Kobiety wybrzydzają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,496 do 1,560 z 1,732 ]

1,496

Odp: Kobiety wybrzydzają?
wideletz napisał/a:

Sporo kobiet umówi się z takim, lecz niektóre odrzucają od razu

Oooo... Czyli jednak są takie, które się umówią? To już jest jakiś postęp big_smile.

Nya napisał/a:

Nie, nie, to wszystko to oczywiście bzdura i fraszka przy PRAWDZIWYM I JEDNYM problemie ludzkości jakim jest niski wzrost u faceta.

Oczywiście. Niski wzrost faceta to jest największy z możliwych dramat, jaki może się komuś przydarzyć.

rossanka napisał/a:

Każdy coś ma.
Ale jak się człowiek zakocha, ale tak naprawdę a nie tylko zauroczy, to nie widzi i krzywych zębów  i łysiny  a nawet braku palca w dłoni i to cały sekret.

Tylko, widzisz, niektórym w głowie się nie mieści, że tak to działa.

Zobacz podobne tematy :

1,497 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-01-21 18:40:31)

Tom94 napisał/a:

A co z moją pracą którą miałaś załatwić? hmm

Sam nie potrafisz, tylko kobieta Ci musi? To powodzenia w gromadzeniu zasobów tongue

1,498

Mnie się zawsze podobał Banderas, który pod względem wzrostu jest pigmejem...

1,499

santapietruszka napisał/a:
Tom94 napisał/a:

A co z moją pracą którą miałaś załatwić? hmm

Sam nie potrafisz, tylko kobieta Ci musi? To powodzenia w gromadzeniu zasobów tongue

Obiecałaś sad
Zresztą nigdzie nie ma lepszej pracy niż u ciebie, twoje słowa tongue

1,500 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-21 18:53:26)

wideletz napisał/a:

Wkurza mnie to że kilka lat temu średnia dziewczyna się aż tak nie malowała, nie chodziła na siłownię, przez to miałem u niej szansę, a obecnie to szans żadnych

Wkurza mnie, że nie chodziła na siłownię i przez to miałem u niej szanse, a teraz żadnych szans! lol lol lol lol lol lol
Przypomina mi to narzekania mojego pięcioletniego podopiecznego, który był zirytowany tym, że zanim Leon nauczył się grać w nogę to bawił się z nim w star warsy, a teraz Leon dobrze kopie piłę i woli boisko niż star warsów :<

Ruch i sport są fajne, przyjemne i zdrowe. Zwiększają pewność siebie, i pewność swojego ciała, na długo zanim pojawią się pierwsze efekty. Już to gdzieś kiedyś pisałam, ale jak po rowerze i łyżwach zawsze się czuję super hot (i mam gdzieś, czy tak wyglądam , czy się tylko czuję big_smile ).

1,501

Tom94 napisał/a:

Nie u mnie, skarbie, nie u mnie, tylko pracowałam tam kiedyś i znam firmę do dzisiaj. U mnie nie mógłbyś pracować, bo u mnie potrzebne jest prawo jazdy - więc niestety...

1,502

Tom94 napisał/a:

Nie u mnie, skarbie, nie u mnie, tylko pracowałam tam kiedyś i znam firmę do dzisiaj. U mnie nie mógłbyś pracować, bo u mnie potrzebne jest prawo jazdy - więc niestety...

Spokojna głowa, prawo jazdy już jest a zrobiłem to głownie dla ciebie tak aby ciebie nie zawieść tongue
A w jakim królestwie teraz pracujesz?
Bo ja nie ukrywam że głównie to dla ciebie chciałem tam przybyć a nie dla jakiś zarobków (chodziaż one ino też ważne są) big_smile

1,503

Tom94 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Spokojna głowa, prawo jazdy już jest a zrobiłem to głownie dla ciebie tak aby ciebie nie zawieść tongue
Bo ja nie ukrywam że głównie to dla ciebie chciałem tam przybyć a nie dla jakiś zarobków (chodziaż one ino też ważne są) big_smile

Jednorożce,  serduszka, tęczowe wymioty...

1,504 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-01-21 19:37:25)

Cyngli napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Jednorożce,  serduszka, tęczowe wymioty...

Ty mnie Cyngli nie strasz...
Bo będę się bal dawać kwiaty,zabierać samolotem na pierniki do Torunia,prać ,sprzątać,robić kolacje z winem i inne takie :-( :-P

Widelec : masakra... Na miejscu kobiety wialbym od Ciebie tak jak Ciebie czytam...

1,505

Wszystko z umiarem ;-P

1,506

Olinka napisał/a:
wideletz napisał/a:

Sporo kobiet umówi się z takim, lecz niektóre odrzucają od razu

Oooo... Czyli jednak są takie, które się umówią? To już jest jakiś postęp big_smile.

Nya napisał/a:

Nie, nie, to wszystko to oczywiście bzdura i fraszka przy PRAWDZIWYM I JEDNYM problemie ludzkości jakim jest niski wzrost u faceta.

Oczywiście. Niski wzrost faceta to jest największy z możliwych dramat, jaki może się komuś przydarzyć.

rossanka napisał/a:

Każdy coś ma.
Ale jak się człowiek zakocha, ale tak naprawdę a nie tylko zauroczy, to nie widzi i krzywych zębów  i łysiny  a nawet braku palca w dłoni i to cały sekret.

Tylko, widzisz, niektórym w głowie się nie mieści, że tak to działa.

TO powiedziałabym,  że mają poważny problem w postrzeganiu świata.

1,507

Cyngli napisał/a:

Wszystko z umiarem ;-P

I taktem...:-P
Ostatni raz jak zrobiłem śniadanie i zdobyłem kwiaty do niego w niedzielę rano i po wielkim entuzjazmie na ten stan rzeczy puscilem oko i powiedziałem ze idę pod prysznic to dowiedziałem się że jestem swinia bo zrobiłem to właśnie w tym celu :-D

Wiec Masz racje...z umiarem...;-)

1,508

Pirx napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Wszystko z umiarem ;-P

Ostatni raz jak zrobiłem śniadanie i zdobyłem kwiaty do niego w niedzielę rano i po wielkim entuzjazmie na ten stan rzeczy puscilem oko i powiedziałem ze idę pod prysznic to dowiedziałem się że jestem swinia bo zrobiłem to właśnie w tym celu :-D

Ja też czasem tak mężowi dokuczam, jak coś zrobi miłego dla mnie bez powodu. Oboje lubimy takie droczenie się.

Chyba, że Twoja tak na poważnie.... to współczuję.  ;-P

1,509 Ostatnio edytowany przez Pirx (2018-01-21 20:19:02)

Cyngli napisał/a:
Pirx napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Wszystko z umiarem ;-P

Ja też czasem tak mężowi dokuczam, jak coś zrobi miłego dla mnie bez powodu. Oboje lubimy takie droczenie się.

Chyba, że Twoja tak na poważnie.... to współczuję.  ;-P

Na poważnie ...
Na szczęście - za jakiś czas może inną będę tak rozpuszczal.
Może nawet odkurze w wersji sautte.
Ale To jak dokończę wersję Apollo edyszon.:-)

Tak marginesie : widelcu ile pompek zrobiłeś dzisiaj zamiast klepać w klawiaturę ?
A może jakiś wypad do kina lub na kurs tanca?
Czy tylko pijesz piwo i płaczesz w monitor ?;:)

1,510

wideletz napisał/a:

Kiedyś kobiety mialy niżśze wymagania i niski z przeciętną twarza mial szanse, a teraz to nie maja

Bo były wojny, był mniejszy wybór facetów.

1,511

Off
Pietruszka bywasz na GG?

1,512

rossanka napisał/a:

Off
Pietruszka bywasz na GG?

Nie, bo jakieś widelce do mnie piszą, że szukają przyjaciółki w moim wieku i jestem do tego idealna tongue

Koniec OT. big_smile

1,513

rossanka napisał/a:

Off
Pietruszka bywasz na GG?

Nie, bo jakieś widelce do mnie piszą, że szukają przyjaciółki w moim wieku i jestem do tego idealna tongue

Koniec OT. big_smile

To napisze ci maila,

1,514

Olinka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jeszcze okulary odpadają i plaskostopie.

Blizny, choroby skóry, krzywe palce u dłoni. W sumie rzadkie włosy też dyskwalifikują delikwenta już na starcie.
O, i jeszcze nieproporcjonalne w stosunku do tułowia nogi.

Wideletz, zapytałam czy Twoim zdaniem mężczyzna o wzroście 176 cm jeszcze mieści się w granicach naszego zainteresowania czy już wypada poza nawias? Pytam nie bez przyczyny, ale odpowiedzi się nie doczekałam.

Bo pytanie jest tendencyjne big_smile Ty pewnie o męża pytasz tongue

1,515

Ja proponuję eksperyment. Może zacznijmy się zgadzać z Wideltzem ? Bo to się nigdy nie skończy big_smile

1,516 Ostatnio edytowany przez Loto (2018-01-21 20:51:16)

A to facet za chudy, a to gruby, a to niemesko wyglada
A to ma problem ze wzrokiem i nosi okulary, a to chude nogi, badz krzywe.

A to nos jak kartofel, a to biale brwi ma...a to piegi ma.

A na ulicach widuje tylko pary w ktorych ludzie sa idealni, bez niedoskonalosci...
Wokol wszyscy ktorzy maja partnera/partnerke sa w malzenstiwe, oni sa tacy idealni z wygladu  wink i tylko tacy tworza pary/sa w malzenstwie smile

1,517

wilczysko napisał/a:

Ja proponuję eksperyment. Może zacznijmy się zgadzać z Wideltzem ? Bo to się nigdy nie skończy big_smile

Dawno się zgodziłam.
A czy mężczyźni nie wybrzydza?
Ma być
Młoda
Ładna
Zgrabna
Z dużym biustem
Zawsze wesoła i radosna
Nie wymagająca
Zawsze chętna na seks
Malomowna
Coś jeszcze???
wink

1,518

rossanka napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Dawno się zgodziłam.
Ma być
Młoda
Ładna
Zgrabna
Z dużym biustem
Zawsze wesoła i radosna
Nie wymagająca
Zawsze chętna na seks
Malomowna
Coś jeszcze???
wink

Gotować musi umieć i sprzątać. No i żeby kasy nie ciągnęła od gościa big_smile

1,519

rossanka napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Dawno się zgodziłam.
Ma być
Młoda
Ładna
Zgrabna
Z dużym biustem
Zawsze wesoła i radosna
Nie wymagająca
Zawsze chętna na seks
Malomowna
Coś jeszcze???
wink

Gotować musi umieć i sprzątać. No i żeby kasy nie ciągnęła od gościa big_smile

Zapomniałam. smile

1,520 Ostatnio edytowany przez Loto (2018-01-21 21:14:49)

rossanka napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Dawno się zgodziłam.
Ma być
Młoda
Ładna
Zgrabna
Z dużym biustem
Zawsze wesoła i radosna
Nie wymagająca
Zawsze chętna na seks
Malomowna
Coś jeszcze???
wink

Eh

-Ma byc zgrabna
-Ma byc kobieca
-Ma byc seksi
-Ma miec fajna ksztalna pupe
-Ma miec fajny biust
-ladne nogi seksi
-ladne dlonie
-ladna kobieca szyje
-ladne dlonie
-ladne stopki
-Ma miec kobiece wciecie w tali
-Ma byc zadbana, ale najlepiej jakby prawie w ogole nie wydawala pieniazkow na kosmetyki itp wink
-Ma byc posluszna
-Ma przytakiwac
-Ma malo mowi
-Ma miec zawsze dobry nastroj, i nie moze byc nigdy zmeczona ZAWSZE czuwajaca i ZWARTA do dzialania big_smile
-Ma byc chetna na wszystkie jego SEKS fantazje, jak nie to on pojdzie poszuka gdzie indziej- nawet u prostytutki wink
-On moze zdradzac, bo przeciez to nic takiego jak facet to robi "bo u faceta to inaczej dziala" wink (niezla bajka) KOBIETA  nie ma prawa zdradzic.
-On moze miec miec, nie w pelni sprawnego Penisa/problemy z erekcja, ale ona nie moze miec problemow seksualnych
-On moze wymagac, ona prawie w ogole.
-Ona nie moze mowic "NIE" nie moze mu sie sprzeciwiac, musi byc jak Pan chce...

A ON Pan jej, moze byc taki niezbyt z wygladu...  wink niech sie cieszy baba ze on w ogole ja zechcial wink

GDZIE TE NAIWNIARY?
Malo wymagajace, dajace sie takiemu Panowi manipulowac?

1,521

wilczysko napisał/a:

Bo pytanie jest tendencyjne big_smile Ty pewnie o męża pytasz tongue

Noooo... zgadza się wink. I dlatego, że pytanie tendencyjne, to Wideletz wyraźnie bał się, że jego teoria zaraz z hukiem zostanie obalona big_smile.

wilczysko napisał/a:

Już Rossanka na to wpadła, a potem tylko podchwyciłyśmy big_smile. Chyba działa, bo nam się Autor gdzieś zapodział cool.

1,522

Olinka napisał/a:

Już Rossanka na to wpadła, a potem tylko podchwyciłyśmy big_smile. Chyba działa, bo nam się Autor gdzieś zapodział cool.

Bo ileż można?  I jeszcze kompletny brak wyciągania wniosków,  taki beton. Chyba, że ktoś sobie trolluje wink
Niby nie patrzy na wygląd ale zaraz pojawiają się opisy kobiet z ocenami 3/10, 7/10, 4,98/10 wink
I to wszystko dotyczy wyglądu. 
A nic nie było o tym, że któraś ma poczucie humoru 6/10 albo jest 8nteligentnav9/10 albo uprzejma 7/10.
Istne myślenie 15 latka.

1,523

rossanka napisał/a:

Bo ileż można?  I jeszcze kompletny brak wyciągania wniosków,  taki beton. Chyba, że ktoś sobie trolluje wink

Mało betonu jest w ludziach? To wcale nie sugeruje, że jest troll'em.

1,524

hehheh napisał/a:
rossanka napisał/a:

Mało betonu jest w ludziach? To wcale nie sugeruje, że jest troll'em.

To aż strach rozmawiać.

1,525 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-21 21:33:26)

Ojej, to wychowałaś się i żyjesz w takim fajnym środowisku rozumiem, gdzie niby nie było reprezentantów betonu.

1,526

hehheh napisał/a:

Ojej, to wychowałaś się i żyjesz w takim fajnym środowisku rozumiem, gdzie niby nie było reprezentantów betonu.

Właśnie tak jest big_smile

1,527

To już się nie dziwię dlaczego taki szeroki uśmiech nawet na awatarze. tongue

1,528

hehheh napisał/a:

To już się nie dziwię dlaczego taki szeroki uśmiech nawet na awatarze. tongue

Lepszy uśmiech niż płacz- to by dopiero było.

1,529

Domyślałem się, że masz takie podejście.

1,530

wideletz napisał/a:

Po raz kolejny piszę, na wygląd to nie zwracam uwagi

A ja po raz kolejny zapytam, to dlaczego w takim razie nie obniżysz poprzeczki i nie zaczniesz szukać półkę czy dwie półki niżej?
Odpowiedź na to jedno pytanie zamknie temat. No więc proszę słucham. Skoro na wygląd nie zwracasz uwagi,
to czemu jak uparty osioł celujesz w laski 5/10 które umalowane myślą że są 7/10 a jak poćwiczą, to nawet 8-9/10
zamiast obniżyć własne wymagania o co równie uparcie postulujesz i spróbować poderwać taką 3/10 albo 2/10?
No weź że mi odpowiedz na to jedno chociaż pytanie. Tylko nie klucz i nie kombinuj, proste pytanie, prosta odpowiedź.
Dajesz...

1,531

anderstud napisał/a:
wideletz napisał/a:

Po raz kolejny piszę, na wygląd to nie zwracam uwagi

A ja po raz kolejny zapytam, to dlaczego w takim razie nie obniżysz poprzeczki i nie zaczniesz szukać półkę czy dwie półki niżej?
Odpowiedź na to jedno pytanie zamknie temat. No więc proszę słucham. Skoro na wygląd nie zwracasz uwagi,
to czemu jak uparty osioł celujesz w laski 5/10 które umalowane myślą że są 7/10 a jak poćwiczą, to nawet 8-9/10
zamiast obniżyć własne wymagania o co równie uparcie postulujesz i spróbować poderwać taką 3/10 albo 2/10?
No weź że mi odpowiedz na to jedno chociaż pytanie. Tylko nie klucz i nie kombinuj, proste pytanie, prosta odpowiedź.
Dajesz...

Bo laski nawet te 3/10, ba nawet te 2/ 10  i 1/10  wymagają przystojniaka, a przynajmniej nie mniej niż 7/10.
To już było wałkowane  tysiąc razy.

To nawet by było zabawne, gdyby nie było tak straszne.

1,532

Przecież to jest irracjonalne twierdzenie.

1,533

rossanka napisał/a:

Bo laski nawet te 3/10, ba nawet te 2/ 10  i 1/10  wymagają przystojniaka, a przynajmniej nie mniej niż 7/10.

A to przepraszam, musiało mi umknąć. Od jakiegoś czasu nawet już nie czytam tego bełkotu, tylko przewijam.

1,534

anderstud napisał/a:
rossanka napisał/a:

A to przepraszam, musiało mi umknąć. Od jakiegoś czasu nawet już nie czytam tego bełkotu, tylko przewijam.

Wiele nie straciłeś bo na każdej stronie to samo.
Ale wniosek jest taki, że każda ale to każda wymaga przystojniaka i to wysokiego. Nawet taka 1/10. Swoją drogą  ciekawe jak wygląda ktoś 1/10?

1,535 Ostatnio edytowany przez Loto (2018-01-22 00:03:10)

rossanka napisał/a:
anderstud napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ale wniosek jest taki, że każda ale to każda wymaga przystojniaka i to wysokiego. Nawet taka 1/10. Swoją drogą  ciekawe jak wygląda ktoś 1/10?

Moze o takie cos chodzi

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

...wszak nigdy niewiadomo co POETA mial na mysli...

1,536

Loto napisał/a:
rossanka napisał/a:
anderstud napisał/a:

Moze o takie cos chodzi

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

...wszak nigdy niewiadomo co POETA mial na mysli...

A to jest rodzaju żeńskiego?  big_smile

1,537 Ostatnio edytowany przez authority (2018-01-21 23:20:33)

Każdy z nas może wybrzydzać jego wola. Nikt nie ma prawa nikomu narzucać swojej woli jeśli ta osoba nikomu nie narzuca swojej ani nie krzywdzi żadnej myślącej istoty albo zwierząt jeśli nie poluje na nie ani nikogo nie skrzywdziły. Proste, proste ale dla niestety dla dużej części ludzi chyba nadal zbyt trudne do zrozumienia.

1,538

authority napisał/a:

Każdy z nas może wybrzydzać jego wola. Nikt nie ma prawa nikomu narzucać swojej woli jeśli ta osoba nikomu nie narzuca swojej ani nie krzywdzi żadnej myślącej istoty albo zwierząt jeśli nie poluje na nie ani nikogo nie skrzywdziły. Proste, proste ale dla niestety dla dużej części ludzi chyba nadal zbyt trudne do zrozumienia.

Zgadzam się.  Nie wiem czemu to tak niektórych bulwersuje. Jak ktoś na przyklad bedzie szukal wysokiej, długowłosejblondynki o niebieskich oczach, to jego sprawa. I nie ma się co obrażać i mieć pretensji, że powinien szukać niskiej brunetki.

1,539

Komedia big_smile
Mój ulubiony wątek

1,540

rossanka napisał/a:
authority napisał/a:

Zgadzam się.  Nie wiem czemu to tak niektórych bulwersuje. Jak ktoś na przyklad bedzie szukal wysokiej, długowłosejblondynki o niebieskich oczach, to jego sprawa. I nie ma się co obrażać i mieć pretensji, że powinien szukać niskiej brunetki.

No dobrze - to przecież naturalne, że ktoś szuka wysokiej, długowłosejblondynki o niebieskich oczach. Ale jakim prawem ta bezczelna blondi oczekuje, że ten szukający będzie miał metr osiemdziesiąt i zarabiał dużo kasy? Jakim prawem?! Ja się pytam.

1,541

Makigigi napisał/a:
rossanka napisał/a:
authority napisał/a:

No dobrze - to przecież naturalne, że ktoś szuka wysokiej, długowłosejblondynki o niebieskich oczach. Ale jakim prawem ta bezczelna blondi oczekuje, że ten szukający będzie miał metr osiemdziesiąt i zarabiał dużo kasy? Jakim prawem?! Ja się pytam.

Przecież liczy się wnętrze! Co za płytka,powierzchowna materialistka...
Zasługuje tylko na to żeby ją ukarać...  (trzask bicza)...

1,542

Makigigi napisał/a:
rossanka napisał/a:
authority napisał/a:

To zależy czego ktoś szuka. I jedną i drugą stroną ma do tego prawo.  Tylko robi się nie wesoło,  jak jedna strona narzuca drugiej jakie ta ma mieć wymagania, a najlepiej, aby wcale ich nie miała.  A to tak niestety nie działa.

1,543

rossanka napisał/a:
Makigigi napisał/a:
rossanka napisał/a:

To zależy czego ktoś szuka. I jedną i drugą stroną ma do tego prawo.  Tylko robi się nie wesoło,  jak jedna strona narzuca drugiej jakie ta ma mieć wymagania, a najlepiej, aby wcale ich nie miała.  A to tak niestety nie działa.

KAżdy ma prawo mieć wymagania,pytanie,czy oferuje coś w zamian,bo chyba nikt już nie wierzy w bezinteresowność ?

1,544

theonlyone napisał/a:
rossanka napisał/a:
Makigigi napisał/a:

KAżdy ma prawo mieć wymagania,pytanie,czy oferuje coś w zamiać ?

Oczywiście,  ale o tym nie pisałam,  bo to uznaje za podstawę,  więc po co o tym nawet wspominać.

1,545

rossanka napisał/a:

Oczywiście,  ale o tym nie pisałam,  bo to uznaje za podstawę,  więc po co o tym nawet wspominać.

po co w ogole ciagnac te dyskusje:D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1TGVudpFR5okKsjFKk07F0wSj6tUdZ_cJy1XfUxVnzXgylin1

1,546

vicky85 napisał/a:
rossanka napisał/a:

po co w ogole ciagnac te dyskusje:D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1TGVudpFR5okKsjFKk07F0wSj6tUdZ_cJy1XfUxVnzXgylin1

No właśnie big_smile
Tak fajnie się gadało o androidach wink

https://cdn1.thr.com/sites/default/files/2015/03/ex_machina_0.png

1,547

Ciągniemy dyskusję, aby nakarmić trolla. Ponieważ nakarmiony troll robi fajne sztuczki ;-)

1,548

Makigigi napisał/a:

Ciągniemy dyskusję, aby nakarmić trolla. Ponieważ nakarmiony troll robi fajne sztuczki ;-)

Eeee robi ? Przecież gada ciągle jedno i to samo.

1,549

hmmm, Wilczysko, w sumie tak... mało kreatywny jest. Niektórzy inni fani powierzchownie rozumianej psychologii ewolucyjnej też klepią wciąż te same schematy, aż wieje nudą.
A ja się pochwalę, że niedawno słuchałam na YT bardzo ciekawego wykładu Mateusza Hohola na temat psychologii ewolucyjnej, bardzo fajna krytyka metodologii i ciekawe rzeczy na temat między innymi doboru płaciowego. Polecam :-)

1,550

Makigigi napisał/a:

hmmm, Wilczysko, w sumie tak... mało kreatywny jest. Niektórzy inni fani powierzchownie rozumianej psychologii ewolucyjnej też klepią wciąż te same schematy, aż wieje nudą.
A ja się pochwalę, że niedawno słuchałam na YT bardzo ciekawego wykładu Mateusza Hohola na temat psychologii ewolucyjnej, bardzo fajna krytyka metodologii i ciekawe rzeczy na temat między innymi doboru płaciowego. Polecam :-)

O... To aż sobie posłucham smile i powiem coś nudnego tongue

1,551

Makigigi napisał/a:

doboru płaciowego. Polecam :-)

Dobór płacowy istnieje,przecież mezalianse  się przeważnie nie sprawdzają wink

1,552

wilczysko napisał/a:
Makigigi napisał/a:

Myślałam nawet, żeby założyć temat o tym wykładzie, żeby wymienić się opiniami, ale stwierdziłam, że nie-e. Pewnie rozpętałabym kolejną przepychankę pt. "jakie to te baby są prymitywne, sterowane biologią i lecą tylko na kasę/ mięśnie/ wzrost/ inny aktualny kompleks piszącego" Myślę, że bardzo dużo szkody robią popularnonaukowe artykuliki głównie w sieci, które podają papkę informacyjną w stylu: hamerykanscy naukowcy udowodnili, że mężczyźni z dużymi samochodami mają o 15% piękniejsze kobiety. Później w tekście wspomną może, że chodziło o stosunek obwodu talii do obwodu bioder, nie wspomną nic o metodologii badań ani o charakterystyce próby badawczej. I potem taki forumowy specjalista ds. kobiet czyta to, guzik rozumie, ale wyrabia sobie opinię, że kobiety to tylko lecą na auta, najlepiej mercedesy. On nie ma auta i miał nie będzie, bo ma -28 dioptrii i się frustruje, bo nie ma dziewczyny, co jego zdaniem potwierdza naukowe dane. Więc przychodzi do internetu jojczyć na kobiety. I tak koło się zamyka :-)
O, a teraz ja wylałam swoje żale big_smile

1,553

Makigigi napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Makigigi napisał/a:

Myślałam nawet, żeby założyć temat o tym wykładzie, żeby wymienić się opiniami, ale stwierdziłam, że nie-e. Pewnie rozpętałabym kolejną przepychankę pt. "jakie to te baby są prymitywne, sterowane biologią i lecą tylko na kasę/ mięśnie/ wzrost/ inny aktualny kompleks piszącego" Myślę, że bardzo dużo szkody robią popularnonaukowe artykuliki głównie w sieci, które podają papkę informacyjną w stylu: hamerykanscy naukowcy udowodnili, że mężczyźni z dużymi samochodami mają o 15% piękniejsze kobiety. Później w tekście wspomną może, że chodziło o stosunek obwodu talii do obwodu bioder, nie wspomną nic o metodologii badań ani o charakterystyce próby badawczej. I potem taki forumowy specjalista ds. kobiet czyta to, guzik rozumie, ale wyrabia sobie opinię, że kobiety to tylko lecą na auta, najlepiej mercedesy. On nie ma auta i miał nie będzie, bo ma -28 dioptrii i się frustruje, bo nie ma dziewczyny, co jego zdaniem potwierdza naukowe dane. Więc przychodzi do internetu jojczyć na kobiety. I tak koło się zamyka :-)

A ile masz dioptrii ? big_smile

1,554

wilczysko napisał/a:
Makigigi napisał/a:
wilczysko napisał/a:

+0,25 na jednym oku a na drugim 0 :-)

1,555

Makigigi napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Makigigi napisał/a:

+0,25 na jednym oku a na drugim 0 :-)

To tyle co nic. Ja mam -3 na obu oczach. Więc mogę mieć samochód big_smile

1,556

Haha, czyli nie masz powodu do narzekań big_smile

1,557

Makigigi napisał/a:

No teoretycznie nie mam smile

1,558

wilczysko napisał/a:
Makigigi napisał/a:

A praktycznie?

1,559

Makigigi napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Makigigi napisał/a:

A praktycznie?

A to zależy o co dokładnie pytasz ?

1,560

wilczysko napisał/a:
Makigigi napisał/a:
wilczysko napisał/a:

A praktycznie?

A to zależy o co dokładnie pytasz ?

O to, jakie masz powody, aby narzekać smile

Posty [ 1,496 do 1,560 z 1,732 ]

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024