random.further napisał/a:Sztuką może to być, bo gdy partner kurczowo trzyma się związku to wyplątanie może być trudne a samopoczucie, że nie gra akurat może nie być przekonaniem partnera, który chce kończyć.
Wierz mi, facet z reguly doskonale wyczuwa jesli kobieta juz nie chce zwiazku z nim. Jest chlodna i obojetna, a jesli taka jest, to niezaleznie czy by chciala czy nie chciala sei rozstac, to facet z taka chce sie rozstac momentalnie. Nie cierpimy takich kobiet i z reguly zostaja one samotne.
Rzucanie partnera raczej nie podnieca – skąd przekonanie, że uczucie podniecenia wzbudzać może ? Hm… ?.
Obserwujac wasze zachowanie i teksty typu 'uciekaj od niego' czesto mam wrazenie ze myslicie, ze robicie facetom łaskę, oni was gonią a wy przed nimi 'uciekacie'. Z reguly oni tak za wami 'uciekają' ze na boku maja kochanke
. Oczywiscie tak jest wtedy, jesli wyczuja ze jestescie chlodne i wywyzszajace sie- taka kobiete facet zawsze rzuci lub zdradzi
Daleko idące nadużycie nie znając obojga… .
A co mam pytac autorki? Przeciez rzecz jasna ze sie wybieli, powie ze jest osmym cudem swiata i nie zrobila nic zlego 
Poza tym ja nie oskarzam stricte autorki, bardziej kieruje te teksty do pewnego typu kobiet, ktory jak mi sie zdaje, reprezentuje autorka.
Hm…? Wątpię że każdy przede wszystkim.
Wyjatki frajerow slugusow znajdziesz, ale bardzo rzadkie
.
Nie, dlaczego ? Facet może zarabiać dużo albo mało, żona może być uległa albo nie uległa, ostatnie zdanie powinno być sensowne – na kogo wypadnie (kto je wypowie) na tego : bęc
Prosze Cie czytaj ze zrozumieniem... Gdzie ja pisalem, ze nie moze? Kobieta moze dzis wszystko ale jak jest taka jak napisalem to dostaje jako karme samotnosc- w zdecydowanej wiekszosci przypadkow
Nie, czasem normalni ludzie mają 1, czasem 2, czasem 3, czasem więcej – co ma normalnośc do ilości związków ?
Czasem, ale rzadko. Mowie o pewnych wiekszosciach, bo to ze znajdziesz wyjatek jest pewne jak zmarszczki po 60-tce. Wyjatki istnieja niemal w kazdej dziedzinie zycia, Ameryki nie odkrylas
. Z reguly jednak kobiety ulegle i 'kobiece', 'troskliwe' (a tych cech glownie my faceci szukamy) nie maja za duzo zwiazkow. One poo prostu potrafia zatrzymac przy sobie faceta
Można wierzyć, można nie wierzyć… Na czym ma opierać się stały długoletni związek ?
Z moich doswiadczen, w tych stalych, dlugoletnich zwiazkach (ktorych coraz mniej- dziwna koincydencja, co? feminizm kobiet leci razem z coraz krotszymi zwiazkami, jak myslisz czemu. No pomysl, wierze w Ciebie
) z reguly facet jest glowa rodziny, kobieta jest jego 'ozdobą' ale i wspierającą, ulegla kobieta roztaczajaca cieplo rodzinne w domu.
Hm… ? Konkretnie, który mężczyzna ? bo mamy zbiór różnorakich z różnorakimi poglądami – jest tu test osobowości na forum wrzuć temat dla określonego typu osobowości - jakiej kobiety każdy Pan potrzebuje
rozjaśni się temat męskich potrzeb w zależności od typu osobowości (w znacznym uproszczeniu
jak przypuszczam)
Wiekszosc mezczyzn.
Powody zakończenia związku są różne niekoniecznie przyczyną pierwotną może być brak uległości jak mi się wydaje
Jw. - wyjatki zdarzaja sie wszedzie
Wyzwolona – czyli jaka ? Ile przypadków znasz ?
Bardzo wiele