Niski facet - szczera opinia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Strony Poprzednia 1 24 25 26 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,626 do 1,690 z 1,705 ]

1,626

Odp: Niski facet - szczera opinia.

Pracować nie ma nad czym bo już same kobiety wyczytały ze statystyk, że charakter nie jest tak ważny na początku bo chemia, a dopiero po kilku latachach związku zaczyna przeszkadzać. Jeżeli ktoś zostaje skreślony za wzrost to nie ma sensu pracować nad charakterem, skoro i tak nikt nie chce go poznać. Nie czuję się w żaden sposób wybrakowany.

Poza tym jedyne co muszę to przeczekać zimę, bo mamy już plany na słoneczne dni. Naukowa nurkowania oraz kitesurfing, bo zawsze chciałem spróbować ale jakoś nie było czasu. W tamtym roku malo podróżowałem jak wszyscy w tym roku dni urlopowych sporo, jak sytuacja się unormuje to wyjeżdżam na conajmniej miesiąc do jakiegoś kraju pozwiedzać plus kilka weekendowych wypadów. Także nie mam czasu na bzdury, sorry

Zobacz podobne tematy :

1,627

Niski facet Twoje plany brzmia super! smile

1,628

niski Właśnie o to chodzi! smile Aby nie patrzeć na swoje życie przez pryzmat związków czy powodzenia u płci przeciwnej. Jeśli chcesz nad sobą pracować, to rób to tylko i wyłącznie dla siebie. smile

1,629

Jako ze jestem z drugiej strony barykady (1,88m) jako facet powiem Ci ze masz racje. Często zwracano uwagę na mój wzrost.

Trzymaj się mocno !

1,630 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-02-04 18:58:59)

Omg teraz zaczyna się zakładanie kont z drugiej strony tzn żeby poprzeć tezy lokalnej partii niskich gości. Słuchajcie, nie ma ucieczki!

1,631

jjbp napisał/a:

Omg teraz zaczyna się zakładanie kont z drugiej strony tzn żeby poprzeć tezy lokalnej partii niskich gości. Słuchajcie, nie ma ucieczki!

Hop siup, zmiana...  ?

1,632

Nie jestem botem , jestem realna osoba i przypadkiem trafiłem na ten temat dzisiaj.

1,633

Jeśli Kolega wyżej jest rzeczywistą osobą a nie wcieleniem takiego NTN, to w sumie dyskusja nabrałaby kolorów smile

1,634

Nie nie jestem nim:P znam teorie black pill która tutaj głosił ale incelem nie jestem smile

1,635

Powiedzmy sobie otwarcie, że gdy facet jest atrakcyjny fizycznie to na starcie dziewczyny są tak bardzo podjarane że przymykają oko na charakter. Jeremy Meeks bardzo podoba się kobietom, mimo zasranego charakteru. Nawet atrakcyjna dziennikarka w trakcie wywiadu na niego leciała.
Dla niedowiarków wpiszcie na yt What's Your Water? Episode 8: Jeremy Meeks

Jej mowa ciała wyraźnie zdradza zainteresowanie. Przyjrzyjcie się w 20:25. Nogi skierowane w jego kierunku. Sylwetka pochylona. Nogi też seksownie założone na siebie. Ewidentnie facet ją pociąga.
Dziwnym trafem żaden nieatrakcyjny fizycznie mężczyzna z dobrym charakterem nie wywołuje podobnych rekacji u kobiety.

Wniosek nasuwa się jeden. Mianowicie wygląd stawiany jest wyżej od charakteru.

Ja też podobnie jak wielu innych chłopaków przeprowadzałem liczne eksperymenty na portalach, gdzie często mocno przeciętne dziewczyny zaczepiały atrakcyjnych facetów zaczynając rozmowę od : cześć przystojny chłopaku, albo ledwie zaczęliśmy rozmwawiać a już czytałem: przystojny jesteś wiesz?

Kobiety które pisały wiadomości w takim stylu były w wieku 23-36 lat.

Dowodzi to że nawet przeciętne dziewczyny lecą na przystojnych facetów bo na normalnych nie zwróciły uwagi. A przecież liczy się charakter smile

Dziewczyny i kobiety niezależnie od wieku lubią wysokich, wysportowanych i przystojnych facetów z kwadratowymi szczękami. Często tacy są dupkami, źle traktują dziewczyny, ale one przy nich zostają. Nawet gdy źle traktują innych, nadal są z nimi.

Słyszałem nie dawno rozmowę między wysokim kolesiem z nienaganną twarzą i malutką blondyneczką.
Szli przede mną, a że wolno stawiali kroki to musiałem nieco się za nimi wlec. Sćieżka była wąska po brzegach pełno śniegu, nie miałem możliwości wyprzedzić. Szli za rękę. Dziewczyna pytała gościa, co u ciebie, a on - zamówiłem sobie podkoszulek, ale okazał się za luźny, więc zwróciłem i zamówiłem inny rozmiar. Dziewczyna na to, ohhh no mam nadzieję że teraz będzie ok, że będzie pasowała. Potem gadali w taki sposób, że nie nazwałbym tego rozmową tylko zlepkiem jakiś nudów.

Już to widzę jak niski facet prowadząc taką jałową dyskusję rozgrzałby serce dziewczyny do czerwoności do tego stopnia, że dzierlatka sama rzucałaby się mu na szyję.

Gdy jechałem wczoraj do mechanika po samochód, jadąc autobusem przysłuchałem się rozmowie przeciętnej młodej dziewczyny. Mówiła do koleżanki: no on chce ze mną chodzić, ale mu napisałam że nie jestem gotowa,bo też inni chcą ze mną chodzić.

I to jest wybór przeciętnej dziewczyny, gdzie przeciętny facet marzy by w ogóle się umówić.

To jest dysproporcja i winne są temu portale randkowe.

Dziewczyny ze starego pokolenia serio wierzą że charakter jest najważniejszy bo z jego pomocą niejednokrotnie mniej atrakcyjni panowie podbili serca dziewczyny. Ale to było kiedyś, gdy dziewczyny nie miały dostępu do portali randkowych na których trwa wyścig szczurów.

Zaraz napiszecie widzisz nie możesz znaleźć dziewczyny bo jesteś toksyczny i masz kiepski charakter. Jednakże na przykład Jeremie Meeks który wcale nie ma złotego charakteru ma spore powodzenie.

Ps. Widzę różnicę w zachowaniu dziewczyn gdy mają do czynienia z atrakcyjnym facetem, a gdy z normalnie wyglądającym. W pierwszym przypadku flirtują, mówią między sobą że ciacho, a w przypadku tego mniej atrakcyjnego nie biorą nawet pod uwagę pójście na kawę.

1,636

xandrata napisał/a:

Słyszałem nie dawno rozmowę między wysokim kolesiem z nienaganną twarzą i malutką blondyneczką.
Szli przede mną, a że wolno stawiali kroki to musiałem nieco się za nimi wlec. Sćieżka była wąska po brzegach pełno śniegu, nie miałem możliwości wyprzedzić. Szli za rękę. Dziewczyna pytała gościa, co u ciebie, a on - zamówiłem sobie podkoszulek, ale okazał się za luźny, więc zwróciłem i zamówiłem inny rozmiar. Dziewczyna na to, ohhh no mam nadzieję że teraz będzie ok, że będzie pasowała. Potem gadali w taki sposób, że nie nazwałbym tego rozmową tylko zlepkiem jakiś nudów.

Już to widzę jak niski facet prowadząc taką jałową dyskusję rozgrzałby serce dziewczyny do czerwoności do tego stopnia, że dzierlatka sama rzucałaby się mu na szyję.

big_smile big_smile big_smile

No tak, bo ty wiesz: ile oni się znają, jak głęboka i długa jest ta relacja, co siedzi im w głowach, jak wygląda ich codzienność. Na podstawie paru minut wyrwanych z ich życia wiesz, że każda ich pogawędka to zwykłe wymienianie się informacjami na temat prozy życia i ona robi to wszystko bo on ładny. A nawet jeśli dyskusje są jałowe- nie każdy jest filozof od wielogodzinnych dysput o sensie istnienia. On już jej serce mógł dawno rozgrzać i na dobre w nim zagościć. Teraz może gadać o koszulkach albo promkach na gąbki w kauflandzie ; ]

1,637

xandrata napisał/a:

Powiedzmy sobie otwarcie, że gdy facet jest atrakcyjny fizycznie to na starcie dziewczyny są tak bardzo podjarane że przymykają oko na charakter. Jeremy Meeks bardzo podoba się kobietom, mimo zasranego charakteru. Nawet atrakcyjna dziennikarka w trakcie wywiadu na niego leciała.
Dla niedowiarków wpiszcie na yt What's Your Water? Episode 8: Jeremy Meeks

Jej mowa ciała wyraźnie zdradza zainteresowanie. Przyjrzyjcie się w 20:25. Nogi skierowane w jego kierunku. Sylwetka pochylona. Nogi też seksownie założone na siebie. Ewidentnie facet ją pociąga.
Dziwnym trafem żaden nieatrakcyjny fizycznie mężczyzna z dobrym charakterem nie wywołuje podobnych rekacji u kobiety.

Wniosek nasuwa się jeden. Mianowicie wygląd stawiany jest wyżej od charakteru.

Kolejny ??? big_smile Który to już ? "Avatar 5" ? Zima, mrozy, a oni tu normalnie kiełkują jak grzyby po deszczu big_smile Że im (jemu) się tak chce...
I znowu te same teorie.
Skoro wygląd jest stawiany wyżej od charakteru to czym Ty się przejmujesz ? Charakter możesz sobie już całkiem odpuścić.

1,638

R_ita napisał/a:
xandrata napisał/a:

big_smile big_smile big_smile

No tak, bo ty wiesz: ile oni się znają, jak głęboka i długa jest ta relacja, co siedzi im w głowach, jak wygląda ich codzienność. Na podstawie paru minut wyrwanych z ich życia wiesz, że każda ich pogawędka to zwykłe wymienianie się informacjami na temat prozy życia i ona robi to wszystko bo on ładny. A nawet jeśli dyskusje są jałowe- nie każdy jest filozof od wielogodzinnych dysput o sensie istnienia. On już jej serce mógł dawno rozgrzać i na dobre w nim zagościć. Teraz może gadać o koszulkach albo promkach na gąbki w kauflandzie ; ]

Właśnie tak pomyślałam, że jakby ktoś mnie i mojego partnera posłuchał to by się dopiero zdziwił big_smile

1,639

"Przeciętny facet marzy żeby się wgl umówić"

To ja zadziwiająco dużo widzę tych przeciętniaków za rękę z dziewczyną, z wózkiem w parku, z obrączka na palcu. Nawet na Facebooku jak widzę jak jakieś koleżanki się zaręczają to ich wybrankowie to nie są modele "z kwadratowa szczeka"

Wy serio widzicie same ciacha z dziewczynami? big_smile

1,640

Och widzę panują tu dziwne zwyczaje wyrwania z kontekstu fragmentów wypowiedzi. Podałem argumenty, przykłady, a wy przyczepiliście się do rozmowy o podkoszulku.

1,641

Twoje argumenty były omówione wzdłuż i wszerz, cofnij się kilka stron a będziesz miał stosy materiałów do kolejnych "badań" wink

1,642

Airuf napisał/a:

Można sobie tylko żartować bo takie osoby jak autor tematu nie oczekuje realnej pomocy (porad którę da radę wprowadzić w życie, popracować nad tym itp.).
On oczekuje przyznania mu racji, pociśnięcia wszystkim kobietom że są złe bo go nie chcą (chociaż obstawiam że on na ich miejscu też by nie chciał), wytknięcia im hipokryzji (bo jak to może być że życie to nie bajka Disneya i sprawiedliwość nie zatriumfuje?

W naturze wielu samców, nie jest dopuszczonych do kopulacji. Dlatego myślę, że frustracja była, jest i będzie występować. Natura samic się nie zmieni. Wiele wątków pokazuje, że jeśli nie masz atrakcyjnych cech przede wszystkim w wyglądzie, to na seks musisz zapracować, czy zasłużyć. Można się na taki fakt obrażać, jak niscy koledzy w tym wątku, albo przyjąć go na klatę. Natura jest nieubłagana, atrakcyjni przodem.

1,643 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-02-05 10:07:25)

Dlatego osobiście zachodzę w głowę, po co niskim Kolegom ta cała krucjata? Bo chyba to słowo staje się już bardziej pasujące niż zwykłe narzekanie na kobiety...Chyba tylko po to, żeby wylać swoje żale i ponarzekać na świat, jaki on to niesprawiedliwy. Tak, jakbyśmy mieli cokolwiek do powiedzenia w kwestii naszej natury.
xandrata (tudzież kolejne wcielenie NTN) - może Ty w kazdym wysokim facecie  dopatrujesz się atrakcyjnego? Bo ja osobiście widzę właśnie dużo częściej pary, gdzie facet jest takim sobie przeciętniakiem(przynajmniej jeśli mówimy o tzw stereotypowych kanonach męskiej urody) a dziewczyna raczej z tych urodziwych. Jeśli kanonem urody męskiej jest np kwadratowa szczęka i regularne rysy twarzy, to rzadko się chyba widuje takich idaalnych.

1,644 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-02-05 10:08:32)

bagienni_k napisał/a:

xandrata (tudzież kolejne wcielenie NTN) - może Ty w kazdym facecie wysokim dopatrujesz się atrakcyjnego? Bo ja osobiście widzę właśnie dużo częściej pary, gdzie facet jest takim sobie przeciętniakiem(przynajmniej jeśli mówimy o tzw stereotypowych kanonach męskiej urody) a dziewczyna raczej z tych urodziwych. Jeśli kanonem urody męskiej jest np kwadratowa szczęka i regularne rysy twarzy, to rzadko się chyba widuje takich idaalnych.

Dokładnie. Przecież codziennie się widuje na ulicy naprawdę przecietnych facetów z żonami, dziewczynami, dziećmi. Ten argument że przeciętni mężczyźni mogą sobie co najwyżej pomarzyć o randce to jest jakiś totalny farmazon. Tak samo to że każda nawet brzydsza dziewczyna będzie miała stu Adonisów jak tylko zechce.

Pomijam fakt ze według mnie ogólnie większość społeczeństwa jest raczej przeciętna - mało jest jednostek które są wybitnie piękne lub wybitnie brzydkie (do tego stopnia że serio nikomu się nie spodobają). Większość to jakaś szeroka gama przeciętności tzn mogą się spodobać ale nie muszą

1,645

xandrata napisał/a:

Słyszałem nie dawno rozmowę między wysokim kolesiem z nienaganną twarzą i malutką blondyneczką.....  ....  Szli za rękę. ... nie nazwałbym tego rozmową tylko zlepkiem jakiś nudów.

Przecież on jej nie podrywał, tylko chodzili ze sobą...

Gdy jechałem wczoraj do mechanika po samochód, jadąc autobusem przysłuchałem się rozmowie przeciętnej młodej dziewczyny. Mówiła do koleżanki: no on chce ze mną chodzić, ale mu napisałam że nie jestem gotowa,bo też inni chcą ze mną chodzić.
I to jest wybór przeciętnej dziewczyny, gdzie przeciętny facet marzy by w ogóle się umówić.

Też odnoszę wrażenie, że kobiety mają mnóstwo interakcji z mężczyznami, a mężczyźni tylko niektórzy mają kontakt z kobietami.

Być może to nawet napędza homoseksualizm.

1,646

Polki mają śmiesznie postrzegają rzeczywistość. Gdy facet jest w miarę przystojny, choć daleko mu do ideału, jest nazywany przeciętny. A jest 6 na 10.
Kiedy kobiecie brakuje sporo do super laski. Jest średnio ładna, to nazywacie ją atrakcyjną, a jest 6 na 10.

Niscy faceci udzielający się w niniejszym wątku dzielą się doświadczeniami i odrzucają wasze legendy, w których niski może być atrakcyjny i się podobać.
Tera jednak zmieniłyście już narrację i twierdzicie, że niski jest gorszy.

1,647 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-02-05 10:12:35)

To twierdzenie, że wszystkie dziewczyny o przecietnej urodzie są rozchwytywane to kolejna bzdura, bo przecież często czyta się tutaj czy słyszy bądź widzi Panie, które mają problem ze znalezieniem partnera, mimo, żę uważają się za całkiem atrakcyjne. Światem rządzi krzywa Gaussa i tych przeciętniaków jest po prostu najwięcej. Zawody, gdzie trzeba wyróżniać się urodą i pewnymi walorami fizycznymi to mniejszość.

Tak w ogóle, to możę najlepiej zostawić ocenę atrakcyjności danej płci dla tej przeciwnej smile, bo jednak facect oceniający faceta jest trochę nieobiektywny smile

1,648

Teraz to znaczy kiedy zmieniłyśmy narrację?

1,649

Można się też zastanowić nad własną orientacją. Jeśli w każdej parze mijanej to mężczyzna oceniany jest jako ten przystojniejszy, ładniejszy.
Kobieta może drażnić jako konkurencja po prostu. Która podbiera tych przystojniaków.

1,650

xandrata napisał/a:

Och widzę panują tu dziwne zwyczaje wyrwania z kontekstu fragmentów wypowiedzi. Podałem argumenty, przykłady, a wy przyczepiliście się do rozmowy o podkoszulku.

Ja Ci proponuję odłożyć troszkę pieniążków, pojechać na azjatycką prowincję, poszukać śliczną niziutką Azjatkę w której oczach będziesz niemal bóstwem o dobrym wzroście, przywieźć ją sobie do Polski... może zniknie frustracja.
Ale chyba ktoś Ci po drodze już Azjatki proponował ;] Widzisz- na każdy problem jest jakieś rozwiązanie. Zmień szerokość geograficzną.

1,651

bagienni_k napisał/a:

To twierdzenie, że wszystkie dziewczyny o przecietnej urodzie są rozchwytywane to kolejna bzdura, bo przecież często czyta się tutaj czy słyszy bądź widzi Panie, które mają problem ze znalezieniem partnera, mimo, żę uważają się za całkiem atrakcyjne. Światem rządzi krzywa Gaussa i tych przeciętniaków jest po prostu najwięcej. Zawody, gdzie trzeba wyróżniać się urodą i pewnymi walorami fizycznymi to mniejszość.

Tak w ogóle, to możę najlepiej zostawić ocenę atrakcyjności danej płci dla tej przeciwnej smile, bojednak facect oceniający faceta jest trochę nieobiektywny smile

Przykro mi to pisać, ale panie które dzielą się podobnymi problemami są odpowiedzialne za swoją sytuację. Mniej wybrzydzania to i randkowicze by się znaleźli.

Niestety w dobie internetu nawet największa pipa ma śmiałość wysłać wiadomość do dziewczyny. W tej sytuacji nawet gdy pan a napisze do 10 dziewczyn to każda  tych dziewczyn wie że pan a jest zainteresowany, natomiast sam a nie ma gwarancji z choć jednej z nich przypadnie do gustu. Potem pan b odezwie się do 10 dziewczyn i owe mają świadomość że mają już 2 kandydatów, lecz sam b może nie podobać się żadnej. W ten sposób kobiety mając w garści kilku facetów przebierają bo w ich głowach tkwi przekonanie że mają wybór i jak coś to któryś z nich będzie zainteresowany.

Gdyby portale randkowe zniknęły wtedy wybór dziewczyn zostałby mocno ograniczony. A wtedy każdy w miarę sensowny facet miałby spore szanse.

1,652

jjbp napisał/a:

Tak samo to że każda nawet brzydsza dziewczyna będzie miała stu Adonisów jak tylko zechce.

O problemach kobiet, to należałoby założyć odrębny wątek. Kobiety nie mają tak samo, bo czytając wiele, wiele wątków kobiety czekają, obserwują i sobie oceniają danego delikwenta - nie robiąc w sumie nic od siebie. Oczywiście uogólniamy. Facet powinien podrywać, facet powinien dzwonić, facet powinien pojechać, facet powinien zadbać, facet powinien zrozumieć i tak dalej i dalej. Udzielamy przecież takich porad codziennie na forum.

1,653

R_ita napisał/a:

Ja Ci proponuję odłożyć troszkę pieniążków, pojechać na azjatycką prowincję, poszukać śliczną niziutką Azjatkę w której oczach będziesz niemal bóstwem o dobrym wzroście, przywieźć ją sobie do Polski... może zniknie frustracja.
Ale chyba ktoś Ci po drodze już Azjatki proponował ;] Widzisz- na każdy problem jest jakieś rozwiązanie. Zmień szerokość geograficzną.

Wsadź sobie te rady głęboko wiesz gdzie. Azjatki to inna kultura, często też inna religia. Poza tym dlaczego mam szukać miłości poza swoim krajem, gdzie inni znajdują dziesiątki dziewczyn ot tak?

1,654

xandrata napisał/a:
R_ita napisał/a:

Wsadź sobie te rady głęboko wiesz gdzie. Azjatki to inna kultura, często też inna religia. Poza tym dlaczego mam szukać miłości poza swoim krajem, gdzie inni znajdują dziesiątki dziewczyn ot tak?

Gdzie? smile W dalszym ciągu- na każdy problem jest jakieś rozwiązanie.

1,655

Jakby nie było portali to pewnie byś narzekał bo kilka dziewczyn z Twojego miasta Ci odmówiło no to gdzie Ty masz niby poznać więcej lasek. To by kolejne mission impossible było

1,656

Nie rozumiesz gdyby nie portale to dziewczyny byłyby mniej wybredne. Nie miałyby porównania z wysokimi przystojniakami, nie miałyby dziesiątek par i każdy byłby na wagę złota

1,657 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-02-05 10:23:17)

Ja jakoś nie pamiętam z opowieści moich rodziców żeby mój ojciec i koledzy mieli taki łatwy dostęp do lasek. Raczej była wieczna udręka żeby jakaś poderwać bo nie dość że dostęp do mniejszej ilości co teraz to wtedy mentalność była inna że lasce nie wypadalo umawiać się z dziesiątkami, zagadywac samej itd.

1,658

Musieli dłużej szukać ale gdy zagadali to było już prościej.

Inaczej mówiąc, kiedyś był mniejszy dostęp do kobiet, ale za to łatwiej było się umówić. Teraz na odwrót.

1,659

xandrata napisał/a:

Nie rozumiesz gdyby nie portale to dziewczyny byłyby mniej wybredne. Nie miałyby porównania z wysokimi przystojniakami, nie miałyby dziesiątek par i każdy byłby na wagę złota

To mit. Kobiety muszą być wybredne i robić facetom ciśnienie, inaczej dalej byśmy chodzili z pochodniami i żyli w epoce kamienia łupanego.

1,660

prego usprawiedliwiaj kobiety i twórz teorie

1,661

xandrata napisał/a:

Przykro mi to pisać, ale panie które dzielą się podobnymi problemami są odpowiedzialne za swoją sytuację. Mniej wybrzydzania to i randkowicze by się znaleźli.

Niestety w dobie internetu nawet największa pipa ma śmiałość wysłać wiadomość do dziewczyny. W tej sytuacji nawet gdy pan a napisze do 10 dziewczyn to każda  tych dziewczyn wie że pan a jest zainteresowany, natomiast sam a nie ma gwarancji z choć jednej z nich przypadnie do gustu. Potem pan b odezwie się do 10 dziewczyn i owe mają świadomość że mają już 2 kandydatów, lecz sam b może nie podobać się żadnej. W ten sposób kobiety mając w garści kilku facetów przebierają bo w ich głowach tkwi przekonanie że mają wybór i jak coś to któryś z nich będzie zainteresowany.

Gdyby portale randkowe zniknęły wtedy wybór dziewczyn zostałby mocno ograniczony. A wtedy każdy w miarę sensowny facet miałby spore szanse.

Człowieku, ale masz naprawdę aż taki ból d**y za przeproszeniem, że ktoś może wybierać a inny już musi się postarać? Taki jest świat i tego nie zmienisz! Zakceptuj to wreszcie, albo idź na jakąś terapię, bo zaczynasz pleść te farmazony jak mantrę i powoli staje się to nudne. Zapamiętaj to, żę świat się rządzi pewnymi regułami, w dużej mierze ukształtowanymoi przez ewolucję biologiczną i nasza naturę. Choćby ś nie wiem ile żali wylewał tutaj, to tego nie zmienisz.

1,662

xandrata napisał/a:

prego usprawiedliwiaj kobiety i twórz teorie

Kolego idź na byle jakie forum męskie. Nie masz urody? Co ci polecą?  Trzeba zdobywać atrakcyjność przez pracę nad sobą i osiągnięcie wysokiej pozycji społecznej. Wtedy Ty masz tłumy kobiet. Oczywiście też nie wszystkich.

1,663

To nie świat bo kiedyś aż tak nie było. Media społecznościowe są winne temu. Po za tym na początku tematu dziewczyny pisały w stylu "problem w tobie, w nastawieniu twoim, nie wzrost jest problemem", a teraz wychodzi że jednak wzrost powoduje że dziewczyny odrzucają i mało tego mają do tego prawo hahaha

1,664

xandrata napisał/a:

O to!
Mniej wybrzydzania i na pewno jakas dziewczyna by sie znalazla!

1,665

xandrata napisał/a:

A to nie działa w drugą stronę też? Masz dostęp do portali, wybieraj sobie kogo chcesz i próbuj.
Jestem kobietą, ale naprawdę nigdy w życiu do głowy by mi nie przyszło, aby robić selekcję facetów pod względem wzrostu. Z tego co widzę, to jest w moim otoczeniu  kilku niezbyt wysokich facetów i jakoś nie są sfrustrowani, a niektórzy mają nawet żony i to niebrzydkie smile Raczej przychylam się ku wnioskowi, że "odpadasz" z zupełnie innych powodów a tłumaczysz to sobie wzrostem i małostkowością dziewczyn które cię interesują. Można i tak.. Zamiast wnikać w to, co ze mną jest nie halo, zwalić wszystko na wzrost i czuć się pokrzywdzonym i poszkodowanym, tylko po co? Urośniesz od tego?

1,666

O matko przecież to mogły dwie różne dziewczyny pisać xD Ty zakładasz że wszystkie posty zostały napisane przez jedna tutejsza forumową matronę czy coś?

1,667

Owszem, cały wątek pokazuje, żę Wy(Ty) macie problemy z nastawieniem do życia w ogóle i swoimi kompleksami. Gdybyś w końcu chciał się wziąć za siebie to nie produkowałbyś się tutaj, tylko ruszył 4 litery i zajął się czymś, co w życiu przynosi radość, zamiast patrzeć na życie przez pryzmat relacji z płcią przeciwną.

1,668

xandrata napisał/a:

To nie świat bo kiedyś aż tak nie było. Media społecznościowe są winne temu. Po za tym na początku tematu dziewczyny pisały w stylu "problem w tobie, w nastawieniu twoim, nie wzrost jest problemem", a teraz wychodzi że jednak wzrost powoduje że dziewczyny odrzucają i mało tego mają do tego prawo hahaha

Naprawdę aż tak Ci się nudzi, że zakładasz kolejne konta na forum, żeby głosić te same teorie ? To jakaś sekta ? big_smile Poza trollowaniem nic nie zyskasz. Jeśli liczysz na to, że na litość tu znajdziesz jakąś kobietę... big_smile

1,669

bagienni_k napisał/a:

Owszem, cały wątek pokazuje, żę Wy(Ty) macie problemy z nastawieniem do życia w ogóle i swoimi kompleksami. Gdybyś w końcu chciał się wziąć za siebie to nie produkowałbyś się tutaj, tylko ruszył 4 litery i zajął się czymś, co w życiu przynosi radość, zamiast patrzeć na życie przez pryzmat relacji z płcią przeciwną.

Ale mnie w życiu nic nie bawi. Serio potrzebuję miłości. Miałeś w szkole na temat piramidy Maslova? Trudno mi np oglądać filmy, czy podróżować wiedząc że jestem sam i nie jestem chciany.

Tak samo z pracą, z hobby, to już mnie nie bawi. Każdy człowiek bowiem potrzebuje miłości, czułości, kogoś bliskiego. Przytulania, rozmów, poczucia więzi, seksu.

Ale ja nie wybrzydzam.

Nie moja wina że kobiety się umalują i dzięki temu widzą ładne odbicie co tworzy w ich umysłach przekonanie "jestem atrakcyjna" a zsypywane na mediach społecznośiowych wiadomościami od spermiarzy wkręcają sobie że są super laskami, gdy bez makijażu są średnie. Poza tym nie są gwiazdami, aktorkami, piosenkarkami tylko szarymi obywatelkami które sobie wkręciły że są gwiazdami.

DOŚĆ TEGO ruch mgtow jasno mówi by mężczyźni przestali się podlizywać kobietom, by mieli je w dupie, wtedy ich ego opadnie

Trzeba gnoić kobiety, gdy na portalach randkowych na fejk kontach kleją się do przystojniaka zjechać je, wyśmiać albo umówić się i nie przyjść na spotkanie a wtedy napisać ej ale jak cię widziałem z daleka to brzydka byłaś, lub na starcie pisać - nie ta liga wiedźmo co ty sobie myślisz że masz u mnie szansę? Ja wysoki wysportowany przystojny klasycznie, a ty z przeciętną twarzą, z przeciętną sylwetką do mnie piszesz, weź umów się z kimś ze swojej ligi

0 litości dla kobiet

1,670

Łooo matko z córką! Co tu się dzieje?

1,671

colo napisał/a:

Nie moja wina że kobiety się umalują i dzięki temu widzą ładne odbicie co tworzy w ich umysłach przekonanie "jestem atrakcyjna" a zsypywane na mediach społecznośiowych wiadomościami od spermiarzy wkręcają sobie że są super laskami, gdy bez makijażu są średnie. Poza tym nie są gwiazdami, aktorkami, piosenkarkami tylko szarymi obywatelkami które sobie wkręciły że są gwiazdami.

Czy moglsby odezwac sie kobieta, do ktotej faktycznie pisza obcy faceci na portalach spolecznosciowych i ktore nie patrza na siebie w lustrze przed makijazem?

1,672 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-02-05 10:59:39)

Szanowna Moderacjo!

Chyba czas zrobić porządek z tymi trollami, bo już nawet nie chce się człowiekowi odpowiadać na te wszytkie  farmazony po raz n-ty..Miałem odpowiedzieć "Koledze" wyżej, ale to chyba nie ma sensu..

1,673 Ostatnio edytowany przez R_ita (2021-02-05 11:01:39)

.

(by nie nakręcać dyskusji)

1,674 Ostatnio edytowany przez colo (2021-02-05 11:04:47)

.

(by nie nakręcać dyskusji)

1,675

Manipulatorka Rita usunęła wiadomość w której przyznała że faceci sami piszą do niej na fejsbuku więc nic nie robiąc ma powodzenie. A innym radzi by wyjechal i do innego kraju.

1,676 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-02-05 11:04:28)

Salomonka napisał/a:

Na barykady kurduple, przeciętniacy, owalne szczęki !!! lol

1,677

mnie w życiu nic nie bawi. Serio potrzebuję miłości. Miałeś w szkole na temat piramidy Maslova? Trudno mi np oglądać filmy, czy podróżować wiedząc że jestem sam i nie jestem chciany.

Tak samo z pracą, z hobby, to już mnie nie bawi. Każdy człowiek bowiem potrzebuje miłości, czułości, kogoś bliskiego. Przytulania, rozmów, poczucia więzi, seksu.

Ale ja nie wybrzydzam.

1,678

Misinx napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Na barykady kurduple, przeciętniacy, owalne szczęki !!! lol

Byle tylko do walki wręcz nie doszło smile

1,679

Mam żal do użytkowniczek tego forum. Raz pisałyście że praca nad sobą coś zmieni, że pomoże. A innym razem stwiedziłyście, że to nic nie da bo jeśli facet niski to szans żadnych nie ma.

1,680 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-02-05 11:09:43)

colo napisał/a:

mnie w życiu nic nie bawi. Serio potrzebuję miłości. Miałeś w szkole na temat piramidy Maslova? Trudno mi np oglądać filmy, czy podróżować wiedząc że jestem sam i nie jestem chciany.

Ale ja nie wybrzydzam.

Miłość też Cię nie zabawi. Nawet nie wiesz jaka to udręka big_smile Jak już masz tą kobietę to zazdrościsz tym co nie mają wink Zapytaj się innych żonatych.

Też się możesz przecież umalować, zrobić fryz.

Kto to są spermiarze ? big_smile

colo napisał/a:

Mam żal do użytkowniczek tego forum. Raz pisałyście że praca nad sobą coś zmieni, że pomoże. A innym razem stwiedziłyście, że to nic nie da bo jeśli facet niski to szans żadnych nie ma.

Na innym temacie tutaj o powiększaniu penisa jest wpis, że jeden gościu sobie go rozciąga podwieszając ciężary. Może to jest jakiś trop ? Można iść kompleksowo big_smile

1,681

Chodzi o to że nawet mocno przeciętna gdy umaluje się tak i ujednolici cerę, wybieli ją, do tego umaluje mocniej oczy będzie wyglądała ładnie i zacznie wybrzydzać.

1,682

colo napisał/a:

Chodzi o to że nawet mocno przeciętna gdy umaluje się tak i ujednolici cerę, wybieli ją, do tego umaluje mocniej oczy będzie wyglądała ładnie i zacznie wybrzydzać.

co to znaczy ujednolicic cere?

Jestem absolutnie przekonana, ze patrzac na kobieta na ulicy to nie poznalbys czy ta ma makijaz czy nie ma. Zwlaszcza ze wiekszosc kobiet normalnei nie maluje mocno oczu, a Wyscie sie tak tych oczu przyczepili jakby to byl jedyny wyznacznik.

1,683

Ja mam postulat do moderacji, żeby ten temat przenieść do netkafejek, bo robi się tu coraz zabawniej, a nie chcę być znowu posądzany o off top big_smile

1,684

Nawet dla mnie to zbyt sporo. Wątek miał mieć merytoryczną wartość, a nie wzajemne obrzucanie się błotem. I jedna i druga strona niepotrzebnie się nakręca

1,685 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2021-02-05 11:16:28)

Jesteś gorszy, jesteś gorszy, jesteś gorszy, beznadziejny i przez wzrost żadna cię nigdy nie zechce, reszta wyglądu, oraz mentalność i zachowanie nie mają nic do rzeczy big_smile

Mam nadzieję, że spełniłam oczekiwania i teraz sobie pójdziesz. Oby.

Jeśli się jednak mylę, to mam apel do moderacji o zamknięcie tego trollowskiego wątku.

1,686

Teraz wiele dziewczyn stosuje podobny makijaż, taka wybielona cera. To wy nie widzicie, ale ja poznaję makijaż

1,687 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-02-05 11:19:19)

colo napisał/a:

Teraz wiele dziewczyn stosuje podobny makijaż, taka wybielona cera. To wy nie widzicie, ale ja poznaję makijaż

To nie makijaż. Po prostu teraz słońca nie ma big_smile

Cholera teraz przez Was każda kobieta będzie myśleć, że kurdupel to idiota. No i co ja teraz zrobię ? big_smile Chyba się trzeba dostosować.

1,688

Makijaż serio dziewczyny mocno się malują. Myślicie że są ładne z natury, co wy rzadko która jest ładna. Gdy nie zrobi makijażu nie wyjdzie z domu, ale gdy się umaluje uważa że należy się jej wysoki przystojny

1,689

ale jaki makijaz jak teraz wszyscy nosza maseczki. Nawet oczu sie nie da pomalowac bo jak sie maseczke zalozy to po minucie wszystko z oczu splynie. To gdzie Ty widzisz na ulicy jakies makijaze.
Poza tym zakladam, ze jednak kobiety, na ktore zwracasz uwage nie sa skonczonymi kretynkami i wiedza, jak wygladaja bez makijazu.
jezeli nie wiedza, to coz, samo to mowi o Twoim wlasnym guscie.

I nie mam pojecia o co chodzi z wybielaniem cery xD

1,690

colo napisał/a:

Makijaż serio dziewczyny mocno się malują. Myślicie że są ładne z natury, co wy rzadko która jest ładna. Gdy nie zrobi makijażu nie wyjdzie z domu, ale gdy się umaluje uważa że należy się jej wysoki przystojny

Jak ma duży makijaż to potrzebny jej duży facet.

Posty [ 1,626 do 1,690 z 1,705 ]

Strony Poprzednia 1 24 25 26 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024