Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,081 do 2,145 z 9,305 ]

2,081 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 18:54:14)

Odp: Sąsiad...111

"PR", o którym tu mówimy albo się ma albo nie. Albo ktoś umie pokazać się ze swej interesującej strony albo nie umie. Ewentulanie może nie miec nic interesującego w sobie... dla kogoś innego. smile

2,082 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-29 18:59:21)

Widzę, że Rh trochę humor się poprawił, mam taką nadzieję bynajmniej, jednak kobiety dobrze działają na mężczyzn:)
P.s.niektórzy faceci także, żeby nie było, że kogoś pomijam:D

EDIT: dobrze Sony prawi:)
EDIT: teraz to ja się zaczerwieniłam:)

2,083

SonyXperia napisał/a:

"PR", o którym tu mówimy albo się ma albo nie. Albo ktoś umie pokazać się ze swej interesującej strony albo nie umie. Ewentulanie może nie miec nic interesującego w sobie... dla kogoś innego. smile

Ja mam PR'owca który Ciebie strasznie drażni big_smile Potem to przekłujemy na sympatię... big_smile da się!

2,084

lody miętowe napisał/a:

Widzę, że Rh trochę humor się poprawił, mam taką nadzieję bynajmniej, jednak kobiety dobrze działają na mężczyzn:)
P.s.niektórzy faceci także, żeby nie było, że kogoś pomijam:D

Hahahahaha! big_smile Idzie ku 'słodkiemu'. tongue Wolę Was jednak 'w akcji' smile Chociaż Sony była najbliżej aby mi przykrośc zrobić sad Wybaczam Ci kobieto niniejszym smile Znowu się narażam ale co mi tam...

2,085 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:20:29)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja mam PR'owca który Ciebie strasznie drażni big_smile Potem to przekłujemy na sympatię... big_smile da się!

Mnie nie drażni Twój PR'owiec, skąd takie wnioski? tongue Po prostu kiepski z niego fachowiec tongue albo inaczej - do mnie nie przemawia jego "wizja" Twojego ego tongue Ale przyznaję kwestię żonatego sprytnie przemilczałeś tongue

EDIT: Skąd takie wnioski że odbieram Cię osobiście? tongue

2,086 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 19:23:35)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Mnie nie drażni Twój PR'owiec, skąd takie wnioski? tongue
Po prostu kiepski z niego fachowiec tongue albo inaczej - do mnie nie przemawia jego "wizja" Twojego ego tongue Ale przyznaję kwestię żonatego sprytnie przemilczałeś tongue

Sony, to dlaczego? Wiesz sama co... tongue A czego nie dopowiedziałem w 'żonatym'? Naprawdę się zapytaj otwarcie bo nie wiem czego nie wyjaśniłem - może biorę to w kontekście moich wczesniejszych wypowiedzi i wielu tematów, gdzie coś pisałem. Czy jestem żonaty? O to chodzi, czy o jakieś moje zachowania? Więc w pierwszym temacie to oficjalnie jeszcze tak, jednak mija jakieś dobre pół roku odkąd z małżonką nie mieszkamy razem. Miałem wypadek samochodowy - potrącił mnie samochód na przejściu dla pieszych aby było fajniej i jeszcze nie mam czasu sobie życia uporządkować. Tu się nie sprawdziliśmy. Piszę, że 4 maja pierwszy raz do pracy wracam. W ostatni poniedziałek kupiłem dopiero samochód. Więc startuję ponownie w 'porządne' życie. Rozsądny człowiek jestem, pewnych powrotów nie ma i czuję się swobodnie prowadząc ten temat - czuję się uczciwym. No znowu nie wiem, czy odpowiadam na to dobre pytanie?

Nie trafiam w gust? Z ego? Może estetyczny przynajmniej? big_smile Szkoda, mi się z Wami naprawdę dobrze gada. smile Mam nadzieję jedynie, że nie naruszam stanu nerwów zbytnio ale nie sądzę bo byś już mi dawno wygarnęła tongue

EDIT: ach, dzieci nie ma, więc nie wiem już co jeszcze mogę szczerzej i więcej... Jestem piekielnie praktyczny, formalności ureguluję pod koniec roku aby rozliczyć wspólnie jeszcze rok PIT'a (oszczędność taka, że naprawdę warto i nie mówimy o 1 tys zł ale o wiele, wiele więcej). Taki chytrus ze mnie. big_smile Ale pierwsza zasada: nie nudzić! big_smile

2,087 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:26:46)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Mnie nie drażni Twój PR'owiec, skąd takie wnioski? tongue
Po prostu kiepski z niego fachowiec tongue albo inaczej - do mnie nie przemawia jego "wizja" Twojego ego tongue Ale przyznaję kwestię żonatego sprytnie przemilczałeś tongue

Sony, to dlaczego? Wiesz sama co... tongue A czego nie dopowiedziałem w 'żonatym'? Naprawdę się zapytaj otwarcie bo nie wiem czego nie wyjaśniłem - może biorę to w kontekście moich wczesniejszych wypowiedzi i wielu tematów, gdzie coś pisałem. Czy jestem żonaty? O to chodzi, czy o jakieś moje zachowania? Więc w pierwszym temacie to oficjalnie jeszcze tak, jednak mija jakieś dobre pół roku odkąd z małżonką nie mieszkamy razem. Miałem wypadek samochodowy - potrącił mnie samochód na przejściu dla pieszych aby było fajniej i jeszcze nie mam czasu sobie życia uporządkować. Tu się nie sprawdziliśmy. Piszę, że 4 maja pierwszy raz do pracy wracam. W ostatni poniedziałek kupiłem dopiero samochód. Więc startuję ponownie w 'porżadne' życie. Rozsądny człowiek jestem, pewnych powrotów nie ma i czuję się swobodnie prowadząc ten temat - czuję się uczciwym. No znowu nie wiem, czy odpowiadam na to dobre pytanie?

Nie trafiam w gust? Z ego? Może estetyczny przynajmniej? big_smile Szkoda, mi się z Wami naprawdę dobrze gada. smile Mam nadzieję jedynie, że nie naruszam stanu nerwów zbytnio ale nie sądzę bo byś już mi dawno wygarnęła tongue

EDIT: ach, dzieci nie ma, więc nie wiem już co jeszcze mogę szczerzej i więcej... Jestem piekielnie praktyczny, formalności ureguluję pod koniec roku aby rozliczyć wspólnie jeszcze rok PIT'a (oszczędność taka, że naprawdę warto i nie mówimy o 1 tys zł ale o wiele, wiele więcej). Taki chytrus ze mnie. big_smile Ale pierwsza zasada: nie nudzić! big_smile

Ojejejej! Ale skąd ta powaga sytuacji? yikes
Przecież o to chodzi żeby sobie fajnie pogadać big_smile A tak na serio serio serio, to nie bardzo się da big_smile wink No to może chociaż pół żartem pół serio, ale bardziej żartem niż serio tongue

2,088

Kobieto, miło może byc i serio! smile Wyjasniam bo napisałaś, że coś sprytnie ominąłem. Niczego nie będe omijał, no chyba, że chcę... W temacie lodów nie podawałem przykładowo wymiarów. Wilk chyba coś próbował ale nadrobił miną i inteligencją tongue Muszę mu czasami wypomnieć bo się nadął. Przecież chodzi aby fajnie pogadać ale lepiej wiedzieć tez z kim, co? Nurtowało lub nie ale wyjaśniłem. GADATLIWY jestem ale nie kłamczuch big_smile No dobra, czasami mi się zdarza. I nie potępisz, bo sama też tak masz smile

2,089 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:36:27)

rh72 napisał/a:

Kobieto, miło może byc i serio! smile

Czy Ty widziałeś kiedykolwiek dobrą zabawę na serio??? big_smile tongue Bo ja nie chcę takiej widzieć tongue Brrrr

2,090

Hihihihihi... Mam nowy sposób na akwizytorów. Nie mają tego w skryptach jeszcze! big_smile A taki prosty i w mój punkt trafia. Zadzwoniła Pani aby mnie na prezentację garnków zaprosić. Jakiś niedawny moment temu, z kilka dni będzie. Zacząłem wypytywać, czy ciężka praca, jak sobie radzi z dziwnymi odpowiedziami. Dlaczego ona tak szybko rozmowę zakończyła? Nie byłem niemiły, nie podrywałem bo nie poruszałem tematów osobistych... Chyba była w pracy, definitywnie to! big_smile

2,091

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czy Ty widziałeś kiedykolwiek dobrą zabawę na serio??? big_smile tongue Bo ja nie chcę takiej widzieć tongue Brrrr

A co sobie wyobraziłaś? No, przyznawaj się... Nawet publicznie. Dobra zabawa na serio? Please, bądź szczera! big_smile

2,092 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:45:15)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

A co sobie wyobraziłaś? No, przyznawaj się... Nawet publicznie. Dobra zabawa na serio? Please, bądź szczera! big_smile

Ale o jakie moje wyobrażenia pytasz? W jakiej kwestii? tongue Dobrej zabawy? Noooo, jeśli o to chodzi, to każdy to wie bez pytania, jaka to jest dobra zabawa  big_smile tongue Nie na serio lol Zasada, od której nie ma wyjątków tongue

2,093 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 19:56:18)

SonyXperia napisał/a:

Ale o jakie moje wyobrażenia pytasz? W jakiej kwestii? tongue Dobrej zabawy? Noooo, jeśli o to chodzi, to każdy to wie bez pytania, jaka to jest dobra zabawa  big_smile tongue Nie na serio lol Zasada, od której nie ma wyjątków tongue

A sygnaturkę skasowała... niby nic serio, taaaaa.... big_smile Wyobrażenia tego 'brrrrr..' z zabawą na serio się zainteresowałem. Ja napisałem, że i miło i serio może być - przecież jest! Sony, jestem pewny siebie, nigdy nie byłbym niedookreślony. tongue Odpłacam się... big_smile Już Ty wiesz jak! Nie wiem, już się na innym temacie wygaduję ale tutaj cosik wszyscy przewrażliwieni i podchodzą do faceta, który lubi rozmawiać a tym bardziej z kobietami jak do jakiejś przereklamowanej bestii.. I łatka, że kobieciarz albo nienormalny - od razu. A ja zagubiony misiu, jak zauważyłaś smile Przytulisz?

2,094 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 20:01:23)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A sygnaturkę skasowała... niby nic serio, taaaaa.... big_smile Wyobrażenia tego 'brrrrr..' z zabawą na serio się zainteresowałem. Ja napisałem, że i miło i serio może być - przecież jest! Sony, jestem pewny siebie, nigdy nie byłbym niedookreślony. tongue Odpłacam się... big_smile Już Ty wiesz jak! Nie wiem, już się na innym temacie wygaduję ale tutaj cosik wszyscy przewrażliwieni i podchodzą do faceta, który lubi rozmawiać a tym bardziej z kobietami jak do jakiejś przereklamowanej bestii.. I łatka, że kobieciarz albo nienormalny - od razu. A ja zagubiony misiu, jak zauważyłaś smile Przytulisz?

Ja Cię zaraz kopnę w zadek jak będziesz pisał, że to my tutaj cosik wszyscy przewrażliwieni tongue

Kwestia brrrr? Na serio to wypada tylko umrzeć tongue big_smile

2,095 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 20:02:44)

A to o to chodziło z tą 'zabawą na serio'? Tak lubisz? tongue Zacznijmy od klapsów, dobrze? Przyzwyczaisz to i 'pójdziemy' dalej... Nie szalej tongue

2,096

Sony zmień swoja sygnaturkę, bo smutkiem trąci, a Ty taka pozytywna i nie pasuję. wink A ja nie mogę patrzeć na taką smutną sygnaturkę i za raz dostanę depresji. big_smile

2,097

rh72 napisał/a:

A to o to chodziło z tą 'zabawą na serio'? Tak lubisz? tongue Zacznijmy od klapsów, dobrze? Przyzwyczaisz to i 'pójdziemy' dalej... Nie szalej tongue

Mówię Ci, że na serio to będę tylko umierać big_smile tongue

2,098 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 20:22:45)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Mówię Ci, że na serio to będę tylko umierać big_smile tongue

Wiem, co mówisz. Podzielam Twoją opinię, też gdzieś napisałem, że życie serio nie sprawdza się mocno i jest do d... Czasami trzeba serio ale wtedy Ci gadają, że mówisz o niczym. big_smile Do d... gadają! tongue

EDIT: kobieto, ja na swojej operacji żartowałem z lekarzami... ale mogłem, któraś to już była i strasznie się polubiłem z moim ortopedą. Nawet tak bardzo, że potem nie sprawdziłem, czy mam wszystkie nerki. big_smile Ale na pewno kawałek mózgu wyciął! For sure! big_smile

2,099 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 20:29:27)

Sony... Ja z tymi klapsami to nie robiłem aluzji do jakiś wypowiedzi. SERIO się pytałem big_smile Uffff... bo znowu będzie 'SERIO' tongue

2,100

Taaaa...a później się dziwi, że kabieciarz albo nienormalny:) a Rh tylko lubi z kobietami...rozmawiać:D

2,101 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 23:04:00)

W sumie to jestem w stanie w to uwierzyć, że tylko rozmawiać, no bo jak on będąc na chirurgii jednego dnia pomylił lekarza z pielęgniarką i polubił się z tym pierwszym zamiast z tą drugą...  wink

2,102

Sony to coś pod Krakowem a lody? Bo sił idzie i myślę żeby podjechać któregoś pięknego dnia i to Wam młode kozy tyłki przetrzepać! big_smile

2,103 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-30 08:56:04)

Zastanów się dobrze dokąd chcesz jechać big_smile  bo nie wiadomo kogo tam zastaniesz big_smile tongue Kozy to chyba hoduje się w Beskidzie Ślaskim lol To szerokiej drogi... Może w końcu coś gdzieś znajdziesz... dla siebie tongue

2,104

Ty się Rh o nasze tyleczki nie martw, a przetrzep sobie sam i co innego:D

2,105 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 09:25:33)

Zostawię sobie siły na Was! smile Ale tak Wam dziękuję za troskę smile Poruszyłyście serce. I ja się dzisiaj ruszam - idę do kina w końcu. Na Ghost in the Shell - nic lepszego nie znalazłem oprócz komedii romantycznych i jakiegoś filmu o psach. sad

PS. Sony, bravo Ty! Wilk ma już sporą siłę rażenia... a był taki niewinny wilczek a tu wyrósł długosierściuch big_smile

Lody, skąd Ty? Sony się już przyznawała ale też byś potwierdziła, co?

2,106

Sony, słucham tego Twojego motta i pisząc posta nie zatrzymałem YT. I było 'kochanie, klucz do mego serca...'. Jej - mi się przypomniało 1 osiem L, i Jak zapomnieć > pierszy raz to słyszałem w jakimś klubie do wolniejszego tańca. I to rap, co śmieszne mi się już z disko kojarzy: https://www.youtube.com/watch?v=5eFdt6Y_34E  Hihihihi big_smile Jakiś DJ przerobił to na taneczną muzę smile

2,107 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-30 09:34:56)

rh72 napisał/a:

PS. Sony, bravo Ty! Wilk ma już sporą siłę rażenia... a był taki niewinny wilczek a tu wyrósł długosierściuch big_smile

Lody, skąd Ty? Sony się już przyznawała ale też byś potwierdziła, co?

Ale u mnie nie ma kóz. Żadnej i tak Ci nie załatwię lol tongue W każdym razie żadnej kozy nie znam, która by Ci pomogła zapomnieć tongue

2,108 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 09:40:34)

Śliczna koza
klucz do serca,
jak zapomnieć,
gdy dobra do trzepania i tańca
big_smile

Świntuchy big_smile Ja Was prowokuję, czy co? smile

2,109 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 09:43:54)

No gadajcie skąd jesteście dokładnie! smile Wilk to Poznaniak, jak dobrze pamiętam. Cos mi sie może pokręciło więc pytam! Nooooo.... A Harvey chyba z Wawy. Namierzymy, Harvey, namierzymy! smile

2,110

I dlatego preferuję 'nienormalnych'!!! big_smile Aby nie był niebezpieczny dla otoczenia to jest to osobowość!

http://img.joemonster.org/i/2017/04/demot-219-330.jpg

2,111

Ty Rh polski wywiad czy szpiegujesz dla obcego kraju? Wszędzie człowieka chcą namierzać:) biorąc pod uwagę fakt, że jesteś z Wawy, to reszta to tylko prowincja:D jestem z prowincji:) ale jak powiększą terytorium stolycy, to wawa, będzie od morza do gór, wszędzie będzie "blisko":D

2,112

lody miętowe napisał/a:

Ty Rh polski wywiad czy szpiegujesz dla obcego kraju? Wszędzie człowieka chcą namierzać:) biorąc pod uwagę fakt, że jesteś z Wawy, to reszta to tylko prowincja:D jestem z prowincji:) ale jak powiększą terytorium stolycy, to wawa, będzie od morza do gór, wszędzie będzie "blisko":D

Lody, 2 kwestie: spod W-wy bo Ząbki i secundo jestem słoik, więc się nie mądrzyj tylko pisz prosto... Tak, jakbym miał Wilka do kina czy na piwo zaprosić to widzę pewne komplikacje, wiesz? tongue a stolyca to się pisze 'stolica' big_smile Szpiegutek jestem...

2,113

Auć... Szukałem skąd jesteście. Odświeżyłem sobie Wasze tematy. Kobiety kochane... smile Stary się poczułem jak ponownie przeczytałem ile lat macie sad Miną będę nadrabiał big_smile Ale jeszcze nie wyłysiałem...

2,114

Stary to może być koń,mężczyzna-dojrzały:) kino, piwo tylko na to Cię Rh "stać"? Musiałbyś się bardziej postarać:)

2,115 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 12:27:29)

Lody, nie podpuszczaj... smile Facet dojrzały? Dojrzały... Aż sobie słowo 'wysmakuję'. Widziałaś dojrzałego faceta, takiego really, któremu nic nie 'dogrzewa'? big_smile Kobieto... do czego postarać? tongue Piwa nie lubię więc przenośnia. Po restauracjach chodzę ale nie nadużywam. Cenię teatr ale raczej 'lekkie' sztuki - dramat nie przemawia do mnie. Banalny jestem i już bym wolał aby kobieta powiedziała na co ma ochotę i próbowałbym się dostosować. Really! Docenić co lubi bo może i ja coś będe z tego miał, jak polubię. Aby nie mazury i nie łajba. Jeśli już to jakaś 'na wypasie - motorowa z full udogodnień big_smile Z drugiej strony zawsze ja jednak się starałem i coś próbowałem proponować. Kończyło się zwykle na dziwnych stwierdzeniach, że marudzę i wybrzydzam. Ale do galerii handlowej to nie było problemu smile

EDIT: skąd jesteś? nie bój, nie zaproszę! tongue Wilkowi świnią nie będę... owieczką to taaaak... big_smile

2,116

rh72 napisał/a:

No gadajcie skąd jesteście dokładnie! smile Wilk to Poznaniak, jak dobrze pamiętam. Cos mi sie może pokręciło więc pytam! Nooooo.... A Harvey chyba z Wawy. Namierzymy, Harvey, namierzymy! smile

Ja niby z Poznania? wink Skąd ten pomysł? smile Ja nie z tej ćwiartki Polski. big_smile Szukaj dalej, bo już gdzieś tu pisałem skąd jestem. smile Na razie jesteś nieprzygotowany. big_smile

2,117

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ja niby z Poznania? wink Skąd ten pomysł? smile Ja nie z tej ćwiartki Polski. big_smile Szukaj dalej, bo już gdzieś tu pisałem skąd jestem. smile Na razie jesteś nieprzygotowany. big_smile

Wilk, nie chce mi się smile Przecież piszę, że pewnie pomyliłem... Nie zawsze jestem przygotowany ale teraz są całodobowe sklepy i stacje paliw. Nie ma co przesadzać z 'przygotowaniem'. Co Ty? Seksu oczekujesz, że mam być przygotowany? tongue

2,118

Polecam teledysk: https://www.youtube.com/watch?time_cont … AJXg-Ubv3Y smile

2,119

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wilk, nie chce mi się smile Przecież piszę, że pewnie pomyliłem... Nie zawsze jestem przygotowany ale teraz są całodobowe sklepy i stacje paliw. Nie ma co przesadzać z 'przygotowaniem'. Co Ty? Seksu oczekujesz, że mam być przygotowany? tongue

Skąd taka myśl? big_smile W ogóle dlaczego gdzieś chcesz mnie wyciągnąć, a nie np. Sony, Random czy lody miętowe, ja np. zamiast z Tobą wolałbym się spotkać z lodami miętowymi. tongue A napisałem, że jesteś nieprzygotowany, bo twierdziłeś, że poczytałeś skąd kto jest i ile mam lat, ale to chyba nie prawda i to była ściema. Siadaj pała! big_smile

2,120

Rh, skoro nie zaprosisz, to taka wiedza, skąd jestem, jest Ci zbędna:)

2,121

Wolfik... Przeczytałem Wasze tematy ale nie wszystkie posty poza tymi tematami. Kiedyś coś wspominałeś big_smile Kojarzę... Jeden Twój post to wypracowanie, brachu. Jeśli chodzi o koleżeństwo, to nie zawsze trzeba tylko z kobietami, wiesz? Ale jak masz mi strugać niedostępnego to wyjasnię, że wciągam coś innego i się grzecznie przyznałem, że witamina C. smile Lata odkryłem, Pitagoras jestem czy inny Holmes  smile Panie w swoich tematach były jakieś bardziej otwarte a Ty masz to wypisane przy nicku, jak ja smile Się pytam nie o wiek ale o aktualne przebywanie. Nawet nie wyjaśniam celu bo mnie natchnęło a tu się wszyscy najeżyli. A Random wiem skąd jest tylko kobieta się nam 'urwała' sad

Lody w międzyczasie odpisała. Częściowo odpowiedziałem. A skąd wiesz? tongue Tylko widzisz lody. Z Tobą to strach bo 17 lat różnicy to niby jeszcze nie córka ale przecież kumpela może być. Tylko Ty możesz mieć ze mną problem smile Polubić ludziska to zaraz maniana*

*http://www.miejski.pl/slowo-Maniana (znaczenie nr 1) smile

2,122

Znowu trafiło... Polecam: https://www.youtube.com/watch?v=uKbuFYd468w a Wolność na koniec jest lepsza niż Chłopców z Placu Broni... smile

https://www.youtube.com/watch?v=jhdnhheveV4 big_smile

2,123

Wiecie co? Ja uwielbiam ten wiersz / piosenkę... big_smile I ona mi się pozytywnie kojarzy... smile

A kiedy przyjdzie także po mnie,
Zegarmistrz Światła purpurowy,
by mi zabełtać błękit w głowie,
To będę jasny i gotowy.

Spłyną przeze mnie dni na przestrzał,
Zgasną podłogi i powietrza,
Na wszystko jeszcze raz popatrzę,
I pójdę, nie wiem gdzie – na zawsze.

2,124

Oj rh, już nie wiem co z Tobą zrobić:) już chyba pamięć Ci szwankuje, no chyba, że celowo nie pamiętasz:) napiszę wprost i teraz szczerze, jestem rocznik '85:)

"wolność" lubię bardzo, ale wolę w wykonaniu Tilta:)

2,125

lody miętowe napisał/a:

Oj rh, już nie wiem co z Tobą zrobić:) już chyba pamięć Ci szwankuje, no chyba, że celowo nie pamiętasz:) napiszę wprost i teraz szczerze, jestem rocznik '85:)
"wolność" lubię bardzo, ale wolę w wykonaniu Tilta:)

A w wykonaniu Golden Life?

Eeeeee... Czytałem Twój post, że 28. No dobra. Nie kłócę się... I tak nie powiesz skąd. Sony też pisała, że 30+ i będzie że zbliżone wiekiem jesteście... kobiety! big_smile Dorosłe i pewnie sobie myślicie, że już decydować o sobie możecie, co? tongue A i tak będzie szczęściarz który Was znajdzie, Ciebie czy Sony. smile A Wolf nie chce przyjechać? Taka sympatia wzajemna, że aż myślę, czy swatką nie zostać. Chociaż bałbym się trochę tak oględnych w wypowiadaniu się kobiet. Nie wiesz kiedy i byłaby dyskusja do rana... Ale Wy i tak jakieś delikatne - niby próbują przypiec ale z szacunkiem, 'wyluzuj gościu' i bez przepychanek. Jak się z Wami pokłócić? Ja sobie myślę, że moja ewentualna 'przyszła' musi najpierw prosty test zaliczyć. Muszę zobaczyć jak się będę z nią kłócił... Inne sprawy jakoś przejdą, jak będzie to co nazywacie 'chemią'. Ja nazywam 'biologią' i 'fizyką'...

Właśnie był Ghost in the shell. Kiedyś widziałem w wykonaniu manga i to samo było wręcz. Zaczyna się tak film, więc nie będzie spoilera, że sobie kiedyś będziemy mózgi do ciał cybernetycznych przeszczepiać. Dalej to bajka... big_smile Co ciekawe bilet do kina kupiony niby przez internet ale ciekawiej bo aplikacją skycash. Kilka kliknięć i można parkować w W-wie, bilet kolejowy kupić, do kina, rachunki płacić...W China nikt podobno nie płaci fizycznymi pieniędzmi tylko w telefonie apka i telefon cenniejszy niż portfel. smile

Sąsiada widziałem! Sąsiad! Sąsiad! big_smile Powiedzieć 'sąsiad' a wszyscy 'impreza' smile Słoneczko wyszło pod wieczór aż przyjemnie. Sąsiad mnie zdybał, bo go nie zauważyłem, jak mierzyłem sobie z tyłu zderzak, bo czujniki cofania kupuję i mają być na wysokości 45-65 cm a mam dziwny bagażnik, bo do niego się dach samochodu chowa... smile Zapytał co robię, bo durno wyglądało, wyjaśniłem i pognał dalej. Dzisiaj gościu zajęty. Jak będzie jutro ładna pogoda to może trzeba nad Zegrze się wybrać albo na Pola Mokotowskie... Ludzie na ulicach jacyś szczęśliwi, uśmiechnięci aż miło. Co prawda w kinie kilku gozdków stało i co drugie słowo to 'k**wa' ale szczawiki więc pewnie jeszcze uważają, że takie dialogi to doroślej.

2,126

Nie znałam wersji w wykonaniu Golden Life, wysłuchałam, trafiłeś w mój gust muzyczny:) zresztą ja potrafię bawić się praktycznie przy każdej muzyce, ważne towarzystwo, ale jednak w sercu gra mi konkretny rodzaj muzyki:) od zawsze i na pewno na zawsze:D zauważyła, że ostatnio muzyka jest jakaś nijaka, o niczym, nic ciekawego, a szkoda.  Coś Ty się Rh dzisiaj taki sentymentalny?zrobił? Albo jaki taki, sama nie wiem jaki:)

2,127

Że oni serio? cool

http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201704/gallery_1493383116_321510.jpg

2,128 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 21:53:48)

lody miętowe napisał/a:

Nie znałam wersji w wykonaniu Golden Life, wysłuchałam, trafiłeś w mój gust muzyczny:) zresztą ja potrafię bawić się praktycznie przy każdej muzyce, ważne towarzystwo, ale jednak w sercu gra mi konkretny rodzaj muzyki:) od zawsze i na pewno na zawsze:D zauważyła, że ostatnio muzyka jest jakaś nijaka, o niczym, nic ciekawego, a szkoda.  Coś Ty się Rh dzisiaj taki sentymentalny?zrobił? Albo jaki taki, sama nie wiem jaki:)

Podpowiem Ci: nieostry tongue Powoli kobiety się nudzą facetami smile Wiesz o tym, prawda? Sielanka nie trwa długo... albo jakoś tako, sam nie wiem jak smile

EDIT: zbieram się lody aby coś Ci napisać ale jednak przesłania mi zawsze to, co napiszesz... please, przed dwuznakiem emotki daj spację - wyświetli się emotka. Tak się muszę domyslać, czy Ty się uśmiechasz big_smile czy mi dopiekasz! tongue

2,129

Hihihihihi big_smile Lody, ale powiedz, Ty nie jesteś egoistka, co? tongue

http://img8.dmty.pl//uploads/201704/gallery_1493383117_717400.jpg

2,130

Jakoś to chyba dotyczy tylko facetów, co? big_smile

http://img8.dmty.pl//uploads/201704/gallery_1493383117_783838.jpg

2,131

No PADŁEM! Technik - osuszacz chcę być a nie technik - leśnik!!! big_smile big_smile big_smile

http://img8.dmty.pl//uploads/201704/gallery_1493383117_968876.jpg

2,132 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-30 22:18:01)

Ja to robię specjalnie, abyś nie wiedział czy się uśmiecham czy dopiekam, żeby za łatwo nie było:) a mężczyźni to niby nie, szybko nie nudzą się? Masz rację, ja się szybko nudzę i to mój problem:/ ja chyba dzisiaj też jakaś taka sentymentalna? Ale na pewno nie nieostra:D

EDIT: masz rację, można wiele o mnie złego powiedzieć, ale na pewno nie to, że jestem egoistką

2,133 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 22:17:19)

Znaczy się niestała jesteś?! A taka 'byłaś' porządna big_smile I strach sie bać, można się o Ciebie skaleczyć... Znudzona coś a nie sentymentalna. Rozrywki brakuje. Załatw sobie bad-boya. Brak nudy gwarantowany a tak... smile

https://thumbs.dreamstime.com/t/young-woman-raising-glass-sharp-white-wine-disgusted-concept-unhappy-wearing-uniform-waitress-holding-disappointing-bubbly-56660398.jpg

EDIT: my z Wolfem porządne faceta, po miesiącu byś pyrgnęła w kąt tongue

2,134

No tak... Wybrakowany egzemplarz czy wybrakowany świat? big_smile

http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201704/gallery_1493378053_829772.jpg

2,135

lody miętowe napisał/a:

EDIT: masz rację, można wiele o mnie złego powiedzieć, ale na pewno nie to, że jestem egoistką

Mniam big_smile

2,136

Jest we mnie dużo sprzeczności, ale nie masz racji, jestem bardzo stała w uczuciach:D a bb kompletnie nie jest w moim typie, za taka rozrywkę podziękuję:D

2,137

Kobieto, 'stała w uczuciach' w przypadku kobiety NIC A NIC nie oznacza! big_smile W przypadku kobiety stała to jest tylko zmiana! big_smile

2,138

Właśnie sobie Sabatona słucham, a to dla mnie rozrywka gwarantowana:)

2,139

lody miętowe napisał/a:

Właśnie sobie Sabatona słucham, a to dla mnie rozrywka gwarantowana:)

Mi to przypomina inne zespoły. Nawet nie boli mnie ta muzyka... smile Ale tematy mają porąbane. Trochę mi z klimatów muzycznych nasze stare TSA przypominają - ale pewnie byłby bliższe porównania. big_smile
Ale to muzyka bitewna. Gdzie Ciebie tak nosi? tongue Aż mi adrenalina skoczyła... Nie znałem ale jak będę się miał do jakiegoś pokazu przygotowywać to sobie puszczę.

Lody, aby były sprzeczności to lody muszą być przykładowo gorzkie... W Tobie tyle gorzkości co w mlecznej czekoladzie tongue

2,140

Nie spotkałeś nigdy w życiu kobiet z pewnymi zasadami? Nie? To miło mi Cię poznać:) to chociaż jedną będziesz znał:)

2,141 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 22:48:12)

lody miętowe napisał/a:

Nie spotkałeś nigdy w życiu kobiet z pewnymi zasadami? Nie? To miło mi Cię poznać:) to chociaż jedną będziesz znał:)

Właśnie nieświadomie obiecałaś że się poznamy smile Ach, ta kobieca nieświadomość... i zasady gotowe złamać smile potem się pytają 'ale jak?'/'przecież mnie to nie dotyczy!'/'hell!!!' tongue

EDIT: kurczę, idzie ten Sabaton i u mnie... jakaś ta muzyka 'spokojna' - naprawdę, uspokaja sad Co ja mam?!!!

2,142

Jestem słodka, gorzka, kwaśna, zależy kiedy i dla kogo:) zabawne TSA to mam nawet dzwonek w telefonie:)

2,143

Za dużo czytasz między wierszami, a później że kobieta mu coś obiecała:)

2,144

lody miętowe napisał/a:

Jestem słodka, gorzka, kwaśna, zależy kiedy i dla kogo:) zabawne TSA to mam nawet dzwonek w telefonie:)

Hahaha! big_smile Ja sobie przez moment 'Czterdziestolatka' ustawiłem... aby się w życiu nie pogubić! tongue A jaki utwór TSA? Nie wierzę Ci w Twoje zmienności... Głupoty gadałem.
I na drugi post. Obiecujesz? Nie! Kusisz? Tak! Muszę uważać! tongue

https://img.memesuper.com/efdeccc5d3aaf272c661d6bf56be7d1c_tempted-dog-temptation-memes_625-836.jpeg

2,145

Ooooo...."Czterdziestolatka" nawet lubię:) jaki utwór? Jak zgadniesz, to powiem Ci gdzie mieszkam, tak więc konkretnie się zastanów, masz jedną szansę:D

Posty [ 2,081 do 2,145 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024