Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 5,918 ]

1,041

Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?
Ela210 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Mówiąc szczerze to poczułem się trochę jak taki "zbój" co to czyha na te biedne, doświadczone tak koszmarnie przez facetów kobiety.

No i to jest zajebisty opis smile na pewno by się  coś złapało smile i to chyba nie byle co. Bo jak kobieta zaczął żart byle nie był przegięty to już z górki.  Łatwiej z taką  rozmawiać

Nie prowokuj big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,042

Nooo cieszę się że tu taki ruch.
Zdążyłam po robocie kupić tusz do rzęs w Rossmanie i lakier do paznokci, wracam do domu, dziecko serwuje tortille...
A tu tyle czytania!
Misinx już nie będzie orał. To dobrze. Normalnie jak o tym pisał, aż szkoda mi się go zrobiło.
Zresztą gdzie teraz umówić się na spotkanie? W aucie chyba?
Wiem! Można razem pojechać gdzieś pociągiem, posiedzieć na dworcu i wrócić. Chyba to opatentuję. smile
Na ludzi po rozwodach chyba nie patrzy się jakoś od razu podejrzliwie? Ważne, żeby mieć wiedzę, co się źle zadziało, jeśli planujemy bliższą znajomość. Ja tak mam.
M też był rozwodnikiem. Bo zła kobieta to była.
A teraz w sumie nie wiem, czy mówił prawdę. Mało mówił, ja ufałam i wystarczyło.
Może przy następnym facecie bardziej zwróciłabym uwagę na tą kwestię?
Pewne wskazówki mam już w tej liście, wyżej opublikowanej. :0

1,043 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-15 18:22:06)

Ja już wyczailam że  można w pralni samoobsługowej z kawą  usiąść  smile tylko trzeba coś do prania wziąć dla niepoznaki  albo do suszenia..

1,044 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-15 18:27:53)

Ludzie są podejrzliwi wobce siebie, ale chyba jeszcze bardziej się zbyt szybko nastawiają na coś poważnego. Jeśli się z kimś pisze przez jakiś czas, zakładając, że druga strona mówi prawdę, to przed pierwszym spotkaniem już żadnego innego scenariusza się nie zakłada, niż pomyśłny przebieg spotkania i dalszy rozwój relacji zakończony związkiem? Może w tym leży problem, że niektórzy nie wyobrażają sobie innego zakończenia...

1,045

Ja tu jeszcze radziłam jednej dziewczynie stację krwiodawstwa, bo pytała o kwestię randki w pandemii. Badania krwi przy okazji i jeszcze czekolada.

1,046

Może randki przy okazji szczepienia?  smile
Znam takich co nie przyjdą  big_smile

1,047 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-15 18:55:28)

W Łodzi jest czynne lodowisko w Manufakturze.
To wersja romantyczna.

Chętnie bym poszła na łyżwy.
Obok stoi beczka z "Grzańcem galicyjskim".
Na randkę idealnie.

1,048

Ten grzaniec by mnie przekonał smile W Krakowie zawsze udawało mi się załapać na kubeczek pzed świętami smile Tylko z roku na rok coraz droższy.

1,049 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-15 19:24:53)

adela 07 napisał/a:

To wersja romantyczna.

Na randkę idealnie.

Ja nie umiem jeździć na łyźwach big_smile

Cholera, młody idzie zaraz na imprezę jakąś z ludźmi z roku. A ja nie mam żadnego pomysłu na wieczór. Jakby chociaż jakiś film radziecki puścili w telewizji...

1,050

Od łyżew już lepsze biegówki i rakiety śnieżne : ) Nie mam miłych wspomnień z jazdy na łyżwach, poza tym taka jada w kołko przez  odzinę lub więcej..? Nieee smile

1,051 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-15 19:35:23)

bagienni_k napisał/a:

Od łyżew już lepsze biegówki i rakiety śnieżne : ) Nie mam miłych wspomnień z jazdy na łyżwach, poza tym taka jada w kołko przez  odzinę lub więcej..? Nieee smile

Po jeziorze zamarzniętym,albo po rzece skutej grubym lodem to jest czad tylko gdzie u nas takie bezpieczne trafić .
Z planów na biegówki może nic nie wyjść na Mazowszu ociepla się.

Piegus na dywan przygoda miała być, dość chowania się po kątach smile

1,052 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-15 19:42:18)

Widzę chętnych na grzańca.
Zawsze można też kupić w biedrze, i zabrać gorącego w termosie smile

Na łyżwach jak się długo nie jeździ, to tak jakby też nienajlepiej idzie. Misinx- nauczysz się. Po łyku grzańca dasz radę.

Narty też chętnie, ale nie mam i nie wiem, czy coś czynne jest.

Czemu akurat radziecki? Film na wieczór?

1,053

Niestety nie te lata, żeby jeziora i rzeki zamarzały smile Trzeba by na taką Alaskę jechać albo Syberię smile

1,054

adela 07 napisał/a:

Na łyżwach jak się długo nie jeździ, to tak jakby też nienajlepiej idzie. Misinx- nauczysz się. Po łyku grzańca dasz radę.

Tak mi się skojarzyło z dawnymi czasami big_smile

Nie mam śmiałości tak teraz się uczyć jeździć na łyżwach.

1,055

Najlepiej galicyjski smile Dobry termos mam, to powinno wytrzymać smile

1,056

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

A chęci?

1,057

Misinx napisał/a:

żadna filozofia naprawdę - parę orłów najwyżej zaliczysz na początku i tyle.

1,058

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

To wersja romantyczna.

Na randkę idealnie.

Ja nie umiem jeździć na łyźwach big_smile

Cholera, młody idzie zaraz na imprezę jakąś z ludźmi z roku. A ja nie mam żadnego pomysłu na wieczór. Jakby chociaż jakiś film radziecki puścili w telewizji...

Tu by się przydało z jakąś fajną dziewoją pójść na łyżwy, która by cię instruowała i trzymała za rękę wink. Jak
Netflixa sobie zapuść, albo są inne strony. Nie wiem w czym gustujesz.

Co to gadania na randkach uważam, ze trzeba być sobą i gadać byle co. To co w twoim stylu, by miał szansę trafić swój na swojego. A nie ludzie udają i potem się męczą ze sobą bo się źle dobrali. Poza tym jak ktoś sie nudzi z nami na randce, znaczy, że nie dla nas. Prosta sprawa. Gadać o wszystkim, o zepsutym bojlerze, o żarciu, o filmach, o polityce (jak się lubi), o jakiś śmiesznych wydarzeniach w ich życiu, o grach, o wycieczkach, nawet o pogodzie, o starsi o chorobach (taki troche niby żart). Za dużo spinania w tym wszystkim, jak cos ma wyjść to wyjdzie, jak nie to nie .
Ja mam mieszane uczucia czy wstawiać info , że jesteś w trakcie rozwodu, co to kogo obchodzi? Jak w końcu będzie jakaś zainteresowana, którą ty jesteś zainteresowany to wtedy byś powiedział. Przecież ty wiesz, że nie jesteś dziadem, który chce oszukiwać naiwne kobity.

1,059 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-15 19:58:57)

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

A chęci?

Chęci by były.

Ajko napisał/a:

Tu by się przydało z jakąś fajną dziewoją pójść na łyżwy, która by cię instruowała i trzymała za rękę wink. Jak
Netflixa sobie zapuść, albo są inne strony. Nie wiem w czym gustujesz.

Co to gadania na randkach uważam, ze trzeba być sobą i gadać byle co. To co w twoim stylu, by miał szansę trafić swój na swojego. A nie ludzie udają i potem się męczą ze sobą bo się źle dobrali. Poza tym jak ktoś sie nudzi z nami na randce, znaczy, że nie dla nas. Prosta sprawa. Gadać o wszystkim, o zepsutym bojlerze, o żarciu, o filmach, o polityce (jak się lubi), o jakiś śmiesznych wydarzeniach w ich życiu, o grach, o wycieczkach, nawet o pogodzie, o starsi o chorobach (taki troche niby żart). Za dużo spinania w tym wszystkim, jak cos ma wyjść to wyjdzie, jak nie to nie .
Ja mam mieszane uczucia czy wstawiać info , że jesteś w trakcie rozwodu, co to kogo obchodzi? Jak w końcu będzie jakaś zainteresowana, którą ty jesteś zainteresowany to wtedy byś powiedział. Przecież ty wiesz, że nie jesteś dziadem, który chce oszukiwać naiwne kobity.

Ajko ja nie chcę nikogo oszukiwać i zwodzić. Wolę o czymś napisać otwarcie i uniknąć potem nieporozumień, rozczarowań, pretensji.

Netflixa nie mam, ale mam parę ściągniętych zaległych seriali. Może coś obejrzę.

Póki co puściłem sobie głośno muzykę big_smile

1,060

Co roku tak zaczynam:
https://i.imgur.com/iWhmleH.jpg

Może w Warszawie, jak otworza Narodowy?

1,061

To Ty Adelo ?

1,062

Tak. Szybko wstawiłam,żeby się nie rozmyślić.

1,063

paslawek napisał/a:

To Ty Adelo ?

Dobre pytanie big_smile

1,064

adela 07 napisał/a:

Ale po lewej, czy po prawej ? tongue

1,065

No witaj  kochana miło cię poznać, ale fajnie.

1,066 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-15 20:10:14)

Ajko napisał/a:

No witaj  kochana miło cię poznać, ale fajnie.

Bardzo fajnie smile Młodo wyglądasz. Na Sympatii to byś się nie opędziła od młodych big_smile

Co roku tak zaczynasz, ale już jakieś podstawy masz. To jest chyba jak z jazdą na rowerze.

1,067

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Po Twojej prawej czy po mojej?

1,068

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Niech będzie, że Twojej.

1,069 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-15 20:15:32)

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Niech będzie, że Twojej.

Po mojej prawej niewiele widać, bo ja lewaczka jestem ( wybrnęłam jakoś?)

Ten pingwinek to na zachętę dla Ciebie, żebyś się nie bał uczyć.
dzięki, miło mi.

1,070 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-15 20:16:50)

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Niech będzie, że Twojej.

dzięki, miło mi.

No wybrnęłaś smile
Ale ja myślałem i pewnie nie tylko ja, że Ty masz takie loczki jak w awatarze wink

1,071

Adela jestes przystojna :0
Też lubie jezdzic na łyżwach.
W tym roku się boję, tylko się nie śmiejcie, miałam schizy, że upadam, łamię ręke albo nogę, jade do szpitala a tam Covid i oczywoscie łapię Covida
;0

1,072

rossanka napisał/a:

W tym roku się boję, tylko się nie śmiejcie, miałam schizy, że upadam, łamię ręke albo nogę, jade do szpitala a tam Covid i oczywoscie łapię Covida
;0

Coś w tym jest. Generalnie w tym roku lepiej nie mieć do czynienia ze szpitalem.

1,073 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-01-15 20:18:35)

Czyli Adela masz wprawę w nauce jazdy na łyżwach. Powinniście się zgadać w celu nauki Misinxa. Wiem, że trochę daleko, ale dla dobrego instruktora warto.

1,074

adela 07 napisał/a:

Piękna kobieta .
To jesteś jedną z odważniejszych osób w maglach, niektórzy do teraz jeszcze się cykają smile

Misinx ściągaj na dysk smile

1,075

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Niech będzie, że Twojej.

dzięki, miło mi.

No wybrnęłaś smile
Ale ja myślałem i pewnie nie tylko ja, że Ty masz takie loczki jak w awatarze wink

Niestety nie, ale czasem robię te loczki, bo lubię bałagan na głowie.

1,076

Adela w avatarze masz Polę Negrii?

1,077

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Świeżak jestem jeżeli chodzi o ilość postów, ale lubię Was czytać.
Chciałabym się odnieść do statusu „w trakcie rozwodu”. Sama jestem w takiej sytuacji. U mnie się ciągnie już 3 rok i końca nie widać.

1,078

Łoo, Adela brawa za odwagę smile Jakoś nikt do tej pory nie był tutaj tak otwarty, żeby się zaprezentować smile

1,079

paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Piękna kobieta .
To jesteś jedną z odważniejszych osób w maglach, niektórzy do teraz jeszcze się cykają smile

Kto się cyka ? Ja też już byłem.

1,080

Ajko napisał/a:

Czyli Adela masz wprawę w nauce jazdy na łyżwach. Powinniście się zgadać w celu nauki Misinxa. Wiem, że trochę daleko, ale dla dobrego instruktora warto.

No widzisz, nawet pingwina mu załatwiłam smile

Klaro- witamy. Chłopaki się ucieszą, bo narzekali że coraz mniej babek na forum.

1,081

Klara2204 napisał/a:

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Świeżak jestem jeżeli chodzi o ilość postów, ale lubię Was czytać.
Chciałabym się odnieść do statusu „w trakcie rozwodu”. Sama jestem w takiej sytuacji. U mnie się ciągnie już 3 rok i końca nie widać.

Czemu tak długo ???? Ja to mam nadzieję, że do roku się wyrobię.

1,082 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-15 20:29:21)

Adela, fajnie wyglądasz, widać od razu że interesująca babka. smile
O co chodzi z tym pingwinkiem?

1,083

adela 07 napisał/a:

No widzisz, nawet pingwina mu załatwiłam smile

Klaro- witamy. Chłopaki się ucieszą, bo narzekali że coraz mniej babek na forum.

A to pingwin, czy pingwinka ?

1,084 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-01-15 20:32:06)

Witaj Klaro. Szybko sobie obskoczyłam twoje posty, by cię trochę forumowo poznać. Twarda babka z ciebie. Naprawdę szacun.

Bagienniku ty byłes taki chyba jako pierwszy odważny. Bo udostepniłeś swojego Fb.

Ela210 napisał/a:

Adela, fajnie wyglądasz, widać od razu że interesująca babka. smile
O co chodzi z tym pingwinkiem?

Ela Misinx własnie zgaduje się z Adelą na naukę jazdy u niej. Adela będzie instruktorką, a Misinx uczniem i pingwinek jest dla niego.

1,085

Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:

;0

Coś w tym jest. Generalnie w tym roku lepiej nie mieć do czynienia ze szpitalem.

Tak sobie pomyślałam.

W tamtym wątku o tamtej znajomości na prawde myślisz, ze nic nie zrobiłam żle, ze tamten pan przestał się nagle odzywać? Przyznam, że mnie to długo nurtowało. Jeszcze rozumiem, aby nam się źle rozmawiało -ale nie , sam z resztą najczęściej zaczepiał. Rozumiem, jakby mu się dobrze rozmawiało, ale nie podobałabym się mu fizycznie, byłabym w friendzonie - ale wiem, ze tak nie było.
Chyba naprawdę tam była inna. Albo z jakichś sobie znanych powodów nie chciał tej relacji.

1,086

Paslawek był odważny prezentował się w odcinkach smile
Mi się najbardziej podobały usta :}

1,087

Mam rozwód z orzekaniem. W między czasie parę rzeczy powychodziło. Mój eks nie należy do osób, które nie potrafią przyznać się do winy nawet kiedy są twarde dowody i próbuje zwalić na mnie winę.

1,088

Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Piękna kobieta .

Kto się cyka ? Ja też już byłem.

Przecież nie o Tobie to inni,
niektórzy pokazali stopy lub buty albo same postacie z jakimiś mordkami a najgorsze że nie da się nikogo do niczego zmusić smile

1,089 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-01-15 20:37:40)

Misinx też i Lody miętowe na avatarze, Snake na portrecie syna, i M4jkel (nie pamiętam, czy tak pisane)
No Pasławek trochę gałek i usta i z montażu cos tam wyszło.
Lucyfer w oddali się pokazał. Ja tez się pokazałam z oddali. Pieguska miała mocno spaloną twarz.

1,090

Na link to zawsze trzeba kliknąć a tutaj od razu oblicze widoczne smile Bije od Ciebie taka radość i opytmizm smile Pingwinek w sam raz pasuje do zimna smile

1,091

Trzymając się pingwinka dzieci uczą się jeżdzić na łyżwach. Proponowałam Misinxowi, bo mówi, że ma chęci się nauczyć, ale trochę się boi. A on pyta o płeć pingwina!!

Pasławku- dziękuje za komplement.

Ajko- tak, to Pola Negri

Bagienniku- myślałam, że weterani gdzieśtam się już oglądali nawzajem. Ale właśnie doczytałam, że jest link do Twojego FB. No to ja sobie obejrzę.

1,092

rossanka napisał/a:
Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:

;0

Tak sobie pomyślałam.

W tamtym wątku o tamtej znajomości na prawde myślisz, ze nic nie zrobiłam żle, ze tamten pan przestał się nagle odzywać? Przyznam, że mnie to długo nurtowało. Jeszcze rozumiem, aby nam się źle rozmawiało -ale nie , sam z resztą najczęściej zaczepiał. Rozumiem, jakby mu się dobrze rozmawiało, ale nie podobałabym się mu fizycznie, byłabym w friendzonie - ale wiem, ze tak nie było.
Chyba naprawdę tam była inna. Albo z jakichś sobie znanych powodów nie chciał tej relacji.

Jestem pewien, że tak było. To naprawdę nie jest tak, że coś musimy zrobić źle i dlatego ktoś przestaje się odzywać. Zwłaszcza w przypadku facetów jest wielu takich, którzy naprawdę ciągną kilka randek równocześnie. I pewnie wielu kobietom się wydaje, że było ok, a on się nagle przestaje odzywać.

1,093 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-16 00:41:20)

Ajko napisał/a:

Misinx też i Lody miętowe na avatarze, Snake na portrecie syna, i M4jkel (nie pamiętam, czy tak pisane)
No Pasławek trochę gałek i usta i z montażu cos tam wyszło.
Lucyfer w oddali się pokazał. Ja tez się pokazałam z oddali. Pieguska miała mocno spaloną twarz.

o przepraszam trzy razy się objawiałem z całą twarzą specjalnie dla Umajonej bo pecha miała smile

ale co tam

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/119598067_1292077311133049_7213845261561143226_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=zbXRkasJS_IAX8vyV3f&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=ce1436bcc8b61252f06fce6242162fe6&oe=

1,094

A proszę bardzo, jest dostęny to nic nie stoi na przeszkodzie smile

1,095 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-15 20:45:34)

Klara2204 napisał/a:

Mam rozwód z orzekaniem. W między czasie parę rzeczy powychodziło. Mój eks nie należy do osób, które nie potrafią przyznać się do winy nawet kiedy są twarde dowody i próbuje zwalić na mnie winę.

No rozwody z orzekaniem to faktycznie potrafią się ciągnąć. U mnie jest bez orzekania. Liczę na to, że sędzina nie będzie tego ciągnąć przez ileś rozpraw. Ale sędzia nazywa się Niedźwiedź, więc wolę nie podskakiwać big_smile

Ooo !!! Pasławek daje zdjęcia !! Się impreza rozkręciła lol

Panie powinny piszczeć big_smile

1,096

No witaj Pasławku miło cię poznać z gębuli smile. Chociaż w sumie oczy i usta po zestawieniu dały bardzo podobny wizerunek.

1,097

Misinx napisał/a:
Klara2204 napisał/a:

No rozwody z orzekaniem to faktycznie potrafią się ciągnąć. U mnie jest bez orzekania. Liczę na to, że sędzina nie będzie tego ciągnąć przez ileś rozpraw. Ale sędzia nazywa się Niedźwiedź, więc wolę nie podskakiwać big_smile

Bez orzekania jest szybciej. Ja w momencie złożenia pozwu przez mojego ex, bo to on znalazł sobie nową panią nie potrafiłam sobie z tym poradzić i tak wyszło.

1,098

Już słychać ten pisk zachwytu big_smile

1,099

bagienni_k napisał/a:

ale okazało się że większość nie będzie rzucać biustonoszami bo nie nosi smile

1,100

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Fiu, fiu
Ja rzuciłam smile
Za młodu mówiłyśmy z przyjaciółką na takich " niezła roślinka".

1,101

korci mnie żeby wam Lucka pokazać ale to nie fair za jego plecami

1,102

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Ja zgubiłem, a żona wszystkie zabrała tongue

1,103

Może na maile nam roześlij. Ja mu nie powiem .

1,104

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie wiadomo, co lepsze smile

Swojego nie rozsyłam, fb chyba wystarczy:P

1,105

Niezła impreza tu u Was

Posty [ 1,041 do 1,105 z 5,918 ]

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024