Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 39 40 41 42 43 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,601 do 2,665 z 9,305 ]

2,601

Odp: Sąsiad...111

Tak wiem, ja prosta dziewucha jestem, dlatego prosto "pojechał", żebym zrozumiała, bo Leśmian to za trudny dla mnie:D

2,602

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

I co? Zmienić Ci pieluchę mamy, czy jak? big_smile tongue

A pogłaskać? tongue A przytulić? tongue A pomruczeć razem? tongue Tyle do zrobienia a kobieta o pieluchach big_smile

Sony jest praktyczna, jeszcze nam tu nabrudzisz. big_smile

2,603 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 21:28:22)

AloneWolf90 napisał/a:

To była oda typowego informatyka ctrl+c ctrl+v, nie widzisz Jej piękna? big_smile tongue

Ty... piękniś? Bbbboo ssssię za...zaaaa..zacznę ją..ją..ją-kać z nerrrr...wów!!! big_smile Uffff...

PS. no tym razem właśnie 'dobrze' napisałeś... Właśnie o to chodzi...! A nie straszą tylko tongue Coś właśnie poczułem tongue Przypiekł big_smile

2,604

lody miętowe napisał/a:

Tak wiem, ja prosta dziewucha jestem, dlatego prosto "pojechał", żebym zrozumiała, bo Leśmian to za trudny dla mnie:D

Eeeeejjjj! Dzisiaj Wam dobrze idzie! big_smile Coś Wy się nauczyliście przy staruszku? tongue

2,605 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 21:04:43)

No to lody! big_smile Będzie sentymentalnie bo wiersz przytoczony tutaj na forum i przypadł osobiście do serca big_smile Jak nie docenisz to sobie sama lody rób tongue To wpisałem sobie do kajetu... big_smile

Skarga na anioła stróża ...po wypadku samochodowym kogoś bardzo mi dalekiego i bliskiego

Aniele boży, stróżu mój
Dam radę i bez ciebie
Nie łaź za mną jak stary pies
I innych strzeż w potrzebie

Obroń od tego co jest złe
Śmiertelnie niebezpieczne
Tych wszystkich co mi bliscy są
Bo mnie już niekoniecznie

Rozłóż swe skrzydła, fruwaj stąd
I daj mi wreszcie spokój
Jesteś jak drzazga w dłoni mej
Jesteś mi solą w oku

Anioły stróże ludzkich ciał
Weźcie się do roboty
Strzeżcie tych co chcą kochać, żyć
Mieć dzieci, karmić koty

Majce... autor (corcerebrum)

2,606

Kurczę, ale temat obok, kobita faceta bije, to trochę jak tutaj, tylko u nas "bijemy słowami" i jeszcze wam to sprawia przyjemność, macie dziwne skłonności, ale od początku o tym wiedziałam:P

2,607

Lody... Ty się mylisz. Ty źle jednak odczytujesz sad Tu nikt się nie bije. Tu jest naprawdę czysta sympatia i do tego bezbolesna... Gumki Ciebie cisną tongue Luzujemy! tongue Tylko porządnie, aby zgubić sukieneczkę tongue

2,608

Ja pierdziu, Ty też taki sentymentalny i romantyczny?:) Ok.doceniam, i do mnie też pasuje, trafiłeś

2,609

Nie pierwszy raz źle odczytuje, co? tongue to chyba o gacie chodziło, a nie o sukienkę, a w związku z tym, aż tak luzować niezamierzam big_smile

2,610 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 21:17:24)

lody miętowe napisał/a:

Ja pierdziu, Ty też taki sentymentalny i romantyczny?:) Ok.doceniam, i do mnie też pasuje, trafiłeś

Wilk! Opamiętaj się! ... Zaraz Ci lody uwiodę tongue

EDIT: ale nie Sony tongue Sony, co z tą sygnaturką? big_smile To rzeczywiście przypomina trochę 'wycie do księżyca'... tongue Jednakowa krew w żyłach big_smile

2,611

Rh litości, kto tu kogo uwodzi tongue

2,612

lody miętowe napisał/a:

Rh litości, kto tu kogo uwodzi tongue

OK! Przyłapała... Stary a głupi big_smile

2,613 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-16 21:29:30)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Wilk! Opamiętaj się! ... Zaraz Ci lody uwiodę tongue

EDIT: ale nie Sony tongue Sony, co z tą sygnaturką? big_smile To rzeczywiście przypomina trochę 'wycie do księżyca'... tongue Jednakowa krew w żyłach big_smile

Ale to lody tu uwodzą, cóż ja mogę, tongue Mogę tylko patrzeć i obserwować. wink

Z lodami trzeba  ostrożnie, zwłaszcza jak masz futro. big_smile Można je łatwo rozpuścić. big_smile tongue

2,614 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-16 21:34:08)

Stary-polemizowałabym, głupi?  tego może nie skomentuję smile

EDIT: Wilk zasadnicze pytanie czy warto?

EDIT2 : łatwo? Dlatego dalej w zamrażalniku siedzisz? tongue

2,615 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-16 21:37:26)

Czy warto rozpuścić lody? big_smile Na pewno nie, najlepiej zjeść je zanim się rozpuszczą. big_smile Czy ostrożnie podchodzić do lodów? tongue Raczej oto drugie Ci chodzi. big_smile Cóż nie wiem, nie znam przyszłości. big_smile

Ale wilki dostają zawsze lody na urodziny. A moje już za niecałe trzy miesiące. big_smile
http://www.everythingwolf.com/sitewide/imagelib/OurWolves/wayacakenw.jpg

Edit. Ale ja tam sam nie wlazłem, ktoś mi pomógł. wink big_smile

2,616

AloneWolf90 napisał/a:

Ale to lody tu uwodzą, cóż ja mogę, tongue Mogę tylko patrzeć i obserwować. wink

Wilk! TO JEST TYPOWE MYŚLENIE FACETA Z DEMONAMI NIEUŚPIONYMI!!! big_smile
Przyfantazjuj... Sony podpasowałeś aż mi się lampka paliła ostrzegawcza! big_smile A kobieta lata wysoko... A z kim lody gadają? Ja jestem 'magiczna' okazja aby sobie...
Więc autor poprzedniego wiersza mi przypasował i ten jest dla Ciebie tongue I mam nadzieję, że głupio nie zrozumiesz tongue Sobie przemyśl...

Wyznań nie będzie ...Kobiecie która mnie zechciała i wciąż ze mną wytrzymuje

Bo moja miłość jest jak...
Co dalej ?
Wstawić metafor szare szeregi ?
Hiperbolami wersy przyprawić ?
Dorzucić zdrobnień misterne ściegi ?

Kwilić, otulać, śnić i omdlewać...
Dobre dla bladych anorektyków
Ja nie dam rady
Kocham konkretnie
Prosto , bez westchnień, gier i uników

Jesteś jak anioł...
O nie ! Na szczęście
I tak anioły miażdżysz urodą
Skrzydła sterczące z twoich łopatek
Byłyby dla nas tylko przeszkodą

Ma, twa, me, moje serce i dusza
Brzmi może pięknie i romantycznie
Kawałek mięśnia ?
Coś czego nie ma ?
Słabe, banalne i archaiczne

Będę tak siedział aż do us...
rana
Gdy w końcu zgasną nocne latarnie
Wyznań miłosnych wierszem nie będzie
Bo ja cię kocham
ot tak...
Zwyczajnie

dla Euterpe... autor (corcerebrum)

2,617 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 21:42:53)

AloneWolf90 napisał/a:

Czy warto rozpuścić lody? big_smile Na pewno nie, najlepiej zjeść je zanim się rozpuszczą. big_smile Czy ostrożnie podchodzić do lodów? tongue Raczej oto drugie Ci chodzi. big_smile Cóż nie wiem, nie znam przyszłości. big_smile

Ale wilki dostają zawsze lody na urodziny. A moje już za niecałe trzy miesiące. big_smile

Za banalnie big_smile Lody, oceniamy..., 3+? ('+' tylko dlatego, że próbował na litość z urodzinami). 4 bym nie dał... Czuć wycofanie, asekuranctwo. Sony, Twoje zdanie? tongue

2,618 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-16 21:50:15)

Wilk to Ci "pojechał", takie wyznania, przed 22 big_smile

Z tego co tam zauważyłam, to Wilczek szama lody waniliowe, tak więc....życzenia złożę, złożę:)

EDIT: Rh, kto tu o braniu na litość mówi, TY???

2,619

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Za banalnie big_smile Lody, oceniamy..., 3+? ('+' tylko dlatego, że próbował na litość z urodzinami). 4 bym nie dał... Czuć wycofanie, asekuranctwo. Sony, Twoje zdanie? tongue

To nie było na litość. wink Ale niech to pozostanie słodką tajemnicą, co miałem na myśli, Ty najwyraźniej jak zwykle nie załapałeś. big_smile

2,620 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 21:46:39)

hihihihihi big_smile Czekaj spokojnie, jak kobiety napiszą to Twoje... Gdzieś złotą myśl słyszałem: 'dobrze być pesymistą - albo masz rację albo miło się rozczarujesz' tongue

2,621

lody miętowe napisał/a:

Wilk to Ci "pojechał", takie wyznania, przed 22 big_smile

Z tego co tam zauważyłam, to Wilczek szama lody waniliowe, tak więc....życzenia złożę, złożę:)

Takie mu dali. wink Zobaczymy jakie mi skapną? wink Ja już za dwa tygodnie będę na diecie lodowej i zamierzam jeść miętowe. wink

2,622

AloneWolf90 napisał/a:

Takie mu dali. wink Zobaczymy jakie mi skapną? wink Ja już za dwa tygodnie będę na diecie lodowej i zamierzam jeść miętowe. wink

Za plecami kręcicie? Lody? (ma być dwuznacznie smile ) tongue Masz Wilku kolejnego psychodelika na czas oczekiwania tongue Aby Ci miłości starczyło tongue

2,623 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-16 21:59:21)

Cóż to za dieta? Na pewno kaloryczna i niezdrowa big_smile szkoda tylko zdrowie sobie psuć smile

EDIT: ja tam Rh nic nie wiem, z kim te lody Wilk kręci czy tam będzie kręcił tongue

2,624

Ale ja tylko to będę w stanie zjeść wtedy. wink Nie mogę zagwarantować, że będę tylko miętowe tongue, bo mam małą zamrażarkę i starczy tylko na dwa pudełka big_smile, o ile ich nie zjem w dwa dni to tak będzie, a jak nie to może i waniliowe się pokażą czy jakieś inne. wink Co w sklepie będzie tym najbliższym. wink tongue

Nie wszyscy mają takie duże zamrażarki, że mieszczą się w nich całe wilki. wink

2,625

Z lodówką kawał już pisałem... Nie wiem, czy się nie powtórzę ale ta anegdota mi zawsze przyświeca przy różnych inicjatywach... tongue

Jak zjeść słonia?... po kawałku?

A bo to życiowa dewizja, jak dochodzić do różnych rzeczy... po kroczku lub po kawałku to się i słonia zje tongue

2,626

rh72 napisał/a:

Z lodówką kawał już pisałem... Nie wiem, czy się nie powtórzę ale ta anegdota mi zawsze przyświeca przy różnych inicjatywach... tongue

Jak zjeść słonia?... po kawałku?

A bo to życiowa dewizja, jak dochodzić do różnych rzeczy... po kroczku lub po kawałku to się i słonia zje tongue

Ja ma taktykę węża łapie od razu wszystko, albo umieram albo jestem ustawiony. wink

2,627 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-16 22:09:24)

W dwa dni to lodów miętowych nie skonsumujesz, tak więc szukaj innych, w sklepie obok, smacznego tongue

EDIT: o żesz, Wilk dopiero teraz załapałam o co Ci chodzi, ja to jednak jestem inteligentna inaczej smile

2,628

lody, po pierwsze i tak kręcicie tongue widać i Wilk się chwalił smile nie tłumacz się... zdradę czuję przez internet nawet big_smile
po drugie, to ktoś tu kiedyś do mnie litość poczuł? big_smile Nic? Prawda? Cholera, dobry jednak ten gościu od PR'u tongue Bierze na klatę i taaaaak zmyślnie skleca reklamy big_smile

2,629

Mam do d*** wieczór mad

2,630

AloneWolf90 napisał/a:

Ja ma taktykę węża łapie od razu wszystko, albo umieram albo jestem ustawiony. wink

No to nie umarłeś... I co? Jesteś ustawiony? tongue

2,631

Sony przez nas?????

2,632

SonyXperia napisał/a:

Mam do d*** wieczór mad

Ochhh.... sad Gadaj??? sad

2,633

lody miętowe napisał/a:

Sony przez nas?????

W życiu!! smile wink Takie tam... nieważne... ale mnie wkurzyło mad

2,634 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-16 22:14:44)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Na razie jestem w fazie, że nie wiadomo co będzie. wink big_smile Co do lodów to ja chyba teraz za bardzo zakręciłem lodami, za dużo przenośni i faktów w złych proporcjach. tongue big_smile Ale chyba nie da się zrobić zakalca z lodów? Co? big_smile

SonyXperia napisał/a:

Mam do d*** wieczór mad

Co się stało Sony?

2,635

Dobra, to kto kogo chce jeszcze zjeść? big_smile

2,636

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Sony przez nas?????

W życiu!! smile wink Takie tam... nieważne... ale mnie wkurzyło mad

SONY! Mówi się tu 'A' i się mówi dalej... tak nie wypada! sad BTW. zamieniłbym się z 'wieczorem' tongue

2,637 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-16 22:20:17)

Wilk przeczytaj Edit w moim wcześniejszym poście big_smile

EDIT: Rh tutaj mówi się "A", a później każdy sobie dopowiada big_smile

2,638

SonyXperia napisał/a:

Przecież wiadomo... Każdy każdego... Tylko Wolfik coś mnie nie chce sad

2,639

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Przecież wiadomo... Każdy każdego... Tylko Wolfik coś mnie nie chce sad

Ciekawego dlaczego? W sumie gdyby Cię odpowiednio doprawić, to może nie dostalibśmy niestrawności tongue

2,640 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 22:23:38)

Lody i Wilku... Zupa pomidorowa smakuje pomidorami, jak dodać bazylię to nawet mocniej, jak koszula to w kratę nie bardzo, bardziej w paski. To o sensie i zrozumieniu tutaj tongue Sony, też bym.... a to o kończeniu myśli big_smile

2,641

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Na razie jestem w fazie, że nie wiadomo co będzie. wink big_smile Co do lodów to ja chyba teraz za bardzo zakręciłem lodami, za dużo przenośni i faktów w złych proporcjach. tongue big_smile Ale chyba nie da się zrobić zakalca z lodów? Co? big_smile

SonyXperia napisał/a:

Mam do d*** wieczór mad

Co się stało Sony?

"Drobny" dylemat rodzinny na lini dziecko - rodzic big_smile Urocza pogawędka tongue Uwielbiam zarzuty z czterech liter big_smile

2,642

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

Mam do d*** wieczór mad

Co się stało Sony?

"Drobny" dylemat rodzinny na lini dziecko - rodzic big_smile Urocza pogawędka tongue Uwielbiam zarzuty z czterech liter big_smile

A Ty Sony, po której jesteś linii frontu? wink

2,643

No to Sony przynajmniej wyjaśniła tongue I oczywiście komu? Kogo zignorowała? big_smile Teraz sam czuję litość do siebie... PR'owcu, jeśli słyszysz... Wróć! tongue

2,644

AloneWolf90 napisał/a:

A Ty Sony, po której jesteś linii frontu? wink

Dobre Wilk! Dobre! big_smile Ty się rozwijasz! big_smile Doceniłem smile

2,645

rh72 napisał/a:

No to Sony przynajmniej wyjaśniła tongue I oczywiście komu? Kogo zignorowała? big_smile Teraz sam czuję litość do siebie... PR'owcu, jeśli słyszysz... Wróć! tongue

Jak jeszcze raz przez Ciebie Sony wytnie sygnaturkę, to ogryzę Cię do kości i zostawię na pastwę losu. tongue big_smile

2,646

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ale co? Że coś poważnego? Czy żartu nie zrozumiałem? smile Coś mi tu...  nie pasi sad

2,647 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-16 22:38:40)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jak jeszcze raz przez Ciebie Sony wytnie sygnaturkę, to ogryzę Cię do kości i zostawię na pastwę losu. tongue big_smile

smile Poprawiłeś mi humor, naprawdę smile Jesteśmy jeden na jeden - matka - córka - masakra dziś była big_smile Ktoś musi być mądrzejszy i spokojniejszy, aczkolwiek trudno czasem zachowac zimną krew big_smile

Edit: OK> Z mojej strony koniec smutów wink

2,648

Sony? Mówisz inna generacja? Ktoś musi? tongue Więc lecimy z tymi latkami big_smile Funky Koval to był gość! big_smile big_smile big_smile My hero! A spróbujcie Wy coś z nim kombinować to kosteczki nie zostawię tongue

Bohaterowie z ostatniej strony

Co się dziś dzieje z bohaterami
ze "Świata Młodych", z ostatniej strony?
Po których biegłem rano do kiosku,
trzymając dychę w spoconej dłoni.

Czy Tytus w końcu się uczłowieczył?
A może zmałpiał? bo takie czasy...
Kajko i Kokosz ciągle szlachetni?
Czy Mirmiłowa bronią dla kasy?

Lepiej nie pytać o kapitana
Żbika, co Bondem był w PRLu.
Na pewno teczkę ma w IPNie,
tak jak i innych ubekòw wielu.

Czym się zajmują Jonek i Jonka?
Czy Kleks im teraz pilnuje dzieci?
Pewnie sprzedali go na Allegro
gdy atramentem plamił i śmiecił .

Ais powróciła na swą planetę,
pan Funky Koval na marnej rencie.
Thorgal jak zwykle z masą problemów
gdzieś na życiowym stoi zakręcie.

Już nie drukuje się "Świata Młodych"
bo świat do innych młodych należy.
A ja sam chociaż wciąż nie emeryt
zaliczam się do starszej młodzieży.

corcerebrum

2,649

Teraz Funky to by jakoś tak wyglądał... Ciut może więcej siwyzny i będzie big_smile

http://marudzenie.pl/wp-content/uploads/2013/01/funky_koval_2.jpg

2,650

rh72 napisał/a:

Sony? Mówisz inna generacja? Ktoś musi? tongue Więc lecimy z tymi latkami big_smile Funky Koval to był gość! big_smile big_smile big_smile My hero! A spróbujcie Wy coś z nim kombinować to kosteczki nie zostawię tongue

Bohaterowie z ostatniej strony

Co się dziś dzieje z bohaterami
ze "Świata Młodych", z ostatniej strony?
Po których biegłem rano do kiosku,
trzymając dychę w spoconej dłoni.

Czy Tytus w końcu się uczłowieczył?
A może zmałpiał? bo takie czasy...
Kajko i Kokosz ciągle szlachetni?
Czy Mirmiłowa bronią dla kasy?

Lepiej nie pytać o kapitana
Żbika, co Bondem był w PRLu.
Na pewno teczkę ma w IPNie,
tak jak i innych ubekòw wielu.

Czym się zajmują Jonek i Jonka?
Czy Kleks im teraz pilnuje dzieci?
Pewnie sprzedali go na Allegro
gdy atramentem plamił i śmiecił .

Ais powróciła na swą planetę,
pan Funky Koval na marnej rencie.
Thorgal jak zwykle z masą problemów
gdzieś na życiowym stoi zakręcie.

Już nie drukuje się "Świata Młodych"
bo świat do innych młodych należy.
A ja sam chociaż wciąż nie emeryt
zaliczam się do starszej młodzieży.

corcerebrum

Rh a ten fragment w teczce w IPNie to o Tobie? tongue big_smile Cóż ta bardzo starsza, starsza młodzież była jak współczesna jakaś nieogarnięta i nie patrzyła co podpisuję. wink

2,651 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 22:52:55)

AloneWolf90 napisał/a:

Rh a ten fragment w teczce w IPNie to o Tobie? tongue big_smile Cóż ta bardzo starsza, starsza młodzież była jak współczesna jakaś nieogarnięta i nie patrzyła co podpisuję. wink

Nie Wilku... Nie... hahahaha big_smile Nie TA generacja jeszcze. Chociaż do komitetowej stołówki na schabowe chodziłem z kolegą, którego ojciec był 'partyjny'. Ale i na zajęcia z religii chodziłem, uprzedzeń w takim wieku było mało. Raz przeżyłem tylko swoje... Przyszli milicjanci szukać koła, którego kradzież mój Chrzestny zglosił. Przyszli z dozorcą, z nakazem, zadzwoniłem do ojca, kazał mi nakaz przeczytać, gości wpuścić i nie dyskutować. No tak. Koła do samochodu w książkach szukalli. Kazali tatulo, to nie dyskutowałem ale rezolutnie co jakąś książkę podsuwałem im pod łapy. Potem potulnie do garażu zaprowadziłem, na koniec - tam jakoś sie nie palili do przeszukania. tongue Najbardziej byłem zmartwiony, że mi osobistej nie zrobili tongue Byłoby jeszcze fajniej big_smile

EDIT: a nie wiem... wspominając to się chyba pewnej celniczce spodobałem, bo na osobistą wzięła - ale jako wtedy nieletni, to po pierwsze facet mnie przeszukiwał i po drugie ojciec towarzyszył, więc było miło tongue Nawet pistoletem nie grozili big_smile

2,652

A potem pytasz, czemu wilk nie chce Cię jeść. big_smile Miałbyś czego żałować jakby była jakaś ładna Pani milicjantka, choć ja nie żyłem wtedy, to nie wiem czy coś takie istniało poza Bondem, którego uwielbiam oglądać. wink No chyba, że chciałeś dostać pałą a może pałę? big_smile tongue

I tyle poświecenia by zachować jedno koło sąsiada. big_smile Masz je chociaż do dzisiaj na pamiątkę? wink big_smile

2,653 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 23:03:21)

AloneWolf90 napisał/a:

A potem pytasz, czemu wilk nie chce Cię jeść. big_smile Miałbyś czego żałować jakby była jakaś ładna Pani milicjantka, choć ja nie żyłem wtedy, to nie wiem czy coś takie istniało poza Bondem, którego uwielbiam oglądać. wink No chyba, że chciałeś dostać pałą a może pałę? big_smile tongue
I tyle poświecenia by zachować jedno koło sąsiada. big_smile Masz je chociaż do dzisiaj na pamiątkę? wink big_smile

Wiesz co? W stanie wojennym do ojca chodziłem z przepustką... (ojciec w aptece szpitalnej dyżurował i przynosiłem kolację) smile Wtedy nie wiedziałem, że ludzie giną za Polskę sad Wtedy podchodziłem do żołnierza, który z kałaszem przy ognisku w śmietniku urzędował, podtykałem mu papierek i dumnym krokiem go mijałem, że mogę sobie 'po godzinach' chodzić. Teraz tak bym w du... nie miał, jak wtedy. Wtedy to przeżycie było bo Bond to coś nieistniejącego wtedy tongue

Ale dziewczyny były... big_smile Co prawda nie Sony bo nawet pierwszy magnetowid to Panasonic (taki mówiony Penasonic, więc prawdziwy Japan, w Pewex'ie kupowany, nawet nie w Baltonie). Wiesz co to Pewex, czy Baltona? A guma balonowa Donald? Wiesz Ty co się z dziewczynami robi? tongue

2,654

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz co? W stanie wojennym do ojca chodziłem z przepustką... (ojciec w aptece szpitalnej dyżurował i przynosiłem kolację) smile Wtedy nie wiedziałem, że ludzie giną za Polskę sad Wtedy podchodziłem do żołnierza, który z kałaszem przy ognisku w śmietniku urzędował, podtykałem mu papierek i dumnym krokiem go mijałem, że mogę sobie 'po godzinach' chodzić. Teraz tak bym w du... nie miał, jak wtedy. Wtedy to przeżycie było bo Bond to coś nieistniejącego wtedy tongue

Ale dziewczyny były... big_smile Co prawda nie Sony bo nawet pierwszy magnetowid to Panasonic (taki mówiony Penasonic, więc prawdziwy Japan, w Pewex'ie kupowany, nawet nie w Baltonie). Wiesz co to Pewex, czy Baltona? A guma balonowa Donald? Wiesz Ty co się z dziewczynami robi? tongue

Ja wiem co magnetowid, ja miałem funai'a big_smile Znaczy wiem co to Pewex ale Baltona już nie bardzo. big_smile Gumę balonową Donald kojarzę, ale wolałem turbo. big_smile Wiem. big_smile

I wiem co to mysz na kulkę, Windows 3.11  i nawet grałem w pierwszą Pince of Persia jak była czarno biała na służbowym laptopie ojca. big_smile

2,655 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-16 23:25:25)

Ale was na wspominki wzięło:D ja też zbierałam turbo:D mój brat, jak był taki mały jeszcze, to uczył się na pamięć tych danych technicznych i później szpanował w towarzystwie:D

EDIT: a Ty Rh JESZCZE wiesz co się z dziewczynami robi, czy już zapomniał tongue

2,656 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-16 23:29:56)

Baltona to taki Pewex tylko ulokowana była zwykle przy granicy tongue... I funai był taki mniejszy, ja kupiłem osobiście za około 500 marek zachodnich Panasonica ładowanego od góry - z klapką... Był to sprzęt nie do zdarcia i ilu miałem kolegów!!! Wtedy za seanse video płaciło się i niektórzy zarabiali niezłe $ organizując nielegalne kina... Mogłem ale wierzyłem w pewne głupoty... za to miałem najlepsze filmy, każdy przyniósł, i bądź mądry z kumpami - koleżankę Orlowsky nie obejrzyj czy Józefiny? Odrzucisz? Ile razy wchodzą rodzice i 10 chłopaczków emigruje mi z domu z groźbą 'be back' jutro, dokończymy tongue Najlepsze porno miał pewien doktor - miał z 60kilka lat, właśnie dziecko w drodze z około 25letnią pielęgniarką ale zawsze, jak pożyczał ojcu to od razu 5 kaset przegrywanych pewnie z samej kasety matki i nawet niektóre tłumaczone - sorki dialogów nie pamiętam... akcja była bardzo zajmująca - nie lubiliśmy dialogowania tongue

2,657

lody miętowe napisał/a:

EDIT: a Ty Rh JESZCZE wiesz co się z dziewczynami robi, czy już zapomniał tongue

Aaaaa... Widzisz będę miał zagwozdkę do wspólnego rozkminiania... Sama sprawdź big_smile Może już niemodnie robi? big_smile Tylko jedno wiem, mi się nie spieszy - nie wiem czy taki spokój by Ciebie nie zraził smile Roztopiłaś byś się i zanudziła...

2,658

Ciekawe, nie wiem czy to miało mnie???? zniechęcić czy zaciekawić i zachęcić, muszę to przemyśleć:)

2,659 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-17 15:21:49)

lody miętowe napisał/a:

Ciekawe, nie wiem czy to miało mnie???? zniechęcić czy zaciekawić i zachęcić, muszę to przemyśleć:)

Ja też! Więc będziemy siedzieli i myśleli tongue A latka mi lecą big_smile

EDIT: no tak...., więc pośpiesz się lody z tym uwodzeniem smile

2,660 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-17 19:08:39)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A latka mi lecą big_smile

EDIT: no tak...., więc pośpiesz się lody z tym uwodzeniem smile

Kończy Ci się termin ważności czy rdzewiejesz? big_smile

Oj rh72, zamiast zachęcić lody miętowe żeś Ty na spirytusie robiony i dobrze zakonserwowany, to Ty, że czas Cię goni, że coś Ci tam leci big_smile

2,661

U faceta to się 'patyna' nazywa tongue Ale bardziej serio to się mi w głowie miesza. Sens mi jakoś umyka moich działań i muszę sobie pokazywać, że mam coś pożytecznego do roboty - może to przejściowe, jak wracam do pracy po długiej nieobecności i musze się 'rozkręcić'... Jakimś ekspertem właśnie zostałem ale cholera wie od czego sad. Więc u mnie brak nowości. Znowu do niczego smile . Poważnie zastanawiam się czy do programowania nie wrócić. Najlepiej czułbym się w PM jednak takich nie potrzebują u mnie w robocie, jak mi wychodzi sad.
Mniej serio to cola najlepszych ordzewiaczem a ja to piję nałogowo. smile Hmmmm... A jak wygląda facet co mu się termin ważności kończy lub skończył? Nie wiem, gdzie ta moja metka? tongue Wiem, wiem... Tam też sprawdzałem tongue

2,662 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-17 19:19:06)

rh72 napisał/a:

Hmmmm... A jak wygląda facet co mu się termin ważności kończy lub skończył? Nie wiem, gdzie ta moja metka?

Jeśli Ty nie wiesz, to ja tym bardziej nie wiem, a cóż dopiero powiedzieć o lodach miętowych, które spieszyć się do tego mają big_smile

2,663 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-17 20:51:13)

Lody to muszę  prosić o zluzowanie gumki... Może tam coś napisali o terminie przydatności? Nie! Znowu klapa! Ale u lodów wypadałoby sprawdzić, co u niej na tej gumce pisze... Tylko Wilk pogoni. Pies ogrodnika jeden tongue
Sony, a co u Ciebie na gumce napisane? Made in Poland? Środa? Czekaj, czekaj... Może 'ostrożnie'? Jak przeczytasz to dawaj foto, będzie bardziej naukowo. big_smile Wszyscy się zlecą aby sensację zobaczyć do czego Leśmian prowadzi.
Szofera tylko nie zbudź. Xperia - coś niby ma się kojarzyć z dobrym doświadczeniem użytkownika. Ale Ty ten nick niby podświadomie wybierałaś - pierwsze na co wzrok padł. Jakbyś świadomie to najpierw wzrok by na szofera pawędrował... tongue

2,664

Latka Ci przelecą a gumek na oczy i tak nie zobaczysz big_smile Jakoś  mi się nie spieszy do podążania za Leśmianem big_smile Nie po drodze mi tongue

2,665

Phiii big_smile A kto gumek nie widział niech pierwszy rzuci kamieniem... big_smile Auć! Wilk, nie spodziewałem się... tongue No tak, trzeba zadbać o nowsze pokolenie, toż to przyszłośc narodu... smile
Za mną kobieto, za mną! Zaraz za Leśmianem... tongue To umówmy się tak, ja Ciebie podrzucę, jak Ci nie po drodze. Facet zawsze taki giętki, znaczy się elastyczny, przecież o to chodziło mi big_smile

Posty [ 2,601 do 2,665 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 39 40 41 42 43 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024