30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 42 43 44 45 46 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,796 do 2,860 z 31,047 ]

2,796 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-16 00:09:28)

Odp: 30lat i cały czas sam
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

To mam jeszcze szanse coś przeżyć big_smile

Jeżeli jesteś białą heteroseksualną kobietą to załóż Tinder.
Powinnaś dostawać kilka (jak nie kilkanaście) propozycji matrymonialnych tygodniowo.
Jak jesteś do tego jeszcze młoda to wskaźnik ten będzie wynosił kilkadziesiąt takich ofert.

PESEL bez znaczenia wink

Zobacz podobne tematy :

2,797

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Twój schemat działania jest identyczny jak u milionów kobiet, czyli zamiast 3 razy uderzyć się w pierś i powiedzieć: ,,tak, to była moja wina, fantazjowałam o innym facecie będąc z Miśkiem", to Ty nie przyznasz się do winy całkowitej, tylko będziesz próbowała za wszelką cenę to sobie zracjonalizować

Takie fantazje czy zauroczenia nie robią się z niczego. Ty mi wmawiasz, że w naturze mam rozglądanie się na boki- bo wiadomo, kobietom ufać nie można- a ja Ci napiszę, że po prostu w związkach pojawiają się problemy, które można przezyciężyć.

Takie nastawienie mówi więcej o Tobie, niż mnie. Ty kobiet nie lubisz, zazdrościsz im i uważasz za klamczynie. Tu leży powód Twojego singielstwa, a nie w ciemnych Mokembe czy Alvaro.

To mam jeszcze szanse coś przeżyć big_smile

Jeżeli jesteś białą heteroseksualną kobietą to załóż Tinder.
Powinnaś dostawać kilka (jak nie kilkanaście) propozycji matrymonialnych tygodniowo.
Jak jesteś do tego jeszcze młoda to wskaźnik ten będzie wynosił kilkadziesiąt takich ofert.

PESEL bez znaczenia wink

Dobre, dobre big_smile Jeszcze młoda vs pesel bez znaczenia tongue

2,799

Psycholog Na Niby napisał/a:

Ech.. pieprzona loteria genowa. Ale mam mercedesa, może to coś pomoże?

Zardzewiałe W203 czy CLA 45 AMG?

Jak to pierwsze to nawet nie bierzemy tematu pod uwagę.
W drugim przypadku naprawdę mógłbyś wyrywać płodne Julki z insta nawet jakbyś był 6/10
Przy 5/10 to musiałbyś już mieć Brabusa.

Brabus G wagon.. rata leasingowa by była z 20k/msc, wkład z 200-300k i to wszystko dla jakiejś Julki z instagrama? Chyba podziękuje.

2,800

Beyondblackie napisał/a:

Takie nastawienie mówi więcej o Tobie, niż mnie. Ty kobiet nie lubisz, zazdrościsz im i uważasz za klamczynie. Tu leży powód Twojego singielstwa, a nie w ciemnych Mokembe czy Alvaro.

Dlaczego uważasz, że kobiet nie lubię? big_smile
Czego zazdroszczę kobietom?

Pomieszałaś strasznie wszystko sad Szkoda...

Brabus G wagon.. rata leasingowa by była z 20k/msc, wkład z 200-300k i to wszystko dla jakiejś Julki z instagrama? Chyba podziękuje.

Tak wygląda obecnie rynek matrymonialny.
Nie miej do mnie za złe, że woda jest mokra.

Czego zazdroszczę kobietom?

No Kremik Twój kumpel, zazdrości makijażu, a Ty? big_smile

2,802

Tak wygląda obecnie rynek matrymonialny.
Nie miej do mnie za złe, że woda jest mokra.

No dobra ale jak jestem 4/10 i mam zakola to nie można coś tańszego? Przecież to się nie opłaca, za te pieniądze to bym miał prostytutki 9/10 do końca życia.

2,803 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-16 00:21:15)

No Kremik Twój kumpel, zazdrości makijażu, a Ty? big_smile

Niczego.
Sam jestem kowalem swojego losu.

Na pewno kobiety mają fajnie w tym, że łatwiej jest im dostać seks i związek bo mniej muszą się wysilać na rynku matrymonialnym.
Kobieta się popłacze i wszyscy faceci lecą na ratunek. Mężczyzna jak się popłacze to będą z niego robić jaja.
Dziewczyny nie muszą iść na wojnę ginąc w okopach itp.

Cała lista tego jest.

Nie zazdroszczę im tego bo ja jako facet też mam jakieś plusy/przewagi nad płcią przeciwną.

No dobra ale jak jestem 4/10 i mam zakola to nie można coś tańszego? Przecież to się nie opłaca, za te pieniądze to bym miał prostytutki 9/10 do końca życia.

Kremika zapytaj, on bardziej zna się na tych cyferkach 1-10/10.

2,804

Kremik napisał/a:

A co ma zrobić niski facet? Jak się wziąć za siebie gdy powód odrzucenia leży w mankamentach fizycznych

Wkleję bo chcę by Olinka przeczytała (...)

Poczułam się co najmniej wyróżniona wink, ale to nie było potrzebne, bo zwykle, choć przyznam, że nie zawsze, staram się czytać wszystkie posty, zatem brat bliźniak wklejonego nie umknął mojej uwadze. Niemniej nie rozumiem dlaczego tak duży nacisk położyłeś na ten konkretny post, przecież to wszystko już było i to po kilkanaście razy smile.

Za to z przekory oznajmiam, że mój syn kilka tygodni temu był na ślubie i weselu przyjaciółki swojej dziewczyny. Dziś dostałam do obejrzenia zdjęcia z tej imprezy. Przypomnę, że syn ma lat niewiele ponad dwadzieścia. Sam jest wysoki, wysportowany, ma ładną, męską sylwetkę (przy tym nie ma ani specjalnego zarostu, ani kwadratowej szczęki, co podobno też jest konieczne cool), ale już kolega, czyli świeżo upieczony małżonek, jest niski, raczej chuderlawy, włosy lekko przerzedzone, twarz zupełnie przeciętna, choć niebrzydka, a obok niego na zdjęciach widzę śliczną dziewczynę, już żonę. I nie, to nie był żaden fotoszop. Pytanie do Ciebie, Kremiku, brzmi: jak to możliwe? wink

I co, Twoje naukowe badania po raz n-ty w życiu kompletnie się NIE sprawdzają.

Kremik napisał/a:

Doskonale Olinko, doskonale smile Słusznie zauważyłaś. Mężczyznom podobają się RÓŻNE sylwetki kobiet.

Pójdę jeszcze dalej - kobiety też NIE mają jednego uniwersalnego, preferowanego typu męskiej urody. I choćbyś nie wiem jak bardzo usiłował zaklinać rzeczywistość, to tak po prostu jest i z tym się nie dyskutuje. Koniec i kropka.
I choćby biorąc pod uwagę mnie i moje koleżanki, to w tej kwestii niesamowicie się rozjeżdżamy.

2,805 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-16 00:51:39)

Olinka napisał/a:

ale już kolega, czyli świeżo upieczony małżonek, jest niski, raczej chuderlawy, włosy lekko przerzedzone, twarz zupełnie przeciętna, choć niebrzydka, a obok niego na zdjęciach widzę śliczną dziewczynę, już żonę. I nie, to nie był żaden fotoszop. Pytanie do Ciebie, Kremiku, brzmi: jak to możliwe? wink

Nie wspomniałaś już jakiego koloru skóry był ten świeżo upieczony mąż.
Mam nadzieję, że niczego nie ukrywasz?

2,806 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-02-16 02:15:42)

Chłopaki, ja czytając to prawie się porzygałam. Autentyk. Dałam radę nadrobić jedną stronę i mój organizm powiedział „dość albo puścisz pawia za chwilę”. O jakim dobrym charakterze swoim piszecie? Żaden dobry charakter przez was nie przemawia. Przeciwnie. Paskudny charakter. Koleżanki być może intuicyjnie was wyczuwają i nie dają się nabrać na jakieś sztuczki i bycie miłym. Nie czaicie bazy.

Edit: Jeśli chcecie wykorzystywać badania naukowe musicie znać metodologię i jej ograniczenia, aby mieć z nich jakikolwiek pożytek. Chłopaki z wykopu pojęcia o tym nie mają. Wy też. Zatem błądzicie, nie ma innej opcji hmm Za głupi jesteście na badania naukowe hmm Ups. Nawet na te głupie tongue

2,807

Olinka napisał/a:

ale już kolega, czyli świeżo upieczony małżonek, jest niski, raczej chuderlawy, włosy lekko przerzedzone, twarz zupełnie przeciętna, a obok niego na zdjęciach widzę śliczną dziewczynę, już żonę. I nie, to nie był żaden fotoszop. Pytanie do Ciebie, Kremiku, brzmi: jak to możliwe? wink

Nie wspomniałaś już jakiego koloru skóry był ten świeżo upieczony mąż.
Mam nadzieję, że niczego nie ukrywasz?

Buahahahahah mocne smile zapomniała dodać również czy aby jego tatuś nie obraca dobra manianą $ inaczej to
Nie ma prawa bytu smile

2,808

Deep prosze Cię oszczędź mam rozumieć ze macie zdolności kinetyczne czy jakoś tak ?

2,809

Dżoni, ty zgłupiałeś do reszty czy musisz sobie żółci gdzieś upuścić po tych pięknych oczętach, które ośmieliły się nie dać numeru obcemu facetowi? Weź, pomorsuj. Klepki ci wrócą na miejsce, może… hmm

2,810

DeepAndBlue napisał/a:

Dżoni, ty zgłupiałeś do reszty czy musisz sobie żółci gdzieś upuścić po tych pięknych oczętach, które ośmieliły się nie dać numeru obcemu facetowi? Weź, pomorsuj. Klepki ci wrócą na miejsce, może… hmm

Ja nie zgłupiałem tylko stwierdzam fakty i nie robię chłopakowi nadziei że jest inaczej ,a to że podniosłem dziewczynie samoocenę a sam zrobiłem z siebie idiotę to cóż trudno zapewne czarnuch nie musiałby się nawet o cokolwiek pytać smile

2,811

Johnny89 napisał/a:

Deep prosze Cię oszczędź mam rozumieć ze macie zdolności kinetyczne czy jakoś tak ?

Masz na myśli telekinezę? Bo kineza to troszkę inna rzecz.
I co ma piernik do wiatraka? Może chodzi ci o telepatię? O co ci chodzi?

2,812 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-02-16 02:35:14)

Johnny89 napisał/a:

Ja nie zgłupiałem tylko stwierdzam fakty i nie robię chłopakowi nadziei że jest inaczej ,a to że podniosłem dziewczynie samoocenę a sam zrobiłem z siebie idiotę to cóż trudno zapewne czarnuch nie musiałby się nawet o cokolwiek pytać smile

A więc zgłupiałeś i to jedyny fakt.
Ja Kremikowi też nadziei robić nie będę, bo nie ma za grosz charakteru. To już buc maluje się przyjemniej. Jedyna nadzieja w tym, że młody i wyrośnie z tego ale Ty? Po co się cofasz w rozwoju?
Edit: ale jak już się cofasz to zróbże potem dwa kroki do przodu. Szkoda patrzeć jak się chłopaki marnują przez te idiotyzmy.

2,813

DeepAndBlue napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

A więc zgłupiałeś i to jedyny fakt.
Ja Kremikowi też nadziei robić nie będę, bo nie ma za grosz charakteru. To już buc maluje się przyjemniej. Jedyna nadzieja w tym, że młody i wyrośnie z tego ale Ty? Po co się cofasz w rozwoju?
Edit: ale jak już się cofasz to zróbże potem dwa kroki do przodu. Szkoda patrzeć jak się chłopaki marnują przez te idiotyzmy.

A ja mam wrażenie że zrobiłem z 5 kroków do przodu smile

2,814

Johnny89 napisał/a:

Buahahahahah mocne smile zapomniała dodać również czy aby jego tatuś nie obraca dobra manianą $ inaczej to
Nie ma prawa bytu smile

Niczego nie zapomniała.

Przy okazji wspomnę, że istnieje bardzo mądra, złota zasada, że jak się czegoś nie ogarnia, to zawsze lepiej milczeć niż się pogrążać.

2,815

Zrobiłeś Dżoni, 5 kroków do przodu ale najpierw dostałeś obuchem w łeb, zakręciło ci się w głowie i cholera wie w którym kierunku te 5 kroków zrobiłeś. Po owocach poznasz wink

2,816

Wstrzymywałem się aby to napisać bo to będzie dość drastyczne , ale jednak polecę po całości , mam 3 siostry każda z nich ożeniła się z facetem nie niższym niż 1m80 mimo że same nie maja więcej niż 1m60 , jeszcze w czasie kiedy było modne gadu gadu byłem u jednej siostry w Rzeszowie na wakacjach , pewnego pięknego dnia wstałem rano była w pracy odpaliłem komputer i po czasie wyskoczyła wiadomość  od jej koleżanki pisało „z Dawidem było cudownie miał takiego dużego nie to co
Paweł „ na co moja siostra odpisała „zazdroszczę” i wiecie co nie było by w tym
nic dziwnego gdyby to że jak się okazało Dawid byl nigga , i jak się potem okazało dał kosza tej ze koleżance a dokładnie Kamili pamietam że nie mogła przez dłuższy czas dojść do siebie mimo iż byli razem aż 3 tygodnie smile nie mogę naprawdę zrozumieć tego waszego zakłamania i wciskania kitów jaki to wygląd nie jest ważny bo mamy znajomych którzy itd itd każda z was prędzej wyląduje w łóżku z wysportowanym wysokim przystojnym facetem lub czarnoskórym ,niż z niskim chudym chłopaczkiem i na prawdę nie widzę sensu najmniejszego temu zaprzeczać i chyba zaczynam dostrzegać że co niektórym z was zaczyna brakować tutaj już argumentów i same się już gubicie w tym
co piszecie

2,817

Beyondblackie napisał/a:

Ty kobiet nie lubisz, zazdrościsz im i uważasz za klamczynie.

Bolesław Prus wielkim pisarzem był. Jego bohater Wokulski, gdy już się połapał co z nim wyczynia panna Izabela, na stacji kolejowej powiedział pamiętne słowa. Brzmiały one mniej więcej tak. Trzeba uważać z odsłanianiem prawdziwej natury kobiet, można spotkać się z problemami nie tylko z ich strony. 
Oczywiście można by powiedzieć, że Prus też za kobietami nie przepadał, może im zazdrościł pozycji. smile

Legat napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Ty kobiet nie lubisz, zazdrościsz im i uważasz za klamczynie.

Bolesław Prus wielkim pisarzem był. Jego bohater Wokulski, gdy już się połapał co z nim wyczynia panna Izabela, na stacji kolejowej powiedział pamiętne słowa. Brzmiały one mniej więcej tak. Trzeba uważać z odsłanianiem prawdziwej natury kobiet, można spotkać się z problemami nie tylko z ich strony. 
Oczywiście można by powiedzieć, że Prus też za kobietami nie przepadał, może im zazdrościł pozycji. smile

Skoro już tak, to Wokulski może być winny sam sobie, że "poleciał" wyłącznie na urodę panny Izabeli. Była te słynne 10/10 ale nie każda kobieta jest piękną, próżna i pustą lalką.

2,819

Różnica między Paniami a "nieśmiertelnym trio" męskich frustratów w tym wątku jest taka, że Panie nie zaprzeczają temu, co Panowie podają...Naotmiast jakimś dziwnym trafem Koledzy sa ślepi i głusi na przykłady i argumenty Pań. To odszukiwanie się drugiego dna, jak choćby koniecznie wysokiego statusu materialnego niby brzydkiego faceta to już brzmi żałośnie..

To może zapytam jeszcze raz(nie wiem już który) dlaczego, mimo mojego wzrostu (173 cm) i białej rasy( z tą rasa to już przegięcie) udało mi sie jakimś cudem być przynajmniej na tych kilku randkach? Jakim cudem w ogóle jakieś kobiety były mną zainteresowane?
Nie, nie łaził za mną cały tabun napalonych "lasek" ani żadna z nich nie mdlała na mój widok..(chyba nie o to chodzi). No  i rzecz jasna, jeśli 1,2  10 czy 50 kobiet nie zwracały na mnei uwagi to nie przekładałem tego na całą populację. Dlaczego? Ano może dlatego, że jednak kandydatki na partnerkę szukałbym, hmm, zastanówmy się, wśród osób o podobnych do mnie poglądach, charakterze czy zainteresowaniach, gdzie wtedy co najwyżęj jakąś można do siebie przekonać..

Noż ku** , nie mam pojęcia...

2,820

bagienni_k napisał/a:

To może zapytam jeszcze raz(nie wiem już który) dlaczego, mimo mojego wzrostu (173 cm) i białej rasy( z tą rasa to już przegięcie) udało mi sie jakimś cudem być przynajmniej na tych kilku randkach? Jakim cudem w ogóle jakieś kobiety były mną zainteresowane?

Odpowiedź jest prosta. Dawałeś atencję, może byleś zabawny, może wystarczyło, że je wysłuchałeś. Miałem znajomego gdzieś tez taki wzrost. Dużo kobiet za to nawet szło z nim do łóżka.

2,821 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-16 11:02:32)

Legat napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Odpowiedź jest prosta. Dawałeś atencję, może byleś zabawny, może wystarczyło, że je wysłuchałeś. Miałem znajomego gdzieś tez taki wzrost. Dużo kobiet za to nawet szło z nim do łóżka.

Nie no, to jest przecież śmiech na sali.

Mój były partner był mniej więcej tego wzrostu. Też się teraz zastanawiam jakim cudem big_smile

2,822

Bagiennik Bo Panowie to z tych co niuansów nie łapią i literatury pięknej nie kumają. Wokulski sam sobie był winny ale to niuans… wink Zrozumieć literaturę… za trudna.
Panowie to by się dogadali z laseczkami od bodypositive co skwierczą, że żaden chłop otyłych feministek nie chce, a to niedobrze tak, mają chcieć, bo jak nie to są fatfobami, faszystami, rasistami, pustakami lecącymi na wieszaki itd Tak! Ci wysportowani wysocy przystojni faceci mają je chcieć! I tu znowu są rozmowy o niuansach ale to za trudna rzecz.
Wygląd ma znaczenie a dla chłopaków tu podstawowe wręcz, jedyne, nie ma nic poza wyglądem. Dżoni zakochał się w pięknych oczach… nie w brzydkich. No ej, Dżoni. Podwójne standardy masz?
Wygląd się liczy- fakt. Nie tylko wygląd się liczy- fakt. I jak to pogodzić? Za trudna tongue

DeepAndBlue napisał/a:

Bagiennik Bo Panowie to z tych co niuansów nie łapią i literatury pięknej nie kumają. Wokulski sam sobie był winny ale to niuans… wink Zrozumieć literaturę… za trudna.

Tak to jest, kiedy czyta się wyłącznie streszczenia.

2,824 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 11:10:54)

Legat Sory, ale w takim razie CO Twoim zdaniem, na SAMYM POCZĄTKU, ma ktokolwiek zaoferować drugiej osobie? Pomijając już ten wygląd, bo jeśli ktoś się zacznie odzywać w sposób, delikatnie mówiąc, średni, to nawet najpiękniejsza perła staje się zwykłym otoczakiem big_smile
Z atencją bywa różnie, niektórzy oczekują jej za dużo, ale co ja mam właściwie robić, aby kogokolwiek przyciągnąć? No, wydaje mi się, że właśnie jakoś zainteresować sobą, czyli np w grę wchodzi poczucie humoru albo zdolność wysłuchania tego, co druga osoba ma do powiedzenia..?Rozmowa, otwarcie się przed kimś? Nie przepadam specjalnie za kimś, kto oczekuje uwagi i zabiegania 24h/dobę, ale jakoś trzeba zacząć i pokazać, żę nam zależy..
Tutaj jest forsowany jakiś trend, który zdaje się głosić, że po samym wyglądzie faceta kobieta traci wszystkie zmysły i idzie za facetem jak pies za panem?

Poza tym, mam wrażenie, żę cały czas mowa jest tutaj o poszukiwaniu "partnerki" na jakąś tam krótką przygodę czy przelotną znajomość. Dodatkowo, jeśli ktoś dostawał tyle razy kosza, to od razu zastanawia mnie to, że mógł robić to w nieodpowiedni sposób(jakieś wyuczone taktyczne gierki), albo w nieodpowiednich miejscach z nieodpowiednimi osobami, albo zwyczajnie za wcześnie i za każdym razem płoszył potencjalną kandydatkę.

2,825 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-02-16 11:18:39)

Legat napisał/a:

Nie no, to jest przecież śmiech na sali.

Dlaczego? Ten kolega był niski, średnio rozgarnięty, miał masę kompleksów, ale miał dar do kobiet, przede wszystkim miał gadane i był odważny. Z kolegami zazdrościliśmy mu tej smykałki. smile
Nawet to pasuje do tego amanta panny Izabeli od Prusa, któremu Wokulski nagadał. smile

2,826

No, to w końcu, po prawie 50 stronach wyszło na to, że oprócz wyglądu coś się jednak liczy big_smile

2,827

bagienni_k napisał/a:

No, to w końcu, po prawie 50 stronach wyszło na to, że oprócz wyglądu coś się jednak liczy big_smile

Co się liczy? Jak myślisz kogo panna Izabela wybrała by na męża? Wokulskiego, czy tego z pociągu, niezaradnego, ale mającego smykałkę do kobiet i znającego jej naturę?

Legat napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Co się liczy? Jak myślisz kogo panna Izabela wybrała by na męża? Wokulskiego, czy tego z pociągu, niezaradnego, ale mającego smykałkę do kobiet i znającego jej naturę?

Czy Ty w ogóle czytałeś "Lalkę" i wiesz jaki jest sens tej powieści?

2,829 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-02-16 12:17:13)

Czytałem 3 razy, ale dawno temu. Ale chętnie sobie doczytuje co ciekawsze fragmenty. Ten na stacji kolejowej wg mnie był genialny, a przekaz uniwersalny. smile
Ciekawy jestem jaki był sens Lalki wg ciebie? Dla mnie jest tam kilka mądrych rzeczy do wykorzystania. A jak wiadomo Prus jechał ostro z rzeczywistością w przeciwieństwie np. do Sienkiewicza.

2,830

Legat, to się kurde smykałki do kobiet naucz, i bedzie Ci dane big_smile

2,831

Beyondblackie napisał/a:

Proste.

2,832

Beyondblackie napisał/a:

Spokojna twoja rozczochrana. smile Daje się radę. smile Tylko trudno się czyta te głupotki wypisywane w tym wątku i to z obu stron sceny politycznej. smile

2,833

bagienni_k napisał/a:

Różnica między Paniami a "nieśmiertelnym trio" męskich frustratów w tym wątku jest taka, że Panie nie zaprzeczają temu, co Panowie podają...Naotmiast jakimś dziwnym trafem Koledzy sa ślepi i głusi na przykłady i argumenty Pań. To odszukiwanie się drugiego dna, jak choćby koniecznie wysokiego statusu materialnego niby brzydkiego faceta to już brzmi żałośnie..

Nie, nie łaził za mną cały tabun napalonych "lasek" ani żadna z nich nie mdlała na mój widok..(chyba nie o to chodzi). No  i rzecz jasna, jeśli 1,2  10 czy 50 kobiet nie zwracały na mnei uwagi to nie przekładałem tego na całą populację. Dlaczego? Ano może dlatego, że jednak kandydatki na partnerkę szukałbym, hmm, zastanówmy się, wśród osób o podobnych do mnie poglądach, charakterze czy zainteresowaniach, gdzie wtedy co najwyżęj jakąś można do siebie przekonać..

Noż ku** , nie mam pojęcia...

Ale koniec końców z randek nic nie wyszło
I jesteś sam prawda ?

2,834

Legat napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Spokojna twoja rozczochrana. smile Daje się radę. smile Tylko trudno się czyta te głupotki wypisywane w tym wątku i to z obu stron sceny politycznej. smile

Czyli nie tylko wygląd sie liczy? Czyli można przygruchać dziewczynę charyzmą i smykalką?

Oż, to herezje wypisujesz.

2,835

Legat napisał/a:

Tylko trudno się czyta te głupotki wypisywane w tym wątku i to z obu stron sceny politycznej. smile

Tylko, widzisz, żadna z nas tu nie zaprzecza, że wygląd jest ważny, ale też żadna nie napisała, że najważniejszy. Po prostu słabą fizyczność, choć po raz kolejny podkreślę, że jest to pojęcie bardzo względne, można nadrobić innymi walorami, zwłaszcza jeśli maja one wartość priorytetową. Kolejna kwestia jest taka, że mnóstwo kobiet wcale nie chce być z przystojniakami, bo obawiają się, że mogą być z tego kłopoty. Zresztą dokładnie tak, jak ogromna rzesza mężczyzn chętnie umówi się na randkę z piękną kobietą, chętnie pójdą z nią do łóżka, ale związku już z taką nie widzą, bo się tego zwyczajnie boją.

To wszystko jest bardziej skomplikowane i na pewno nie sprowadza się do kilku szczegółów typu wzrost, zarys szczęki czy kolor skóry, jak nam tu niektórzy Panowie usiłują mędrkować. Na szczęście mamy też kilka głosów rozsądku, bo inaczej zupełnie straciłabym wiarę w Wasz męski realizm i życiowy rozsądek.

Legat napisał/a:

Czytałem 3 razy, ale dawno temu. Ale chętnie sobie doczytuje co ciekawsze fragmenty. Ten na stacji kolejowej wg mnie był genialny, a przekaz uniwersalny. smile
Ciekawy jestem jaki był sens Lalki wg ciebie? Dla mnie jest tam kilka mądrych rzeczy do wykorzystania. A jak wiadomo Prus jechał ostro z rzeczywistością w przeciwieństwie np. do Sienkiewicza.

Według mnie?  A Twoim zdaniem wygląd to wszystko, czy liczy się jeszcze coś oprócz wyglądu? big_smile

2,837

Legat napisał/a:

Według mnie?

Nio. smile Dawaj. Nie lękaj się, Czas na popis wiedzy, bo ja podobno tylko streszczenia czytam. big_smile

2,838 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-16 13:27:49)

Legat napisał/a:
Legat napisał/a:

Według mnie?

Nio. smile Dawaj. Nie lękaj się, Czas na popis wiedzy, bo ja podobno tylko streszczenia czytam. big_smile

Masz odpowiedź w moim pytaniu.

A na co i kiedy jest czas, to ja decyduję.

2,839

Na tinderze, na fejku 42 letnia kobieta i to mocno przeciętna z wyglądu napisała w opisie, że uwielbia wysokich, przystojnych facetów. Mojemu fejkowi 30letiemu przystojnemu dała w prawo smile

A niby kobiety wraz z wiekiem przestają zwracać uwagę na wygląd u mężczyzn

Gdyby podobne wymagania miała

https://c.tenor.com/dbUiN1xmDsgAAAAC/sexy-boobs.gif

to bym się nie dziwił. Młoda, atrakcyjna dziewczyna

Ale kobieta 42 letnia, do tego ani za piękna, ani za zgrabna i takie wymagania

i wkurza mnie że mówi się, że to faceci są wzrokowcami. Kobiety nawet średnie z wyglądu są uznawane za ładne, a mężczyźni przeciętni są odbierani przez te przeciętne kobiety jako nieatrakcyjni i na to są badania

2,840 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 13:32:22)

Johny89 Zaskoczę Cię..

Widzisz,tak bywa, żę ludziom się nie udaje..
Składa się na to wiele czynników i czasami trzeba te klilka raqzy się spotkać, żeby się przekonać, żę to jednak nie to..Ba, ludzie po dłuższym nieraz czasie się rozchodzą..NAwet wtedy, kiedy okazuje się, że na początku jednego do drugiego przyciągnęła ich szczęka, wsoki wzrost czy śniada cera smile

2,841

Tak jak myślałem. big_smile Jest taka fajna biblijna zasada. Nie nakładajcie innym ciężarów, których sami unieść nie możecie.

Legat napisał/a:

Tak jak myślałem. big_smile Jest taka fajna biblijna zasada. Nie nakładajcie innym ciężarów, których sami unieść nie możecie.

Tej lektury akurat nie znam.

2,843

https://www.gwern.net/docs/psychology/o … inbox.html

Kremik napisał/a:

Na tinderze, na fejku 42 letnia kobieta i to mocno przeciętna z wyglądu napisała w opisie, że uwielbia wysokich, przystojnych facetów. Mojemu fejkowi 30letiemu przystojnemu dała w prawo smile

Kremik, Ty jak się szybko nie ogarniesz, to za 10 lat pozostaną Ci już tylko takie równolatki big_smile ale wtedy może się okazać, że i "nawet takie" nie zawieszą na Tobie oka tongue

2,845

Kremik robi badania nałukowe na tinderze tongue Lol. Dziecko neostrady tongue

2,846

Kremik napisał/a:

Na tinderze, na fejku 42 letnia kobieta i to mocno przeciętna z wyglądu napisała w opisie, że uwielbia wysokich, przystojnych facetów. Mojemu fejkowi 30letiemu przystojnemu dała w prawo

Ty naprawdę myslisz że ta kobieta szuka tam powaznego związku?
Nie wiem, czy naprawdę jesteś taki głupi czy udajesz...

2,847

Kremik napisał/a:

"Szukam nieatrakcyjnego fizycznie, po 60tce,  może byc zbyt otyły, nie podobać mi się z twarzy, oczekuje , że nie będzie mnie pociągał fizycznie i nie będę miała ochoty pójść z nim do łóżka " - takie ogłoszenie byłoby w porządku?

2,848

Beyondblackie napisał/a:

Czyli nie tylko wygląd sie liczy? Czyli można przygruchać dziewczynę charyzmą i smykalką?

Wielki Szu twierdził, że najlepszym hakiem są pieniądze. smile

2,849 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-02-16 13:42:48)

-

Nieprawda. Bo wzrost big_smile

2,851

DeepAndBlue napisał/a:

Kremik robi badania nałukowe na tinderze tongue Lol. Dziecko neostrady tongue

Otóż to big_smile big_smile big_smile

2,852

Aby coś mogło się nazywać nauką, to trzeba znaleźć odpowiednie źródła i metody...Inaczej jest szansa na jakiegoś antynobla albo inną Złotą Malinę big_smile

2,853

Ok fakty są takie, kobiety mają w dzisiejszych czasach mocno zawyżone wymagania. Nawet kiedy same są mocno przeciętne chcą ciacha.
Dziewczyna niska, z szerokimi ramionami, małymi piersiami i brakiem wcięcia w talii i tak będzie miała mimo kombinacji kilku niepożądanych cech większe powodzenie od niskiego faceta

ale pewnie to kolesie są wzrokowcami

2,854

bagienni_k napisał/a:

Johny89 Zaskoczę Cię..

Widzisz,tak bywa, żę ludziom się nie udaje..
Składa się na to wiele czynników i czasami trzeba te klilka raqzy się spotkać, żeby się przekonać, żę to jednak nie to..Ba, ludzie po dłuższym nieraz czasie się rozchodzą..NAwet wtedy, kiedy okazuje się, że na początku jednego do drugiego przyciągnęła ich szczęka, wsoki wzrost czy śniada cera smile

Tak tylko nam chodzi głównie o to ze ci z ta szczeka wzrostem i cera maja po prostu bez porównania łatwiej a wy to cały czas podważacie

2,855

Nie, Kremik. Masz po prostu paranoję i karmisz ją na wykopie. Mózg ci się od tego rozwarstwił i powtarzasz się jak zdarta płyta. Idź poszukaj koleżanek w ruchu bodypositive… i sobie razem jęczcie (mam nadzieję z przyjemności) i piszcie swoje bzdury na tłiterku.

2,856

Czy tylko mnie się wydaje że Kremik i Johnny to ta sama osoba?

2,857

diana45 napisał/a:

Czy tylko mnie się wydaje że Kremik i Johnny to ta sama osoba?

Nie zapewniam smile

2,858 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-02-16 15:48:28)

Żeby facet w tych czasach znalazł ładną dziewczynę(nie bardzo ładną) musi być z wyglądu super. Czyli koleś extra ciacho i wtedy ma ładną dziewczynę.
Dość przystojny czyli odpowiednikiem ładnej dziewczyny nie ma u takich szans. Częściej widuję ciacha 8 czy 9 u boku 6 lub 7 niż na odwrót.

Przeciętny facet nie ma wielkiego powodzenia. Może znajdzie dziewczynę, ale poniżej swojego poziomu, bo te na jego poziomie atrakcyjności, średnie laski wolą przystojnych.

Kiedyś w pubie usłyszałem rozmowę 2 kolesi. Jeden pytał drugiego. Jesteś podrywaczem dlaczego do tamtej nie podejdziesz, jest bardzo ładna.
Ów zwany podrywaczem odparł, w tym problem, jest za ładna. Ja tylko podchodzę do takich dziewczyn, u których wiem że sobie poradzę.

Wtedy nie wiedziałem co tamten koleś miał na myśli. Teraz wiem, że on zrozumiał największą tajemnicę uwodzenia. Podejrzewam, że podrywał mniej atrakcyjne kobiety od siebie i wtedy mu wychodziło. Czy to nie pokazuje, że kobiety zwracają na wygląd większą uwagę od mężczyzn?

Przyjęło się, że facet to świnia, że patrzy na wygląd. Ale to kobiety są w tym najlepsze. Przeciętne kleją się do ciach i oceniają przeciętnych mężczyzn na nieatrakcyjnych.

Przystojny umawia się z przeciętnymi, a ze świecą szukać przeciętnych chodzących na randki z ładnymi.

Bardzo przystojny randkuje z ładnymi - ale mniej atrakcyjnymi od niego. To jasno pokazuje, że wygląd mężczyzny mocno koreluje z nie tylko jego powodzeniem ale również z "jakością" kobiet

Niski facet jest 0 na 10 i u żadnej nie ma szans

2,859

Kremik ale trzeba dodać jedno że gdybys był ciachem to tez na pewno nie chciałbyś bzykać przeciętne dziewczyny czy tez pasztety tylko celowałbyś w atrakcyjne , z drugiej strony czy atrakcyjna dziewczyna będąca 8/10 czy 7/10 musi sie wiązać z gościem 4/10 nie bo taki gość ja odpycha one szukają dobrych genów i jeżeli jesteś niski to automatycznie dzieci tez będą np itd taki ten świat poyebany i nic na to nie poradzisz jedyne co to liczyć ze w następnym wcieleniu ty będziesz 10/10 i wtedy sobie poużywasz teraz nie nasz szans  smutne ale prawdziwe nie robię Ci nadziei choć sam wiesz

2,860

Ciastek bzyska przeciętne laski, może nie jakoś nieatrakcyjne ale takie "średniary" na raz, czy dwa bierze. Wiem bo jako czad mam konto na tinderze i odpowiednio poprowadzona rozmowa potrafi przynieść korzyści w postaci szczerych rozmów i tak panny informują, że spotykały się w ciągu roku z 3 czy więcej przystojnymi kolesiami, spały z nimi, ale nie wyszło, bo nie chcieli się związać, czy przestali się odzywać. Średnie laski też mają się za bardzo ładne dziewczyny, a tak naprawdę do np młodej Salmy Hayek się nie umywają

Posty [ 2,796 do 2,860 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 42 43 44 45 46 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024