Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,886 do 1,950 z 9,305 ]

1,886

Odp: Sąsiad...111
AloneWolf90 napisał/a:

No kurde mogłem zarządać więcej za swój wizerunek, ale bardzo potrzebowałem pieniędzy na OC+AC. big_smile

Sony czego oczekujesz? tongue Ja mogę robić za sąsiada z pod 21 (chociaż wg nomenklatury rh) to bardziej jestem sąsiadem spod 421 big_smile

Wolf... 469... tongue

1,887

Nie pamiętam, czy pisałem... Byłem dzieckiem i wujek kochał psy. Specjalnie 'wilki' - owczarki niemieckie. Kiedyś przyjechał z młodym 'wilkiem' i się z psem cały wieczór bawiłem. Wujek, że dobrze, jak psa podmęczę. Oj, działo się ale przyszedł wieczór. Mama do mnie, abym poszedł już zęby umył i szedł spać. Niechętnie ale poszedłem. Co prawda z psem... Wracamy, pies idzie do wujka a ten zdziwiony, że pies mu tak 'zieje' i chucha. Wącha oddech psa a tam nie tyle mięta (lody się skojarzyły smile ) ale truskawkowo. Ja po prostu umyłem sobie zęby (pasta truskwawkowa kiedyś była) ale i psu. Pies pozwolił, nie ugryzł a był wielkości porównywalnej ze mną... Nie piszczał, nie za bardzo uciekał big_smile Mył ktoś kiedyś zęby psu? No cóż, szczoteczka przytomnie poszła do kosza, rodzic wyrzucił... tongue

1,888

rh72 napisał/a:

Wolf... 469... tongue

Co oznacza 4? wink Albo przyznaj się kogo wyrzuciłeś? tongue

1,889

AloneWolf90 napisał/a:

Sony czego oczekujesz? tongue

Podium big_smile
http://rajdkrause.pl/witamy-na-naszej-stronie/

1,890

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wolf... 469... tongue

Co oznacza 4? wink Albo przyznaj się kogo wyrzuciłeś? tongue

4 to nr piętra... Jakoś nielogicznie bo wychodzi, że 3-cie smile

1,891 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-21 17:14:06)

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Podium big_smile

smile
A startujesz? Ufffff... smile Trochę podziwiam, troszeczkę... Ale i tak się nie znasz na common rail i tym, no... smile

1,892

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Podium big_smile

smile
A startujesz? Ufffff... smile Trochę podziwiam, troszeczkę... Ale i tak się nie znasz na common rail i tym, no... smile

Cześć. Jestem rh72, czy mogę się z Tobą pobawić? Nie? OK, ale ja i tak mam ładniejsze zabawki lol

1,893

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Cześć. Jestem rh72, czy mogę się z Tobą pobawić? Nie? OK, ale ja i tak mam ładniejsze zabawki lol

Cześć! smile

1,894 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-21 17:55:28)

Rozmawiałam z sąsiadem spod... 111. Mówi, że facet o inicjałach rh notorycznie się pod niego podszywa big_smile i wali jakieś ściemy tongue O żadnej imprezie nic nie wie yikes

1,895

A Sony Ty jesteś na tym rajdzie? big_smile  Chyba nie prowadzisz i nie piszesz z Nami? wink

1,896

AloneWolf90 napisał/a:

A Sony Ty jesteś na tym rajdzie? big_smile  Chyba nie prowadzisz i nie piszesz z Nami? wink

Nie wiedziałeś, że tak można ? big_smile wink
A Ty się nie wybrałeś? tongue

1,897

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

No niestety nie, a to tylko 50 km ode mnie. Muszę ciąć koszty, bo w maju wydatki będę miał ogromne. sad

1,898

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

No niestety nie, a to tylko 50 km ode mnie. Muszę ciąć koszty, bo w maju wydatki będę miał ogromne. sad

A to szkoda sad bo ode mnie to ponad 300 km wink

1,899 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-21 18:40:29)

Mam świetny humor. 18 kwietnia wysłałem do MF PIT-WZ aby mi sami wypełnili PIT'a ale odpisali dzisiaj, ze mam PIT-36 wypełnić więc nie dadzą mi PIT-37. Wypełniłem TERAZ WŁAŚNIE na e-pity tego PIT-36 i wyszła mi jakaś spora nadpłata... tongue Będzie i na ubezpieczenie AC/OC i na imprezę. Dzisiaj sobie aż godzinę spacerowałem (a jestem dumny bo to większe wyjście od długieeeeego czasu) więc dzisiaj nic mi nie zaszkodzi. big_smile Sony, rozmawiasz ze mną - pragniesz sąsiada... sad Wolę myśleć, że imprezy. Wilk, w maju to majówka? Czy jednak będzie jakaś kobieta...? Jeśli spore wydatki to 'kobietą' mi zabrzmiało smile

1,900

Niestety nie na kobietę, tylko na moje dwie (jak na razie) jedyne miłości (auto big_smile) i mnie samego (tj moje ósemki big_smile)

1,901 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-21 18:53:54)

Sony, proponuję Ci nową stopkę (cytat fajny i pewnie znajdziesz ten film bez trudu smile )
Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy smile
Albo inne, to skarbnica cytatów... jeszcze podoba mi się Pytania są tendencyjne! big_smile

1,902

Hihihihihi big_smile Muszę zmienić sposób wyrażania się bo trąci mi esencją Rejsu... big_smile
Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym, co fizyczne, a tym, co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność, jest czymś pierwotnym, czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym, co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się, reprezentuje naturę, więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa, reprezentuje kulturę, więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę, musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki.

1,903

Widzę Rh, że spacery Ci służą, i humor lepszy i umysł pobudzony do rozważań, spaceruj więcej, a i może nam to na dobre wyjdzie:)

1,904

Ach! Wiem... na lody pójdę... Dobrze,  że przypomniałaś! big_smile

1,905

Pragnę świadomej właścicielki... big_smile

http://img8.dmty.pl//uploads/201704/1492788399_arpjxo_600.jpg

1,906

I znowu o facecie... Typowy facet i do tego nie wilk... big_smile http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/ … S7lFnR.mp4

1,907

Hahahaha big_smile Nie wiedziałem...

http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201704/1492708906_2lufh7_600.jpg

1,908

Brykłem...! lol ale aparatki... big_smile http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/ … ywarBe.mp4

1,909

Jeśli to nie 'legenda' to szacun! smile

http://img6.dmty.pl//uploads/201704/1492639919_qon5yw_600.jpg

1,910

No cóż, taka noc, a w nocy gwiazdy lśnią
i okłamują Cię, bo chyba okłamać chcą...
smile
no i noc...

1,911

Przemyślałem i przypomniałem sobie.... Chyba ktoś się pospieszył z tym, że pierwszymi programistkami były kobiety. Tam chodziło chyba o to, że kiedyś były specjalne karty, które się dziurkowało i tak się programowało maszynę. I kobiety potrafiły robić to lepiej, dokładniej bo tam pomyłka to nie był po prostu edytor i odpluskwianie. Kobiety były raczej górą w dokładności... sorki smile

1,912

Kobiety też mogą programować. Dlatego mężczyźni kupują im pralki:)

Mężczyzna odkrył broń, wynalazł polowanie. Kobieta odkryła polowanie, wynalazła futra. Mężczyzna odkrył kolory, wynalazł malowanie. Kobieta odkryła malowanie, wynalazła makijaż. Mężczyzna odkrył przyjaźń, wynalazl miłość. Kobieta odkryła miłość, wynalazła małżeństwo. Mężczyzna odkrył kobietę, wynalazł seks. Kobieta odkryła seks, wynalazła ból głowy. Mężczyzna odkrył handel, wynalazł pieniądze. Kobieta odkryła pieniądze i to zrujnowało mężczyznę:)

Ewa znudzona samotnym życiem w raju idzie do Boga, a Bóg poruszony jej prośbami postanowił stworzyć mężczyznę, ale ostrzegł Ewę, mężczyzna będzie bił, pił, kradł, nie będzie posłuszny, będzie zdradzał, ale najważniejsze, nie możesz mu powiedzeć, że on był pierwszy na ziemi, musisz go zawsze okłamywać, to będzie taka nasza słodka tajemnica, taka między nami kobietami:)

1,913 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-23 13:15:45)

Ochhhhhhh! smile Lody dzisiaj w humorze melancholijnym smile Czyżby jednak wiosna się pojawiła? Jakiś facet na horyzoncie. Kobieta odkryła mężczyznę? Że na coś się przydać może... smile

EDIT: uważaj... w takim stanie to jesteś 'łatwy łup'. Kwiaty... te rzeczy...

1,914

Urocze! big_smile Facet sam ze sobą gada i mu tak wychodzi... Że do siebie gada, do kawałka siebie big_smile To zakłamanie czy brak kompetencji w samoocenie? smile

http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201704/1492941502_ztomju_600.jpg

1,915

Twierdzą, że jak palisz papierosy to 'wypuszczasz' z dymem niezłą fortunę smile. Nie palę! Więc gdzie u licha mój samolot?!!! sad

1,916

I niemożliwe staje się możliwe smile http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/ … 8ojww5.mp4

1,917

Widzę, że ktoś się nad Tobą ulitował i chociaż przez chwilę nie prowadziłeś melancholijnego monologu. big_smile

A u mnie dzisiaj pada śnieg  z deszczem, jakaś Pani powiedziała do męża przed sklepem, ale fajnie nadchodzi zima. big_smile A gdzie wiosna?

1,918 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-23 14:21:41)

U mnie słońce i nawet nie za zimno... a gadam sobie pod nosem... właśnie myślałem o polityce i gdzie Francja wyląduje. Trochę się dziwię i Niemcom i Francuzom. Po pierwsze to humanizm dla swoich powinien zwyciężac ale ja zamknięty typ jestem. Pomagać to tak ale z głową i oczekiwać za to pracy w odpłacie. I przeczytałem jak uchodźcy z Austrii sobie do Czech jechali aby za wsparcie sobie ulżyć... Oj, będzie się działo albo wyginiemy... smile

1,919

Dla Francji to dzisiaj jest ostatni dzwonek, w następnym wyborach będą mogli już nowego imana wybierać. big_smile A i będzie Islamique Republic of France. No dobra może za 5 lat nie, ale za 15 na pewno. big_smile

1,920 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-23 14:30:42)

I najgorsze ze zawsze mniejszości rządzą... tongue solidne mniejszości są 'ponad podziałami'. Ale ludzie długo nie dadzą wodzić się za nos. Wierzę w ludzi... tongue Głupol ale dobrze mi z tym...

EDIT: i bedzie 'miłość francuska ' powiedzeniem niezrozumianym za niedługo... naród niby wyzwolony ale w burkach trudno... smile

1,921

rh72 napisał/a:

I najgorsze ze zawsze mniejszości rządzą... tongue solidne mniejszości są 'ponad podziałami'. Ale ludzie długo nie dadzą wodzić się za nos. Wierzę w ludzi... tongue Głupol ale dobrze mi z tym...

I jeszcze nazywają to demokracją. big_smile A ja głupi myślałem, że w demokracji decyduję większość. big_smile Wiesz ja też wierzę w ludzi, tylko nie wielu spełnia moją definicję. tongue Reszta to wyroby ludziopodobne. big_smile

W sumie jak dżizja nie będzie droższa od ZUSu to dla mnie niewiele się zmieni. big_smile Gorzej dla kobiet. sad

1,922

Tez tak mysle... wlasnie kobiety straca najwiecej i moze jakies mniejszosci. sad ale ja mniej... baca, pamietasz? Na kozy się przerzuce i złoty biznes zrobie... big_smile

1,923 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-23 14:57:00)

Podwójny biznes zrobisz. big_smile Burdel+tradycyjna farma. big_smile Dlatego ja nigdy nie mogę zrozumieć kobiet, które protestują w obronie biednych muzułmanów albo nielegalnych imigrantów, przecież same na siebie kręcą bat. big_smile

1,924

Kobiety czasami lubią jak nie jest 'fajnie'... ile się naczytam o muzułmańskich miłościach kobiet... nawet się nie starają ci faceci. Mają standardowe formułki mailowe i to działa. Ich religia zwalnia ich z szacunku do chrześcijańskich kobiet. Ale są i mądre Panie. Szacun! smile

1,925

Dzięki Rh, nieświadomie, ale powiedziałeś mi komplement:)

1,926 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-23 15:26:21)

Lody... uświadom bo wtedy mogę świadomie powtórzyć.  Albo i nie... w zależności jak zasłużysz tongue

EDIT: ale co? Ze idę na lody?

1,927 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-23 15:31:33)

Ostatnio mój brat stwierdził, że jest może jakiś plus dla kobiet, nie muszą się malować, czesać, martwić w co się ubrać, jakie to praktyczne:)

EDIT: chodziło mi oczywiście o muzułmanki

1,928

Ale są i mądre panie, szacun! To do mnie, między innymi, było:)

1,929

lody miętowe napisał/a:

Ostatnio mój brat stwierdził, że jest może jakiś plus dla kobiet, nie muszą się malować, czesać, martwić w co się ubrać, jakie to praktyczne:)

Tak... ideał... tylko musi dzieci rodzic, siedziec w domu i sluchac meza... praktyczne to fakt...

1,930 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-23 15:33:24)

A czy z mojej wypowiedzi wynika, że nie ma mądrych kobiet? yikes Pewnie, że są tu na forum jest nawet dużo, co już nie raz pisałem wink Co do tego, że muzułmanka nie musi nic robić to nieprawda, może jak wychodzi na zewnątrz na zakupy do pracy to tak jest. W domu przecież nie noszą burek i muszą ładnie wyglądać (coś tam nawet w Koranie chyba jest napisane smile)

Gdzieś kiedyś czytałem, że jakaś Polka pracowała w arabskim kraju i do pracy jedna jej koleżanka przyszła w piżamie pod burką, bo zaspała i tylko założyła burkę i do pracy. big_smile

1,931

lody miętowe napisał/a:

Ale są i mądre panie, szacun! To do mnie, między innymi, było:)

Ty, cwaniak...? Mądre lody? Teraz 2x się zastanowię nim skonsumuję.. tongue

1,932

Chodziło mi o muzułmanki, które chodzą ubrane, jak chodzą i dlatego to takie praktyczne:) coś dzisiaj nieczytelnie myślę:)

1,933

AloneWolf90 napisał/a:

A czy z mojej wypowiedzi wynika, że nie ma mądrych kobiet? yikes Pewnie, że są tu na forum jest nawet dużo, co już nie raz pisałem wink Co do tego, że muzułmanka nie musi nic robić to nieprawda, może jak wychodzi na zewnątrz na zakupy do pracy to tak jest. W domu przecież nie noszą burek i muszą ładnie wyglądać (coś tam nawet w Koranie chyba jest napisane smile)

Gdzieś kiedyś czytałem, że jakaś Polka pracowała w arabskim kraju i do pracy jedna jej koleżanka przyszła w piżamie pod burką, bo zaspała i tylko założyła burkę i do pracy. big_smile

Wolf... nie submituj się. A komplementy to trzeba umieć robić... nawet nieświadomie smile

1,934 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-23 15:41:54)

lody miętowe napisał/a:

Chodziło mi o muzułmanki, które chodzą ubrane, jak chodzą i dlatego to takie praktyczne:) coś dzisiaj nieczytelnie myślę:)

Zrozumiałem Ciebie... smile nawet bez 'edita'

1,935

Ja tam nie chcę, jak ktoś kiedyś powiedział:D chodzić w worku na głowie. I od dawna mówię, że za jakiś czas, jak Europa nie przejrzy na oczy, będzie potrzebna kolejna odsiecz wiedeńska, tylko kto stanie na czele?

1,936

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wolf... nie submituj się. A komplementy to trzeba umieć robić... nawet nieświadomie smile

Ja się nie usprawiedliwiam, ja się oburzam. wink

1,937

lody miętowe napisał/a:

Ja tam nie chcę, jak ktoś kiedyś powiedział:D chodzić w worku na głowie. I od dawna mówię, że za jakiś czas, jak Europa nie przejrzy na oczy, będzie potrzebna kolejna odsiecz wiedeńska, tylko kto stanie na czele?

Kobieta?

1,938

Ooooo...mężczyzna mnie zrozumiał, aż mi się łezka w oku zakręciła;)

1,939

Hahahaha big_smile lody w workiem na głowie? Juz widze jak dajesz sobie założyć worek na głowę... big_smile

1,940

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Kobieta?

Marine Le Pen czy Marion Maréchal-Le Pen? big_smile Tą drugą biorę w ciemno. tongue

1,941

Taaaa....rh pewnie Merkel:)

1,942

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Kobieta?

Marine Le Pen czy Marion Maréchal-Le Pen? big_smile Tą drugą biorę w ciemno. tongue

Tzn... w ciemno, to Ty worek na głowę czy ona? tongue

1,943

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kobieta?

Ja biorę w ciemno, bo będzie trzeba burkę zdjąć i nie wiem czy dobrze trafię. big_smile

1,944 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-23 15:51:13)

lody miętowe napisał/a:

Taaaa....rh pewnie Merkel:)

Przepraszam aby kogoś nie urazić ale nie lubię kobiety... dla mnie idiotka...

EDIT: zart docenilem

1,945

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ja biorę w ciemno, bo będzie trzeba burkę zdjąć i nie wiem czy dobrze trafię. big_smile

Wolf... trafisz... burka czy worek jest na głowie. Nie przeszkadza w trafianiu... big_smile

1,946 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-23 15:54:07)

Odnośnie Merkel, to po założeniu burki, jej powodzenie wśród imigrantów wzrośnie. wink Pewnie dlatego ich sprowadza. big_smile

1,947

AloneWolf90 napisał/a:

Odnośnie Merkel, to po założeniu burki, jej powodzenie wśród imigrantów wzrośnie. wink Pewnie dlatego ich sprowadza. big_smile

No tak, kobiety inteligentne powinny jednak burkę doceniac... wtedy facet ma rzeczywiście raczej wybór wg inteligencji... big_smile moze to i sluszne? tongue

1,948

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

No tak, kobiety inteligentne powinny jednak burkę doceniac... wtedy facet ma rzeczywiście raczej wybór wg inteligencji... big_smile moze to i sluszne? tongue

W Islamie to i tak rodzice za nią zdecydują, burka nie pomoże, skoro niepełnoletniość nie pomaga... sad

1,949

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

W Islamie to i tak rodzice za nią zdecydują, burka nie pomoże, skoro niepełnoletniość nie pomaga... sad

I kilka kobiet można mieć... aby kóz starczyło... big_smile

1,950 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-23 16:52:20)

Kilka kóz powiadasz lol
https://www.youtube.com/watch?v=2Ns7za7h99A

Posty [ 1,886 do 1,950 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024