"PR", o którym tu mówimy albo się ma albo nie. Albo ktoś umie pokazać się ze swej interesującej strony albo nie umie. Ewentulanie może nie miec nic interesującego w sobie... dla kogoś innego.
2,081 2017-04-29 18:53:16 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 18:54:14)
2,082 2017-04-29 18:54:54 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-29 18:59:21)
Widzę, że Rh trochę humor się poprawił, mam taką nadzieję bynajmniej, jednak kobiety dobrze działają na mężczyzn:)
P.s.niektórzy faceci także, żeby nie było, że kogoś pomijam:D
EDIT: dobrze Sony prawi:)
EDIT: teraz to ja się zaczerwieniłam:)
2,083 2017-04-29 18:55:29
"PR", o którym tu mówimy albo się ma albo nie. Albo ktoś umie pokazać się ze swej interesującej strony albo nie umie. Ewentulanie może nie miec nic interesującego w sobie... dla kogoś innego.
Ja mam PR'owca który Ciebie strasznie drażni Potem to przekłujemy na sympatię...
da się!
2,084 2017-04-29 18:59:18
Widzę, że Rh trochę humor się poprawił, mam taką nadzieję bynajmniej, jednak kobiety dobrze działają na mężczyzn:)
P.s.niektórzy faceci także, żeby nie było, że kogoś pomijam:D
Hahahahaha! Idzie ku 'słodkiemu'.
Wolę Was jednak 'w akcji'
Chociaż Sony była najbliżej aby mi przykrośc zrobić
Wybaczam Ci kobieto niniejszym
Znowu się narażam ale co mi tam...
2,085 2017-04-29 18:59:46 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:20:29)
SonyXperia napisał/a:"PR", o którym tu mówimy albo się ma albo nie. Albo ktoś umie pokazać się ze swej interesującej strony albo nie umie. Ewentulanie może nie miec nic interesującego w sobie... dla kogoś innego.
Ja mam PR'owca który Ciebie strasznie drażni
Potem to przekłujemy na sympatię...
da się!
Mnie nie drażni Twój PR'owiec, skąd takie wnioski? Po prostu kiepski z niego fachowiec tongue albo inaczej - do mnie nie przemawia jego "wizja" Twojego ego
Ale przyznaję kwestię żonatego sprytnie przemilczałeś
EDIT: Skąd takie wnioski że odbieram Cię osobiście?
2,086 2017-04-29 19:14:07 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 19:23:35)
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:"PR", o którym tu mówimy albo się ma albo nie. Albo ktoś umie pokazać się ze swej interesującej strony albo nie umie. Ewentulanie może nie miec nic interesującego w sobie... dla kogoś innego.
Ja mam PR'owca który Ciebie strasznie drażni
da się!
Mnie nie drażni Twój PR'owiec, skąd takie wnioski?
Po prostu kiepski z niego fachowiecalbo inaczej - do mnie nie przemawia jego "wizja" Twojego ego
Sony, to dlaczego? Wiesz sama co... A czego nie dopowiedziałem w 'żonatym'? Naprawdę się zapytaj otwarcie bo nie wiem czego nie wyjaśniłem - może biorę to w kontekście moich wczesniejszych wypowiedzi i wielu tematów, gdzie coś pisałem. Czy jestem żonaty? O to chodzi, czy o jakieś moje zachowania? Więc w pierwszym temacie to oficjalnie jeszcze tak, jednak mija jakieś dobre pół roku odkąd z małżonką nie mieszkamy razem. Miałem wypadek samochodowy - potrącił mnie samochód na przejściu dla pieszych aby było fajniej i jeszcze nie mam czasu sobie życia uporządkować. Tu się nie sprawdziliśmy. Piszę, że 4 maja pierwszy raz do pracy wracam. W ostatni poniedziałek kupiłem dopiero samochód. Więc startuję ponownie w 'porządne' życie. Rozsądny człowiek jestem, pewnych powrotów nie ma i czuję się swobodnie prowadząc ten temat - czuję się uczciwym. No znowu nie wiem, czy odpowiadam na to dobre pytanie?
Nie trafiam w gust? Z ego? Może estetyczny przynajmniej? Szkoda, mi się z Wami naprawdę dobrze gada.
Mam nadzieję jedynie, że nie naruszam stanu nerwów zbytnio ale nie sądzę bo byś już mi dawno wygarnęła
EDIT: ach, dzieci nie ma, więc nie wiem już co jeszcze mogę szczerzej i więcej... Jestem piekielnie praktyczny, formalności ureguluję pod koniec roku aby rozliczyć wspólnie jeszcze rok PIT'a (oszczędność taka, że naprawdę warto i nie mówimy o 1 tys zł ale o wiele, wiele więcej). Taki chytrus ze mnie. Ale pierwsza zasada: nie nudzić!
2,087 2017-04-29 19:24:21 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:26:46)
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Ja mam PR'owca który Ciebie strasznie drażni
da się!
Mnie nie drażni Twój PR'owiec, skąd takie wnioski?
Po prostu kiepski z niego fachowiecalbo inaczej - do mnie nie przemawia jego "wizja" Twojego ego
Sony, to dlaczego? Wiesz sama co...
A czego nie dopowiedziałem w 'żonatym'? Naprawdę się zapytaj otwarcie bo nie wiem czego nie wyjaśniłem - może biorę to w kontekście moich wczesniejszych wypowiedzi i wielu tematów, gdzie coś pisałem. Czy jestem żonaty? O to chodzi, czy o jakieś moje zachowania? Więc w pierwszym temacie to oficjalnie jeszcze tak, jednak mija jakieś dobre pół roku odkąd z małżonką nie mieszkamy razem. Miałem wypadek samochodowy - potrącił mnie samochód na przejściu dla pieszych aby było fajniej i jeszcze nie mam czasu sobie życia uporządkować. Tu się nie sprawdziliśmy. Piszę, że 4 maja pierwszy raz do pracy wracam. W ostatni poniedziałek kupiłem dopiero samochód. Więc startuję ponownie w 'porżadne' życie. Rozsądny człowiek jestem, pewnych powrotów nie ma i czuję się swobodnie prowadząc ten temat - czuję się uczciwym. No znowu nie wiem, czy odpowiadam na to dobre pytanie?
Nie trafiam w gust? Z ego? Może estetyczny przynajmniej?
Szkoda, mi się z Wami naprawdę dobrze gada.
Mam nadzieję jedynie, że nie naruszam stanu nerwów zbytnio ale nie sądzę bo byś już mi dawno wygarnęła
EDIT: ach, dzieci nie ma, więc nie wiem już co jeszcze mogę szczerzej i więcej... Jestem piekielnie praktyczny, formalności ureguluję pod koniec roku aby rozliczyć wspólnie jeszcze rok PIT'a (oszczędność taka, że naprawdę warto i nie mówimy o 1 tys zł ale o wiele, wiele więcej). Taki chytrus ze mnie.
Ale pierwsza zasada: nie nudzić!
Ojejejej! Ale skąd ta powaga sytuacji?
Przecież o to chodzi żeby sobie fajnie pogadać A tak na serio serio serio, to nie bardzo się da
No to może chociaż pół żartem pół serio, ale bardziej żartem niż serio
2,088 2017-04-29 19:29:02
Kobieto, miło może byc i serio! Wyjasniam bo napisałaś, że coś sprytnie ominąłem. Niczego nie będe omijał, no chyba, że chcę... W temacie lodów nie podawałem przykładowo wymiarów. Wilk chyba coś próbował ale nadrobił miną i inteligencją
Muszę mu czasami wypomnieć bo się nadął. Przecież chodzi aby fajnie pogadać ale lepiej wiedzieć tez z kim, co? Nurtowało lub nie ale wyjaśniłem. GADATLIWY jestem ale nie kłamczuch
No dobra, czasami mi się zdarza. I nie potępisz, bo sama też tak masz
2,089 2017-04-29 19:35:32 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:36:27)
Kobieto, miło może byc i serio!
Czy Ty widziałeś kiedykolwiek dobrą zabawę na serio???
Bo ja nie chcę takiej widzieć
Brrrr
2,090 2017-04-29 19:36:40
Hihihihihi... Mam nowy sposób na akwizytorów. Nie mają tego w skryptach jeszcze! A taki prosty i w mój punkt trafia. Zadzwoniła Pani aby mnie na prezentację garnków zaprosić. Jakiś niedawny moment temu, z kilka dni będzie. Zacząłem wypytywać, czy ciężka praca, jak sobie radzi z dziwnymi odpowiedziami. Dlaczego ona tak szybko rozmowę zakończyła? Nie byłem niemiły, nie podrywałem bo nie poruszałem tematów osobistych... Chyba była w pracy, definitywnie to!
2,091 2017-04-29 19:38:04
rh72 napisał/a:Kobieto, miło może byc i serio!
![]()
Brrrr
A co sobie wyobraziłaś? No, przyznawaj się... Nawet publicznie. Dobra zabawa na serio? Please, bądź szczera!
2,092 2017-04-29 19:44:21 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 19:45:15)
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Kobieto, miło może byc i serio!
![]()
Brrrr
A co sobie wyobraziłaś? No, przyznawaj się... Nawet publicznie. Dobra zabawa na serio? Please, bądź szczera!
Ale o jakie moje wyobrażenia pytasz? W jakiej kwestii? Dobrej zabawy? Noooo, jeśli o to chodzi, to każdy to wie bez pytania, jaka to jest dobra zabawa
Nie na serio
Zasada, od której nie ma wyjątków
2,093 2017-04-29 19:54:33 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 19:56:18)
Ale o jakie moje wyobrażenia pytasz? W jakiej kwestii?
Dobrej zabawy? Noooo, jeśli o to chodzi, to każdy to wie bez pytania, jaka to jest dobra zabawa
![]()
Nie na serio
A sygnaturkę skasowała... niby nic serio, taaaaa.... Wyobrażenia tego 'brrrrr..' z zabawą na serio się zainteresowałem. Ja napisałem, że i miło i serio może być - przecież jest! Sony, jestem pewny siebie, nigdy nie byłbym niedookreślony.
Odpłacam się...
Już Ty wiesz jak! Nie wiem, już się na innym temacie wygaduję ale tutaj cosik wszyscy przewrażliwieni i podchodzą do faceta, który lubi rozmawiać a tym bardziej z kobietami jak do jakiejś przereklamowanej bestii.. I łatka, że kobieciarz albo nienormalny - od razu. A ja zagubiony misiu, jak zauważyłaś
Przytulisz?
2,094 2017-04-29 19:59:45 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 20:01:23)
SonyXperia napisał/a:Ale o jakie moje wyobrażenia pytasz? W jakiej kwestii?
Dobrej zabawy? Noooo, jeśli o to chodzi, to każdy to wie bez pytania, jaka to jest dobra zabawa
![]()
Nie na serio
A sygnaturkę skasowała... niby nic serio, taaaaa....
Wyobrażenia tego 'brrrrr..' z zabawą na serio się zainteresowałem. Ja napisałem, że i miło i serio może być - przecież jest! Sony, jestem pewny siebie, nigdy nie byłbym niedookreślony.
Odpłacam się...
Już Ty wiesz jak! Nie wiem, już się na innym temacie wygaduję ale tutaj cosik wszyscy przewrażliwieni i podchodzą do faceta, który lubi rozmawiać a tym bardziej z kobietami jak do jakiejś przereklamowanej bestii.. I łatka, że kobieciarz albo nienormalny - od razu. A ja zagubiony misiu, jak zauważyłaś
Przytulisz?
Ja Cię zaraz kopnę w zadek jak będziesz pisał, że to my tutaj cosik wszyscy przewrażliwieni
Kwestia brrrr? Na serio to wypada tylko umrzeć
2,095 2017-04-29 20:02:20 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 20:02:44)
A to o to chodziło z tą 'zabawą na serio'? Tak lubisz? Zacznijmy od klapsów, dobrze? Przyzwyczaisz to i 'pójdziemy' dalej... Nie szalej
2,096 2017-04-29 20:04:49
Sony zmień swoja sygnaturkę, bo smutkiem trąci, a Ty taka pozytywna i nie pasuję. A ja nie mogę patrzeć na taką smutną sygnaturkę i za raz dostanę depresji.
2,097 2017-04-29 20:13:13
A to o to chodziło z tą 'zabawą na serio'? Tak lubisz?
Zacznijmy od klapsów, dobrze? Przyzwyczaisz to i 'pójdziemy' dalej... Nie szalej
Mówię Ci, że na serio to będę tylko umierać
2,098 2017-04-29 20:20:10 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 20:22:45)
rh72 napisał/a:A to o to chodziło z tą 'zabawą na serio'? Tak lubisz?
Zacznijmy od klapsów, dobrze? Przyzwyczaisz to i 'pójdziemy' dalej... Nie szalej
Mówię Ci, że na serio to będę tylko umierać
![]()
Wiem, co mówisz. Podzielam Twoją opinię, też gdzieś napisałem, że życie serio nie sprawdza się mocno i jest do d... Czasami trzeba serio ale wtedy Ci gadają, że mówisz o niczym. Do d... gadają!
EDIT: kobieto, ja na swojej operacji żartowałem z lekarzami... ale mogłem, któraś to już była i strasznie się polubiłem z moim ortopedą. Nawet tak bardzo, że potem nie sprawdziłem, czy mam wszystkie nerki. Ale na pewno kawałek mózgu wyciął! For sure!
2,099 2017-04-29 20:27:57 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-29 20:29:27)
Sony... Ja z tymi klapsami to nie robiłem aluzji do jakiś wypowiedzi. SERIO się pytałem Uffff... bo znowu będzie 'SERIO'
2,100 2017-04-29 22:41:11
Taaaa...a później się dziwi, że kabieciarz albo nienormalny:) a Rh tylko lubi z kobietami...rozmawiać:D
2,101 2017-04-29 23:03:41 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-29 23:04:00)
W sumie to jestem w stanie w to uwierzyć, że tylko rozmawiać, no bo jak on będąc na chirurgii jednego dnia pomylił lekarza z pielęgniarką i polubił się z tym pierwszym zamiast z tą drugą...
2,102 2017-04-30 03:03:40
Sony to coś pod Krakowem a lody? Bo sił idzie i myślę żeby podjechać któregoś pięknego dnia i to Wam młode kozy tyłki przetrzepać!
2,103 2017-04-30 08:39:17 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-30 08:56:04)
Zastanów się dobrze dokąd chcesz jechać bo nie wiadomo kogo tam zastaniesz
Kozy to chyba hoduje się w Beskidzie Ślaskim
To szerokiej drogi... Może w końcu coś gdzieś znajdziesz... dla siebie
2,104 2017-04-30 09:16:49
Ty się Rh o nasze tyleczki nie martw, a przetrzep sobie sam i co innego:D
2,105 2017-04-30 09:24:38 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 09:25:33)
Zostawię sobie siły na Was! Ale tak Wam dziękuję za troskę
Poruszyłyście serce. I ja się dzisiaj ruszam - idę do kina w końcu. Na Ghost in the Shell - nic lepszego nie znalazłem oprócz komedii romantycznych i jakiegoś filmu o psach.
PS. Sony, bravo Ty! Wilk ma już sporą siłę rażenia... a był taki niewinny wilczek a tu wyrósł długosierściuch
Lody, skąd Ty? Sony się już przyznawała ale też byś potwierdziła, co?
2,106 2017-04-30 09:30:18
Sony, słucham tego Twojego motta i pisząc posta nie zatrzymałem YT. I było 'kochanie, klucz do mego serca...'. Jej - mi się przypomniało 1 osiem L, i Jak zapomnieć > pierszy raz to słyszałem w jakimś klubie do wolniejszego tańca. I to rap, co śmieszne mi się już z disko kojarzy: https://www.youtube.com/watch?v=5eFdt6Y_34E Hihihihi Jakiś DJ przerobił to na taneczną muzę
2,107 2017-04-30 09:33:36 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-30 09:34:56)
PS. Sony, bravo Ty! Wilk ma już sporą siłę rażenia... a był taki niewinny wilczek a tu wyrósł długosierściuch
![]()
Lody, skąd Ty? Sony się już przyznawała ale też byś potwierdziła, co?
Ale u mnie nie ma kóz. Żadnej i tak Ci nie załatwię
W każdym razie żadnej kozy nie znam, która by Ci pomogła zapomnieć
2,108 2017-04-30 09:40:11 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 09:40:34)
Śliczna koza
klucz do serca,
jak zapomnieć,
gdy dobra do trzepania i tańca
Świntuchy Ja Was prowokuję, czy co?
2,109 2017-04-30 09:43:07 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 09:43:54)
No gadajcie skąd jesteście dokładnie! Wilk to Poznaniak, jak dobrze pamiętam. Cos mi sie może pokręciło więc pytam! Nooooo.... A Harvey chyba z Wawy. Namierzymy, Harvey, namierzymy!
2,110 2017-04-30 11:17:07
I dlatego preferuję 'nienormalnych'!!! Aby nie był niebezpieczny dla otoczenia to jest to osobowość!
2,111 2017-04-30 11:24:04
Ty Rh polski wywiad czy szpiegujesz dla obcego kraju? Wszędzie człowieka chcą namierzać:) biorąc pod uwagę fakt, że jesteś z Wawy, to reszta to tylko prowincja:D jestem z prowincji:) ale jak powiększą terytorium stolycy, to wawa, będzie od morza do gór, wszędzie będzie "blisko":D
2,112 2017-04-30 11:27:06
Ty Rh polski wywiad czy szpiegujesz dla obcego kraju? Wszędzie człowieka chcą namierzać:) biorąc pod uwagę fakt, że jesteś z Wawy, to reszta to tylko prowincja:D jestem z prowincji:) ale jak powiększą terytorium stolycy, to wawa, będzie od morza do gór, wszędzie będzie "blisko":D
Lody, 2 kwestie: spod W-wy bo Ząbki i secundo jestem słoik, więc się nie mądrzyj tylko pisz prosto... Tak, jakbym miał Wilka do kina czy na piwo zaprosić to widzę pewne komplikacje, wiesz? a stolyca to się pisze 'stolica'
Szpiegutek jestem...
2,113 2017-04-30 12:00:50
Auć... Szukałem skąd jesteście. Odświeżyłem sobie Wasze tematy. Kobiety kochane... Stary się poczułem jak ponownie przeczytałem ile lat macie
Miną będę nadrabiał
Ale jeszcze nie wyłysiałem...
2,114 2017-04-30 12:07:43
Stary to może być koń,mężczyzna-dojrzały:) kino, piwo tylko na to Cię Rh "stać"? Musiałbyś się bardziej postarać:)
2,115 2017-04-30 12:24:51 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 12:27:29)
Lody, nie podpuszczaj... Facet dojrzały? Dojrzały... Aż sobie słowo 'wysmakuję'. Widziałaś dojrzałego faceta, takiego really, któremu nic nie 'dogrzewa'?
Kobieto... do czego postarać?
Piwa nie lubię więc przenośnia. Po restauracjach chodzę ale nie nadużywam. Cenię teatr ale raczej 'lekkie' sztuki - dramat nie przemawia do mnie. Banalny jestem i już bym wolał aby kobieta powiedziała na co ma ochotę i próbowałbym się dostosować. Really! Docenić co lubi bo może i ja coś będe z tego miał, jak polubię. Aby nie mazury i nie łajba. Jeśli już to jakaś 'na wypasie - motorowa z full udogodnień
Z drugiej strony zawsze ja jednak się starałem i coś próbowałem proponować. Kończyło się zwykle na dziwnych stwierdzeniach, że marudzę i wybrzydzam. Ale do galerii handlowej to nie było problemu
EDIT: skąd jesteś? nie bój, nie zaproszę! Wilkowi świnią nie będę... owieczką to taaaak...
2,116 2017-04-30 12:30:42
No gadajcie skąd jesteście dokładnie!
Wilk to Poznaniak, jak dobrze pamiętam. Cos mi sie może pokręciło więc pytam! Nooooo.... A Harvey chyba z Wawy. Namierzymy, Harvey, namierzymy!
Ja niby z Poznania? Skąd ten pomysł?
Ja nie z tej ćwiartki Polski.
Szukaj dalej, bo już gdzieś tu pisałem skąd jestem.
Na razie jesteś nieprzygotowany.
2,117 2017-04-30 12:33:36
rh72 napisał/a:No gadajcie skąd jesteście dokładnie!
Wilk to Poznaniak, jak dobrze pamiętam. Cos mi sie może pokręciło więc pytam! Nooooo.... A Harvey chyba z Wawy. Namierzymy, Harvey, namierzymy!
Ja niby z Poznania?
Skąd ten pomysł?
Wilk, nie chce mi się Przecież piszę, że pewnie pomyliłem... Nie zawsze jestem przygotowany ale teraz są całodobowe sklepy i stacje paliw. Nie ma co przesadzać z 'przygotowaniem'. Co Ty? Seksu oczekujesz, że mam być przygotowany?
2,118 2017-04-30 12:35:13
Polecam teledysk: https://www.youtube.com/watch?time_cont … AJXg-Ubv3Y
2,119 2017-04-30 13:30:28
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:No gadajcie skąd jesteście dokładnie!
Ja niby z Poznania?
Skąd ten pomysł?
Wilk, nie chce mi się
Przecież piszę, że pewnie pomyliłem... Nie zawsze jestem przygotowany ale teraz są całodobowe sklepy i stacje paliw. Nie ma co przesadzać z 'przygotowaniem'. Co Ty? Seksu oczekujesz, że mam być przygotowany?
Skąd taka myśl? W ogóle dlaczego gdzieś chcesz mnie wyciągnąć, a nie np. Sony, Random czy lody miętowe, ja np. zamiast z Tobą wolałbym się spotkać z lodami miętowymi.
A napisałem, że jesteś nieprzygotowany, bo twierdziłeś, że poczytałeś skąd kto jest i ile mam lat, ale to chyba nie prawda i to była ściema. Siadaj pała!
2,120 2017-04-30 14:04:05
Rh, skoro nie zaprosisz, to taka wiedza, skąd jestem, jest Ci zbędna:)
2,121 2017-04-30 14:09:42
Wolfik... Przeczytałem Wasze tematy ale nie wszystkie posty poza tymi tematami. Kiedyś coś wspominałeś Kojarzę... Jeden Twój post to wypracowanie, brachu. Jeśli chodzi o koleżeństwo, to nie zawsze trzeba tylko z kobietami, wiesz? Ale jak masz mi strugać niedostępnego to wyjasnię, że wciągam coś innego i się grzecznie przyznałem, że witamina C.
Lata odkryłem, Pitagoras jestem czy inny Holmes
Panie w swoich tematach były jakieś bardziej otwarte a Ty masz to wypisane przy nicku, jak ja
Się pytam nie o wiek ale o aktualne przebywanie. Nawet nie wyjaśniam celu bo mnie natchnęło a tu się wszyscy najeżyli. A Random wiem skąd jest tylko kobieta się nam 'urwała'
Lody w międzyczasie odpisała. Częściowo odpowiedziałem. A skąd wiesz? Tylko widzisz lody. Z Tobą to strach bo 17 lat różnicy to niby jeszcze nie córka ale przecież kumpela może być. Tylko Ty możesz mieć ze mną problem
Polubić ludziska to zaraz maniana*
*http://www.miejski.pl/slowo-Maniana (znaczenie nr 1)
2,122 2017-04-30 14:16:20
Znowu trafiło... Polecam: https://www.youtube.com/watch?v=uKbuFYd468w a Wolność na koniec jest lepsza niż Chłopców z Placu Broni...
2,123 2017-04-30 14:53:38
Wiecie co? Ja uwielbiam ten wiersz / piosenkę... I ona mi się pozytywnie kojarzy...
A kiedy przyjdzie także po mnie,
Zegarmistrz Światła purpurowy,
by mi zabełtać błękit w głowie,
To będę jasny i gotowy.
Spłyną przeze mnie dni na przestrzał,
Zgasną podłogi i powietrza,
Na wszystko jeszcze raz popatrzę,
I pójdę, nie wiem gdzie – na zawsze.
2,124 2017-04-30 15:10:58
Oj rh, już nie wiem co z Tobą zrobić:) już chyba pamięć Ci szwankuje, no chyba, że celowo nie pamiętasz:) napiszę wprost i teraz szczerze, jestem rocznik '85:)
"wolność" lubię bardzo, ale wolę w wykonaniu Tilta:)
2,125 2017-04-30 19:32:07
Oj rh, już nie wiem co z Tobą zrobić:) już chyba pamięć Ci szwankuje, no chyba, że celowo nie pamiętasz:) napiszę wprost i teraz szczerze, jestem rocznik '85:)
"wolność" lubię bardzo, ale wolę w wykonaniu Tilta:)
A w wykonaniu Golden Life?
Eeeeee... Czytałem Twój post, że 28. No dobra. Nie kłócę się... I tak nie powiesz skąd. Sony też pisała, że 30+ i będzie że zbliżone wiekiem jesteście... kobiety! Dorosłe i pewnie sobie myślicie, że już decydować o sobie możecie, co?
A i tak będzie szczęściarz który Was znajdzie, Ciebie czy Sony.
A Wolf nie chce przyjechać? Taka sympatia wzajemna, że aż myślę, czy swatką nie zostać. Chociaż bałbym się trochę tak oględnych w wypowiadaniu się kobiet. Nie wiesz kiedy i byłaby dyskusja do rana... Ale Wy i tak jakieś delikatne - niby próbują przypiec ale z szacunkiem, 'wyluzuj gościu' i bez przepychanek. Jak się z Wami pokłócić? Ja sobie myślę, że moja ewentualna 'przyszła' musi najpierw prosty test zaliczyć. Muszę zobaczyć jak się będę z nią kłócił... Inne sprawy jakoś przejdą, jak będzie to co nazywacie 'chemią'. Ja nazywam 'biologią' i 'fizyką'...
Właśnie był Ghost in the shell. Kiedyś widziałem w wykonaniu manga i to samo było wręcz. Zaczyna się tak film, więc nie będzie spoilera, że sobie kiedyś będziemy mózgi do ciał cybernetycznych przeszczepiać. Dalej to bajka... Co ciekawe bilet do kina kupiony niby przez internet ale ciekawiej bo aplikacją skycash. Kilka kliknięć i można parkować w W-wie, bilet kolejowy kupić, do kina, rachunki płacić...W China nikt podobno nie płaci fizycznymi pieniędzmi tylko w telefonie apka i telefon cenniejszy niż portfel.
Sąsiada widziałem! Sąsiad! Sąsiad! Powiedzieć 'sąsiad' a wszyscy 'impreza'
Słoneczko wyszło pod wieczór aż przyjemnie. Sąsiad mnie zdybał, bo go nie zauważyłem, jak mierzyłem sobie z tyłu zderzak, bo czujniki cofania kupuję i mają być na wysokości 45-65 cm a mam dziwny bagażnik, bo do niego się dach samochodu chowa...
Zapytał co robię, bo durno wyglądało, wyjaśniłem i pognał dalej. Dzisiaj gościu zajęty. Jak będzie jutro ładna pogoda to może trzeba nad Zegrze się wybrać albo na Pola Mokotowskie... Ludzie na ulicach jacyś szczęśliwi, uśmiechnięci aż miło. Co prawda w kinie kilku gozdków stało i co drugie słowo to 'k**wa' ale szczawiki więc pewnie jeszcze uważają, że takie dialogi to doroślej.
2,126 2017-04-30 21:46:05
Nie znałam wersji w wykonaniu Golden Life, wysłuchałam, trafiłeś w mój gust muzyczny:) zresztą ja potrafię bawić się praktycznie przy każdej muzyce, ważne towarzystwo, ale jednak w sercu gra mi konkretny rodzaj muzyki:) od zawsze i na pewno na zawsze:D zauważyła, że ostatnio muzyka jest jakaś nijaka, o niczym, nic ciekawego, a szkoda. Coś Ty się Rh dzisiaj taki sentymentalny?zrobił? Albo jaki taki, sama nie wiem jaki:)
2,127 2017-04-30 21:46:26
Że oni serio?
2,128 2017-04-30 21:48:54 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 21:53:48)
Nie znałam wersji w wykonaniu Golden Life, wysłuchałam, trafiłeś w mój gust muzyczny:) zresztą ja potrafię bawić się praktycznie przy każdej muzyce, ważne towarzystwo, ale jednak w sercu gra mi konkretny rodzaj muzyki:) od zawsze i na pewno na zawsze:D zauważyła, że ostatnio muzyka jest jakaś nijaka, o niczym, nic ciekawego, a szkoda. Coś Ty się Rh dzisiaj taki sentymentalny?zrobił? Albo jaki taki, sama nie wiem jaki:)
Podpowiem Ci: nieostry Powoli kobiety się nudzą facetami
Wiesz o tym, prawda? Sielanka nie trwa długo... albo jakoś tako, sam nie wiem jak
EDIT: zbieram się lody aby coś Ci napisać ale jednak przesłania mi zawsze to, co napiszesz... please, przed dwuznakiem emotki daj spację - wyświetli się emotka. Tak się muszę domyslać, czy Ty się uśmiechasz czy mi dopiekasz!
2,129 2017-04-30 21:58:28
Hihihihihi Lody, ale powiedz, Ty nie jesteś egoistka, co?
2,130 2017-04-30 22:00:39
Jakoś to chyba dotyczy tylko facetów, co?
2,131 2017-04-30 22:02:12
No PADŁEM! Technik - osuszacz chcę być a nie technik - leśnik!!!
2,132 2017-04-30 22:08:04 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-30 22:18:01)
Ja to robię specjalnie, abyś nie wiedział czy się uśmiecham czy dopiekam, żeby za łatwo nie było:) a mężczyźni to niby nie, szybko nie nudzą się? Masz rację, ja się szybko nudzę i to mój problem:/ ja chyba dzisiaj też jakaś taka sentymentalna? Ale na pewno nie nieostra:D
EDIT: masz rację, można wiele o mnie złego powiedzieć, ale na pewno nie to, że jestem egoistką
2,133 2017-04-30 22:15:34 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 22:17:19)
Znaczy się niestała jesteś?! A taka 'byłaś' porządna I strach sie bać, można się o Ciebie skaleczyć... Znudzona coś a nie sentymentalna. Rozrywki brakuje. Załatw sobie bad-boya. Brak nudy gwarantowany a tak...
EDIT: my z Wolfem porządne faceta, po miesiącu byś pyrgnęła w kąt
2,134 2017-04-30 22:23:03
No tak... Wybrakowany egzemplarz czy wybrakowany świat?
2,135 2017-04-30 22:24:04
EDIT: masz rację, można wiele o mnie złego powiedzieć, ale na pewno nie to, że jestem egoistką
Mniam
2,136 2017-04-30 22:25:01
Jest we mnie dużo sprzeczności, ale nie masz racji, jestem bardzo stała w uczuciach:D a bb kompletnie nie jest w moim typie, za taka rozrywkę podziękuję:D
2,137 2017-04-30 22:27:19
Kobieto, 'stała w uczuciach' w przypadku kobiety NIC A NIC nie oznacza! W przypadku kobiety stała to jest tylko zmiana!
2,138 2017-04-30 22:33:39
Właśnie sobie Sabatona słucham, a to dla mnie rozrywka gwarantowana:)
2,139 2017-04-30 22:40:43
Właśnie sobie Sabatona słucham, a to dla mnie rozrywka gwarantowana:)
Mi to przypomina inne zespoły. Nawet nie boli mnie ta muzyka... Ale tematy mają porąbane. Trochę mi z klimatów muzycznych nasze stare TSA przypominają - ale pewnie byłby bliższe porównania.
Ale to muzyka bitewna. Gdzie Ciebie tak nosi? Aż mi adrenalina skoczyła... Nie znałem ale jak będę się miał do jakiegoś pokazu przygotowywać to sobie puszczę.
Lody, aby były sprzeczności to lody muszą być przykładowo gorzkie... W Tobie tyle gorzkości co w mlecznej czekoladzie
2,140 2017-04-30 22:41:39
Nie spotkałeś nigdy w życiu kobiet z pewnymi zasadami? Nie? To miło mi Cię poznać:) to chociaż jedną będziesz znał:)
2,141 2017-04-30 22:46:47 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-30 22:48:12)
Nie spotkałeś nigdy w życiu kobiet z pewnymi zasadami? Nie? To miło mi Cię poznać:) to chociaż jedną będziesz znał:)
Właśnie nieświadomie obiecałaś że się poznamy Ach, ta kobieca nieświadomość... i zasady gotowe złamać
potem się pytają 'ale jak?'/'przecież mnie to nie dotyczy!'/'hell!!!'
EDIT: kurczę, idzie ten Sabaton i u mnie... jakaś ta muzyka 'spokojna' - naprawdę, uspokaja Co ja mam?!!!
2,142 2017-04-30 22:47:01
Jestem słodka, gorzka, kwaśna, zależy kiedy i dla kogo:) zabawne TSA to mam nawet dzwonek w telefonie:)
2,143 2017-04-30 22:53:27
Za dużo czytasz między wierszami, a później że kobieta mu coś obiecała:)
2,144 2017-04-30 22:58:54
Jestem słodka, gorzka, kwaśna, zależy kiedy i dla kogo:) zabawne TSA to mam nawet dzwonek w telefonie:)
Hahaha! Ja sobie przez moment 'Czterdziestolatka' ustawiłem... aby się w życiu nie pogubić!
A jaki utwór TSA? Nie wierzę Ci w Twoje zmienności... Głupoty gadałem.
I na drugi post. Obiecujesz? Nie! Kusisz? Tak! Muszę uważać!
2,145 2017-04-30 23:17:30
Ooooo...."Czterdziestolatka" nawet lubię:) jaki utwór? Jak zgadniesz, to powiem Ci gdzie mieszkam, tak więc konkretnie się zastanów, masz jedną szansę:D