Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 394 ]

261

Odp: Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Jak mało finezji i polotu w tym smutnym jak p*zda świecie a wystarczyłoby posłuchać specjalisty:

wink

Skoro nóżkę sarenka wystawia to nic nie stoi na przeszkodzie by ślinka tygrysowi na jej widok poleciała tongue

Zobacz podobne tematy :

262

SonyXperia napisał/a:
santapietruszka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ale numer big_smile Nie zauważyłam big_smile

Bo tylko o seksie myślisz. A trzeba mieć szerokie horyzonty... cool

Ale, że co, że nie można, czy jak? big_smile cool

Niektórzy zamiast myśleć, wolą uprawiać big_smile co kto lubi big_smile big_smile big_smile

263 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 21:37:21)

SonyXperia napisał/a:

Bo tylko o seksie myślisz. A trzeba mieć szerokie horyzonty... cool

Niektórzy zamiast myśleć, wolą uprawiać big_smile co kto lubi big_smile big_smile big_smile

Woleć mogą, ale czy im jest dane uprawiać ? big_smile

264

Harvey napisał/a:

Jak mało finezji i polotu w tym smutnym jak p*zda świecie a wystarczyłoby posłuchać specjalisty:

wink

Skoro nóżkę sarenka wystawia to nic nie stoi na przeszkodzie by ślinka tygrysowi na jej widok poleciała tongue

A to pies na baby! Scek scek - ostry z ciebie zawodnik, wias?

265

cataga napisał/a:

Cooombs, wiesz co, ja zbyt często, z rożnych powodów słyszę od panów jedną wymówkę" bo taka nasza natura". To ci odpowiem w tym samym stylu.   

Kobiety szukają inteligentnych, zaradnych i  towarzyskich meżczyzn, którzy potrafią o  siebie oraz o nie zadbać, bo - tadammm ! Taaak, Cooombs - bo taka KOBIET NATURA!!!!  I nie przekona co mądrzejszych kobiet podryw na chama  na necie, "chej no choć siem ruchać ", ani zagadywania wyżelowanego typka w rurkach w klubie " elo, lala", bo taka KOBIET natura, haha, że szukają najlepszej, najbogatszej i najbardziej zaradnej partii, jaka jest w ich zasięgu. 

A jak pan nie potrafi się nawet kulturalnie wyrażac, bądż ma braki w inteligencji i kulturze osobistej, to po prostu nie jest odpowiedni do zadbania o przyszłą  rodzinę, no i niestety, TAKA KOBIET NATURA. Więc, biedne typki, niezaradne, mało inteligentne, z nałogami - nie macie czego szukać u normalnych kobiet, bo - haha - TAKA KOBIET NATURA! 

Puchaty 34, jesli efekt, jaki osiąga pana kolega, nazywasz sukcesem - masz do tego prawo.  Podejrzewam jednak, że autorka tematu nie jest zainteresowana typem w rodzaju Twojego kolegi, bo- tadaaaam - taka kobiet natura, ze szukają najlepszej partii. I - Puchaty 34 - najwidoczniej pana kolega jest najlepszą partią dla tego typu kobiet, jakie podrywa raz na tydzień...

uleshe - pan może mi się podobać , być przystojny, bogaty itd. ale jak będzie stosował chamski podryw, to moje zainteresowanie nim zmaleje do zera. Dla mnie pan, który nie potrafi się zachować, oznacza, że będę go musiała chować w ukryciu, a do chowania w ukryciu to mogę mieć li tylko wibrator, ale nie zywego człowieka... ( uwaga, sarkazm)

Podpisuję się pod tym w 100 %. Wiele kobiet naprawdę pociąga u facetów inteligencja, kultura, zaradność. Wtedy nawet  gdy jest on przeciętny z wyglądu może zyskać przy bliższym poznaniu. Z kolei przystojny facet, który jest chamem, prymitywem i erotomanem nie jest interesujący. Skąd w ogóle pomysł, że kobiety lubią takich typów i ich podryw? smile.W gronie moich koleżanek tacy faceci wzbudzają co najwyżej zażenowanie. Mam takiego znajomego. Dusza towarzystwa, otwarty, zaradny, ale postrzega kobiety jak narzędzie do zaspokajania potrzeb. Ostatnio po % żalił się, że kobiety, albo nie są zainteresowane albo same zrywają z nim kontakt. Może znaleźć co najwyżej na raz jak znajomy Puchatego smile. Tacy Panowie nie będą raczej postrzegani jako kandydaci do dłuższej relacji.

266 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 21:42:03)

Harvey napisał/a:

wink

To spod której sukienki nożkę wybierasz? tongue wink

267

SonyXperia napisał/a:
Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Patrzą pod względem seksu, o ile to na co patrzą i co jest w tej sukience, na obcasach i pomalowane im sie podoba big_smile Wtedy tak, mają to ochotę pobyzkać. No chyba że mamy do czynienia z amatorem byzkania wszystkiego co się rusza, ale wtedy sukienki, obcasy i malunki nie są potrzebne wink
Nie zrozumiałaś tego co napisałam wink

Uuuuuu, To Ty nie zrozumialas.

Nie wiem co znaczy to wycie, mnie chodziło o to że:

I to sukienka
http://lp2.hm.com/hmgoepprod?set=source[/ef/d5/efd586af7daf5cc77d7e92fc23fc0755004862d8.jpg],origin[dam],category[ladies_dresses_mididresses],type[LOOKBOOK],hmver[1]&call=url[file:/product/main]

I to sukienka

https://2.bp.blogspot.com/--QRR3NCZVG8/WeYOg_rCV9I/AAAAAAAAeVM/17HcDBZbjdImcrdcJqq3jPOhZbJwsZ9KgCLcBGAs/s1600/black%2Blittle%2Bdress%2Boutfit%2Bari%2Bmaj.jpg

big_smile

SonyXperia patrzenie pod względem seksu to chodzi Ci o to że tą pierwszą sukienkę łatwo podwinąć więc się nadaje na zabawy w plenerze a z tą druga trzeba się namęczyć za to jest w obcasach więc na drzewo nie ucieknie ? big_smile

268

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Woleć mogą, ale czy im jest dane uprawiać ? big_smile

Zawsze można ze sobą, wiesz... cool big_smile big_smile

269 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 21:47:39)

uleshe napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Summertime napisał/a:

Uuuuuu, To Ty nie zrozumialas.

Nie wiem co znaczy to wycie, mnie chodziło o to że:

I to sukienka
http://lp2.hm.com/hmgoepprod?set=source[/ef/d5/efd586af7daf5cc77d7e92fc23fc0755004862d8.jpg],origin[dam],category[ladies_dresses_mididresses],type[LOOKBOOK],hmver[1]&call=url[file:/product/main]

I to sukienka

https://2.bp.blogspot.com/--QRR3NCZVG8/WeYOg_rCV9I/AAAAAAAAeVM/17HcDBZbjdImcrdcJqq3jPOhZbJwsZ9KgCLcBGAs/s1600/black%2Blittle%2Bdress%2Boutfit%2Bari%2Bmaj.jpg

big_smile

SonyXperia patrzenie pod względem seksu to chodzi Ci o to że tą pierwszą sukienkę łatwo podwinąć więc się nadaje na zabawy w plenerze a z tą druga trzeba się namęczyć za to jest w obcasach więc na drzewo nie ucieknie ? big_smile

A która jest dla Ciebie seksi i dlaczego? wink Czy w ogóle któraś jest? Która wzbudza w Tobie obiekt pożądania seksualnego?
Którą z sukienek chciałbyś podwinąć?

270

Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Summertime napisał/a:

W przypadku, gdy znajomsc trwa dluzej niz chwile.To oczywiscie, ze liczy sie caloksztalt. Ale............faceci, to wzrokowcy i migajaca im w oddali sexi laska zaraz, kojarzy sie z sexem smile

Nie każda kobieta z długimi włosami (niezależnie od ich długości, koloru i kształtu), z pomalowanymi paznokciami (niezależnie od ich długości i koloru lakieru), z makijażem (niezależnie od jego charakteru), w butach na obcasach (niezależnie od ich wysokości) i w obcisłym ubraniu (rozumiem, że chodzi o podkreślający figurę a nie utrudniający swobodne poruszanie się) jest ... seksi.
Ona może być seksi, o ile będzie potrafiła takim wizerunkiem tę seksowność, którą ma, wyeksponować. Bo seksowność trzeba w sobie mieć.
Ale mogę się mylić, i może być tak, wszystko co jest płci damskiej, ma długie włosy i pomalowane pazurki jest dla płci męskiej seksi wink

Tak Sony, obawiam sie , ze jest, to wylacznie Twoje twierdzenie. Pod , ktorym pragnelabym sie podpisac.....Ale jednak, to co dostrzegam, koliduje z Twoimi slowami, bo faceci patrza na kazda kobieta najpierw pod wzgledem sexu. I przespia sie nawet z taka, ktora jest zanizona polka, hmmm, ze tak to nazwe, po to by sobie, pobzykac, nawet tylko raz. Bo do niej nie wroca, lub beda ja trzymac do czasu kiedy znajda cos bardziej trafnego wizualnie, czyli w ich mniemaniu lepsza, i taka, ktora fajniej sie bzyka......................bzzzzzzzzzzzzzzzz smile

Okropnie to brzmi, ale coś w tym jest. Słyszałam kiedyś rozmowę takich typków.Brzmiała ona mniej więcej tak:
- Przespałem się po festynie z tą laską
- No co Ty? Przecież ona okropna była. Nie tknąłbym jej za nic w świecie
- eee. Jakoś dało radę. Po prostu nie patrzyłem na nią w trakcie.
Po prostu żenada + przykład kompletnej desperacji.

271 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 21:51:29)

katarina_89 napisał/a:
Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie każda kobieta z długimi włosami (niezależnie od ich długości, koloru i kształtu), z pomalowanymi paznokciami (niezależnie od ich długości i koloru lakieru), z makijażem (niezależnie od jego charakteru), w butach na obcasach (niezależnie od ich wysokości) i w obcisłym ubraniu (rozumiem, że chodzi o podkreślający figurę a nie utrudniający swobodne poruszanie się) jest ... seksi.
Ona może być seksi, o ile będzie potrafiła takim wizerunkiem tę seksowność, którą ma, wyeksponować. Bo seksowność trzeba w sobie mieć.
Ale mogę się mylić, i może być tak, wszystko co jest płci damskiej, ma długie włosy i pomalowane pazurki jest dla płci męskiej seksi wink

Tak Sony, obawiam sie , ze jest, to wylacznie Twoje twierdzenie. Pod , ktorym pragnelabym sie podpisac.....Ale jednak, to co dostrzegam, koliduje z Twoimi slowami, bo faceci patrza na kazda kobieta najpierw pod wzgledem sexu. I przespia sie nawet z taka, ktora jest zanizona polka, hmmm, ze tak to nazwe, po to by sobie, pobzykac, nawet tylko raz. Bo do niej nie wroca, lub beda ja trzymac do czasu kiedy znajda cos bardziej trafnego wizualnie, czyli w ich mniemaniu lepsza, i taka, ktora fajniej sie bzyka......................bzzzzzzzzzzzzzzzz smile

Okropnie to brzmi, ale coś w tym jest. Słyszałam kiedyś rozmowę takich typków.Brzmiała ona mniej więcej tak:

"Po festynie" to chyba wiele wyjaśnia big_smile

272 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-15 21:53:16)

To jak dla ciebie punktem odniesienia i wiedzy o mężczyznach są jakieś dresy spod budki z piwem(chyba tylko tam można usłyszeć takie dialogi), to nie dziwota, że nie chcesz wzbudzać zainteresowania. I się wszystko wyjaśniło big_smile

273

MuseHudson napisał/a:

To jak dla ciebie punktem odniesienia i wiedzy o mężczyznach są jakieś dresy spod budki z piwem(no chyba tylko tam można usłyszeć takie dialogi), to nie dziwota, że nie chcesz wzbudzać zainteresowania. I się wszystko wyjaśniło big_smile

Miałam to samo właśnie napisać.

274

SonyXperia napisał/a:

A która jest dla Ciebie seksi i dlaczego? wink Czy w ogóle któraś jest? Która wzbudza w Tobie obiekt pożądania seksualnego?

Obie są seksi. Obie mają nienaganne dziewczęce figury. Pierwsza wydaje się bardziej naturalna taka dziewczyna z sąsiedztwa z którą można iść na soczysty biwak w plenerze. A druga bardziej drapieżna troszeczkę jak dla mnie za mocno umalowana przez to wydaje się nieco sztuczna w sam raz na większą imprezę. Obie wzbudzają jakieś tam kosmate myśli.

275 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 21:59:17)

uleshe napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Obie są seksi. Obie mają nienaganne dziewczęce figury. Pierwsza wydaje się bardziej naturalna taka dziewczyna z sąsiedztwa z którą można iść na soczysty biwak w plenerze. A druga bardziej drapieżna troszeczkę jak dla mnie za mocno umalowana przez to wydaje się nieco sztuczna w sam raz na większą imprezę. Obie wzbudzają jakieś tam kosmate myśli.

No widzisz, a tylko ta druga spełnia warunki określonego przez Garego, więc jak to jest z tym byciem postrzeganą  jako seksi?  Jest jakiś wzorzec, czy nie?

276

SonyXperia napisał/a:
uleshe napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No widzisz, a tylko ta druga spełnia warunki określonego przez Garego, więc jak to jest z tym byciem postrzeganą  jako seksi?  Jest jakiś wzorzec, czy nie?

Bycie seksi nie jest równoznaczne z bycie dobrą partnerką w życiu tongue

Przykładem niech będzie Miranda Kerr... niby miała fajnego męża z Orlando, oboje seksi i nie wyszło.

Nie ma wzoru na szczęście... no chyba, że piwo tongue

277 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 22:06:16)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
uleshe napisał/a:

Bycie seksi nie jest równoznaczne z bycie dobrą partnerką w życiu tongue

Przykładem niech będzie Miranda Kerr... niby miała fajnego męża z Orlando, oboje seksi i nie wyszło.

Nie ma wzoru na szczęście... no chyba, że piwo tongue

Harvey tongue
No ok, ale czy Wy sie potraficie w końcu określić, co to znaczy dla Was kobieta seksi? tongue

278

SonyXperia napisał/a:

Każdy jest inny i inne osoby uważa za seksi. Ta różnorodność jest cenna. Tak samo Gary myślę że on jest na tyle inteligentny że po prostu przedstawia swój punkt widzenia a nie ogłasza prawdę objawioną . Dobrze jak się ludzie nie zgadzają wtedy można się czegoś nowego dowiedzieć smile

279 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 22:11:07)

uleshe napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Każdy jest inny i inne osoby uważa za seksi. Ta różnorodność jest cenna. Tak samo Gary myślę że on jest na tyle inteligentny że po prostu przedstawia swój punkt widzenia a nie ogłasza prawdę objawioną . Dobrze jak się ludzie nie zgadzają wtedy można się czegoś nowego dowiedzieć smile

Dokładnie. I to jest to o czym pisałam. Nie ma prawdy objawionej. Rożnorodność jest cenna. smile
Mimo, że wzorzec przedstawiony przez Garego jest na pewno tym, który w znacznej mierze przyciąga uwagę wink

280

MuseHudson napisał/a:

To jak dla ciebie punktem odniesienia i wiedzy o mężczyznach są jakieś dresy spod budki z piwem(chyba tylko tam można usłyszeć takie dialogi), to nie dziwota, że nie chcesz wzbudzać zainteresowania. I się wszystko wyjaśniło big_smile

Bez przesady smile. Myślę, że takich mężczyzn jak Ci z opisanej rozmowy nie ma wielu  ( a przynajmniej mam taką nadzieję) big_smile.

281

To ja mam pytanie...

Która z tych dziewczyn jest bardziej seksi?

https://i.wpimg.pl/780x/e5.pudelek.pl/1894b1faf71e0e57c13629e8b7fbb2163cab9f21.jpg

hmm?

282

uleshe napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jesli mogę, mnie się bardziej pierwsza podoba. Niby nic, a jednak coś, tak troszeczkę. I ten koszyk - tak, koszyk to wrażenie seksi jeszcze potęguje.
Druga pani - no taka "lachonka" za przeproszeniem. Szpilki, czarne, na białaśnych nogach, jeszcze chyba bez pończoch, jeszcze na bruku. Traci kobita, traci w wymiarze estetycznym i mentalno-intelektualnym - to porażka. Take jest moje stanie. wink

283

Harvey napisał/a:

To ja mam pytanie...

https://i.wpimg.pl/780x/e5.pudelek.pl/1894b1faf71e0e57c13629e8b7fbb2163cab9f21.jpg

hmm?

Jak dla mnie ta pierwsza, no, ale ja facetem nie jestem big_smile

284 Ostatnio edytowany przez marakujka (2018-06-15 22:30:05)

Harvey napisał/a:

To ja mam pytanie...

hmm?

Jak dla mnie ta pierwsza, no, ale ja facetem nie jestem big_smile

Dla mnie też pierwsza. Chpoc druga, no nie powiem, też niczego sobie. Ale w pierwszej jest to coś, a w drugiej tylko jakaś taka prosta, "amatorska" drapieżność. Akurat na dysko podmiejske.

285 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 22:34:06)

Harvey napisał/a:

To ja mam pytanie...

hmm?

Ani jedna ani druga, przy czym ta pierwsza jest po prostu naturalnie piękna wink
O ile to nie są dwa diametralnie odmienne wcielenia tej samej osoby tongue

286

Ta pierwsza wyzwala jakieś ciepłe uczucia, ale żadna nie wygląda seksi. Natomiast druga jest strasznie sztuczna.

287

marakujka napisał/a:

Jesli mogę, mnie się bardziej pierwsza podoba. Niby nic, a jednak coś, tak troszeczkę. I ten koszyk - tak, koszyk to wrażenie seksi jeszcze potęguje.
Druga pani - no taka "lachonka" za przeproszeniem. Szpilki, czarne, na białaśnych nogach, jeszcze chyba bez pończoch, jeszcze na bruku. Traci kobita, traci w wymiarze estetycznym i mentalno-intelektualnym - to porażka. Take jest moje stanie. wink

Byłem ostatnio na targu tam sporo było pań z koszykami ale jakoś mnie nie wzruszyły chociaż tej z obrazka pasuje.
Co masz do białaśnych nóg? Mi się akurat takie podobają . Co do tego ma bruk (musiałem jeszcze raz zerknąć czy tam bruk jest) ?

288

SonyXperia napisał/a:

O ile to nie są dwa diametralnie odmienne wcielenia tej samej osoby tongue

Masz rację smile to ta sama dziewczyna na obu zdjęciach smile

Fajna była a teraz się skiepściła wink By się podobać (zachodzę w głowę komu?!)

289 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-15 22:45:51)

No bo pierwsze to wersja codzienna,a druga "Kochanie rozbilam Twój samochód"...:-P
Druga wersja oznacza znów kupowanie bielizny która zostanie zerwana w szale...;-)

290

Druga wygląda na osobę zarozumiałą "patrzcie na mnie jaka jestem piękna!".

291

Pirx napisał/a:

No bo pierwsze to wersja codzienna,a druga "Kochanie rozbilam Twój samochód"...:-P
Druga wersja oznacza znów kupowanie bielizny która zostanie zerwana w szale...;-)

Serio? Ja bym się bała, że jak jej fryz zburzę i rozmażę makijaż, to w pysk dostanę big_smile Dla mnie wygląda jak lodówka big_smile

No, ale jak wspomniałam, nie jestem facetem big_smile

292 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 22:49:58)

Harvey, kobieta ma jednak wyczucie tongue  wink

Pirx, nie, pierwsze wersja to jest 'kochanie rozbiłam samochód" i te oczy łani big_smile
A druga, to "Byłam u kosmetyczki i fryzjera, i jak wyglądam?" wink

293

uleshe napisał/a:
marakujka napisał/a:

Byłem ostatnio na targu tam sporo było pań z koszykami ale jakoś mnie nie wzruszyły chociaż tej z obrazka pasuje.
Co masz do białaśnych nóg? Mi się akurat takie podobają . Co do tego ma bruk (musiałem jeszcze raz zerknąć czy tam bruk jest) ?

Sporo pań w jakim wieku widzialeś? Piszę o młodszych.
Ano to mam do białaśnych nóg, ze do nich czarne, grubo ciosane szpilo-buciory mają się nijak. Pończoch brakuje. Jednakże rozchodzi mi się o sprawy estetyki bardziej.  wink
A bruk wink to już wyższa szkoła jazdy, jak widzę. Nie no, chodzenie w takich szpilkach po ulicy (czy po tym właśnie "bruku") - trochę niewygodne i niebezpieczne.
Szpilki, nawet najwyższe - tak - gdy kobieta zakłada, facet podjeżdża autem, zabiera ją do restauracji lub w miejsce, gdzie będą bardziej siedzieć, niż chodzić - to tczemu nie. W przeciwnym razie - takie wysokie - jednak bezsens.

294

To Roksi Gąska, czy jakoś tam. Aktualna dziewczyna byłego męża Pani od białej rękawiczki aktualnej żony piłkarza po przeszczepach włosów łonowych na czoło. Więc ja się zastanawiam... bo ładna była, co taka dziewczyna ma w głowie, że bzyka starego dziada i robi się na lalkę barbi?

295 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-15 22:58:57)

Harvey napisał/a:

To Roksi Gąska, czy jakoś tam. Aktualna dziewczyna byłego męża Pani od białej rękawiczki aktualnej żony piłkarza po przeszczepach włosów łonowych na czoło. Więc ja się zastanawiam... bo ładna była, co taka dziewczyna ma w głowie, że bzyka starego dziada i robi się na lalkę barbi?

SonyXperia napisał/a:

Harvey, kobieta ma jednak wyczucie tongue  wink

Pirx, nie, pierwsze wersja to jest 'kochanie rozbiłam samochód" i te oczy łani big_smile
A druga, to "Byłam u kosmetyczki i fryzjera, i jak wyglądam?" wink

Tak mi się wydawało, że tą pannę już gdzieś widziałam, druga wersja to jest raczej "kochanie, i jak wyglądam za Twoją kasę?" big_smile I to jest jednocześnie, Harvey, odpowiedź na Twoje pytanie big_smile

296 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 23:00:55)

To się podobno nazywa "ma taki styl". No ja nie wiem  dlaczego stawia się na sztuczność .

Aha , dobra, santa, już odpowiedziała - bo jest kasa wink Faceta big_smile

297 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-15 23:02:47)

Eee nie...
Pierwsza jest do.codziennego kochania,druga do szampana i truskawek.
Niemal idealna sw.kibieca trójca...;-)

Ps.W mojej ulubionej siłowni wisi kartka na oknie.
"Ze sztanga jak z kobietą.Ją się wyrywa,podnosi,kocha ale NIE RZUCA!!!"

298

Pirx napisał/a:

Eee nie...

A dlaczego pierwsza nie może być do szampana i truskawek? Tak z ciekawości pytam, bo jak dla mnie to większe kurwiki w oczach są w wersji pierwszej...

299

Pirx napisał/a:

Eee nie...

A dlaczego pierwsza nie może być do szampana i truskawek? Tak z ciekawości pytam, bo jak dla mnie to większe kurwiki w oczach są w wersji pierwszej...

Bo to jedna i ta sama,a druga "mówi" 'skumales.czy nie???'

Niezależnie od wersji - u mnie i tak skończy się gwałtem.Roznica w subtelności i tym czy założę koszulę czy t-shirt :-P

300

Pirx napisał/a:

Bo to jedna i ta sama,a druga "mówi" 'skumales.czy nie???'

Jak dla mnie to ta druga wersja nic nie mówi, ot, lodówka big_smile No, ale jak już parokrotnie wspomniałam - nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem i nie mam siusiaka big_smile

301

Pirx napisał/a:

Niezależnie od wersji - u mnie i tak skończy się gwałtem.

Chyba samogwałtem.

302

Pirx napisał/a:

Eee nie...

Ps.W mojej ulubionej siłowni wisi kartka na oknie.
"Ze sztanga jak z kobietą.Ją się wyrywa,podnosi,kocha ale NIE RZUCA!!!"

Hahaha big_smile Ze sztangą nad gardzielą nie ma żartów big_smile tongue

303

MysteryP napisał/a:
Pirx napisał/a:

Niezależnie od wersji - u mnie i tak skończy się gwałtem.

Chyba samogwałtem.

Piszesz z doświadczenia?;-)

304 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-06-16 00:32:30)

Nadrobiłem wątek...

Niektóre kobiety się malują i uważają, że to dla siebie, aby się lepiej czuć. Deklarują, że nie zwracają uwagi na mężczyzn. Ja jednak pozostanę przy swoim zdaniu -- jeśli się maluje, to po to, aby się otoczeniu, czyli mężczyznom, podobać.

Dziewczyny ze zdjęć są seksi za wyjątkiem tej co się garbi, ma spieczone usta, i sprawia wrażenie nieszczęśliwej. Wylaszczona Roksi Gąska, "zrobiona" prezentuje drapieżny seksualny obraz, chociaż wcale nie jest bardziej seksi od tej co stoi na ulicy w szpilkach jakby na sobotnie wesele. Agresywny styl Gąski jest trochę odpychający, zwłaszcza jak się oglądnie grafiki gwiazd bez makijażu i z makijażem.

Wracając do początku wątku... jeśli dziewczyna eksponuje seksualność i dziwi się, że faceci na nią lecą, to jest fałszywa. Jeśli nie eksponuje, a mimo to ma takie problemy, to jest naturalnie seksowna i nic na to nie poradzi -- niech uważa. Może wysyła jakieś niewerbalne sygnały.

@Sony ... dobry żart słowny smile

305 Ostatnio edytowany przez marakujka (2018-06-16 02:03:32)

MysteryP napisał/a:

Przepraszam, ale napisze to w ramach protestu przeciw modzie złego selfikowania - ta druga pani wygląda tak, jakby miała przełożoną przez szyję grubą linę, która właśnie zaczyna ją powoli ciągnąć do góry, lub ktoś ją chwycił za tę szyję i tak trzyma aby zrobić jej "głębokie gardło". I w ogóle jeszcze ten wzrok na wpół śniętej ryby.

306

Gary napisał/a:

Wracając do początku wątku... jeśli dziewczyna eksponuje seksualność i dziwi się, że faceci na nią lecą, to jest fałszywa. Jeśli nie eksponuje, a mimo to ma takie problemy, to jest naturalnie seksowna i nic na to nie poradzi -- niech uważa. Może wysyła jakieś niewerbalne sygnały.

Gary, dziewczyna ma prawo się ładnie ubrać i pomalować i jednocześnie NIE CHCIEĆ zaczepek od buców na ulicy.

307

Lady Loka napisał/a:
Gary napisał/a:

Gary, dziewczyna ma prawo się ładnie ubrać i pomalować i jednocześnie NIE CHCIEĆ zaczepek od buców na ulicy.

Tak, zgadzam się z tym, że ona ma do tego pełne prawo. Masz rację. To prawidłowe rozstrzygnięcie.

Ale na poziomie ludzkim, może trochę niżej tam gdzie jest seks, może ona wyzwalać w wygłodniałych mężczyznach pożądanie.

Coś jakby w biednym kraju przyjechało do piaskownicy dziecko, które ma najlepsze zabawki z bogatego kraju. Ma to dziecko prawo do pobawienie się w spokoju od zaczepek innych dzieci. Racja. To prawidłowe rozstrzygnięcie. Ale............

308 Ostatnio edytowany przez Elya (2018-06-16 11:22:15)

katarina_89 napisał/a:

Ja nie chcę zaczepek m.in. od żonatych ani rozwodników. Jak zaczepiają to ignoruję albo obracam w żart  a nie zakładam histerycznego wątku na forum. Ile można wałkować ten temat?

309 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-16 07:52:49)

MysteryP napisał/a:

Jak dla mnie wygląda jak osoba która wpisuje swój look w trendy makijażowe pt. contouring wink

A skoro ona jest piękna, to czy ubieranie się skromnie, robienie no-makeup makeup i udawanie, że nie jest świadoma swojej atrakcyjności, nie byłoby hipokryzją?
Troszkę będę w kontrze, ale ja naprawdę uważam, że jeśli ktoś jest świadomy swojej seksualności, chce ją eksponować, i się "wylaszczyć", coby osiągnąć zamierzony efekt zwracania na siebie uwagi to ok, mi to nie przeszkadza. Po prawej efekt został osiągnięty: widać że wygląd jest dla niej ważny, że mu poświęca sporo czasu i jest high-maintaince.
Mnie o wiele bardziej irytują ludzie którzy są super zakręceni na punkcie swojego wyglądu, ciągła dieta, fitness, sporo wydatków na ciuchy, porównują swój wygląd z każdym, a jak przychodzi co do czego: "ale jak to? ja ładna/przystojny? no nie, daj spokój, to dobre geny, to wszystko. Każdy jest piękny w środku" i inne bzdety.
Zakładam, że pani po lewej i prawej cały czas wydawała podobne sumy na makijaż, ciuchy, kosmetyczkę, tylko wcześniej nie było tego po niej widać, a teraz już tak. Więc to tyle w kwestii "naturalności".

Gdybym była facetem to podbijałabym do tych po prawej i wylaszczonych, bo wyglądają jakby im zależało żeby wzbudzać zainteresowanie( przynosiłabym więc drewno do lasu i mniej musiałabym się namęczyć, niż z przynoszeniem drewna do ...yyy nie lasu czyt. kogoś au-naturel):P

Uważam, że autorka robi z igły widły. Nie ma czegoś takiego, że faceci tabunami zagadują kobiety, które muszą się od nich kijem odpędzać żeby móc normalnie funkcjonować. Jasne jak się jest atrakcyjnym to ktoś się czasem napatoczy, ale autorka chyba umie określić poziom swojej atrakcyjności/seksowności i skumać że im jest większy tym częściej ktoś będzie próbował swojego szczęścia. Więc jeśli jest atrakcyjna to czemu tu się dziwić?
Co Autorka o sobie uważa? Jesteś brzydka, dziwacznie się ubierasz, nie myjesz zębów, że to dla ciebie takie zaskoczenie że ktoś cię zagadnie?
Oprócz jednego przypadku molestowania w klubie reszta to zwykły letni-chamski podryw i tyle. Każdej atrakcyjnej dziewczynie to się zdarza.

310

Gary napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Gary napisał/a:

Tak, zgadzam się z tym, że ona ma do tego pełne prawo. Masz rację. To prawidłowe rozstrzygnięcie.

Ale na poziomie ludzkim, może trochę niżej tam gdzie jest seks, może ona wyzwalać w wygłodniałych mężczyznach pożądanie.

Coś jakby w biednym kraju przyjechało do piaskownicy dziecko, które ma najlepsze zabawki z bogatego kraju. Ma to dziecko prawo do pobawienie się w spokoju od zaczepek innych dzieci. Racja. To prawidłowe rozstrzygnięcie. Ale............

Słabe porównanie Gary.
Pożądanie jest rzeczą ludzką. Ale nie wierzę, że Ty idziesz i zaczepiasz każdą dziewczynę, która jest pomalowana. To już przecież dziecko uczy się, żeby nie zaczepiać ludzi na ulicy i nie komentować głośno wyglądu innych. Czyli tacy faceci mają braki z przedszkola?
Gwarantuję Ci, że w przynajmniej 50% nawet nie zauważasz, że jest pomalowana jak się nie przyglądniesz.

Kobiety naprawdę nie spędzają czasu myśląc o tym, jak przypodobać się byle facetom na ulicy. Od dawna mówi się, że kobiety ubierają i malują się dla innych kobiet, bo to one bardziej to zauważą i będą ewentualnie zazdrościć. Facet nie powie "o, zmieniłaś tusz do rzęs, ten bardziej pogrubia rzęsy".

Głupie komentarze wygłaszane na ulicy tak naprawdę świadczą tylko o braku poziomu tego, kto je wygłasza. Tak samo, jak ktoś zaczepia kobietę w knajpie i stwierdza, że ona na pewno chce się z nim przespać, bo jest wymalowana.

Takie są normy społeczne, że mogę sobie nie życzyć zarywania do mnie na ulicy nawet jak jestem w spódnicy, szpilkach, długich włosach i makijażu (fragment o długich włosach mnie najbardziej rozbawił, aż chyba pójdę do fryzjera je ściąć).

311 Ostatnio edytowany przez Elya (2018-06-16 18:10:54)

Lady Loka napisał/a:

Pożądanie jest rzeczą ludzką. Ale nie wierzę, że Ty idziesz i zaczepiasz każdą dziewczynę, która jest pomalowana. To już przecież dziecko uczy się, żeby nie zaczepiać ludzi na ulicy i nie komentować głośno wyglądu innych. Czyli tacy faceci mają braki z przedszkola?
Gwarantuję Ci, że w przynajmniej 50% nawet nie zauważasz, że jest pomalowana jak się nie przyglądniesz.

Kobiety naprawdę nie spędzają czasu myśląc o tym, jak przypodobać się byle facetom na ulicy. Od dawna mówi się, że kobiety ubierają i malują się dla innych kobiet, bo to one bardziej to zauważą i będą ewentualnie zazdrościć. Facet nie powie "o, zmieniłaś tusz do rzęs, ten bardziej pogrubia rzęsy".

Głupie komentarze wygłaszane na ulicy tak naprawdę świadczą tylko o braku poziomu tego, kto je wygłasza. Tak samo, jak ktoś zaczepia kobietę w knajpie i stwierdza, że ona na pewno chce się z nim przespać, bo jest wymalowana.

Takie są normy społeczne, że mogę sobie nie życzyć zarywania do mnie na ulicy nawet jak jestem w spódnicy, szpilkach, długich włosach i makijażu (fragment o długich włosach mnie najbardziej rozbawił, aż chyba pójdę do fryzjera je ściąć).

Daleko nie trzeba szukać, nawet tutaj na forum wolałam usunąć swojego awatara, bo czytałam, że na flirty tu przyszłam big_smile i przeczytałam to od kobiety.
W czasie gdy miałam awatar zdarzały się dziwne, agresywne najazdy ze strony "dziewczyn" na mnie+1 od jakiegos trolla, który gadał cos o wyglądzie smile a jak nie mam awatara z "superlaseczką" (ubrana,  z dekoltem, bez widocznych piersi), zero ataków.

312

Elya napisał/a:

Ja nie chcę zaczepek m.in. od żonatych ani rozwodników. Jak zaczepiają to ignoruję albo obracam w żart  a nie zakładam histerycznego wątku na forum. Ile można wałkować ten temat?

Aha smile Rozumiem,że zaczepiającego pytasz od razu o stan cywilny ?
Zobacz ile postów naprodukowałaś w temacie.Sama,nieprzerwanie go wałkujesz ;D

313 Ostatnio edytowany przez Elya (2018-06-16 10:42:12)

gojka102 napisał/a:
Elya napisał/a:

Nie muszę pytać, sami mówią, że są rozwodnikami. Zaczepki na ulicy generalnie mnie nie interesują.
"Naprodukowałam" "nieprzerwanie" (?) postów jojcząc o tym jak MI niedobrze gdy menel spod budki z piwem coś bełkocze?
Nie. To było do Autorki, nie widzisz, że rozmowa większości użytkowników poszła w innym kierunku? Nawet nie potrafisz wyczytac do czego sie odniosłam na watku. EOT ( do Ciebie), bo na watku moze jeszcze cos napisze, tylko czytaj ze zrozumieniem. smile

314

Gary napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Gary napisał/a:

serio? przyrownujesz doroslego mężczyznę do dziecka?
nawet kilkuletnie dziecko wie juz, ze nie sra i nie sika sie gdzie popadnie tylko zalatwia potrzeby w odpowiednim miejscu

a kilkudziesięcioletni mężczyzna nie moze zapanowac nad penisem
jesli tak to powinien byc zamknięty w odpowiednim miejscu az nauczy sie nad soba panowac a nie chodzic wolny po ulicy

i nie, nie ubieram sie ładnie dla mężczyzn
nie, nie ubieram sie tez ladnie dla kobiet

ubieram sie ladnie bo czasem mam ochote poczuc sie fajnie. a jak nie chce to ide do pracy nieumalowana i z nieulozonymi wlosami
paznokcie zawsze mam dlugie bo mam wrażliwe opuszki i z krótkimi nic nie jestem w stanie zrobic bo mnie bola przy dotykaniu
ot, cala magia.

moze niech dorośli mezczyzni poswieca chwilę codziennie na trening swoich popedow
zebym potem  nie słyszała takich bzdur ze mężczyzna nie moze nad soba zapanowac

315 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-16 09:44:34)

V,a Ciebie co znowu ugryzło?:-)

To chyba oczywiste że niezależnie od stroju,choćbyś szła półnaga nikt normalny nie będzie się na Ciebie rzucał na ulicy.
Choćby ,bez obrazy, stał mu jak po wiagrze.
Co z tego jeśli po prostu podejdzie i zagada?
Zbrodnię popełni ? Da dowód swojej "niedojrzałości"?

Natomiast kiedy jesteś z kimś,spotykasz się - szczególnie kiedy seks między wami jest ostrzejszy - to będzie reagował i na strój i niedojrzałością i brakiem panowania nad sobą będzie także jeśli nie będzie się krygowal wtedy?

V zaczynasz strasznie czarno-bialo postrzegać zachowania,zdajesz sobie z tego sprawę?

Ps.Z innej beczki.Jechalem w długą trasę uberem.Fajny Ukrainiec mowiacy po polsku.
Absolwent Cybernetyki.
Opowiedział mi jak z kolegami byli na bulwarach wiślanych,podeszły do nich dziewczyny .Porozmawiali ponad godzinę przy piwie ,posmiali.Ot tak towarzysko. W pewnym momencie zapytały czy oni do nich pojadą,w wiadomym celu.Odmowili grzecznie,każdy miał dziewczyne lub żonę.Co usłyszeli? Prychnięcie i "To spierd...cie"

Tym samym V może nie generalizujmy?
Może więc niech niektóre kobiety poświęca czas na leczenie swoich traum i trening kontroli "procesów myślowych" aby nie zamęczyły siebie i otoczenia swoimi wizjami? Hmm?
Ty nie lubisz jak wciska Ci się wymyślone zachowania , inni również.Jesli Zenek,Gary,Ziutek tak się zachowuje to piętnuj Zenka,Garego,Ziutka.
Będzie zdrowiej ,także dla Ciebie.;-)

316

serio przyrownujesz ilosc kobiet molestujacych i gwalcacych mężczyzn do ilości mężczyzn gwalcacych i molestujacych kobiety?

w razie czego podziękuj Garemu który uwaza ze mężczyźni nie sa w stanie nad sobą zapanowac gdy widza krótką spodniczke

317 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-16 09:48:01)

_v_ napisał/a:

serio przyrownujesz ilosc kobiet molestujacych i gwalcacych mężczyzn do ilości mężczyzn gwalcacych i molestujacych kobiety?

w razie czego podziękuj Garemu który uwaza ze mężczyźni nie sa w stanie nad sobą zapanowac gdy widza krótką spodniczke

Przyrównuje zachowania V.
A "bekać" za Garego nie zamierzam,ani za żadnego z tych co są burakami lub gwałcą i molestują.Niezaleznie od tego co lubię w sferze seksualnej.

Statystyki mnie nie obchodzą, jesteśmy indywidualnymi ludźmi a nie tylko zbiorem chromosomów.

Więc zastanow się - to Gary wpływa na Twoje myśli i zachowania czy Ty je kontrolujesz?

318

_v_ napisał/a:

serio […]

Sieriożna jesteś bardzo...

_v_ napisał/a:

sw razie czego podziękuj Garemu który uwaza ze mężczyźni nie sa w stanie nad sobą zapanowac gdy widza krótką spodniczke

Nad sobą da się radę ale weź tu zapanuj nad wackiem.

319 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-06-16 09:51:05)

Elya napisał/a:
gojka102 napisał/a:
Elya napisał/a:

Nie muszę pytać, sami mówią, że są rozwodnikami. Zaczepki na ulicy generalnie mnie nie interesują.
"Naprodukowałam" "nieprzerwanie" (?) postów jojcząc o tym jak MI niedobrze gdy menel spod budki z piwem coś bełkocze?
Nie. To było do Autorki, nie widzisz, że rozmowa poszła w innym kierunku? Nawet nie potrafisz wyczytac do czego sie odniosłam na watku. EOT ( do Ciebie), bo na watku moze jeszcze cos napisze, tylko czytaj ze zrozumieniem. smile

No tak,Ty nie produkujesz pierdyliona postów w temacie o którym piszesz,że wałkowany:) bo-UWAGA(!) Ty przeciez piszesz o czym innym/ o kim innym i generalnie zupełnie na offtopie smile
A,że strony tematu lecą i ciągle jest na pierwszej stronie -to przecież zupełnie nie za Twoją sprawa.
Paradna jesteś jak pudel w lion clip big_smile
Generalna zasada jest taka na forum: chcesz,żeby temat umarł to go nie nakręcaj ŻADNYMI postami czy to w temacie czy nie.Bo po prostu sobie zaprzeczasz.

320

o ile ja jestem inteligentna i mysle samodzielnie o tyle wiele osób tego nie potrafi
poza tym to jest swietna wymówka dla panow: taka moja natura, nie moge sie powstrzymać

a potem ten sam pan jako policjant czy sędzia pyta zgwalcona kobiete co miala na sobie

wiec tak
bede walczyc z takimi dyrdymalami hmm

321 Ostatnio edytowany przez Elya (2018-06-16 10:40:39)

gojka102,

Nazwałaś kogos "paradną", bo napisał, że nie jest zainteresowany rozwodnikami ani zaczepkami na ulicy. I kto tu jest paradny?
Za moją sprawa ten watek nie jest na pierwszej stronie, może z 20 postów tutaj napisałam - zgłosiłam Twój agresywny post. EOT.

p.s. nie mam na imię Ela.

322 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-16 09:57:59)

_v_ napisał/a:

o ile ja jestem inteligentna i mysle samodzielnie o tyle wiele osób tego nie potrafi
poza tym to jest swietna wymówka dla panow: taka moja natura, nie moge sie powstrzymać

a potem ten sam pan jako policjant czy sędzia pyta zgwalcona kobiete co miala na sobie

wiec tak
bede walczyc z takimi dyrdymalami hmm

O ile ja nie mam ubytków mentalnych i umysłowych,to tak samo będę mówił co myślę o dyrdymalach opartych na generalizacji.
Walczyć jednak z nimi nie będę .Jak ktoś chce być innym mentalnym wydaniem Macierewicza
To niech będzie.
Nie mniej - nie zgodzę się na mierzenie każdego tą samą miarą w imię sw.Inkwizycji
I nadal będę oprócz osobowości postrzegał kobietę pod kątem erotycznym i seksualnym.
:-)

323 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-06-16 10:08:31)

Elya napisał/a:

gojka102, dziecko neostrady jesteś? Przeczytaj watek zanim się wypowiesz, bo teraz zwątpiłam w Twoją inteligencję.

Eluniu,
Wiesz co to tzw przeniesienie?
Najlepiej weź gumeczkę i wymaż wszystkie swoje posty z tego wątku to Twoja prawda będzie najtowjsza.
Nie rozumiem w czym problem.Produkujesz posty na tym wątku bez opamiętania? Więc do kogo masz pretensje,że jest on wałkowany?
Już jaśniej wytłumaczyć się nie da dlaczego jest on na pierwszej stronie.

324 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-06-16 10:13:01)

Elya napisał/a:

gojka102, dziecko neostrady jesteś? Przeczytaj watek zanim się wypowiesz, bo teraz zwątpiłam w Twoją inteligencję.
"Paradna jestem"? To juz wiem skąd Twoja agresja - o awatarze wspomniałam, uderzyć w stół a nożyce się odezwą:)
Za moją sprawa ten watek nie jest na pierwszej stronie, może z 20 postów tutaj napisałam - zgłosiłam Twój agresywny post. EOT.

p.s. nie mam na imię Ela.

Elyuniu-od tego ciągłego EOT powyciera Ci się klawiatura.
Jesteś moją faworytką  nawet bez lion clip  big_smile
Myślę,że moderacja zareaguje adekwatnie smile

ps. big_smile big_smile big_smile
Zdaje się,że nie rozumiesz znaczenia słowa "paradna" big_smile big_smile big_smile
Podpowiem- z urodą,seksownością nie ma to ŻADNEGO związku

325

katarina_89 napisał/a:

Jeśli chodzi o Pana z PTT to on nie proponował mi wyjazdu w grupie tylko sam na sam w Bieszczady na cztery dni. Rozmawiałam z nim raz przez niecałą godzinę, gdy przy stole siedziało też 10 innych osób. Zero flirtu a głównym tematem były podróże i góry. Później pisałam z nim tylko raz jak przesłał mi zdjęcia z wyjazdu. Dlatego też słysząc taką propozycję moje zdziwienie było dość spore.

Tym bardziej uważam, że gość szukał po prostu towarzyszki na górskie wędrówki, a Ty zrobiłaś wielkie halo. Jakbyś faktycznie była tak strasznie zainteresowana górami i wędrówkami, to byś wiedziała, że wspólne noclegi są jak najbardziej normalne w tym środowisku.

Przecież nie znała tego faceta w ogóle. Gdyby ja zgwałcił, wszyscy by powiedzieli: Sama się prosiła, nocując z obcym facetem w 1 pokoju.

Posty [ 261 do 325 z 394 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024