Kiamoto napisał/a:Sympatia wg mnie dość mocno upadła, podnieśli ceny na pakiety, a do tego mało tam jest osób interesujących i zauważyłem że od pół roku te same twarze. Poza tym warto zadbać o dobrą wizytówkę czyli profil - tam jest coś takiego jak kompletny profil czyli że wszystko masz wypełniono i warto poświęcić czas i to powypełniać, dobre fotki to podstawa i nie musi być dużo ze 2 zdjęcia starczą, ostatnio wkurza mnie jak ktoś ma z wakacji album na sympatii 20 zdjęć na każdym 2 km od obiektywu i widać góry albo jakieś krajobrazy, kiedyś to może pociągało że ktoś lub podróże ale dzisiaj liczy się postać a nie widokówki. Dlatego lepiej zdjęcia normalne, statyczne - takie jak się uprawia sport to też lepiej wg mnie odpuścić.
No i działać, warto przemyśleć każdą wiadomość i ją indywidualnie adresować a nie kopiuj-wklej ale to chyba wiadomo, jak po wysłaniu 20 wiadomości brak jakiekolwiek reakcji to trzeba się zastanowić czy coś w profilu nie odrzuca albo czy opis nie jest zbyt np roszczeniowy.
No a liczenie że na kazdą wiadomość będzie odpowiedź to raczej naiwność z tym że tak raz na jakiś czas powinno się udać. Przynajmniej takie moje doświadczenie.Ja po tych paru tygodniach to jestem rozczarowany Sympatią. Nikt nie odpisuje. "Lajki" mi dają same starsze kobiety
w wyglądzie mojej ciotki. Albo kobiety np. ze Szczecina
Liczą na randkę przez całą Polskę.
Mi się zdaje ze Ci mężczyźni na portalach randkowych większość z nich
są jacyś tacy niezdecydowani, zbyt szybko rezygnują, albo jakby nie do końca wiedzieli czego szukają.
Ja chetnie poznałabym kogoś wartościowego ale już mi się nie chce szukać,
prawie całe życie szukałam, żyłam z myślą ze poznam tego jedynego, i do dnia dzisiejszego nic,
a teraz mi się już nie chce, z tym coś robic, niedobrze mi się robi na sama myśl, gdy mam znow szukać, mieć nadzieje ze w końcu.
Chodź ciężko jest żyć z myślą ze zostanie się samą do końca,
nie znajdzie się tego jedynego, nigdy nie założy sukni ślubnej.
Nie będzie miała kobieta wsparcia męskiego ramienia przy boku, nie będzie miała z kim się całować, przytulać itd.
Szczerze,
kobiety które naprawdę kogoś szukaja, wiedzą kogo, i jak eidzą w Twoim opisie
żeś Ty w separacji, to za bardzo nie będą brały Cię pod uwagę.
No nie mów ze tylko kobiety z daleka Cię zagadają az z miasta Młodych Wilków Kobiety z Twoich okolic nic a nic?