Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 9,305 ]

1,366

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:

No dobra. Spróbujmy więc dalej. Generalnie nie widać po Tobie nerwów, z czego pewnie z 80% czasu się nie denerwujesz zbytnio a 20% czasu nie okazujesz. tongue
Jak się zdenerwujesz to jesteś bardzo opanowana i jest to taki gniew 'pod kontrolą'. Jeśli jednak dojdzie do dużego tematu to będzie burza, chociaż to trudno mi sobie wyobrazić... smile
Ile jestem blisko?

Ze 40% nie okazuję, trafiony - bardzo opanowana - nie pamietam kiedy pozwoliłam sobie na burze - nie do uwierzenie pewnie ale wink zbyt niekonstruktywne, zawsze rozładowuję sytuację.
No chyba, że już największe działa strzelają smile

1,367

rh72 napisał/a:
random.further napisał/a:

Nawet o to chciałam spytać - choć nie śmiałam smile smile smile - bo coś jakby miałam poczucie lekkie - jak zwykle napiszę, że może się mylę - jakby mi ktoś na piętę nadepnął ?

Że udawało mi się z Tobą nie zgadzać? smile Że inne zdanie? No nie wiem, z raz, może 2 razy coś było ale ciutkę smile Na wyjaśnij smile

smile Nie, miałam po prostu wrażenie, że chyba wszystkie posty przeczytałeś, również te z ... hm ... poprzedniego czasu smile Mylę się ?

1,368

rh72 napisał/a:

Nawet o to chciałam spytać - choć nie śmiałam smile smile smile - bo coś jakby miałam poczucie lekkie - jak zwykle napiszę, że może się mylę - jakby mi ktoś na piętę nadepnął ?

Że udawało mi się z Tobą nie zgadzać? smile Że inne zdanie? No nie wiem, z raz, może 2 razy coś było ale ciutkę smile Na wyjaśnij smile

smile Nie, miałam po prostu wrażenie, że chyba wszystkie posty przeczytałeś, również te z ... hm ... poprzedniego czasu smile Mylę się ?

smile
Myliłaś się... teraz czytam smile

1,369

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ach... przyszło mi do głowy - dlaczego ja nie czytam Twoich innych postów? smile No tak... big_smile

smile

Prościej... 23:00 juz mózg się gotuje... Poproszę prościej. Niech nie zgaduję sad Masz gwarancję, że przeczytam już wszystkie. W innych dyskusjach widze Twoje posty i je czytam ale nie przerabiałem opcji pokaż wszystkie posty Random sad

smile spoko smile
rzecz nie w tym smile ale po 23:00 ciężko o prostotę smile faktycznie

1,370

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile
Myliłaś się... teraz czytam smile

smile Wyćwiczony i dociekliwy smile smile smile i ma za duzo wolnego czasu wink

1,371 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 23:30:10)

Aaaa... pomimo spoko, to czy mogę czy wolisz nie? czas tylko do końca kwietnia,,,

1,372

rh72 napisał/a:

Aaaa... pomimo spoko, to czy mogę czy wolisz nie? czas tylko do końca kwietnia,,,

smile
nie ma problemu, tyle, że miałam poczucie zaglądania przez ramię - nie przeszkadza wink zupełnie

1,373

rh72 napisał/a:

smile
nie ma problemu, tyle, że miałam poczucie zaglądania przez ramię - nie przeszkadza wink zupełnie

smile
To nie ja, jakbym ja zaglądał przez ramię to tylko w niecnych celach, więc pisać mogłabyś swobodnie smile

1,374

rh72 napisał/a:

To nie ja, jakbym ja zaglądał przez ramię to tylko w niecnych celach, więc pisać mogłabyś swobodnie smile

smile
Poćwiczyć trzeba smile - co by się nie działo i tak bym pisała swobodnie smile

1,375

rh72 napisał/a:

smile
Poćwiczyć trzeba smile - co by się nie działo i tak bym pisała swobodnie smile

smile
I to Ty! Ty serca nie masz smile A pomyślałaś co facet będzie kombinował po takim wpisie? Nic litości? Dorze, ze odległość spora.
Nie zapomnę smile Kiedyś musimy popróbować to spoględanie przez ramie... Ciekawe wtedy... smile

1,376

rh72 napisał/a:

A pomyślałaś

smile No nie pomyślałam smile zawsze trzeba mysleć ?
Dobrej nocy smile, dziwnie mi sie mysli że ktoś to czyta, ban wisi wink

1,377 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-10 15:04:23)

smile
No cóż... Tak mi przyszło, że jeszcze gustu książkowego bohatera Sony nie znam...? smile Sony, jak przeczytasz to powiedz. Nic tak nie mówi o kobiecie jak gust...co do bohatera smile A ja nie będę o książce ale aby prościej było to o filmie... smile
Jest taki film: The Mall, nie wiem, czy ciężki, czy łatwy, czy prosty czy przekompliowany ale nawet jakoś ostatnio objerzałem: http://www.cda.pl/video/1403002c Dla mnie ocena za niska, pewnie dlatego, że jakieś oczywistości tam są i nudzą.
Jak chcecie się zabawić, choć pewnie z czasem krucho, więc rozumiem... Który ja tam wg Was jestem? smile Jak wpadnie Harvey, to powie, że ta ruda big_smile Może nie wpadnie... Ja się tam widzę w pewnym wydaniu (i wiem pewnie, którego wybierzecie tongue)

1,378

Mam nadzieję, że zniszczyłem tego cudownego tematu? big_smile Co tam u was, mi tydzień się zaczął kiepsko, dowiedziałem się jaką fortunę będzie mnie kosztowało OC+AC, przeżyłem szok, chyba następnym autem nie będzie jednak Ford Mustang. sad A i rozważam staranie się o niemieckie obywatelstwo po pradziadku, chociaż podobno potomkom dezerterów nie dają. big_smile Nie chce mieć nic wspólnego z tym złodziejskim krajem....

1,379

Łączę się w bólu. Opłacam cały pakiet, no ale ja kobieta jestem... to Assistance muszę  jeszcze mieć, czyli nie to paliwo na stacji, zatrzaśnięte kluczyki itp. big_smile

1,380 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-10 22:20:32)

A czy twój pakiet OC+AC też jest w cenie dobrego komputera/laptopa? I to za max zniżkami? Assistance to ja mam z Forda. big_smile

1,381

AloneWolf90 napisał/a:

A czy twój pakiet OC+AC też jest w cenie dobrego komputera/laptopa? I to za max zniżkami?

Zdefiniuj "dobry komputer/laptop" tongue

1,382

3000 zł

1,383

Wszystko jest względne smile W szczególności cena wink

1,384

Wszystko idzie na ten beznadziejny program 500+. sad

1,385

AloneWolf90 napisał/a:

Wszystko idzie na ten beznadziejny program 500+. sad

Nie załapałeś się ? tongue
Racja. OC powinni dofinansowywać!

1,386 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-10 22:42:04)

No niestety się nie łapię, ciekawe czemu? big_smile To zakładamy partię sztandarowy program OC+, możliwość czasowego wyrejestrowania pojazdów, autostrady z winietami jak w Czechach. big_smile

Ciekawe kiedy te debile z rządu będą kazać mi płacić bykowe. big_smile Jeszcze niech wprowadzą podatek od darmozjadów jak na Białorusi, to ciekawe żule spod sklepu będą im płacić. big_smile

1,387

AloneWolf90 napisał/a:

No niestety się nie łapię, ciekawe czemu? big_smile

No właśnie, czemu? tongue

1,388

smile
A jesteście smile Fajnie! smile Sony męczę - Twój wzór bohatera książkowego, który Ci pasuje. Proponuje juz nie Bohuna, bo zajęty smile Pleeeeeaaaaaaaaaaaassssssssseeeeeeee smile

1,389 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-10 22:52:40)

rh72 napisał/a:

smile
A jesteście smile Fajnie! smile Sony męczę - Twój wzór bohatera książkowego, który Ci pasuje. Proponuje juz nie Bohuna, bo zajęty smile Pleeeeeaaaaaaaaaaaassssssssseeeeeeee smile

Nie mam. Fikcja literacka, to tylko fikcja a życie, to życie. Moi bohaterowie są/byli realni wink Więc nic się w ten sposób o mnie nie dowiesz tongue

1,390

Wilk, przywatę ciut załatwię, czy automat 3 biegowy działa jak odpowiednik skrzyni x biegowej czy tam na 3 biegach załatwia się cały ciąg? Jak wiesz? Bo jak takim dojechać np do 150 km/h z odppowiednią głośnością? Tam może być już głośno... sad Nie wiem,,,

1,391 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-10 22:57:30)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Nie mam. Fikcja literacka, to tylko fikcja a życie, to życie. Moi bohaterowie są/byli realni wink Więc nic się w ten sposób o mnie nie dowiesz tongue

smile
Dobra, pytanie kolejne oczywiste?  Realny? Może piliot Pirx? tongue Aby nie polityka, nie polityka! Nie.... sad

EDIT: nie widzę też swojego, nawet realego sad Chyba bardziej literackie u mnie,,,

1,392 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-10 22:59:39)

rh72 napisał/a:

Wilk, przywatę ciut załatwię, czy automat 3 biegowy działa jak odpowiednik skrzyni x biegowej czy tam na 3 biegach załatwia się cały ciąg? Jak wiesz? Bo jak takim dojechać np do 150 km/h z odppowiednią głośnością? Tam może być już głośno... sad Nie wiem,,,

Wszystko zależy od przełożeń w skrzyni, przekłada się to na obroty silnika, jak będą długie przełożenia, to wcale głośno być nie musi, ale będzie auto słabo przyspiesząło. Tak na 3 biegach załatwia się cały ciąg, jak to napisałeś. Dlatego producenci montują coraz więcej biegów w skrzyniach, by było jednocześnie cicho i szybko się auto zbierało.

A jak szukasz dla mnie fikcyjnej bohaterki literackiej, to biorę w ciemno Wylie z książki Outliersi, tylko trzeba ją postarzyć, bo 16 lat to dla mnie za młoda. big_smile

1,393 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-10 23:03:10)

A niech Ci będzie. Harry Fletcher "Oko Tygrysa" Wilbur Smith. Przykładowo tongue Realnie nie zamierzam się zdradzać tongue

1,394

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wszystko zależy od przełożeń w skrzyni, przekłada się to na obroty silnika, jak będą długie przełożenia, to wcale głośno być nie musi, ale będzie auto słabo przyspiesząło. Tak na 3 biegach załatwia się cały ciąg, jak to napisałeś. Dlatego producenci montują coraz więcej biegów w skrzyniach, by było jednocześnie cicho i szybko się auto zbierało.

A jak szukasz dla mnie fikcyjnej bohaterki literackiej, to biorę w ciemno Wylie z książki Outliersi, tylko trzeba ją postarzyć, bo 16 lat to dla mnie za młoda. big_smile

Super! Spróbuję poczytać! smile 
W temacie chcę kupić (juz mam fundusze) wiec pewnie przyszły tydzień, może ten Renaul Megane II z automatem DP0 (chyba tak to leci - szukałem w sieci mało danych) coś wiesz?

1,395

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

W temacie chcę kupić (juz mam fundusze) wiec pewnie przyszły tydzień, może ten Renaul Megane II z automatem DP0 (chyba tak to leci - szukałem w sieci mało danych) coś wiesz?

Nissan gtr tongue

1,396

SonyXperia napisał/a:

A niech Ci będzie. Harry Fletcher "Oko Tygrysa" Wilbur Smitch. Przykładowo tongue Realnie nie zamierzam się zdradzać tongue

To chyba czytałem.... Przyjdzie też odświerzyć... Ale to bliskie sercu czy rzucone mi na pastwę? tongue

1,397

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A niech Ci będzie. Harry Fletcher "Oko Tygrysa" Wilbur Smitch. Przykładowo tongue Realnie nie zamierzam się zdradzać tongue

To chyba czytałem.... Przyjdzie też odświerzyć... Ale to bliskie sercu czy rzucone mi na pastwę? tongue

Ani jedno ani drugie tongue

1,398

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ani jedno ani drugie tongue

smile
Jest taka książka 'Wilt' Toma Sharpa - genialne mp3 z Malajkatem (polecam)... W drugiej części mówili uprzejmie do siebie 'dzibasku', więc proszę dziubasku, dla drugiego dziubaska smile

1,399

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Nissan gtr tongue

Sony ja kupię, ale jak założysz partię i wygrasz wybory z programem OC+. big_smile Poza tym na tą chwile poza moim zasięgiem finansowym. sad Ale znalazłem taką fajną ofertę pracy i jutro wyślę CV (tak to wszystko efekt tej oferty na OC/AC big_smile) , jak mi się uda będę mógł jeździć nawet Lancerem EVO X i nie przejmować się, że przy pałowaniu pali 55 l na 100 km. big_smile

1,400

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nissan gtr tongue

Sony ja kupię, ale jak założysz partię i wygrasz wybory z programem OC+. big_smile Poza tym na tą chwile poza moim zasięgiem finansowym. sad Ale znalazłem taką fajną ofertę pracy i jutro wyślę CV (tak to wszystko efekt tej oferty na OC/AC big_smile) , jak mi się uda będę mógł jeździć nawet Lancerem EVO X i nie przejmować się, że przy pałowaniu pali 55 l na 100 km. big_smile

Na początek może być ten Lancer  big_smile

1,401

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nissan gtr tongue

Ale koniecznie biały. tongue

1,402

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ze spoilerem? tongue

1,403

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ze spoilerem? tongue

Co za pytanie? Przecież nie ma EVO bez spojlera. big_smile

rh72 napisał/a:

A odnośnie Tego Reanult ja bym nie brał z automatem, no chyba, że chcesz rok pojeździć i za rok przebieg nie będzie większy niż 150 tys. km, bo potem ta skrzynia sypie się jak choinka. big_smile Chociaż silnik nie jest taki zły. big_smile

1,404 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-10 23:27:05)

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ze spoilerem? tongue

Zdarzyło  się bez. Gdzieś widziałam w necie, z komentarzem, że wygląda "jak wykastrowane" big_smile

1,405

Wg rzeczoznawcy  PZM ma przejechane do 60000 km i dają roczną gwaracje na gównę komponnty...

1,406 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-10 23:31:53)

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ze spoilerem? tongue

Zdarzyło  się bez. Gdzieś widziałam w necie z komentarzem, że wygląda "jak wykastrowane" big_smile

Pomyliło Ci się z Subaru Imprezą WRX STI  i chyba, gdzieś pod jakimś filmem sam to napisałem. big_smile Nie wkleję, jednak linku, za dużo moich danych można wyjać z tamtego nicka. big_smile

rh72 napisał/a:

Wg rzeczoznawcy  PZM ma przejechane do 60000 km i dają roczną gwaracje na gównę komponnty...

To rok może przejeździ, ale problem ze sprzedażą i tak będziesz miał niestety.

1,407 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-10 23:34:39)

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Zdarzyło  się bez. Gdzieś widziałam w necie z komentarzem, że wygląda "jak wykastrowane" big_smile

Pomyliło Ci się z Subaru Imprezą WRX STI  i chyba, gdzieś pod jakimś filmem sam to napisałem. big_smile Nie wkleję, jednak linku, za dużo moich danych można wyjać z tamtego nicka. big_smile

Nie. Na pewno chodziło o Mitsubishi Lancer Evo a komentarz był pod zdjęciem a nie pod filmem tongue  Postaram sie odszukać

1,408 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-10 23:39:10)

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie. Na pewno chodziło o Mitsubishi Lancer Evo a komentarz był pod zdjęciem a nie pod filmem tongue  Postaram sie odszukać

W serii wszystkie miały, to pewnie jakiś wiejski tuner chciał się wyróżnić. Oto Ci chodziło:
http://www.tuning.v10.pl/Mitsubishi,Lan … 87625.html

Czy ten?
http://go-racing.pl/oferta/10033-jazda- … evo-x.html

1,409

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

W serii wszystkie miały, to pewnie jakiś wiejski tuner chciał się wyróżnić. Oto Ci chodziło:
http://www.tuning.v10.pl/Mitsubishi,Lan … 87625.html

Czy ten?
http://go-racing.pl/oferta/10033-jazda- … evo-x.html

Na FB AutoGT Lancer Evolution

1,410 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-11 13:07:39)

smile
Lubię jajka... Jajecznicę sam nawet zrobię.... smile Ale jajecznica na bananie? big_smile

http://img.joemonster.org/i/2017/04/dziwacy_11kwiet_04.jpg

EDIT: hahaha big_smile Sonda Curiosity nie odkryła żadnych śladów piłki nożnej, piwa ani pornografii, obalając tym samym teorię, jakoby mężczyźni pochodzili z Marsa. big_smile

1,411 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-11 15:24:52)

Opowieść z młodości. Mój kumpel z bloku (trochę starszy ode mnie) wyjechał kształcić się na pilota w Dęblinie. Młody byłem, więc teraz myślę, że mógł przesadzać ale historia ma znamiona prawdziwej a nie 'urban legends'. Więc w Dęblinie latali oczywiście na Migach i dwóch facetów ( smile ) założyło się, że jeden jest taki kozak, że przeleci góra metr nad polem żyta czy tam pszenicy... No więc przeleciał. Wygrał skrzynkę wódki (dla mnie to niby nic dziwnego, przecież można - nie skrzynka ale taki lot smile ). Okazuje się, że taki wyczyn to jednak wyczyn bo pilot wyszedł z odrzutowaca siwy jak gołąbek. Facet był raczej bialutki - przeżył takie napięcie nerwowe, że w ciągu około 15 minut całkowicie wybielił sobie włosy big_smile... Kolega kształcenia nie dokończył ale przyczyn już nie znam. Rolnik dostał odszkodowanie smile

1,412 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-11 13:52:07)

Hahaha big_smile

http://img.joemonster.org/i/2017/04/demot-216-320.jpg

EDIT: no i znowu misio ma pod górę - preferuję Polki tongue

1,413

smile
Poczytałem... trochę dziwne fora, dziwne decyzje, niezrozumiałe zachowania i relacje... I, dla wszystkich, co się tutaj wypowiadali... Doceniam Was, smile Harveya również tongue Chyba mi wychodzi, że praca mnie psychicznie odciąży. Co za dużo przemyśleń to niezdrowo smile

1,414

Ej, skąd masz moje zdjęcie? Rozumiem, że ten z jajkami to Ty?:)

1,415

Ha! Są lody... będzie wilk!  tongue Mam nowe powiedzenie... Jak go użyję to powiedzą, że jednak normalny nie jestem big_smile

1,416

lody miętowe napisał/a:

Ej, skąd masz moje zdjęcie? Rozumiem, że ten z jajkami to Ty?:)

smile A jak bez? tongue

1,417

To miło Rh, że człowiek może być dla kogoś inspiracją:D

1,418

Jest i wilk. big_smile A jak mogłoby być inaczej. Dzisiaj nie miałem za bardzo czasu (poza tym jak zaglądałem na forum w pracy) big_smile Niemiecki, chirurg i te sprawy. big_smile Ale dostałem też lepszą ofertę na OC/AC, które będzie w cenie zwykłego komputera ,a nie wypasionego, więc mam trochę lepszy humor. big_smile

A rh72 tobie też na netkobietach wyświetlają się reklamy (mam Adblocka na laptopie, ale na komórce nie mam big_smile i tam mam takie "spersonalizowane reklamy) meet arab women, meet asian women i stąd inspiracja? big_smile

Nie wiem poczym oni to ocenili, ale nie umówiłbym się z Arabką, bo lubię jak moja głowa jest na karku, a nie w garnku z miodem, jak pewnego polskiego króla. big_smile

1,419

Nie, u mnie jest zwylke meet ukrainian women ale może o preferencjach nie gadajmy... Ja w przyszłym tygdniu też kupię pewnie samochód i też będzie OC i AC. Do tego przegląd '0' więc dodatkowy zakręcik smile
Hihihi big_smile a lody? ... przysłała zdjęcie i ochłodła big_smile. Co Wy tam na priva sobie kadziliście... big_smile

1,420

Listonosz dzwoni 2 razy sad

http://img.joemonster.org/images/vad/img_40426/2825305b4ab691030ff75f87ebd00e5e.jpg

1,421

rh72 napisał/a:

Nie, u mnie jest zwylke meet ukrainian women ale może o preferencjach nie gadajmy... Ja w przyszłym tygdniu też kupię pewnie samochód i też będzie OC i AC. Do tego przegląd '0' więc dodatkowy zakręcik smile
Hihihi big_smile a lody? ... przysłała zdjęcie i ochłodła big_smile. Co Wy tam na priva sobie kadziliście... big_smile

O jakie zdjęcie lodów Ci chodzi? Chyba nie to w burce? tongue

Ja też preferuje Polki, w innym wypadku już siedziałbym w Niemczech. sad

A co do priva, jak sama nazwa wskazuje to prywatne sprawy. big_smile

Co do auta pozostaje mi życzyć Ci szerokości i bezproblemowej eksploatacji. tongue

1,422

Rh, wierz mi jesteś numerem jeden naszych rozmów:) a tak w ogóle, to sobie nie myśl, że tak łatwo się mnie stąd pozbędziesz:D

1,423

lody miętowe napisał/a:

Rh, wierz mi jesteś numerem jeden naszych rozmów:) a tak w ogóle, to sobie nie myśl, że tak łatwo się mnie stąd pozbędziesz:D

Come on... Come on..

https://media.giphy.com/media/1iZH0VC67L332/giphy.gif

1,424

lody miętowe napisał/a:

Rh, wierz mi jesteś numerem jeden naszych rozmów:) ...

Nie musisz go przekonywać wink  On i tak bez zapewnień  jest o tym święcie przekonany big_smile tongue

1,425 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-12 13:12:14)

Sony! Nawet nie wiem o czym 'rozmawiasz'... big_smile Hej! Ja jestem skromny i ... ,w takim razie, jak sobie właśnie uświadomiłem, to lepiej nigdy się Wam w realu nie pokazywać tongue Szans brak...
A poza tym smile
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ce/a0/88/cea088ffaac23d891d636f4ba99d17b1.jpg

1,426

rh72 napisał/a:

Sony! Nawet nie wiem o czym 'rozmawiasz'... big_smile Hej! Ja jestem skromny i ... ,w takim razie, jak sobie właśnie uświadomiłem, to lepiej nigdy się Wam w realu nie pokazywać tongue Szans brak...
A poza tym smile
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ce/a0/88/cea088ffaac23d891d636f4ba99d17b1.jpg

Ale ja nie o sobie big_smile tongue tongue

1,427

A sobie kombinujcie big_smile
https://www.youtube.com/watch?v=2CSwB60 … 2Qqjsmt7CY
smile

1,428

Hehehe big_smile Ty kombinujesz o czym tu sobie gruchali Lody z Wilczkiem tongue  big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=lRCGCiKcchk

1,429

Sonuś?! Hahaha big_smile Moje ego jest nienaruszone big_smile  https://www.youtube.com/watch?v=zP12dAX0U_w

1,430

rh72 napisał/a:

Sonuś?! Hahaha big_smile Moje ego jest nienaruszone big_smile  https://www.youtube.com/watch?v=zP12dAX0U_w

Ah big_smile To jest Twój wzór literacko-artystyczny tongue
Tak się kończy czytanie literatury fantastycznej big_smile tongue

Posty [ 1,366 do 1,430 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024