Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 35 36 37 38 39 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,341 do 2,405 z 9,305 ]

2,341

Odp: Sąsiad...111

Adresu nie zna a na jego obrazek nie klikam więc IP nie namierzy.... smile i się obraził więc nie ma problemu...

2,342 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-11 14:10:49)

Szkoda ... ale na Twoim miejscu w Bieszczady bym się nie wybierała tongue W Karkonosze również big_smile Jedyna nadzieja w tym, że pomyli Cię z tym spod... 111 tongue

2,343 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-11 16:04:29)

uffff.... w domu więc mogę z kompa odpisywać. Nie wiedziałem, że Wolfik z quadem szaleje! big_smile Myślałem, że sobie gumy pali swoi fordzikiem. W góry chyba sobie odpuszczę. Nad morze może smile Ale najpierw sobie poodpoczywam w pracy. Tak, zwariowane ale prawdziwe. Ciągnie coś-robienie. Ogrom ludziska idze 'na swoje'.  Ryzykują wiecej ale i więcej zarabiają. Jak twierdzą 2x więcej.
Wolfik coś podziękował. Emigrował bo nadeszły cieplejsze dni i pewnie ze zwierzyną łatwiej.

Sony, a to pasuje? Czy jednak kombinować dalej? smile Tylko szczerze tongue

http://offers.gallery/p-63-7f-637f853562dc1d0a1f7e061b0bc2869a500x500/figurka-prawniczka-guilermo-forchino.jpg

EDIT: na razie bez roweru, jednak Forchino smile

2,344

No cóż... big_smile Każdy ma prawo mieć własne wyobrażenia i kombinować big_smile

2,345 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-11 17:45:22)

Cześć Sony wróciła. big_smile To cudownie, quad-buggy niestety nie jest niestety moją własnością (za 135 tys zł wolałbym sobie kupić Mustanga albo Focusa ST. big_smile). Ale fajnie się nim jeździło. big_smile Szkoda, że trochę drogo. Tak w ogóle to w zeszły weekend Sony jechałem przez twoje okolice (a4 i potem na s-7). big_smile

Na rh72 się nie gniewam, chociaż jak będzie w Karkonoszach niech lepiej chodzi po drzewach. big_smile W końcu on sam siebie najlepiej pogrąża. big_smile

Ja wróciłem sobie właśnie z rowerku i jestem bardzo zadowolony i mam dobry humor. big_smile

A odnośnie obrazka, który wkleił  rh72, jestem pewny, że Sony jest bardziej sympatyczna. wink

2,346

AloneWolf90 napisał/a:

A odnośnie obrazka, który wkleił  rh72, jestem pewny, że Sony jest bardziej sympatyczna. wink

Lizus! Lizus! A gdzie u Forchino brak sympatyczności? tongue Sony coś z prawem 'zamieszana' mi się widziała ale może pokreciłem coś - doczytam...

Wolf...? Nie strasz! Bo Ci nr 13 dadzą! tongue

http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_UQpWDpg78GuwMFB10MavKDul5iDD0Bmi.jpg

2,347

Skoro ja jestem lizus to co powiedzieć o Tobie? big_smile Poza tym Sony naprawdę jest sympatyczna tak jak wszystkie Panie w tym wątku. wink

2,348

Lizus! Lizus! Lizus do kwadratu! Lizus nad lizusy! Słodziak! Wilczunio! Wilczuniunio! big_smile Drapnięty za uszkiem! big_smile Buziu...buziu.. buziu! big_smile big_smile big_smile Króliczka goń...! tongue

Cholera, teraz dopiero jednak nie mogę jechać w góry! lol

2,349

No tak,było słówko do Sony, było do Wilka, a o lodach już zapomniał? Rh, bo się pogniewamy:D

2,350 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-11 21:24:29)

lody miętowe napisał/a:

No tak,było słówko do Sony, było do Wilka, a o lodach już zapomniał? Rh, bo się pogniewamy:D

Aby było o lodach to lody muszą się odezwać! Nie będzie klasówki czy wywoływania do odpowiedzi... Same tutaj słodziaki. Już zapomniałem pikanterii i nikt nie pojedzie big_smile Co ja mam się Wam nadstawić aby coś 'usłyszeć'?
Lody, zrób mi dobrze, co? Wilk nie słucha i nie patrzy. Sony się nie gorszy (jakżeby Ona mogła - w życiu się do zgorszenia kobieta nie przyzna!). A co Was wywiało na majówkę? Idzie ciepłe! Ostatnia szansa na pretekst aby który przytulił...? Więc wywiało, co? big_smile Podpowiadam, ja zwykle na litośc biorę więc całorocznie działa! smile

Jeszcze na 'dobry zegarek' bo mi z pracy dali. Nie wiem, czy wspominałem ale podczas szkolenia o multi-kulti gościu mówi, że chińczycy zegarka nie dają bo dla nich to jakby 'życzenie śmierci' (ooooo.... przypomniał się film z Bronsonem - kiedyś miałem być jak on - architektem chciałem ale zobaczyłem komputer u kumpla i wmiękłem). Dobra, do tematu. Więc kolega zuważył, ze już rozumie zwyczaj firmy naszej aby po 10 latach pracy zegarek dawać. tongue

Ale teraz fajne laptopy dają, małe a silne dranie. Mam zaklepany, jutro odbieram. Monitor tylko podłączam i klawiaturę zewnętrzną. A dlaczego, że mały to fajny? Bo polityka clean desk nakazuje zabierać sprzęt albo do szafki albo do domu i tachanie mniejsze. Z małym ekranem mniejszy problem bo okulista powiedział, że do pracy nie muszę używać okularów, wada tylko -1,5 więc do samochodu i do tego aby ludzi rozpoznać z daleka... smile Potem za gbura biorą, jak nie rozpoznam z daleka. big_smile

EDIT: tak kiedyś dziewczynę poderwałem. 2 grały w ping-ponga i się spodobały. Z kolegą podeszliśmy ale spławiły. Potem zaczepiłem ponownie, ale wyszło, że się pomyliłem i zaczepiłem inną big_smile Ale była fajna i dziewczyną została na całe 2 tygodnie obozu harcerskiego smile

2,351 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-11 21:30:02)

Ach lody, komplement miał być? Ale ja coś czuję, ze Wy wszyscy mnie w konia robicie. Wilk wie gdzie mieszkacie a ja taki zdezorientowany... Jakie On Wam zdjęcia przesyła? Wilk! Aby swoje... tongue
Lody, Ty musisz uważać. Za dużo komplementów to jak z cukrem. Leczyć się potem musisz. Ja coś Sony słodzę? Sony, no chodź... common, baby, common! Coś musimy sobie naostrzyć wypowiedzi bo ludzie patrzą i miłość (jak wychodzi) aż bije z ekranu big_smile

2,352

A to ciekawe... Gdzieś coś czytałem jednak tutaj dodali obrazek, więc 'dotarło' smile

http://joemonster.org/images/vad/img_40688/3c407ccf842d1a1095dd2b3fc7860279.jpg

2,353

Rh72 a nie wstyd Ci tak Panie na litość łapać. big_smile Ja dla każdej mam coś słodkiego przynajmniej. big_smile Szkoda, że to co mówisz o mnie to nie do końca prawda. wink

2,354

AloneWolf90 napisał/a:

Rh72 a nie wstyd Ci tak Panie na litość łapać. big_smile Ja dla każdej mam coś słodkiego przynajmniej. big_smile Szkoda, że to co mówisz o mnie to nie do końca prawda. wink

Wilk, szczera prawda, lizusie! Do kurnika jak lisek! smile Jeszcze się weź obraź... tongue Słodziak! Przecież sam piszesz, że coś słodkiego... i to każdej? A to wpadłeś chłopie! big_smile A niby nigdy to nie jego ręka? A tu tak głupio wpadł! big_smile

2,355 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-11 22:26:06)

Z mojej branży więc wiedziałem z czego się śmiać... Jednak jest i o kobiecie! Polecam IT Crowd! big_smile Albo się zakochacie albo zanudzi big_smile Chociaż na koniec nie był zachwycający i się zakończył za wcześnie więc głupie zakończenie. tongue POLECAM! Ktoś widział IT Crowd?

2,356

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wilk, szczera prawda, lizusie! Do kurnika jak lisek! smile Jeszcze się weź obraź... tongue Słodziak! Przecież sam piszesz, że coś słodkiego... i to każdej? A to wpadłeś chłopie! big_smile A niby nigdy to nie jego ręka? A tu tak głupio wpadł! big_smile

Ale mi chodziło o mój sposób na łapanie tylko. big_smile Ale też jest zły, bo sieć pusta. wink

2,357

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ale mi chodziło o mój sposób na łapanie tylko. big_smile Ale też jest zły, bo sieć pusta. wink

Taaaaa... tłumacz się teraz. Więc, lody, uprzejmie donoszę, ze kawaler nie jest Ci wierny! tongue lody, ale Ty wierna?!

http://img.kawusia.pl/images/c/c/cc8e2dec138b5dd5301992927f469738.jpg

2,358 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-11 22:43:29)

Tyle, że wiernym to można być w związku, a ja w żadnym nie jestem. big_smile Poza tym jak wilk wyję do księżyca to patrzy (i wzdycha) do milionów gwiazd. big_smile

2,359

Po pierwsze związek to przereklamowane jest... Ty będziesz tylko suplementem, aby skutecznym... big_smile

http://3.bp.blogspot.com/-ozgaJwLiYDw/UgT5V3m9G6I/AAAAAAAAAIM/mohuQQR6C-s/s1600/1276714127_by_bulma_500.jpg

2,360

A po drugie to my robimy z kobiet gwiazdy!!! tongue

http://torebunia.pl/files/2015-05-15/orginal_2015_05_Fri_06_24_03_1425432015_sc2hef_600.jpg

2,361 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-11 22:53:12)

Na razie rh to Ty gwiazdorzysz. big_smile

Taka rada:
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201212/1355957637_xzbte4_600.jpg

Ten chyba starczy na twoje gwiazdorzenie. tongue

2,362

Oj Panowie, "liżecie i liżecie", ale wychodzi na to, że nieumiejętnie, albo nie tam gdzie trzeba tongue a Rh jeszcze lody o wierność pyta, taaa..

2,363

Ja pierdziu! smile  Lody, snikersy... Same niezdrowe! big_smile Sony, może Ty przynajmniej coś dopieczesz? Aby nie ciasto! tongue
Wilk... snikersa mi oferujesz? Gdzieś go chłopie znalazł? Ja tam w tle lasu nie widzę u Ciebie... Coś ściemniasz z wilkowaniem big_smile

lody, jak to niby 'lizanie' przez sieć umiejętnie przeprowadzić? Więc wychodzi i 'nieumiejętnie'. Tak się wytłumaczę, a myślałem, że Wilk więcej wskórał tongue

2,364

Przecież wiadomo, że to co najlepsze, z reguły niezdrowe:)

2,365 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-12 16:29:13)

AloneWolf90 napisał/a:

Cześć Sony wróciła. big_smile To cudownie, quad-buggy niestety nie jest niestety moją własnością (za 135 tys zł wolałbym sobie kupić Mustanga albo Focusa ST. big_smile). Ale fajnie się nim jeździło. big_smile Szkoda, że trochę drogo. Tak w ogóle to w zeszły weekend Sony jechałem przez twoje okolice (a4 i potem na s-7). big_smile

To była super trasa big_smile "Tani inaczej" odcinek autostrady w PL na zachód od pewnego pięknego miasta big_smile do tego w stanie permanentnych remontów big_smile a potem wiecznie zakorkowana słynna droga o nazwie, którą wszyscy kojarzą big_smile Przynajmniej stojąc w korku można sobie pooglądać jak rzeczka wzdłuż płynie big_smile Chyba jednak szybciej byłoby quadem na przełaj wink ale rozumiem poświęcenie , bo Tatralandia Słowacka piękna smile ale Ty masz za to bliżej do Pragi w Czecholandii, i do piiiwaaa... big_smile wink

Rh, ciasto powinno być dopieczone, inaczej to jest zakalec tongue

2,366

lody miętowe napisał/a:

A lody miętowe są zdrowe? tongue

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

To była super trasa big_smile "Tani inaczej" odcinek autostrady w PL na zachód od pewnego pięknego miasta big_smile do tego w stanie permanentnych remontów big_smile a potem wiecznie zakorkowana słynna droga o nazwie, którą wszyscy kojarzą big_smile Przynajmniej stojąc w korku można sobie pooglądać jak rzeczka wzdłuż płynie big_smile Chyba jednak szybciej byłoby quadem na przełaj wink ale rozumiem poświęcenie , bo Tatralandia Słowacka piękna smile ale Ty masz za to bliżej do Pragi w Czecholandii, i do piiiwaaa... big_smile wink

Sony, a czy my pod pojęciem Tatralandii rozumiemy to samo (http://www.tatralandia.sk/pl/)? tongue Bo ta Czcecholandia sprawiła, że zwątpiłem. big_smile

Najbliżej mam do Liberca. big_smile

2,367 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-12 17:28:24)

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

A lody miętowe są zdrowe? tongue

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Sony, a czy my pod pojęciem Tatralandii rozumiemy to samo (http://www.tatralandia.sk/pl/)? tongue Bo ta Czcecholandia sprawiła, że zwątpiłem. big_smile

Najbliżej mam do Liberca. big_smile

Hahahahahaha big_smile big_smile Piszą, że są na terenie Polski, Czech i Słowacji a trasa wskazywała na Słowację tongue + nazwa jak w pysk strzelił big_smile Więc jak to z tą trasą było? a4 z zachodu + s7 na południe = ??? tongue
Czyli chodzi o region Liptowski Mikułasz i Tatry Niskie?

2,368

Sony ja mieszkałem po polskiej stronie (w Gliczarowie Górnym big_smile) w Liptovsky Mikulasu byłem tylko jeden dzień. tongue Tak jechaliśmy ze kumplami a4+s7, a następnego dnia na Łysą Polanę, Poprad i dalej D1 do Liptovskyego Mikulasa. big_smile

2,369 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-12 23:56:44)

Niedaleko termy w Białce i Bukowinie a po drodze Tatrzańska Łomnica. Nie chciało Wam się wygrzać tyłków w ciepłych basenikach ? big_smile tongue

2,370

Sony, może odczarujesz!? Really, błąd mi się zgłasza podczas dodawania tutaj odpowiedzi... big_smile Jakiś uprawnień nie mam. Tak przymusowo musiałem milczeć i sobie kombinujecie, ze Wam wolną rękę zostawiam. Nic z tego! big_smile

2,371

Czary - mary ! Wychodzi mi, że brak Ci uprawnień... spawalniczych tongue

2,372 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 00:13:52)

Nie mogę coś dodawać postów - jakaś cenzura! sad Niby inne wchodzą a ten jeden nie chce. Sony, mi ciasto to owieczka dla smoka a Wilkowi to dziewica dla drugiego smoka, co? tongue

2,373 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 00:17:56)

Przecież dodajesz tongue big_smile Hahaha big_smile branża IT tongue

Coś źle zespawałeś tongue owca ze smokiem a dziewica z wilkiem? big_smile
Ale tak to jest, jak za spawanie bierze się amator bez uprawnień big_smile

2,374 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 00:25:31)

Z php error nie podyskutujesz... Branża nie pomaga - wręcz odwrotnie, nabijają sie otwarcie! big_smile Owca DLA smoka, dziewica też była w przypowieści, więc drugiego szukam abym się nie przejadł... Ale po co? ktoś widział kiedy dziewicę?! big_smile
Proszę obudźcie za 1000 lat jak do mody już wrócą te dziewice big_smile Dlaczego spawalnicza Sony? Dlaczego? Bliska sercu czy tylko iskra w oku... Ktoś wpadł do oka? tongue Piecze? big_smile

2,375

SonyXperia napisał/a:

Niedaleko termy w Białce i Bukowinie a po drodze Tatrzańska Łomnica. Nie chciało Wam się wygrzać tyłków w ciepłych basenikach ? big_smiletongue

A czy ja jestem emerytem by się grzać jak stary, pomarszczony, niemiecki emeryt? wink Poza tym w Tatralandii oni chcieli iść do sauny, ja tam wolałem pływać w basenie. big_smile No i zjeżdżalnie wprawdzie tylko jedna była ekstremalna, ale prawie z niej wypadliśmy z kumplem (pewnie za wysoka masa big_smile)  brakło meta byśmy wylecieli. big_smile

Krótki test na spawacza dla rh?

Jaką metodą spawa się zbiorniki reaktorów w elektrowniach atomowych? big_smile

2,376 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 00:27:47)

AloneWolf90 napisał/a:

Terrorystyczną! Nie spawa się tongue Ślusuje się! big_smile Poproszę o test dla ślusarza!

2,377 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-13 00:33:13)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Terrorystyczną! Nie spawa się tongue Ślusuje się! big_smile

Zła odpowiedź, spawa się metodą TIG, a spawacze, którzy to robią to elita światowa, tak jak i ich zarobki. big_smile

Test na ślusarza mówisz? Dobra tylko nie płacz potem. big_smile

http://www.testy.egzaminzawodowy.info/images_testy/t_mechanik_st12_3.png

Którą cyfrą oznaczono sworzeń? big_smile

2,378

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Zła odpowiedź, spawa się metodą TIG, a spawacze, którzy to robią to elita światowa, tak jak i ich zarobki. big_smile

Wiem dlaczego elita. Szybko wyginą! tongue Ty Wolfik to wilk, który tęskni za byciem spawaczem? big_smile Elitą być? Po cholerę Ci, nerwów szkoda i własnej osobistej godności. Zawsze sobie przypomnij 'nowe szaty króla'. Elita oznacza jedynie, że ktoś tą elitę ustanowił. Bo ich mało? 250 lat się uczą przed pierwszym spawem? Ręka pewna, jak u chirurga? Więcej szlaczków znają niż hafciarka?  No dobra, przekonałeś - podaj jeszcze namiary na wiarygodny kurs spawalniczy! big_smile Skorzystam, a miał być kurs gotowania u Kurta! smile

2,379 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 00:39:26)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Test na ślusarza mówisz? Dobra tylko nie płacz potem. big_smile

http://www.testy.egzaminzawodowy.info/images_testy/t_mechanik_st12_3.png

Którą cyfrą oznaczono sworzeń? big_smile

To ja wezmę dobrowolny udział w quizie big_smile Skoro rh stchórzył tongue To może... 4 big_smile

Edit: Ale emeryt wojskowy mógłby być. Ci idą na wakacje zyciowe jeszcze przed 40 tongue Byleby tylko  nie rencista big_smile

2,380

Mądralo moja. Stawiam na 3 ale to bardzie z rozumienia polonistycznego co to sworzeń big_smile Sprężyna też roumiem, śruba i jakiś cylinder, w którym to osadzone...
ale generalnie to widzisz, tu brakuje takiygu sztyfcika i dlategu sie nie chce trzymać. sad

2,381 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-13 00:47:13)

Rh gratuluję zdałeś jedno pytanie z testu zawodowego na ślusarza (ale nie myśl sobie, że już jesteś ślusarzem, bo wszystkich jest 40 big_smile). big_smile 4 to sprężyna, 1 to korpus (nakrętka) z gwintem wewnętrznym, a 2 to po prostu śruba. big_smile

2,382 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 00:51:21)

Pewnie, że nie jest tongue Po prostu trafiło mu się jak ślepej kurze ziarnko big_smile tongue
Czego nawet nie mogę powiedzieć o sobie lol

2,383

Tak z kobietą spawanie TIG - łączące hobby smile Elitarny związek,,, tongue

2,384 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 08:20:45)

Zazdrościsz koledze hobby? big_smile Nieładnie, nieładnie tongue patrzysz wilkiem ?  big_smile tongue

2,385

O żesz, o spawaniu było, o 1 w nocy, ludzie to jednak dziwne "zboczenia" mają:) dla smoka to owcy szkoda, o dziewicy już nie wspominając tongue

2,386 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 10:40:56)

A co? W nocy to tylko o bzykaniu? big_smile Jesteście monotematyczni i tym razem Wilk błysnął. Co prawda zastanawiam się o czym facet ten myśli w namiętnych momentach ale nie zdziwię się jak o gaźniku w fajnym musclecar'rze z 68 roku! big_smile
I TO NIE JEST ZŁE. Czy Wy, kobiety zdajecie sobie sprawę do czego Wilk jest zdolny z tymi myślami? Prawie jak ja myśląc o japońskim zestawie majsterkowicza z uniwersalną baterią i nawet mające w składzie pistolet do malowania natryskowego! tongue
To dopiero jara facetów. No nie, przecież powiemy, że kobieta ale kazali tak mówić - inaczej nie wyjdzie żeś facet i możesz sobie kupić swoje zabawki - inaczej to potraktują właśnie niepoważnie. Więc doceniajcie swoją rolę w życiu faceta! big_smile

EDIT: a tak się razem wszyscy 'naspawali' i było w końcu nie o geografii Czech... tongue

2,387

lody miętowe napisał/a:

... dla smoka to owcy szkoda, o dziewicy już nie wspominając tongue

Lody, zgoda, pełna, 100%, nawet więcej, jestem za, itp... Wiesz dlaczego? Bo bajki mówimy. W przyrodzie występuje tutaj tylko owca. Ani smoka ani dziewicy nie uświadczyś. A ta owca smokowi i tak bokiem wyjdzie - najzdrowszy więc dla smoka strach przed owieczką... Dla faceta przed kobietą... Nas tego tysiące lat uczą a Was, jak na nas polować. Twierdzę, że nie ma faceta który powie, że sobie poderwał kobietę. Zawsze jest odwrotnie - to ona sobie jego upatrzyła i poderwała! Zawsze! Jeszcze rycerza musimy wezwać smile

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2017/03/6eb62c337e41e27007d400e042223161.jpg

2,388

Lody, Sony, Wilk!!! big_smile big_smile big_smile Tak sobie was wyobraziłem! big_smile Syrenki i brykający smok! Można ładniej? Nie sądzę więc słodko aż nawet mocna, gorzka herbata nie pomoże. Ale co tam? Cierpijcie za mną!

http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/flaarix-58bf8218d5b52__880.jpg

2,389

A to ja poniżej smile Gościu nazywa się Saarin Niepewny tongue Jaki tam niepewny, tam jest po prostu cicho, spokojnie, wygodnie - i wiele innych zalet smile

http://img.joemonster.org/i/2017/03/grozne_smoki20.jpg

2,390

rh72 napisał/a:

A co? W nocy to tylko o bzykaniu? big_smile Jesteście monotematyczni i tym razem Wilk błysnął. Co prawda zastanawiam się o czym facet ten myśli w namiętnych momentach ale

big_smile Jakoś takoś wydaje mi się, że nie wydaje mi się aby AloneWolf90 podzielał Twoją ciekawość big_smile tongue Ciekawe dlaczego? big_smile tongue

2,391

Hahahaha!!! big_smile Sony, jaśniej poproszę! big_smile

SonyXperia napisał/a:

big_smile Jakoś takoś wydaje mi się, że nie wydaje mi się ... big_smile tongue

2,392 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 10:50:24)

A tym musiałem się podzielić... Pewnie to życiowe zdjęcie - komentarz niestety pasuje! Może byc jeszcze 'że za słabe' ale... big_smile
Pewnie 'kalka' z angielskiego i logowanie FB czy innym ustrojstwem za tym stoi smile

http://joemonster.org/images/vad/img_40718/bbd23e45fdb7aba3b00c2b911bcf7a6e.jpg?1494186121

2,393

rh72 napisał/a:

Hahahaha!!! big_smile Sony, jaśniej poproszę! big_smile

SonyXperia napisał/a:

big_smile Jakoś takoś wydaje mi się, że nie wydaje mi się ... big_smile tongue

Eee tam, wszystko Ci trzeba tłumaczyć tongue

2,394

SonyXperia napisał/a:

Eee tam, wszystko Ci trzeba tłumaczyć tongue

Sony, spierałbym się o drobne różnice semantyczne. smile Wszystko, jako kobieta, to Ty mi 'trzeba' pokazać, wytłumaczysz coś ale przecież i tak nie zrozumiem tongue Po co?
Wilk próbuje Was zrozumieć ale jako zwierzę mądre podjął pewnie taktykę, że udaje zrozumienie, wie kiedy się zgodzić ale i tak się zgubi smile We własnym lesie... smile

2,395 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 11:43:02)

Gorzej jak źle tongue Trzeba tłumaczyć, a teraz jeszcze okazuje się, że także pokazywać big_smile   Zbyt to skomplikowane w obsłudze tongue

2,396 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 12:48:10)

Ale kto? Samochodem umie jeździć? Umie... Pewnie prowadzisz na manualnej skrzyni. Drążek za 'pan brat' . Inaczej coś czuję, że grzech, automatami pewnie gardzisz...  Więc Ty sobie poradzisz. Mi po prostu pokażesz co i jak i też będzie prosto... Nie rozumiem  dlaczego zaraz źle. tongue byndzie dobrze... Aby bez Wilka! Korepetytora nie powinna dzielić swej uwagi... big_smile

2,397 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 13:14:11)

Akutalnie mam szofera tongue więc sobie skrzyniami biegów nie zawracam głowy tongue Po prostu kobiecie pewnymi rzeczami nie zawraca się głowy tongue
A tak poza tym manualna skrzynia biegów nie jest taka trudna w obsłudze big_smile Nauczyłbyś się i bez korepetycji lol tongue

2,398

Czyli standardowo... Szofer rządzi... tongue siedzę właśnie z lodami... Miętowe mieli tylko z czekoladą. 2 w 1... Ktoś Ty Sony, że szofera masz? Ach... Kobieta! big_smile

2,399

Szofer obsługuje tongue

2,400

Acha... big_smile mądra kobieta... W życiu należy z usług korzystać... Aby dobrze woził. I w ogóle tongue potem więcej napiszę - z komórki kiepsko idzie...

2,401 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 18:26:04)

A najlepiej to wieść proste życie. Sobota rano jakieś wyjście, byłem, jak pisałem na lodach (nie wypadało nie brać miętowych ale bez słodzenia lodom to się naprawdę rozsmakowałem) potem kino i teraz wieczorem to należy: powkurzać Wilka, popodpuszczać się z Sony i lody bałamucić. Proste przyjemności a ile frajdy. Dzień zaliczony! tongue

2,402 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 19:48:02)

Podpisuję Ci sprawozdanie big_smile chociaż szału nie ma tongue Jak w kurniku -  o 18:30 dzień ma już zaliczony big_smile Hahaha big_smile

2,403

To ja napiszę swoje big_smile

Wstałem rano tzn. o 3 minuty przed dwunastą. big_smile Następnie wybrałem się do sklepu rowerowego po smar do łańcucha i spinkę (też do łańcucha) i sklepu motoryzacyjnego po specjalny preparat do czyszczenia szyb. big_smile Okazało się, że nie mam inbusu 8 i nie odkręcę korby, poza tym do zdjęcia korb trzeba mieć specjalny ściągacz. big_smile A i mój łańcuch jest jednolity i muszę jeszcze kupić specjalny przyrząd do rozłączania ogniw. big_smile Google okłamało mnie w sprawie sklepu (tego motoryzacyjnego)  zamiast do 17 był otwarty do 13 i pocałowałem klamkę. Najgorsze, że wróciłem do domu mokry jak szczur. big_smile Przeszedłem 8 km i bez efektu. big_smile

Potem nuda zwykłe robienie zakupów i dwa prania. big_smile Ale potem się trochę działo. big_smile Przestało padać, więc wpadłem na genialny pomysł pójść na rower. big_smile Zrobiłem 32 km z czego 5 tylko po takich drogach jak lubię piaskowe nieutwardzone i pod górkę. wink Na drodze Pani trąbiła na mnie bo na remontowany odcinku jak jechałem środkiem drogi (prawy pas był świeżo wylany i zjeżdżaliśmy na lewy), odwróciłem się i postukałem się w czoło, na co Pani się głupio cieszy. mad Na starość chyba jej zostały tylko dwa zwoje w mózgu. big_smile Po lesie fajnie się jeździło, ale na moje ulubionej górce  wyszło, że moje opony są do wymiany, ślizgały się tak, że musiałem ratować się krzakami, bo wypadłem z zakrętu. W sumie one wyglądają jak semi slicki. big_smile Ubrudziłem się bardziej niż na quadach (nie mam błotników, bo redukuję wagę roweru big_smile) i po przyjściu do domu poszedłem prosto pod prysznic a ubrania do pralki. big_smile

No i wyszła mi dzisiaj niezwykle smaczna obiadokolacja big_smile Kotlet z idealnie rozbitej piersi z kurczak (grubość jest ważna big_smile) marynowanej przez dwie godziny w sosie siracha i papryce plus do tego kasza bulgur i colesław. Pycha. tongue Szkoda, że jeszcze przede mną najgorsza część dnia, trzeba ogarnąć norę. wink

2,404 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-13 21:16:11)

A Ci się cieszą... No to Wilk, ja rano - też na 12:00 byłem u wulkanizatora, gdzie okazało się (chciałem tylko wyważyć koła bo sobie jechałem już szalone 120 km/h w W-wie, kawałek trasy toruńskiej) że mam stare zimowe kapcie nieznanej szerzej marki. i poszło właśnie na opony. Klucza do dekiejlku nie mieli i źle mi przykręcili, więc pod centrum handlowym mało co mi dekielek nie uciekł. Dodatkowo, jak wróciłem do samochodu (świeżo go odpicowałem po wulkanizatorze na myjni) to ktosiowi przyszło do głowy pobrudzić mi pojazd (a cholera czarny i wszystko widać) jakimś czymś a'la woda z piaskiem czy innym cholerstwem. Nie zdenerwowałem się, wodę wożę, więc sobie posprzątałem. big_smile
A wniosek? A się usprawiedliwiam, bo na sam koniec słoneczko było i sobie dach schowałem, eskarock i szpanik! tongue Frajdę sobie też zrobiłem. Mój rower - pieczołowicie poskładany przeze mnie z części na alledrogo (2x taniej bym miał gdybym gotowy kupił ale się uparłem na treking z schimano nexus8 i poooooszłooo...) stoi i się kurzy. sad Ale postoi jeszcze ze 2-3 latka bo tyle pewnie zajmie mi upewnienie się, że przewrócenie się nie będzie szwankowało kontuzją ponowną nóżki. big_smile
A co by tu jeszcze ponudzić??? Hmmmmm.... No to fontannę domową sobie uruchomiłem na ciepłe dni. Nie mogłem do tej pory bo się woda wylewała za krawędź ceramicznej miski co to fontanna osadzona i dzisiaj się spiąłem i doszedłem ustawienia, że jest OK! tongue No to jeszcze wieczorem ulubione Wakacje w Krzywym Zwierciadle. Już może nie ulubione ale lepsze od prania i zmywania... Ktoś to jeszcze czyta??? smile To gratuluję!!! big_smile big_smile big_smile Na cierpliwego trafiłem.Moja ulubiona kiełbasa była do tej pory Brodzka a teraz jest podwawelska podsuszana. Obrus na ławie położyłem, 3 worki śmieci wyniosłem po porządkach dzisiaj big_smile... jeszcze ktoś to czyta!? Teraz to już zboczenie! Nie tyle cierpliwość, co czyste zboczenie! Lecz się człowieku! W połowie tekstu już było trzeba zrezygnować... I na koniec NAJLEPSZE! Na Obcy Przymierze w pierwszych 15 minutach NAPRAWDĘ niewiele brakowało abym zasnął. Pewnie mi tak cukier skoczył po lodach... No ja Wam teraz współczuję, że dotąd dojechaliście. Wiecie, że to już związek? Przyzwyczajenie, że czyta się wszystko, co drugi napisze?! Teraz czekam na ZDRADĘ! Wilk, Ty się ofkorse 'puszczaj' w obieg. Chociaż, jakbym Ciebie zobaczył w pończochach i okularach to kto wie? Kto wie? big_smile Szpile nałożysz i już w ogóle Twój jestem! No dawaj! Nie udawaj 'niedostępnego' - z braku laku, te sprawy... big_smile

EDIT: hihihihi big_smile Sony ma już szofera... Sony, On pełnoetatowy znaczy 24 godziny czy tylko wozi do roboty i na randki? big_smile Szofer. Tak się będę kazał w związku nazywać... Jaki 'partner'?! To nie zawód! SZOFER! Ależ Sony, Ty mnie czasami natchniesz! tongue Szofer smile Lubię to!!! I praktyczne i od razu znaczenia nadaje, a jakie osobiste! Jejć... ! Naprawdę to kupiłem! big_smile

2,405 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 21:31:03)

A mnie dzisiaj bestialsko obudzili o godzinie 7 nad ranem, tffuu!co ja mówię,  o 7 w środku nocy big_smile panowie zakichani remontowi mad  u sąsiada, wyjatkowo elokwentne gady, nawet języki obce znają, i to starożytne big_smile do tej pory w sobotę nie przyłazili mad

AloneWolf90 zaliczam Ci za te krzaki big_smile

rh72 o co chodzi z tym dekielkiem? Ganiasz dekielki po Warszafffce ? Jest naprawdę z Toba coraz gorzej tongue Reszty, jak to mówi rasowa gimbaza, nie przeczytałam - za długie big_smile tongue

Posty [ 2,341 do 2,405 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 35 36 37 38 39 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024