Witam serdecznie. Jak gadanie o żarciu to ja zawsze chętnie. Adela wiadomość odebrana. Dziękuję. Piegusko ja już się nie mogę doczekać aż zjecie z synem razem jego ciasto. Fb wyznanie miłości dla syna mnie rozwaliło, stałam się totalnym miękiszonem
. Chociaż z drugiej strony ciekawe jak na tego posta zapatruje się twój syn?. Ja zawsze mówiąc do mojego syna przekręcałam po mojemu jego imię, aż któregoś dnia poprosił bym tego nie robiła przy ludziach. Już się przestawiłam, ale trochę to skupienia wymagało, czasem się wyrywało.
Bagienniku mimo to, że bardziej mięsa nie jem to tak o baraninie opowiadasz, że ślinotok mi się zrobił.
Ja dzisiaj na śniadanie robiłam gryczankę, bo po płatkach owsianych mam zejście energetyczne.
mój przepis 4 łyżki płatków gryczanych, garść orzechów (najlepiej włoskich), 2 łyżki rodzynek, kilka borówek i napój sojowy (mleko sojowe) tres bien. wszelkiego rodzaju glutowate formy jedzenia typu budynie, kisiele, mleko z kożuchami, rozgotowany por w całości w zupie, skóra z ugotowanego kurczaka, karp są niejadalne fuuuu
o
Rozgotowany por jest wysoko na liście niejadalnego jedzenia.
Ja do córki mówię często "córuś moja córuś", lub "dzieciątko".