Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 45 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,731 do 2,795 z 9,305 ]

2,731 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 11:53:37)

Odp: Sąsiad...111

Ooooo... kociaczki czarnuszki słodziuszki! Żyjecie! Jak Wy tak wyglądacie wkur... to ja bym Was codziennie musiał pod...! tongue Toż Wy same pięknoszki. Jak mój kot był mały to uwielbiał się bić - bił się ze mną. Robił właśnie taką postawę i się rzucał na moją rękę. Było to słudzitkie, z tym że on drapał właśnie do krwi. Ręce miałem całe skaryfikowane sad Takie drobniutkie prawie niewidoczne ryski. I kiedyś oglądam jakieś dokumenty przy ówczesnej prezes i jej reakcja: co Ty człowieku się tniesz? Na szczęście obok szefowa siedziała i powiedziała, że sama ma kota i tak to wygląda jak młodziak. Od tamtej pory jednak była dyżurna rękawiczka kuchenna i mały juz szalał bez opamiętania. Do tej pory mu zostało to, że jak krzyknę na niego to idzie się bić smile Skubaniec...

2,732 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 13:10:40)

lody miętowe napisał/a:

Noooo....rh jedno Twoje zdanie wiele mi wyjaśniło, mianowicie "wychowałem się na literaturze SF", to dlatego te wszystkie niestworzone historie, opowieści dziwnej treści big_smile i nierealne fantazje tongue
Wilk, ten "król ciemności", to do mnie pasuje jak ulał, tak wyglądają lody jak ktoś wkur...:D

Lody, moje niestworzone historie? Co? What? Sama prawda, przypowieści życiowe... Taki narrator przy kominku... tongue Ale co? No co? big_smile

https://media.giphy.com/media/glmRyiSI3v5E4/giphy.gif

EDIT: ludzie, jest coraz lepiej... właśnie po domku sobie już latam z laseczką big_smile Wilk, poczekajmy chwilę i zobaczymy czy Ci nie ucieknę... Ale laseczkę sobie zostawię... będzie czym Sony tyłek wytrzepać tongue (i odpowiedź Sony: odczep się od... big_smile )
EDIT: Sony cos nowego widzę ale znowu się zjeżysz więc tylko mówię, że zauważyłem tongue

2,733

Juz chyba wiem, jaki nick bym chciał smile tongue Sami dojdziecie...

https://yt3.ggpht.com/-nKkKk2yCNk4/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/pgGpWsizUKc/s900-c-k-no-mo-rj-c0xffffff/photo.jpg

2,734

Inna kwestia... Gdzieś przeczytałem, że jest książka o grupie informatyków (straszne słowo). Więc chłopaki pracują w jednej firmie i się nudzą... STRASZNIE się nudzą. A że inteligentni smile może inaczej ale też i wprost to planują... morderstwo. Idealne. Czyli takie niby bez motywu, bez śladów... i to morderstwo albo realizują albo co? Nie wiem co... bo książki znaleźć nie mogę. Może ktoś czytał? tongue Poleci...? big_smile

2,735

Że niby smerf Maruda? Hahahaha co racja, to racja, by pasowało big_smile
No i się nie dziwię, że kotecek drapał/drapie i do "bójki się stawia", przecież zwierzęta poznają się na ludziach big_smile sama oswoilam i przygarnęłam, jak się później okazało, dziką kotkę i mimo ZEROWEJ wiedzy o kotach, bo kotów nigdy nie lubiłam, nigdy mnie nie podrapała i nie ugryzła, poznała, że ja dobry człowiek i krzywdy jej nie zrobię big_smile miarą naszego człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt, to prawda:) to żeby nie było takiej oczywistości, to ja wtedy o Hitlera pytam, który kochał swoje psiaki, owczarki niemieckie, sukę Blondi i psa Wolfa, czyli wynika, że nie był do końca złym czlowiekiem? Traktował jej lepiej, niż większość ludzi, chciał nawet uczlowieczyć owczarki, powstała nawet specjalna szkoła, w której szkolono psy, a nawet uczono "czytać i pisać", miały w przyszłości zastąpić kapo w obozach, taaaaa...owczarki były ulubioną rasa, bo wg Hitlera najbliżej spokrewnione z wilkami, symbolem siły i mocy big_smile dobra kończę, bo weszłam na mój temat, a wtedy mogę długo mówić:D

2,736

Jaka szkoda, że ta piosneczka już nie o mnie tongue ale dalej dla mnie big_smile

2,737

lody miętowe napisał/a:

No i się nie dziwię, że kotecek drapał/drapie i do "bójki się stawia", przecież zwierzęta poznają się na ludziach big_smile sama oswoilam i przygarnęłam, jak się później okazało, dziką kotkę i mimo ZEROWEJ wiedzy o kotach, bo kotów nigdy nie lubiłam, nigdy mnie nie podrapała i nie ugryzła, poznała, że ja dobry człowiek i krzywdy jej nie zrobię big_smile miarą naszego człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt, to prawda:) to żeby nie było takiej oczywistości, to ja wtedy o Hitlera pytam, który kochał swoje psiaki, owczarki niemieckie, sukę Blondi i psa Wolfa, czyli wynika, że nie był do końca złym czlowiekiem? Traktował jej lepiej, niż większość ludzi, chciał nawet uczlowieczyć owczarki, powstała nawet specjalna szkoła, w której szkolono psy, a nawet uczono "czytać i pisać", miały w przyszłości zastąpić kapo w obozach, taaaaa...owczarki były ulubioną rasa, bo wg Hitlera najbliżej spokrewnione z wilkami, symbolem siły i mocy big_smile dobra kończę, bo weszłam na mój temat, a wtedy mogę długo mówić:D

Oooo, lody! Nadawaj! Przecież na swego trafiłaś. Ze mną mozna pogadać... beepaj tym morsem czy jakoś inaczej - się dogadamy. A Wolfy i lody to tutaj popularne tematy big_smile

2,738

A to kurczę o miłości? Czy o byciu wiecznym? tongue

2,739

TO JEST PIOSENKA DLA MNIE I O MNIE! big_smile big_smile big_smile

2,740 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 15:48:20)

lody miętowe napisał/a:

Nie, lody miętowe, to jest Smerf Ciamajda big_smile , tylko okulary i broda dla niepoznaki tongue

PS. rh72, morsem się już nie nadaje tongue

2,741 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 15:54:52)

Och... Smerfetki! big_smile Abym ogrem nie był.... big_smile Zjadłbym Was mlaskając!!! tongue

PS. morsem się nie nadaje? jeśli nie to wiem, kto to spowodował... kobietom pewnie przerwy w komunikacji przeszkadały i jak wyeliminowały przerwy to ... linia ciągła wyszła... big_smile brrrrrr....

2,742

No tak... właśnie przed chwileczką... pukanie do drzwi i miła para proponuje mi porozmawiać w temacie: czy możemy poznać swoją przyszłość? A kto chce? smile Podziękowałem, a teraz się zastanawiam, czy nie za szybko. sad Przecież otwarty mam być na ludzi a tu stereotyp zadziałał. Może bym się nawrócił a potem Wilka próbował. Bo dla lodów i Sony to pewnie za późno tongue Wilk....? Znowu drażnię? tongue big_smile

2,743

Nie, rh72, Ty w ogóle nie drażnisz, nie wiem tylko czy Twoje ego zniesie tę bolesną prawdę tongue

2,744

Tak w ogóle zastanawiam się czy rh jest potrzebne towarzystwo, przecież świetnie mu się rozmawia ze sobą samym. big_smile A wilka nie da się nawrócić? big_smile Można mu tylko udowodnić, że  nie miał racji. big_smile

Rh72 dzisiaj w biedronce widziałem laseczkę typu francuskiego (taką 10/10). big_smile I chyba była wolna sadząc, po braku zdjęć w portfelu, braku pierścionków na rękach i po zakupach na jedno osobę. big_smile Ale, że nie dostałem żadne sygnału przyzwolenia na działanie to zostałem w blokach startowych. big_smile

2,745

SonyXperia napisał/a:

Nie, rh72, Ty w ogóle nie drażnisz, nie wiem tylko czy Twoje ego zniesie tę bolesną prawdę tongue

Zniesie tongue Prawie wszystko zniesie... Jak ono musi mnie znosić to co ono biedne nie zniesie? tongue Ale dobre posunięcie, ładna próba... A te gumy to mogą być balonowe...? Spalimy je, nie ma mocnych... big_smile

2,746 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 16:59:39)

AloneWolf90 napisał/a:

Tak w ogóle zastanawiam się czy rh jest potrzebne towarzystwo, przecież świetnie mu się rozmawia ze sobą samym. big_smile A wilka nie da się nawrócić? big_smile Można mu tylko udowodnić, że  nie miał racji. big_smile

Rh72 dzisiaj w biedronce widziałem laseczkę typu francuskiego (taką 10/10). big_smile I chyba była wolna sadząc, po braku zdjęć w portfelu, braku pierścionków na rękach i po zakupach na jedno osobę. big_smile Ale, że nie dostałem żadne sygnału przyzwolenia na działanie to zostałem w blokach startowych. big_smile

Ech, Wilk... jakby tak każden wilk czekał w tych blokach na zgodę zwierzyny to by królików było, że... Ale wyczuł - brawo! Brak tego i owego, zakupy dla samotnej... Nooooo, bracie, tylko wykończenia zabrakło, czyli choćby próby... Widzisz Wilk, dla mnie czy fancuskiego czy nie, to typ się musi liczyć sympatyczny. Najlepiej z demonami do zwalczania, wtedy nudów nie będzie. Aby była wyluzowana i nie krzyczała na ciebie z durnych powodów a się ciutkę kontrolowała. Ktoś właśnie na innym portalu napisał o kobietach, że ta bardzo ładna czeka zwykle na księcia, więc zalicza kolejnych i ty dostajesz towar 'przechodzony' tongue Że ładność nie wystarczy aby się dogadać i samotność będzie dopisywała wtedy samej czy w związku jak postępujesz bo 'taka moda' i taka/taki ładny. A tu brakuje po prostu bliskości po człowieczemu smile
Weź Sony! Weź lody! Obie stworzone do zaczepienia w sklepie! tongue Pojadą Ci na początku, że szok - ale dobrym słowem je rozbroisz i docenią, bo na forum nauczone, że trzeba być otwartą na różnych gości. I ogrem je postraszysz i się nie boją a widzą w tobie ładniusiego smerfa smile  Obie do ostatka będą się broniły, że one nie są sympatyczne, że odległość 1 metra w stosunkach z nimi to zbytnie zbliżenie, że życia nauczone, że takie poukładane sobie... big_smile A tylko czekają, kto korek odszpuntuje i demony wypuści. Puszki Pandory! big_smile big_smile big_smile

2,747 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 17:08:29)

Wilk, laseczka typu francuskiego? Na razie kocham się w laseczce typu rehabilitacyjnego, z ergonomiczną rączką (dobrze ta rączka robi smile ) dopasowywaną wysokością (zwykle do biodra lub pasa, jak zwał, tak zwał smile ) i gotowa zawsze pomóc, zadowolić wlaściciela smile... Jaką ona ma konkurencję - wykosiła z miejsca... tongue A jak lubisz sam do siebie gadać? smile

2,748

Gdyby nie była idealna (a taka 8/10) to bym wystartował. big_smile A tak zbyt wysoka półka dla mnie, jak dobrze wyglądam to jestem maksymalnie tak 7/10. big_smile

Dla mnie też nie ma znaczenia jaki typ lub (bardziej fenotyp big_smile), ale ta miała nawet mega super kobiecy głos. big_smile  A i pasowałaby do Ciebie rh72 bo kupowała pepsi tylko, że to bez cukru. big_smile Ja wiem, że ładność nie wystarczy, w przypadku mężczyzny niestety też. big_smile Już nie raz straciłem szansę przez swoją gadkę. big_smile

No u Sony są może jakieś szansę, w końcu sama się pytała czy przeprowadzam się do Krakowa. big_smile

Ale lody to twierdza nie do zdobycia. big_smile big_smile Przynajmniej dla mnie. big_smile

2,749 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 17:17:11)

Ot i wychodzi... Sony, a mnie zaprosisz...? big_smile Czy tylko 26latek palący gumy? smile Tak dla równowagi - On z jednej strony, ja z drugiej - On będzie gumy palił a ja się Tobą zajmę... Nie będę Wam nawet przeszkadzał smile... Lody, powiadasz? Lody? Hmmmmmm.... Coś bym więcej napisał ale tylko skomentuję - do KAŻDEJ twierdzy są klucze, nawet jak właścicielka je zgubiła czy gdzie zapomniała tongue

2,750

Tyle, że w przypadku lodów jest jeszcze mnóstwo innych oblegających, a że ich nie widać, bo każdy oblegający oddzielony ścianami od drugiego to nie ma jak wykosić konkurencji. tongue

2,751

AloneWolf90 napisał/a:

Tyle, że w przypadku lodów jest jeszcze mnóstwo innych oblegających, a że ich nie widać, bo każdy oblegający oddzielony ścianami od drugiego to nie ma jak wykosić konkurencji. tongue

No dobra... Ale który zwycięży? smile A może trzeba być sprytnym, jak 'stary' rh? Gościem być a nie oblegającym? big_smile big_smile big_smile

2,752

AloneWolf90 napisał/a:

No u Sony są może jakieś szansę, w końcu sama się pytała czy przeprowadzam się do Krakowa. big_smile

Widzisz, szkoda, że się na Moto Show nie wybrałeś tongue Chociaż nic straconego,  w sumie jeszcze trwa...

2,753 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 17:24:24)

rh72 napisał/a:

Ot i wychodzi... Sony, a mnie zaprosisz...? big_smile Czy tylko 26latek palący gumy? smile Tak dla równowagi - On z jednej strony, ja z drugiej - On będzie gumy palił a ja się Tobą zajmę... tongue

Jakby Ci to powiedzieć big_smile Może wprost? tongue Nie jestem zainteresowana tongue

2,754

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Widzisz, szkoda, że się na Moto Show nie wybrałeś tongue Chociaż nic straconego,  w sumie jeszcze trwa...

A wiesz, że ja poważnie o tym myślałem. wink

2,755

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ot i wychodzi... Sony, a mnie zaprosisz...? big_smile Czy tylko 26latek palący gumy? smile Tak dla równowagi - On z jednej strony, ja z drugiej - On będzie gumy palił a ja się Tobą zajmę... tongue

Jakby Ci to powiedzieć big_smile Może wprost? tongue Nie jestem zainteresowana tongue

Strasznie enigmatyczna jesteś... Niby wprost mówi. Ale kim? Którym...? Ja odczytałem, że Wilkiem. tongue Taaaa... Teraz Ci nie wypada brnąć w tą kabałę i będziesz zaprzeczała. Nawet przed sobą! tongue A taki smerf?

http://mklr.pl//uimages/services/motokiller/i18n/pl_PL/201301/1357935284_by_motogun_500.jpg

2,756 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 17:31:17)

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A to zawaliłeś, trzeba było przyjechać i nacieszyć oko  wink

2,757

A to widzisz... Pierwszy kluczyk... tongue Lody, a jakie to masz hobby? Coś o zwierzętach pisałaś? 2 wojna światowa? No, nie wierzę, że TEN pan? big_smile

2,758

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A to zawaliłeś, trzeba było przyjechać i nacieszyć oko  wink

Nie pierwszy i nie ostatni raz. big_smile Gdyby to był przyszły miesiąc to na 100% bym przyjechał. wink

2,759

Wolf i Sony! Ja coś nie wierzę, że Wy się jeszcze nie znacie? big_smile Potem, jak się spotkacie to będzie: 'Cześć, a to Ty????' tongue

2,760

rh72 napisał/a:

Wolf i Sony! Ja coś nie wierzę, że Wy się jeszcze nie znacie? big_smile Potem, jak się spotkacie to będzie: 'Cześć, a to Ty????' tongue

Tak spotkamy się na komendzie za udział w nielegalnych wyścigach. big_smile tongue

2,761 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 17:39:43)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tak spotkamy się na komendzie za udział w nielegalnych wyścigach. big_smile tongue

big_smile Właśnie miałam coś napisać o tych spotach big_smile ale Wilk pierwszy uszczknął rąbka tajemnicy tongue

2,762

Hihihihi big_smile Dobrze, że auto-moto to u mnie taki 'orła cień' tongue Myślisz, że Sony to policjantka? To tak skojarzyło się, niekoniecznie zaraz... big_smile Ależ fajna fantazja! smile

2,763

SonyXperia napisał/a:

big_smile Właśnie miałam coś napisać o tych spotach big_smile ale Wilk pierwszy uszczknął rąbka tajemnicy tongue

Rąbka tajemnicy? Rąbka czego!!!!? Ktoś jeszcze niezorientowany? smile

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSukofBOVv4SNPNyJRRzKh-XvhGl6_f6rjEMyuv_CHgIaqXNsD

2,764

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Rąbka tajemnicy? Rąbka czego!!!!? Ktoś jeszcze niezorientowany? smile

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSukofBOVv4SNPNyJRRzKh-XvhGl6_f6rjEMyuv_CHgIaqXNsD

OK tongue Rąbka tajemnicy czy rąbek tajemnicy?

2,765

Widzę Rh, że Ty sobie właśnie nowe hobby znalazłeś:) a skoro jesteś taki bystry i szprytny, to zrozumiesz o co mi chodzi:D

2,766 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 17:49:54)

Sony, Nie zmieniaj tematu... To więc ponawiam pytanie? KM? Moment obrotowy? Prędkość? Wiek? tongue Czy fajny nick? big_smile Rąbku...! tongue

2,767

lody miętowe napisał/a:

Widzę Rh, że Ty sobie właśnie nowe hobby znalazłeś:) a skoro jesteś taki bystry i szprytny, to zrozumiesz o co mi chodzi:D

Paniał! big_smile Ale co? Złe te nowe hobby? tongue

2,768

Wolfik, od kiedy nowa sentencja bo jakoś nie spamiętałem...? smile

2,769 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 17:53:54)

rh72 napisał/a:

Nie zmieniaj tematu... To więc ponawiam pytanie? KM? Moment obrotowy? Prędkość? Wiek? tongue Czy fajny nick? big_smile Rąbku...! tongue

Odpowiadam - tyłuł naukowy profesora prawa big_smile tongue Ostatecznie mógłby być stopień dr hab.  tongue

KM - nie schodzę poniżej 370 tongue

2,770 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-20 18:00:06)

rh72 napisał/a:

Od czwartku, demony to za mało, ja chce być inspiracją dla innych. big_smile

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie zmieniaj tematu... To więc ponawiam pytanie? KM? Moment obrotowy? Prędkość? Wiek? tongue Czy fajny nick? big_smile Rąbku...! tongue

Odpowiadam - tyłuł naukowy profesora prawa big_smile tongue Ostatecznie mógłby być stopień dr hab.  tongue

Toż to nawet Mustang V6 odpada. sad A taki chce sobie kupić następny. big_smile Rzeczywiście tylko profesora prawa stać na tankowanie mustang gt lub shleby gt350 R. I mój ukochany Focus RS za słaby ze swoimi 350 kucykami. sad I EVO X najlepszy wózek dla rodziny big_smile też za słaby. big_smile

2,771 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 18:01:35)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale Wolf, wszyscy to znaczy każdy po kolei, ale przecież my nie, więc nie wszyscy smile wink

2,772 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 18:08:20)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Toż to nawet Mustang V6 odpada.

Audi a6 quattro sport edition  wink

2,773

SonyXperia napisał/a:

Ale Wolf, wszyscy to znaczy każdy po kolei, ale przecież my nie, więc nie wszyscy smile wink

No dobra, to prawie wszyscy,. big_smile Lepiej? wink

SonyXperia napisał/a:

Audi a6 quattro wink

Wybacz Sony, jeszcze taki dziad ze mnie nie jest by jeździć takim dziadko-wozem, to bardziej auto dla rh72 (papa smerfa), ja jestem mustang z dzikiej doliny big_smile I z  Niemców lubię tylko BMW. big_smile A może to wychodzi chów klatkowy na blokowisku? big_smile wink

Chociaż właśnie przy projektach Audi pracuję. wink

2,774

Hahahaha! Zadała 'bobu'! big_smile Teraz lepiej profesurę robić, czy zbierać na te 370 KM... ? tongue

2,775 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 18:16:44)

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

Audi a6 quattro wink

Wybacz Sony, jeszcze taki dziad ze mnie nie jest by jeździć takim dziadko-wozem, to bardziej auto dla rh72 (papa smerfa), ja jestem mustang z dzikiej doliny big_smile I z  Niemców lubię tylko BMW. big_smile A może to wychodzi chów klatkowy na blokowisku? big_smile wink

Teraz pojechałeś po bandzie big_smile Dziadko-wóz to jakiś Mercedes może być  tongue  ale nie Audi tongue I to jeszcze  wypierdziany przez Helmuta tongue A na widok Bayerische Motoren Werke to mnie mdli (szczególnie ta kobyła serii 700) Wprost dla nadzianego prawnika, blee tongue

2,776 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 18:16:26)

Patrzyłem na tego mojego Merca 560SEC AMG... Ale chyba i tam bym nie podskoczył tongue Idzie na prawo się zapisać smile A nie lepiej od razu R8? smile

EDIT: doczytałem ostatni post Sony... hihihihihihihi big_smile

2,777

Dobra Nissan Gtr tongue

2,778

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

Audi a6 quattro wink

Teraz pojechałeś po bandzie big_smile Dziadko-wóz to jakiś Mercedes może być  tongue  ale nie Audi tongue I to jeszcze  wypierdziany przez Helmuta tongue A na widok Bayerische Motoren Werke to mnie mdli (szczególnie ta kobyła serii 700) Wprost dla nadzianego prawnika, blee tongue

Cóż ja poradzę, że nie lubię całej grupy VAG. big_smile Sony, ale ja nie lubię sedanów, jedynie liftabacki, coupe i hatchbacki lubię. big_smile Wszystko inne to dziadko-wóz. big_smile Wolałbym najnowszą klasę E lub C od każdego Audi (poza R8 big_smile). A BMW tylko M3 e46, albo m3 e92. tongue Ach rozmarzyłem się . A z nowych BMW M4 albo chociaż M2. big_smile

Sony ale dresiku nigdy nie miałem, chociaż dresowe spodnie, gdzieś do tej pory leżą w szafie. big_smile big_smile

2,779 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 18:24:38)

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Cóż ja poradzę, że nie lubię całej grupy VAG. big_smile Sony, ale ja nie lubię sedanów, jedynie liftabacki, coupe i hatchbacki lubię. big_smile Wszystko inne to dziadko-wóz. big_smile Wolałbym najnowszą klasę E lub C od każdego Audi (poza R8 big_smile). A BMW tylko M3 e46, albo m3 e92. tongue Ach rozmarzyłem się . A z nowych BMW M4 albo chociaż M2. big_smile

Sony ale dresiku nigdy nie miałem, chociaż dresowe spodnie, gdzieś do tej pory leżą w szafie. big_smile big_smile

OK, niech Ci bedzie BMW M4 Coupe, ale w kwestii audi nie mówimy o dresach tongue Oj, zdziwłbyś się o kim mówimy wink No i ok, R8 to limuzyna

2,780

SonyXperia napisał/a:

OK, niech Ci bedzie BMW M4 Coupe, ale w kwestii audi nie mówimy o dresach tongue Oj, zdziwłbyś się o kim mówimy wink

Profesor prawa? tongue

2,781

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

OK, niech Ci bedzie BMW M4 Coupe, ale w kwestii audi nie mówimy o dresach tongue Oj, zdziwłbyś się o kim mówimy wink

Profesor prawa? tongue

Nie. Chyba, że kiedyś mi odbije tongue

2,782

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Audi=VW za większą kasę i taka jest prawda, niektóre procedury są w VW bardziej dopracowane niż w Audi, a marką premium jest ta druga. big_smile Nie będę mówił na co to wpływa, bo to tajemnica przedsiębiorstwa. big_smile A wszystkie dresiki po przesiadały się z BMW (poza e36 i e46) do Audi (najczęściej A4 B5/B6 i A6 c5/c6 big_smile) i Civiców Ufo. big_smile

2,783 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 18:34:54)

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Audi=VW za większą kasę i taka jest prawda, niektóre procedury są w VW bardziej dopracowane niż w Audi, a marką premium jest ta druga. big_smile Nie będę mówił na co to wpływa, bo to tajemnica przedsiębiorstwa. big_smile A wszystkie dresiki po przesiadały się z BMW (poza e36 i e46) do Audi (najczęściej A4 B5/B6 i A6 c5/c6 big_smile) i Civiców Ufo. big_smile

Jasne, VW to teraz też ten wyrób auto-podobny pt. Skoda big_smile Czyli co? Wszystko zjeżdża teraz z taśmy VW? A wspomonianym audi nie jeździ dres tongue

W każdym razie: żadnych BMW tongue żadnych Mercedesów albo audi albo... tongue

2,784

A mówiłaś, że nie znasz żadnych inżynierów? wink A z jakiej jest on branży, bo chce iść w jego ślady (nie w kwestii auta, a zarobków). wink

Nie fabryki Audi ma własne i VW własne, bardziej chodzi mi o podejście do projektowania i sprawdzania wszystkiego tu VW masakruję wszystkie swoje marki, no może poza Bentleyem. wink

2,785 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 18:39:54)

AloneWolf90 napisał/a:

A mówiłaś, że nie znasz żadnych inżynierów? wink A z jakiej jest on branży, bo chce iść w jego ślady (nie w kwestii auta, a zarobków). wink

Nie fabryki Audi ma własne i VW własne, bardziej chodzi mi o podejście do projektowania i sprawdzania wszystkiego tu VW masakruję wszystkie swoje marki, no może poza Bentleyem. wink

Ale nie inżynierów mechaników wink
On pracuje na własny rachunek smile

2,786

A to on z budownictwa czy elektroniki, bo tam jest ładna kasa?

Sony i Audi R8 to nie limuzyna. tongue To takie cacuszko:
http://st.motortrend.com/uploads/sites/5/2016/05/2017-Audi-R8-V10-rear-three-quarter.jpg

A8, S8 i nawet RS8 to są limuzyny, a R8 nie. wink

2,787

AloneWolf90 napisał/a:

A to on z budownictwa czy elektroniki, bo tam jest ładna kasa?

Sony i Audi R8 to nie limuzyna. tongue To takie cacuszko:
http://st.motortrend.com/uploads/sites/5/2016/05/2017-Audi-R8-V10-rear-three-quarter.jpg

A8, S8 i nawet RS8 to są limuzyny, a R8 nie. wink

Mnie się w ogóle zawsze podobało audi smile
Budownictwo

2,788

Trafiłem big_smile

A mnie z kolei od zawsze podoba się BMW, moim pierwszym miała być e36 od sąsiada, ale ją rozwalił. big_smile

2,789 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-20 19:22:11)

Ja, za czasów liceum rwałem dziewczyny na Audi 80, co prawda tylko 1.9D ale miała przyciemniane szyby big_smile... Kurczę, zawsze ojcu 'donieśli' gdzie jeżdżę i co robię. Małe miasto i dużo znajomych. Wieczorami lubił mi wypominać, z kim mnie widzieli 'na mieście' tongue Ale potrafiłem się urwać ze smyczy...

EDIT: pojechałem przed samiutką maturą (a prawdę powiedziawszy podczas) do Belgii aby coś nowego ojcu przywieść... widziałem tam pierwszy raz Ferrari (pozwolili mi wsiąść i sobie silnika posłuchać) ale też BMW M5 - jeszcze w Polsce tego mało było... smile Aaaaa... i miałem ogrom szczęscia, bo się napaliłem na Forda Scorpio i to w nowszej budzie, więc nie podobał się zbyt z wyglądu ale wyposażenie było rewelka... i szczęście bo skończyło się na VW Passat smile w kolorze 'szampański' - lakier metalic był, aby nie było smile

2,790

Ale 'z czym ja do ludzi'??? No się pytam, poniżej 250 tys. tutaj nie zbliżaj się tongue

2,791

rh72 napisał/a:

Ale 'z czym ja do ludzi'??? No się pytam, poniżej 250 tys. tutaj nie zbliżaj się tongue

No cóż rh72, Sony raczej nie zaimponujemy tym co mamy w garażu. big_smile Mój nawet nie ma garażu i musi biedak wśród pospólstwa parkować na ulicy. wink Ale nie będę wynajmował garażu 10 km od domu. big_smile Dobrze, że auto to nie wszystko. wink Ale kiedyś Mustang będzie mój. tongue Nie musi być 5.0 V8, wystarczy mi ten 3.7 V6. big_smile

2,792 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-20 19:41:05)

Nie martw się Wolf, mój samochód tez parkuje na parkingu dla pospólstwa big_smile a to co sie liczy w pierwszej kolejności: to pracowitość (ale nie pracoholizm tongue) i poczucie humoru (ale nie głupkowatość tongue) KM to miły dodatek wink

2,793

A ja się duperelami cieszę... big_smile Zainstalowałem właśnie Parrot'a tego 9100 (9200 za duży ma ekran więc do kitu a takie same opcje) i sobie muzykę ze smartfona po bluetooth gram - właśnie dzisiaj przygotowałem pamięc USB z muzą to się jutro podłączę i będę grał. Do tego 2 dni jazdy bez dachu, wczoraj cała droga do domu z pracy i do pracy i już twarz opalona smile Na światłach czekałem i się facet obok zatrzymał, lanosem smile I gada do mnie z uśmiechem: niektórzy to mają szczęście... więc mu nawet nogi nie pokazywałem ale się miło pouśmiechalismy. Tyle z tematu motoryzacja... smile Właśnie siedzę nieszczęśliwy bo nie mam pomysłu na nowy gadżet... Zawsze byłem gadżeciarz i to się widzę zmieniło smile Ciut się zmieniło... coś tam próbuję szukać, przecież facet, muszę mieć nowe zabawki tongue

2,794

SonyXperia napisał/a:

Nie martw się Wolf, mój samochód tez parkuje na parkingu dla pospólstwa big_smile a to co sie liczy w pierwszej kolejności: to pracowitość (ale nie pracoholizm tongue) i poczucie humoru (ale nie głupkowatość tongue) KM to miły dodatek wink

Jezu!!! Sony, teraz muszę sobie wybić Ciebie z głowy! Było tak od razu pisać! smile Obu kryteriów nie spełniam tongue Ale może inna się zainteresuje pracoholikiem i głupkiem... tongue

2,795

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jezu!!! Sony, teraz muszę sobie wybić Ciebie z głowy! Było tak od razu pisać! smile Obu kryteriów nie spełniam tongue Ale może inna się zainteresuje pracoholikiem i głupkiem... tongue

Powodzenia rh72 smile

Posty [ 2,731 do 2,795 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 45 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024