Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 27 28 29 30 31 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,821 do 1,885 z 9,305 ]

1,821

Odp: Sąsiad...111

A może ja lubię jak ludzie patrzą:) ale z tego co mi wiadomo, to Ty raczej nie, a podobno to ja ta wstydliwa:) masz rację, po co wyobraźnię:D

1,822

lody miętowe napisał/a:

A może ja lubię jak ludzie patrzą:) ale z tego co mi wiadomo, to Ty raczej nie, a podobno to ja ta wstydliwa:) masz rację, po co wyobraźnię:D

Ja Ci wierzę, że Ty wstydliwa big_smile W coś trzeba... wiara to jednak nie fakt tongue

No tak, erotyczna humoreska. Małżeństwo, o dziecko się starają i lekarz doświadczony powiedział, że najlepiej 'na pieska'. Przychodzą kilka dni później i mówią, że nie mogą... Sąsiedzi ich gonią z trawnika... big_smile

1,823

Napisalabym Ci coś Rh, ale skoro ludzie patrzą:) ja nie mam problemu z pobudzaniem mojej wyobraźni, mam dużą wyobraźnię:)

1,824

lody miętowe napisał/a:

Napisalabym Ci coś Rh, ale skoro ludzie patrzą:) ja nie mam problemu z pobudzaniem mojej wyobraźni, mam dużą wyobraźnię:)

smile
Wyobrażam sobie... smile

1,825

Guillermo Forchino... dla Ciebie, Wilk! smile

http://www.modelcar.de/picall/modellautobilder/698d.jpg

1,826

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ja zaborcza nie jestem, nie trzymam na krótkiej smyczy, często puszczam wolno:D

A ja naiwny i nie czytam co piszesz (gdzie indziej i tutaj). Ale niewiniątko. big_smile Wilk nie daj się nabrać!

Wilk nie ma się czego bać, bo przecież nigdy nie będzie potulnym psiakiem, nawet jak jest grzeczny. big_smile

1,827

Nadużywacie dzisiaj mojego zaufania... znaczy się... wiary big_smile

1,828 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-20 16:44:21)

Uważaj, bo wilki są od 1998 roku pod ochroną w Polsce. tongue I Greenpeace będzie mnie broniła, może nawet przykują się do mnie. big_smile

1,829

Na litość nikogo nie weźmiesz.. smile Dawno na randce nie byłem ale to wie każdy big_smile

1,830 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-20 16:56:42)

rh72 napisał/a:

Na litość nikogo nie weźmiesz.. smile Dawno na randce nie byłem ale to wie każdy big_smile

A to mówisz o sobie? big_smile Ja tylko ostrzegam, że mnie bronić będzie cała armia. big_smile

1,831 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 18:18:05)

rh72 napisał/a:

A co? Najlepiej sam ze sobą... Ile można? Kiedyś się po prostu kozy pasło i czas mijał... A co za różnica? Jak będzie pasowała to i więcej...!

...więcej, ale czego? Czy może chciałeś napisać, że na dłużej? tongue big_smile
Nie lepiej kupić sobie psa?  Takiego jak z obrazka. tongue I będziesz jak babcia przytulnięty wink

1,832 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-20 18:48:17)

Sony... Wiesz, że:
a. pies nie na wszystko poradzi
b. potrafię się spojrzeć jak ten pies - ruszę serce, nawet nie pisz mi, że Twoje takie niedostępne
c. więcej lat - o to chodziło... chciałbym i dłużej, nie ten wiek sad
d. jak babcia to ja chciałbym być... uśmiechnięty... tak zapamiętałem
Aha, kobieta jeszcze w jednym lepsza... pies nie pozmywa tongue

1,833 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-20 18:49:54)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

A to mówisz o sobie? big_smile Ja tylko ostrzegam, że mnie bronić będzie cała armia. big_smile

Ja na litość? Ja na litość?!!! A która Pani tu z litości ze mną pisze...? Kobiety! Teraz milczeć! Litości, please smile

1,834

rh72 napisał/a:

Sony... Wiesz, że:
a. pies nie na wszystko poradzi
b. potrafię się spojrzeć jak ten pies - ruszę serce, nawet nie pisz mi, że Twoje takie niedostępne

Mina spaniela lol jest dobra dla spaniela tongue

rh72 napisał/a:

c. więcej lat - o to chodziło... chciałbym i dłużej, nie ten wiek sad
d. jak babcia to ja chciałbym być... uśmiechnięty... tak zapamiętałem
Aha, kobieta jeszcze w jednym lepsza... pies nie pozmywa tongue

Prościej będzie zainwestować w zmywarkę tongue

1,835

Prościej... tylko my nie o zmywaniu mówimy smile jednak... Ale na litość wziąłem. Mina spaniela czasami bezcenna! big_smile

1,836 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 19:14:36)

rh72 napisał/a:

Prościej... tylko my nie o zmywaniu mówimy smile jednak... Ale na litość wziąłem. Mina spaniela czasami bezcenna! big_smile

No coś Ty? yikes Nie o zmywaniu yikes tongue
No to jak nie pies i nie zmywarka, to pomoc domową sobie zatrudnij. big_smile

1,837 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-20 19:16:16)

Może Ukrainkę? To dostanie wszystko czego szuka. big_smile

1,838

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hahaha! big_smile Ciiiiii... Ciiiiiszej.... big_smile Jeszcze fantazje mi podpowiada...

https://1.bp.blogspot.com/-ZYYzY23T7gM/WG-ZPe9M4bI/AAAAAAAABFs/ijQzhqoiyeQExl1HCHNQhQaVF8rT5dvagCLcB/s1600/8f3c3d3a001ad2dd4fae4312.gif

tongue

1,839

Chyba chodziło mu o to, że jest "ta" zmywarka a nie "ten" zmywarek. I tak to dochodzi do nieporozumień big_smile tongue

1,840

AloneWolf90 napisał/a:

big_smile Oglądamy te same filmy? Czyżby?! tongue

1,841 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 19:26:33)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hahaha! big_smile Ciiiiii... Ciiiiiszej.... big_smile Jeszcze fantazje mi podpowiada...

https://1.bp.blogspot.com/-ZYYzY23T7gM/WG-ZPe9M4bI/AAAAAAAABFs/ijQzhqoiyeQExl1HCHNQhQaVF8rT5dvagCLcB/s1600/8f3c3d3a001ad2dd4fae4312.gif

tongue

Macho macho man i wanna be a macho man lol lol lol

1,842

SonyXperia napisał/a:

Chyba chodziło mu o to, że jest "ta" zmywarka a nie "ten" zmywarek. I tak to dochodzi do nieporozumień big_smile tongue

OK! To wytłumacz mi dlaczego 'zmywarka' jest żeńskiego rodzaju? big_smile Seksistka... smile Wolę jednak 'tą' zmywarkę niż 'ten' zmywak. Znowu o moich gustach? Znowu będziemy o pończochach i okularach? Please! sad

1,843

SonyXperia napisał/a:

smile
A co? Chciałaby dusza do raju... Pomarzyć sobie nie można...? smile

1,844 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 19:31:22)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile

A raj to to samo co piekiełko? Chyba wyjaśniałam już tę kwestię, że do raju się nie wybieram lol tongue

1,845

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ja nie widziałem żadnego filmu. sad Ja tylko słyszałem o takich historiach z Ukrainkami. smile I o niespodziankach jakimi się dzielą. wink

1,846 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 19:36:18)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ja nie widziałem żadnego filmu. sad Ja tylko słyszałem o takich historiach z Ukrainkami. smile I o niespodziankach jakimi się dzielą. wink

Właśnie rh, podrzuć kilka tytułów big_smile Zerkniemy co to za dzieła na miarę Oscara z Ukrainkami w roli głównej tongue Niespodzianka to pewnie chlamydioza tongue big_smile

1,847

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile

A raj to to samo co piekiełko? Chyba wyjaśniałam już tę kwestię, że do raju się nie wybieram lol tongue

Ale podpuszcza... A ja to niby mam uświadamiać, że tam, gdzie dla kobiety 'piekiełko' to dla faceta może niebo być? big_smile

1,848

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Dlaczego ze mną się nikt niczy nie dzieli? Kochane te Ukrainki są... Mają to się podzielą. sad Jak słyszałeś to poproszę namiary. Tylko polecone poproszę, nie z internetu! smile

1,849 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 19:39:07)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Ale podpuszcza... A ja to niby mam uświadamiać, że tam, gdzie dla kobiety 'piekiełko' to dla faceta może niebo być? big_smile

Dla faceta to raczej wypad z baru tongue tongue

1,850

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Właśnie rh, podrzuć kilka tytułów big_smile Zerkniemy co to za dzieła na miarę Oscara z Ukrainkami w roli głównej tongue Niespodzianka to pewnie chlamydioza tongue big_smile

Popsułaś mi całą frajdę... I sam mam teraz zmywać? sad
Ach... wszystkie filmy te bez tytułu sad to tak trochę jak z Friendsami - odcinek o tym, jak to... (tak nazywali te odcinki) big_smile

1,851

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ach... wszystkie filmy te bez tytułu sad to tak trochę jak z Friendsami - odcinek o tym, jak to... (tak nazywali te odcinki) big_smile

I w ten oto sposób lecą sobie słowa z wiatrem tongue

1,852

SonyXperia napisał/a:

Ejjj... Nie zrozumiałaś. Wcale moje nie znaczy, że przyjemność ma być jednostronna... Piekielnikiem nie jestem big_smile

1,853

SonyXperia napisał/a:

Ale co? Czynów się domagasz? No może za duże słowo - 'domagasz'... Inspirujesz do działań? big_smile

1,854

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ejjj... Nie zrozumiałaś. Wcale moje nie znaczy, że przyjemność ma być jednostronna... Piekielnikiem nie jestem big_smile

Ależ oczywiście, że przyjemność będzie jednostronna big_smile Ja sobie będę grzeszyć w ciepełku a Tobie będzie łeb pękać od zawodzenia chórów anielskich tongue big_smile big_smile

1,855

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ale co? Czynów się domagasz? No może za duże słowo - 'domagasz'... Inspirujesz do działań? big_smile

Nie cwaniakuj, tylko zapodawaj tytuły tongue

1,856

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Skąd wiedziałaś? big_smile

1,857

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Strzelałam w ciemno tongue  Zgadłam? big_smile big_smile

1,858

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jeszcze podobno w gratisie można dostać kiłę albo nawet HIV.

1,859

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Innych promocji nie ma? sad Nie wiem, chyba nie 'wchodzę' w ... to sad

1,860

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Tak to jest z tymi zmywarkami w promocji big_smile

1,861

SonyXperia napisał/a:

Wspólne filmy? Za prosto... http://www.cda.pl/video/163481a9 smile

1,862

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wspólne filmy? Za prosto... http://www.cda.pl/video/163481a9 smile

Muszę zmienić stopkę, bo małpujesz tongue

1,863

Druga część to 'Za bronią' smile Co ma żołnierz robić z bronią?! Wszystko, chyba, że Bronia nie chce sad

1,864

SonyXperia napisał/a:

Nie przedrzeźniaj... smile Cwaniakuję smile Cwaniakuję smile

1,865 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 20:04:14)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie przedrzeźniaj... smile Cwaniakuję smile Cwaniakuję smile

Nie przedrzeźniam. Stwierdzam fakt. Odgapiłeś film z mojej stopki. tongue btw - gdzie Ty masz tam ukraińskie zmywarki? big_smile raczej ruskie czołgi, ale ja tym bardziej nic nie chce więcej wiedzieć big_smile big_smile

1,866

Pewnie, że odgapiłem. Zapamiętałem nawet. A film bardzo lubię... Dobry humor, nieprzesadzony. Nie 'z czapy'. Temat ciężki a film zrobili w guście. Czterej pancerni to się nie umywają.
I gdzieś tam nawet ukraińska zmywarka była smile

1,867

No i masz Ci los roll Będą musiała zmienić stopkę mad

1,868 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-20 20:16:38)

Nie wiem Sony, pewnie nie zauważyłaś... Ty 1814 postów, ja 1418? Zbieg okoliczności? Przecież wiadomo: 'nie sądzę'... Dobrze, że nie 1869, co? Wtedy to musimy 'wyrównać' tongue

EDIT: a nie wiem, co wtedy ze stopką zrobisz...? a zmieniaj big_smile

1,869

rh72 napisał/a:

Nie wiem Sony, pewnie nie zauważyłaś... Ty 1814 postów, ja 1418? Zbieg okoliczności? Przecież wiadomo: 'nie sądzę'... Dobrze, że nie 1869, co? Wtedy to musimy 'wyrównać' tongue

Nie wiem. Zapytaj może kogoś innego, co? tongue Kiepska jestem z matematyki big_smile

1,870 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-20 20:30:24)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie wiem. Zapytaj może kogoś innego, co? tongue Kiepska jestem z matematyki big_smile

Jakbyś napisała 'ręce przy sobie' lub 'hande hoch' to bym był zawiedziony big_smile Nie muszę pytać! smile

EDIT: dlaczego zmieniłaś? Jeszcze nie było postu 1869 sad nie wiem o co common? coś zawiniłem? sad
EDIT: aaaaa.... już wiem... foch! tongue

1,871 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-20 20:33:23)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jakbyś napisała 'ręce przy sobie' lub 'hande hoch' to bym był zawiedziony big_smile Nie muszę pytać! smile

EDIT: dlaczego zmieniłaś? Jeszcze nie było postu 1869 sad nie wiem o co common? coś zawiniłem? sad
EDIT: aaaaa.... już wiem... foch! tongue

Foch-sroch big_smile
To jest to, co myślę na temat domniemanego focha tongue

1,872

No cóż... to... żegnaj sygnaturko sad

http://dp.topcovers4fb.com/wp-content/uploads/2015/01/Sad-Good-Bye-Display-Picture.jpg

1,873 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-20 20:39:51)

SonyXperia napisał/a:

Foch-sroch big_smile
To jest to, co myślę na temat domniemanego focha tongue

smile
Zaraz domniemany smile... Marchewkę? Tak mnie kusili... big_smile

EDIT: yyyyyyyyyyyyyyyy!!!! Ty nie chcesz mieć ze mną nic wspólnego! big_smile Auć! sad

1,874

rh72 napisał/a:

No cóż... to... żegnaj sygnaturko sad

http://dp.topcovers4fb.com/wp-content/uploads/2015/01/Sad-Good-Bye-Display-Picture.jpg

Chłopaki nie płaczą tongue wink

1,875 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-20 22:49:21)

SonyXperia napisał/a:

Chłopaki nie płaczą tongue wink

smile
A mogę przynajmniej tego focha strzelić? smile

EDIT: jedna łezka, nie wypominaj...

1,876

Eeeee... będziesz się mazgaił? big_smile Brrrr tongue

1,877 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-21 12:38:22)

SonyXperia napisał/a:

Eeeee... będziesz się mazgaił? big_smile Brrrr tongue

Prawdę mówiąc to nie smile Ale, kobieto, przestałem się też już zastanawiać, co Ci biedna sygnaturka zrobiła... Sony, zawsze pewna siebie, z dystansem, próbująca zrozumieć facetów (te forum to strasznie otwarta rzecz smile ). Młoda kobieta z zacięciem do łobuzowania i obracająca się wśród mężczyzn standardowo bez kompleksów... Poskładana, ambitna... Tnie sygnaturkę bo film przytoczyłem big_smile Jakoś sobie dopowiadam, muszę, życie ma logikę, czasami co prawda zaskakującą.

Żona do męża informatyka: kup 6 jajek a jak będą pomarańcze to 10... Mąż informatyk przynosi tylko 10 jajek, przecież pomarańcze były... big_smile

1,878 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-21 13:00:43)

Sygnaturka mi się znudziła tongue Więc nie pochlebiaj sobie zbytnio tongue  Ot co, powiało nudą tongue

1,879

Hahaha big_smile więc jest zaskoczenie. Nigdy nie pochlebiałem sobie w tym temacie dopiero jak wspomniałaś... tongue idzie więc żyć. Nudą powiało i kobieta rękawiczki zmieniła. Dobrze że tylko... big_smile

1,880 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-21 14:14:46)

Zwabiłeś nas tu metodą "na sąsiada spod... 111" miała być impreza a nie ma. Żegnam tongue

1,881

Hej! Zawsze działa to, że jak kocha to wróci... big_smile i Wolf też... tongue i Harvey....

1,882 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-21 14:24:11)

Impreza miała być a nie powrót kochanków lol tongue Koledze się już wszystko chrzani lol No i aż boję sie myśleć co na to Wolf i Harvey, tym bardziej, że ten ostatni na piwo z sokiem też nie reflektował tongue Także idę szukać sąsiada tongue

1,883 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-21 14:46:15)

Wraca dobra, kochana Sony... big_smile EDIT: to niżej, to ja... big_smile

https://imgflip.com/s/meme/Evil-Plotting-Raccoon.jpg

1,884

Wolf... mam temat bing'a na ekranie startowym smartphona... dzisiejsze zdjęcie to: https://www.bing.com/az/hprichbg/rb/Gra … 0x1080.jpg

1,885

No kurde mogłem zarządać więcej za swój wizerunek, ale bardzo potrzebowałem pieniędzy na OC+AC. big_smile

Sony czego oczekujesz? tongue Ja mogę robić za sąsiada z pod 21 (chociaż wg nomenklatury rh) to bardziej jestem sąsiadem spod 421 big_smile

Posty [ 1,821 do 1,885 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 27 28 29 30 31 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024