Sony złowrogo było, dobrze było
2,471 2017-05-14 23:06:50
2,472 2017-05-14 23:07:00
Już miałam nadzieję, że się z tego tyłka jakoś dyskretnie wycofasz
ale widzę, że dzielnie brniesz w temat...
Jak prawdziwy, głupi mężczyzna! Doceniaj! Podziwiaj!
2,473 2017-05-14 23:07:21
Ale lody miętowe są ironiczne, ale ja lubię ironię.
A rh72 to jakiś nowy konserwant? Tego przecież nie powinno być w produktach spożywczych co najwyżej w jakiejś chemii.
Tylko wiecie moje demony sobie na razie grzecznie śpią to i jestem grzeczny.
2,474 2017-05-14 23:08:25
I że co mam rzec?
Bóg zapłać, czy jak?
Zaraz Bóg zapłać! A osobiście to co?! 5 zł się należy!
2,475 2017-05-14 23:09:48
SonyXperia napisał/a:I że co mam rzec?
Bóg zapłać, czy jak?
Zaraz Bóg zapłać! A osobiście to co?!
5 zł się należy!
NA Bóg zapłać to jest specjalny cennik:
2,476 2017-05-14 23:10:44
Jak Ty jesteś złowroga to... aż porównania brakuje... Słodziutka, aż język piecze Ochhh... Przy Tobie to bym chyba cały czas zdrobnień używał... lodeczki
2,477 2017-05-14 23:11:18
A niech to
2,478 2017-05-14 23:12:39
Wilk, a Ty inżynier w końcu czy ksiądz? Inny cennik załączaj... Ten z 1 numerek, 60 min, cała noc... Może skusisz... Pomyślę
2,479 2017-05-14 23:13:49
lody miętowe napisał/a:Sony złowrogo było, dobrze było
A niech to
Sony, druga złowroga... Taaaa.... A ananas to ciasto świąteczne!
2,480 2017-05-14 23:16:03
Doczekałam się, nadejszła wiekopomna chwila, Rh nie znalazł porównania dzięki Sony
2,481 2017-05-14 23:16:52 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 23:18:33)
Wilk, a Ty inżynier w końcu czy ksiądz? Inny cennik załączaj... Ten z 1 numerek, 60 min, cała noc... Może skusisz...
Pomyślę
![]()
![]()
A za księżmi nieprzepadam, czemu w salonie samochodowym mają takie duże rabaty? Ja bym ich strzygł jak oni swoje owieczki.
Pod zły adres trafiłeś. Mój honor nie jest na sprzedaż, moim idolem od 17 lat obok Bonda jest on i jego sentencja "Vis et honor"
Wiesz ta akupunktura nie wiem jak Tobie mi się podoba? A Tobie rh72 nie?
Toż to lepsze niż proktolog i hemoroidy.
2,482 2017-05-14 23:19:15
Doczekałam się, nadejszła wiekopomna chwila, Rh nie znalazł porównania
dzięki Sony
Hihihihi! Nie łudź się, znalazł... Nie napisał tylko, żadne nie oddawało prawdziwej natury Twojej słodkości
kobietko
2,483 2017-05-14 23:21:10 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 23:22:16)
A ja wiem co by oddało? Aspartam jest 180 razy bardziej słodszy od cukru tak jak lody.
A i umierasz od Niego powoli tak jak od Jej wbijanych szpileczek. Ale w sumie jest spoko... Co nie?
2,484 2017-05-14 23:21:50
Wiesz ta akupunktura nie wiem jak Tobie mi się podoba?
A Tobie rh72 nie?
Toż to lepsze niż proktolog i hemoroidy.
Akupunktura? Skutkuje tylko wykonywana dzidami... Zwykle skutkuje śmiercią Mi tyłek wypominają a sami sie iglaczą... Mówiłem, leśni ludzie!
2,485 2017-05-14 23:23:00 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-05-14 23:26:34)
zerknęłam na ten cennik, na starość trzeba się do Koszalina przeprowadzić, zobaczyć morze i umrzeć:)
2,486 2017-05-14 23:23:57
A ja wiem co by oddało?
Aspartam jest 180 razy bardziej słodszy od cukru tak jak lody.
A i umierasz od Niego powoli tak jak od Jej wbijanych szpileczek.Ale w sumie jest spoko... Co nie?
Wilk... Przy tych szpileczkach to się dopiero żyje. Ciiiiii... One tego nie muszą wiedzieć! Jeszcze będą miłe i popsują zabawę!
2,487 2017-05-14 23:26:32
zetknęłam na ten cennik, na starość trzeba się do Koszalina przeprowadzić, zobaczyć morze i umrzeć:)
Też na to zwróciłam uwagę przekonują mnie do tego te darmowe wypominki
Nigdy nic nie wiadomo i wsparcie może sie przydać
2,488 2017-05-14 23:27:19
zetknęłam na ten cennik, na starość trzeba się do Koszalina przeprowadzić, zobaczyć morze i umrzeć:)
lody, ja Ciebie szukam i widać nie jesteś znad morza Koszalin też nie
Więc góry! Góralka! Ale baca trafił!
2,489 2017-05-14 23:27:32 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 23:32:44)
lody miętowe napisał/a:zetknęłam na ten cennik, na starość trzeba się do Koszalina przeprowadzić, zobaczyć morze i umrzeć:)
Też na to zwróciłam uwagę
przekonują mnie do tego te darmowe wypominki
Nigdy nic nie wiadomo i wsparcie może sie przydać
Za to najgorzej umrzeć w Łodzi, ciekawe czy to przez łowców skór.
lody miętowe napisał/a:zetknęłam na ten cennik, na starość trzeba się do Koszalina przeprowadzić, zobaczyć morze i umrzeć:)
lody, ja Ciebie szukam i widać nie jesteś znad morza
Koszalin też nie
Wiesz nawet jak nie góralka, to zawsze może być góralka ze Wzgórz Golan.
2,490 2017-05-14 23:31:50 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-14 23:32:19)
Koszalin też nie
A teraz weź głęboki oddech, oddychaj spokojnie... i pomyśl sobie, że... Wilk najprawdobodobniej ma tę wiedzę tajemną
2,491 2017-05-14 23:32:24
Wiesz nawet jak nie góralka, to zawsze morze być góralka ze Wzgórz Golan.
Yyyyyyyyy! Coś wiesz? Żydówka z zacięciem do haevy metalu? No same lody miętowe! Do tego pewnie bogobojna...
2,492 2017-05-14 23:33:59
AloneWolf90 napisał/a:Wiesz nawet jak nie góralka, to zawsze morze być góralka ze Wzgórz Golan.
Yyyyyyyyy! Coś wiesz? Żydówka z zacięciem do haevy metalu? No same lody miętowe! Do tego pewnie bogobojna...
A nie mówiłam, że mu ciśnienie skoczy
2,493 2017-05-14 23:35:08 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 23:36:26)
rh72 napisał/a:lody miętowe napisał/a:zetknęłam na ten cennik, na starość trzeba się do Koszalina przeprowadzić, zobaczyć morze i umrzeć:)
Koszalin też nie
A teraz weź głęboki oddech, oddychaj spokojnie... i pomyśl sobie, że... Wilk najprawdobodobniej ma tę wiedzę tajemną
Sony, Ty okolice Krakowa... Daleko trochę jak na aktualny moment w czasie, ale chwila i się nie opędzisz.. Do W-wy się nie wybierasz?
No to zmieniam zainteresowania - idzie zainteresować się Wilkiem... lody, Tobie więc odpuszczam...
2,494 2017-05-14 23:35:56
AloneWolf90 napisał/a:Wiesz nawet jak nie góralka, to zawsze morze być góralka ze Wzgórz Golan.
Wiesz taką Natalią Portman to i ja bym do niedawna nie wzgardził (ale odkąd jest dzieciata to jestem już niezainteresowany )
2,495 2017-05-14 23:38:37
A to już nie wiem o co common - sprytna technika insynuawania, lody dzieciata?! Lody nie zdementuje oczywiście aby ciekawiej było... Ciekawe jakie smaki mają lodziaki!!
2,496 2017-05-14 23:40:17 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 23:43:06)
A to już nie wiem o co common - sprytna technika insynuawania, lody dzieciata?! Lody nie zdementuje oczywiście aby ciekawiej było... Ciekawe jakie smaki mają lodziaki!!
Hahaha, to widzę, że mam nowy sposób na konkurencję, dzięki Ci. Podpowiem Ci, że ja wciąż jestem lodami zainteresowany, jedynie zainteresowanie Natalią mi przeszło.
A i Lody nie są żadną góralką ze Wzgórz Golan.
2,497 2017-05-14 23:41:55
Sony... A dla Ciebie pokrowczyki... teraz się nie wyprzesz, że nic wspólnego z tym nie masz
2,498 2017-05-14 23:42:45
To szybko się Rh zniechęciłeś, czyli jednak nie warto tak w ogóle to nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki
2,499 2017-05-14 23:44:06
To szybko się Rh zniechęciłeś, czyli jednak nie warto
tak w ogóle to nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki
Nie psuj mi zabawy, ćwiczę właśnie posługiwanie się moją kosą do wykaszania konkurencji.
2,500 2017-05-14 23:48:50 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-14 23:49:47)
rh72, ale chodzi Ci o te kokardki? Że w groszki? Bo myszy się nie boję
2,501 2017-05-14 23:54:02
rh72, ale chodzi Ci o te kokardki? Że w groszki?
Bo myszy się nie boję
Acha! Niby niezrozumiała... Poproszę drugi zestaw odpowiedzi
2,502 2017-05-14 23:56:31
Nie ma drugiego zestawu. Limit wyczerpany
2,503 2017-05-14 23:57:19
To szybko się Rh zniechęciłeś, czyli jednak nie warto
tak w ogóle to nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki
Wiesz, słomiany zapał... Nie ma nagrody nie ma motywacji... 5 lat już się staram
, 65 strona! I tak samo mam 'tak w ogóle to nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki'
Czyli w góry nie pojedziemy... Zdecyduję gdzie później
2,504 2017-05-15 00:01:17
Jak nie u Ciebie to proszę u mnie... Idealnie Wilczek na miętowo Mimo pewnych konotacji na pewno ochroni
2,505 2017-05-15 00:06:07
Nie ma motywacji, nie ma nagrody
2,506 2017-05-15 00:06:46
Góralskiej muzyki nie lubię, ale góry kocham, ale co z tego jak Ty chodzisz nie możesz, za dużo:D
2,507 2017-05-15 00:17:42
Za dużo nie - będzie w sam raz Ale i tak pojedziemy nad morze
2,508 2017-05-15 00:19:02
Nie ma motywacji, nie ma nagrody
Chodź Wilku, motywacjo!
2,509 2017-05-15 13:45:21
Mylisz motywację z nagrodą A to oznacza, że moich motywów dalej nie jesteś w stanie odkryć
2,510 2017-05-15 16:45:13
Ależ Sony, motywacją jest wizja nagrody Ciacho-wilczek... Sorki, się zapomłem a to kotek przecież
Cześć, Twoje motywacje? Sony, przez Ciebie ja wiersze czytam!
To poniżej to mój ulubiony Leśmian i Strój czyli ballada o niejasności Mi się cholernie podoba!
Miała w sadzie strój bogaty,
Malowany w różne światy,
Że gdy w nim się zapodziała,
Nie wędrując - wędrowała.
Strój koloru murawego,
A odcienia złocistego -
Murawego - dla murawy,
Złocistego - dla zabawy.
Zbiegło się na te dziwy aż stu płanetników,
Otoczyli ją kołem, nie szczędząc okrzyków.
Podawali ją sobie z rąk do rąk, jak czarę:
"Pójmy duszę tym miodem, co ma oczy kare!"
Podawali ją sobie z ust do ust na zmiany:
"Słodko wargą potłoczyć taki krzew różany!"
Porywali ją naraz w stu pieszczot zawieję:
"Dziej się w tobie to samo, co i w nas się dzieje!"
Dwojgiem piersi ust głodnych karmiła secinę:
"Nikt tak słodko nie ginął, jak ja teraz ginę!"
Szła pieszczota koleją, dreszcz z dreszczem się mijał,
Nim jeden wypił do dna - już drugi nadpijał.
Kto oddawał - dech chwytał, a kto brał - dech tracił,
A kto czekał za długo - rozumem przypłacił!
Sad oszalał i stał się nie znany nikomu,
Gdy ona, jeszcze mdlejąc, wróciła do domu.
Miała w oczach ich zamęt, w piersi - ich oddechy,
I płonęła na twarzy od cudzej uciechy!
"Jakiż wicher warkocze w świat ci rozwieruszył?"
"Ach, to strzelec - postrzelec w polu mnie ogłuszył!"
"Co za dreszcz twoim ciałem tak żarliwie miota?"
"Śniła mi się w śródleciu burza i pieszczota!"
Mać ją, płacząc, wyklęła - ojciec precz wyrzucił,
Siostra łokciem skarciła, a brat się odwrócił.
A kochanek za progiem z pierścieni ograbił,
I nie było nikogo, kto by jej nie zabił.
I nie było nikogo, kto by nie był dumny,
Że ją przeżył, gdy poszła wraz z hańbą do trumny.
Tylko Bóg jej nie zdradził i ślepo w nią wierzył
I przez łzy się uśmiechał, że ją w niebie przeżył.
"Ty musisz dla mnie polec na śmierci wezgłowiu,
A ja muszę dla ciebie trwać na pogotowiu!
Ty pójdziesz tą doliną, gdzie ustaje łkanie,
A ja pójdę tą górą na twoje spotkanie.
Ty opatrzysz me rany, ja twych pieszczot ciernie,
I będziem odtąd w siebie wierzyli bezmiernie!"
Miała w trumnie strój bogaty,
Malowany w różne światy,
Strój koloru murawego,
A odcienia złocistego -
Murawego - dla murawy,
Złocistego - dla zabawy.
2,511 2017-05-15 17:20:21
Ależ Sony, motywacją jest wizja nagrody
Ciacho-wilczek... Sorki, się zapomłem a to kotek przecież
To poniżej to mój ulubiony Leśmian i Strój czyli ballada o niejasności Mi się cholernie podoba!
Malowany w różne światy,
Strój koloru murawego,
A odcienia złocistego -
Murawego - dla murawy,
Złocistego - dla zabawy.Zbiegło się na te dziwy aż stu płanetników,
Otoczyli ją kołem, nie szczędząc okrzyków.Podawali ją sobie z rąk do rąk, jak czarę:
"Pójmy duszę tym miodem, co ma oczy kare!"Podawali ją sobie z ust do ust na zmiany:
"Słodko wargą potłoczyć taki krzew różany!"Porywali ją naraz w stu pieszczot zawieję:
"Dziej się w tobie to samo, co i w nas się dzieje!"Dwojgiem piersi ust głodnych karmiła secinę:
"Nikt tak słodko nie ginął, jak ja teraz ginę!"Szła pieszczota koleją, dreszcz z dreszczem się mijał,
Nim jeden wypił do dna - już drugi nadpijał.Kto oddawał - dech chwytał, a kto brał - dech tracił,
A kto czekał za długo - rozumem przypłacił!Sad oszalał i stał się nie znany nikomu,
Gdy ona, jeszcze mdlejąc, wróciła do domu.Miała w oczach ich zamęt, w piersi - ich oddechy,
I płonęła na twarzy od cudzej uciechy!"Jakiż wicher warkocze w świat ci rozwieruszył?"
"Ach, to strzelec - postrzelec w polu mnie ogłuszył!""Co za dreszcz twoim ciałem tak żarliwie miota?"
"Śniła mi się w śródleciu burza i pieszczota!"Mać ją, płacząc, wyklęła - ojciec precz wyrzucił,
Siostra łokciem skarciła, a brat się odwrócił.A kochanek za progiem z pierścieni ograbił,
I nie było nikogo, kto by jej nie zabił.I nie było nikogo, kto by nie był dumny,
Że ją przeżył, gdy poszła wraz z hańbą do trumny.Tylko Bóg jej nie zdradził i ślepo w nią wierzył
I przez łzy się uśmiechał, że ją w niebie przeżył."Ty musisz dla mnie polec na śmierci wezgłowiu,
A ja muszę dla ciebie trwać na pogotowiu!Ty pójdziesz tą doliną, gdzie ustaje łkanie,
A ja pójdę tą górą na twoje spotkanie.Ty opatrzysz me rany, ja twych pieszczot ciernie,
I będziem odtąd w siebie wierzyli bezmiernie!"Miała w trumnie strój bogaty,
Malowany w różne światy,Że gdy w nim się zapodziała,
Strój koloru murawego,
A odcienia złocistego -
Murawego - dla murawy,
Złocistego - dla zabawy.
![]()
![]()
cudowny opis gangbangu
2,512 2017-05-15 17:27:49
_v_ - ja pirdziu!!!! _v_, racja! A ja tu z myślą o Sony
Tylko strasznie się to kończy
- chociaż kto tak nie skończy? No i zacznie się zaraz melancholia... Kurczę od gangbangu do melancholii - tylko faceci tak mają
2,513 2017-05-15 17:38:38 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-15 17:39:12)
rh72 napisał/a:Ależ Sony, motywacją jest wizja nagrody
Ciacho-wilczek... Sorki, się zapomłem a to kotek przecież
Malowany w różne światy,
Strój koloru murawego,
A odcienia złocistego -
Murawego - dla murawy,
Złocistego - dla zabawy.Zbiegło się na te dziwy aż stu płanetników,
Otoczyli ją kołem, nie szczędząc okrzyków.Podawali ją sobie z rąk do rąk, jak czarę:
"Pójmy duszę tym miodem, co ma oczy kare!"Podawali ją sobie z ust do ust na zmiany:
"Słodko wargą potłoczyć taki krzew różany!"Porywali ją naraz w stu pieszczot zawieję:
"Dziej się w tobie to samo, co i w nas się dzieje!"Dwojgiem piersi ust głodnych karmiła secinę:
"Nikt tak słodko nie ginął, jak ja teraz ginę!"Szła pieszczota koleją, dreszcz z dreszczem się mijał,
Nim jeden wypił do dna - już drugi nadpijał.Kto oddawał - dech chwytał, a kto brał - dech tracił,
A kto czekał za długo - rozumem przypłacił!Sad oszalał i stał się nie znany nikomu,
Gdy ona, jeszcze mdlejąc, wróciła do domu.Miała w oczach ich zamęt, w piersi - ich oddechy,
I płonęła na twarzy od cudzej uciechy!"Jakiż wicher warkocze w świat ci rozwieruszył?"
"Ach, to strzelec - postrzelec w polu mnie ogłuszył!""Co za dreszcz twoim ciałem tak żarliwie miota?"
"Śniła mi się w śródleciu burza i pieszczota!"Mać ją, płacząc, wyklęła - ojciec precz wyrzucił,
Siostra łokciem skarciła, a brat się odwrócił.A kochanek za progiem z pierścieni ograbił,
I nie było nikogo, kto by jej nie zabił.I nie było nikogo, kto by nie był dumny,
Że ją przeżył, gdy poszła wraz z hańbą do trumny.Tylko Bóg jej nie zdradził i ślepo w nią wierzył
I przez łzy się uśmiechał, że ją w niebie przeżył."Ty musisz dla mnie polec na śmierci wezgłowiu,
A ja muszę dla ciebie trwać na pogotowiu!Ty pójdziesz tą doliną, gdzie ustaje łkanie,
A ja pójdę tą górą na twoje spotkanie.Ty opatrzysz me rany, ja twych pieszczot ciernie,
I będziem odtąd w siebie wierzyli bezmiernie!"Miała w trumnie strój bogaty,
Malowany w różne światy,Że gdy w nim się zapodziała,
Strój koloru murawego,
A odcienia złocistego -
Murawego - dla murawy,
Złocistego - dla zabawy.
![]()
![]()
cudowny opis gangbangu
Wiesz nie wiem, czy taki cudowny, sądząc po smutnym końcu.
2,514 2017-05-15 17:43:46
Wilk, sam na to zwróciłem uwagę jednak koniec - końcowi nierówny! Najpierw, widzisz jest 'bez tchu' a potem do Boga
Ale _v_ jednak genialną spostrzegawczością się poczyniła. Sony, nie wiem, czy to zaleta, czy wada, że Tobie takim gangbangiem odpowiedziałem ale chodziło mi o niejasność, którą sam Leśmian zamotał. Jednak nie pomyślałem, że aż taką niejasność
Widać, że wiersz dla kobiety
kobieta rozszyfrowała niejasności bez oporu..
2,515 2017-05-15 17:51:59
Widzisz chociaż _V_ zaintrygowałeś, ciekawe co na to Sony?
I pomyśleć, że humaniści mają się za bardziej ludzkich, w stosunku do umysłów ścisłych. A u Leśmiana wyszło szydło z wora. Zresztą on chyba większość takich utworów miał.
2,516 2017-05-15 19:24:33 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-15 19:54:11)
_v_ - ja pirdziu!!!! _v_, racja!
A ja tu z myślą o Sony
Tylko strasznie się to kończy
- chociaż kto tak nie skończy? No i zacznie się zaraz melancholia... Kurczę od gangbangu do melancholii - tylko faceci tak mają
Nie myśl tyle, bo myśliwym zostaniesz a i tak nic w tym sadzie nie ustrzelisz Kiepsko celujesz
Po prostu raz, za razem pudłujesz
PS. Motywacja jest nagrodą samą w sobie Kto ma motywację ten już wygrał. Nie słyszałeś o automotywacji? Ale rozumiem, bo są i tacy, którzy potrzebują na horyzoncie widoku marchewki
2,517 2017-05-15 20:09:09
Nie myśl tyle, bo myśliwym zostaniesz a i tak nic w tym sadzie nie ustrzelisz
Kiepsko celujesz
PS. Motywacja jest nagrodą samą w sobieKto ma motywację ten już wygrał. Nie słyszałeś o automotywacji? Ale rozumiem, bo są i tacy, którzy potrzebują na horyzoncie widoku marchewki
Jako rzecze Sony Jak myśliwym zostanę to Wilka jeszcze zastrzelę, co to kombinuje z Czerwonym Kapturkiem... Automotywacja? O marchewce to tak, marchewce taaak!
My o seksie Ty od razu nagroda, automotywacja
2,518 2017-05-15 20:19:40
SonyXperia napisał/a:Nie myśl tyle, bo myśliwym zostaniesz a i tak nic w tym sadzie nie ustrzelisz
Kiepsko celujesz
PS. Motywacja jest nagrodą samą w sobieKto ma motywację ten już wygrał. Nie słyszałeś o automotywacji? Ale rozumiem, bo są i tacy, którzy potrzebują na horyzoncie widoku marchewki
Jako rzecze Sony
Jak myśliwym zostanę to Wilka jeszcze zastrzelę, co to kombinuje z Czerwonym Kapturkiem... Automotywacja? O marchewce to tak, marchewce taaak!
Zawsze zostanie Ci babcia. A czerwony kapturek jest dla wilka.
2,519 2017-05-15 20:50:21 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-15 20:50:51)
Wilk, może tego obrazka nie potraktują jako zespucia obyczajowego jednak tym razem podpuściłeś i Twoja wina! Wszystkie Twoje wina!!!
2,520 2017-05-15 20:52:43
A niezadowolony wilk wygląda tak
2,521 2017-05-15 20:56:23
Wilk jest bardziej romatyczny i on to widzi tak:
2,522 2017-05-15 21:08:51 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-15 21:10:07)
Wilku, Ty za porządny jesteś! Jak tam Ci idzie z lodami, coś stopiłeś?
Jak Ty taki porządny to jak Ty chcesz kobietę znaleźć? Czekasz na zmianę mody, na to, że porządność wróci na salony???
Eeeeee.... a była tam kiedyś? Bałamuć, wykorzystuj, porzucaj, łam serca, zmieniaj kobiety jak... no tak, nie wiem, co Ty tam często zmieniasz
I nigdy nie bądź wierny!
Tak i rh72 pokazał całkowite przeciwieństwo Wilka... Ale demonów nie wyciągaj bo przestraszysz, niech sobie śpią grzecznie - na okazję kryzysu wieku średniego się obudzą
Uuuuuuuuuu!
I leci to poniżej... Kiedyś ten wokalista był tak napruty, że w radio puścili ich kawałek a jemu się tak spodobał (a nie pamięteł, że to on nagrywał), że chciał sobie cover zrobić sam siebie... usłyszał od członka zespołu, ze jednak jest debilem...
2,523 2017-05-15 21:15:06 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-15 21:16:14)
A ja jak sąsiad, gadżeciaż chociaż próbuję z tym walczyć... Więc jak zapalniczka (kiedyś podpalałem, chyba 3 mce aby się socjalizować z otoczeniem ale nie smakowało i rzuciłem a raczej nie polubiłem) to zapalniczka na benzynę. Jak siekierka to fiskars a jak do pisania to koniecznie takie specjalne pióro Lamy Dialog 3 - sprytne, z chowaną stalówką. I tu zagwozdka... Jaki atrament. Kolega pisze czerwonym i zielonym - podobno lepiej się czyta. Więc nie mogłem ściągać. Niebieski, czarny? Na standardowy. Wymyśliłem fiolet ciemny... Bardzo mi się podoba Tak mi się tym dobrze pisze, że piszę dla przyjemności pisania a więc ogrom niepotrzebnych rzeczy... Potrzebne piszę Pilotem ścieralnym
2,524 2017-05-15 21:16:50 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-15 21:18:13)
SonyXperia napisał/a:Nie myśl tyle, bo myśliwym zostaniesz a i tak nic w tym sadzie nie ustrzelisz
Kiepsko celujesz
Jako rzecze Sony
Jak myśliwym zostanę to Wilka jeszcze zastrzelę, co to kombinuje z Czerwonym Kapturkiem... Automotywacja? O marchewce to tak, marchewce taaak!
Jak myśliwym zostaniesz, to Ci prędzej amunicji zabraknie nim wilka ustrzelisz, choćby Ci siedział na nosie
2,525 2017-05-15 21:23:15 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-15 21:30:27)
Dzisiaj byłem u lekarza... Mam zrost typu most. z tyłu nogi ale to lepiej bo przenosi większe ciężary - z tym, ze muszę isć na dzietę Znowu koszmar... Dobra, lekarz powiedział, ze za 2-3 mce będę mógł szaleć bez kuli i co? I kto przygarnie rh72 z laseczką. Trzeba juz urabiać aby zwinnie przemilczeć falę wątpliwości. Za tan czas 2 opcje: zaproszę do się - sąsiada przedstawię (nudno) albo jedziemy w teren do każdego z was albo razem... No, kto odważny? Jeśli czytają to inni zaproszenie jesr otwarte
Miejsce docelowe wymyślimy
PS. nóżki powinny byc równe. jedna bardze odczuwala i przez jakiś czas nie zniosę mi płyty więc ja nie mogę kucać, nachylać się niebezpiecznie wiec zostsje ;klękanie' - idą dobre czasy!
2,526 2017-05-15 21:34:46 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-15 21:37:29)
Wilku, Ty za porządny jesteś!
Jak tam Ci idzie z lodami, coś stopiłeś?
Jak Ty taki porządny to jak Ty chcesz kobietę znaleźć? Czekasz na zmianę mody, na to, że porządność wróci na salony???
Eeeeee.... a była tam kiedyś? Bałamuć, wykorzystuj, porzucaj, łam serca, zmieniaj kobiety jak... no tak, nie wiem, co Ty tam często zmieniasz
I nigdy nie bądź wierny!
Tak i rh72 pokazał całkowite przeciwieństwo Wilka... Ale demonów nie wyciągaj bo przestraszysz, niech sobie śpią grzecznie - na okazję kryzysu wieku średniego się obudzą
Uuuuuuuuuu!
I leci to poniżej...
Kiedyś ten wokalista był tak napruty, że w radio puścili ich kawałek a jemu się tak spodobał (a nie pamięteł, że to on nagrywał), że chciał sobie cover zrobić sam siebie... usłyszał od członka zespołu, ze jednak jest debilem...
Nie ma czegoś takiego jak za porządny, tak jak nie ma kogoś za mądrego, za bogatego, czy za ładnego. Co do lodów to chyba na razie jestem w zamrażalniku i czekam na lepsze czasy.
Jak chce znaleźć kobietę na swoją inteligencję i ambicję.
Ale rh72 przecież Ty tak robisz i nie odnosi to skutku. Ja nie zamierzam udawać bad boy'a bo nigdy nim nie będę.
Poza tym wyglądam jak typowy dobry chłopak (co ma też czasem swoje dobre skutki, bo nigdy nie zostałem o nic posądzony
) Nie jestem jednak żadną ciepła kluchą, a z tego wilka co ja wstawiłem mogę, zamienić się w tego złego twojego, jednak tak tylko się dzieję, gdy muszę się bronić lub ktoś chce mi coś odebrać, co uważam za swoje.
Nie rozumiem dlaczego czymś złym ma bycie życzliwym i uśmiechniętym dla innych na co dzień, skoro nikt mi nic nie zrobił, dlaczego mam go niszczyć?
Edit. A i zapomniałem o moich ciętych ripostach to też dobry sposób.
2,527 2017-05-15 22:55:19
Ej Panowie, co to za "spiny" wilk kilka wdechów i luz, bo Pan Rh lubi podpuszczać, a sam taki sam, pan porządny
widzę, że obaj macie chyba za mało emocji w życiu, że musicie sobie jeszcze tutaj ciśnienie podnosić, ale co kto lubi, no tak, głupia ja, brakuje wam kobiet, które by Wam to ciśnienie podnosiły i nie tylko ciśnienie
2,528 2017-05-15 22:58:42
Spokojnie, to co wilki są o takich barnach jak rh72.
2,529 2017-05-15 23:01:37 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-15 23:09:37)
Pan rh72 trochę kozaczy i cwaniaczkuje, trochę mydli oczy, trochę na misia pandę, trochę na poezję ale świeża krew go drażni, oj drażni
A teraz udaje, że go nie ma
2,530 2017-05-15 23:10:33
Tak kozaczy, a nawet nie byłby w stanie uciec w swoim obecnym stanie.
2,531 2017-05-15 23:14:38 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-15 23:16:29)
Mam pewne wątpliwości, co do autentyczności tego stanu Wszak sam twierdził, że PR "na litość" ma obcykany do perfekcji i to ponoć działa
(na te Czerwone Kapturki, ale te z Twojego zdjęcia, bo z jego zdjęcia to jakiś harcerzyk
a nie żaden Kapturek ) Więc ja bym mu nie wierzyła
2,532 2017-05-15 23:17:09 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-15 23:28:53)
Ja mogę sprawdzić jak szybko biega. I będzie miał błyskawiczną rehabilitację.
Może nawet dostanę jakąś nagrodę za mój wkład w rozwój polskiej rehabilitacji do NFZ??
Sony, kapturek od rh ma czapkę jak Napoleon, więc to pewnie Napoleonka.
I jeszcze ma mundurek, co perwersyjny zwyrol z Tego rh, wszystkie pragnienia przelał na jeden obrazek.
2,533 2017-05-15 23:22:17
Nic dziwnego, że babcia wytrzeszcza oczy, bo nie wie, w której jest bajce
Jakieś dziwadło w drzwiach stoi
2,534 2017-05-15 23:31:11
I ten dom jakiś dziwny. Prosto z dworu wchodzi się do sypialni jak do obory.
2,535 2017-05-16 07:20:04
Mam pewne wątpliwości, co do autentyczności tego stanu
Wszak sam twierdził, że PR "na litość" ma obcykany do perfekcji i to ponoć działa
(na te Czerwone Kapturki, ale te z Twojego zdjęcia, bo z jego zdjęcia to jakiś harcerzyk
a nie żaden Kapturek ) Więc ja bym mu nie wierzyła
Mnie nie ma a Ci sobie coraz śmielej. Widzę, że łączę zapały i podniety! Rh nie odzywa się wieczorem bo ma rano robotę i dzisiaj wyszedł z domu równo o 6:00 a w robocie był o 7:00. Pobudka o 5:00 stąd piszę już czasami posty bez korekty...
Na rysunku to nie wilk, oczywiście, to jakiś zarośnięty facet, Czerwony Kapturek to się Batman podszył a babcia to Kopernik Taaaaa.... Tłumaczenie przez negację oczywistości... Haczyki na lody i Sony. A Wilka złapał...
No czytam, co tam jeszcze się powypisywaliście...