Sony, a jest coś w W-wie bo kiedyś wracałem późną nocką i na szybkiej dojazdówce do W-wy ogrom tego było ale już policja 'sprzątała'
?
Nie wiem, toTy tam błądzisz po nocach A co , miałeś ochotę przegonić watahę??
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sony, a jest coś w W-wie bo kiedyś wracałem późną nocką i na szybkiej dojazdówce do W-wy ogrom tego było ale już policja 'sprzątała'
?
Nie wiem, toTy tam błądzisz po nocach A co , miałeś ochotę przegonić watahę??
rh72 napisał/a:Sony, a jest coś w W-wie bo kiedyś wracałem późną nocką i na szybkiej dojazdówce do W-wy ogrom tego było ale już policja 'sprzątała'
?
Nie wiem, toTy tam błądzisz po nocach
A co , miałeś ochotę przegonić watahę??
Eeeee tam... Tylko popatrzeć jak się kotłują Może coś ciekawego...?
Han_Na napisał/a:rh - nie lubisz na ostro?
Przecież wziąłem na ostro...
Lubię ale 'podczas' płaczę...
Straszny humor teraz będzie... Cosik naprawdę straszny... więc wszyscy i tak przeczytają. Jest taka seria o poruczniku Rżewskim z czasów carskiej Rosji. Masakra ale ten wpis mi przypomniał:
Wchodzi smutny porucznik Rżewski do knajpy i koledzy, co on taki smutny...? A on po prostu płacze... Mówi, że właśnie podeszła do niego dziewczynka, taka, aby nie było powiedzmy kilkanaście lat i się chciała mu oddać za garść rubli i on taki tym zdruzgotany... I co zrobiłeś i co zrobiłeś? - na to koledzy... Jak to co? Płakałem i rżn...m![]()
To Han_na, jak tam mówisz, ile latek u Ciebie?
Mam płakać?
![]()
![]()
A to zależy czy chce mi się pindrzyć przed lustrem W końcu kobieta ma tyle lat, na ile wygląda
WOW! Teraz 'poleciałaś'! Że niby przed lustrem?
Oooooooo... to dopiero 'na ostro'!
rh72 napisał/a:Han_Na napisał/a:rh - nie lubisz na ostro?
Przecież wziąłem na ostro...
Lubię ale 'podczas' płaczę...
Straszny humor teraz będzie... Cosik naprawdę straszny... więc wszyscy i tak przeczytają. Jest taka seria o poruczniku Rżewskim z czasów carskiej Rosji. Masakra ale ten wpis mi przypomniał:
Wchodzi smutny porucznik Rżewski do knajpy i koledzy, co on taki smutny...? A on po prostu płacze... Mówi, że właśnie podeszła do niego dziewczynka, taka, aby nie było powiedzmy kilkanaście lat i się chciała mu oddać za garść rubli i on taki tym zdruzgotany... I co zrobiłeś i co zrobiłeś? - na to koledzy... Jak to co? Płakałem i rżn...m![]()
To Han_na, jak tam mówisz, ile latek u Ciebie?
Mam płakać?
![]()
![]()
A to zależy czy chce mi się pindrzyć przed lustrem
W końcu kobieta ma tyle lat, na ile wygląda
Jak jesteś podobna do Fiony, to chyba nie ma takiej potrzeby.
Mam bogatą wyobraźnię, która czeka na wykorzystanie
Jak jesteś podobna do Fiony, to chyba nie ma takiej potrzeby.
Bez makijażu wyglądam na 15- latkę
AloneWolf90 napisał/a:Jak jesteś podobna do Fiony, to chyba nie ma takiej potrzeby.
Bez makijażu wyglądam na 15- latkę
To chyba dobrze? Ja bym powiedział, że to dobrze,
rh72, też pewnie byłby zadowolony, ze możesz się przebrać za lolitę, a on nie pójdzie siedzieć.
Kobieto??? Wiesz na ile lat wyglądam bez makijażu?!!! Taaaaa....
Właśnie, że na tyle na ile z makijażem
To jest właśnie takie amerykańskie woodchuck (i pytanie i odpowiedź bez sensu bo woodchuck nie umie ścinać drzew )
Tak jak rh72 nie umie... no właśnie? nic mi do głowy nie przychodzi... zaraz Wolfik będzie próbował mi udowodnić, że jest sporo rzeczy ale mu się nie uda
A więc:
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
odpowiedź:
A woodchuck would chuck as much wood as a woodchuck could chuck if a woodchuck could chuck wood
Na obozie w Krakowie z hamerykańcami się tego tong-twistu uczyłem Potrafię to szybko powiedzieć... a jaki szpan na randce?
Ja nie narzekam, ale rh72 serce może stanąć z wrażenia Chłopina jest w takim wieku, że to najpewniejszy narząd, który może stanąć
rh72 to Ty jeszcze chodzisz na randki?
Han_na.. Wolf 'swoje' ale wolę w okularach, w pończochach i na szpilkach No chyba, że weźmiesz stetoskop
Wtedy odpuszczam szpilki... albo okulary.. pończoch w życiu nie poddam
rh72 to Tobie wystarczą same pończochy? Bez właścicielki? Oj, robi się ciekawie
rh72 to Ty jeszcze chodzisz na randki?
A właśnie będę zaczynał po perypetiach więc jeszcze muszę sobie przypomnieć co i kiedy ma stawać Nie ma to jednak co pomoc medyczna w pewnych warunkach
rh72 to Tobie wystarczą same pończochy? Bez właścicielki?
Oj, robi się ciekawie
A przed lustrem to same wystarczą.. moja mania wielkości jest niepojęta samomiłość
jakoś to tak leciało
Będzie u mnie przerwa w nadawaniu... wracam wieczorkiem, jak Hanka wymyśli ciętą ripostę tak aby nie tylko serce stawało
Uppppsssss... na razie, kobieto, tylko się dziwisz
mało życie nauczyło, co?
nie zawsze 'piłkarsko' na gwizdek ma stawać ten, no... ruch na boisku... ale muszę się podtrenować... właśnie na gwizdek to by było marzenie... echchchch... coś był kawał o tym ale trzeba go tym razem opowiedzieć, bo bez gwizdania traci na znaczeniu
Mogę opowiedzieć świński żart zamiast riposty. Ale to jak skończę z onkologią bo długo mi zajmie pisanie
Przepraszam, to co z tymi gołąbkami z kapustą?? To może chociaż jakaś obiadokolacja?
Hahahahaha...padłam, aż mi się łezka w oku zakręciła, Rh już czas umierać chyba, jak kobieta 20+ pyta czy Ty JESZCZE na randki chodzisz, hahaha...no tak 45 to już bliżej niż dalej o matko i córko
Han_Na Rh to już staruszek, bo o lasce już chodzi a kobieta jeszcze pyta czy mu jeszcze....ok.ma rację, na wstępie trzeba ustalić czy warto dalej "inwestować"
Wilczysko dobrze zrobił, że rocznik usunął, hahaha....ale Wilczysko, lody pamiętają, który jesteś rocznik rocznik nienajgorszy:)
Wilk, to co że obrączka na palcu, wiesz co to "miłość platoniczna"
EDIT: Sony, jakie gołąbki, sami zjedli, nawet powąchać nie dali
Aaaa...chyba, że Ty Sony o innych gołąbkach, kurcze z refleksem już u mnie gorzej, ale co poradzić człowiek się już starzeje jeszcze trochę i mi tylko geriatria zostanie, co się zowie Rh
Mogę opowiedzieć świński żart zamiast riposty. Ale to jak skończę z onkologią bo długo mi zajmie pisanie
Po kolei... Chwilę mam przed seansem... Taaa... Znowu w kinie... Gdzie te laski rwać?
Koncz a wstydu nie żałuj... Niech nadgarstki bolą a mruczenie potem słychać...
Przepraszam, to co z tymi gołąbkami z kapustą?? To może chociaż jakaś obiadokolacja?
A może być groch z kapustą... Wiemy że wolisz rozpustą... Lody... Też podczas pisania posta załapałem... Sony coraz lepsza...
I deserek... Lody... Inwestorka... spoko, jak nie będzie możliwości to będę miał zawsze pomysła... Nie sądzę ze stracisz...
ale zapłacisz, oj...
Rh, miałeś do kina zaprosić i co? SAM! tak wiem, po co do lasu drzewo ciągnąć:)
EDIT: jakie zapłacić????chyba dopłacić:D
SonyXperia napisał/a:Przepraszam, to co z tymi gołąbkami z kapustą?? To może chociaż jakaś obiadokolacja?
A może być groch z kapustą... Wiemy że wolisz rozpustą... Lody... Też podczas pisania posta załapałem... Sony coraz lepsza...
Groch z kapustą to już jest Rozrzerz menu rh72
Pytam o gołąbki
Bo Ci zrobię nalot Gesslerowej
Nic ciekawego w ofercie nie masz
Hahaha Też pamietam pesel wilczyska
Lody - wiem, że to dziadek. Chce zrobić dobry uczynek - niech myśli, że jeszcze może wyrwać młodsza tyle mu w życiu zostało
Nie będę świntuszyc przed 22. Dzieci tu zaglądają
Dobra, jak Wam gdzieś zaproponują tego Resent... czy cóś tam z tym z Harry Potter'a to naprawdę odradzam. Same przekrzykiwania, słowa niby z sensu się naśmiewające a bez sensu...
Naprawdę coś jak rh72 w najgorszym wydaniu sam się ze sobą kumplujący i narzekający na świat podły... Nie wytrwałem do drugiego aktu, w antrakcie się zmyłem aż się kurzyło i nie mam jak tego nawet 'kurzenia' skwitować bo wieczór zmarnowany.
No cóż, przynajmniej tutaj humor wraca... Kobiety się o mnie biją... niby laseczka, niby geriatria ale każda sobie fantazjuje, że 'aż się kurzy' Abym znowu nie próbował zwiewać bo tutaj to dogonią
Że Wilczek zdjął sobie metrykę? A to dziwne? Pozazdrościł 'staremu' - zaraz będzie że On 50-latek
Teraz 'na wiek' próbuje... Nie pisze bo poleciał sobie laskę kupić
Nie kombinuj Wolf, i tak Ci alkoholu nie sprzedadzą
Han_na, co z tym kawałem, jakie dzieci? Aaaaaa.... Wolf? No to odpuszczam
masz rację
Ja sobie metryki nie zdjąłem. Nie mam się czego wstydzić.
Wiesz taką laseczkę, jak ja chce i pragnę, to mogę co najwyżej zdobyć, a nie kupić.
Czekam na ten żarcik Han_Na, bo tu już po 22 i nie ma.
To ten drugi Wilk, a może stare wilczysko.
Rh, miałeś do kina zaprosić i co? SAM! tak wiem, po co do lasu drzewo ciągnąć:)
EDIT: jakie zapłacić????chyba dopłacić:D
lody, słodziaku... Zaraz SAM! Zaraz SAM!
A przyznam się, abyś się pozazdrościła, że koleżance zaproponowałem ale miała 'lekcję angielskiego'
Zakładać nowy temat na forum: 'czy Ona mówiła prawdę?!!!' Potem sprawdzę... już widzę, lody, jak Ty byś nie dała kosza - u Ciebie co by było?
I nie mów, ze Ty kłoda? (jakie drzewo?)
Nie uwierzę
Dobra, potem ustalimy, kto komu będzie dopłacał - wynegocjujemy jak będzie miało dojśc do konsumpcji
tak to próżna gadka-dziadka
PS. wieczorek za to super... poszło 'Phil Collins - In The Air Tonight' i było oh, Lord Zaciął mi się tylko mój 'myśliciel' jak o Bondzie sobie poczytałem znaczy Roger Moore - co Wy tam nie chcecie ale dla mnie najlepszy Bond bo było przynajmniej wiadomo, że się dobrze bawi a nie udaje człowiek-pająka-psa-mopa-cośtam-wiśta-wio
rh72, na litość Boską, napisz nam CO TY BIERZESZ, że jesteś przekonany że kobiety się tutaj o Ciebie biją aż się kurzy?
PS. wilczysko ma bardzo dobrą metryką dodatkowo nie robi z niej szopki
rh72, na litość Boską, napisz nam CO TY BIERZESZ, że jesteś przekonany że kobiety się tutaj o Ciebie biją aż się kurzy?
PS. wilczysko ma bardzo dobrą metryką
dodatkowo nie robi z niej szopki
Rh72 spadł tynk z sufitu i uznał, że to kobiety się o niego biją na forum.
Sony... Jak Ty mi nie wierzysz, że to Vit C, co podkreślam cały czas (i polecam), to co mam pisać? Zaraz sobie przemyślę odpowiedź w tym temacie bo idzie kryzys tożsamości... i nie wiem, jak wytłumaczyć to swoje przekonanie
Kobieca intuicja?
SonyXperia napisał/a:rh72, na litość Boską, napisz nam CO TY BIERZESZ, że jesteś przekonany że kobiety się tutaj o Ciebie biją aż się kurzy?
Nic nie pisał, że ma uciążliwy remont To fachowcy jacyś kiepscy
Hahahaha Zjeżyłem Sony...
Próbuję Wolfa podejść a tu stado się burzy
Wolf, Ty się chłopie niedługo ustawisz
aż się będzie kurzyło
SonyXperia napisał/a:rh72, na litość Boską, napisz nam CO TY BIERZESZ, że jesteś przekonany że kobiety się tutaj o Ciebie biją aż się kurzy?
Sufit beztynkowy Wiecie, jak trzeba wtedy skakać aby się głową utłuc o sufit!?
SonyXperia napisał/a:PS. wilczysko ma bardzo dobrą metryką
Hahahaha
Zjeżyłem Sony...
Próbuję Wolfa podejść a tu stado się burzy
Wolf, Ty się chłopie niedługo ustawisz
aż się będzie kurzyło
A jak się ustawie? To Ty mi tu jakiś harem kołujesz?
Czy Ty szukasz pracy na stanowisku eunucha czy co?
Ja nie chce żadnych haremów.
SonyXperia napisał/a:PS. wilczysko ma bardzo dobrą metryką
Hahahaha
Zjeżyłem Sony...
CO TY BIERZESZ?
Inaczej:
Co Ci lekarz przepisał lub jeszcze inaczej, co było napisane na receptach, ewentualnie, co Ci wydała pani farmaceutka w aptece???
AloneWolf90 napisał/a:SonyXperia napisał/a:rh72, na litość Boską, napisz nam CO TY BIERZESZ, że jesteś przekonany że kobiety się tutaj o Ciebie biją aż się kurzy?
Sufit beztynkowy
Wiecie, jak trzeba wtedy skakać aby się głową utłuc o sufit!?
Nie wiemy
Nie skaczemy pod sufit żeby się w niego utłuc głową
I gdzie ten rh72 uciekł?
Pewnie poszedł spać Przynajmniej "formalnie"
tak to nazywa
Ale zwykle mówił, jak szedł spać, a tu nagle go tak odłączyło. Pewnie przedawkował.
Morfeusz jeszcze nie utulił... tak sie poetycko nazywa Często nawala system powiadomień i nie widzę, ze sobie spiskujecie aż się kurzy
Wolfik, ja się ustawiam, jak lisek do kurnika... Ty sobie stadka doglądaj, ja sobie pograsuję wtedy na wolności
Sony czuje krew... już myśli, że coś dzisiaj upoluje a tu się...
Poczekaj Wolf, on się tylko przyczaił, i wróci... i zaatakuje... Leśmianem
Edit: W sumie to chciałabym wiedzieć, co on bierze Takie genialne samopoczucie po tym ma
Morfeusz jeszcze nie utulił... tak sie poetycko nazywa
Często nawala system powiadomień i nie widzę, ze sobie spiskujecie aż się kurzy
Wolfik, ja się ustawiam, jak lisek do kurnika... Ty sobie stadka doglądaj, ja sobie pograsuję wtedy na wolności
Sony czuje krew... już myśli, że coś dzisiaj upoluje a tu się...
No ? A tu się co...? Gołąbki zeżarte
Sony, refleks zawiódł... o całe 3 sekundy...
No ? A tu się co...? Gołąbki zeżarte
Nie przyznaję się... Ktoś podkradł Hej... szara jakaś tylko kita była w przelocie widoczna... cwaniaczek
SonyXperia napisał/a:No ? A tu się co...? Gołąbki zeżarte
Nie przyznaję się... Ktoś podkradł
Hej... szara jakaś tylko kita była w przelocie widoczna... cwaniaczek
A Ty co? Status świadka koronnego chcesz uzyskać? Kolegów wsypujesz?
O feeee
Tak, tak żarło się, żarło gołąbki, ale... teraz to nie Ty... to oni... hahahah
SonyXperia napisał/a:No ? A tu się co...? Gołąbki zeżarte
No proszę, chyba ktoś tu chce rączką poczęstować. I jeszcze tak nieładne sypie, nie wiem czy nie będzie chodził z drugą kulą.
Edit: W sumie to chciałabym wiedzieć, co on bierze
Takie genialne samopoczucie po tym ma
![]()
Sony więc 2 środki znieczulające: 'glup o pta' i 'opty-mizm' Połączenie najzdrowsze na świecie
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:No ? A tu się co...? Gołąbki zeżarte
No proszę, chyba ktoś tu chce rączką poczęstować.
I jeszcze tak nieładne sypie, nie wiem czy nie będzie chodził z drugą kulą.
Wolfik, jeszcze z dwoma latam, nie ma to jak wiatr we włosach... 4 nózki i takiiiii speed
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Nie przyznaję się... Ktoś podkradł
No proszę, chyba ktoś tu chce rączką poczęstować.
Wolfik, jeszcze z dwoma latam, nie ma to jak wiatr we włosach...
4 nózki i takiiiii speed
Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu, na miejscu do niepełnosprawnych?
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:No ? A tu się co...? Gołąbki zeżarte
A Ty co? Status świadka koronnego chcesz uzyskać?
Kolegów wsypujesz?
O feeee
Jeszcze (edytowane zgodnie z zaleceniem Sony bo wyszedłem na gbura) wytknę palcem wskazującym ... wstydu nie mam...
nóż w plecy, szpadel pod nogi i żyjemy!
Ciebie tylko trudno mu wykraść? Taaaaaa... akurat podpowie
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:No proszę, chyba ktoś tu chce rączką poczęstować.
Wolfik, jeszcze z dwoma latam, nie ma to jak wiatr we włosach...
4 nózki i takiiiii speed
Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu (...)
Hahahahaha
Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu, na miejscu do niepełnosprawnych?
Prawdę mówiąc to policz: 20 dni najbidniej w biurze. 1 parkowanie od 8 do 17 to około 25 zł. Firma dopłaca tylko maks 200 zł lub 50% (aby mniej)... więc szczerze to załatwiam sobie papiery. i oczywiście o niepoczytalności bo 'na kulasy' to nie uwierzą
I jakie to proste... Was za świadków sobie załatwiam... cała prawda o staranności pisania na tym forum
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Nie przyznaję się... Ktoś podkradł
A Ty co? Status świadka koronnego chcesz uzyskać?
Kolegów wsypujesz?
O feeee
Jeszcze palcem pokażę... wstydu nie mam...
Błagam Cię... Edytuj to i wytnij
AloneWolf90 napisał/a:Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu, na miejscu do niepełnosprawnych?
Prawdę mówiąc to policz: 20 dni najbidniej w biurze. 1 parkowanie od 8 do 17 to około 25 zł. Firma dopłaca tylko maks 200 zł lub 50% (aby mniej)... więc szczerze to załatwiam sobie papiery.
i oczywiście o niepoczytalności bo 'na kulasy' to nie uwierzą
I jakie to proste... Was za świadków sobie załatwiam... cała prawda o staranności pisania na tym forum
Żółte papiery Ci się marzą? Załatwimy, co nie Sony?
Hahahahaha
Zazdrośniki Oboje... Żubry palenia trawy i plastusie opon
Błagam Cię... Edytuj to i wytnij
Hahahaha Ale mi się udało... Jakbyś nie pokazała to bym sam przegapił
Ależ fantazja, Sony
Edytuję jednak
rh72 napisał/a:AloneWolf90 napisał/a:Ale chyba nie parkujesz swojego lansowozu, na miejscu do niepełnosprawnych?
Prawdę mówiąc to policz: 20 dni najbidniej w biurze. 1 parkowanie od 8 do 17 to około 25 zł. Firma dopłaca tylko maks 200 zł lub 50% (aby mniej)... więc szczerze to załatwiam sobie papiery.
Żółte papiery Ci się marzą?
Załatwimy, co nie Sony?
Tylko obawiam się, że zaparkuje w Tworkach
Edytowałem...
![]()
Odwiedzicie...? Bo sąsiedztwa trudno proponować...
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:Prawdę mówiąc to policz: 20 dni najbidniej w biurze. 1 parkowanie od 8 do 17 to około 25 zł. Firma dopłaca tylko maks 200 zł lub 50% (aby mniej)... więc szczerze to załatwiam sobie papiery.
Żółte papiery Ci się marzą?
Załatwimy, co nie Sony?
![]()
Ale może nie będzie musiał już kombinować z parkingiem, bo będzie wliczony w cenę pobytu.
SonyXperia napisał/a:Hahahahaha
Zazdrośniki
Oboje... Żubry palenia trawy i plastusie opon
Że co???
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Hahahahaha
Zazdrośniki
Że co???
Ładnie, prawda?
Ale może nie będzie musiał już kombinować z parkingiem, bo będzie wliczony w cenę pobytu.
![]()
Wilk, wolę chyba wycofać się do Australii Taki ładny kraj - o nim to piosenka
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Zazdrośniki
Że co???
Ładnie, prawda?
Prześlicznie, wprost jak na meduzę i glodnojada
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Że co???
Ładnie, prawda?
Prześlicznie, wprost jak na meduzę i glodnojada
Bardziej jamochłona i sonojada
mniam
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024