Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 42 43 44 45 46 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,796 do 2,860 z 9,305 ]

2,796

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie martw się Wolf, mój samochód tez parkuje na parkingu dla pospólstwa big_smile a to co sie liczy w pierwszej kolejności: to pracowitość (ale nie pracoholizm tongue) i poczucie humoru (ale nie głupkowatość tongue) KM to miły dodatek wink

Jezu!!! Sony, teraz muszę sobie wybić Ciebie z głowy! Było tak od razu pisać! smile Obu kryteriów nie spełniam tongue Ale może inna się zainteresuje pracoholikiem i głupkiem... tongue

Najlepszy post dzisiaj. big_smile big_smile big_smile Może rh72 jak szukasz gadźetu nowego to spraw sobie taki:
http://pudelekx.pl/japonskie-seks-lalki … g1#galeria big_smile big_smile big_smile big_smile

2,797

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie martw się Wolf, mój samochód tez parkuje na parkingu dla pospólstwa big_smile a to co sie liczy w pierwszej kolejności: to pracowitość (ale nie pracoholizm tongue) i poczucie humoru (ale nie głupkowatość tongue) KM to miły dodatek wink

Jezu!!! Sony, teraz muszę sobie wybić Ciebie z głowy! Było tak od razu pisać! smile Obu kryteriów nie spełniam tongue Ale może inna się zainteresuje pracoholikiem i głupkiem... tongue

Powodzenia rh72 smile

Ale, ale... ja to nie znaczy, że Ty też... tongue

2,798

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Najlepszy post dzisiaj. big_smile big_smile big_smile Może rh72 jak szukasz gadźetu nowego to spraw sobie taki:
http://pudelekx.pl/japonskie-seks-lalki … g1#galeria big_smile big_smile big_smile big_smile

Lubię Cię Wolf wink

2,799 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 20:20:26)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wilk, jak japońskie to może i Sony zastąpi? tongue Ale nie piszą, jaką dawkę ironii ma 'wbudowane' więc trochę strach brać tak w ciemno... Jeszcze trafię na taką bardziej wycofaną co się nie odezwie... tongue

EDIT: Wilk, nie mogę doczytać, ile to ma KM? big_smile

2,800

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Lubię Cię Wolf wink

Kolejny rąbek... czegośtam uchylony... big_smile Taaaaa.... Wcześniej tego nie było widać. Nie chwal się! tongue

2,801

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Lubię Cię Wolf wink

Kolejny rąbek... czegośtam uchylony... big_smile Taaaaa.... Wcześniej tego nie było widać. Nie chwal się! tongue

tongue

2,802

SonyXperia napisał/a:

tongue

Ładny język big_smile Ale, ale... Sony, pierwszy raz Ci słów zabrakło... big_smile Teraz dylemat - wiesz, ta opcja japońska co się nie odezwie, czy Ty teraz? tongue Same dylematy w tym życiu... Może propozycja Wilka ma sens? big_smile Jak jeszcze zaraz lody ją poprą to znaczy, żeby... Was nie słuchać! big_smile Podstęp murowany! smile

2,803 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 20:34:26)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

tongue

Same dylematy w tym życiu... Może propozycja Wilka ma sens?

Jasne rh72, kup sobie dmuchaną lalę, to ma sens big_smile Taką, co to na prawdziwa wygląda big_smile tongue

2,804

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

tongue

Same dylematy w tym życiu... Może propozycja Wilka ma sens?

Jasne rh72, kup sobie dmuchaną lalę, to ma sens big_smile Taką, co to na prawdziwa wygląda big_smile tongue

A widzisz? big_smile Jak odpowiedziałaś to wszelkie dylematy uleciały tongue I ile $ zaoszczędziłaś... big_smile

2,805

Idź się wyspać po całym tygodniu, bo widać, że jesteś zmęczony tongue

2,806

SonyXperia napisał/a:

tongue

2,807 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-20 20:55:15)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

tongue

I co już wybrałeś swój typ? big_smile I jak możesz Sony chcieć zastąpić dmuchaną lalą. yikes Chyba czas Ci wygryź rękę do kości najlepiej prawą. tongue A ja akurat głodny się robię. tongue

Co do wbudowanej ironi, zawsze możesz poprosić o taką specjalną obudowę dla TARSA

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/87/f4/0b/87f40ba43f5ef1f31e14b5622eb2fa76.jpg

No chyba, że zamiast krągłości pociągają Cię kanty? I zamiast ciepła wolisz chłód metalu. big_smile

2,808

Wilk... A co ma ręka do zastępowania Sony? tongue

2,809

rh72 napisał/a:

Wilk... A co ma ręka do zastępowania Sony? tongue

Odpowiem jak kobieta: domyśl się. big_smile big_smile

2,810

No tak... jaki ja zawsze niedomyślny sad Myśleć i myśleć... Po całym ciężkim tygodniu... Dobrze, że Sony kocha i dba i każe się wyspać a nie gadać głupoty tongue

2,811 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 21:26:42)

rh72 napisał/a:

No tak... jaki ja zawsze niedomyślny sad Myśleć i myśleć... Po całym ciężkim tygodniu... Dobrze, że Sony kocha i dba i każe się wyspać a nie gadać głupoty tongue

rh72, polecam Ci długi, zimowy sen, taki w jaki zapadają niedźwiedzie, wtedy zregenerujesz umęczone szare komórki, które teraz płatają Ci paskudne figle tongue Te Twoje szare komórki albo są totalnie niedotlenione albo wyjatkowo zmęczone, takie rzeczy Ci podpowiadają, że strach czytać tongue

2,812

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

rh72, polecam Ci długi, zimowy sen, taki w jaki zapadają niedźwiedzie, wtedy zregenerujesz umęczone szare komórki, które teraz płatają Ci paskudne figle tongue

Dobrze, już dobrze... tongue Ustępuję, jak to facet czasem musi... Co się będę z kobietą kłócił? big_smile Trzeba dbać o te relacje. Ale mi trzeba cegłówką przywalić aby coś się zadziało a nie sen...

BTW> właśnie, cegłówka... Na podwórku mieliśmy kumpla, co miał na imię Jacek ale wszyscy mu 'Kaźmirz' gadali. Więc on miał opinię mocno narwanego. I był drugi, z nazwiska Kaliszuk więc oczywiście 'Kali' został. No więc kiedyś Kali wkurzył Kaźmirz'a i ten drugi z cegłówką leci. Wszyscy w śmiech bo chłopak drobny był i ręka mu leciała z tą cegłówką. Śmiech się urwał, jak Kaźmirz przywalił tą cegłówką Kali'emu. Nie wiem, co gościu miał za czerep ale cegłówka pękła na pół a Kali stoi i nic się mu nie stało. Potem, co prawda unikał zatargów z Kazmirz'em ale od tamtej pory wierzę, że czasami cegłówka pomaga big_smile

2,813 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-21 12:36:19)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

rh72, polecam Ci długi, zimowy sen, taki w jaki zapadają niedźwiedzie, wtedy zregenerujesz umęczone szare komórki, które teraz płatają Ci paskudne figle tongue

Dobrze, już dobrze... tongue Ustępuję, jak to facet czasem musi... Co się będę z kobietą kłócił? big_smile Trzeba dbać o te relacje. Ale mi trzeba cegłówką przywalić aby coś się zadziało a nie sen...

Zrobisz jak będziesz uważał za stosowne tongue Chociaż biedne te Twoje szare komórki... jeszcze cegłówką dostaną big_smile Ostatnie sztuki chcesz wytłuc? big_smile tongue

2,814 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-21 12:49:44)

Sony widziałem relacje z Moto Show w Krakowie i dobrze, że nie pojechałem, dostałbym zeza rozbieżnego, bo nie wiedziałbym na co się gapić czy na hostessy czy na auta. big_smile A jeszcze mógłbym sobie kark skręcić od ciągłego obracania głową. big_smile

2,815

Sony, fachowiec jesteś. Dobieraj cegłówkę tak aby wytłukła tylko złe myśli... tongue Wilkowi, widać, też się przyda aby karku nie skręcił...

PS. kolejne wynaturzone myślenie rh72. Kosmos, spotykają się 2 rasy: ludzka i obcych. Jak przyjdzie do wojny to obie rasy pewnie zginął lub strasznie cofnął się w rozwoju. Interweniuje więc supermoc. Wybiera człowieka i obcego - który wygra ta rasa przeżyje. Zamyka ich w bąblu na niezamieszkałej planecie. Między nimi bariera - tylko coś co nie ma świadomości (stąd mi się skojarzyło) może przeniknąć tą barierę. Rzucają w siebie kamieniami, krzyczą, cokolwiek - nic nie działa. Co ciekawe człowiek cwana bestia - udaje, że jak dostanie kamieniem w głowę to go nie boli, że głowa mu służy do obrony smile Aby obcy zniechęcił się głowę atakować tongue. No dobra, finał. Człowiek wpada na pomysł - obcy tez musi spać, jak się okazuje. Podczas tej fazy opiera się o barierę, przywala sobie ostro kamieniem w głowę, przenika barierę. Zabija obcego, hurrrra! big_smile Koniec bajki...

2,816

Lody! Z kim tam znowu kręcisz? tongue Któremu serce wyrywasz i żywcem zjadasz? big_smile Może moje? Abyś duszy nie zabrała... smile

2,817 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-21 19:07:50)

Jak tam wam mija niedziela, ja wróciłem właśnie z roweru i zrobiłem parę zdjęć z mojej trasy jedno dałbym nawet na tapetę do Windowsa jako nową idyllę. big_smile Albo bardziej drogę. wink Zresztą moje zdjęcia są na Wikipedii. big_smile

https://images81.fotosik.pl/585/eca6a8bdf579d6d2.jpg

https://images82.fotosik.pl/585/b04b088be948612c.jpg

2,818 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-21 17:18:35)

rh72 napisał/a:

Sony, fachowiec jesteś. Dobieraj cegłówkę tak aby wytłukła tylko złe myśli...

Wypraszam sobie stwierdzenia, że jestem fachowcem od bicia... cegłówkami tongue tylko dlatego, że koniecznie chcesz cegłówką zaliczyć big_smile

AloneWolf90 napisał/a:

Sony widziałem relacje z Moto Show w Krakowie i dobrze, że nie pojechałem, dostałbym zeza rozbieżnego, bo nie wiedziałbym na co się gapić czy na hostessy czy na auta. big_smile A jeszcze mógłbym sobie kark skręcić od ciągłego obracania głową. big_smile

Haha big_smile Mogłeś się jednak wybrać. I & my chauffeur oglądalibyśmy auta i zdali Ci potem relacje, a Ty oglądałbyś sobie hostessy i nie zdawał nam potem relacji wink I Wilk byłby syty, i owca cała big_smile ... to znaczy się hostessa wink

PS. Coś te Twoje zdjęcia na działają tongue

2,819

AloneWolf90 napisał/a:

Jak tam wam mija niedziela, ja wróciłem właśnie z roweru i zrobiłem parę zdjęć z mojej trasy jedno dałbym nawet na tapetę do Windowsa jako nową idyllę. big_smile Albo bardziej drogę. wink Zresztą moje zdjęcia są na Wikipedii. big_smile
https://lh6.googleusercontent.com/qrqeYQ-zRFAyuJPGGwD8oFKadxdGKZ8MqHb9PHqy6dp1n4J6oCjT9njsXlulO6dYKcyvkAkGxB4zbGo=w1600-h794-rw
https://lh5.googleusercontent.com/7se2GZrJ__PfVKpoV1JYkVK1h_ALoBPeegOt0hQLgcSezH6utSaS9d0olHwzKsAXORhVQljCv-MvuxI=w1600-h794-rw

Wilk, popraw te adresy - nie idzie wyszukać tongue

2,820 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-21 17:36:13)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sony, fachowiec jesteś. Dobieraj cegłówkę tak aby wytłukła tylko złe myśli...

Wypraszam sobie stwierdzenia, że jestem fachowcem od bicia... cegłówkami tongue tylko dlatego, że koniecznie chcesz cegłówką zaliczyć big_smile

AloneWolf90 napisał/a:

Haha big_smile Mogłeś się jednak wybrać. I & my chauffeur oglądalibyśmy auta i zdali Ci potem relacje, a Ty oglądałbyś sobie hostessy i nie zdawał nam potem relacji wink I Wilk byłby syty, i owca cała big_smile ... to znaczy się hostessa wink
PS. Coś te Twoje zdjęcia na działają tongue

Mi dzisiaj się nawet chciało przejechac aby się przejechać. Trasą Siekierkowską lecę ( smile ), tak ze 150 km/h i mijam po prawej samochodzik straży miejskiej... Na hamulec, serce bije ale patrzę, a tu przede mną Mercem leci jeszcze szybciej. A wziąłem depłem na swoje 150 i nic nie było smile. Sony, nie zrozumiałem - z języków kiepski jestem sad Ty byłaś tam z fryzjerem? tongue

2,821

Aaaaa.....to teraz wiem po co tak naprawdę Wilk tam jeździ, że niby nacieszyć oczy samochodami big_smile to tak jak ja kiedyś chodziłam na mecze okręgówki, że niby piłka mnie interesowała big_smile

Ciebie Rh podrywać? Małe wyzwanie, wystarczy "udawać", że się Ciebie uważnie słucha, rozumie i interesuje, czasami trzeba się inteligentnie zaśmiać z Twojego żartu, plus szpilki i okulary dla pewności i już tongue

2,822 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-21 18:24:09)

lody wróciły dzisiaj z 'rozmachem'... Wkurzył ten brunet? tongue Na biednym rh się odgrywa? big_smile big_smile big_smile Ale to ironia była? Nie wiem tylko czy 'wyzwanie' czy 'wyznanie'... Z moich żartów...? Wiesz kiedy bym stwierdził, że się odkochałaś? Jakbyś napisała 'żartów' tongue

EDIT: o rzesz... jeszcze pończochy! koniecznie nie zapomnij! tongue

2,823

Poprawiłem zdjęcia. big_smile Trochę to zajęło, ale ja je cały czas widziałem. big_smile

Co chodzenia na targi, to kiedyś interesowały mnie tylko samochody, a dziś nie wiem czy bardziej interesują mnie hostessy czy auta. big_smile

2,824

Ejjj... A ja myslałem, że coś w tym guście będzie tongue

http://gfx.zetchilli.pl/var/zetchilli/storage/images/news/polska/zakaz-wstepu-dla-kotow-i-psow-to-nie-zart-minister-ogranicza-ich-kontakty-z-innymi-zwierzetami-3604/125540-5-pol-PL/Zakaz-wstepu-dla-kotow-i-psow-to-nie-zart.-Minister-ogranicza-ich-kontakty-z-innymi-zwierzetami_article.jpg

2,825

AloneWolf90 napisał/a:

Poprawiłem zdjęcia. big_smile Trochę to zajęło, ale ja je cały czas widziałem. big_smile

Co chodzenia na targi, to kiedyś interesowały mnie tylko samochody, a dziś nie wiem czy bardziej interesują mnie hostessy czy auta. big_smile

Super smile Czy to jest jakiś szlak turystyczny? Bo coś tam widzę na jednym z drzew. A tak w ogóle, to czy Ty przypadkiem w samochodzie nie masz maskotki lwa? big_smile Teraz jakoś to zauważyłam tongue

2,826

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Super smile Czy to jest jakiś szlak turystyczny? Bo coś tam widzę na jednym z drzew. A tak w ogóle, to czy Ty przypadkiem w samochodzie nie masz maskotki lwa? big_smile Teraz jakoś to zauważyłam tongue

W sumie to ja nawet nie wiem czy tam jest szlak turystyczny to zdjęcie z kłodami, to jest oficjalnie droga lokalna łącząca dwie miejscowości i kiedyś tam był asfalt. big_smile

Tak dokładnie to piłkarz Goleo, maskotka Mistorzstw Świata 2006 w Niemczech. big_smile
https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/8438b1e9-4240-4cd7-8de4-91a12d653ada_l.jpg

2,827

Jezu! Sony! Jak Ty to wypatrzyłaś...? tongue Na drzewku kropkę zobaczyłem ale lwa w samochodzie Wilka? tongue Brrrrrrr.... big_smile big_smile big_smile

2,828

rh72 napisał/a:

Jezu! Sony! Jak Ty to wypatrzyłaś...? tongue Na drzewku kropkę zobaczyłem ale lwa w samochodzie Wilka? tongue Brrrrrrr.... big_smile big_smile big_smile

No ba big_smile bo Ty samochodu Wilka nie widziałeś tongue

2,829

Jakbym Wilk  nie wiedziała, to bym pomyślała, że gdzieś blisko mnie mieszkasz:)

2,830

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No ba! big_smile Nie zapraszał to nie poszedłem tongue

2,831

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No nie dziwota ,że nie zapraszał, jak Ty 'takie'  fotosy wklejasz big_smile Na jego miejscu też bym spasowała big_smile tongue

2,832

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No nie dziwota ,że nie zapraszał, jak Ty 'takie'  fotosy wklejasz big_smile Na jego miejscu też bym spasowała big_smile tongue

I jeszcze ciągle mi wszystko psuję. big_smile

2,833

lody miętowe napisał/a:

Jakbym Wilk  nie wiedziała, to bym pomyślała, że gdzieś blisko mnie mieszkasz:)

Czyli w bardzo ładnym miejscu musisz mieszkać wink

2,834

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jakie psuje? Jakie psuje? Sony nieźle ten interior zwiedzała, że lewka zapamiętała big_smile big_smile big_smile Co popsułem? tongue

2,835

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jakie psuje? Jakie psuje? Sony nieźle ten interior zwiedzała, że lewka zapamiętała big_smile big_smile big_smile Co popsułem? tongue

Wszystko inne big_smile

2,836 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-21 19:59:10)

A to sorki Wolfik! tongue Żartowniś...

https://media.tenor.co/images/5df9de634a1e7c8046dfd2e6f273224e/tenor.gif

2,837

rh72 napisał/a:

A to sorki Wolfik! tongue

I pobudka rh72! big_smile Pobudka!! big_smile Budzimy się ze snu lol

2,838

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Rh72 się obudzi na Syberii w obozie pracy. big_smile

2,839 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-21 20:05:04)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nieeee... Sony to byłby koszmar jednak, jakbym miał tak być osobiście... Wszystko inne mu ujdzie jednak nie chcialbym mieć na sumieniu życia ludzkiego sad Moja megalomania nie pogalopuje aż tak daleko tongue

2,840

AloneWolf90 napisał/a:

Rh72 się obudzi na Syberii w obozie pracy. big_smile

Jak nie będzie na jeziorze to wytrzymam tongue

2,841

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nieeee... Sony to byłby koszmar jednak, jakbym miał tak być osobiście... Wszystko inne mu ujdzie jednak nie chcialbym mieć na sumieniu życia ludzkiego sad Moja megalomania nie pogalopuje aż tak daleko tongue

Taaaa... Jasne .... big_smile

2,842

Daj spokój... Ja skromny jestem big_smile big_smile big_smile

http://demotywatory.pl//uploads/201301/1359019142_aaktpp_600.jpg

2,843

rh72 napisał/a:

Fałszywa... tongue

2,844

rh72 napisał/a:

Chyba coś Ci się pomyliło. big_smile

http://www.diga.pl/upload/images/falszywa_skromnosc_2013-11-29_16-30-49.jpg

2,845

Echhh.... tongue Znaczy się mówicie, że nie muszę udawać? tongue Dzięki!!! big_smile big_smile big_smile

2,846

rh72 napisał/a:

Echhh.... tongue Znaczy się mówicie, że nie muszę udawać? tongue Dzięki!!! big_smile big_smile big_smile

Jak uważasz big_smile Nas i tak nie oszukasz tongue

2,847

Nas? Całe życie oszukuję i się udaje... tongue Nie wiesz nic kobieto, nic...!!! big_smile a może ja z tych co rano piszą posty w temacie 'jak zwalczyć wycofanie w życiu' a wieczorem... wiesz...

http://www.uwgbcommons.org/wp-content/uploads/2013/09/Dr-Jekyll-y-Mr-Hyde.jpg

2,848

Albo kompleksy leczę big_smile

http://demotywatory.pl//uploads/201307/1375042428_97qayo_600.jpg

2,849 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-21 20:41:40)

Janse rh72 big_smile  do końca życia w to wierz wink jesteś mistrzem mistyfikacji lol

2,850

A może po prostu...? big_smile

http://img.joemonster.org/images/vad/img_40780/e246eeac50260d51261a23e5b80fe4eb.jpg

2,851

rh72 napisał/a:

A może po prostu...? big_smile

http://img.joemonster.org/images/vad/img_40780/e246eeac50260d51261a23e5b80fe4eb.jpg

Nie ma szans tongue

2,852

SonyXperia napisał/a:

Janse rh72 big_smile  do końca życia w to wierz wink jesteś mistrzem mistyfikacji lol

Taaaa... i zapamiętała, że facet jest prosty i nieskomplikowany i teraz swoją wiedzę wykorzystuje, co? big_smile

2,853

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Taaaa... i zapamiętała, że facet jest prosty i nieskomplikowany i teraz swoją wiedzę wykorzystuje, co? big_smile

Nie marnuję wiedzy na darmo tongue Teraz jej nie wykorzystuję na pewno tongue

2,854

Ja jestem zwierzaczek nieszkodliwy... kobietom specjalnie krzywdy nie robię! big_smile

http://img.joemonster.org/i/2017/05/kobietyzwierzeta_08.jpg

2,855 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-21 20:48:08)

Ty jesteś zwierzaczek "formalny" big_smile W praktyce kryłbyś się po kątach tongue

2,856

Hihihihi... Mógłbym się teraz unieść big_smile ale czasami jak kobieta tak ironicznie powie to nie wiadomo czy się zbulwersować czy doceniać polot... jako, że mało grzeczny jestem w firmie i w ogóle mówię co chcę (chyba, że mi się nie chce), to daruję 'formalny' rozumiany jakkolwiek big_smile
Czas mój idzie jutro o 5:00 trzeba rwać się z łóżka inaczej drugiego Putina będziecie mieli tongue

2,857

Oczywiście big_smile Palec i główka to szkolna wymówka tongue

2,858

A już mnie prawie miałaś, co??? tongue

2,859 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-21 21:04:17)

Jasne rh72 wink Prawie ... big_smile To mam żałować czy się cieszyć? tongue

2,860

SonyXperia napisał/a:

Jasne rh72 wink Prawie ... big_smile To mam żałować czy się cieszyć? tongue

A po Twojemu niech będzie tongue Więc jak uważasz tongue i ucieka antylopka lwicy... tongue

Posty [ 2,796 do 2,860 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 42 43 44 45 46 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024