Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 45 46 47 48 49 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,991 do 3,055 z 9,305 ]

2,991

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:

Sony, a jest coś w W-wie bo kiedyś wracałem późną nocką i na szybkiej dojazdówce do W-wy ogrom tego było ale już policja 'sprzątała' smile ?

Nie wiem, toTy tam błądzisz po nocach big_smile A co , miałeś ochotę przegonić watahę?? tongue

2,992 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 15:22:17)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sony, a jest coś w W-wie bo kiedyś wracałem późną nocką i na szybkiej dojazdówce do W-wy ogrom tego było ale już policja 'sprzątała' smile ?

Nie wiem, toTy tam błądzisz po nocach big_smile A co , miałeś ochotę przegonić watahę?? tongue

Eeeee tam... Tylko popatrzeć jak się kotłują tongue Może coś ciekawego...? tongue

2,993

rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

rh - nie lubisz na ostro? big_smile

Przecież wziąłem na ostro... tongue Lubię ale 'podczas' płaczę... big_smile

Straszny humor teraz będzie... Cosik naprawdę straszny... więc wszyscy i tak przeczytają. Jest taka seria o poruczniku Rżewskim z czasów carskiej Rosji. Masakra ale ten wpis mi przypomniał:
Wchodzi smutny porucznik Rżewski do knajpy i koledzy, co on taki smutny...? A on po prostu płacze... Mówi, że właśnie podeszła do niego dziewczynka, taka, aby nie było powiedzmy kilkanaście lat i się chciała mu oddać za garść rubli i on taki tym zdruzgotany... I co zrobiłeś i co zrobiłeś? - na to koledzy... Jak to co? Płakałem i rżn...m sad

To Han_na, jak tam mówisz, ile latek u Ciebie? tongue Mam płakać? big_smile big_smile big_smile

A to zależy czy chce mi się pindrzyć przed lustrem big_smile W końcu kobieta ma tyle lat, na ile wygląda wink

2,994

WOW! Teraz 'poleciałaś'! big_smile Że niby przed lustrem? tongue Oooooooo... to dopiero 'na ostro'! tongue

2,995

Han_Na napisał/a:
rh72 napisał/a:
Han_Na napisał/a:

rh - nie lubisz na ostro? big_smile

Przecież wziąłem na ostro... tongue Lubię ale 'podczas' płaczę... big_smile

Straszny humor teraz będzie... Cosik naprawdę straszny... więc wszyscy i tak przeczytają. Jest taka seria o poruczniku Rżewskim z czasów carskiej Rosji. Masakra ale ten wpis mi przypomniał:
Wchodzi smutny porucznik Rżewski do knajpy i koledzy, co on taki smutny...? A on po prostu płacze... Mówi, że właśnie podeszła do niego dziewczynka, taka, aby nie było powiedzmy kilkanaście lat i się chciała mu oddać za garść rubli i on taki tym zdruzgotany... I co zrobiłeś i co zrobiłeś? - na to koledzy... Jak to co? Płakałem i rżn...m sad

To Han_na, jak tam mówisz, ile latek u Ciebie? tongue Mam płakać? big_smile big_smile big_smile

A to zależy czy chce mi się pindrzyć przed lustrem big_smile W końcu kobieta ma tyle lat, na ile wygląda wink

Jak jesteś podobna do Fiony, to chyba nie ma takiej potrzeby. wink

2,996

Mam bogatą wyobraźnię, która czeka na wykorzystanie big_smile

2,997

AloneWolf90 napisał/a:

Bez makijażu wyglądam na 15- latkę wink

2,998 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-23 16:57:29)

Han_Na napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Bez makijażu wyglądam na 15- latkę wink

To chyba dobrze? wink Ja bym powiedział, że to dobrze, big_smile

rh72, też pewnie byłby zadowolony, ze możesz się przebrać za lolitę, a on nie pójdzie siedzieć. tongue

2,999 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 17:03:31)

Kobieto??? Wiesz na ile lat wyglądam bez makijażu?!!! tongue Taaaaa.... big_smile Właśnie, że na tyle na ile z makijażem tongue
To jest właśnie takie amerykańskie woodchuck (i pytanie i odpowiedź bez sensu bo woodchuck nie umie ścinać drzew smile ) big_smile
Tak jak rh72 nie umie... no właśnie? nic mi do głowy nie przychodzi... zaraz Wolfik będzie próbował mi udowodnić, że jest sporo rzeczy ale mu się nie uda tongue

A więc:
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
odpowiedź:
A woodchuck would chuck as much wood as a woodchuck could chuck if a woodchuck could chuck wood

Na obozie w Krakowie z hamerykańcami się tego tong-twistu uczyłem tongue Potrafię to szybko powiedzieć... a jaki szpan na randce? big_smile big_smile big_smile

3,000

Ja nie narzekam, ale rh72 serce może stanąć z wrażenia big_smile Chłopina jest w takim wieku, że to najpewniejszy narząd, który może stanąć cool

rh72 to Ty jeszcze chodzisz na randki?

3,001 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 17:06:27)

Han_na.. Wolf 'swoje' ale wolę w okularach, w pończochach i na szpilkach tongue No chyba, że weźmiesz stetoskop big_smile Wtedy odpuszczam szpilki... albo okulary.. pończoch w życiu nie poddam big_smile

3,002

rh72 to Tobie wystarczą same pończochy? Bez właścicielki? big_smile Oj, robi się ciekawie

3,003

Han_Na napisał/a:

rh72 to Ty jeszcze chodzisz na randki?

A właśnie będę zaczynał po perypetiach więc jeszcze muszę sobie przypomnieć co i kiedy ma stawać tongue Nie ma to jednak co pomoc medyczna w pewnych warunkach big_smile big_smile big_smile

3,004 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 17:10:39)

Han_Na napisał/a:

rh72 to Tobie wystarczą same pończochy? Bez właścicielki? big_smile Oj, robi się ciekawie

A przed lustrem to same wystarczą.. moja mania wielkości jest niepojęta big_smile samomiłość big_smile jakoś to tak leciało tongue

3,005

Będzie u mnie przerwa w nadawaniu... wracam wieczorkiem, jak Hanka wymyśli ciętą ripostę tongue tak aby nie tylko serce stawało big_smile big_smile big_smile Uppppsssss... na razie, kobieto, tylko się dziwisz smile mało życie nauczyło, co? big_smile nie zawsze 'piłkarsko' na gwizdek ma stawać ten, no... ruch na boisku... ale muszę się podtrenować... właśnie na gwizdek to by było marzenie... echchchch... coś był kawał o tym ale trzeba go tym razem opowiedzieć, bo bez gwizdania traci na znaczeniu  big_smile

3,006

Mogę opowiedzieć świński żart zamiast riposty. Ale to jak skończę z onkologią bo długo mi zajmie pisanie big_smile

3,007

Przepraszam, to co z tymi gołąbkami z kapustą?? To może chociaż jakaś obiadokolacja? wink

3,008 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-23 18:40:57)

Hahahahaha...padłam, aż mi się łezka w oku zakręciła, Rh już czas umierać chyba, jak kobieta 20+ pyta czy Ty JESZCZE na randki chodzisz, hahaha...no tak 45 to już bliżej niż dalej big_smile o matko i córko big_smile
Han_Na Rh to już staruszek, bo o lasce już chodzi big_smile a kobieta jeszcze pyta czy mu jeszcze....ok.ma rację, na wstępie trzeba ustalić czy warto dalej "inwestować" tongue 

Wilczysko dobrze zrobił, że rocznik usunął, hahaha....ale Wilczysko, lody pamiętają, który jesteś rocznik big_smile rocznik nienajgorszy:) 
Wilk, to co że obrączka na palcu, wiesz co to "miłość platoniczna" big_smile

EDIT: Sony, jakie gołąbki, sami zjedli, nawet powąchać nie dali big_smile
Aaaa...chyba, że Ty Sony o innych gołąbkach, kurcze z refleksem już u mnie gorzej, ale co poradzić człowiek się już starzeje big_smile jeszcze trochę i mi tylko geriatria zostanie, co się zowie Rh tongue

3,009

Han_Na napisał/a:

Mogę opowiedzieć świński żart zamiast riposty. Ale to jak skończę z onkologią bo długo mi zajmie pisanie big_smile

Po kolei... Chwilę mam przed seansem... Taaa... Znowu w kinie... Gdzie te laski rwać? tongue

Koncz a wstydu nie żałuj... Niech nadgarstki bolą a mruczenie potem słychać... smile

3,010

SonyXperia napisał/a:

Przepraszam, to co z tymi gołąbkami z kapustą?? To może chociaż jakaś obiadokolacja? wink

A może być groch z kapustą... Wiemy że wolisz rozpustą... Lody... Też podczas pisania posta załapałem... Sony coraz lepsza... tongue

3,011

I deserek... Lody... Inwestorka... tongue spoko, jak nie będzie możliwości to będę miał zawsze pomysła... Nie sądzę ze stracisz... tongue ale zapłacisz, oj... smile

3,012 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-23 19:08:30)

Rh, miałeś do kina zaprosić i co? SAM! tak wiem, po co do lasu drzewo ciągnąć:)

EDIT: jakie zapłacić????chyba dopłacić:D

3,013 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-23 19:30:09)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A może być groch z kapustą... Wiemy że wolisz rozpustą... Lody... Też podczas pisania posta załapałem... Sony coraz lepsza... tongue

Groch z kapustą to już jest tongue Rozrzerz menu rh72 tongue Pytam o gołąbki tongue Bo Ci zrobię nalot Gesslerowej big_smile Nic ciekawego w ofercie nie masz tongue

Hahaha big_smile Też pamietam pesel wilczyska wink

3,014

Lody - wiem, że to dziadek. Chce zrobić dobry uczynek - niech myśli, że jeszcze może wyrwać młodsza wink tyle mu w życiu zostało big_smile

Nie będę świntuszyc przed 22. Dzieci tu zaglądają big_smile

3,015 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 22:04:47)

Dobra, jak Wam gdzieś zaproponują tego Resent... czy cóś tam z tym z Harry Potter'a to naprawdę odradzam. Same przekrzykiwania, słowa niby z sensu się naśmiewające a bez sensu... sad
Naprawdę coś jak rh72 w najgorszym wydaniu sam się ze sobą kumplujący i narzekający na świat podły... sad Nie wytrwałem do drugiego aktu, w antrakcie się zmyłem aż się kurzyło i nie mam jak tego nawet 'kurzenia' skwitować bo wieczór zmarnowany. sad
No cóż, przynajmniej tutaj humor wraca... Kobiety się o mnie biją... niby laseczka, niby geriatria ale każda sobie fantazjuje, że 'aż się kurzy' big_smile Abym znowu nie próbował zwiewać bo tutaj to dogonią big_smile
Że Wilczek zdjął sobie metrykę? A to dziwne? tongue Pozazdrościł 'staremu' - zaraz będzie że On 50-latek big_smile Teraz 'na wiek' próbuje... Nie pisze bo poleciał sobie laskę kupić big_smile Nie kombinuj Wolf, i tak Ci alkoholu nie sprzedadzą tongue

Han_na, co z tym kawałem, jakie dzieci? Aaaaaa.... Wolf? big_smile No to odpuszczam big_smile masz rację big_smile

3,016

Ja sobie metryki nie zdjąłem. tongue Nie mam się czego wstydzić. wink Wiesz taką laseczkę, jak ja chce i pragnę, to mogę co najwyżej zdobyć, a nie kupić. big_smile Czekam na ten żarcik Han_Na, bo tu już po 22 i nie ma. sad

To ten drugi Wilk, a może stare wilczysko. big_smile

3,017 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 22:14:44)

lody miętowe napisał/a:

Rh, miałeś do kina zaprosić i co? SAM! tak wiem, po co do lasu drzewo ciągnąć:)
EDIT: jakie zapłacić????chyba dopłacić:D

lody, słodziaku... big_smile Zaraz SAM! Zaraz SAM! tongue A przyznam się, abyś się pozazdrościła, że koleżance zaproponowałem ale miała 'lekcję angielskiego' tongue Zakładać nowy temat na forum: 'czy Ona mówiła prawdę?!!!' Potem sprawdzę... już widzę, lody, jak Ty byś nie dała kosza - u Ciebie co by było? smile I nie mów, ze Ty kłoda? (jakie drzewo?) big_smile Nie uwierzę big_smile Dobra, potem ustalimy, kto komu będzie dopłacał - wynegocjujemy jak będzie miało dojśc do konsumpcji big_smile tak to próżna gadka-dziadka tongue

PS. wieczorek za to super... poszło 'Phil Collins - In The Air Tonight' i było oh, Lord big_smile Zaciął mi się tylko mój 'myśliciel' jak o Bondzie sobie poczytałem znaczy Roger Moore - co Wy tam nie chcecie ale dla mnie najlepszy Bond bo było przynajmniej wiadomo, że się dobrze bawi a nie udaje człowiek-pająka-psa-mopa-cośtam-wiśta-wio sad

3,018 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-23 22:16:02)

rh72, na litość Boską, napisz nam CO TY BIERZESZ, że jesteś przekonany że kobiety się tutaj o Ciebie biją aż się kurzy? lol

PS. wilczysko ma bardzo dobrą metryką tongue dodatkowo nie robi z niej szopki tongue

3,019 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-23 22:17:59)

SonyXperia napisał/a:

rh72, na litość Boską, napisz nam CO TY BIERZESZ, że jesteś przekonany że kobiety się tutaj o Ciebie biją aż się kurzy? lol

PS. wilczysko ma bardzo dobrą metryką tongue dodatkowo nie robi z niej szopki tongue

Rh72 spadł tynk z sufitu i uznał, że to kobiety się o niego biją na forum. big_smile

3,020

Sony... Jak Ty mi nie wierzysz, że to Vit C, co podkreślam cały czas (i polecam), to co mam pisać? tongue Zaraz sobie przemyślę odpowiedź w tym temacie bo idzie kryzys tożsamości... i nie wiem, jak wytłumaczyć to swoje przekonanie big_smile Kobieca intuicja? tongue

3,021

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Rh72 spadł tynk z sufitu i uznał, że to kobiety się o niego biją na forum. big_smile

Nic nie pisał, że ma uciążliwy remont big_smile To fachowcy jacyś kiepscy tongue

3,022

SonyXperia napisał/a:

Hahahaha big_smile Zjeżyłem Sony... tongue Próbuję Wolfa podejść a tu stado się burzy big_smile Wolf, Ty się chłopie niedługo ustawisz tongue aż się będzie kurzyło tongue

3,023

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sufit beztynkowy tongue Wiecie, jak trzeba wtedy skakać aby się głową utłuc o sufit!? big_smile

3,024 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-23 22:37:09)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hahahaha big_smile Zjeżyłem Sony... tongue Próbuję Wolfa podejść a tu stado się burzy big_smile Wolf, Ty się chłopie niedługo ustawisz tongue aż się będzie kurzyło tongue

A jak się ustawie? tongue To Ty mi tu jakiś harem kołujesz? smile Czy Ty szukasz pracy na stanowisku eunucha czy co? big_smile Ja nie chce żadnych haremów.

3,025 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-23 22:23:50)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hahahaha big_smile Zjeżyłem Sony... tongue

CO TY BIERZESZ? big_smile
Inaczej:
Co Ci lekarz przepisał lub jeszcze inaczej, co było napisane na receptach, ewentualnie, co Ci wydała pani farmaceutka w aptece??? big_smile tongue

3,026 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-23 22:27:03)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sufit beztynkowy tongue Wiecie, jak trzeba wtedy skakać aby się głową utłuc o sufit!? big_smile

Nie wiemy tongue lol Nie skaczemy pod sufit żeby się w niego utłuc głową big_smile tongue

3,027

I gdzie ten rh72 uciekł?

3,028 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-23 22:36:25)

Pewnie poszedł spać big_smile Przynajmniej "formalnie" tongue tak to nazywa wink

3,029

Ale zwykle mówił, jak szedł spać, a tu nagle go tak odłączyło. big_smile Pewnie przedawkował. big_smile

3,030

Morfeusz jeszcze nie utulił... tak sie poetycko nazywa tongue Często nawala system powiadomień i nie widzę, ze sobie spiskujecie aż się kurzy tongue Wolfik, ja się ustawiam, jak lisek do kurnika... Ty sobie stadka doglądaj, ja sobie pograsuję wtedy na wolności big_smile Sony czuje krew... już myśli, że coś dzisiaj upoluje a tu się... tongue

3,031 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-23 22:44:11)

Poczekaj Wolf, on się tylko przyczaił, i wróci... i zaatakuje... Leśmianem big_smile tongue

Edit: W sumie to chciałabym wiedzieć, co on bierze big_smile Takie genialne samopoczucie po tym ma lol tongue

3,032

rh72 napisał/a:

Morfeusz jeszcze nie utulił... tak sie poetycko nazywa tongue Często nawala system powiadomień i nie widzę, ze sobie spiskujecie aż się kurzy tongue Wolfik, ja się ustawiam, jak lisek do kurnika... Ty sobie stadka doglądaj, ja sobie pograsuję wtedy na wolności big_smile Sony czuje krew... już myśli, że coś dzisiaj upoluje a tu się... tongue

No ? A tu się co...? Gołąbki zeżarte tongue

3,033

Sony, refleks zawiódł... o całe 3 sekundy... tongue

3,034

SonyXperia napisał/a:

Nie przyznaję się... Ktoś podkradł tongue Hej... szara jakaś tylko kita była w przelocie widoczna... cwaniaczek big_smile

3,035 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-23 22:54:17)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie przyznaję się... Ktoś podkradł tongue Hej... szara jakaś tylko kita była w przelocie widoczna... cwaniaczek big_smile

A Ty co? Status świadka koronnego chcesz uzyskać? tongue Kolegów wsypujesz? tongue O feeee tongue Tak, tak żarło się, żarło gołąbki, ale... teraz to nie Ty... to oni... hahahah tongue

3,036

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No proszę, chyba ktoś tu chce rączką poczęstować. tongue I jeszcze tak nieładne sypie, nie wiem czy nie będzie chodził z drugą kulą. big_smile

3,037

SonyXperia napisał/a:

Edit: W sumie to chciałabym wiedzieć, co on bierze big_smile Takie genialne samopoczucie po tym ma lol tongue

Sony więc 2 środki znieczulające: 'glup o pta' i 'opty-mizm' big_smile Połączenie najzdrowsze na świecie big_smile

3,038

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No proszę, chyba ktoś tu chce rączką poczęstować. tongue I jeszcze tak nieładne sypie, nie wiem czy nie będzie chodził z drugą kulą. big_smile

Wolfik, jeszcze z dwoma latam, nie ma to jak wiatr we włosach... tongue 4 nózki i takiiiii speed tongue

3,039

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wolfik, jeszcze z dwoma latam, nie ma to jak wiatr we włosach... tongue 4 nózki i takiiiii speed tongue

Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu, na miejscu do niepełnosprawnych? tongue

3,040 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 23:08:14)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A Ty co? Status świadka koronnego chcesz uzyskać? tongue Kolegów wsypujesz? tongue O feeee tongue Tak, tak żarło się, żarło gołąbki, ale... teraz to nie Ty... to oni... hahahah tongue

Jeszcze (edytowane zgodnie z zaleceniem Sony bo wyszedłem na gbura) wytknę palcem wskazującym tongue... wstydu nie mam... tongue nóż w plecy, szpadel pod nogi i żyjemy! big_smile Ciebie tylko trudno mu wykraść? Taaaaaa... akurat podpowie tongue

3,041

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu (...)

Hahahahaha lol

3,042 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 23:01:42)

AloneWolf90 napisał/a:

Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu, na miejscu do niepełnosprawnych? tongue

Prawdę mówiąc to policz: 20 dni najbidniej w biurze. 1 parkowanie od 8 do 17 to około 25 zł. Firma dopłaca tylko maks 200 zł lub 50% (aby mniej)... więc szczerze to załatwiam sobie papiery. big_smile i oczywiście o niepoczytalności bo 'na kulasy' to nie uwierzą tongue I jakie to proste... Was za świadków sobie załatwiam... cała prawda o staranności pisania na tym forum tongue

3,043

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jeszcze palcem pokażę... wstydu nie mam... tongue

Błagam Cię... Edytuj to i wytnij tongue

3,044

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Prawdę mówiąc to policz: 20 dni najbidniej w biurze. 1 parkowanie od 8 do 17 to około 25 zł. Firma dopłaca tylko maks 200 zł lub 50% (aby mniej)... więc szczerze to załatwiam sobie papiery. big_smile i oczywiście o niepoczytalności bo 'na kulasy' to nie uwierzą tongue I jakie to proste... Was za świadków sobie załatwiam... cała prawda o staranności pisania na tym forum tongue

Żółte papiery Ci się marzą? tongue Załatwimy, co nie Sony? wink

3,045

SonyXperia napisał/a:

Hahahahaha lol

Zazdrośniki tongue Oboje... Żubry palenia trawy i plastusie opon tongue

3,046 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-23 23:05:48)

SonyXperia napisał/a:

Błagam Cię... Edytuj to i wytnij tongue

Hahahaha big_smile Ale mi się udało... Jakbyś nie pokazała to bym sam przegapił big_smile Ależ fantazja, Sony tongue Edytuję jednak smile

3,047

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Tylko obawiam się, że zaparkuje w Tworkach big_smile tongue

3,048

Edytowałem... tongue

3,049

SonyXperia napisał/a:

Odwiedzicie...? Bo sąsiedztwa trudno proponować... tongue

3,050

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale może nie będzie musiał już kombinować z parkingiem, bo będzie wliczony w cenę pobytu. big_smile tongue

3,051

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hahahahaha lol

Że co??? big_smile

3,052

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hahahahaha lol

Że co??? big_smile

Ładnie, prawda? big_smile

3,053

AloneWolf90 napisał/a:

Ale może nie będzie musiał już kombinować z parkingiem, bo będzie wliczony w cenę pobytu. big_smile tongue

Wilk, wolę chyba wycofać się do Australii tongue Taki ładny kraj - o nim to piosenka big_smile

3,054

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Że co??? big_smile

Ładnie, prawda? big_smile

Prześlicznie, wprost jak na meduzę i glodnojada big_smile

3,055

SonyXperia napisał/a: