Właśnie propozycja na zwykły niezobowiązujący 20 minutowy spacer to dobry pomysł. Każda normalna kobieta która jest zainteresowana znajomością powinna się zgodzić.
W tym czasie da się ocenić czy z osobą warto kontynuować znajomość.
Czy jeżeli się nie zgadzam to znaczy, że jestem nienormalna? Mam nadzieję, że nie miałeś tego na myśli. Nic nie powinnyśmy. Jestem bardzo ładna, więc to chyba logiczne, że nie będę wychodzić na randkę z każdym kto chce?
W okresach, gdy jestem intensywnie aktywna na portalach mam 5 zaproszeń na spotkanie w każdy weekend. W życiu nie pójdę na spotkanie z kimś, kto nawet nie jest w stanie się wysilić i trochę ze mną popisać, żeby mnie zainteresować sobą. Chociaż czasem ktoś już pierwszą wiadomość napisze tak ciekawą, że mnie zainteresuje. Do tego jakbym usłyszała, że ktoś mnie na 20 minut zaprasza... moja najgorsza i najnudniejsza randka trwała 2 h. Krócej sobie nawet nie wyobrażam. Jak naprawdę nie chce wam się starać to celujcie w dziewczyny, które nie mają za dużego powodzenia...
Ktoś napisał, że miał 150 matchów, ale nawet do większości nie napisał. To po co parujesz?