze zbudowany po jego wyjściu słyszę od niej uwaga „ mogła bym być jego żoną” słucham teraz co panie tutaj maja do powiedzenia smile

Nie dziwi mnie to kompletnie big_smile

bagienni_k napisał/a:

Problem w tym, kiedy po takim tekście typu " mogłabym być jego żoną" wnioskuje sie, żę KAŻDA kobieta rzuci w diabły aktualnego partnera i ruszy w tango z tym wysokim amantem smile

Słuchaj czy mogę Ciebie prosić, abyś przestał tak ostro tutaj Simpować? Dzięki! smile

2,964

bagienni_k napisał/a:
rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

No bo co w tym dziwnego? Każdy woli atrakcyjnych, tylko pod wieloma względami wink

Aż tak to nie. Co z tego jak wysoki I przystojny a może okazać się bucem, albo awanturnikiem, albo fanatykiem religijnym, czy ciepła kluchą.

Z  resztą ślub to nie taka drobnostka, tu się trzeba dobrze zastanowić, czy w to wchodzić czy nie. To dla kobiety stresujące. Ale może zależy od osoby.

2,965

bagienni_k napisał/a:

Rossanko, powodzenia w zmaganiach smile

Ja się tu tylko odstresowuje. Nie biorę na poważnie.

Nie pytałam o podchody, na dodatek szczeniackie, a o to jak to możliwe aby uważać kogoś za interesującą osobą, nie wiedząc nawet jak ona wygląda?

2,967 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 23:21:26)

Johnny89 napisał/a:

Nie dziwi mnie to kompletnie big_smile

bagienni_k napisał/a:

Słuchaj czy mogę Ciebie prosić, abyś przestał tak ostro tutaj Simpować? Dzięki! smile

Nie zrobi Ci tej przyjemnośći, bo nie mam w zwyczaju słuchać nikogo, kto ode mnei czegoś żąda, tym bardziej, jeśli jest to anonimowe konto w necie. W dodatku z przewróconymi klepkami w głowie.
Nie widzę w tym tez simpowania, dlatego z powodzeniem sobie tutaj będę pisał, chociaż nie wiem, czy ma to jakiś sens, poza beką z waszej skrzywionej rzeczywistości..

Jeśli w moim cytacie było simpowanie, to pozostaje mi życzyć jak najszybszej i jak nabardziej wstrząsowej terapii a temu, kto Was postawi na nogi już się Nobel należy..

Rossanko, to co wyżej napisałaś jest oczywiste, ale jak widać jedynie dla myślącego, rozumnego człowieka a nie jakiś odszczepieńców, którym we łbach pomieszało..

2,968

Johnny89 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Ponad 10 lat wstecz to jak by nie patrzeć sporo , napisze tak chciałbym w to
wierzyć , ale nie mogę bo życie pokazuje definitywnie co innego ,niestety i sam wiem to z własnego doświadczenia  wygląd jest wizytówką każdego i to on robi za pierwsze wrażenie tym bardziej że za młodu chcąc nie chcąc nasłuchałem się gadki moich sióstr na temat facetów, i wiem że główne ich odrzucenia czy zmiana partnera wiązały się głównie z wyglądem i tego zaprzeczyć nie mogę chyba rozumiesz

Młode siksy mają inną logikę. Jak mialam 16-18 lat to też dla mnie się liczył najprzystojniejszy chłopak w szkole, bo wtedy nie myśli się dlugofalowo, tylko w zakresie chodzenia przez kilka tygodni i zawiści koleżanek. Większość dorosłych kobiet nie kieruje sie takimi przesłankami.

Ile ja się w życiu nasłuchałam  od różnych panów Mieciow hydraulików, czy szatniarzy na studiach, albo mechaników samochodowych w wieku moich rodziców, że mogłabym być ich żoną.
Miałam to brać na serio?

2,969

Hehe słuszna uwaga Rossanko.

To ja się zgłaszam! Nigdy nie spotykałam się z obcokrajowcem, lubię jasna karnację u mężczyzn, lubię regularne rysy twarzy, wzrost jest mi obojętny. I co teraz że mną będzie?

2,970

Gratuluję dziewczyny cierpliwości, mnie już by dawno kurwica wzięła xD

2,971

Najbardziej absurdalny wniosek wieczoru: Polki odbierają polskim facetom szansę na związek, bo spotykają się z obcokrajowcami lol.

Czy Wy czasem myślicie nad tym co piszecie, czy frustracja zupełnie zalała Wam lewą półkulę mózgową, czyli tę odpowiedzialną za logiczne myślenie?

Idę po popcorn big_smile.

Edit:

jakis_czlowiek napisał/a:

Gratuluję dziewczyny cierpliwości, mnie już by dawno kurwica wzięła xD

Widzę, że nawet Bagiennika już wzięła, który jest dla mnie uosobieniem taktu i cierpliwości. Macie nadzwyczajny dar, panowie frustraci! big_smile

2,972 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-17 00:02:30)

Nie pytałam o podchody, na dodatek szczeniackie, a o to jak to możliwe aby uważać kogoś za interesującą osobą, nie wiedząc nawet jak ona wygląda?

No to po prostu zauroczenie.
To jeszcze nie jest miłość. Można zauroczyć się pisaniem przez internet z kimś, tak samo jak odnowioną elewacją budynku wielorodzinnego.
Tyle i wszystko.

lody miętowe napisał/a:

Nigdy nie spotykałam się z obcokrajowcem, lubię jasna karnację u mężczyzn, lubię regularne rysy twarzy, wzrost jest mi obojętny. I co teraz że mną będzie?

Nigdy się nie spotykałaś z obcokrajowcami, lecz jakbyś zaczęła to zmieniłabyś zdanie.
Umów się na ONS z jakimś Panem z Turcji to inaczej zaczniesz rozmawiać z nami.

Olinka napisał/a:

Najbardziej absurdalny wniosek wieczoru: Polki odbierają polskim facetom szansę na związek, bo spotykają się z obcokrajowcami lol.

Jeżeli Polka spotyka się z Niemcem to nie spotyka się z Polakiem
Z worka odejmujemy jedną Polkę i zostaje nam Polak bez pary.

Olinka napisał/a:

Macie nadzwyczajny dar, panowie frustraci! big_smile

Czy wiesz w ogóle co oznacza termin ,,frustrat"?

2,973

Czy wiesz w ogóle co oznacza termin ,,frustrat"?

Oczywiście. Te pojęcia znane są mi jeszcze z czasów szkoły średniej, kiedy to na psychologii omawialiśmy emocje, potem wiedzę z tego zakresu już tylko pogłębiłam wink.
W tym miejscu jak najbardziej podtrzymuję, co napisałam.

2,974

Olinka napisał/a:

Oczywiście. Te pojęcia znane są mi jeszcze z czasów szkoły średniej, kiedy to na psychologii omawialiśmy emocje, potem wiedzę z tego zakresu już tylko pogłębiłam wink.
W tym miejscu jak najbardziej podtrzymuję, co napisałam.

Rozumiem, ja się w tym miejscu nie zgodzę, żeby nazywać mnie frustratem.
Żyję bez związku całe życie i będę żył w tym trybie do końca swoich dni i nie muszę nikomu niczego udowadniać.

2,975 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-02-17 00:26:22)

Sam mnie wpychasz Żołnierzu w ramiona jakiegos Turka, a później płaczesz że Polki nie oglądają się za Polakami, sam sobie w kolano strzelasz wink podziękuję, postoję...w czym ten rzeczony Turek jest lepszy od Polaka? Hmmm? Mówiłam ze nie gustuje w ciemniejszej karnacji, to jakie mają atuty, których nie mają Polacy?

2,976

lody miętowe napisał/a:

Sam mnie wpychasz Żołnierzu w ramiona jakiegos Turka, a później płaczesz że Polki nie oglądają się za Polakami, sam sobie w kolano strzelasz wink podziękuję, postoję...

Aaa, czyli jednak przez chwilę brałaś to pod uwagę big_smile I gdzie tu wierność względem polskich mężczyzn? wink

No to po prostu zauroczenie.
To jeszcze nie jest miłość. Można zauroczyć się pisaniem przez internet z kimś, tak samo jak odnowioną elewacją budynku wielorodzinnego.
Tyle i wszystko.

Acha big_smile Ale jak od razu widać że ktoś ma czarną skórę to to już jest miłość big_smile

2,978

Nie, nie brałam smile proszę nie wyciągać złych wnioskow, gdzie nie ma ku temu żadnych podstaw

2,979

lody miętowe, jak zarzekniesz się, że nigdy nie fantazjowałaś o obcokrajowcu to przyznam Ci rację smile
Dla przykładu Panna Szlachetnego Rodu nie chciała się zarzec, że nie spotykała się z obcokrajowcami. Podobnie Beyondblackie

Jak mi nie wierzysz to przeczytaj wcześniejsze wpisy.

2,980

lody miętowe, jak zarzekniesz się, że nigdy nie fantazjowałaś o obcokrajowcu to przyznam Ci rację smile

Ale co jest złego w fantazjowaniu? Od fantazjowania do realnej rzeczy trochę daleka droga.

2,981

Naprawdę nie fantazjowałam smile nie odpowiedziałeś w czym taki Turek jest lepszy od Polaka? Inna karnację zostawiamy, bo już powiedziałam że mnie ciemna nie jara, także?

2,982 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-17 00:34:10)

jakis_czlowiek, w fantazjowaniu nic. Tylko dziewczyny boją się zarzec na panująca prawdę smile

lody miętowe napisał/a:

Naprawdę nie fantazjowałam smile nie odpowiedziałeś w czym taki Turek jest lepszy od Polaka? Inna karnację zostawiamy, bo już powiedziałam że mnie ciemna nie jara, także?

Czarnoskórzy bardziej się podobają białym kobietom ze względu na ,,egzotykę".

Ale jakie to ma znacznie jakiego kraju obywatelstwo ma człowiek? big_smile A jak ma podwójne, polskie i innego kraju, to co?

2,984

Ale jakie to ma znacznie jakiego kraju obywatelstwo ma człowiek? big_smile A jak ma podwójne, polskie i innego kraju, to co?

Widzisz, dalej się nie zarzekłaś, że nie spotykałaś się z obcokrajowcem.
Cały czas przekierowujesz temat na inne tory, niedojrzałe sad

2,985

Odpowiedziałeś nie odpowiadając wink ja się nie pytałam o inne kobiety, tylko tyczyło się mnie, bo tak zachęcałeś abym sje z jakims umówiła. Nie przekonałeś mnie wink

2,986

lody miętowe napisał/a:

Odpowiedziałeś nie odpowiadając wink ja się nie pytałam o inne kobiety, tylko tyczyło się mnie, bo tak zachęcałeś abym sje z jakims umówiła. Nie przekonałeś mnie wink

Zgodnie z danym słowem - przyznaję Ci rację, że nie fantazjowałaś o czarnoskórych mężczyznach.
Ledwo w to wierzę ale jestem zmuszony.

2,987 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-02-17 00:40:54)

Dziękuję za przyznanie racji smile myślisz że tylko ja taka jedna na świecie jestem? Tylko ja mam takie upodobania? Pytanie retoryczne

2,988 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-17 00:41:55)

lody miętowe napisał/a:

Dziękuję za przyznanie racji smile myślisz że tylko ja taka jedna na świecie jestem? Tylko ja mam takie upodobania?

Nie Ty jedna ale strzelam bez prochu, że bardzo duża, nieoszacowana część białych kobiet dałaby się pochlastać za ONS ze śniadym mężczyzną.
Są ku temu powody.
Przeczytaj cały wątek od początku to zrozumiesz.

2,989

Rozumiem, ja się w tym miejscu nie zgodzę, żeby nazywać mnie frustratem.

Ja się nie pytam czy się zgadzasz, ja po prostu w pełni świadomie stwierdziłam fakt.

Pomijam przy tym, że Ty jakoś nie bierzesz pod uwagę naszych emocji i tego, że w pewnych punktach nas po prostu obrażacie, wmawiając rzeczy, które nie mają pokrycia w rzeczywistości.

2,990

Czytam wątek od początku, nawet tutaj pisałam, ale oczywiście moje wypowiedzi przeszły bez echa, bo nie wpisywały się w promowane tutaj standardy.
Nie jestem też jakąś rasistka, żeby nie było wink Ot taki mam gust co do męskiej urody i tyle. Przecież ludzie zakochuja się nie w kolorze skory, narodowosci itp tylko w konkretnym człowieku, za to jaki jest, co sobą reprezentuje itd.

Posty [ 2,926 do 2,990 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 44 45 46 47 48 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024