Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 394 ]

196

Odp: Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Ja już to nty raz słyszę że kobietę wk****...
Harvey,zachowaj solidarność penisów i wspierajmy się :+))

Narcyz mode off...:-D

Zobacz podobne tematy :

197 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-14 23:03:57)

Pirx napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Pirx, po prostu zdemoluj prysznic, Harvey wie co mówi tongue big_smile

Nie wchodzimy w szczegóły.Cii...
Prysznic to pikuś ;-)

No ba! Chodzi o to, co pod prysznicem! wink A że z sieciówki... Kupi się nowy wink

Harvey napisał/a:

Upatrzyła sobie cel... który ją intryguje, bądź wkur*ia..

Też odnoszę takie wrażenie big_smile tongue
Stawiam na opcję... pierwszą big_smile wink

198

Harvey napisał/a:
Pirx napisał/a:

Nawet nasza święta i zajęta Elya nazywa mnie zboczuchem :-)))

Upatrzyła sobie cel... który ją intryguje, bądź wkur*ia... W sumie da się z tego wybrnąć obronną ręką wink

Pirx, a widzisz, juz wszyscy wiedzą, że jestes moim internetowym facetem. Wydało się, to jest silniejsze ode mnie.

199

Internetowy facet. Fajna opcja wink

200

Oooo, gratuluję!!! big_smile

201

Elya napisał/a:
Harvey napisał/a:
Pirx napisał/a:

Nawet nasza święta i zajęta Elya nazywa mnie zboczuchem :-)))

Upatrzyła sobie cel... który ją intryguje, bądź wkur*ia... W sumie da się z tego wybrnąć obronną ręką wink

Pirx, a widzisz, juz wszyscy wiedzą, że jestes moim internetowym facetem. Wydało się, to jest silniejsze ode mnie.

Nie skonsumowalem,nie poczuwam się.
Poza tym między wódkę a zakąskę nie wchodzę.Odbijany tylko na weselnych tańcach :-P

202 Ostatnio edytowany przez Elya (2018-06-14 23:53:58)

uuu powiało powagą
ja wódki nigdy nie piłam big_smile

p.s.
napisałam " internetowy" wink
łomatko, czyżbys sie zabujał we mnie? ;D i nie chcesz cierpieć?

203 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-14 23:52:15)

Elya napisał/a:

uuu powiało powagą

Zawsze jest ten pierwszy raz ...
Ale nie offtopujmy,bo raz wpadnie moderacja i zrobi nam takie picie wódki i demolowanie prysznica że do Wielkanocy będziemy pamiętać...
I Hava nagila to śpiewać nie będziemy...;-)

Internetowy,czy nie intertowy - nie wazne.
To zawsze na boku,bez wiedzy realnego.
Nie moje klimaty ;-)

204 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-14 23:52:47)

Autorko pytałam ile masz lat, bo Twoje przemyślenia i odkrycia, są zbliżone do nastolatki, które pierwszy raz wyszła na miasto(nie chcę cię obrażać, ale ja miałam podobne rozkmini kiedy miałam 17 lat, więc myślałam że coś jest na rzeczy). Idąc do klubów chodź większą paczką, weź ze sobą jakiś kumpli to cię świry nie będą zaczepiać. No i nie zostawaj sama, bo zawsze się ktoś napatoczyć może.

Jak nie chcesz żeby cię podrywali w słaby sposób, brzydcy faceci to jedyne co możesz zrobić to ucinać te znajomości szybciej. Mówisz że dałaś komuś numer i costam ci nawysyłał: nie dawaj. Mówisz że ci w internecie sugerował jakieś rzeczy a szukałaś tylko przyjaciela: nie szukaj przyjaciół na sympatii. Mówisz, że rozmowy były dość jednoznaczne: zmień temat, narzuć swój. To nie jest tak, że biernie musisz czekać co ktoś powie i co zrobi. sama możesz, a nawet powinnaś, sygnalizować czego chcesz od kogoś i jakiego zachowania oczekujesz, jakie będziesz akceptować, a jakie nie. Kiedy to robisz to co się dzieje? Nadal cię nagabują czy odpuszczają?

205 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-15 08:11:54)

Elya napisał/a:

uuu powiało powagą

p.s.
napisałam " internetowy" wink
łomatko, czyżbys sie zabujał we mnie? ;D i nie chcesz cierpieć?

"Wydało się, to jest silniejsze ode mnie!"
big_smile
Więc proszę, to dla Ciebie tongue
https://www.youtube.com/watch?v=7xz95nKD2b8&t=182s

Lubię to forum,pomijając naprawdę poważne tematy -  lepszego kabaretu nie dało się stworzyć tongue
Ot taki spontaniczny show big_smile

@Muse - czyli idziemy w kierunku ,braku obycia i niedojrzałości ?

206 Ostatnio edytowany przez Elya (2018-06-15 08:46:31)

Pirx napisał/a:

big_smile

Lubię to forum,pomijając naprawdę poważne tematy -  lepszego kabaretu nie dało się stworzyć tongue

Wzruszyłeś mnie (a ja się bałam, że tam jakis seks będzie). 
I nie możesz ze mną nie gadać na forum, bo jestem zajęta:>

Pirx napisał/a:

Przeciez to juz dawno zostało powiedziane. Autorka musi sie wyluzować.

207 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-15 11:42:53)

Elya napisał/a:
Pirx napisał/a:

big_smile

Wzruszyłeś mnie (a ja się bałam, że tam jakis seks będzie). 
I nie możesz ze mną nie gadać na forum, bo jestem zajęta:>

Pirx napisał/a:

Przeciez to juz dawno zostało powiedziane. Autorka musi sie wyluzować.

Ty ze mną również :->
Nie wypada...:->

Pomijając fakt że zastosowałas podwójne zaprzeczenie... :->

208

Już się tak nie krygujcie, pogadajcie sobie na priv... tongue

209 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 11:28:23)

Ja tu widzę, że tylko Pirx się kryguje tongue
Oh, nie mogę! big_smile Oh, jak to będzie wyglądać gdyż jeszcze nie skonsumowałem! big_smile
wink

210

SonyXperia napisał/a:

Ja tu widzę, że tylko Pirx się kryguje tongue
Oh, nie mogę! big_smile Oh, jak to będzie wyglądać gdyż jeszcze nie skonsumowałem! big_smile
wink

Chciałbym, ale boję się... cool big_smile big_smile

211

Nie wiem nie znam się ,zarobiony jestem :-P

Sony ,no przecież w tym wątku chodzi o bątą :-P

212 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 11:50:36)

No to jemy bułkę przez bibułkę cool

213 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-06-15 12:11:18)

SonyXperia napisał/a:

No to jemy bułkę przez bibułkę cool

Yep .

214

Ubrania szpilki i inne tego typu make upy bym wykluczył jako główny powód tego że panowie niezdarnie podrywają. Bo przecież panie z innej kultury np chodzące publicznie w burkach też jakoś są adorowane . Przede wszystkim kobiety wytwarzają fermiony i może być taka w dresie przepocona z włosami w nieładzie ze złamanym paznokciem i w trepach a i tak będzie się podobać. Natury się nie oszuka. Nawet w druga stronę ta co na pozór wygląda jak szara myszka może mieć więcej takich niewybrednych propozycji właśnie dlatego że swoją postawą nie odstrasza i większa liczba chłopców liczy że ma u niej szanse.

Co do braku subtelności w podrywie może po prostu panowie się nauczyli że jak ma się taka z nim seksić to będzie a forma jak ją zaprosi to ma mniejsze znaczenie . Bo przy nie zainteresowanej choćby poematy trzynastozgłoskowcem recytował o jej intelekcie to i tak do łóżka jej nie zaciągnie. A tak w ciągu wieczoru zagada do kilkudziesięciu i któraś może się zgodzi mu ulżyć.

215

Mam dobrego znajomego, który nic nie robi tylko zagaduje dziewczyny na portalach randkowych. To jest jego hobby. I nie są to trzynastozgłoskowcem pisane poematy. Konkretnie. Ruchasz się? Prawda jest taka, że chłopak co tydzień wyjeżdża swoim motorem na seksualne eskapady. Wiec w tym szaleństwie jest jakaś metoda.

216 Ostatnio edytowany przez Coombs (2018-06-15 14:34:40)

To ma wzięcie;-)
Ale co do autorki postu. Już tak jest urządzony świat, i taka nasza natura. Sex to wszystko. No bo jak ma patrzeć facet na kobietę? Jak na worek ziemniaków, jak na buty, rybę, powietrze?
Jak nie chce być obiektem sexualnym... to niech idzie do zakonu... Zaraz, ale i tam pokusa czycha!

217 Ostatnio edytowany przez cataga (2018-06-15 15:18:34)

Cooombs, wiesz co, ja zbyt często, z rożnych powodów słyszę od panów jedną wymówkę" bo taka nasza natura". To ci odpowiem w tym samym stylu.   

Kobiety szukają inteligentnych, zaradnych i  towarzyskich meżczyzn, którzy potrafią o  siebie oraz o nie zadbać, bo - tadammm ! Taaak, Cooombs - bo taka KOBIET NATURA!!!!  I nie przekona co mądrzejszych kobiet podryw na chama  na necie, "chej no choć siem ruchać ", ani zagadywania wyżelowanego typka w rurkach w klubie " elo, lala", bo taka KOBIET natura, haha, że szukają najlepszej, najbogatszej i najbardziej zaradnej partii, jaka jest w ich zasięgu. 

A jak pan nie potrafi się nawet kulturalnie wyrażac, bądż ma braki w inteligencji i kulturze osobistej, to po prostu nie jest odpowiedni do zadbania o przyszłą  rodzinę, no i niestety, TAKA KOBIET NATURA. Więc, biedne typki, niezaradne, mało inteligentne, z nałogami - nie macie czego szukać u normalnych kobiet, bo - haha - TAKA KOBIET NATURA! 

Puchaty 34, jesli efekt, jaki osiąga pana kolega, nazywasz sukcesem - masz do tego prawo.  Podejrzewam jednak, że autorka tematu nie jest zainteresowana typem w rodzaju Twojego kolegi, bo- tadaaaam - taka kobiet natura, ze szukają najlepszej partii. I - Puchaty 34 - najwidoczniej pana kolega jest najlepszą partią dla tego typu kobiet, jakie podrywa raz na tydzień...

uleshe - pan może mi się podobać , być przystojny, bogaty itd. ale jak będzie stosował chamski podryw, to moje zainteresowanie nim zmaleje do zera. Dla mnie pan, który nie potrafi się zachować, oznacza, że będę go musiała chować w ukryciu, a do chowania w ukryciu to mogę mieć li tylko wibrator, ale nie zywego człowieka... ( uwaga, sarkazm)

218 Ostatnio edytowany przez marakujka (2018-06-15 15:33:09)

Coombs napisał/a:

To ma wzięcie;-)
Ale co do autorki postu. Już tak jest urządzony świat, i taka nasza natura. Sex to wszystko. No bo jak ma patrzeć facet na kobietę? Jak na worek ziemniaków, jak na buty, rybę, powietrze?
Jak nie chce być obiektem sexualnym... to niech idzie do zakonu... Zaraz, ale i tam pokusa czycha!

A w takich abach, burkach, burkinkach, kwefach - tam dopiero się seks dzieje! Serio, serio.

219

cataga napisał/a:

Cooombs, wiesz co, ja zbyt często, z rożnych powodów słyszę od panów jedną wymówkę" bo taka nasza natura". To ci odpowiem w tym samym stylu.   

Kobiety szukają inteligentnych, zaradnych i  towarzyskich meżczyzn, którzy potrafią o  siebie oraz o nie zadbać, bo - tadammm ! Taaak, Cooombs - bo taka KOBIET NATURA!!!!  I nie przekona co mądrzejszych kobiet podryw na chama  na necie, "chej no choć siem ruchać ", ani zagadywania wyżelowanego typka w rurkach w klubie " elo, lala", bo taka KOBIET natura, haha, że szukają najlepszej, najbogatszej i najbardziej zaradnej partii, jaka jest w ich zasięgu. 

A jak pan nie potrafi się nawet kulturalnie wyrażac, bądż ma braki w inteligencji i kulturze osobistej, to po prostu nie jest odpowiedni do zadbania o przyszłą  rodzinę, no i niestety, TAKA KOBIET NATURA. Więc, biedne typki, niezaradne, mało inteligentne, z nałogami - nie macie czego szukać u normalnych kobiet, bo - haha - TAKA KOBIET NATURA!

Natura to coś pierwotnego co było zawsze, a jak się cofniemy pamięcią wstecz to facet zawsze patrzył na kobietę w sposób seksualny.
Natomiast to co Ty piszesz to nie "kobieca natura" tylko logiczna dedukcja co się bardziej opłaca.

220 Ostatnio edytowany przez cataga (2018-06-15 15:39:41)

no niekoniecznie. Kobieta, jak rodzi dziecko - a potrzeba posiadania dziecka jest BIOLOGICZNĄ, naturalną potrzebą kobiety - jednak  potrzebuje zadbania o zdrowie i życie i swoje i potomka.  To nie jest czysta kalkulacja, tylko własnie naturalna potrzeba, tak, jak u mężczyzn - naturalna potrzebą jest rozsiewanie wlasnego materialu genetycznego dookoła
podsylam linki http://www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=464    https://pl.wikipedia.org/wiki/Inwestycje_rodzicielskie   https://centrumpsychoterapii.eu/dobor-partnerski

221

Natura jest wtedy gdy znikają myśli a zaczynasz doświadczać, odczuwać kierować się intuicją.
To co napisałaś to istotne potrzeby ale nie są one potrzebami pierwotnymi.

222

MysteryP napisał/a:

Natura jest wtedy gdy znikają myśli a zaczynasz doświadczać, odczuwać kierować się intuicją.

Intuicja to też myślenie. Tylko znacznie szybsze organizowanie faktów w jakąś całość, i na podstawie wcześniejszych podobnych doświadczeń wyciąganie trafnych wniosków, tak tylko dopomknę.

223

marakujka napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Intuicja to też myślenie. Tylko znacznie szybsze organizowanie faktów w jakąś całość, i na podstawie wcześniejszych podobnych doświadczeń wyciąganie trafnych wniosków, tak tylko dopomknę.

Nie. Dla człowieka intuicja jest jak instynkt dla zwierząt, z tą różnicą że zwierzę nie ma wyboru czy za nim podążać.
Żeby kierować się intuicją trzeba wyciszyć umysł poprzez medytację.

224

MysteryP napisał/a:
marakujka napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Nie. Dla człowieka intuicja jest jak instynkt dla zwierząt, z tą różnicą że zwierzę nie ma wyboru czy za nim podążać.

No niestety, ale właśnie, że tak. smile Radziłabym jednak poszukać i doczytać coś na tema temat w czymś poważniejszym niż tylko podejrzane strony ezoteryczne i te inne ale też w ten deseń będące.

225 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2018-06-15 16:16:03)

marakujka napisał/a:
MysteryP napisał/a:
marakujka napisał/a:

No niestety, ale właśnie, że tak. smile Radziłabym jednak poszukać i doczytać coś na tema temat w czymś poważniejszym niż tylko podejrzane strony ezoteryczne i te inne ale też w ten deseń będące.

"intuicyjny umysł jest świętym darem, umysł racjonalny jest jego wiernym sługą.  Stworzyliśmy społeczeństwo, które szanuje sługę a zapomina o darze." - Albert Einstein
PS: Jeśli chcesz lepiej zrozumieć temat to polecam "Osho księga ego, wolność od iluzji".

226

nie trzeba medytować, zeby korzystać z intuicji wink

227 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2018-06-15 16:22:21)

_v_ napisał/a:

nie trzeba medytować, zeby korzystać z intuicji wink

Medytacja to po prostu wejście w odpowiedni stan świadomości, nie ważne czy oglądasz telewizje czy myjesz zęby jeśli robisz to świadomie to jednocześnie medytujesz.

228 Ostatnio edytowany przez marakujka (2018-06-15 16:26:13)

MysteryP napisał/a:

"intuicyjny umysł jest świętym darem, umysł racjonalny jest jego wiernym sługą.  Stworzyliśmy społeczeństwo, które szanuje sługę a zapomina o darze." - Albert Einstein
PS: Jeśli chcesz lepiej zrozumieć temat to polecam "Osho księga ego, wolność od iluzji".

Chcesz mnie zatkać Einsteinem? smile Nie zatkasz, chłopie, lepiej poszukaj i poczytaj. wink
A ja polecam coś bardziej naukowago ponad opasłe poradniki Osho dla ludzi, którzy i tak nie wiedzą jak żyć. wink

229

Co mam poczytać ? nauka w kwestii natury człowiek dopiero raczkuje. Żeby to zrozumieć potrzeba otwartego umysłu, a nie być ograniczonym do tego co ktoś zdefiniuje.  Na problemy natury człowieka znane są odpowiedzi od tysięcy lat choćby poprzez taoizm, tantre. Co do Einsteina to wykonywał on eksperymenty intuicyjnie, a potem tworzył do nich logikę.

230 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-15 16:47:36)

Ale on był wybitnym fizykiem, nie socjologiem/psychologiem/filozofem. Nie ma sensu go cytować w tym kontekście bo to nie jego area of expertise.
Prywatnie był strasznym seksistą i pogardzał kobietami, więc to żaden autorytet społeczny. Sorki.

Intuicje naukowa(tak samo jak intuicję zawodową w każdej innej profesji) buduje się latami, metodami prób i błędów. To nie to samo co jakieś pierwotne przeczucie, więc czemu w ogóle o tej jego intuicji wspomniałeś? Co to ma do rzeczy? Tak samo dobry kucharz po 10 latach pracy ma intuicję co wrzucić do garnka, ale to nie znaczy że to jakaś cecha wrodzona i dana każdemu.

231

MuseHudson napisał/a:

Ale on był wybitnym fizykiem, nie socjologiem/psychologiem/filozofem. Nie ma sensu go cytować w tym kontekście bo to nie jego area of expertise.
Prywatnie był strasznym seksistą i pogardzał kobietami, więc to żaden autorytet społeczny. Sorki.

W dodatku zmarl w latach 50 bodajże... myślenie się zmienia, psychologia idzie do przodu, i takie tam.

232

cataga napisał/a:

Puchaty 34, jesli efekt, jaki osiąga pana kolega, nazywasz sukcesem - masz do tego prawo.  Podejrzewam jednak, że autorka tematu nie jest zainteresowana typem w rodzaju Twojego kolegi, bo- tadaaaam - taka kobiet natura, ze szukają najlepszej partii. I - Puchaty 34 - najwidoczniej pana kolega jest najlepszą partią dla tego typu kobiet, jakie podrywa raz na tydzień...

uleshe - pan może mi się podobać , być przystojny, bogaty itd. ale jak będzie stosował chamski podryw, to moje zainteresowanie nim zmaleje do zera. Dla mnie pan, który nie potrafi się zachować, oznacza, że będę go musiała chować w ukryciu, a do chowania w ukryciu to mogę mieć li tylko wibrator, ale nie zywego człowieka... ( uwaga, sarkazm)

Co z tego że autorki taki typ nie interesuje sprawa jest prosta stosując proste słowa idziesz się ruchac?" my nawet nie podrywamy tylko najzwyczajniej w świecie szukamy kogoś kto ma taka sama potrzebę aby ja zaspokoić. Powód jest prosty zamiast siedzieć i bajerowac przez 3 godziny stawiać drinki itd a na koniec klamkę pocałować równie dobrze można to zrobić od razu albo za którymś razem się uda. To się nazywa oszczędność energii i czasu.

Druga sprawa gdy się szuka partnerki to nie robi się tego na dyskotekach, klubach czy też delegacjach tam się idzie aby "PORUCHAC" rzadziej się dobrze pobawić.

Kolega puchatego akurat jest inteligentny minimum energii i pracy wkłada w osiągnięcie swojego celu i dostanientrgo czego chce więc wasza kobieca natura w tej kwestii was zawodzi wink

Gdyby kobiety szukały jak to napisałaś inteligentnych zaradnych i takich co zapewnia byt jej i dzieciom to by nie było tyle postów na forum o swiniach itd. Raczej sporą część kobiet wybiera przystojnych i najlepiej kasiastych a dopiero jak dostanie po tyłku to szuka tego co opisalas gdzie wygląd i tak jest na pierwszym miejscu:)

Podpowiem Ci też tak że dla kobiety na której nam zależy to i nieba uchylimy.

233

MysteryP napisał/a:

Co mam poczytać ? nauka w kwestii natury człowiek dopiero raczkuje. Żeby to zrozumieć potrzeba otwartego umysłu, a nie być ograniczonym do tego co ktoś zdefiniuje.  Na problemy natury człowieka znane są odpowiedzi od tysięcy lat choćby poprzez taoizm, tantre. Co do Einsteina to wykonywał on eksperymenty intuicyjnie, a potem tworzył do nich logikę.

Ale sam rzuciłeś cytatem. Einstein 70 lat temu coś powiedział, nawet coś nie z jego dziedziny, i ty bierzesz to za pewnik.

234 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-15 16:57:49)

dorias Ale wiesz że kobiety to nie jest jednolita masa i to że jakieś laski się łapią na tanie teksty nie znaczy, że "kobieca natura w tej kwestii was zawodzi"?
Bo wiesz te dziewczyny na weekend to mogą być zupełnie inne dziewczyny niż te z forum ???

"Gdyby kobiety szukały jak to napisałaś inteligentnych zaradnych i takich co zapewnia byt jej i dzieciom to by nie było tyle postów na forum o swiniach itd."
ale zwróć uwagę że pod każdym  takim tematem jest 10 dziewczyn które mówią, jak jeden mąż: "coś ty najlepszego zrobiła! uciekaj od niego, to nie jest porządny facet!". To że są jednostki oporne, nie znaczy że wszystkie kobiety takie są.

Sobie przeglądnij wątek "co dyskwalifikuje partnera" i tam też wszyscy zgodnie o tej zaradności i żeby nie był tą świnią jednak, więc skąd przekonanie że kobiety nie chcą zaradnych i życiowych, że wygląd jest najważniejszy i pieniądze? Tam ani jedna osoba nie powiedziała o pieniądzach, jedynie żeby nie był bezrobotny bo to słabe i sam się utzymywał.

235

marakujka napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Ale sam rzuciłeś cytatem. Einstein 70 lat temu coś powiedział, nawet coś nie z jego dziedziny, i ty bierzesz to za pewnik.

To prawda. Jest w tym jawna sprzeczność big_smile

236

marakujka napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Cytat z Einsteina był dla ciebie ponieważ skupiasz się właśnie wyłącznie na tym co ktoś zdefiniuje, odkryje tak jakby bez nauki nic na tym świecie nie miało się prawa wydarzyć. Ja z doświadczenia wiem, że pod wpływem medytacji można się doskonale porozumieć z płcią przeciwną i zaskoczę cię ale
najpierw tego doświadczyłem a dopiero potem znalazłem odpowiedzi.

237

MuseHudson napisał/a:
marakujka napisał/a:
MysteryP napisał/a:

To prawda. Jest w tym jawna sprzeczność big_smile

wink
Ciekawe czy kolega forumowicz lubi/ł portal Racjonalista. Nie zdziwiłoby mnie, gdyby tak.
A tak takie fajne rzeczy o psychologii elektronów lub fotonów były. Ech. Jakie ambrozyjskie delajty dla umysłu! wink

238

MysteryP napisał/a:
marakujka napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Cytat z Einsteina był dla ciebie ponieważ skupiasz się właśnie wyłącznie na tym co ktoś zdefiniuje, odkryje tak jakby bez nauki nic na tym świecie nie miało się prawa wydarzyć. Ja z doświadczenia wiem, że pod wpływem medytacji można się doskonale porozumieć z płcią przeciwną i zaskoczę cię ale
najpierw tego doświadczyłem a dopiero potem znalazłem odpowiedzi.

Czyli masz rozmówcę za głupa?  big_smile No co ty, z głupem dyskutujesz? big_smile
Dobra, idę, miłego dnia.

239 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-15 17:09:42)

Ale Marakujka już ci pokazała gdzie sam sobie przeczysz(dwukrotnie, w tej samej kwestii), więc skończ z tym Einsteinem i się nie pogrążaj dalej.
Porozumiewanie za pomocą medytacji? Aha, aha rozwiń ten temat, bo już widzę że płynnie przeszedłeś od Einsteina do jakiejś czarnej magii, a my nadal na Ziemi jesteśmy i nie nadarzamy za twoim płodnym umysłem....

240 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-06-15 20:30:36)

MuseHudson napisał/a:

Ale Marakujka już ci pokazała gdzie sam sobie przeczysz(dwukrotnie, w tej samej kwestii), więc skończ z tym Einsteinem i się nie pogrążaj dalej.

Einstein jest autorytetem naukowym dla wielu ludzi, który również używał intuicji i prowadził eksperymenty w sposób przypadkowy, czego tu nie rozumiesz ?

MuseHudson napisał/a:

Porozumiewanie za pomocą medytacji? Aha, aha rozwiń ten temat, bo już widzę że płynnie przeszedłeś od Einsteina do jakiejś czarnej magii, a my nadal na Ziemi jesteśmy i nie nadarzamy za twoim płodnym umysłem....

Medytacja daje powrót do naturalności, jesteś tu i teraz, doświadczasz, odczuwasz.

[post został edytowany - usunięto treść naruszającą regulamin i zasady współżycia społecznego]

241 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 17:39:25)

Einstein jako obiekt seksualny, pod względem fizyczności, to chyba tak średnio wypadał(?) tongue  wink

242 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-15 17:48:19)

Ale wiesz że on się zajmował fizyką teoretyczną, a nie eksperymentalną? O jakich jego słynnych eksperymentach mowa? Ja zaznajomiłam się tylko z jego teoretycznymi rozważaniami nad ogólną teorią względności, nie do końca wiem co do tego mają eksperymenty....  Liczę że zaraz mi wyjaśnisz bo widzę że miałam to szczęście trafić na eksperta. Czekam!
Argument ad persona? Wyszło szydło z worka. Dno. Bardzo się cieszę że tak medytujesz, i powróciłeś do naturalności, ale może zluzuj troszkę? To forum hobbystyczne, nie szczyt nato(tu nie ważą się losy świata, jedynie zabijamy nudę w wolnym czasie. kumasz?). Możemy się nie zgadzać, ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu, ok?

Nie jest autorytetem dla wielu ludzi, może dla niektórych fizyków, ale to jakieś 10% społeczeństwa max. Feynman, Maxwell to jeszcze, ale on to so,so, bywali lotniejsi wink

ehhh odpadam, nie mam siły ci tłumaczyć. polecam dokładnie przenalizować post marakujki, szczególnie tę zakreśloną część. Może coś się uda skumać.

243 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2018-06-15 18:10:49)

MuseHudson napisał/a:

Ale wiesz że on się zajmował fizyką teoretyczną, a nie eksperymentalną? O jakich jego słynnych eksperymentach mowa? Ja zaznajomiłam się tylko z jego teoretycznymi rozważaniami nad ogólną teorią względności, nie do końca wiem co do tego mają eksperymenty....  Liczę że zaraz mi wyjaśnisz bo widzę że miałam to szczęście trafić na eksperta. Czekam!
Argument ad persona? Wyszło szydło z worka. Dno. Bardzo się cieszę że tak medytujesz, i powróciłeś do naturalności, ale może zluzuj troszkę? To forum hobbystyczne, nie szczyt nato(tu nie ważą się losy świata, jedynie zabijamy nudę w wolnym czasie. kumasz?). Możemy się nie zgadzać, ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu, ok?
Nie jest autorytetem dla wielu ludzi, może dla niektórych fizyków, ale to jakieś 10% społeczeństwa max. Feynman, Maxwell to jeszcze, ale on to so,so, bywali lotniejsi wink
ehhh odpadam, nie mam siły ci tłumaczyć. polecam dokładnie przenalizować post marakujki, szczególnie tę zakreśloną część. Może coś się uda skumać.

Sama rzucasz sarkazmami, piszesz z wykrzyknikami, wspominałaś coś nawet o czarnej magii a teraz wielkie oburzenie.
A co do seksu to codzienna medytacja zwiększa doznania, spróbuj może nie będziesz taka agresywna wink

244

puchaty34 napisał/a:

Mam dobrego znajomego, który nic nie robi tylko zagaduje dziewczyny na portalach randkowych. To jest jego hobby. I nie są to trzynastozgłoskowcem pisane poematy. Konkretnie. Ruchasz się? Prawda jest taka, że chłopak co tydzień wyjeżdża swoim motorem na seksualne eskapady. Wiec w tym szaleństwie jest jakaś metoda.

I dziewczyny mu się nie kończą? Nawet w stolicy.

TAKA KOBIET NATURA!

I każdy kto chodził do szkoły to powinien to wiedzieć wink.
Przeniesienie sobie np.: zachowań godowych ssaków na człowieka.

_v_ napisał/a:

nie trzeba medytować, zeby korzystać z intuicji

Intuicja to nic innego jak "nieświadome wnioskowanie".

my nawet nie podrywamy tylko najzwyczajniej w świecie szukamy kogoś kto ma taka sama potrzebę aby ja zaspokoić. Powód jest prosty zamiast siedzieć i bajerowac przez 3 godziny stawiać drinki itd a na koniec klamkę pocałować równie dobrze można to zrobić od razu albo za którymś razem się uda. To się nazywa oszczędność energii i czasu.

Da się w ogóle "zbajerować" jakąś która tego nie chce?
No chyba, że tymi drinkami i efektem "wzrostu atrakcyjności płci przeciwnej, po spożyciu alkoholu". lol Jak to się nazywa po polsku? Nie przychodzi mi teraz do głowy, bo z zagranicznego to jest "beer goggles".

245 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-15 18:36:50)

MysteryP
Zwróciłam Ci grzecznie uwagę, żebyś przystopował z rzucaniem cytatów, bo sam sobie przeczysz, marakujka zresztą ci zakreśliła dokładnie w którym miejscu. Wydaje mi się, że największą korzyścią dla forumowiczów byłoby żebyś się skupił na czytaniu ze zrozumieniem i załapał co do Ciebie mówimy, zamiast brnąć dalej w te argumenty, bo w ten sposób się kompromitujesz(nie to nie sarkazm, jeśli na 3 posty popełniasz 3 błędy w argumentacji to naprawdę słabo).
Nigdzie cię nie obrażam, nie odnoszę się do Ciebie osobiście, jedyne na co ci zwróciłam uwagę to to, że mówisz od rzeczy i fajnie by było żebyś przestał. To wszystko.
+przystopuj z tym seksem. to jest bardzo nieeleganckie tak się zwracać do kobiety, zgłaszam do moderacji, bo zaniżasz poziom troszeczkę.

246

Znerx napisał/a:
puchaty34 napisał/a:

I dziewczyny mu się nie kończą? Nawet w stolicy.

TAKA KOBIET NATURA!

I każdy kto chodził do szkoły to powinien to wiedzieć wink.
Przeniesienie sobie np.: zachowań godowych ssaków na człowieka.

_v_ napisał/a:

nie trzeba medytować, zeby korzystać z intuicji

Intuicja to nic innego jak "nieświadome wnioskowanie".

my nawet nie podrywamy tylko najzwyczajniej w świecie szukamy kogoś kto ma taka sama potrzebę aby ja zaspokoić. Powód jest prosty zamiast siedzieć i bajerowac przez 3 godziny stawiać drinki itd a na koniec klamkę pocałować równie dobrze można to zrobić od razu albo za którymś razem się uda. To się nazywa oszczędność energii i czasu.

Da się w ogóle "zbajerować" jakąś która tego nie chce?
No chyba, że tymi drinkami i efektem "wzrostu atrakcyjności płci przeciwnej, po spożyciu alkoholu". lol Jak to się nazywa po polsku? Nie przychodzi mi teraz do głowy, bo z zagranicznego to jest "beer goggles".

Nie spotkałem się z polskim odpowiednikiem ale wiem że da się znajdować kobietę nawet jak nie chce tyle że wymaga to sporo zachodu i najlepiej wbrew pozorom jak najmniej alkoholu. Nie oszukujmy się kobiety na dyskotekach przynajmniej co niektóre uczyniły dyscyplinę sportową z filtrowania i dostawania drinków.

247 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2018-06-15 19:14:40)

MuseHudson napisał/a:

MysteryP
Zwróciłam Ci grzecznie uwagę, żebyś przystopował z rzucaniem cytatów, bo sam sobie przeczysz, marakujka zresztą ci zakreśliła dokładnie w którym miejscu. Wydaje mi się, że największą korzyścią dla forumowiczów byłoby żebyś się skupił na czytaniu ze zrozumieniem i załapał co do Ciebie mówimy, zamiast brnąć dalej w te argumenty, bo w ten sposób się kompromitujesz(nie to nie sarkazm, jeśli na 3 posty popełniasz 3 błędy w argumentacji to naprawdę słabo).
Nigdzie cię nie obrażam, nie odnoszę się do Ciebie osobiście, jedyne na co ci zwróciłam uwagę to to, że mówisz od rzeczy i fajnie by było żebyś przestał. To wszystko.
+przystopuj z tym seksem. to jest bardzo nieeleganckie tak się zwracać do kobiety, zgłaszam do moderacji, bo zaniżasz poziom troszeczkę.

To ty nie łapiesz o co chodzi i nie rzucam cytatami tylko raz zacytowałem. Użyłem Einsteina bo Osho jest dla was nie wiarygodny.
Nie jest on dowodem na teze:

MysteryP napisał/a:

Medytacja daje powrót do naturalności, jesteś tu i teraz, doświadczasz, odczuwasz.

ale jest jej przykładem, bo aby to zrozumieć potrzeba spróbować.
Co do medytacji i seksu to nie wiem dlaczego się tak oburzasz tongue

248

Moderator oceni czy moje oburzenie jest słuszne :*

na serio przeczytaj post marakujki, bo widzę że z logiką nie tęgo(nie to nie sarkazm, naprawdę tak jest ukryty pewien niuans, świadczący na niekorzyść o twojej inteligencji).

249

MuseHudson napisał/a:

Moderator oceni czy moje oburzenie jest słuszne :*

na serio przeczytaj post marakujki, bo widzę że z logiką nie tęgo(nie to nie sarkazm, naprawdę tak jest ukryty pewien niuans, świadczący na niekorzyść o twojej inteligencji).

O moją inteligencje się nie martw wykorzystuje ją bardzo dobrze, do robienia kariery, zarabiania pieniędzy, zapewnieniu bezpieczeństwa. Natomiast w relacjach damsko męskich wole kierować się naturą, intuicją, być i czuć zamiast analizować. Polecam to samo tobie.

250 Ostatnio edytowany przez marakujka (2018-06-15 21:20:38)

MuseHudson napisał/a:

Psss. Muse - jeszcze Dirac! Bez Diraca się nie obywa! wink Tak słyszałam. ;-)
Co do medytacji - swoją drogą- ponoć fajna sprawa. Jednak medytacja to jedno, a uparte mniemanie, iż intuicja jest/pochodzi od/jest atrybutem jakichś mocy ponadnaturalnych, czymś niewyjaśnionym, nieuchwytnym, i nie ma nic wspólnego z procesami myślowymi-  to drugie. ;-) W sumie jak temat zszedł od intuicji do medytacji... to niepojęte.

251

Proszę o wypowiedzi zgodne z tematem, bez wzajemnego obrażania się i osobistych wycieczek. Panom zaś konsekwentnie przypominam, że znajdujemy się na kobiecym forum, a to oznacza, że chciałybyśmy móc czuć się tutaj komfortowo. Jeśli coś wymaga szerszego wyjaśnienia, zapraszam do kontaktu mailowego - ta przestrzeń nie jest miejscem właściwym do omawiania tego rodzaju kwestii.
Z pozdrowieniami, Olinka

252

Lady Loka napisał/a:
Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Gary Nie do końca zgadzam się z Tobą, ponieważ sprowadzasz problem postrzegania kobiety jako obiektu seksualnego do określonego wyglądu. I  o ile, co do zasady, masz rację, o tyle wyżej wymienione punkty nie przesądzają,że kobieta bez wymienionych przez Ciebie konkretnych atutów- nie może być seksi. Bycie seksi, to coś więcej niż typowość. Bo to co opisałeś, w jakimś indywidualnym wydaniu moze być nie tyle seksi, co wulgarne, bez gustu. Bycie seksi, to ogólny wygląd - całokształt, styl bycia, to całość a nie poszczególne konkretne elementy.

W przypadku, gdy znajomsc trwa dluzej niz chwile.To oczywiscie, ze liczy sie caloksztalt. Ale............faceci, to wzrokowcy i migajaca im w oddali sexi laska zaraz, kojarzy sie z sexem smile

Ale to nie oznacza, że jeśli ktoś uwagi facetów nie chce, to ma chodzić bez obcasów, w krótkich włosach, dresie i bez makijażu tongue

Bo panuje falszywe przekonanie wsrod facetow. Ze kobieta WSZYSTKO robi z mysla zwrocenia, na siebie uwagi. Mezczyzna nie jest wstanie pojac, ze swiat kobiet, to w umysle kobiecym piekno, estetyka, kolorystyka, dobre sampoczucie, ktore wlasnie uzyskuje z mysla.... SAMEJ dla SIEBIE. I to jest pobudzanie swojego swiata dla wlasnej przyjemnosci. I tak przyklad z zycia.. jestem wdomu nikt absolutnie nie przyjdzie , a jednak lubie nawet w tym domu zmienic kolor pazurow, nalozyc maske na twarz, wlac ulubiony napoj alkoholowy, wlaczyc fajna nute. przymierzyc nowa kiecke ....i na ulice wyjsc z mysla tej calej odnowy po, to by czuc sie dobrze. Wydaje mi sie, ze meski swiat pojmuje wszystko cos wzgledem czegos, tj ze skoro zakladam krotka sukienke i buty na obcasie, to wylacznie wzgledem otrzymania zalotnosci meskiej. A prawda jest jedna, ubieram sie sama dla siebie.Jest pschologia ubioru, czasem wystarczy spojrzec na kogos i  dostrzec, ze ktos posiada depresyjny czas. Lub po po prostu czuje sie dobrze w rolii kobiety, i tak jest w przypadku wlasnie dziewczyny, ktora ma wysokie obcasy, piekne paznokcie dlugie wlosy.plec zenska ma przywileje w ubiorze , moze pokazywac poprzez wlasnie te elementy, jak czuje wspaniale bedac kobieca. Ona czuje sie kobietom w pelni. a facet mysli, ze ona na umysle szczuje.

253

SonyXperia napisał/a:
Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Gary Nie do końca zgadzam się z Tobą, ponieważ sprowadzasz problem postrzegania kobiety jako obiektu seksualnego do określonego wyglądu. I  o ile, co do zasady, masz rację, o tyle wyżej wymienione punkty nie przesądzają,że kobieta bez wymienionych przez Ciebie konkretnych atutów- nie może być seksi. Bycie seksi, to coś więcej niż typowość. Bo to co opisałeś, w jakimś indywidualnym wydaniu moze być nie tyle seksi, co wulgarne, bez gustu. Bycie seksi, to ogólny wygląd - całokształt, styl bycia, to całość a nie poszczególne konkretne elementy.

W przypadku, gdy znajomsc trwa dluzej niz chwile.To oczywiscie, ze liczy sie caloksztalt. Ale............faceci, to wzrokowcy i migajaca im w oddali sexi laska zaraz, kojarzy sie z sexem smile

Nie każda kobieta z długimi włosami (niezależnie od ich długości, koloru i kształtu), z pomalowanymi paznokciami (niezależnie od ich długości i koloru lakieru), z makijażem (niezależnie od jego charakteru), w butach na obcasach (niezależnie od ich wysokości) i w obcisłym ubraniu (rozumiem, że chodzi o podkreślający figurę a nie utrudniający swobodne poruszanie się) jest ... seksi.
Ona może być seksi, o ile będzie potrafiła takim wizerunkiem tę seksowność, którą ma, wyeksponować. Bo seksowność trzeba w sobie mieć.
Ale mogę się mylić, i może być tak, wszystko co jest płci damskiej, ma długie włosy i pomalowane pazurki jest dla płci męskiej seksi wink

Tak Sony, obawiam sie , ze jest, to wylacznie Twoje twierdzenie. Pod , ktorym pragnelabym sie podpisac.....Ale jednak, to co dostrzegam, koliduje z Twoimi slowami, bo faceci patrza na kazda kobieta najpierw pod wzgledem sexu. I przespia sie nawet z taka, ktora jest zanizona polka, hmmm, ze tak to nazwe, po to by sobie, pobzykac, nawet tylko raz. Bo do niej nie wroca, lub beda ja trzymac do czasu kiedy znajda cos bardziej trafnego wizualnie, czyli w ich mniemaniu lepsza, i taka, ktora fajniej sie bzyka......................bzzzzzzzzzzzzzzzz smile

254 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 21:19:12)

Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Summertime napisał/a:

Nie każda kobieta z długimi włosami (niezależnie od ich długości, koloru i kształtu), z pomalowanymi paznokciami (niezależnie od ich długości i koloru lakieru), z makijażem (niezależnie od jego charakteru), w butach na obcasach (niezależnie od ich wysokości) i w obcisłym ubraniu (rozumiem, że chodzi o podkreślający figurę a nie utrudniający swobodne poruszanie się) jest ... seksi.
Ona może być seksi, o ile będzie potrafiła takim wizerunkiem tę seksowność, którą ma, wyeksponować. Bo seksowność trzeba w sobie mieć.
Ale mogę się mylić, i może być tak, wszystko co jest płci damskiej, ma długie włosy i pomalowane pazurki jest dla płci męskiej seksi wink

Tak Sony, obawiam sie , ze jest, to wylacznie Twoje twierdzenie. Pod , ktorym pragnelabym sie podpisac.....Ale jednak, to co dostrzegam, koliduje z Twoimi slowami, bo faceci patrza na kazda kobieta najpierw pod wzgledem sexu. I przespia sie nawet z taka, ktora jest zanizona polka, hmmm, ze tak to nazwe, po to by sobie, pobzykac, nawet tylko raz. Bo do niej nie wroca, lub beda ja trzymac do czasu kiedy znajda cos bardziej trafnego wizualnie, czyli w ich mniemaniu lepsza, i taka, ktora fajniej sie bzyka......................bzzzzzzzzzzzzzzzz smile

Patrzą pod względem seksu, o ile to na co patrzą i co jest w tej sukience, na obcasach i pomalowane jednocześnie im sie podoba big_smile Wtedy tak, mają to ochotę pobyzkać. No chyba że mamy do czynienia z amatorem byzkania wszystkiego co się rusza, ale wtedy sukienki, obcasy i malunki nie są potrzebne wink
Nie zrozumiałaś tego co napisałam wink

255

SonyXperia napisał/a:
Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Patrzą pod względem seksu, o ile to na co patrzą i co jest w tej sukience, na obcasach i pomalowane im sie podoba big_smile Wtedy tak, mają to ochotę pobyzkać. No chyba że mamy do czynienia z amatorem byzkania wszystkiego co się rusza, ale wtedy sukienki, obcasy i malunki nie są potrzebne wink

Uuuuuu, To Ty nie zrozumialas.

256

Sony, ale zasłużyłaś na cytat w stopce przynajmniej.

257

Summertime napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Summertime napisał/a:

Patrzą pod względem seksu, o ile to na co patrzą i co jest w tej sukience, na obcasach i pomalowane im sie podoba big_smile Wtedy tak, mają to ochotę pobyzkać. No chyba że mamy do czynienia z amatorem byzkania wszystkiego co się rusza, ale wtedy sukienki, obcasy i malunki nie są potrzebne wink

Uuuuuu, To Ty nie zrozumialas.

Nie wiem co znaczy to wycie, mnie chodziło o to że:

I to sukienka
http://lp2.hm.com/hmgoepprod?set=source[/ef/d5/efd586af7daf5cc77d7e92fc23fc0755004862d8.jpg],origin[dam],category[ladies_dresses_mididresses],type[LOOKBOOK],hmver[1]&call=url[file:/product/main]

I to sukienka

https://2.bp.blogspot.com/--QRR3NCZVG8/WeYOg_rCV9I/AAAAAAAAeVM/17HcDBZbjdImcrdcJqq3jPOhZbJwsZ9KgCLcBGAs/s1600/black%2Blittle%2Bdress%2Boutfit%2Bari%2Bmaj.jpg

big_smile

258

santapietruszka napisał/a:

Ale numer big_smile Nie zauważyłam big_smile

259

SonyXperia napisał/a:

Bo tylko o seksie myślisz. A trzeba mieć szerokie horyzonty... cool

260 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-15 21:29:51)

SonyXperia napisał/a:

Bo tylko o seksie myślisz. A trzeba mieć szerokie horyzonty... cool

Ale, że co, że nie można, czy jak? big_smile cool

Posty [ 196 do 260 z 394 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość facetów postrzega mnie tylko jako obiekt seksualny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024