5 powodow dla ktorych wiekszosc mezczyzn zawsze bedzie hipokrytami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 5 powodow dla ktorych wiekszosc mezczyzn zawsze bedzie hipokrytami

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 260 ]

196

Odp: 5 powodow dla ktorych wiekszosc mezczyzn zawsze bedzie hipokrytami
_v_ napisał/a:
itguy napisał/a:

Alez v zapominasz, ze argumenty ewolucyjne moga zostac w pewien sposob zamazane poprzez wpajanie komus od malego innych zasad.

Jak czlowiek ma wybor i sam dochodzi do wnioskow, a nie ma z gory narzucony swiatopoglad, to wlasnie wygrywaja argumenty ewolucyjne.

U kobiet - zabawa i rzniecie z dupkami dostarczajacymi emocje, a slub i idzieci z gosciem ktory zabezpieczy finansowo i da dobre geny(albo wychowa geny silniejszego samca)

Natomiast mezczyzni nie chca takich przechodzonych kobiet, bo niby czemu mieliby chciec takie dziadostwo?

I tak, v wmawiaj sobie ze odrzucasz 99 proc facetow, raczej sporo ucieka z powofu twojej przemadrzalosci, albo szukasz podswiadomie kolejnego psychopaty.

nie martw sie o mnie smile radze sobie
i naprawde wole byc sama niz męczyć sie z pierwszym lepszym idiota, ktory uwaza ze jestcudem świata, bo akurat urodzil sie z penisem wink
jestem w stanie unieść komsekwencje swoich wyborów

To tak samo jak faceci, nie chcą męczyć sie z pierwszą lepszą damą, która uważa jest jest cudem świata, bo ma dziurę między nogami o którą zabiega banda włazodupów i facet MUSI zaakceptować, to że miała 65475 facetów w łóżku, bo to tylko 45,3124 parnerów rocznie, a jej się należało wyszaleć big_smile

Zobacz podobne tematy :

197

itguy napisał/a:

To tak samo jak faceci, nie chcą męczyć sie z pierwszą lepszą damą, która uważa jest jest cudem świata, bo ma dziurę między nogami o którą zabiega banda włazodupów i facet MUSI zaakceptować, to że miała 65475 facetów w łóżku, bo to tylko 45,3124 parnerów rocznie, a jej się należało wyszaleć big_smile

Oj moj maz jakos nie robil z tego strasznej tragedi, chociaz on dla mnie nie jest jakims tam numerkiem tylko jest numerem 1 na mojej liscie i tu nie chodzi o umiejetnosci seksualne ale to jaki on jest, sam mial bardzo male doswiadczenie seksualne zwiazkowe z reszta tez(a jest wielkim ciachem), ja sama pracowalam w pewnym zawodzie przez co mialam bardzo duzo partnerow seksualnych.
Wiec jak widzisz nie kazdemu to przeszkadza, pewnie wiele zalezy tez od podejscia do kobiety.

198

eva87 napisał/a:
itguy napisał/a:

Oj moj maz jakos nie robil z tego strasznej tragedi, chociaz on dla mnie nie jest jakims tam numerkiem tylko jest numerem 1 na mojej liscie i tu nie chodzi o umiejetnosci seksualne ale to jaki on jest, sam mial bardzo male doswiadczenie seksualne zwiazkowe z reszta tez(a jest wielkim ciachem), ja sama pracowalam w pewnym zawodzie przez co mialam bardzo duzo partnerow seksualnych.
Wiec jak widzisz nie kazdemu to przeszkadza, pewnie wiele zalezy tez od podejscia do kobiety.

Są różne zboczenia.

Jeden ceni u kobiety stałość emocjonalną i inteligencję.
Inni cenią sobie dupkę...

199 Ostatnio edytowany przez Magnolia-Pogodynka (2017-04-30 18:39:04)

itguy napisał/a:
eva87 napisał/a:
itguy napisał/a:

Są różne zboczenia.

Nie Ci oceniac ...

A co z kobietami ktore wczeniej mialy sponsorow,pracowaly jako prostytutki cialem,czy one pozniej wszystkie zostaja same ?
Osobiscie znam obecna Pania prawnik,ktora wczesniej sprzedawala swoje cialo i ?

Nie każdy ma dobry dom, nie każdy ma kochającą rodzinę,nie kazdy ma rodzica ktory placi za szkole itp
Nie powinno się nikogo odrzucać. Nie znamy wszystkich czynników które wpłynęły.Niektórzy maja różne traumy, głębokie zranienia. Kiedyś potrafiłam osądzać ludzi, ale zrozumiałam, że osąd ludzki nigdy nie będzie sprawiedliwy. Tylko Bóg jest sędzią.

200

itguy napisał/a:

Są różne zboczenia.

Nie badz smieszny moj facet mial tylko jedna kobiete w lozku ja jestem jego druga to fajny, bardzo inteligentny czlowiek ktoremu zalezy nie tylko na seksie ale i na mnie jako kobiecie. Nie oceniaj ludzi z gory nawet ich nie znajac wink.

Magnolia-Pogodynka napisał/a:

Nie Ci oceniac ...

A co z kobietami ktore wczeniej mialy sponsorow,pracowaly jako prostytutki cialem,czy one pozniej wszystkie zostaja same ?

Nie każdy ma dobry dom, nie każdy ma kochającą rodzinę,nie kazdy ma rodzica ktory placi za szkole itp
Nie powinno się nikogo odrzucać. Nie znamy wszystkich czynników które wpłynęły.Niektórzy maja różne traumy, głębokie zranienia. Kiedyś potrafiłam osądzać ludzi, ale zrozumiałam, że osąd ludzki nigdy nie będzie sprawiedliwy. Tylko Bóg jest sędzią.

Moj facet tez nie mial normalnej rodziny ja niby mialam lepiej niz on.
Ja robilam to dla szybkich pieniedzy nie z powodu potrzeby, wiekszosc kobiet tak robi takie gadanie o tym ze sytuacja itd. to sa bujdy.
Ja nigdy nie myslalam ze bede miala rodzine, ale wyszlo jak wyszlo jestem bardzo szczesliwa.
Tez jestem po studiach prawniczych wink

201 Ostatnio edytowany przez Sofisticato (2017-04-30 21:36:28)

_V_

Wspomniałaś o ograniczeniach, to chyba tylko w swoim punkcie widzenia twierdząc, że biologia i ewolucja nie ma nic do rzeczy. Ma i to dużo więcej niż Ci się wydaje. Zdrowy, silny i zaradny facet to przypadek w życiu kobiety, która chce mieć dzieci? Na pewno. Zapewne tak samo przypadkiem jest, że po nim samotne matki szukają prawdziwej miłości i opiekuńczego faceta. Samodzielnego, bez nałogów itd :-) Komu bajki?

Inną kwestią jest tak zwana rozwiązłość oczami faceta. Samo słowo rozwiązłość jest nieco niefortunne. Lubiące seks brzmi lepiej? Może i takie istnieją, dla których seks jest tak samo ważny, jak pozostałe sfery życia. Urban legends :-)

Moje doświadczenia ( i nie tylko) mają wspólny mianownik. Wyzwolona seksualnie kobieta równa się niestabilna psychika. Emocjonalność na poziomie kilkuletniego dziecka. Zupełnie niezdolne do budowania związku. Każdy ma jakieś priorytety. Dla kogoś to będzie ciepła kobieta, inny przy takiej zwiędnie w miesiąc. Emocje, emocje, emocje...

Według Ciebie palantem jest facet, który nie obsługuje pralki? Samodzielne kobiety bądźcie szczęśliwe. Tylko pamiętajcie o tym, że facet chce być z kobietą, a nie drugim facetem, który nosi kilt ;-)

@Ozzy Da Frog napisał jak jest, a Tobie z jakiegoś powodu wzrosło ciśnienie.

202

_v_ napisał/a:

Patrzaj, i mimo niezgodności opinii jednak masz u mnie propsy tongue Przynajmniej jesteś w stanie przyjąć na klatę to że z powodu bujnej przeszłości nikt Cię nie zechce. Rozwalają mnie psychicznie panienki które uważają że mogą sobie najlepsze lata życia spędzić na sypianiu z bad boyami i zacząć szukać męża jak im się kiedyś koło 30-stki zachce - bo już "dojrzały" do czegoś poważniejszego tongue A Ty _v_ przynajmniej masz świadomość że Ci się nie należy - z mojej skromnej strony szacun smile

Taka moja uwaga - jeśli dziewczyna/kobieta chce mieć gościa który się z nią ożeni + zrobi i wspólnie wychowa dzieci to jest mu winna swoje najlepsze lata życia - patrzaj 18 -25. Tzw. "atrakcyjne 30+" niech spadają na bambus big_smile

203 Ostatnio edytowany przez _v_ (2017-05-01 00:24:28)

Ozzy Da Frog napisał/a:
_v_ napisał/a:

Patrzaj, i mimo niezgodności opinii jednak masz u mnie propsy tongue Przynajmniej jesteś w stanie przyjąć na klatę to że z powodu bujnej przeszłości nikt Cię nie zechce. Rozwalają mnie psychicznie panienki które uważają że mogą sobie najlepsze lata życia spędzić na sypianiu z bad boyami i zacząć szukać męża jak im się kiedyś koło 30-stki zachce - bo już "dojrzały" do czegoś poważniejszego tongue A Ty _v_ przynajmniej masz świadomość że Ci się nie należy - z mojej skromnej strony szacun smile

Taka moja uwaga - jeśli dziewczyna/kobieta chce mieć gościa który się z nią ożeni + zrobi i wspólnie wychowa dzieci to jest mu winna swoje najlepsze lata życia - patrzaj 18 -25. Tzw. "atrakcyjne 30+" niech spadają na bambus big_smile

to raczej ja musiałabym kogos zechciec smile
a umowmy sie - mezczyzn jest na swiecie mało
za to duzo jest chlopaczkow w wieku 20-50 lat którzy niewiele potrafia. obsługa pralki to tylko jedna z tych rzeczy.
lapia sobie na zone cnotliwa dziewczyne, mowiac ze chca miec kobiete (czytaj: służąca), a po kilku latach marudza, ze maja malo seksu i sluza za bankomat wink
oby Ciebie nie spotkalo to samo smile

jak już napisalam nikt nie musi sie o mnie martwic, bo daje sobie rade
zawsze bylam silna, a teraz jeszcze dodatkowo świetnie wiem, czego chcę, a czego nie
i zebys Ty wiedział jaki swiat jest różnorodny i ilu różnorakich ludzi mozna spotkać,jesli tylko sie czlowiek otworzy wink

204

itguy napisał/a:
eva87 napisał/a:

Są różne zboczenia.

Nie Ci oceniac ...

Trzeba być życiowym niedojdą, kompletnym przegrywem i skończonym idiotą żeby wziąć sobie za żonę prostytutkę. Najśmieszniejsze jest że ofermy które biorą sobie takie egzemplarze za żony myślą że ona doceni to że ją lofcia i jest dobry i kochający, że uleczy ją swoją miłością tongue Przecież takie babki same sobą gardzą za to co robiły i przez to też będą gardziły takim delikwentem - same są wg. siebie nic nie warte, więc skoro taki facet z nimi jest to też nie jest niczego wart. Ale oficjalnie to będzie najcudowniejszym na świecie misiem, dojrzałym i silnym emocjonalnie bo potrafił "poradzić sobie z jej przeszłością" tongue Pomijam już nawet to że prawie wszystkie prostytutki mają jakieś skrzywienie psychiczne - borderline/psychopatia/daddys issues żeby wymienić tylko niektóre.

I wbrew temu co może się komuś wydawać po tym co napisałem wyżej - nie gardzę prostytutkami, nawet w pewien sposób je szanuję. Biorą z góry ustaloną kwotę za z góry ustaloną usługę, wszystko jest jasne. Moim zdaniem uczciwie podchodząca do klienteli prostytutka zasługuje na więcej szacunku niż babka która udaje że lofcia jakiegoś gościa tylko po to żeby ssać z niego hajs tongue Niby jeleń sam jest sobie winien, ale... to jest właśnie k***stwo tongue

205

Oj Ozzy, zabawny jesteś, a skąd wiesz, co takie kobiety czują? I że prawie wszystkie prostytutki mają jakieś skrzywienia psychiczne? Tak mocno "siedzisz w temacie" big_smile

206

T

Ozzy Da Frog napisał/a:

rzeba być życiowym niedojdą, kompletnym przegrywem i skończonym idiotą żeby wziąć sobie za żonę prostytutkę.

Wystarczy nie mieć innych zainteresowań poza seksem.

207

lody miętowe napisał/a:

Oj Ozzy, zabawny jesteś, a skąd wiesz, co takie kobiety czują? I że prawie wszystkie prostytutki mają jakieś skrzywienia psychiczne? Tak mocno "siedzisz w temacie" big_smile

Gdzieś widziałem badania dotyczące kaca moralnego po jednorazowych przygodach; 80 - 90% procent kobiet ma po tym kaca moralnego tongue Więc co dopiero mówić o dziewczynach które robią coś podobnego latami, za w sumie niewielkie pieniądze big_smile Wiem że się za to nienawidzą smile

A jak już przy tym jesteśmy - prostytutki i inne rozwiązłe kobiety mają spaczony system hormonalny, chodzi konkretnie o oksytocynę tongue

Nie siedzę w tym biznesie, ale jako człowiek renesansu sporo czytam to wiem smile

208

Ozzy Da Frog napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Gdzieś widziałem badania dotyczące kaca moralnego po jednorazowych przygodach; 80 - 90% procent kobiet ma po tym kaca moralnego tongue Więc co dopiero mówić o dziewczynach które robią coś podobnego latami, za w sumie niewielkie pieniądze big_smile Wiem że się za to nienawidzą smile

A jak już przy tym jesteśmy - prostytutki i inne rozwiązłe kobiety mają spaczony system hormonalny, chodzi konkretnie o oksytocynę tongue

Nie siedzę w tym biznesie, ale jako człowiek renesansu sporo czytam to wiem smile

wiekszosc ma kaca moralnego,bo tak je nauczono: seks tylko z miłości, z tym jedynym, a jednorazowe.przygody to maja tylko dziwki

ale jak sie to pranie mozgu przezwyciezy to nagle mozna odkryc całkiem przyjemny nowy swiat wink nagle sie okaze ze mozna miec super orgazm z panem poznanym pare godzin wczesniej i rozejsc sie w przyjaznych stosunkach wink i nie trzeba z tego powodu wpadac w depresję ani od razu planować slubu wink

209 Ostatnio edytowany przez Magnolia-Pogodynka (2017-05-01 13:36:34)

Ozzy Da Frog napisał/a:
itguy napisał/a:

Są różne zboczenia.

Nie Ci oceniac ...

Trzeba być życiowym niedojdą, kompletnym przegrywem i skończonym idiotą żeby wziąć sobie za żonę prostytutkę. Najśmieszniejsze jest że ofermy które biorą sobie takie egzemplarze za żony myślą że ona doceni to że ją lofcia i jest dobry i kochający, że uleczy ją swoją miłością tongue Przecież takie babki same sobą gardzą za to co robiły i przez to też będą gardziły takim delikwentem - same są wg. siebie nic nie warte, więc skoro taki facet z nimi jest to też nie jest niczego wart. Ale oficjalnie to będzie najcudowniejszym na świecie misiem, dojrzałym i silnym emocjonalnie bo potrafił "poradzić sobie z jej przeszłością" tongue Pomijam już nawet to że prawie wszystkie prostytutki mają jakieś skrzywienie psychiczne - borderline/psychopatia/daddys issues żeby wymienić tylko niektóre.

I wbrew temu co może się komuś wydawać po tym co napisałem wyżej - nie gardzę prostytutkami, nawet w pewien sposób je szanuję. Biorą z góry ustaloną kwotę za z góry ustaloną usługę, wszystko jest jasne. Moim zdaniem uczciwie podchodząca do klienteli prostytutka zasługuje na więcej szacunku niż babka która udaje że lofcia jakiegoś gościa tylko po to żeby ssać z niego hajs tongue Niby jeleń sam jest sobie winien, ale... to jest właśnie k***stwo tongue

Ojej jakis Ty nietolerancyjny,ograniczony czlowiek ...

Nie znasz zycia,nic nie rozumiesz ...

A wiesz czym sie rozni kobieta dojrzala,od dziewczynki ?

Myslisz ze dziewczynka dorownwuje mentalnie kobiecie dojrzalej?

Co do prostytutek to nie sa one gorsze od facetow korzystajacych z ich uslug,nie mozesz tego zaakceptowac,ale taka prawda.

_v_ napisał/a:

wiekszosc ma kaca moralnego,bo tak je nauczono: seks tylko z miłości, z tym jedynym, a jednorazowe.przygody to maja tylko dziwki
ale jak sie to pranie mozgu przezwyciezy to nagle mozna odkryc całkiem przyjemny nowy swiat wink nagle sie okaze ze mozna miec super orgazm z panem poznanym pare godzin wczesniej i rozejsc sie w przyjaznych stosunkach wink i nie trzeba z tego powodu wpadac w depresję ani od razu planować slubu wink

Otoz to,ale czlowiek zaciety,nietolerancyjny,ograniczony,nigdy tego nie zaakceptuje,nie zrozumie,badz nie bedzie chcial zrozumiec  wink
I dalej bedzie glosil swoje PARANOJE smile
Bo on nie doswiadczyl,nie przezyl tego,ale on DUZOOO czyta I wie lepiej  wink

210

Ojej jakis Ty nietolerancyjny,ograniczony czlowiek ...

Nie znasz zycia,nic nie rozumiesz ...

Co tu jest do rozumienia? Jeśli jest się młodą i w miarę ładną laską łatwiej wystawić na chwilę kuperek i skasować za to więcej sosu niż wynosi dniówka w Biedronce niż zasuwać 8h w Biedronce. Wielka mi karwia filozofia tongue Tak tak wiem - różne koleje losu, proza życia itd. tongue Robienie z siebie ofiary jest żałosne tongue Jest wiele młodych dziewczyn które mają trudną sytuację i muszą zasuwać jako sprzątaczki czy opiekunki osób starszych, ale ja mam się litować nad prostytutkami big_smile

A wiesz czym sie rozni kobieta dojrzala,od dziewczynki ?

Myslisz ze dziewczynka dorownwuje mentalnie kobiecie dojrzalej?

Tym że kobiecie dojrzałej kończą się opcje, chłopy przestają się za nią uganiać i musi znaleźć jakiegoś jelenia który zechce ją zaobrączkować tongue Bądźmy poważni - Wy nie "dojrzewacie emocjonalne", wy się zwyczajnie starzejecie, i to dużo szybciej niż mężczyźni. Gdyby nie to że około 28-32 roku życie zaczyna znikać wasza uroda i jesteście coraz mniej atrakcyjne dla mężczyzn zachowywałybyście się tak samo nawet na emeryturze tongue Paranie się prostytucją to po trzydziestce też ciężki kawałek chleba, nic dziwnego że prostytutki też wolą w pewnym wieku stałego sponsora tongue

Co do prostytutek to nie sa one gorsze od facetow korzystajacych z ich uslug,nie mozesz tego zaakceptowac,ale taka prawda.

Otoz to,ale czlowiek zaciety,nietolerancyjny,ograniczony,nigdy tego nie zaakceptuje,nie zrozumie,badz nie bedzie chcial zrozumiec  wink
I dalej bedzie glosil swoje PARANOJE smile
Bo on nie doswiadczyl,nie przezyl tego,ale on DUZOOO czyta I wie lepiej  wink

Gdzie ja w ogóle napisałem że prostytutki są od kogoś gorsze czy w ogóle że są złe? Powtarzam - szanuję prostytutkę która bierze określoną kwotę za numerek i nie kłamie w ogłoszeniu że wykonuje anal bez dopłat, a na miejscu chce wziąć extra, natomiast laskę która kłamie/udaje że jej zależy na jakimś biednym jeleniu a na boku robi mu co chwila rogi i doi z kasy np. kłamiąc że potrzebuje dla chorej matki (tak, widziałem na własne oczy coś takiego) mam za skończoną k**we.

Niezależnie od tego uważam że wchodzenie w poważne związki z paniami prostytutkami jest poronionym pomysłem, nie można ufać takiej babce że nie będzie cichcem dorabiać sobie po godzinach, cholera wie od czego jest lub była już uzależniona, ma lata bagażu po pieprzeniu się za parę złotych z cholera wie ilu obleśnymi typami. Poza tym jeśli była divą-ryzykantką z opcją 'bez' mogła nałapać całą menażerię różnych choróbsk, a facetowi skłamać że się badała i na nic nie choruje - dla dobra ich "miłości" big_smile Podkreślam jeszcze raz dobitnie - tylko skończony kretyn albo absolutny desperat-samobójca wziąłby sobie na barki taki bajzel.

211 Ostatnio edytowany przez Czarna Kotka (2017-05-01 15:38:35)

Ozzy Da Frog napisał/a:

Rozwalają mnie psychicznie panienki które uważają że mogą sobie najlepsze lata życia spędzić na sypianiu z bad boyami i zacząć szukać męża jak im się kiedyś koło 30-stki zachce - bo już "dojrzały" do czegoś poważniejszego tongue A Ty _v_ przynajmniej masz świadomość że Ci się nie należy - z mojej skromnej strony szacun smile

A rozwalają Cię faceci, którzy przed trzydziestką bzykają co się da, a dopiero po 30 szukają żony bo już "dojrzeli"?
Nie? No to stosujesz podwójne standardy.
Piszesz tak, jakby to, że miały wielu partnerów, zasługiwało na KARĘ. Puszczają się, to nikt ich nie chce. Mają za swoje.
No jeszcze by tego brakowało, żeby korzystały z życia jak mężczyźni i nikt by ich za to nie potępiał. I nie skazywał na samotność. Zgroza.
18-25 to szczenięcy wiek. I nikt nie jest nikomu WINIEN go "POŚWIĘCAĆ" - dobór słów, który stosujesz jest bardzo znaczący.
Czuć tu pod spodem to tradycyjne, konserwatywne wychowanie, gdzie seks to grzech i zło, szczególnie w przypadku kobiet, bo męzczyznom wiadomo, wolno więcej.
Facet poszaleje za młodu, a po 30 szuka cnotki na żonę, bo przecież musi się czuć bezpiecznie we własnym łóżku. I to jest w porządku, że on poszalał a ona nie.
Swoją drogą, związanie się z kobietą bez doświadczenia nie gwarantuje wcale, że nie zostaniesz zdradzony. Często jest wręcz przeciwnie.
Nie wiem czy jako człowiekowi renesansu przyszło Ci kiedyś do głowy, że całe to wychowanie, gdzie (tylko) kobieta "ma się szanować bo nikt jej nie będzie chciał" jest stworzone pod potrzeby mężczyzn i stawiające je na pierwszym miejscu w stosunku do potrzeb kobiet. Mężczyzna ma prawo czuć się bezpiecznie we własnym łóżku, nie być porównywanym do innych i nie obawiac się o domniemaną rozwiązłość partnerki.  Czy tego samego potrzebuje kobieta - a kogo to obchodzi?

Szczerze mnie bawi ta niebotyczna hipokryzja osób, które potępiają prostytutki nie potępiając w taki sam sposób ich klientów.
Co jest fundamentem całej prostytucji? Wasz instynkt, panowie, Wasze pożądanie. Na tym stoi cały ten proceder.

212

Czarna Kotka napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:

Rozwalają mnie psychicznie panienki które uważają że mogą sobie najlepsze lata życia spędzić na sypianiu z bad boyami i zacząć szukać męża jak im się kiedyś koło 30-stki zachce - bo już "dojrzały" do czegoś poważniejszego tongue A Ty _v_ przynajmniej masz świadomość że Ci się nie należy - z mojej skromnej strony szacun smile

A rozwalają Cię faceci, którzy przed trzydziestką bzykają co się da, a dopiero po 30 szukają żony bo już "dojrzeli"?
Piszesz tak, jakby to, że miały wielu partnerów, zasługiwało na KARĘ. Puszczają się, to nikt ich nie chce. Mają za swoje.
No jeszcze by tego brakowało, żeby korzystały z życia jak mężczyźni i nikt by ich za to nie potępiał. I nie skazywał na samotność. Zgroza.
18-25 to szczenięcy wiek. I nikt nie jest nikomu WINIEN go "POŚWIĘCAĆ" - dobór słów, który stosujesz jest bardzo znaczący.
Czuć tu pod spodem to tradycyjne, konserwatywne wychowanie, gdzie seks to grzech i zło, szczególnie w przypadku kobiet, bo męzczyznom wiadomo, wolno więcej.
Facet poszaleje za młodu, a po 30 szuka cnotki na żonę, bo przecież musi się czuć bezpiecznie we własnym łóżku. I to jest w porządku, że on poszalał a ona nie.
Swoją drogą, związanie się z kobietą bez doświadczenia nie gwarantuje wcale, że nie zostaniesz zdradzony. Często jest wręcz przeciwnie.

Szczerze mnie bawi ta niebotyczna hipokryzja osób, które potępiają prostytutki nie potępiając w taki sam sposób ich klientów.
Co jest fundamentem całej prostytucji? Wasz instynkt, panowie, Wasze pożądanie. Na tym stoi cały ten proceder.

wat??

Powstrzymaj hormony, bo już w akcie uniesienia wyżerają resztę pozostałych neuronów.

Czarna Kotka napisał/a:

Ale tutaj jest pisane o kobietach, a to wy tak najczęściej robicie, no bo skąd tylu prawiczków u waszych rówieśników z rocznika? ;>
A no dlatego, że za młodu zabawiacie się ze starszymi, a potem sobie przypominacie o kolegach ze szkoły czy studiów, bo "nie są ruchaczami, to będą wierni", tak TO DOPIERO SĄ PODWÓJNE STANDARDY".

Facet nie szaleje za młody, chyba że ma zasoby, albo jest przystojny, to wtedy panny ma. Jak nie ma, (a zazwyczaj nie ma do około 25-30 roku życia zasobów), to się z takich śmiejecie, bo mieszka z mamusią, bo ma stary samochód, bo mało zarabia, nieudacznik, nigdy nie ruchał, itp.

A potem nagle nic nie przeszkadza big_smile big_smile

Natomiast wy macie ciągły dostęp do seksu, wystarczy że wyrazicie ochotę i macie do wyboru.
Zaraz zapytacie, zaraz zaraz, ktoś musie je ruchać.

No tak, ci starannie przeselekcjonowani faceci z wyglądem i zasobami, czyli niewielki procent.
Reszta obchodzi się smakiem i za to gardzi wami w późniejszym wieku, jak zaczynacie podchody, bo załącza się tryb stabilizacji i instynkt macierzyński.

Oto dowód
http://braciasamcy.pl/index.php?/topic/ … ent-154403

213 Ostatnio edytowany przez Magnolia-Pogodynka (2017-05-01 15:52:33)

Ozzy Da Frog napisał/a:

Co tu jest do rozumienia? Jeśli jest się młodą i w miarę ładną laską łatwiej wystawić na chwilę kuperek i skasować za to więcej sosu niż wynosi dniówka w Biedronce niż zasuwać 8h w Biedronce. Wielka mi karwia filozofia tongue Tak tak wiem - różne koleje losu, proza życia itd. tongue Robienie z siebie ofiary jest żałosne tongue Jest wiele młodych dziewczyn które mają trudną sytuację i muszą zasuwać jako sprzątaczki czy opiekunki osób starszych, ale ja mam się litować nad prostytutkami big_smile

kobiecie dojrzałej kończą się opcje, chłopy przestają się za nią uganiać i musi znaleźć jakiegoś jelenia który zechce ją zaobrączkować tongue Bądźmy poważni - Wy nie "dojrzewacie emocjonalne", wy się zwyczajnie starzejecie, i to dużo szybciej niż mężczyźni. Gdyby nie to że około 28-32 roku życie zaczyna znikać wasza uroda i jesteście coraz mniej atrakcyjne dla mężczyzn zachowywałybyście się tak samo nawet na emeryturze tongue Paranie się prostytucją to po trzydziestce też ciężki kawałek chleba, nic dziwnego że prostytutki też wolą w pewnym wieku stałego sponsora tongue

)

Czyli wedlug Ciebie kobiety 35 plus sa juz stare,nieatrakcyjne,maja brzydkie ciala,zmarszczki, i nikt ich nie chce ?

Pograzasz sie chlopcze,i nie wiesz ze sa nawet prostytutki 50 letnie ktore maja wziecie  smile i ,niektorzy wola,bardziej/ pociagaja ich dojrzale kobiety,
jak Ty malo wiesz  ... o psychice,seksualnosci,potrzebach innych ludzi.

214

itguy napisał/a:

wat??

Powstrzymaj hormony, bo już w akcie uniesienia wyżerają resztę pozostałych neuronów.

To Ty powstrzymaj swoje. Też je posiadasz. Wiesz o tym, prawda?
Z czymś się nie zgadzasz, to pisz merytorycznie.
Co do reszty, są to projekcje i pretensje faceta, który nie ma powodzenia.
Równie dobrze brzydka jak noc kobieta mogłaby miec pretensje do całego rodu męskiego.
Czekaj, zaraz Ci wrzucę jakiś "dowód" z siostrzycsamic czy czegoś  wink

Co Wy z ta noca,ze niby jest brzydka ?

Noc jest piekna tajemnicza,jakby inny swiat nastaje  smile

216

Czarna Kotka napisał/a:

Ehh w kółko to samo. To nie są podwójne standardy ani żadna hipokryzja tylko zwyczajne RÓŻNiCE między tym co mężczyzn i kobiety pociąga i odpycha w płci przeciwnej tongue Kobietom (nie twierdzę że wszystkim) to że facet baluje i śpi z kim popadnie znacznie mniej przeszkadza jeśli się w niej zakocha i rzuci dla niej hulaszczy tryb życia tongue Niektóre nawet mają satysfakcję że udało im się utemperować bad boya tongue Mnie też kilka razy próbowano utemperować - nie da się smile Natomiast faceci, jeśli szukają kogoś do poważnego związku to rozglądają się zazwyczaj za miłą, ciepłą, troskliwą, piekącą pierniczki kurką, podświadomie szukając matki przyszłych dzieci. Karyna-imprezowiczka czy korpo-suka są spoko do przygód czy luźnych związków ale nie rokują dobrze jako żona i matka.

Czarna Kotka napisał/a:

Spójrz jeszcze raz na to co napisałem wyżej - dlatego że rozwiązłe imprezowiczki nie rokują dobrze jako żona i matka częściej niż rzadziej, gdy ich uroda idzie na grzyby zostają samotne - goście którzy się z nimi zabawiali już się pozabawiali i przerzucają się na młodsze, natomiast ci faceci którzy szukają poważnego związku omijają takie laski jak zarazę. Nie jest to żadna kara tylko zwyczajny mechanizm samoregulujący jakich w naturze jest mnóstwo; nie rokujesz jako matka - nie jesteś atrakcyjna jako partnerka życiowa  - samce omijają cię szerokim łukiem tongue Nazywa się to 'homeostaza' - samoistne utrzymywanie się równowagi w przyrodzie big_smile

Czarna Kotka napisał/a:

Fakt, nikt nikomu nie jest winien poświęcać żadnego czasu tylko że właśnie w tym wieku dziewczyny są u szczytu swoich możliwości jeśli idzie o znalezienie jak najlepszego faceta. Po 25. przechodzicie już na ciemną stronę mocy tongue Lepiej niż 18/20 - 25 już nigdy nie będzie. Ma to bezpośredni związek z płodnością - macie ograniczoną liczbę komórek jajowych które z wiekiem są coraz gorszej jakości. Natomiast obecnie wiele szczególnie atrakcyjnych dziewczyn uważa że będąc w wieku 20 lat mają święte prawo balować i robić karierę w korpo przez najbliższe kilkanaście lat - dopóki nie "dojrzeją". Tylko jest jeden mały szkopuł - który normalny, szanujący się mężczyzna weźmie sobie trzydziestoparoletnią zdesperowaną latawicę która swoje najlepsze lata poświęciła na sypianie z innymi mężczyznami? tongue My nie mamy żadnych dziwnych rzeczy pokroju zegarów biologicznych czy instynktów macierzyńskich. Możemy sobie zwlekać do pięćdziesiątki z zakładaniem rodziny, Korwin swoje ostatnie dziecko spłodził bodaj mając 78 lat tongue Bo byle pierwszej lepszej latawicy szanujący się facet nie weźmie. Rozumiesz już o co mi chodzi? smile

Jeśli Cię to ciekawi - mam obecnie 30 lat i od pewnego czasu spotykam się z moją miłą i uroczą dwudziestoletnią fryzjerką smile Mam własne mieszkanie, sporo odłożonej gotówki, robię kolejne studia. Wyglądam na o kilka lat młodszego, jeszcze w zeszłym roku przy kupnie piwa spytali się mnie w sklepie o dowód tongue Rówieśniczki mnie nie interesują, teraz śmieję się z lasek które kiedyś by nawet na mnie nie spojrzały tongue

217 Ostatnio edytowany przez Magnolia-Pogodynka (2017-05-01 16:44:56)

Ozzy Da Frog napisał/a:
Czarna Kotka napisał/a:

Ehh w kółko to samo. To nie są podwójne standardy ani żadna hipokryzja tylko zwyczajne RÓŻNiCE między tym co mężczyzn i kobiety pociąga i odpycha w płci przeciwnej tongue Kobietom (nie twierdzę że wszystkim) to że facet baluje i śpi z kim popadnie znacznie mniej przeszkadza jeśli się w niej zakocha i rzuci dla niej hulaszczy tryb życia tongue

My nie mamy żadnych dziwnych rzeczy pokroju zegarów biologicznych czy instynktów macierzyńskich. Możemy sobie zwlekać do pięćdziesiątki z zakładaniem rodziny, Korwin swoje ostatnie dziecko spłodził bodaj mając 78 lat tongue Bo byle pierwszej lepszej latawicy szanujący się facet nie weźmie. Rozumiesz już o co mi chodzi? smile
Jeśli Cię to ciekawi - mam obecnie 30 lat i od pewnego czasu spotykam się z moją miłą i uroczą dwudziestoletnią fryzjerką smile Mam własne mieszkanie, sporo odłożonej gotówki, robię kolejne studia. Wyglądam na o kilka lat młodszego, jeszcze w zeszłym roku przy kupnie piwa spytali się mnie w sklepie o dowód tongue Rówieśniczki mnie nie interesują, teraz śmieję się z lasek które kiedyś by nawet na mnie nie spojrzały

... jak Ty malo wiesz o kobietach,do tego bardzo dziecinny jestes ... No fajnie jest miec 5 latek i 60 letniego ojca wink

Ale co tu duzo pisac ...

i PRAWDZIWA KOBIETA,dojrzala,kobieca nigdy by nie wziela sobie ograniczonego,gbura ...
i Uwazaj bo Ta Twoja sympatia obecna moze Cie rozgryzdz,zmadrzec i zostawi Cie w cholere ...

218

Żabcio powinien dostać bana po tym jak napisał, że kobiety są winne mężowi "swoje najlepsze lata do 25 roku życia"  Co za chamidło.
To taki potencjalny Piasecki dla swojej przyszłej żony. (chociaż tu  pewnie dziewczyna pozostanie w sferze marzeń). Bracia samcy to chyba  właśnie takie
siedlisko "prawdziwych mężczyzn z tradycyjnymi wartościami"  Siedzi sobie  przed komputerem taki Frog. Niewyględny, nieciekawy, chamski i pluje jadem z żabiego języka.

219

AntyZwykłyFacet napisał/a:

Żabcio powinien dostać bana po tym jak napisał, że kobiety są winne mężowi "swoje najlepsze lata do 25 roku życia"  Co za chamidło.

Istne chamstwo, jeszcze zaraz napisze, że kobieta powinna pracować, szowinista jeden!

220

Ozzy Da Frog napisał/a:

Tylko jest jeden mały szkopuł - który normalny, szanujący się mężczyzna weźmie sobie trzydziestoparoletnią zdesperowaną latawicę która swoje najlepsze lata poświęciła na sypianie z innymi mężczyznami?

Niedawno zapadł wyrok w sprawie jednego pana, który ze swojego talentu do urabiania prawdziwych, dojrzałych kobiet uczynił źródło utrzymania. Nie żaden tam męski prostytutek, on je wszystkie ha, ha naprawdę kochał i one, te dojrzałe, prawdziwe kobiety, dobrze już usytuowane oddawały mu poważne sumy dając sobie wciskać takie kity, że nawet niedojrzały, niepełnoletni 17-latek tarzałby się ze śmiechu. I teraz najlepsze - ponoć sporo z pań-ofiar występowało aby go zbytnio nie karać. Chciałoby się powiedzieć, że to miłość ale chyba trąci już desperacją..., a policja ponoć twierdzi, że takich kolesi jest dużo. Widać jest zapotrzebowanie...
Oczywiście odwrotnie takie zjawisko również występuje, ba nawet częściej. Dojrzali panowie, z kasą nie mają problemów żeby znaleźć co rusz nową młódkę, która chętnie się go uwiesi. Aczkolwiek nie sądzę aby szczególnie duża część tych panów wierzyła, że owe młódki kręcą się wokół nich dla ich niewątpliwej urody czy porażone nagłym uczuciem lol Oni po prostu wiedzą, że kobiety ciągnie do nich ich pozycja i szmal. Ale jak to mówią: jest pora siania, jest pora żniw... Tak, że ten, panowie prawiczki, robić kasę lol
A tak jeszcze a propos prostytutek, to już dawno ukuto powiedzenie, że prostytucja to zawód, a ku.....o, to charakter.

221

To taki potencjalny Piasecki dla swojej przyszłej żony. (chociaż tu  pewnie dziewczyna pozostanie w sferze marzeń). Bracia samcy to chyba  właśnie takie
siedlisko "prawdziwych mężczyzn z tradycyjnymi wartościami"  Siedzi sobie  przed komputerem taki Frog. Niewyględny, nieciekawy, chamski i pluje jadem z żabiego języka.

Tak - jest. Bo w przeciwieństwie do większości dzisiejszych "menżczyzn" którzy stoją na dwóch łapkach i chowają po sobie uszy gdy tylko jakaś baba krzywo na nich spojrzy mam kompletnie gdzieś czego chcą i co uważają tzw. "dzisiejsze kobiety". Nie da się wejść w internety bez natknięcia się na jakiś artykuł o tym jacy to dzisiejsi faceci są niedojrzali, nieodpowiedzialni itd. itp. nie chcą brać ślubu z tymi wszystkimi atrakcyjnymi, wykształconymi, przebojowymi kobietami 30+. No krew mnie zalewa. To JA mam się dostosowywać do kobiety po całej linii? tongue Że też mam pewne wymagania odnośnie potencjalnej partnerki - no normalnie NIEOPISANE CHAMSTWO big_smile big_smile big_smile Przecież tylko baby mają prawo czegokolwiek wymagać, mogą se mieć wymagania normalnie z kosmosu a ja mam brać cokolwiek - bo przecież każda kobieta jest godna mojej miłości tongue

222 Ostatnio edytowany przez Magnolia-Pogodynka (2017-05-01 17:37:46)

Ozzy Da Frog napisał/a:

Tak - jest. Bo w przeciwieństwie do większości dzisiejszych "menżczyzn" którzy stoją na dwóch łapkach i chowają po sobie uszy gdy tylko jakaś baba krzywo na nich spojrzy mam kompletnie gdzieś czego chcą i co uważają tzw. "dzisiejsze kobiety". Nie da się wejść w internety bez natknięcia się na jakiś artykuł o tym jacy to dzisiejsi faceci są niedojrzali, nieodpowiedzialni itd. itp. nie chcą brać ślubu z tymi wszystkimi atrakcyjnymi, wykształconymi, przebojowymi kobietami 30+. No krew mnie zalewa. To JA mam się dostosowywać do kobiety po całej linii? tongue Że też mam pewne wymagania odnośnie potencjalnej partnerki - no normalnie NIEOPISANE CHAMSTWO big_smile big_smile big_smile Przecież tylko baby mają prawo czegokolwiek wymagać, mogą se mieć wymagania normalnie z kosmosu a ja mam brać cokolwiek - bo przecież każda kobieta jest godna mojej miłości tongue

Mam wrazenie ze to wlasnie Ty najbardziej chcesz wymagac od kobiety,a co Ty takiego wspanialego masz do oferowania kobiecie ?

-Wyglad typu Boski Adonis ?
-Bardzo bogaty,z majatkiem ?
-Dobra,bardzo dobrze platna praca ?
-Wlasny Dom,i nie na kredyt! ?
-Madry zyciowo ?

Spelniasz te wszystkie podpunkty ?

Madra kobieta woli byc sama,niz ma "brac" sobie byle kogo,z byle kim sie meczyc ...

223

Madra kobieta woli byc sama,niz ma "brac" sobie byle kogo,z byle kim sie meczyc ...

Ha! Odkrycie na miarę tego co się stało z dinozaurami! Dzięki i już wiemy skąd te deficyty. Geny odpowiadające za mądrość po prostu się nie przekazują dalej...

224

Mam wrazenie ze to wlasnie Ty najbardziej chcesz wymagac od kobiety,a co Ty takiego wspanialego masz do oferowania kobiecie ?

-Madry zyciowo ?

Spelniasz te wszystkie podpunkty ?

Nie, nie spełniam i w ogóle się tym nie przejmuję smile Takich facetów poszukują płytkie, zimne, wyrachowane, pazerne i nieopisanie przeceniające swoją własną wartość suki które nie rozumieją że takich facetów jest raptem promil i mogą oni sobie do woli przebierać wśród modelek z wszystkich kontynentów tongue Aż takim bonzem nie jestem, ale moja młoda i miła fryzjerka chyba mnie docenia smile

225

-Madry zyciowo ?

Po pierwsze po wymaganiach widać, że jak zwykle: KASA, KASA, KASA

Po drugie, zrozumcie w końcu, że tacy faceci w dupie mają związki, bo dobrze wiedzą czego kobiety od nich chcą, a mogą się świetnie bawić bez wchodzenia w związek z jakimś gołodupcem.

Nie każdej pisany jest książe big_smile

226

Ozzy Da Frog, polecam tobie kanały YouTube:
- MGTOW 101
- An Ear for Men
- Enterprenuers in Cars

Pozdrawiam

227

Itguy jaka tylko KASA, przecież wyraźnie napisane, że jeszcze musi być przystojny i mądry życiowo big_smile

Ozzy, proszę o jedno, o większą kulturę słowa, wiem, że chcesz dosadnie, ale można i bez "suk"

228 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-05-01 19:40:03)

eva87 napisał/a:
itguy napisał/a:

Wygląda na to że twój facet to skończony kretyn albo nie powiedziałaś mu prawdy. Oby jak najszybciej przejrzał na oczy, szkoda gościa. Albo po prostu kręci go to, są mężczyźni którzy lubią tzn cuckold, takie zboczenie. Może nawet liczy na to.

229 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-05-01 19:41:28)

itguy napisał/a:

-Madry zyciowo ?

Po pierwsze po wymaganiach widać, że jak zwykle: KASA, KASA, KASA

Po drugie, zrozumcie w końcu, że tacy faceci w dupie mają związki, bo dobrze wiedzą czego kobiety od nich chcą, a mogą się świetnie bawić bez wchodzenia w związek z jakimś gołodupcem.

Nie każdej pisany jest książe big_smile

Nie zawsze kasa, pieniądze dopiero po czasie są ważne dla kobiet jak zostają same z dzieckiem. Wtedy wiadomo że jej partner musi być zaradny życiowo i mieć dobrą prace. Nie da się temu zaprzeczyć, i niestety tak wpadł mój kuzyn. Chłopak spokojny, pracowity, nie miał wiele dziewczyn i poznał na studiach starszą od siebie samotną matkę. Która z jakimś Ukraińcem miała dziecko. Szkoda chłopaka ale już się ożenił, mają drugie dziecko. Czasem widać po nim że to kiedyś w nim pęknie oby jak najszybciej.

230

Ozzy Da Frog napisał/a:

My nie mamy żadnych dziwnych rzeczy pokroju zegarów biologicznych czy instynktów macierzyńskich

z sieci:

Dr Sheri Johnson, która przewodniczyła badaniom, stwierdza iż bardzo często podaje się informację o zależności pomiędzy wiekiem matek a problemami zdrowotnymi potomstwa, zaniedbując jednocześnie informację o wpływie ojców na jakość życia dzieci! Okazuje się, że ojcowie także mają wielki wpływ na kondycję zdrowotną swego potomstwa.

Badania jednoznacznie wykazują, że jakość nasienia zmniejsza się wraz z wiekiem mężczyzny. Nasienie starszego mężczyzny zwiększa ryzyko poronień. Co więcej, zwiększa prawdopodobieństwo wystąpienia u potomstwa wielu zaburzeń, takich jak autyzm, zespół Downa, epilepsja czy nawet schizofrenia. Bardzo często jest także powodem niepłodności.

Istnieją badania, które wykazują, że od wieku 35 lat rozpoczyna się u mężczyzny stopniowe obniżenie jakości nasienia.

Co dzieje się z nasieniem po 35 roku życia?

Przede wszystkim zmniejsza się jego objętość i gęstość. Dr Johnson stwierdza jednak, że dużo ważniejsze w badaniu jakości spermy jest wzięcie pod uwagę budowy DNA plemników i ich ruchliwości. To te czynniki mają istotny wpływ na płodność.

Wyniki badań naukowców z Nowej Zelandii są bardzo ważne, szczególnie dla par starających się o dziecko. Ukazują one wpływ wieku mężczyzny na jego płodność oraz przedstawiają problem zależności pomiędzy wiekiem mężczyzny a ryzykiem wystąpienia wad u potomstwa."

tak wiec co z tego, ze mezczyzna splodzi dziecko w wieku 80 lat - jasne, ze moze
ale "jakosc" takiego potomstwa bedzie znacznie mniejsza niz gdyby je splodzil trzydziestolatek czy dwudziestolatek.

231 Ostatnio edytowany przez KaktusTX (2017-05-01 20:59:09)

z sieci:  "DNA Tests Prove Retired Postman Has Over 1,300 Illegimitate Children"

Komu tu zegar biologiczny tyka? wink

232

Tak, tak samotne ciapciaki próbujcie dowartościować się dalej tym razem zegarem biologicznym. Przecież takich jak wy i tak żadna nie chciała i nie zechce.
Będziecie mieli szczęście jak trafi się jakaś naiwna i was przygarnie. Dobrze, że na świecie są takie "męskie" egzemplarze bo konkurencja mniejsza...

233 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-05-01 21:32:09)

Mi się bardzo wielu starszych ludzi (czyli np. 60-cio, i więcej-latków/ek) podoba, np. Macierewicz, Korwin-Mikke, Szymborska (mam na myśli sam 'wizual' tej trójki), więc jak najbardziej wierzę w to że ktoś młody może na dojrzalszą osobę polecieć.

Generalnie przyglądając się Waszej dyskusji zaskakuje mnie to z jaką łatwością dajecie się prowokować drugiej stronie.

---

Wydaje mi się że to co piszą mężczyźni o zużyciu/przeterminowaniu kobiet itd. jest tak naprawdę rodzajem odwetu za liczne teksty kobiet dot. m.in. prawictwa mężczyzn, za nazywanie ich 'nieudacznikami' jeśli nie mają samochodu/mieszkania itd., dlatego zawsze proszę o to żeby nie oceniać w ten sposób człowieka, bo jak ktoś słyszy ciągle takie rzeczy to po pewnym czasie z poczucia niesprawiedliwości/krzywdy zaczyna się zazwyczaj mścić w dodatku często próbując pociągać za sobą innych. Tylko nieliczni ludzie potrafią się ponad to wznieść.

Warto uświadomić sobie że takie oddawanie ciosów w nieskończoność do niczego dobrego nie prowadzi, a także wyjść poza własne urazy, i pierwszemu wyciągnąć rękę na zgodę zamiast dokładać do pieca.

To oczywiste że można czuć się pokrzywdzonym gdy z takiego powodu jak prawictwo, albo wiek jest się poniżanym, więc zrozumienie drugiej strony powinno być czymś banalnie prostym. Pomyślcie też nad tym że po drugiej stronie kabla siedzi żywa istota, a nie postać z książki.

234

lilly25 napisał/a:

Wydaje mi się że to co piszą mężczyźni o zużyciu/przeterminowaniu kobiet itd. jest tak naprawdę rodzajem odwetu za liczne teksty kobiet dot. m.in. prawictwa mężczyzn, za nazywanie ich 'nieudacznikami' jeśli nie mają samochodu/mieszkania itd., dlatego zawsze proszę o to żeby nie oceniać w ten sposób człowieka, bo jak ktoś słyszy ciągle takie rzeczy to po pewnym czasie z poczucia niesprawiedliwości/krzywdy zaczyna się zazwyczaj mścić w dodatku często próbując pociągać za sobą innych. Tylko nieliczni ludzie potrafią się ponad to wznieść.

Warto uświadomić sobie że takie oddawanie ciosów w nieskończoność do niczego dobrego nie prowadzi, a także wyjść poza własne urazy, i pierwszemu wyciągnąć rękę na zgodę zamiast dokładać do pieca.

To oczywiste że można czuć się pokrzywdzonym gdy z takiego powodu jak prawictwo, albo wiek jest się poniżanym, więc zrozumienie drugiej strony powinno być czymś banalnie prostym. Pomyślcie też nad tym że po drugiej stronie kabla siedzi żywa istota, a nie postać z książki.

@Lilly a nawet jeśli jest w tym jakiś rodzaj mściwej satysfakcji to co z tego? Jasne że w wielu facetach jest jakaś tam żółć bo zostali źle potraktowani czy w ogóle całe życie byli źle traktowani przez dziewczyny które się z nich śmiały. I co? Myślisz że jeśli gremialnie będziecie teraz robić minę zbitego psa i pisać o wyciąganiu ręki na zgodę to się ci wszyscy latami olewani i wyśmiewani faceci wezmą i dadzą udobruchać? Zapomnij, to już zaszło za daleko. 'Współczesne kobiety' uważają się za święte krowy traktując nas często jako potencjalne bankomaty i tatusiów zastępczych dla dzieci które zrobiły sobie z jakimś podejrzanym typem. Sorry, ale jeśli ktoś przez całe życie nie miał w ogóle powodzenia, kończy studia/zdobywa zawód i zaczyna dobrze zarabiać i nagle zaczynają się wokół niego kręcić kobiety z szemraną albo w ogóle bliżej nieznaną przeszłością to naprawdę musiałby być durniem żeby nie skumać o co kaman i pomyśleć że znalazł miłość tongue Macie zajebistą frajdę nabijając się z różnych młodych chłopaków którzy piszą tu czasem że nie mogą sobie nikogo znaleźć i wszystkie koleżanki ich olewają, ale wystarczy któremuś z obecnych na tym forum facetów nawet grzecznie i z poszanowaniem napisać kilka szczerych słów o tym co sądzi o rozwiązłych dziewczynach czy samotnych matkach i już może spodziewać się ściany postów pełnych świętego oburzenia, inwektyw i uwag odnośnie jego rzekomej niedojrzałości, niezdolności do miłości i takich tam. Czyli tak - jak jakiegoś faceta nie potrzebujecie to uważacie że macie prawo go wyśmiewać, a jak już go potrzebujecie to uważacie że macie prawo go obrażać. Same oczywiście oczekujecie szacunku.... O jakiej zgodzie Ty mówisz dziecko? Chciałyście mieć wojnę płci to macie tongue

I przyznam się szczerze i bez bicia - sam odczuwam złośliwą satysfakcję np. widząc że babka która kiedyś mnie olała dla jakiegoś typa spod ciemnej gwiazdy dzisiaj jest samotną matką i nadal mieszka na zadupiu z którego pochodzę, pracuje na kasie w markecie, nie ma żadnych perspektyw na lepsze życie i i pewnie nigdy nie znajdzie sobie już faceta big_smile Mam mieć z tego powodu wyrzuty sumienia? Przecież jej też się bardzo podobało kiedy lata temu miała szansę wystawić mnie do luftu tongue Pamiętam jaki miała wtedy złośliwy i okrutny uśmieszek, teraz jakoś chyba mniej jej jest do śmiechu big_smile Choć tak naprawdę to powinienem być wdzięczny każdej dziewczynie która lata temu nie chciała mieć ze mną nic wspólnego - dzięki ich ostracyzmowi wobec mojej osoby nie wpakowałem się z żadną z nich w jakieś dziecko, małżeństwo czy coś jeszcze gorszego smile I mogę sobie dalej żyć po studencku, jak na niedojrzałego emocjonalnie i nieodpowiedzialnego chama i dupka przystało smile

235

No i widzisz, jak ładnie wyszło że chodzi o rewanż i karę za odrzucenie, a nie o żadne naturalne różnice pomiędzy kobietami i mężczyznami, to drugie to zwykła racjonalizacja.
Kobiety czy mężczyzn każdy spotyka takich, w jakim towarzystwie się obraca i w jakich miejscach bywa.
Mój mąż, kiedy go poznałam, nie był bogaty, nie był też w "klasyczny" sposób przystojny, zaimponował mi inteligencją i charakterem, i od razu zaczął mi się podobać.
Samochodu nie mamy do tej pory, czyli ponad 15 lat później, bo nie potrzebujemy.
I co teraz? smile

236

Czarna Kotka napisał/a:

No i widzisz, jak ładnie wyszło że chodzi o rewanż i karę za odrzucenie, a nie o żadne naturalne różnice pomiędzy kobietami i mężczyznami, to drugie to zwykła racjonalizacja.
Kobiety czy mężczyzn każdy spotyka takich, w jakim towarzystwie się obraca i w jakich miejscach bywa.
Mój mąż, kiedy go poznałam, nie był bogaty, nie był też w "klasyczny" sposób przystojny, zaimponował mi inteligencją i charakterem, i od razu zaczął mi się podobać.
Samochodu nie mamy do tej pory, czyli ponad 15 lat później, bo nie potrzebujemy.
I co teraz? smile

Tu nie chodzi tylko o bogactwo. Jak ktoś dobrze zarabia, jest w stanie się utrzymać sam to wiadomo że nie będzie mu aż tak zależeć na pieniądzach. O tym o czym pisze Ozzy to po prostu sprawiedliwość, która widać jeszcze w jakiejś formie istnieje na tym świecie. Po drugie jak dobrze zauważył jest tu pewna hipokryzja w tym wszystkim, o ile o prawiczkach nie raz bardzo negatywnie się wypowiadano (chociażby jeden z ostatnich postów CatLady) to jeżeli ktoś pisze zdanie na temat samotnych matek to już przekracza jakąś granice. Ja rozumiem że brak doświadczenia dla wielu kobiet jest ogromnym problemem, ale musicie też zrozumieć że dla wielu mężczyzn samotna matka nie jest dobrym materiałem na partnerkę.  Zawsze tak było, wspominałem o kuzynie, jego matka do dzisiaj nie może się z tym pogodzić kogo wziął. Od dawna utrzymują dosyć chłodne relacje przez to. Nie znaczy to że samotne matki pozostać same do końca życia, zawsze się znajdzie taki kuzyn czy inny gościu któremu to nie będzie przeszkadzało (najlepiej jak by też miał własne dzieci z poprzedniego związku, albo był bezpłodny, wtedy to było by bardzo dobre rozwiązanie).

237

W tej kwestii uważam że:

1. Skoro kobieta w wieku 20-26 lat ma prawo nie chcieć/olać swojego rówieśnika, to też ów facet jednocześnie ma prawo nie chcieć/olać tą samą kobietę wtedy, gdy wiekowo się zbliżają do 40tki bądź 50tki.

2. Skoro kobieta bez dziecka ma prawo nie chcieć faceta, to ten facet ma też prawo nie zechcieć tej kobiety np. 2 lata później gdy ta zostanie samotną matką. Przede wszystkim dotycz to facetów bezdzietnych.

3. Skoro kobiety mają prawo olewać/odrzucać facetów będących prawiczkami bez doświadczeń z kobietami to tacy faceci mają prawo prędzej czy później zacząć chodzić do prostytutek.

Zresztą ja bym nie byłbym już w stanie zaufać starszej kobiecie bądź kobiecie z dzieckiem co do tego jej rzekomej miłości do mnie bądź tego, że jej się podobam.

238

Czarna Kotka napisał/a:

I co teraz? smile

Widocznie nie możesz sobie pozwolić na więcej z racji przeciętnej atrakcyjności.

Już nie zgrywaj dobrej samarytanki, która lofcia za dobre serduszko, bo w to to wierzą faceci do max 18 roku życia.
Zawsze staracie się ugrać jak najwięcej, kwestia ewolucyjna, chcecie zapewnić dobre życie sobie i potomstwu.

239

Czarna Kotka napisał/a:

A że tak spytam raz jeszcze - jeśli nawet, to co z tego? Co za różnica czy kieruje mną imperatyw biologiczny, mój własny wredny charakter czy Reptilianie? Takich facetów jak ja jest coraz więcej, bez względu na to co nimi kieruje skutki będą dla wielu kobiet takie same; po kilku latach balowania gdy zaczną się rozglądać za jakimś jeleniem który da się namówić na poważny związek i dzieci nie będzie już w ogóle chętnych. Mam obecnie 30 lat, widzę co się dzieje z moimi rówieśniczkami które ostatnie 10-15 lat  imprezowały jakby cały świat był Tytanic'iem tongue

@itguy Popieram, widocznie nikt o oczko czy dwa wyżej nie był już zainteresowany tongue

240 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2017-05-02 11:27:10)

itguy napisał/a:
Czarna Kotka napisał/a:

I co teraz? smile

Widocznie nie możesz sobie pozwolić na więcej z racji przeciętnej atrakcyjności.

Już nie zgrywaj dobrej samarytanki, która lofcia za dobre serduszko, bo w to to wierzą faceci do max 18 roku życia.
Zawsze staracie się ugrać jak najwięcej, kwestia ewolucyjna, chcecie zapewnić dobre życie sobie i potomstwu.

Coś tam ci dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele.
Dobry "strzał" z kwestiami ewolucyjnymi potraktowałeś strasznie wybiórczo. Kolejny raz na tym forum polecam "Ewolucję pożądania" Bussa, znanego profesora specjalizującego się w psychologii ewolucyjnej.
Wiadomo, że pula mężczyzn, którzy mają zasoby pozwalające im na zaopiekowanie się kobietą w ciąży i w pierwszych latach życia dziecka, kiedy wymaga ono jeszcze dużych nakładów uwagi jest ograniczona. No i przeważnie są to starsi faceci, a kobiety pragną zdrowych dzieci z mężczyznami, których plemniki są dobrej jakości, zatem wybierają na partnerów takich mężczyzn, którzy zapewniają dobre jakościowo plemniki oraz nie mających JESZCZE kasy, pozycji społecznej i prestiżu. Stawiają więc na młodych, którzy dobrze rokują, czyli inteligentnych.

Czasami inteligentni mężczyźni są oni bardziej "inteligentni" niż się kobietom wydaje, co oznacza, że znając oczekiwania kobiet, mężczyźni mogą tylko udawać zaangażowanie. Tak samo kobiety mogą udawać bardziej cnotliwe niż były czy są w rzeczywistości.

241 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-05-03 01:10:14)

Co Wy z ta noca,ze niby jest brzydka ?

Noc jest piekna tajemnicza,jakby inny swiat nastaje  smile

Wiesz, masz rację. Odszczekuję. Niech sobie każdy sam wstawi co tam dla niego jest brzydkie.

Ozzy Da Frog napisał/a:

Ok, rozumiem że nie przekonuje Cię moja argumentacja. Ale wracając do głównego wątku - dziewczyny/kobiety które są jak to się obecnie określa "wyzwolone" big_smile są kompletnie nieatrakcyjne jako potencjalne kandydatki do poważnego związku/małżeństwa.

Skoro "wyzwolone" są niedobre, to "zniewolone" są dobre smile

itguy napisał/a:

Jaka jest różnica pomiędzy taka kobietą, a facetem który miał 65475 kobiet w łóżku, bo to tylko 45,3124 partnerów rocznie, a jemu się należało wyszaleć big_smile ?
Oprócz tego, że kobieta ma sie szanować a facet nie musi?

Snake napisał/a:

A tak jeszcze a propos prostytutek, to już dawno ukuto powiedzenie, że prostytucja to zawód, a ku.....o, to charakter.

To dość ryzykowne podsumowanie biorąc pod uwagę realia.
Znaczy kto najczęściej potrzebuje seksu na tyle, żeby za niego płacić.

Revenn napisał/a:

Wygląda na to że twój facet to skończony kretyn albo nie powiedziałaś mu prawdy. Oby jak najszybciej przejrzał na oczy, szkoda gościa. Albo po prostu kręci go to, są mężczyźni którzy lubią tzn cuckold, takie zboczenie. Może nawet liczy na to.

Oby jak najszybciej przejrzał na czy, że jego partnerka ma większe niż on doświadczenie seksualne. Niech mu to zacznie przeszkadzać tak jak Tobie. W końcu Twoja ocena liczy się bardziej niż jego smile

X77 napisał/a:

W tej kwestii uważam że:

1. Skoro kobieta w wieku 20-26 lat ma prawo nie chcieć/olać swojego rówieśnika, to też ów facet jednocześnie ma prawo nie chcieć/olać tą samą kobietę wtedy, gdy wiekowo się zbliżają do 40tki bądź 50tki.

2. Skoro kobieta bez dziecka ma prawo nie chcieć faceta, to ten facet ma też prawo nie zechcieć tej kobiety np. 2 lata później gdy ta zostanie samotną matką. Przede wszystkim dotycz to facetów bezdzietnych.

3. Skoro kobiety mają prawo olewać/odrzucać facetów będących prawiczkami bez doświadczeń z kobietami to tacy faceci mają prawo prędzej czy później zacząć chodzić do prostytutek.

Zresztą ja bym nie byłbym już w stanie zaufać starszej kobiecie bądź kobiecie z dzieckiem co do tego jej rzekomej miłości do mnie bądź tego, że jej się podobam.

Matko, jaka logika. A kobieta-pasztet ma prawo nie zechcieć wszystkich tych, którzy ją olewali jak była brzydkim  kaczatkiem, w momencie kiedy zamieniła się w łabędzia.
Jeśli chodzi o zawiązywanie romantycznych relacji, to każdy ma "prawo" nie zechciec każdego innego w dowolnej chwili z dowolnych przyczyn.
Kwestia czy robisz to dlatego, że ktoś ci się nie podoba, czy dlatego, że musisz się zemścić na przeciwnej płci za wcześniejszy brak powodzenia. Wciąż "masz prawo", nikt nie zabrania, ale laurkę wystawiasz wyłącznie sobie.

itguy napisał/a:

No pewnie tak smile Jedyne wytłumaczenie.
Nie chodziło jego "dobre serduszko". Chodziło o jego inteligencję, charyzmę i to że miał poukładane w głowie. Zobaczyłam to i zobaczyłam partnera na całe życie. Potencjalnie, bo jeszcze nie znałam go na wskroś przecież. Ale się sprawdził. Co więcej, te cechy psychiczne od razu spowodowały, że z faceta" ok, fajny" pod względem wyglądu na początku, stał się "obłędny".
Szczerze - nie wiem czy by to zadziałało, gdyby mnie czymś odrzucał. Na przykład szpanowaniem czymkolwiek.

242

Czarna Kotka napisał/a:
X77 napisał/a:

W tej kwestii uważam że:

Matko, jaka logika. A kobieta-pasztet ma prawo nie zechcieć wszystkich tych, którzy ją olewali jak była brzydkim  kaczatkiem, w momencie kiedy zamieniła się w łabędzia.
Jeśli chodzi o zawiązywanie romantycznych relacji, to każdy ma "prawo" nie zechciec każdego innego w dowolnej chwili z dowolnych przyczyn.
Kwestia czy robisz to dlatego, że ktoś ci się nie podoba, czy dlatego, że musisz się zemścić na przeciwnej płci za wcześniejszy brak powodzenia. Wciąż "masz prawo", nikt nie zabrania, ale laurkę wystawiasz wyłącznie sobie.

Logika jest bardzo dobra i w pewnym sensie bardzo sprawiedliwa. I tu nawet nie chodzi tylko o odegranie się na kimś, ale też i o uchronienie się od ew. związku z "rozsądku" który byłby kopalnią żalów, zazdrości, frustracji, poczucia bycia gorszym itp. Chyba nikt nie chce być z kimś wiedząc lub podejrzewając że ta osoba jest z nami z innych powodów niż miłość bądź to że jej się podobamy, że jest z nami bo już nit inny, "lepszy" od nas jej (już) nie chce. I o ile w przypadku osób które zawsze miały powodzenie tego raczej nie widać(albo taka sytuacja może nie istnieć) to w przypadku dla osoby nie mającej powodzenia widać to całkiem wyraźnie. Nikt też nie chce być też wykorzystywany.
Poza tym jestem pewien, że każdy normalny facet chce swoją partnerką/żoną przeżyć te "szalone" lata młodości, móc wspólnie cieszyć się sobą itp. a nie czekać w przymusowym celibacie do schyłku młodości, a swoją żonę móc jedynie podziwiać ze zdjęć z przeszłości.

I owszem, masz rację co do "kobiety-paszteta". Ma do tego prawo.

243

X77 napisał/a:

Poza tym jestem pewien, że każdy normalny facet chce swoją partnerką/żoną przeżyć te "szalone" lata młodości, móc wspólnie cieszyć się sobą itp. a nie czekać w przymusowym celibacie do schyłku młodości, a swoją żonę móc jedynie podziwiać ze zdjęć z przeszłości.

Karwia, dokładnie tak jest big_smile To jest ten deal - jak chcesz mieć kiedyś stabilizację i faceta i dzieci u boku to jemu się twoje najlepsze lata należą jak psu buda.  Dziwnym trafem obecnie uważa się powszechnie w pewnych kręgach że kobita musi się najpierw wyszaleć i "dojrzeć" wink Cholera - kto normalny wziąłby sobie przechodzone, zdezelowane Porsche za cenę nowego z salonu. A to 'wyzwolone' kobiety właśnie próbują nam wciskać - gablotę którą się inni 'lepsi' goście rozbijali jak chcieli za frajer, ale dealer musi skasować jak za funkiel-nówkę żeby mu się w księgach zgadzało. Sorry, nie piszę się na to tongue

244

OK, proszę o racjonalne uzasadnienie dlaczego  jednej płci się to należy jak psu buda, a drugiej nie.

245 Ostatnio edytowany przez AntyZwykłyFacet (2017-05-02 15:05:13)

Rany jacy wy jesteście żałośni. Kobiety ich olewały a oni teraz tacy wykształceni, bogaci i pewnie jeszcze wyprzystojnieli.
O tak teraz te wszystkie kobiety na kasie tak żałują, że odrzuciły kiedyś takie rarytasy. Z Żabci wylała się cała frustracja, o której tu jeż kiedyś pisałem.

Swoją drogą ciekawe dziewczyny spotykaliście, które was tak poniżały i wyśmiewały. Oj biedni wy.  Ja np mam zupełnie inne obserwacje. Dziewczyny w
większości przypadków starały się nie urazić kulturalnych chłopaków, którzy po prostu im się nie podobali.

Pogódźcie się z tym, że nigdzie nie zostało zapisane, że każdy będzie miał powodzenie, piękną dziewczynę czy żonę. No sorry. Ja np. chciałbym polubić
i zarazem być dobry z matematyki czy informatyki i skończyć techniczny kierunek. No ale cóż. To nie koncert życzeń. Trzeba było trochę zadbać o siebie
i startować do dziewczyn/kobiet ze swojej ligi. Niektórzy to zrozumieli a inni stali się mizoginami i frustratami a później zgnuśniałymi starcami

246 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-05-02 15:18:57)

Czarna Kotka napisał/a:

OK, proszę o racjonalne uzasadnienie dlaczego  jednej płci się to należy jak psu buda, a drugiej nie.

Jeżeli chce to kobiecie się też to należy. Niestety większość starszych kobiet nie chce prawiczka ani gościa który miał jedną partnerke seksualną. Szukają kogoś bardzo pewnego siebie, dobrze zarabiającego. A tutaj trudno o cnotliwego mężczyzne bo wiadomo jak jest. Więc to jest wybór kobiety kogo wybiera, i jak ma jakieś zasady to jak najbardziej ma prawo oczekiwać tego co sama jest w stanie dać. Jest takie dosyć szowinistyczne powiedzenie, więc z góry przepraszam jak kogoś to urazi. "Suka nie da, pies nie weźmie", to w głównej mierze od kobiety zależy z kim się zwiąże, a że wybierają akurat takich facetów i później płaczą... Coś za coś. Nie ma idealnych kandydatów na partnerów, albo bardziej w jedną albo w drugą strone. Jeżeli szuka danego typu mężczyzny to niech szuka całe życie, a nie zmienia "target" bo akurat w danej chwili jest tak wygodnie.

247

Rany jacy wy jesteście żałośni. Kobiety ich olewały a oni teraz tacy wykształceni, bogaci i pewnie jeszcze wyprzystojnieli.
O tak teraz te wszystkie kobiety na kasie tak żałują, że odrzuciły kiedyś takie rarytasy. Z Żabci wylała się cała frustracja, o której tu jeż kiedyś pisałem.

Żebyś wiedział że tak big_smile A czy żałują nie wiem i nic mnie to nie obchodzi, zwyczajnie cieszę się że też dostały od życia po dupie i wiedzie im się w dodatku gorzej niż mi smile

Pogódźcie się z tym, że nigdzie nie zostało zapisane, że każdy będzie miał powodzenie, piękną dziewczynę czy żonę.

Zgoda, jak tylko przestanę zewsząd słyszeć że coś jest ze mną nie tak bo wolę żyć po swojemu niż znaleźć se żonę 30+ czy singiel mamę i jestem z tej okazji jakimś zdziecinniałym dziwakiem od razu się pogodzę big_smile Zresztą takiego żałosnego chama jak ja pewnie i żadna 50+ by nie chciała tongue

248

Ja nie wiem, gdzie wy znajdujecie te "większość kobiet" i te "większość mężczyzn" bo jak okiem sięgam i znam, to nikt z moich znajomych nie pasuje do tych waszych mądrości o tych wyborach, że pieniądze, że sprawne plemniki, że przemiana w łabędzia, że oczekują nie wiadomo czego. Jakieś mity rozpowiadacie, bo skrzywdziły was jednostki, a teraz następuje ekstrapolacja na całą płeć. Do niczego to nie prowadzi, żadnych z tego wniosków nie da się wyciągnąć, a tylko budujecie mury.

249

Swoją drogą ciekawe dziewczyny spotykaliście, które was tak poniżały i wyśmiewały. Oj biedni wy.  Ja np mam zupełnie inne obserwacje. Dziewczyny w
większości przypadków starały się nie urazić kulturalnych chłopaków, którzy po prostu im się nie podobali.

Pogódźcie się z tym, że nigdzie nie zostało zapisane, że każdy będzie miał powodzenie, piękną dziewczynę czy żonę. No sorry. Ja np. chciałbym polubić
i zarazem być dobry z matematyki czy informatyki i skończyć techniczny kierunek. No ale cóż. To nie koncert życzeń. Trzeba było trochę zadbać o siebie
i startować do dziewczyn/kobiet ze swojej ligi. Niektórzy to zrozumieli a inni stali się mizoginami i frustratami a później zgnuśniałymi starcami

Nie wiem czy piszesz takie rzeczy, bo twoja kobita to czyta, czy jesteś kobietą podszywającą się za faceta, czy może niereformowalnym, zaślepionym białym rycerzem, który całe życie spędza z jedną kobietą.

Ja np mam zupełnie inne obserwacje. Dziewczyny w

No, w sumie ja nie widziałem na żywo morderstwa, za to widziałem jak codziennie ludzie sobie podają rękę.
Zatem morderstwo to mit, wytworzony przez frustratów.

Czarna Kotka napisał/a:

obu płciom się należy, pod warunkiem, że sami prowadzili takie życie, inaczej to hipokryzja.
A u pań to wręcz kipi.

250

Czarna Kotka napisał/a:

A kto mówi że tylko mężczyznom się należy ? tongue Piszemy tu cały czas o sytuacji w której babka która latami szaleje w czasie gdy facet się kształci czy dorabia nagle pojawia się w jego życiu i oczekuje że ten ją weźmie pod skrzydła. Przyznasz że jest to patologia ? tongue

251

Wypowiadającym się w tym wątku panom (ze szczególnym uwzględnieniem dwóch konkretnych) pragnę przypomnieć, że nie znajdujemy się na męskim forum, na którym mile widziane jest wylewanie wiadrami swojej frustracji i głoszenie mizoginistycznych poglądów. Warunkiem pobytu na naszym forum jest akceptacja NASZEGO regulaminu (nie tego, który panowie tworzą sobie w głowie lub przenoszą tutaj z innych for) oraz zasad, które zostały wyjaśnione w wątku: http://www.netkobiety.pl/t53012.html .

NIE życzymy sobie i NIE będziemy tolerować postów o: "napoczętych samicach", "szukaniu najczystszych partnerek", "kobietach, które kończą się po 30-stce", "biednych prawiczkach, którym żadna nie chce zaoferować dziury między nogami", "karynach-imprezowiczkach", "korpo-sukach" itp. Swoje problemy proszę rozwiązywać na kozetce u specjalisty lub na innym forum.

Powyższą notkę proszę potraktować jako oficjalne ostrzeżenie, ponieważ więcej ich nie będzie, a dalsze wprowadzanie na forum złej atmosfery oraz nieakceptowanie naszego regulaminu zakończy się banem. W przypadku, gdy czytanie ze zrozumieniem okaże się sztuką niezwykle trudną i poczują panowie chęć polemizowania z naszymi zasadami - zapraszam na priv.

252

itguy weź ty nie dedukuj bo marnie Ci to idzie. Sądząc po nicku większość życia spędziłeś/spędzasz przy komputerze więc socjolog czy psycholog z ciebie marny.
Więcej czasu z ludźmi a mniej z maszynami i będzie lepiej. Już to pisałem, że nie jestem kobietą ale rozumiem, że obracasz się w branżowym towarzystwie.
Może tam mizoginistyczne poglądy to norma. 

I ten tekst o spędzeniu życia z jedną kobietą jakby było w tym coś złego. Typowy kompleks niedopieszczonego faceta. Zrozum, nie każdy ma takie chore doświadczenia jak wy(czyt. brak doświadczenia). Swoją pierwszą dziewczynę miałem w szkole podstawowej. Później w gimnazjum i w liceum.(tu już w grę wchodził seks). I dalej okres policealny aż do teraz. W przeciwieństwie do was trochę kobiet poznałem i większość lubię. Jak są takie be to co wy tu robicie?
Szukacie pocieszenia  czy raczej walicie jak w worek treningowy aż do zbanowania?

253

_v_ napisał/a:

to po raz trzeci powtorze, ze argumenty ewolucyjne nie maja tu nic do rzeczy
to sa tylko nasze ograniczenia
o ile sie nie myle kaplanki jakiejs bogini w starozytnosci,ktore uprawiany tzw. prostytucje świątynna,po okresie sluzby byly bardzo pozadanym materialem na zone

wiec po raz kolejny powtorze: takie rzeczy zakela tylko od NAS

Jung mówi coś innego

Trzecia struktura ludzkiej osobowości to nieświadomość zbiorowa oraz archetypy. Jest ona strukturalną konsekwencją ewolucji człowieka, która powstała w skutek wszystkich doświadczeń poprzednich pokoleń. Zbiorowa nieświadomość ma wpływ na kształt ludzkiego doświadczenia, ale nie jest to wpływ całkowity. Tą strukturę osobowości budują również archetypy. Są to struktury nacechowane dużą emocjonalnością, które zawierają uniwersalne struktury pojęciowe. Swoje źródło mają one w zakorzenionych w ludzkiej psychice doświadczeniach poprzednich pokoleń.

254

Ja tylko słowo do Pana Żabki i podobnie myślących Panów- To tylko Twoja sprawa, że startowałeś do kobiet które Ciebie wyśmiewały. Może niejednej fajnej w tym samym czasie nie zauważyłeś. Miałbyś teraz nie tylko miłą fryzjerkę, ale może  fajną żonę i dzieci. I powiem Ci, że kobiety tu mogą Ci dać takie riposty, że nie będziesz mógł spać. ale nie robią tego, bo to dobre netkobietki są. Doceń i kumkaj gdzie indziej..

255

Ela210 napisał/a:

Ja tylko słowo do Pana Żabki i podobnie myślących Panów- To tylko Twoja sprawa, że startowałeś do kobiet które Ciebie wyśmiewały. Może niejednej fajnej w tym samym czasie nie zauważyłeś. Miałbyś teraz nie tylko miłą fryzjerkę, ale może  fajną żonę i dzieci. I powiem Ci, że kobiety tu mogą Ci dać takie riposty, że nie będziesz mógł spać. ale nie robią tego, bo to dobre netkobietki są. Doceń i kumkaj gdzie indziej..

A to trzeba do kobiety startować, żeby się z ciebie nabijała?
Czyli powiesz mi, że ludzie nie obgadują ludzi, którzy im nic w życiu złego nie zrobili? Serio?
Mieszkasz w jakimś rezerwacie?

Z tymi ripostami nie przesadzaj, bo wszytkie macie jeden schemat jak chcecie poniżyć samca.
Jak indyki gulgulgul.

256 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-05-02 23:20:41)

itguy napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Czyli powiesz mi, że ludzie nie obgadują ludzi, którzy im nic w życiu złego nie zrobili? Serio?

Z tymi ripostami nie przesadzaj, bo wszytkie macie jeden schemat jak chcecie poniżyć samca.
Jak indyki gulgulgul.

"Jasne że w wielu facetach jest jakaś tam żółć bo zostali źle potraktowani czy w ogóle całe życie byli źle traktowani przez dziewczyny które się z nich śmiały" - to cytat z żabki. Tych które się śmiały a nie były atrakcyjne dla nich nawet pewnie nie pamiętają. Koledzy nieraz dokuczali bardziej a nie chowa się urazy w sercu..
Postępowanie niektórych młodych facetów coś na wzór ćmy lecącej do lampy...

257 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-05-02 23:23:35)

itguy napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Jak indyki gulgulgul.

Dobra Panowie, rozumiem was ale według mnie nie potrzebnie używacie pewnych obraźliwych słów. Poza tym to kobiece forum więc jesteście z góry na straconej pozycji. Druga sprawa widzieliście gdzieś ostatnio autorke? Rzuciła temat, podkręciła ludzi i się zmyła. Większość osób potępiła jej stwreotypowe myślenie jak i inne poglądy. Myśle że na tym powinna się zakończyć dyskusja.

Aha, a pan biało rycerz nie jaki AntyZwykłyFacet nie pierwszy raz bardzo mocno obraża niektóre osoby, jakoś nikt uwagi mu nie zwracał. A charakteryzuje się wysokim poziomem chamstwa, buractwa i żółci.

258

Pięć dowodów na hipokryzję i zakłamanie kobiet (a feministek w szczególności).
1. Twierdzą, że liczy się przede wszystkim wnętrze człowieka, pewnie z tego powodu siedzą u kosmetyczki i wydają fortunę na ciuchy operacje plastyczne itd...

2. Brzydzą się mężczyznami brutalnymi, którzy traktują kobiety przedmiotowo, tylko jakimś cudem właśnie takich wybierają, a przynajmniej z takimi najchętniej chodzą do łóżka.

3. Płaczą nad przemocą ekonomiczną, ale odpowiedni facet (dla niej) ma mieć kasę, albo chociaż perspektywy na kasę, o sobie nic nie mówią, dopiero gdy łobuz stosując zasadę płacę i wymagam wymienia na nowszy model.

4. Płaczą, że są dyskryminowane w pracy, ale kobiety awansujące przez łóżko są w odróżnieniu od pogardzanych prostytutek "zaradne życiowo". Taki podwójny standard.

5. Faceci w skrajnym wypadku dają sobie po ryjach, kobiety wykańczają się długo i zawzięcie, są przy tym bezwzględne i mściwe dla własnej chorej potrzeby a nie dla osiągnięcia konkretnego celu. Koleżanka koleżance zrobi świństwo nie do wyobrażenia w świecie mężczyzn, żeby np. odbić faceta.

No i większość porąbanych facetów bo jest ich nie mało, to efekt pracy wychowawczej ich matek, które z nienawiści odsuwają ojców, którzy je krzywdzą, a synów wychowują na jeszcze gorsze kanalie niż pierwowzór.

259

Paweld1974 napisał/a:

Pięć dowodów na hipokryzję i zakłamanie kobiet (a feministek w szczególności).
1. Twierdzą, że liczy się przede wszystkim wnętrze człowieka, pewnie z tego powodu siedzą u kosmetyczki i wydają fortunę na ciuchy operacje plastyczne itd...

2. Brzydzą się mężczyznami brutalnymi, którzy traktują kobiety przedmiotowo, tylko jakimś cudem właśnie takich wybierają, a przynajmniej z takimi najchętniej chodzą do łóżka.

3. Płaczą nad przemocą ekonomiczną, ale odpowiedni facet (dla niej) ma mieć kasę, albo chociaż perspektywy na kasę, o sobie nic nie mówią, dopiero gdy łobuz stosując zasadę płacę i wymagam wymienia na nowszy model.

4. Płaczą, że są dyskryminowane w pracy, ale kobiety awansujące przez łóżko są w odróżnieniu od pogardzanych prostytutek "zaradne życiowo". Taki podwójny standard.

5. Faceci w skrajnym wypadku dają sobie po ryjach, kobiety wykańczają się długo i zawzięcie, są przy tym bezwzględne i mściwe dla własnej chorej potrzeby a nie dla osiągnięcia konkretnego celu. Koleżanka koleżance zrobi świństwo nie do wyobrażenia w świecie mężczyzn, żeby np. odbić faceta.

No i większość porąbanych facetów bo jest ich nie mało, to efekt pracy wychowawczej ich matek, które z nienawiści odsuwają ojców, którzy je krzywdzą, a synów wychowują na jeszcze gorsze kanalie niż pierwowzór.

No teraz to "zabłysłeś", jak prawdziwy "miszczu" big_smile

260

kasia1993000 napisał/a:

1. W typowo meskim gronie panuje nie oficjalne przekonanie ze im wiecej mezczyzna ma podbojow seksualnych na koncie - tym mowiac w skrocie jest lepszy od innych. Podnosi to jego ego i wiadomo, koledzy go bardziej szanuja.

Jak ktoś miał wiele dziewczyn w łóżku, to znaczy że jest wartościowym "facetem". Jego rola w stadzie rośnie. To oczywiste, bo te dziewczyny go chciały, a nie tych innych. U dziewczyn jest symetrycznie -- jak jakąś pożąda wielu chłopców, to jej wartość w stadzie rośnie.

Z kolei na kobiety rozwiazle mezczyzni mowia delikatnie mowiac ze sa ,,puszczalskie'' (nie chce gorszych sformuowan uzywac ). A z kolei jak mezczyzna jest rozwiazly to mu gratuluja. No ale wiadomo - facet moze.

To zależy od dziewczyny. Jedna ma wiele seksu, bo uważa, że to jest dla niej dobre, a inna ma wiele seksu, aby sobie udowodnić, że ktokolwiek ją chce. Na szczęście dziewczyny mogą mieć w obecnych czasach dużo seksu.

2. Mezczyzni w swoim meskim gronie jawnie gardza ,,puszczalskimi kobietami''. Nie wyrazaja sie o nich dobrze - wiadomo.

"Dziewczyna, która daje dupy jest fajna; jak nie daje to nie jest fajna"... to cytat.
Świat się zmienia. Jak ktoś gardzi dziewczyną która miała dużo seksu, to znaczy że ma niskie poczucie własnej wartości.
Dziewczyny maja więcej seksu niż się przeciętnemu chłopakowi wydaje, bo on nie ma seksu. 

Co jednak w ogole im nie przeszkadza aby takie panie zaprosic na zakrapiana impreze czy meski wieczor. Wtedy to potrafia byc do nich bardzo przychylni. Sa mili, stawiaja alkohole. I chetniej je zapraszaja niz normalne kolezanki ( z normalnymi kolezankami zreszta wiekszosc nie chce sie przyjaznic ) bo przynajmniej z latwych pan jest ,,pozytek''.
By potem je obgadac ,, to jest zwykla ..... ''. Ale ze z ta ,,zwykla .....'' imprezowal i wyladowal celowo w lozku - wiec znizyl sie do jej poziomu- oczywiscie juz nie widzi.

Tak, to wstrętna hipokryzja. Wynika z nisikiego poziomu "faceta" -- jeśli jego kobietę ktoś wcześniej miał w łóżku, to jego wartość automatycznie spada. Robaczek nie dopuszcza myśli, że jego dziewczyna może chciała się z tamtym wtedy przespać...

3. Mezczyzni uwazaja ze facet moze wszystko upic sie ,przeklinac ,wdac sie w bojke itp itd.

Takie dno, a Ty uznajesz, że to dozwolone, bo mężczyźni (?) tak uważają. Twój problem  polega na   tym, że przejmujesz się takimi goścmi.

Mlodemu mezczyznie wolno wrocic do domu o swicie wstawionemu. I nikt nic nie powie. Jednak jak to mowia - kobiecie wiele rzeczy nie wypada. A sami robia to namietnie.

No bo tak mamusie dziewczynom wmawiają. Może Ty swojej córki nei będziesz tak dołować.

Posty [ 196 do 260 z 260 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 5 powodow dla ktorych wiekszosc mezczyzn zawsze bedzie hipokrytami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024