Możliwości obniżenia libido - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Możliwości obniżenia libido

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 206 z 206 ]

196 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-09-23 20:53:01)

Odp: Możliwości obniżenia libido
Lucyfer666 napisał/a:
Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Rozwiązanie jest proste na Wasze obawy, panowie. Możecie za wzorem Brzydaska z wątku obok zaprzyjaźnić się z odwiedzaną kurtyzaną i już będzie bliskość emocjonalna ;-)

Jasne. To taka nowa odmiana Friends with benefits - za dopłatą big_smile

Jak widać na wspomnianym przeze mnie przykładzie pewna praktyka zaczyna stawać się normą. Aż czasami kusi jednak pomyśleć i faktycznie potraktować taką osobę, tak jak chce być potraktowana. Chce być workiem za kasę, będzie workiem za kasę.

Mam Was :-D
Pisaliście, że niby bliskości emocjonalnej, ciepła potrzebujecie, żeby stanąć na wysokości zadania ;-), a okazuje się, że wszystko rozbija się o kasę :-P

m4jkel, a Ty z 3city jesteś?

Zobacz podobne tematy :

197

MagdaLena1111 napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Jasne. To taka nowa odmiana Friends with benefits - za dopłatą big_smile

Jak widać na wspomnianym przeze mnie przykładzie pewna praktyka zaczyna stawać się normą. Aż czasami kusi jednak pomyśleć i faktycznie potraktować taką osobę, tak jak chce być potraktowana. Chce być workiem za kasę, będzie workiem za kasę.

Pisaliście, że niby bliskości emocjonalnej, ciepła potrzebujecie, żeby stanąć na wysokości zadania ;-), a okazuje się, że wszystko rozbija się o kasę :-P

Szlag... No przejrzałaś nas tongue Komercja, wszędzie komercja big_smile

198

Nie. Jesteśmy sąsiadami wojewódzkimi smile

199

Imię do czegoś zobowiązuje Magdaleno big_smile

200 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-09-23 21:58:40)

Jeszcze nie zwabiliście Magdy do wiadomego wątku,ciężko co nie  ,Magda  taka tajemnicza się wydaje czasami smile

201

Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Słuchaj, ale nie musisz od razu, tak jak Brzydasek, obliczać ile będzie Cię kosztowało zabranie zaprzyjaźnionej kurtyzany na dożynki albo zagraniczne wakacje ;-)

Lucek, przecież Twoje imię to niosący światło. Kaganek oświaty niesiesz? ;-)

pasławku, tajemnicza? Chyba fajnie i lepiej niż wyniosła i zdystansowana piękność na tronie, bo ktoś mi podesłał kiedyś na priv taki obrazek, jako wizję jak sobie mnie wyobraża po moich postach i komentarzach :-O

202

MagdaLena1111 napisał/a:
Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Słuchaj, ale nie musisz od razu, tak jak Brzydasek, obliczać ile będzie Cię kosztowało zabranie zaprzyjaźnionej kurtyzany na dożynki albo zagraniczne wakacje ;-)

Lucek, przecież Twoje imię to niosący światło. Kaganek oświaty niesiesz? ;-)

pasławku, tajemnicza? Chyba fajnie i lepiej niż wyniosła i zdystansowana piękność na tronie, bo ktoś mi podesłał kiedyś na priv taki obrazek, jako wizję jak sobie mnie wyobraża po moich postach i komentarzach :-O

Anonimowość może być fajna w głowie się nie przewraca
To moja oczywiście zaczepka  smile Goldfinger upss Llittlefinger.
Ja sobie Ciebie wyobrażam z myjką wysokociśnieniową na tarasie i raczej jako ciepłą, zabawną, wesołą dziewczynę z tak zwanym nerwem ,no czasem taka osa .Raczej rezolutną i mądrą upartą w zbuntowany pozytywnie sposób.
Ale wyniosłą i zdystansowaną to nie bardzo mi pasuje .

203 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-24 10:58:34)

Dlatego Magdaleno wykorzystam sposób sióstr Urszulanek i w ramach umowy załatwię remont mieszkania.

Warte poświęcenia te 300 zł za przegadaną godzinę.

204

MagdaLena1111 napisał/a:
Misinx napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Ja tam nie wiem co robi Brzydasek, bo nie śledzę tego jego wątku. Parę razy tam zaglądałem.
Ale a propos pieniędzy, to muszę się z nimi liczyć, bo mam jeszcze kogoś na utrzymaniu. Nie ma, że "hulaj dusza". smile

205 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-09-24 12:08:35)

Misinx napisał/a:

Ja tam nie wiem co robi Brzydasek, bo nie śledzę tego jego wątku. Parę razy tam zaglądałem.
Ale a propos pieniędzy, to muszę się z nimi liczyć, bo mam jeszcze kogoś na utrzymaniu. Nie ma, że "hulaj dusza". smile

Brzydasek jest na swój sposób fascynujący :-D
Spoko, to tylko żarty :-)

pasławku, ciekawe jak to niektóre obrazy zostają ;-)

Taaak, zbuntowany pozytywnie sposób :-) bo to ucieleśnienie myśli wolnościowej, gdyż początkiem wolności jest zbuntowanie przeciwko fałszywej idei wolności jako wyłącznie i tylko dyscyplinie, czyli wewnętrznemu pogodzeniu się z tym, co jest zewnętrznie narzuconą nam koniecznością. Od tego się zaczyna. Część kojarzy to z kaprysem i zatraceniem, ale chodzi o to, żeby zachować autonomię, pewien dystans do zasad, regulaminów (także tutejszych ;-)), czy też systemu społecznego i jego -słusznych nawet - norm, a to wymaga ochrony własnej swobody działania, własnej swobody wewnętrznej gry uczuć i chęci.
Piszę o to w tym wątku, bo de facto mówimy o próbie wpłynięcia przez Lucka na naturę, która nas, ludzi determinuje, ale Lucek też szuka w tym wolności i możliwości jej obejścia :-)

206

MagdaLena1111 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Brzydasek jest na swój sposób fascynujący :-D
Spoko, to tylko żarty :-)

Wiem, wiem smile

Posty [ 196 do 206 z 206 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Możliwości obniżenia libido

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024