Kobiety wybrzydzają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 650 z 1,732 ]

586 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 18:49:18)

Odp: Kobiety wybrzydzają?
czekoladazfigami napisał/a:

Pewnie są jskieś babki co lubią niższych facetów... W sumie jakoś nigdy się nie zastanawiałam nad tym. Jestem niska wolę wysokich i vice versa. Ale to podobno ewolucja.

Są też takie, dla których wzrost po prostu nie ma znaczenia, tj. znaczy dokładnie tyle samo co kolor oczu. Kiedyś wydawało mi się, że lubię wyższych, ale potem życie udowadniało raz po raz, że WSZYSCY faceci, w których się zakochuje są niscy/średniego wzrostu.

Zobacz podobne tematy :

587 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-01-11 18:50:41)

Jeśli szukasz powodów do narzekań to rób tak dalej, jednakże jęczenie nie wyszło nikomu na dobre. Niechaj za Twoim wykształceniem idzie coś więcej, niż nadęte ego. Albowiem masz jakiąś chorą wizję, gdzie mając cechy Y wszystkie kobiety lecą na Ciebie.
Ze względu na typ kobiety np. tapeciara, spokojna zadbaj o zapoznanie się z ich wymaganiami względem mężczyzn. Tak samo robią kobiety.
Co więcej tapeciary moim zdaniem wymagają mało, bo tylko wyglądu - zatem jeśli to dla Ciebie "wysokie" wymagania no to...

588

Damian 933 napisał/a:

Po coś Ty te studia kończył człowieku ;D Mówiłem Ci,odkurz jaja i do roboty,przestań się użalać nad sobą

Przecież ta pipa nie ma jaj

589

Kobieta wystarczy żep otrenuje kilka tygodni i zmiany widac, a u faceta .......

Zreszta nie mam szans i skączcie z ta oluda

Najpeirw piszecie o tym jak to wyglad jest nieistotny i ze kluczowy charakter

a teraz przyznalyscie ze wyglad jest wazny i dopiero potem zwracanie uwage na charakter

no i pytanie jak w takim razie mam komukolwiek ukazac to jaki jestem jezeli Wy najpeirw zwracanie uwage na wyglad a potem dopeiro charakter

od razu mnie odrzucalyscie

i nie ze wymyslam pocyztajcie wpisy lasekw temacie

590

A ty skończ z tym jojczeniem, pipko i idź już stąd.

591

Widelec jesteś beznadziejnym typem, nawet jakbyś urósł 15 cm... Masz taki charakter że każda zwieje po 2 minutach.

592

Summerka napisała że najwazniejszy charakter, że nawet jeżeli z wygladu sie nie jest ok, to charakterem wszystko mozna

potem napisala

Ja nie zwracam uwagi na niskich, ale są kobiety, które takich lubią.

no i pytanie jesli niski koles sie toba zainteresuje to co zrobisz, olejesz go prawda?

A skoro go olejesz to wychodzi to o czym pisalem, laski odrzucaja przecietnych kolesi nie daja szans na poznanie

593

Nya napisał/a:
Damian 933 napisał/a:

Po coś Ty te studia kończył człowieku ;D Mówiłem Ci,odkurz jaja i do roboty,przestań się użalać nad sobą

Przecież to troll. Wyluzujcie wreszcie i zabawnie się z nim, jak on z wami.

594

Nya napisał/a:

Pewnie są jskieś babki co lubią niższych facetów... W sumie jakoś nigdy się nie zastanawiałam nad tym. Jestem niska wolę wysokich i vice versa. Ale to podobno ewolucja.

Są też takie, dla których wzrost po prostu nie ma znaczenia, tj. znaczy dokładnie tyle samo co kolor oczu. Kiedyś wydawało mi się, że lubię wyższych, ale potem życie udowadniało raz po raz, że WSZYSCY faceci, w których się zakochuje są niscy/średniego wzrostu.

Ja zawsze trafiałam  od 180 do 195... Przy moim wzroście 155:D.

595 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2018-01-11 18:56:17)

wideletz napisał/a:

Summerka napisała że najwazniejszy charakter, że nawet jeżeli z wygladu sie nie jest ok, to charakterem wszystko mozna

potem napisala

no i pytanie jesli niski koles sie toba zainteresuje to co zrobisz, olejesz go prawda?

A skoro go olejesz to wychodzi to o czym pisalem, laski odrzucaja przecietnych kolesi nie daja szans na poznanie

Wideletz, tak szczerze to ja nie zauważam nawet facetów, gdy mają poniżej 1,80m.
Może jestem płytka i powierzchowna, więc powinieneś celować w te „głębsze” kobiety wink
Kobiety naprawdę są róźne. Nie jesteśmy wszystkie takie same.

596 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-11 18:56:42)

.

597

Z taką umiejętnością czytania ze zrozumieniem ciężko podstawówkę skończyć, a Tobie się udało nawet inżyniera zrobić big_smile Czyli jednak jakiś sukces na koncie masz big_smile

598

No wlasnie male laski lgna do dryblasow, srednie szukaja wyzszych a wysokie wiadomo wysokich, niscy nie maja mozliwosci zadnych

pisalem ze przecietni kolesie nie maja szans, zaprzeczylyscie twierdzac ze charakter jest kluczowy

a teraz przyznajecie ze napeirw wyglad potem charakter

pisalem przeciez o tym na samym poczatku, ze patrzycie na wyglad, a przecietnych odrzucacie i nie dajecie im mozliwosci wykazania

599

wideletz napisał/a:

Kobieta wystarczy żep otrenuje kilka tygodni i zmiany widac, a u faceta .......

Zreszta nie mam szans i skączcie z ta oluda

Najpeirw piszecie o tym jak to wyglad jest nieistotny i ze kluczowy charakter

a teraz przyznalyscie ze wyglad jest wazny i dopiero potem zwracanie uwage na charakter

no i pytanie jak w takim razie mam komukolwiek ukazac to jaki jestem jezeli Wy najpeirw zwracanie uwage na wyglad a potem dopeiro charakter

od razu mnie odrzucalyscie

i nie ze wymyslam pocyztajcie wpisy lasekw temacie

Co Ty wypisujesz za głupoty! Mężczyźni szybciej chudną i wyrabiają rzeźbę od kobiet! To biologicznie uwarunkowane. Oczywiście obie strony muszą się napracować - tego nie neguję.
Masz kompleksy, a nikt nie chce zakompleksionego partnera, aby wysłuchiwać jego jęków, stać się zastępczą matką, bądź zostać ofiarą "bluszcza".
Z charakterem też dałeś po całości - jaki Ty masz charakter? Moim zdaniem Ty oceniasz siebie troszkę inaczej, niż wygląda rzeczywistość. Napisz, że jesteś wesoły i uprzejmy dodaj do tego fakt roszczeniowego podejścia w temacie i już mamy problem z oceną. Nie wybieraj sobie wybiórczo cech i to w konkretnych sytuacjach, bo tak to nie działa.

600

Widelec kup sobie szpilki... smile

601

Summerka ciekawe ze patrzysz o 180, a co z tym charakterem, no bo kobiety pisaly ze jak wygladem facet nie powala i jest sredni to musi to nadroic charakterem i co niski koles nadrobilby charakterem, czy raczej nie dalabys mu szans na poznanie?

602

Na przykład te gumowe bo one nie mają wymagań. Ale one też mają makijaż, więc znowu lipa.

summerka88 napisał/a:
wideletz napisał/a:

potem napisala

Wideletz, tak szczerze to ja nie zauważam nawet facetów, gdy mają poniżej 1,80m.
Może jestem płytka i powierzchowna, więc powinieneś celować w te „głębsze” kobiety wink
Kobiety naprawdę są róźne. Nie jesteśmy wszystkie takie same.

603 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2018-01-11 19:00:12)

wideletz napisał/a:

No wlasnie male laski lgna do dryblasow, srednie szukaja wyzszych a wysokie wiadomo wysokich, niscy nie maja mozliwosci zadnych

pisalem ze przecietni kolesie nie maja szans, zaprzeczylyscie twierdzac ze charakter jest kluczowy

a teraz przyznajecie ze napeirw wyglad potem charakter

pisalem przeciez o tym na samym poczatku, ze patrzycie na wyglad, a przecietnych odrzucacie i nie dajecie im mozliwosci wykazania

Biedny jesteś, wiem <przytula do piersi>
Ale Unreal pisał, że jest kurduplem i jakaś go zechciała.
Może nie wszystko stracone ;P

604

Sumerka właśnie wyszło teraz na to że mam rację.

Zobacz, pialem ze kobiety odrzucaja przecietnych mezczyzn

Pozniej doalem ze jak koles jest przecietny to laska nie da mu szansy na poznanie

I teraz to przyznalas

605

Nya napisał/a:
Damian 933 napisał/a:

Ma ale wszystko wskazuje na to ze dawno temu gdzieś je zgubił razem z pewnością siebie

606

Właśnie wyszło, że nie umiesz czytać ironii. A dlaczego się spodziewać po widelcu?

607

wideletz napisał/a:

Sumerka właśnie wyszło teraz na to że mam rację.

Zobacz, pialem ze kobiety odrzucaja przecietnych mezczyzn

Pozniej doalem ze jak koles jest przecietny to laska nie da mu szansy na poznanie

I teraz to przyznalas

Przekichane masz chłopie. To pewne.
Ale skoro Unrealowi i innym tu wymienionym się udało, to i ty może masz szansę.
Pisało tu kilka dziewczyn, że lubią niskich, więc jak się ogarniesz (umyjesz, uczeszesz itp) to kto wie. Kto wie...

608

Kolejny raz napisze, że makijaz to zaden wyznacznik bo kazda kobieta wie jak wyglada bez niego.

Ja lubie chodzic w spodnicach i obcasach. Czuje sie bardziej seksowna niz w wytartych dzinsach. I co, ze niby to zmienia moje potrzeganie wlasnej ligi? No niezbyt.

Facetem z ktorym uwielbiam rozmawiac jest barista z kawiarni do ktorej chodze. Zone ma, wiec tylko rozmawiamy. Ale gosc wyglada troche jak Ed Sheran. Ale raz zaczal mi cos opowiadac robiac kawe i tak nam zostalo ze jak tam jestem to rozmawiamy. Moj facet ujal mnie tym, ze dobrze sie z nim rozmawia.

Sorry Widelcu, Twoje argumenty naprawde sa nic nie warte.

609

Kurczę nie chce generalizować, ale szukaj widelec Ukrainki albo Rosjanki. One maja mniejsze wymagania, ale mocno sie malują i noszą obcasy. ( Z góry przepraszam wszystki panie ze Wschodu).

610

Na samym początku pisałem, że kobiety na przeciętnych nie zwracają uwqagi. Wspomnialem że przecietni sa olewani, ze kobiety nie chca ich poznac.

Zaprzecyzlyscie twierdzac ze przecietny moze uakzac swoje zalety, pokazac ze jego charaktr jest interesujacy

Odrzucilem wasza teze, wyszedlem z zalozenia ze skoro laski nie chca kogos poznac to nie wyciagaja w jego kierunku reki

Czyli po prostu nie sa zainteresowane to kolesia ignoruja i nie chca go poznac

Nie zgodzilyscie sie ze mna i co?

Sumerka przyznala ze jesli koles jest przecietny to sie z nim nie umowi nawet jesli bedzie mial ciekawy charakter

Wniosek?

Wychodzi na to o czym wczesniej pisalem

611 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2018-01-11 19:07:04)

Kurczę nie chce generalizować, ale szukaj widelec Ukrainki albo Rosjanki. One maja mniejsze wymagania, ale mocno sie malują i noszą obcasy. ( Z góry przepraszam wszystki panie ze Wschodu).

To jest genialne !!!
Z jednej strony umalowane, z drugiej strony niższe kryteria.

Wideletz, to jest TO!

Czekoladazfigami, jesteś the Best big_smile

612

Mnie cholernie dziwi to przekonanie ze wzrost 168-170 to niby taki straszny feler, i ze wtedy koles 'musi nadrabiac' bo szczerze powiedziawszy gdybym nie przeczytala tego w internecie (a konkretnie: tutaj) to nigdy bym na to nie wpadla, a moja mama uwaza podobnie (co wyszlo kiedys przy okazji rozmowy o Kaczynskim) sama majac 176 cm wzrostu.

Olinka napisał/a:

Z drugiej strony jeśli komuś nie chce zadbać się o własny wygląd, to jaką mamy gwarancję, że będzie mu się chciało dbać o inne sfery życia?

Tutaj sie akurat nie zgodze, tzn. rozumiem ze takie przychodza skojarzenia, ale w rzeczywistosci nie ma takiej zaleznosci. Moze byc nawet tak ze ktos wlasnie przez nadmierne dbanie o rozne sfery zycia, a czesciej - inna osobe (np. matka o dziecko) sie zaniedbuje.

613

Weź sumerka spadaj z tego tematu, nie chce sluchac laski ktora umawia sie z kolesiami od 180, bo co koels z 170 gorszy? A co jesli ma ciekawy charakter

i tak go odrzucisz prawda? 

Nie to nie prawda

bo nie dasz mu szansy na uakzanie charakteru smile od razu olejesz

614

Damian 933 napisał/a:
Nya napisał/a:
Damian 933 napisał/a:

Ma ale wszystko wskazuje na to ze dawno temu gdzieś je zgubił razem z pewnością siebie

WSZYSTKO właśnie wskazuje na to, że nie ma jaj. Poza tym on przez 17 stron pisze w kółko to samo, nie rozumie tego, co czyta i nie umie czytać ironii... to jest gorsze niż brzydota;)

615

wideletz napisał/a:

Weź sumerka spadaj z tego tematu, nie chce sluchac laski ktora umawia sie z kolesiami od 180, bo co koels z 170 gorszy? A co jesli ma ciekawy charakter

i tak go odrzucisz prawda? 

Nie to nie prawda

bo nie dasz mu szansy na uakzanie charakteru smile od razu olejesz

Nigdzie nie idę. No way big_smile

Już ci pisałam, że ja płytka i powierzchowna jestem, a ty musisz w takie celować, co twoje wnętrze odkryją big_smile

616

Gdzie tu widzisz ironie?

Wychodzi na to ze to ja mam racje, a wy jestescie w bledzie i nawet tego nie zauwazyliscie

617

wideletz napisał/a:

Gdzie tu widzisz ironie?

Wychodzi na to ze to ja mam racje, a wy jestescie w bledzie i nawet tego nie zauwazyliscie

To częsta przypadłość geniuszy - NIEZROZUMIENIE.

618

Sumerka idz podrywaj kolesi co maja 180, nie pisz

619

Summerka, ale Ci POWIEDZIAŁ.

620 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2018-01-11 19:15:26)

wideletz napisał/a:

Sumerka idz podrywaj kolesi co maja 180, nie pisz

Z wielkim żalem i smutkiem muszę cię na razie pożegnać, wideletz.
Będę tęsknić.

Hm... chyba zawróciłeś mi w głowie, chociaż taki niski jesteś yikes big_smile

EDIT

Nya napisał/a:

Summerka, ale Ci POWIEDZIAŁ.

No.. <zasmucona> a już go zaczęłam darzyć uczuciem wink

621

Bardzo dobry przykład z tym Kaczyńskim,gość jest kurduplem a nadrabia innymi umiejętnościami,trzęsie cala Polska,ogrywa opozycje jak dzieci,ma nad wszystkimi władze i mogę się założyć ze gdyby byl mlodszy(a pewnie paniom w swoim wieku tez imponuje) to by nie mógł się opędzić od kobiet

622

Sumerka Twoja ironia jest obrzydliwa, przykro mi ze sa takie kobiety ktore nabijaja sie z meskiego nieszczescia

623

wideletz napisał/a:

Sumerka Twoja ironia jest obrzydliwa, przykro mi ze sa takie kobiety ktore nabijaja sie z meskiego nieszczescia

To posłuchaj dobrych rad w końcu to tak nie będzie,sam na to zapracowałeś a teraz się dziwisz?

624

Widelcu - a mozepora przyjac fakt ze te kobiety nie sa zai teresiwane TOBA?
Jestes tak nudny i tak wkurzajaco roszczeniowy ze sie wcale nie dziwie.

625

Laska sie umaluje i juz staje sie atrakcyjna

A koles przecietny nic nie zrobi

Poza tym jakie rady m inapisaliscie, zapisz sie na silke?

ok powiedzmy zrobie rzezbe

i co to da?

Nic bo i tak beda koelsie przystojniejsi, wyzszy i z lepsza rzezba

i dalej bede olewany

626

wideletz napisał/a:

Gościu, ty po prostu kochasz się nad sobą użalać. Dostałeś tu tyle dobrych rad i nadal klepiesz swoje. Mnie jest przykro, że zmarnowałeś czas tych wszystkich ludzi, którzy bezinteresownie chcieli ci pomóc. Żenada.

627

Ano bedziesz. Bo glupota sie z Ciebie wylewa caly czas smile

628

wideletz napisał/a:

Laska sie umaluje i juz staje sie atrakcyjna

A koles przecietny nic nie zrobi

Poza tym jakie rady m inapisaliscie, zapisz sie na silke?

ok powiedzmy zrobie rzezbe

i co to da?

Nic bo i tak beda koelsie przystojniejsi, wyzszy i z lepsza rzezba

i dalej bede olewany

Znajda sie takie ktorym sie spodobasz,co Ty chcesz miec wszystkie kobiety na świecie,jakis kolekcjoner jesteś?Przestań marudzić i wez sie za siebie jak prawdziwy facet a nie jak.............

629

Albo tacy. Wielu ludzi jest podobno bi, choć nie zdaje sobie z tego sprawy wink

630

Nya napisał/a:

Albo tacy. Wielu ludzi jest podobno bi, choć nie zdaje sobie z tego sprawy wink

Ciekawa teoria,mógłbym poznać jakieś źródło?;D

631

Przeciez nie mam szans u lasek

Przecietny z twarzy, niski, sylwetka srednia, nie chudy, a nie nie gruby

nawet z lepsza sylwetka

odrzucany bo nieprzystojny

a ze niski to juz w ogole

632

No i głupi. Nie zapominaj, że głupi.

Damian, poszukam i podrzucę ;')

633

Odrzucany bo nudny. Bo gledzi. Bo nie słucha.

Nie wiem jak wyglądasz. Ale jakbyś był młodym Johnym Deppem to po 2min rozmowy uciekałabym z krzykiem. Nas tym popracuj.

Na wygląd zawsze sie ktoś znajdzie. Serio. Różne mają kobiety gusta.

Ale jak widać desperata, który nie umie nic powiedzieć poza tym, że śwoat jest zły, to nawet te zainteresowane uciekną.

I byłoby mi niezmiernie miło, gdybyś wreszcie zaczął brać pod uwagę moje komentarze. Bo w sumie mam wrażenie, ze my tu moglibysmy pisac w kolko jedno i to samo zdanie, a Ty bys dyskusje i tak krecil sam.

634

Lady Loka, podejscie i jego zmiana ma wartosc 0

w koncu laski mnie nie zauwazaja, nie gadaja ze mna to odstraszam je nie swoim pogladem

lecz wygladem

gdyby byly zainteresowane i tracilbnym je po rozmowie = wina rozmowy

ale jesli mnie ignoruja a nic nie mowie = wina wygladu

635

Nya napisał/a:

No i głupi. Nie zapominaj, że głupi.

Damian, poszukam i podrzucę ;')

Nie ma sprawy ;D

636 Ostatnio edytowany przez vitis1447 (2018-01-11 19:44:31)

Jeszcze na domiar złego jesteś chamski.
Jak masz takie skłonności do użalania się i widzenia wszystkiego w ciemnych barwach to na bank widać to na Twojej twarzy, w posturze. Założę się, że ciągle masz naburmuszoną minę, więc nic dziwnego, że kobiety Cię zlewają bo to odpycha. I nie jest to kwestia Twojej urody ale tego, że Twoje kompleksy uzewnętrzniają się w Twoim wyglądzie.
Ot, cała tajemnica big_smile

637

vitis1447 napisał/a:

Jak masz takie skłonności do użalania się i widzenia wszystkiego w ciemnych barwach to na bank widać to na Twojej twarzy, w posturze. Założę się, że ciągle masz naburmuszoną minę, więc nic dziwnego, że kobiety Cię zlewają bo to odpycha. I nie jest to kwestia Twojej urody ale tego, że Twoje kompleksy uzewnętrzniają się w Twoim wyglądzie.

Było mu to tłumaczone ale on i tak wie lepiej ;D

638 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-01-11 19:51:33)

Lady Loka napisał/a:

Tylko ze one raczej tego nie wiedza.

To nie jest tez kwestia braku przystojnosci mysle, a raczej prob w miejscach z ogromna konkurencja. Musialby znalezc sie w jakiejs grupie pol na pol (kobiety/mezczyzni) zeby sprawdzic czy faktycznie nie jest w stanie zainteresowac kobiety/kobiet.

O ile dobrze wyczytalam miedzy wierszami jemu nie pasuje rola mezczyzny, czyli tej istoty od ktorej wymaga sie zeby przejela inicjatywe, i byla w jakis sposob wyjatkowa jesli chce stac sie dla istoty plci przeciwnej wazna. Gdyby byl kobieta z przecietnym wygladem to po wstawieniu zdjecia nie mialby problemu z wstepnym zainteresowaniem, i to go wlasnie boli, co jest w sumie zrozumiale (w sensie - latwo sobie wyobrazic jakie to musi byc uczucie), ale prawda jest taka ze w takim wypadku (braku akceptacji odgornie nalozonej roli) te wszystkie jego proby sprawienia zeby kobiety poczuly sie gorsze nie zmienia jego sytuacji. Samo to w jaki sposob on napisal ten pierwszy post rodzic moze zlosc, poczucie bycia obrazonym, a takie emocje nie sprzyjaja wzajemnemu zrozumieniu sie.

Autor bardzo pragnie moc budzic zainteresowanie ze wzgledu na to ze po prostu jest. Ze jest czlowiekiem w ktorego wygladzie nie ma niczego odstreczajacego, a wiec takim ktory wg jego przekonania ma prawo do tego aby jakas kobieta chciala z nim obcowac (np. gdzies wyjsc). W przypadku kobiet (dodajmy - przecietnych/normalnych) to zazwyczaj dziala, i on czuje ogromna frustracje widzac ze bedac mezczyzna prawdopoddobnie nigdy tak nie bedzie (chyba ze mialby szczescie).

Wydaje mi sie ze to rozumiem, ale co tu na to poradzic?

639

No wie lepiej. Ale co w związku z tym zamierza dalej jak już nie ma dla niego ratunku?

Damian 933 napisał/a:
vitis1447 napisał/a:

Było mu to tłumaczone ale on i tak wie lepiej ;D

640

Zawsze zostaje mu gumowa Marlenka.

641

Zawsze zostaje mu gumowa Marlenka.

Przynajmniej nie bedzie patrzec czy jest sredni czy kurdupel albo czy moze ma jaja ma czole lub inne tego typu rzeczy ;D

642 Ostatnio edytowany przez wideletz (2018-01-11 19:58:31)

lilly25 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Tylko ze one raczej tego nie wiedza.

To nie jest tez kwestia braku przystojnosci mysle, a raczej prob w miejscach z ogromna konkurencja. Musialby znalezc sie w jakiejs grupie pol na pol (kobiety/mezczyzni) zeby sprawdzic czy faktycznie nie jest w stanie zainteresowac kobiety/kobiet.

O ile dobrze wyczytalam miedzy wierszami jemu nie pasuje rola mezczyzny, czyli tej istoty od ktorej wymaga sie zeby przejela inicjatywe, i byla w jakis sposob wyjatkowa jesli chce stac sie dla istoty plci przeciwnej wazna. Gdyby byl kobieta z przecietnym wygladem to po wstawieniu zdjecia nie mialby problemu z wstepnym zainteresowaniem, i to go wlasnie boli, co jest w sumie zrozumiale (w sensie - latwo sobie wyobrazic jakie to musi byc uczucie), ale prawda jest taka ze w takim wypadku (braku akceptacji odgornie nalozonej roli) te wszystkie jego proby sprawienia zeby kobiety poczuly sie gorsze nie zmienia jego sytuacji. Samo to w jaki sposob on napisal ten pierwszy post rodzic moze zlosc, poczucie bycia obrazonym, a takie emocje nie sprzyjaja wzajemnemu zrozumieniu sie.

Autor bardzo pragnie moc budzic zainteresowanie ze wzgledu na to ze po prostu jest. Ze jest czlowiekiem w ktorego wygladzie nie ma niczego odstreczajacego, a wiec takim ktory wg jego przekonania ma prawo do tego aby jakas kobieta chciala z nim obcowac (np. gdzies wyjsc). W przypadku kobiet (dodajmy - przecietnych/normalnych) to zazwyczaj dziala, i on czuje ogromna frustracje widzac ze bedac mezczyzna prawdopoddobnie nigdy tak nie bedzie (chyba ze mialby szczescie).

Lily dokładnie to miałem na myśli smile
Świetnie to opisałaś
Swoją drogą z jakiego województwa jesteś?

643

błagam. Niektóre postawy idzie wyczuć na kilometr.
jak ktoś jest zły to idzie to wyczuć z wyrazu twarzy.
Jak ktoś nie ma nic do zaoferowania sobą to tak samo.

Ja bym autorowi doradziła olać dziewczyny z przystanków i zakręcić się w jakichś kołach zainteresowań, imprezach tematycznych, ale takich kameralnych, gdzie rozmowa wychodzi naturalnie, a nie sztucznie.

Tylko najpierw trzeba mieć jakieś zainteresowania.

644

Widelec, kup 2 ha ziemi ornej i  I zgłoś się do programu Rolnik szuka żony. Ewentualnie do tego co jest na TVNie. Ślub od pierwszego wejrzenia? tam Laska ci nie ucieknie…

645 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-11 20:10:42)

lilly25 napisał/a:

Autor bardzo pragnie moc budzic zainteresowanie ze wzgledu na to ze po prostu jest. Ze jest czlowiekiem w ktorego wygladzie nie ma niczego odstreczajacego, a wiec takim ktory wg jego przekonania ma prawo do tego aby jakas kobieta chciala z nim obcowac (np. gdzies wyjsc).

Lilly, tu się nie da nic poradzić. Jakby jakaś kobieta się nim zainteresowała mimo przecietnego wyglądu, to on by ją zamęczył. Wieczne marudzenie, jak zdarta płyta to samo, pretensje do całego świata. Jak taka dziewczyna dałaby mu numer tel., umówiliby się na randkę, ona przyszłaby odpicowana, bo wiadomo, randka, a on by jej zaczął prawić frazesy i wstawiać równania matematyczne jak to z 4 zrobiła się z niej 7, a on jest piątką razy zero i że to się nie kalkuluje... gdyby ta laska była cierpliwa - a sporo takich - i dała mu szansę, to z czasem zacząłby ją zanudzać swoimi teoriami, zacząłby jej zakazywać makijażu, bo przecież mając makijaż i będąc 7 może celować na samców alfa i przystojniaków, czemu taka 7-ka miałaby być z nim, 5-ką? Zagnębiłby ją.

Z zakompleksionymi ludźmi nie da się tworzyć związku. Nie ma żadnej przyjemności przebywania w ich towarzystwie. Wiadomo, każdy ma jakiś kompleks, ale u niego jest to tak głębokie, że zaburza postrzeganie, umiejętność czytania ze zrozumieniem, rozumienia ironii, żartów, a nawet prostych komunikatów. Wypowiedzi jednej osoby - Summerki - uznaje za prawdy dot. ogółu kobiet, bo ona jedna powiedziała, że lubi wysokich. Zignorował mnóstwo przykładów niskich facetów w związkach. On po prostu nie funkcjonuje normalnie, ma swój świat, swoją wizję, zużył 17 stron, by samego siebie przekonać, że nie ma szans, że jest beznadziejny, że nie ma ratunku - mimo, że kilka osób podawało mu przykłady z życia, że są średni faceci, którzy mają żony/dziewczyny, że są niscy, że są grubi albo za chudzi. A on w koło to samo - makijaż, makijaż, makijaż... jakby makijaż był sposobem na wszystko. To się kwalifikuje do psychoterapeuty albo psychiatry nawet, bo ma zaburzone postrzeganie rzeczywistości, niemal jak psychotyk.

Autorze, jeśli już w 1. poście wiedziałeś, że ktoś taki jak Ty nie ma szans, to po co ten temat? Co i KOMU chciałeś udowodnić? Sobie po raz kolejny, że nic się nie da zrobić? To gratuluje, udało Ci się. Czujesz się usatysfakcjonowany? Może mnie cos udowodniłeś? Fajnie, ale ja mam to w nosie, czy Ty kogoś znajdziesz, czy nie. Nie musisz słuchać moich rad. To Twoje życie. Smutne to, że uwazasz, że nic od Ciebie nie zależy, że na nic nie masz wpływu.

PS. W wyglądzie może i nie ma niczego odstręczającego, ale w charakterze już sporo takich rzeczy. Ja nie wiem, jak on wygląda, ale po tym co przeczytałam, nie chciałabym mieć do czynienia, a Ty?

646

summerka88 napisał/a:
wideletz napisał/a:

Gdzie tu widzisz ironie?

ŁOOOO ALE DAŁAŚ CZADU!!! JESTEŚ NAJLEPSZA !!! HEHEUHEUEHUE ALE MU POCISŁAŚ, BOBKI ZRYWAĆ. Czujecie tą subtelną ironię? Delikatnozłośliwy smak, który jak zatrute wino pozbawia nas przytomności, ale nie wiemy - czy to rozkosz, czy to już śmierć nas przywołuje? Ty to jesteś inteligentna kobieta, nie ma co.

647

dymitrop napisał/a:
summerka88 napisał/a:
wideletz napisał/a:

Gdzie tu widzisz ironie?

ŁOOOO ALE DAŁAŚ CZADU!!! JESTEŚ NAJLEPSZA !!! HEHEUHEUEHUE ALE MU POCISŁAŚ, BOBKI ZRYWAĆ. Czujecie tą subtelną ironię? Delikatnozłośliwy smak, który jak zatrute wino pozbawia nas przytomności, ale nie wiemy - czy to rozkosz, czy to już śmierć nas przywołuje? Ty to jesteś inteligentna kobieta, nie ma co.

Hehehe, Ty też się nie popisałeś tongue

648

Ten wątek idzie na rekord ;D

649

wideletz napisał/a:

A co do siłowni - mężczyzna żeby zbudować masę mięśniową to trzeba sporo - i od razu to i tak nie powstanie, a u kobiet trening lżejszy i mniej kosztowna dieta.

Poza tym efekty szybciej przychodzą

Kobieta usunie boczki + zyska zgrabne nogi znacznie szybciej od mężczyzny, który masę nabiera ........

To ja, będąc lewakiem, doskonale rozumiem, że przecież płcie są odmienne. I tego nie można zmienić. A Ty, będąc prawakiem, skomlesz o równouprawnienie. I to dla niedorobionych facetów! Groteskowe. Przynosisz prawicy tylko wstyd.

650

Lady Loka napisał/a:

błagam. Niektóre postawy idzie wyczuć na kilometr.
jak ktoś jest zły to idzie to wyczuć z wyrazu twarzy.
Jak ktoś nie ma nic do zaoferowania sobą to tak samo.

Akurat jesli o to ostatnie chodzi to potrzeba na to czasu.

Rozumiem ze z tym 'zly', chodzi o zezloszczonego?

wideletz napisał/a:

Swoją drogą z jakiego województwa jesteś?

malopolskiego.

Posty [ 586 do 650 z 1,732 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobiety wybrzydzają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024