Ultimatum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Ultimatum

Nie. Autor nie wchodzi do rodziny.a
Autor zakładał nową rodzinę ze swoją partnerką.

To kolosalna różnica. Autor nie musi być miły, ani udawać miłego w stosunku do osób, które okazuje jemu samemu wrogość. Autor nie ma obowiązku poniżania się i skamlenia tylko po to aby komuś podpasowac. Nie tylko autor ale nikt nie ma obowiązku życia w dobrych stosunkach z teściami, zwłaszcza jak Ci okazują mu wrogość. Może, ale nie ma takiego obowiązku. On nie tworzy związku z teściami, nie ich sobie wybrał jako towarzyszy życia. Tylko ich córkę. Obowiązek poprawnych relacji spoczywa na obu stronach. Już te zachowania teściów pokazały, że mieszkanie u nich to strzał w stopę.

Jak w tej reklamie o pożyczce od teściu i następnie wyborze imienia dla potomka.

Zobacz podobne tematy :

67

Najbardziej to boli ,że na jej pierwszym miejscu byli rodzice . Wpatrzona jak w obrazek kobieta 27 lat.  Nie decydowała o swoim szczęściu, koniec bo Ja nie lubię jej rodziców  ,bo nie zostałem na herbacie . Kurczę jak można tak postępować. 

Dziś patrzę z innej perspektywy to rodzice za nią żyją.   Każda dorosła osoba by wyprowadziła się z domu dla drugiej by tworzyć przyszłą rodzinę.  Niedługo rodziców zabraknie i co wtedy ?  To wielka szkoła dla mnie , mam swój honor i to się szanuje nawet dla tak wielkiej miłości.

Podejrzewam ,że nigdy już nie pokocham tak dziewczyny jak jej . Przy spotkaniach będę analizował,  chłodno patrzył na swój związek.  Jedno jest pewne przeżyłem swoją pierwszą miłość.

A może lepiej zostań sam. Nikt nie ma obowiązku zakładać rodziny. Jak masz byc chłodny wobec wybranki to po co ci to. To prędzej czy później walnie.

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024