random.further napisał/a:rh72 napisał/a:
Ochhhh... Rozbroiła!Sony się miała starać...
Ups, sorki
Ale ja nic no tym nie wiem
![]()
![]()
![]()
![]()
Że to kwestia treningu....?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
random.further napisał/a:rh72 napisał/a:
Ochhhh... Rozbroiła!Sony się miała starać...
Ups, sorki
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak to nic nie wiesz? Ty lepiej szykuj środki do prania dywanów i rękawicę gumowe. Bo rh72 zaraz będzie musiał tu posprzątać jak zniknie gdzieś na chwilę.
No nie! Proszę, pierwszy obrazek...
dzieki,
czas mnie pogania
miłego pisania
Proszę drugi... i zaraz kot - żartowniś...
SonyXperia napisał/a:random.further napisał/a:Ups, sorki
![]()
![]()
![]()
![]()
O tym, że niby chce mi się ćwiczyć coś
z kimś
Więc... żartowniś...
PS. kochany joemonster...
Proszę drugi... i zaraz kot - żartowniś...
Słabo próbujesz mnie przekupić, postaraj się bardziej. Widać nie odczytałeś determinacji na twarzy tamtego kota.
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Ale ja nic no tym nie wiem
![]()
![]()
![]()
![]()
Że to kwestia treningu....?O tym, że niby chce mi się ćwiczyć
coś
z kimś
Hahaha! Wspieramy Cię! Tak! Wspieramy Cię!
EDIT: wycięła szybciutko o niedoinformowaniu ale i tak zdążyłem przeczytać
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:
Że to kwestia treningu....?O tym, że niby chce mi się ćwiczyć
coś
z kimś
Hahaha!Wspieramy Cię! Tak! Wspieramy Cię!
Zaczynam się bać o własną osobowość na tym forum To się naprawdę robi niebezpieczne
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:O tym, że niby chce mi się ćwiczyć
coś
z kimś
Zaczynam się bać o własną osobowość na tym forum
To się naprawdę robi niebezpieczne
Przecież lody miętowe Cię ostrzegała. Ty jednak jak prawdziwa kobieta musisz sprawdzić to na własnej skórze.
rh72 i ja ciągle bawimy się w dobrego i złego gilnę. Tylko, który jest który?
Hihihihi Miau?
Przecież lody miętowe Cię ostrzegała.
Ty jednak jak prawdziwa kobieta musisz sprawdzić to na własnej skórze.
A czemu by nie? Ja nie muszę trenować ale mogę gdybm chciała
a jedynie nie chcę
rh72 i ja ciągle bawimy się w dobrego i złego gilnę.Tylko, który jest który?
A lody dalej się na Ciebie boczy... Bo przeciez nie na mnie
No i to jest najsmutniejsze.
A ta strategia to inna... Nie dobry czy zły glina... Obejrzyj https://www.youtube.com/watch?v=yQNVB1ghR9c
Moc móc wzmóc...
rh72 i ja ciągle bawimy się w dobrego i złego gilnę.
Tylko, który jest który?
Rh72 ma duży problem z PR Miał gościa zwolnić, bo go słabiutko reklamuje
Jak widać w dalszym ciągu marketnig leży i kwiczy
A ta strategia to inna... Nie dobry czy zły glina... Obejrzyj https://www.youtube.com/watch?v=yQNVB1ghR9c
Moc móc wzmóc...
Nie, nie zdecydowanie nie.
rh72 napisał/a:
Moc móc wzmóc...Nie, nie zdecydowanie nie.
Będąc na miejscu lodów miętowych zdecydowanie nie gniewałabym się zbytu długo
Edit: Może ją to palenie gumy odstraszyło
Sony? Czyżby? https://www.youtube.com/watch?v=NNyXKt61TNI
SonyXperia napisał/a:Będąc na miejscu lodów miętowych zdecydowanie nie gniewałabym się zbytu długo
Sony? Czyżby? https://www.youtube.com/watch?v=NNyXKt61TNI
Fakt, to przez Ciebie uciekła. Groziłeś jej dokonaniem czynności trzecich i zwiała
AloneWolf90 napisał/a:rh72 napisał/a:
Moc móc wzmóc...Nie, nie zdecydowanie nie.
Ale przecież pisała, że to wszystko jest zbyt idealne. Poza tym co to za palenie gum z przednim napędem.
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Będąc na miejscu lodów miętowych zdecydowanie nie gniewałabym się zbytu długo
Sony? Czyżby? https://www.youtube.com/watch?v=NNyXKt61TNIFakt, to przez Ciebie uciekła. Groziłeś jej dokonaniem czynności trzecich i zwiała
Ale ja o Tobie...
Sony? Czyżby? https://www.youtube.com/watch?v=NNyXKt61TNIFakt, to przez Ciebie uciekła. Groziłeś jej dokonaniem czynności trzecich i zwiała
Ale ja o Tobie...
Ale mnie tu nie ma
Dobra. Pora na wieczora przejażdżkę
Ale mnie tu nie ma
Dobra. Pora na wieczora przejażdżkę
Ach... No tak, prawie wieczór..
Też idę... 5 minut...
Trochę mi zajęło nim to wszystko przeczytałam i mam pytanko: co piliście jak mnie tu nie było?
Trochę mi zajęło nim to wszystko przeczytałam i mam pytanko: co piliście jak mnie tu nie było?
Ja olej silnikowy, Bond mnie poczęstował, jak chciałem odbić mu dziewczynę i zostawił mnie na pustyni.
lody miętowe napisał/a:Trochę mi zajęło nim to wszystko przeczytałam i mam pytanko: co piliście jak mnie tu nie było?
Ja olej silnikowy, Bond mnie poczęstował, jak chciałem odbić mu dziewczynę i zostawił mnie na pustyni.
Dobry jest! Że Alone... nie olej...
Hihihi Ale, że się znaczy podobało?
Właśnie przeczytałam temat nowej koleżanki i padłam:) ale prowokatorka, ale żeby tak wszystko "kawę na ławę":)
Właśnie przeczytałam temat nowej koleżanki i padłam:) ale prowokatorka, ale żeby tak wszystko "kawę na ławę":)
Ja wszystko "kawa na ławę", czy ona?
Nie wiem czy powinnam dzisiaj coś pisać, bo jestem pod wpływem, a jak jestem pod wpływem to...:)
Nie wiem czy powinnam dzisiaj coś pisać, bo jestem pod wpływem, a jak jestem pod wpływem to...:)
A pod wpływem czegoś czy kogoś?
Bo ja widziałem, że kłamczuszka z Ciebie. Nieładnie.
% kolego, tylko i wyłącznie:D
% kolego, tylko i wyłącznie:D
Ale Ty jesteś kłamczuszka i nie wiem czy można Ci ufać. Daj powącham i sprawdzę.
lody miętowe napisał/a:% kolego, tylko i wyłącznie:D
Ale Ty jesteś kłamczuszka i nie wiem czy można Ci ufać.
Daj powącham i sprawdzę.
Daj! Daj! I jest grzech pierwotny... Ewa: Ugryź jabłko... A.. dam!
Był tu kiedyś taki jeden, napiszę bo wiem że już się tutaj nie udziela, wszystko fajnie, gadka szmatka, a chodziło mu tylko o to, żebym mu opowiadała o swoich fantazjach erotycznych, nawet nie chce myśleć po co mu to i przede wszystkim dlaczego do cholery ja????:D
Był tu kiedyś taki jeden, napiszę bo wiem że już się tutaj nie udziela, wszystko fajnie, gadka szmatka, a chodziło mu tylko o to, żebym mu opowiadała o swoich fantazjach erotycznych, nawet nie chce myśleć po co mu to i przede wszystkim dlaczego do cholery ja????:D
Mam przejść do czynów?
Ej... posty prześwietlone... nic takiego nie było! Ja mogę trochę rzeczywiście zamilknąć trochę w maju... Ale nie zrezygnuję
Zrezygnuję albo zmienię nastawienie, jak znajdę partnerkę... ewentualnie, jak znajdę. Nie spieszy mi się, ale też nie będę się ociągał. A flirtowanie z Wami to jednak flirtowanie... Singlowi tylko można
Chcesz mi opowiedzieć o swoich fantazjach erotycznych? Dawaj, Rh też się może dołączyć...nie powinnam pić, stanowczo
Chcesz mi opowiedzieć o swoich fantazjach erotycznych? Dawaj, Rh też się może dołączyć...nie powinnam pić, stanowczo
Nie o fantazjach, no chyba, że bardzo chcesz, ale wydaję mi się, że to niezbyt dobry temat do rozpoczęcia znajomości.
A co Ty Rh myślisz, że tak publicznie? ja wstydliwa jestem:D
Ja nie jestem tego taki pewny, po tym co napisałaś na forum Ale nie martw się ja też się pod tym względem nie popisałem.
Ta... a my Twoich postów 'żeśmy' nie czytali Ten Wolf ma dobry węch... Kłamczuszka
lody miętowe napisał/a:A co Ty Rh myślisz, że tak publicznie? ja wstydliwa jestem:D
Ta... a my Twoich postów 'żeśmy' nie czytaliTen Wolf ma dobry węch... Kłamczuszka
Ale ma też wilczy apetyt. A dzisiaj nie jadł deseru.
"Singlowi tylko można" dobrze Rh powiedziane, przypomnial mi się Gary, specjalista od stosunków...pozamałżeńskich:)
Panowie nie prowokujcie...
Ja nie prowokuję przeprowadzam zwiad, prze operacją uderzeniową.
Panowie nie prowokujcie...
Hihihihi Właśnie poczytałem sobie Twoje posty
Ale tam pojechałaś facetom 40+... Hahaha!
Jeszcze przetrawiam...
Któryś raz kobieta coś powie - musi być!
Że co, że jak Rh? Nie wiem o co Ci chodzi, serio, ja do facetów w Twoim wieku naprawdę nic nie mam:)
Że co, że jak Rh? Nie wiem o co Ci chodzi, serio, ja do facetów w Twoim wieku naprawdę nic nie mam:)
Wiem
Właśnie mnie naszło z %. Może się nie spodobać bo wcale o czymś innym. Uwielbiam robić naleśniki. Najlepsze z dżemem, chociaż z serem też będą OKI. Naleśniki robię tak, aby jak najcieńszy był. Mam specjalną patelnię. Tajemnica chrupkości to dodać trochę alkoholu... Myślałem aby dodawac wódkę smakową ale najlepsza czysta. Alkohol wyparuje, nie ma to tamto... Dobre są też z piwem jednak piwo powoduje, że grubsze wychodzą...
Nie o to mi chodziło, co pomyślałeś, że mi chodziło:)
Nie o to mi chodziło, co pomyślałeś, że mi chodziło:)
Wiem
Rh znowu mnie prowokujesz:D Ty to wiesz co lubię:P
EDIT: o naleśniki mi chodzilo
Rh znowu mnie prowokujesz:D Ty to wiesz co lubię:P
EDIT: o naleśniki mi chodzilo
Hahaha! Nie wiedziałem
Nic nie piliśmy tylko paliliśmy Oni dwaj jeszcze coś wciągali, ale nie chcieli się ze mną podzielić
lody miętowe napisał/a:Trochę mi zajęło nim to wszystko przeczytałam i mam pytanko: co piliście jak mnie tu nie było?
Nic nie piliśmy tylko paliliśmy
Oni dwaj jeszcze coś wciągali, ale nie chcieli się ze mną podzielić
![]()
Ja nic nie paliłem chyba, że gumę. Jak tam przejażdżka?
Zapytają mnie co robiłam wieczorem, odpowiem: kolejny wieczór spędziłam z DWOMA facetami, żyć nie umierać:D
Zapytają mnie co robiłam wieczorem, odpowiem: kolejny wieczór spędziłam z DWOMA facetami, żyć nie umierać:D
A mnie spytają co brałem i dlaczego nie skorzystałem z rady i nie wziąłem połowy tak jak mi radzili. I co ja mam i powiedzieć?
Nie, Sony! Nie wiem, czy pisałem... Kiedyś 'zamówiłem' ziele i próbowałem... Nic! Twierdzą że lewe było. Przywoził facet, któremu raczej ufam. Zapach taki, że rzeczywiście specyficzne. Się strachał bo jechał autobusem i myślał, że wszyscy czują. Więc jaranie na mnie chyba nie działa. Twierdzą, że powinno? Dlaczego ja tak mam?
Nie, Sony! Nie wiem, czy pisałem... Kiedyś 'zamówiłem' ziele i próbowałem... Nic! Twierdzą że lewe było. Przywoził facet, któremu raczej ufam. Zapach taki, że rzeczywiście specyficzne. Się strachał bo jechał autobusem i myślał, że wszyscy czują. Więc jaranie na mnie chyba nie działa. Twierdzą, że powinno? Dlaczego ja tak mam?
A mnie jaranie nie rajcuję, nigdy nie próbowałem i nie zamierzam. No chyba, że chodzi o gumę lub benzynę.
Sony, Rh to pewnie ketchup wciągał, a ten drugi...wiadomo:D
SonyXperia napisał/a:lody miętowe napisał/a:Trochę mi zajęło nim to wszystko przeczytałam i mam pytanko: co piliście jak mnie tu nie było?
Nic nie piliśmy tylko paliliśmy
Oni dwaj jeszcze coś wciągali, ale nie chcieli się ze mną podzielić
![]()
Ja nic nie paliłem chyba, że gumę.
Jak tam przejażdżka?
Szybka
Jak to nie paliłeś? Nie pamiętasz?
No pięknie. Ale niezłe zioło, nie?
Znowu trójkącik? A miałaś nie fantazjować!
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024