Olciapolcia napisał/a:josz napisał/a:Olciapolcia napisał/a: Kochalismy się rzadko i stało się - zdradziłam męża. Mąż chce żebym wyprzedziła się z domu i chce złożyć papiery rozwodowe, nawet obrączkę zdjął. Nie widzieliśmy się od tamtego momentu. Nie wiem co robić.
Chcieliśmy mieć dziecko, a przecież teraz jest najwyższy czas, ma już 31 lat młodszy nie będzie i nie chce być dziadkiem- ojcem.
Raczej straciłaś okazję na posiadanie dziecka z mężem (jeszcze aktualnym), jakbyś nie widziała związku ze swoją zdradą, a jego reakcją.
Tylko jeśli on się ze mną rozstanie to zacznie życie od zera. Do tego nie jasna ,,poleci" na garnitur szyty na miarę i nowego mercedesa.
Do tego wszystkiego może znaleźć kobietę za 4-5 lat to juz trochę za późno na pierwsze dziecko.
Slucham? Nie osmieszaj sie kobieto! Dziecko sb moze pyknac nawet w wieku lat 50ciu, a Tobie no przez twoja zdrade to juz nic do tego.
Osobiscie nie lubie takich sytuacji bo wina moja droga lezy po twojej stronie... Ja rozumiem, ze jest czasami ciezko ale moglas poprosic meza zeby z toba porozmawial!!!
TO TAKIE TRUDNE? Jest w stanie ogladac serial, a nie jest w stanie przeprowadzic rozmowy?
Ojciec wylew, matka dostaje ataku goraczki pewnie na kazdym kroku (nie dziwie jej sie), a Ty sb tak poszlas w tango?
,, On nawet obiadu ze mną nie zjadl, bo jak byla pora obiadowa i wszyscy jedli obiad to moj maz pakował się w auto i jechał na obrzeża miasta do ojca. Też nie rozumem po co skoro ma najlepszą opiekę."
Jak to po co? BY PRZEKONAC SIE NA WLASNE OCZY CZY JESZCZE ZYJE? przynajmniej tak to odbieram. Moglas dogadac sie z mezem i z nim tam pojechac. Mielibyscie czas w aucie na rozmowe.
I wracamy do kwestii dziecka. Tobie to chyba obsesyjnie zalezy na tym zeby ON zrobil TOBIE dziecko zanim skonczy ile 35lat? Tak to odbieram jak widze to co piszesz.
Prawda pracowal za duzo, a wybralas sie tam chociaz raz by zobaczyc co tak wlasciwie go trzyma tak dlugo w tej firmie? Stanowisko prezesa spadlo na niecho jak grzmot z jasnego nieba, wiec nie dziwie sie, ze nie chce zawiesc ojca jesli ten da rade wrocic do firmy.