Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 47 48 49 50 51 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,121 do 3,185 z 9,305 ]

3,121

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:

No to teraz problemy straszne, dylematy poważne... sad Wychodziłem z roboty właśnie i tam są windy A,B,C,D,E,F... naciskasz nie tyle przycisk przywołania windy co na klawiaturze wybierasz nr piętra i wyświetlacz ci odpyskuje która winda przyjedzie... Czekam na windę i na 6 piętrze jest nas dwóch w windzie E, 5 piętro, dochodą 2 osoby, 4 piętro, kolejne 2, 3 piętro jakieś 3 nowe gościa w tym jeden gościu starszy ode mnie ze złotym kolczykiem ale mizerak taki jaki... I poziom 0 i wychodzimy - 2 windy się zgrały... po co to piszę? bo się poczułem jak w fabryce sad tam są takie bramki ale nie metalowe tylko plexi i trzeba kartę przyłożyć do czytnika aby wejść / wyjść.... Fabryka tongue Poczekałem, nie pchałem się w kolejce... Jednak tylko babka uratowała sytuację big_smile Po prostu ładna była tongue

pracujesz w moim budynku? wink

3,122

SonyXperia napisał/a:

Nie zmieniaj tematu Korpoludku  tongue Co jeszcze sobie wkładasz do majtek żeby wygdawało się, że tam coś jest? big_smile tongue

Może kiełbasę, dlatego tyle jej potrzebuję. big_smile

3,123

SonyXperia napisał/a:

Smartfony sobie za majtki wkładasz? big_smile tongue Aaaa... to taki fetyszyk big_smile

Zaraz wkładasz... zaraz wkładasz... tongue Zaraz tam smartfony... tongue Tak, piszę Sony, stringi, 'za majtki' i grzecznego chłopaczka ze smartfonem udaję big_smile oczywiście, że chodziło mi o taką funkcję u Ciebie - przydatna rzecz, też dla kobiet - wibracje tongue

3,124

SonyXperia napisał/a:

Nie zmieniaj tematu Korpoludku  tongue Co jeszcze sobie wkładasz do majtek żeby wygdawało się, że tam coś jest? big_smile tongue

Ręce tongue Chcesz też? tongue

3,125

_v_ napisał/a:
rh72 napisał/a:

No to teraz problemy straszne, dylematy poważne... sad Wychodziłem z roboty właśnie i tam są windy A,B,C,D,E,F... naciskasz nie tyle przycisk przywołania windy co na klawiaturze wybierasz nr piętra i wyświetlacz ci odpyskuje która winda przyjedzie... Czekam na windę i na 6 piętrze jest nas dwóch w windzie E, 5 piętro, dochodą 2 osoby, 4 piętro, kolejne 2, 3 piętro jakieś 3 nowe gościa w tym jeden gościu starszy ode mnie ze złotym kolczykiem ale mizerak taki jaki... I poziom 0 i wychodzimy - 2 windy się zgrały... po co to piszę? bo się poczułem jak w fabryce sad tam są takie bramki ale nie metalowe tylko plexi i trzeba kartę przyłożyć do czytnika aby wejść / wyjść.... Fabryka tongue Poczekałem, nie pchałem się w kolejce... Jednak tylko babka uratowała sytuację big_smile Po prostu ładna była tongue

W-wa, Jerozolimskie smile Aaaaaa..... to Ty ta ładna byłaś? big_smile Cholera! Było 'brać'! tongue

3,126 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 16:56:26)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ręce tongue

Czyli to wszystko jedna wielka mistyfikacja!!! W Twoich majtkach nie ma nic oprócz smartfona z wibracjami,po co Ci wibracje? big_smile , kiełbasy i rąk big_smile

Toż to nie fetyszyk, to fetysz przez duże F big_smile

3,127

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Może kiełbasę, dlatego tyle jej potrzebuję. big_smile

Wolf... big_smile Kiełbasę szanuję, nie to co niektórzy... Wiem jak jej używać big_smile No ale niektórzy to nic świętego nie mają, co? big_smile big_smile big_smile

3,128

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ręce tongue

Czyli to wszystko jedna wielka mistyfikacja!!! W Twoich majktach nie ma nic oprócz smartfona z wibracjami,po co Ci wibracje? big_smile , kiełbasy i rąk big_smile

Eeee tam... magiczne rączki... żebyś Ty wiedziała, co one zrobiły w tym życiu to byś o wibracjach tak spokojnie nie pisała tongue nie pisząc o kiełbasie tongue

3,129

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ręce tongue

Czyli to wszystko jedna wielka mistyfikacja!!! W Twoich majktach nie ma nic oprócz smartfona z wibracjami,po co Ci wibracje? big_smile , kiełbasy i rąk big_smile

Eeee tam... magiczne rączki... żebyś Ty wiedziała, co one zrobiły w tym życiu to byś o wibracjach tak spokojnie nie pisała tongue nie pisząc o kiełbasie tongue

A pisałeś, że nie jeździsz na ręcznej, tfu... ręcznym  lol tongue

3,130

rh72 napisał/a:
_v_ napisał/a:
rh72 napisał/a:

W-wa, Jerozolimskie smile Aaaaaa..... to Ty ta ładna byłaś? big_smile Cholera! Było 'brać'! tongue

aaaa, to jednak nie wink
ale ładna jestem big_smile

3,131

rh72 bierz _v_ to chyba jedyna, która sama Cię podrywa. big_smile

3,132

AloneWolf90 napisał/a:

hahahaaa
dobry flirt nie jest zly wink))

3,133

SonyXperia napisał/a:

A pisałeś, że nie jeździsz na ręcznej, tfu... ręcznym  lol tongue

Automat big_smile Pełny big_smile Cholerka, właśnie mi uświadomiłaś, że jeszcze ręcznego w auto nie sprawdzałem... Idę i sobię popróbuję big_smile big_smile big_smile

3,134 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-24 17:16:59)

_v_ napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

hahahaaa

Następna, od kobiet się nie mogę opędzić... big_smile Ta w windzie udawała, że mnie nie widzi - to dobrze, że nie Ty... Zgryza mniej big_smile big_smile big_smile Wolfik, a Ty siedzisz i nie tyle kciuki trzymasz co paluchy obgryzasz, co? big_smile big_smile big_smile

EDIT: ale seks lesbijski to był tylko wirtualnie 'obserwowany' czy się 'przydażyło'? tongue

3,135

rh72 napisał/a:
_v_ napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

hahahaaa

Następna, od kobiet się nie mogę opędzić... big_smile Ta w windzie udawała, że mnie nie widzi - to dobrze, że nie Ty... Zgryza mniej big_smile big_smile big_smile Wolfik, a Ty siedzisz i nie tyle kciuki trzymasz co paluchy obgryzasz, co? big_smile big_smile big_smile

EDIT: ale seks lesbijski to był tylko wirtualnie 'obserwowany' czy się 'przydażyło'? tongue

Ja wcale nie obgryzam  paluchów, ja sobie robię wilczy manicure. big_smile

3,136

rh72 - zapraszamy do naszego szpitala dziecięcego na przejażdżkę windami, sztuk 3 z czego działa tylko jedna a pięter jest 7 big_smile

Wolf - no i to Cię odróżnia od większości społeczeństwa. Wśród wielu pokutuje zeszłosystemowe "czy się stoi czy się leży". Kończąc temat poradników - owszem to wszystko to truizmy i ludzie o tym wiedzą, ale tego nie robią. Nagle przychodzi ktoś z zewnątrz i mówi Ci, to co niby wiesz i nagle w mózgu coś zaskakuje.
Wiesz, niestety ja odebrałam wychowanie pt "musisz być grzeczna, ładna i wszystkim się przypodobać"efektem tego było to, że często siedziałam cicho nawet jak coś mi się nie podobało, bałam się wyrazić swoje zdanie. W jednym populistycznych poradników przeczytałam "bądź sobą, miej swoje zdanie, jeśli komuś Twoje zdanie się nie podoba to jego problem" no to się zaczęłam wykłócać o takiego Kobusa big_smile "Grzeczna Hanka" teraz przekopywała by internet w poszukiwaniu ciekawostek motoryzacyjnych tylko po to, żeby Ci zaimponować. "Hanka taka jaka jest" powie, że na samochodach kompletnie się nie zna, o X6 przeczytała w kryminale, ale chętnie posłucha eksperta w tej dziedzinie czyli Wolfa wink poszerzanie horyzontów

3,137

AloneWolf90 napisał/a:

Ja wcale nie obgryzam  paluchów, ja sobie robię wilczy manicure. big_smile

Bardziej czuć wilczy apetyt big_smile wiemy na co, gołąbeczku tongue

3,138

Han_Na napisał/a:

.... ale chętnie posłucha eksperta w tej dziedzinie czyli Wolfa wink poszerzanie horyzontów

Hanka, jak masz już być niegrzeczna to pisz, że poprzytula big_smile albo co jeszcze tongue i pamiętaj, wszystkie poradniki piszą o niezłomności na pierwszej randce big_smile Kłamią tongue

3,139

rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

.... ale chętnie posłucha eksperta w tej dziedzinie czyli Wolfa wink poszerzanie horyzontów

Hanka, jak masz już być niegrzeczna to pisz, że poprzytula big_smile albo co jeszcze tongue i pamiętaj, wszystkie poradniki piszą o niezłomności na pierwszej randce big_smile Kłamią tongue

Moja zasada brzmi - zaciągnij w krzaki zanim się zorientuje co się dzieje big_smile

3,140

Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

Moja zasada brzmi - zaciągnij w krzaki zanim się zorientuje co się dzieje big_smile

Ja bym wolał na boisku... big_smile następna lwica tongue I coś widzę, ze niedługo z Wolfika kłaczki zostaną big_smile Cholerka, a kota nie chcecie? Wcale niewyleniały tongue

3,141

Aha, i nie ma tam tego - wracając sobie Republikę zapodałem i był ten 'Kombinat' big_smile Ale zaraz było coś fajowego big_smile big_smile big_smile superfajowego!!!

3,142

rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja bym wolał na boisku... big_smile następna lwica tongue I coś widzę, ze niedługo z Wolfika kłaczki zostaną big_smile Cholerka, a kota nie chcecie? Wcale niewyleniały tongue

Mam koleżankę która lubi kociaki big_smile

3,143 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 17:39:48)

Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

Ale to nie jest kociak tongue To jest biedny "pluszowy" misio big_smile tongue

3,144 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-24 17:39:41)

Han_Na napisał/a:

Miau? smile Ale jak za młoda to może nie mieć serca i doświadczenia dla kocura... big_smile I jeszcze wykastruje big_smile Kobieta, wiadomo... tongue

3,145 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-24 17:41:31)

SonyXperia napisał/a:

Ale to nie jest kociak tongue To jest biedny "pluszowy" misio big_smile tongue

Cicho! Dzisiaj kociak! big_smile Hobby cza mieć big_smile Dzisiaj 'na kociaka' biorą tongue

3,146

rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

Miau? smile Ale jak za młoda to może nie mieć serca i doświadczenia dla kocura... big_smile I jeszcze wykastruje big_smile Kobieta, wiadomo... tongue

Taaa... big_smile Kocura lol Cóż to za metamorfoza z misia na kocura tongue

3,147

SonyXperia napisał/a:

Sony? Ale wzięłabyś pluszaka do łóżka, co? big_smile Dobrze Ci się kojarzy a mi dobrze idzie big_smile lwiczko z rodziny kocurków big_smile

3,148

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sony? Ale wzięłabyś pluszaka do łóżka, co? big_smile Dobrze Ci się kojarzy a mi dobrze idzie big_smile lwiczko z rodziny kocurków big_smile

Zaraz się okaże, że Ty to 50 twarzy Graya (w skrócie myślowym ofkors tongue ) big_smile Misio, kocur, co jeszcze? big_smile

3,149

Ja kocurki tam lubię, w sumie psiaki wolę, ale z braku laku:)

3,150

Kocurki tak, ale nie farbowane lisy, ooops... misie tongue

3,151

Inżynior... nie szofior ale może być... big_smile i nie budowlaniec, więc Ci dalszy co prawda ale Ci szańców nie poprzestawia smile  Prosty chłop, tylko z piwem coś nie lubi się... big_smile

3,152

Ale właśnie budowlaniec inżynier jest najlepszy do seksu tongue

3,153

lody miętowe napisał/a:

Ja kocurki tam lubię, w sumie psiaki wolę, ale z braku laku:)

Ty..., laczki to ja na dyskotekę wkładam big_smile Ech, wkładałem... smile A kiedy to ja ostatni raz coś innego 'zakładałem' big_smile muszę poćwiczyć bo potem o kotach takie złe opinie tongue

3,154

SonyXperia napisał/a:

Kocurki tak, ale nie farbowane lisy, ooops... misie tongue

Farbowany? Nawet nie rudy... big_smile ale dobra, misio tongue

3,155

rh72 napisał/a:

Prosty chłop, tylko z piwem coś nie lubi się... big_smile

Właśnie... Teee gospodarz, długo tak o suchym pysku gości będziesz trzymał? tongue Pietruszkę ususzyłeś, że przepadła bez wieści to zaraz i reszta poschnie od gadania o kiełbasach. Jeszcze, żeby o brzoskwinkach to by sobie chociaż soczku spił tongue

3,156 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 17:56:51)

Skończymy jako krakowska sucha big_smile

3,157

SonyXperia napisał/a:

To se bierz big_smile Wilka uraziłaś tongue Się musi przebranżowić big_smile big_smile big_smile

3,158 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 18:00:34)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

To se bierz big_smile Wilka uraziłaś tongue Się musi przebranżowić big_smile big_smile big_smile

Już se wzięłam tongue A Wilk może już tylko warsztat doskonalić, w końcu podstawy ma, inżynier to inżynier tongue

3,159

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Prosty chłop, tylko z piwem coś nie lubi się... big_smile

Właśnie... Teee gospodarz, długo tak o suchym pysku gości będziesz trzymał? tongue Pietruszkę ususzyłeś, że przepadła bez wieści to zaraz i reszta poschnie od gadania o kiełbasach. Jeszcze, żeby o brzoskwinkach to by sobie chociaż soczku spił tongue

A też sobie pietruszkę przypominam... big_smile z dołka wyciągała... tongue szkoda, że zamilkła... Harvey, Wy to się tu gośćmi czujecie? I jeszcze pewnie po Was sprzątać? tongue

3,160

A kto niby tę imprezę zorganizował? tongue

3,161

SonyXperia napisał/a:

Już se wzięłam tongue A Wilk może już tylko warsztat doskonalić, w końcu podstawy ma, inżynier to inżynier tongue

A to Ty pierwsza kobieta co mej rady posłuchała tongue Kazał brać to wzięła big_smile Grzeczna Sony! big_smile

3,162 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-24 18:03:39)

SonyXperia napisał/a:

Taaa, same niewinne! Sam jeden winny... big_smile Wciągły w to... kobiety tu jamprez rozkręciły, ja tylko 'polewałem' big_smile

3,163

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A to Ty pierwsza kobieta co mej rady posłuchała tongue Kazał brać to wzięła big_smile Grzeczna Sony! big_smile

Kazał, nie kazał tongue Wsio rawno tongue  Jeśli o seks chodzi, to ja sobie nie będę odmrażać uszu na złość mamie big_smile tongue

3,164

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Taaa, same niewinne! Sam jeden winny... big_smile Wciągły w to... kobiety tu jamprez rozkręciły, ja tylko 'polewałem' big_smile

Piwo z sokiem lol Normalnie szał  polewania big_smile

3,165

SonyXperia napisał/a:

Aby dobrze w majtkach leżała big_smile... Niekoniecznie u mnie i niekoniecznie w ogóle big_smile

3,166

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Aby dobrze w majtkach leżała big_smile...

A to już Twoje zmartwienie jak ją sobie tam ułożysz tongue

3,167

SonyXperia napisał/a:

Kazał, nie kazał tongue Wsio rawno tongue  Jeśli o seks chodzi, to ja sobie nie będę odmrażać uszu na złość mamie big_smile tongue

Pytanie jedno się nasuwa... A co? tongue

3,168

A to, że inżynier to inżynier, a inżynier budownictwa to jest dopiero smaczek big_smile tongue

3,169

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Piwo z sokiem lol Normalnie szał  polewania big_smile

A co ja poradzę, że pod stołem 'podpijały'! tongue

3,170

Sony, badania były, którzy to najlepsi kochankowie, na 1.byli artyści, osoby z artystyczną duszą, na 2.mechanicy samochodowi, na 3.budowlańcy, a na końcu, ehhh... Informatycy, to tyle w temacie big_smile

3,171

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Aby dobrze w majtkach leżała big_smile...

A to już Twoje zmartwienie jak ją sobie tam ułożysz tongue

Układam zwykle 'po swojemu'... ale kłótliwy nie jestem, uparty też nie... znajdziemy pozycję, spoko! big_smile

3,172 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 18:13:13)

Moje "badanie" wskazuje na coś zgoła odmiennego wink I to by było na tyle w temacie tongue

3,173

SonyXperia napisał/a:

A to, że inżynier to inżynier, a inżynier budownictwa to jest dopiero smaczek big_smile tongue

Kiedyś z Harveyem gadaliśmy, że najlepiej 'przed' kobiecie przywalić butelką piwa czy inną... big_smile Pewnie cegła też skuteczna tongue Aby nie oddała tongue

3,174

lody miętowe napisał/a:

Sony, badania były, którzy to najlepsi kochankowie, na 1.byli artyści, osoby z artystyczną duszą, na 2.mechanicy samochodowi, na 3.budowlańcy, a na końcu, ehhh... Informatycy, to tyle w temacie big_smile

No i nie ma problemu... big_smile Któraś tu seksem zainteresowana? big_smile big_smile big_smile

3,175

Sony toś zainteresowała, zgoła, ale zgoła?

3,176

SonyXperia napisał/a:

Moje "badanie" wskazuje na coś zgoła odmiennego wink I to by było na tyle w temacie tongue

A pociągnijmy chwilę big_smile Jakiś znany był ten artysta? big_smile

3,177

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kiedyś z Harveyem gadaliśmy, że najlepiej 'przed' kobiecie przywalić butelką piwa czy inną... big_smile Pewnie cegła też skuteczna tongue Aby nie oddała tongue

A póki co, walisz z grubej rury cienkim śrutem big_smile tongue

3,178

lody miętowe napisał/a:

Nie, kobieta po prostu badania prowadzi big_smile Poważne... tongue

3,179 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 18:20:27)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Szkoda, że informatycy nie biorą w nich udziału, co ? tongue A to nie to samo co u proktologa big_smile Ale zaraz, zaraz jest na sali lekarz tongue Pogadaj z nową koleżanką, może Cię przebada tongue

3,180

SonyXperia napisał/a:

Sony, Ty cały czas mi słodzisz... już lody będą zazdrosne big_smile Nie taki ten kaliber zaraz straszny tongue I wiem, co zaraz mi odpiszesz 'o kalibrze'... smile Rozbroiłem smile Ale dziękuję, dziękuję za komplement big_smile

3,181

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Szkoda, że informatycy nie biorą w nich udziału, co ? tongue A to nie to samo co u proktologa big_smile Ale zaraz, zaraz jest na sali lekarz tongue Pogadaj z nową koleżanką, może Cię przebada tongue

To ja Ciebie bronię... a Ty! big_smile Szkoda tongue A potem piszecie bzdury o informatykach tongue

3,182 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 18:22:26)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sony, Ty cały czas mi słodzisz... już lody będą zazdrosne big_smile Nie taki ten kaliber zaraz straszny tongue I wiem, co zaraz mi odpiszesz 'o kalibrze'... smile Rozbroiłem smile Ale dziękuję, dziękuję za komplement big_smile

Ja Ci posłodzę jak się przebranżowisz i pokażesz, jakie robótki ręczne potrafią robić te Twoje niby "magiczne rączki" zamiast jeździć automatem tongue

3,183

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Han_na big_smile Wołają... jeszcze kujesz dzisiaj,,,? czy mi się Wilk do kiełbasy dobrał? tongue Jak do lodów... Wolfik cichutko, znaczy się swoje robi big_smile

3,184 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-24 18:24:20)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

To ja Ciebie bronię... a Ty!

A ktoś lub coś mi zagraża? big_smile tongue

3,185

SonyXperia napisał/a:

Ja Ci posłodzę jak się przebranżowisz i pokażesz, jakie robótki ręczne potrafią robić te Twoje niby "magiczne rączki" zamiast jeździć automatem tongue

Sony, przecież masz szofera... nie chojrakuj! big_smile Inżynier budowlaniec? To potem i nie będzie jak rączek zbierać... big_smile

Posty [ 3,121 do 3,185 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 47 48 49 50 51 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024