Księga porad z d**y co wypada, co powinniśmy, a co nie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Księga porad z d**y co wypada, co powinniśmy, a co nie.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: Księga porad z d**y co wypada, co powinniśmy, a co nie.

Ja od razu mówię, że nie jestem wielkim znawcą planszówek, ale lubię big_smile i powoli rozwijamy z partnerem naszą kolekcję.

I tu oczywiście: "nie wypada wydawać tyle pieniędzy na zabawkę" (gdzie ta, o której była mowa, wcale nie była jakąś najdroższą pozycją jak na gry, w dodatku dostałam ją w prezencie (!) i tak się tylko zastanawiałam, czy wspomnieć z przekory, że rozważam mocno zakup "Wojny o pierścień").

I tak ogólnie mam wrażenie, że na bardzo wiele rzeczy nie wypada wydawać "tyyyle pieniędzy". Wypada tylko na podstawowe rzeczy/na to, na co wydałby autor twierdzenia.

Zobacz podobne tematy :

67

SaraS napisał/a:

Ja od razu mówię, że nie jestem wielkim znawcą planszówek, ale lubię big_smile i powoli rozwijamy z partnerem naszą kolekcję.

I tu oczywiście: "nie wypada wydawać tyle pieniędzy na zabawkę" (gdzie ta, o której była mowa, wcale nie była jakąś najdroższą pozycją jak na gry, w dodatku dostałam ją w prezencie (!) i tak się tylko zastanawiałam, czy wspomnieć z przekory, że rozważam mocno zakup "Wojny o pierścień").

I tak ogólnie mam wrażenie, że na bardzo wiele rzeczy nie wypada wydawać "tyyyle pieniędzy". Wypada tylko na podstawowe rzeczy/na to, na co wydałby autor twierdzenia.

Każdy wiek ma swoje zabawki smile
Na dobrą sprawę wiele rzeczy z wyposażenia domu czy samochodu to zabawki, bo można kupić coś mniej eleganckiego i tańszego. Można mieć jedną firankę, jeden obrus, kilka najtańszych talerzy i kubów a będzie z czego jeść i pić. Więc na dobrą sprawę te fikuśne filiżanki czy serwetki to też zabawki smile

Planszówki są doskonałe do wspólnego spędzania czasu. O wiele lepiej łączą i pozwalają miło spędzić czas niż np.  wspólne oglądanie telewizji. Ponadto często o wiele tańsza niż gry komputerowe. Fajna zabawa.

68

Kiedyś nosiłam różową torebkę:)

69

Nie wypada kobiecie palić papierosów, tym bardziej na ulicy.
Nie wypada przeklinac
Nie wypada kobiecie samotnie iść do baru.
nie wypada robic siu-siu w miejscu publicznym czyt. np. krzaki - ( faktycznie lepiej sie posiusiuac w majtki- to dopiero klasa big_smile  )
Nie wypada matce i żonie wstawić się na imprezie (mam na myśli delikatną fazę, nie upicie się do nieprzytomności).
Nie wypada zostawiac dzieci pod opieka niani, tylko samej ulozyc dzieci do snu a stary niech sie bawi
Nie wypada mówić prawdy prosto w twarz,trzeba  ładnie się uśmiechać i przytakiwać

70

Ja usłyszałam że nie wypada jeździć rowerem po cmentarzu.

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Księga porad z d**y co wypada, co powinniśmy, a co nie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024