Powiedzmy sobie otwarcie, że gdy facet jest atrakcyjny fizycznie to na starcie dziewczyny są tak bardzo podjarane że przymykają oko na charakter. Jeremy Meeks bardzo podoba się kobietom, mimo zasranego charakteru. Nawet atrakcyjna dziennikarka w trakcie wywiadu na niego leciała.
Dla niedowiarków wpiszcie na yt What's Your Water? Episode 8: Jeremy Meeks
Jej mowa ciała wyraźnie zdradza zainteresowanie. Przyjrzyjcie się w 20:25. Nogi skierowane w jego kierunku. Sylwetka pochylona. Nogi też seksownie założone na siebie. Ewidentnie facet ją pociąga.
Dziwnym trafem żaden nieatrakcyjny fizycznie mężczyzna z dobrym charakterem nie wywołuje podobnych rekacji u kobiety.
Wniosek nasuwa się jeden. Mianowicie wygląd stawiany jest wyżej od charakteru.
Ja też podobnie jak wielu innych chłopaków przeprowadzałem liczne eksperymenty na portalach, gdzie często mocno przeciętne dziewczyny zaczepiały atrakcyjnych facetów zaczynając rozmowę od : cześć przystojny chłopaku, albo ledwie zaczęliśmy rozmwawiać a już czytałem: przystojny jesteś wiesz?
Kobiety które pisały wiadomości w takim stylu były w wieku 23-36 lat.
Dowodzi to że nawet przeciętne dziewczyny lecą na przystojnych facetów bo na normalnych nie zwróciły uwagi. A przecież liczy się charakter 
Dziewczyny i kobiety niezależnie od wieku lubią wysokich, wysportowanych i przystojnych facetów z kwadratowymi szczękami. Często tacy są dupkami, źle traktują dziewczyny, ale one przy nich zostają. Nawet gdy źle traktują innych, nadal są z nimi.
Słyszałem nie dawno rozmowę między wysokim kolesiem z nienaganną twarzą i malutką blondyneczką.
Szli przede mną, a że wolno stawiali kroki to musiałem nieco się za nimi wlec. Sćieżka była wąska po brzegach pełno śniegu, nie miałem możliwości wyprzedzić. Szli za rękę. Dziewczyna pytała gościa, co u ciebie, a on - zamówiłem sobie podkoszulek, ale okazał się za luźny, więc zwróciłem i zamówiłem inny rozmiar. Dziewczyna na to, ohhh no mam nadzieję że teraz będzie ok, że będzie pasowała. Potem gadali w taki sposób, że nie nazwałbym tego rozmową tylko zlepkiem jakiś nudów.
Już to widzę jak niski facet prowadząc taką jałową dyskusję rozgrzałby serce dziewczyny do czerwoności do tego stopnia, że dzierlatka sama rzucałaby się mu na szyję.
Gdy jechałem wczoraj do mechanika po samochód, jadąc autobusem przysłuchałem się rozmowie przeciętnej młodej dziewczyny. Mówiła do koleżanki: no on chce ze mną chodzić, ale mu napisałam że nie jestem gotowa,bo też inni chcą ze mną chodzić.
I to jest wybór przeciętnej dziewczyny, gdzie przeciętny facet marzy by w ogóle się umówić.
To jest dysproporcja i winne są temu portale randkowe.
Dziewczyny ze starego pokolenia serio wierzą że charakter jest najważniejszy bo z jego pomocą niejednokrotnie mniej atrakcyjni panowie podbili serca dziewczyny. Ale to było kiedyś, gdy dziewczyny nie miały dostępu do portali randkowych na których trwa wyścig szczurów.
Zaraz napiszecie widzisz nie możesz znaleźć dziewczyny bo jesteś toksyczny i masz kiepski charakter. Jednakże na przykład Jeremie Meeks który wcale nie ma złotego charakteru ma spore powodzenie.
Ps. Widzę różnicę w zachowaniu dziewczyn gdy mają do czynienia z atrakcyjnym facetem, a gdy z normalnie wyglądającym. W pierwszym przypadku flirtują, mówią między sobą że ciacho, a w przypadku tego mniej atrakcyjnego nie biorą nawet pod uwagę pójście na kawę.