Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Posty [ 5,201 do 5,265 z 5,918 ]
5,201 Odpowiedź przez GangOlsena 2021-12-05 19:55:45 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 19:59:19)
Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?
Lucyfer666 napisał/a:Ela210 napisał/a:Skoro ciągle się sparzasz, to czemu zawsze w ogień lecisz?.
Nie pomyślałeś że wybierasz podobne w schemacie babki z którymi pisana Ci katastrofa?
Przecież jak jakaś relacja nie wypalił to analizujesz i wiesz gdzie był problem? By to nie powtarzać?.
Elu i doskonale wiesz o tym, że z chęcią bym się pozbył biologicznych czynników, które nakręcają dalej frustrację.
Dlatego sam w tym roku stwierdziłem, że skoro 30 "pykła" to chyba pora zacząć za to płacić i tyle.
W calu zapewnienia sobie choć raz na pół roku odrobiny spokoju pod tym względem.
GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Patologią jest to, co ostatecznie ma szkodliwy wpływ na podmiot i jego otoczenie
Robienie uników, na przykład 
Zapytałaś się co jest patologią, a skoro mnie znasz, to raczej doskonale wiesz, że lubię operować na definicjach 
Czym dla Ciebie jest patologia a czym normalność w związku z całym spektrum Twojego problemu?
Nie wykastrujesz się psychicznie z powodów biologicznych. Po co chcesz walczyć z naturą?
5,202 Odpowiedź przez Lucyfer666 2021-12-05 19:59:09 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-12-05 20:00:53)
GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Ela210 napisał/a:Skoro ciągle się sparzasz, to czemu zawsze w ogień lecisz?.
Nie pomyślałeś że wybierasz podobne w schemacie babki z którymi pisana Ci katastrofa?
Przecież jak jakaś relacja nie wypalił to analizujesz i wiesz gdzie był problem? By to nie powtarzać?.
Elu i doskonale wiesz o tym, że z chęcią bym się pozbył biologicznych czynników, które nakręcają dalej frustrację.
Dlatego sam w tym roku stwierdziłem, że skoro 30 "pykła" to chyba pora zacząć za to płacić i tyle.
W calu zapewnienia sobie choć raz na pół roku odrobiny spokoju pod tym względem.
GangOlsena napisał/a:Robienie uników, na przykład 
Zapytałaś się co jest patologią, a skoro mnie znasz, to raczej doskonale wiesz, że lubię operować na definicjach 
Czym dla Ciebie jest patologia a czym normalność w związku z całym spektrum Twojego problemu?
Patologią jest w wieku 30 lat nadrabianie 15 lat w budowaniu relacji z ludźmi.
Jest to nie do zrealizowania i doskonale o tym wiemy, bo pewnych etapu rozwoju się nie przeskoczy.
Normalność jest więc nieosiągalna.
GangOlsena napisał/a:Nie wykastrujesz się psychicznie z powodów biologicznych. Po co chcesz walczyć z naturą?
Bo po co użerać się z czymś, co w głowie działa na zasadzie głodu?
Więcej mąci, niż pomaga.
5,203 Odpowiedź przez GangOlsena 2021-12-05 20:00:17 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 20:01:50)
Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Elu i doskonale wiesz o tym, że z chęcią bym się pozbył biologicznych czynników, które nakręcają dalej frustrację.
Patologią jest w wieku 30 lat nadrabianie 15 lat w budowaniu relacji z ludźmi.
Jest to nie do zrealizowania i doskonale o tym wiemy, bo pewnych etapu rozwoju się nie przeskoczy.
Normalność jest więc nieosiągalna.
Teraz Lucek to się użalasz nad sobą.
Nadrabianie?
A to jest jakiś czasowy punkt startu od którego liczy się czas budowania określonych relacji z ludźmi?
Oczywiście. Zaczynamy od samego początku swojego życia.
Czym skorupka nasiąknie za młodu...
Mają patologiczny przykład z góry ciężko, żeby szło to dalej i człowiek miał chęci.
Dlatego widzisz. Na tym polu oki. Użalam się i jestem męczybułą. Dlatego właśnie przez ostatnie 6 lat przerzucam wysiłek na wszelkie inne pola.
Lucyfer666 napisał/a:Oczywiście. Zaczynamy od samego początku swojego życia.
Czym skorupka nasiąknie za młodu...
Mają patologiczny przykład z góry ciężko, żeby szło to dalej i człowiek miał chęci.
Dlatego widzisz. Na tym polu oki. Użalam się i jestem męczybułą. Dlatego właśnie przez ostatnie 6 lat przerzucam wysiłek na wszelkie inne pola.
Ale użalanie się nie usprawiedliwia, tym bardziej że jesteś tego świadomy. A to tak jakby połowa sukcesu. Druga połowa to albo niechęć do zmian albo zwykłe tchórzostwo. Człowiek pracuje nad sobą całe życie. Nie ma nic podanego na tacy co miałby być wypracowane w określonym czasie a potem szlus.
W takim razie przyjmij, że na tym polu jestem tchórzem, który rozważa pójście na łatwiznę i dalszą degenerację.
Lucyfer666 napisał/a:W takim razie przyjmij, że na tym polu jestem tchórzem, który rozważa pójście na łatwiznę i dalszą degenerację.
Lucek, ja tam nie wiem, to Ty przyjmujesz, nie ja 
GangOlsena napisał/a:adela 07 napisał/a:Gangusiu,
Tutaj masz rację, z tym przyspawaniem, ale zdradź mi (o ile wiesz) jak angażować się w zwiazek, nigdy nie będąc pewnym partnera? Z tym, że kot jest ze mną przez jakiś czas- jetem pogodzona. Że dziecko wyfrunie, też. Ale nie umiem, no nie umiem być z kims na ileśtam procent. Można się tego nauczyć?
Jeżeli po raz kolejny życie postawi mnie przed zadaniem wymagającym ode mnie zaangażowania w związek, to będę się dopiero uczyć zaangażowania na ileś tam procent, o ile, w ogóle, przyjmę to zadanie do wykonania...Jak na razie dobrze mi bez zaangażowania, w relacjach na pół - gwizdka, a więc nie wiem, może właśnie już umiem.
Aaa...myślałam, że znasz to od strony praktycznej. Zatem założenie jeszcze nie sprawdzone..
Czy ktoś je sprawdził? Czy ktoś umie kochać z odpowiednią dozą asekuracji?
GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:W takim razie przyjmij, że na tym polu jestem tchórzem, który rozważa pójście na łatwiznę i dalszą degenerację.
Lucek, ja tam nie wiem, to Ty przyjmujesz, nie ja 
Dlatego mówię Szanowna Olsenko, jak jest i jak ja to widzę.
Dlatego, jak napisałem na początku tej wymiany. Będzie, co będzie.
Jak będę jechał, to zaproszę na kawę i tyle.
Sama napisałaś, że wchodzenie w relacje jest dla Ciebie proste?
No widzisz, a dla mnie to Himalaje 
5,210 Odpowiedź przez GangOlsena 2021-12-05 20:59:14 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 21:06:40)
adela 07 napisał/a:GangOlsena napisał/a:adela 07 napisał/a:Gangusiu,
Tutaj masz rację, z tym przyspawaniem, ale zdradź mi (o ile wiesz) jak angażować się w zwiazek, nigdy nie będąc pewnym partnera? Z tym, że kot jest ze mną przez jakiś czas- jetem pogodzona. Że dziecko wyfrunie, też. Ale nie umiem, no nie umiem być z kims na ileśtam procent. Można się tego nauczyć?
Jeżeli po raz kolejny życie postawi mnie przed zadaniem wymagającym ode mnie zaangażowania w związek, to będę się dopiero uczyć zaangażowania na ileś tam procent, o ile, w ogóle, przyjmę to zadanie do wykonania...Jak na razie dobrze mi bez zaangażowania, w relacjach na pół - gwizdka, a więc nie wiem, może właśnie już umiem.
Aaa...myślałam, że znasz to od strony praktycznej. Zatem założenie jeszcze nie sprawdzone..
Czy ktoś je sprawdził? Czy ktoś umie kochać z odpowiednią dozą asekuracji?
Znam jedno podstawowe założenie. Nie będę tak bardzo rozgoryczona że nie wyszło. Świadomość tego i brak oczekiwań że musi się udać, pomaga.
Pozbycie się oczekiwań że związek to bajka, partner to książę na białym końcu i będę żyli długo i szczęśliwie.
Wyzbyłam się nastoletnich oczekiwań o wielkiej dozgonnej miłości, pełnej bezwarunkowej, ślepej miłości. Nie ma takiej.
Zgodnie z założeniem. Lepiej być mile zaskoczonym, niż niemile rozczarowanym.
Praktykę musisz wyrobić sobie własną. Na miarę własnych oczekiwań i możliwości.
Lucyfer666 napisał/a:Sama napisałaś, że wchodzenie w relacje jest dla Ciebie proste?
No widzisz, a dla mnie to Himalaje 
Proste? To zalezy jaka relacja. Z kim. W jakich okolicznościach. 
Dobrze. W takim razie opisz, jak to wygląda z Twojej strony.
Małe karty na stół 
Bo u mnie wiesz jaka jest różnica miedzy relacją, a Himalajami.
Że bilet do Nepalu mam od roku zamrożony przez Pandemię 
Ot różnica chęci inwestycji środków i czasu w aktywności
5,213 Odpowiedź przez paslawek 2021-12-05 21:24:37 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-05 21:29:01)
- Zawód: diskofer :P
Lucyfer666 napisał/a:Dobrze. W takim razie opisz, jak to wygląda z Twojej strony.
Małe karty na stół 
Najsamprzód to zrób tak jak sobie zamyśliłeś i chcesz - umów się na tę kawę ,dalej się zobaczy ,masz jeszcze ....ciiii
i nie wciągaj "siostry" Olsen w sieć i labirynt
bo się umawialiśmy że to ja robię 
chociaż nie stop wróć dobrze - Ty miałeś iść na wabia 
Lucyfer666 napisał/a:Dobrze. W takim razie opisz, jak to wygląda z Twojej strony.
Małe karty na stół 
Jak co wygląda? 
GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Dobrze. W takim razie opisz, jak to wygląda z Twojej strony.
Małe karty na stół 
Jak co wygląda? 
Na podstawie tego
GangOlsena napisał/a:Znam jedno podstawowe założenie. Nie będę tak bardzo rozgoryczona że nie wyszło. Świadomość tego i brak oczekiwań że musi się udać, pomaga.
Pozbycie się oczekiwań że związek to bajka, partner to książę na białym końcu i będę żyli długo i szczęśliwie.
Wyzbyłam się nastoletnich oczekiwań o wielkiej dozgonnej miłości, pełnej bezwarunkowej, ślepej miłości. Nie ma takiej.
rozumiem, że po prostu relacje traktujesz swobodnie, gdzie liczy się ostatecznie dobrze spędzony wspólnie czas, bez większych oczekiwań na cokolwiek.
paslawek napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Dobrze. W takim razie opisz, jak to wygląda z Twojej strony.
Małe karty na stół 
Najsamprzód to zrób tak jak sobie zamyśliłeś i chcesz - umów się na tę kawę ,dalej się zobaczy ,masz jeszcze ....ciiii
Spisek goni spisek
Najpierw padłam ofiarą światowego spisku pandemii covidowskiej a teraz paslawka z Lucyferem 
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Dobrze. W takim razie opisz, jak to wygląda z Twojej strony.
Małe karty na stół 
Spisek goni spisek
Najpierw padłam ofiarą światowego spisku pandemii covidowskiej a teraz paslawka z Lucyferem 
Nie każda próba dominacji świata rozpoczyna się w monachijskiej piwiarni 
Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Dobrze. W takim razie opisz, jak to wygląda z Twojej strony.
Małe karty na stół 
Jak co wygląda? 
Na podstawie tego
GangOlsena napisał/a:Znam jedno podstawowe założenie. Nie będę tak bardzo rozgoryczona że nie wyszło. Świadomość tego i brak oczekiwań że musi się udać, pomaga.
rozumiem, że po prostu relacje traktujesz swobodnie, gdzie liczy się ostatecznie dobrze spędzony wspólnie czas, bez większych oczekiwań na cokolwiek.
Aktualnie, co do zasady - tak. Straciłam zaufanie do relacji damsko - męskich. Tak ogólnie rzecz ujmując. Przykre doświadczenia, które wywarły taki a nie inny wpływ na moje nastawienie.
Rozpoczynanie znajomości od dużych oczekiwań właśnie (na relację, na związek, na partnerstwo, na małżeństwo) jest bardzo obciążające emocjonalnie. Nie oznacza to, że wchodzę w relacje jak popadnie, z kim popadnie
To jest kwestia nastawienia. Dla mnie to teraz emocjonalne ryzyko. A ryzyka aktualnie unikam.
Ale po co to robisz w takim razie?
Czego od tego oczekujesz?
W jakim celu?
Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:Najsamprzód to zrób tak jak sobie zamyśliłeś i chcesz - umów się na tę kawę ,dalej się zobaczy ,masz jeszcze ....ciiii
Spisek goni spisek
Nie każda próba dominacji świata rozpoczyna się w monachijskiej piwiarni 
A ja tam nie mam nic przeciwko piwu w Monachium 
5,221 Odpowiedź przez GangOlsena 2021-12-05 21:49:16 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-05 21:49:26)
Lucyfer666 napisał/a:Ale po co to robisz w takim razie?
W jakim celu?
Ale co robię?, kiedy ja właśnie nic nie robię.
adela 07 napisał/a:Lucek, zastosuj radę, którą dałeś Misinxowi.
W sumie to od wtorku na wiele rzeczy mogę mieć wyrąbane... 
GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Ale po co to robisz w takim razie?
W jakim celu?
Nic, nic już.
Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Ale po co to robisz w takim razie?
W jakim celu?
Nic, nic już.
Mnie też było miło 
Powodzenia 
GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:Ale co robię?, kiedy ja właśnie nic nie robię.
Nic, nic już.
Mnie też było miło 
Powodzenia 
Nie ma w czym serio. 
Przecież znasz mnie.
I tak będziemy knuć 
co nie ?
ale nie jesteśmy chyba tacy straszni
Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Nic, nic już.
Mnie też było miło 
Powodzenia 
Nie ma w czym serio. 
Przecież znasz mnie.
Owszem, znam 
paslawek napisał/a:I tak będziemy knuć 
co nie ?
ale nie jesteśmy chyba tacy straszni
Nie wiem. Nie chciałeś się po raz drugi zaprezentować, bo niby nie dla psa kiełbasa, to teraz nie wiem 
Znowu jakiś spisek?
Jak zwykle nic nie wiem.
bo to by była odgrzewana kiełbasa ,ile można
a ja sobie tych samojebek nie robię kompulsywnie z resztą za fotogeniczny to nie jestem i nie przyzwyczajony
za to Lucek 
adela 07 napisał/a:Znowu jakiś spisek?
Jak zwykle nic nie wiem.
A myślisz Adelo że ja wiem ?
jakoś tak zawsze samo wychodzi 
Lucyfer666 napisał/a:Co ja?
no jesteś bardziej fotogeniczny niż ja - proste
Naszej Drogiej Olsence już dosyć dziś natrułem 
Nie musi kończyć weekendu tak

5,235 Odpowiedź przez lody miętowe 2021-12-06 00:06:31 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-12-06 00:09:02)
Ja tam widziałam jak Lucyfer wygląda i oczu mi nie wypaliło 
Więcej pewności i mniej samokrytyzycmu, bo inaczej daleko Lucek nie zajdziesz w relacjachz kobietami
Miętusku, ale dobrze wiesz, jak to u mnie jest.
Z resztą zobacz od 86 strony.
Zapewne skończy się na pogaduchach i tyle...
5,237 Odpowiedź przez lody miętowe 2021-12-06 00:18:34 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-12-06 00:21:18)
No jak z takim nastawieniem spotkasz się z tą kobieta to zapewne tak będzie.
W końcu chłop jestes a nie kalesony 
Jak się masz spodobac to się spodobasz, taka prawda, tylko na luzie, bez spiny, jakis oczekiwan zbytnich, kobieta też czlowiek 
Miętusku
Z racji nasilenia ataków od wtorku będę zapewne latał na psychotropach, chyba że terapeutka spierniczy wywiad.
To dopiero nastawienie się włączy...
5,239 Odpowiedź przez lody miętowe 2021-12-06 00:25:15 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-12-06 00:27:26)
No ale taki jesteś, masz problemy jakie masz, większość coś ma...jako mężczyzna i jako człowiek masz sporo do zaoferowania i to się liczy i jest ważne 
Edit: ataki czego? Nerwicy? Stany depresyjne?
Leki mają pomóc, to przecież dobrze
5,240 Odpowiedź przez Lucyfer666 2021-12-06 00:29:47 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-12-06 00:31:12)
Sporo do zaoferowania?
Czyli nic... Bowiem przewag żadnych.
Nerwicy, stany depresyjne, dochodzą czasami omamy przy obciążeniu psychicznym.
Leki to nie pomoc - to tylko uśmierzanie negatywnych efektów.
Równie dobrze mogę pić, bo używki też oszukują takie zaburzenia. (i to potwierdzam)
Do dupy z takim życiem, a statystycznie jeszcze 42 lata zostało.
Lucyfer666 napisał/a:Naszej Drogiej Olsence już dosyć dziś natrułem 
Nie musi kończyć weekendu tak

Spróbujmy zatem co się stanie 
Quid Pro Quo Siostro.
Wyślij zatem maila 
5,244 Odpowiedź przez GangOlsena 2021-12-06 00:43:23 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-06 00:45:03)
Lucyfer666 napisał/a:Quid Pro Quo Siostro.
Jaki interesowny, no patrzcie go 
I jak tu ładnie nam ściemnia, że on taka Sierotka Marysia 
Lucyfer666 napisał/a:Quid Pro Quo Siostro.
Wyślij zatem maila 
jakieś 5 osób już odpadło i skreśliłem z listy od zeszłej niedzieli 
szczegóły może podam kiedyś
proces się zaczął i nic go nie powstrzyma zwłaszcza mod.....
Nikt nie mówił że życie tylko miłe, łatwe i przyjemne, nie znam ludzi, którzy nie mają problemów i zmartwień.
Nawet usmierzenie to też pomoc, zawsze lepsze niz nic.
Nerwica i stany depresyjne to choroby, ale da się z nimi żyć i być w związku, wiem co mówię, znam to. Kwestia co z tym zrobisz?
Nisko się cenisz, przykro się tego czyta i na to patrzy. Sporo tutaj dobrych słów usłyszałeś, od obcych w sumie ludzi, po co mamy kłamać? Może pora uwierzyć i przyjąć do wiadomości ze faktycznie tak jest.
5,247 Odpowiedź przez Lucyfer666 2021-12-06 00:50:58 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-12-06 00:51:50)
Miętusku, Miętusku.
Zła ocena jednego pola życiowego nie przekłada się na inne.
Dlaczego mam ostatecznie poświęcać coś co czuję, na rzecz czegoś co w sumie mnie negatywnie nastraja?
Dlaczego poświęcać - bo czas to kapitał, który u mnie naprawdę jest nieregularny, a przez to cenny. (w sumie mam trzy prace)
I tak - źle się czuję w tych całych grach damsko-męskich i przeklinam po stokroć swoje hormony, że mam je na nieszczęście nadwyżkowe.
Lucyfer666 napisał/a:Miętusku, Miętusku.
Zła ocena jednego pola życiowego nie przekłada się na inne.
Dlaczego mam ostatecznie poświęcać coś co czuję, na rzecz czegoś co w sumie mnie negatywnie nastraja?
Dlaczego poświęcać - bo czas to kapitał, który u mnie naprawdę jest nieregularny, a przez to cenny. (w sumie mam trzy prace)
Jest i wymówka 
Lucyfer666 napisał/a:Równie dobrze mogę pić, bo używki też oszukują takie zaburzenia. (i to potwierdzam)
nie jest się w stanie dobrać właściwie samemu prawidłowych dawek używek
w sprzedawanych a i tak rozcieńczonych jest za dużo substancji psychoaktywnych do przetworzenia przez mózg
dawki terapeutyczne niektórych narkotyków są zupełnie inne od tych ulicznych
a alkohol dla depresji ,to rozpacz w płynie skutki są jeszcze gorsze od stanów sprzed nawrotów
Jak byłem/bylismy całą niewielką grupą w Rosji pod koniec ubiegłego wieku to rozmawiałem z psychiatrą ,który potwierdził że w latach 60 eksperymentowano z alkoholem u nich do leczenia depresji to żaden kit a rezultat to zgroza tego eksperymentu ale rozkaz to rozkaz inaczej kierunek Syberia .
I niech będzie wymówką.
Bo mimo dobrych słów nic o korzyściach z tego idących nie padło.
Jakie korzyści z tego chciałbyś mieć?
Myślisz, że gdybym widział tam korzyści dla mnie, to bym to olewał przez tyle lat?
Ano właśnie.
Nie podchodzi się do realizacji czegokolwiek, jeżeli nie wie się, jakie potrzeby spełniać.
Jeżeli nie potrafi się zdefiniować swoich potrzeb, tak i nie widzi się dróg do realizacji.
To określ najpierw swoje potrzeby.
GangOlsena napisał/a:To określ najpierw swoje potrzeby.
I tutaj dochodzimy do tego, co od lat kręci i nic nie pomaga, żeby je odnaleźć...
Proste prawda - określić potrzeby... a jednak nie bardzo.
Jedną już mamy: praca.
Drugą też, tylko jakoś nie wiadomo czemu realizować nie chcesz a tłamsić 
Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:To określ najpierw swoje potrzeby.
I tutaj dochodzimy do tego, co od lat kręci i nic nie pomaga, żeby je odnaleźć...
Proste prawda - określić potrzeby... a jednak nie bardzo.
jedną z podstawowych to łatwo i prosto określić - podkreślam to jedna z wielu potrzeb a nie oczekiwań
jeżeli lubisz się przytulać to jesteś normalny nie istotne czy do psa czy kota
z kobietami i mężczyznami jest podobnie to potrzeba bliskości i czułości jeden z najbardziej naturalnych regulatorów emocji
oczywiście zmienia się z wiekiem .
Odpowiem brzydko.
Ciężko nie chcieć tłamsić, skoro mając nadwyżkę testosteronu po prostu człowiekowi chce się stale ruchać.
Dodaj do tego pozostałości od wieloletniego uzależnienia od pornografii i leci.
Więc albo roksa albo kompulsywna masturbacja i codzienne wyprawnie z życia.
Ja się ugryzę jednak w język.
GangOlsena napisał/a:Ja się ugryzę jednak w język.
"Życie to nie bajka" 
Lucyfer666 napisał/a:GangOlsena napisał/a:Ja się ugryzę jednak w język.
"Życie to nie bajka" 
Odpisałabym Ci coś, szczerze, na ten poprzedni post, ale stwierdziłam że damie publicznie nie wypada 
Nie musisz publicznie.
Wszyscy jesteśmy tu dorośli.
Wiesz, teraz to nie wiadomo kto tu jest kim 
Póki każdy żywy, to nic się nie zmienia.
Inaczej ciekawe zjawisko paranormalne miałoby miejsce.
Posty [ 5,201 do 5,265 z 5,918 ]
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024