Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 18 19 20 21 22 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,236 do 1,300 z 9,305 ]

1,236

Odp: Sąsiad...111
SonyXperia napisał/a:
random.further napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile
Ochhhh... Rozbroiła! big_smile Sony się miała starać... big_smile

Ups, sorki sad

Ale ja nic no tym nie wiem big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

smile
Że to kwestia treningu....? tongue

1,237

Jak to nic nie wiesz? Ty lepiej szykuj środki do prania dywanów i rękawicę gumowe. big_smile Bo rh72 zaraz będzie musiał tu posprzątać jak zniknie gdzieś na chwilę. big_smile

1,238

No nie! Proszę, pierwszy obrazek...

http://img.joemonster.org/i/2017/04/catbomb_06.jpg

1,239

smile
dzieki,
czas mnie pogania
miłego pisania smile

1,240

Proszę drugi... i zaraz kot - żartowniś...

http://img.joemonster.org/i/2017/04/catbomb_09.jpg

1,241 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 17:15:53)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
random.further napisał/a:

Ups, sorki sad

smile

O tym, że niby chce mi się ćwiczyć tongue coś big_smile z kimś big_smile

1,242

Więc... żartowniś...

http://img.joemonster.org/i/2017/04/catbomb_12.jpg

PS. kochany joemonster...

1,243 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 17:15:57)

rh72 napisał/a:

Proszę drugi... i zaraz kot - żartowniś...

http://img.joemonster.org/i/2017/04/catbomb_09.jpg

Słabo próbujesz mnie przekupić, postaraj się bardziej. big_smile Widać nie odczytałeś determinacji na twarzy tamtego kota. tongue

1,244 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 17:18:24)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile

smile
Hahaha! big_smile Wspieramy Cię! Tak! Wspieramy Cię! tongue

EDIT: wycięła szybciutko o niedoinformowaniu ale i tak zdążyłem przeczytać big_smile

1,245

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

smile

EDIT: wycięła szybciutko o niedoinformowaniu ale i tak zdążyłem przeczytać big_smile

Zaczynam się bać o własną osobowość na tym forum big_smile To się naprawdę robi niebezpieczne big_smile

1,246 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 17:25:06)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile

Zaczynam się bać o własną osobowość na tym forum big_smile To się naprawdę robi niebezpieczne big_smile

Przecież lody miętowe Cię ostrzegała. big_smile Ty jednak jak prawdziwa kobieta musisz sprawdzić to na własnej skórze. big_smile

rh72 i ja ciągle bawimy się w dobrego i złego gilnę. big_smile Tylko, który jest który?

1,247

SonyXperia napisał/a:

smile
Hihihihi smile Miau? big_smile

1,248

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Przecież lody miętowe Cię ostrzegała. big_smile Ty jednak jak prawdziwa kobieta musisz sprawdzić to na własnej skórze. big_smile

A czemu by nie? big_smile Ja nie muszę trenować ale mogę gdybm chciała  tongue a jedynie nie chcę tongue

1,249

AloneWolf90 napisał/a:

rh72 i ja ciągle bawimy się w dobrego i złego gilnę. big_smile Tylko, który jest który?

smile A lody dalej się na Ciebie boczy... Bo przeciez nie na mnie tongue

1,250

No i to jest najsmutniejsze. sad

1,251

smile
A ta strategia to inna... Nie dobry czy zły glina... Obejrzyj https://www.youtube.com/watch?v=yQNVB1ghR9c
Moc móc wzmóc... smile

1,252

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Rh72 ma duży problem z PR big_smile Miał gościa zwolnić, bo go słabiutko reklamuje big_smile Jak widać w dalszym ciągu marketnig leży i kwiczy big_smile tongue

1,253 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 17:32:05)

rh72 napisał/a:

smile
A ta strategia to inna... Nie dobry czy zły glina... Obejrzyj https://www.youtube.com/watch?v=yQNVB1ghR9c
Moc móc wzmóc... smile

Nie, nie zdecydowanie nie. tongue

1,254 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 17:34:57)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile
Moc móc wzmóc... smile

Będąc na miejscu lodów miętowych zdecydowanie nie gniewałabym się zbytu długo wink
Edit: Może ją to palenie gumy odstraszyło tongue

1,255

SonyXperia napisał/a:

Będąc na miejscu lodów miętowych zdecydowanie nie gniewałabym się zbytu długo wink

smile
Sony? Czyżby? https://www.youtube.com/watch?v=NNyXKt61TNI

1,256 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 17:47:15)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile

Fakt, to przez Ciebie uciekła. Groziłeś jej dokonaniem czynności trzecich i zwiała tongue

1,257 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 17:48:38)

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile
Moc móc wzmóc... smile

Ale przecież pisała, że to wszystko jest zbyt idealne. tongue Poza tym co to za palenie gum z przednim napędem. big_smile

1,258

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile

Fakt, to przez Ciebie uciekła. Groziłeś jej dokonaniem czynności trzecich i zwiała tongue

Ale ja o Tobie... tongue

1,259 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 17:54:52)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Ale ja o Tobie... tongue

Ale mnie tu nie ma big_smile

Dobra. Pora na wieczora przejażdżkę tongue

1,260

SonyXperia napisał/a:

Ale mnie tu nie ma big_smile
Dobra. Pora na wieczora przejażdżkę tongue

Ach... tongue No tak, prawie wieczór.. smile Też idę... 5 minut... big_smile

http://www.adante.nazwa.pl/zbroiowisko/aobrazki/adante/2201602281955181.jpg

1,261

Trochę mi zajęło nim to wszystko przeczytałam i mam pytanko: co piliście jak mnie tu nie było?

1,262

lody miętowe napisał/a:

Trochę mi zajęło nim to wszystko przeczytałam i mam pytanko: co piliście jak mnie tu nie było?

Ja olej silnikowy, Bond mnie poczęstował, jak chciałem odbić mu dziewczynę i zostawił mnie na pustyni. tongue

1,263 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 19:55:52)

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ja olej silnikowy, Bond mnie poczęstował, jak chciałem odbić mu dziewczynę i zostawił mnie na pustyni. tongue

Dobry jest! big_smile Że Alone... nie olej... smile

1,264

lody miętowe napisał/a:

smile
Hihihi smile Ale, że się znaczy podobało? big_smile

1,265

Właśnie przeczytałam temat nowej koleżanki i padłam:) ale prowokatorka, ale żeby tak wszystko "kawę na ławę":)

1,266

lody miętowe napisał/a:

Właśnie przeczytałam temat nowej koleżanki i padłam:) ale prowokatorka, ale żeby tak wszystko "kawę na ławę":)

Ja wszystko "kawa na ławę", czy ona? tongue

1,267

Nie wiem czy powinnam dzisiaj coś pisać, bo jestem pod wpływem, a jak jestem pod wpływem to...:)

1,268 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 20:01:43)

lody miętowe napisał/a:

Nie wiem czy powinnam dzisiaj coś pisać, bo jestem pod wpływem, a jak jestem pod wpływem to...:)

A pod wpływem czegoś czy kogoś? tongue

Bo ja widziałem, że kłamczuszka z Ciebie. tongue Nieładnie. big_smile

1,269

% kolego, tylko i wyłącznie:D

1,270

lody miętowe napisał/a:

Ale Ty jesteś kłamczuszka i nie wiem czy można Ci ufać. tongue Daj powącham i sprawdzę. big_smile

1,271

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ale Ty jesteś kłamczuszka i nie wiem czy można Ci ufać. tongue Daj powącham i sprawdzę. big_smile

Daj! Daj! smile I jest grzech pierwotny... Ewa: Ugryź jabłko... A.. dam! tongue

1,272

Był tu kiedyś taki jeden, napiszę bo wiem że już się tutaj nie udziela, wszystko fajnie, gadka szmatka, a chodziło mu tylko o to, żebym mu opowiadała o swoich fantazjach erotycznych, nawet nie chce myśleć po co mu to i przede wszystkim dlaczego do cholery ja????:D

1,273

lody miętowe napisał/a:

Był tu kiedyś taki jeden, napiszę bo wiem że już się tutaj nie udziela, wszystko fajnie, gadka szmatka, a chodziło mu tylko o to, żebym mu opowiadała o swoich fantazjach erotycznych, nawet nie chce myśleć po co mu to i przede wszystkim dlaczego do cholery ja????:D

Mam przejść do czynów? tongue

1,274

lody miętowe napisał/a:

smile
Ej... posty prześwietlone... nic takiego nie było! big_smile Ja mogę trochę rzeczywiście zamilknąć trochę w maju... Ale nie zrezygnuję smile Zrezygnuję albo zmienię nastawienie, jak znajdę partnerkę... ewentualnie, jak znajdę. Nie spieszy mi się, ale też nie będę się ociągał. A flirtowanie z Wami to jednak flirtowanie... Singlowi tylko można tongue

1,275

Chcesz mi opowiedzieć o swoich fantazjach erotycznych? Dawaj, Rh też się może dołączyć...nie powinnam pić, stanowczo

1,276

lody miętowe napisał/a:

Chcesz mi opowiedzieć o swoich fantazjach erotycznych? Dawaj, Rh też się może dołączyć...nie powinnam pić, stanowczo

Nie o fantazjach, no chyba, że bardzo chcesz, ale wydaję mi się, że to niezbyt dobry temat do rozpoczęcia znajomości. big_smile

1,277

A co Ty Rh myślisz, że tak publicznie? ja wstydliwa jestem:D

1,278

lody miętowe napisał/a:

Ja nie jestem tego taki pewny, po tym co napisałaś na forum big_smile Ale nie martw się ja też się pod tym względem nie popisałem. tongue

1,279

lody miętowe napisał/a:

smile
Ta... a my Twoich postów 'żeśmy' nie czytali big_smile Ten Wolf ma dobry węch... Kłamczuszka smile

1,280

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

smile
Ta... a my Twoich postów 'żeśmy' nie czytali big_smile Ten Wolf ma dobry węch... Kłamczuszka smile

Ale ma też wilczy apetyt. big_smile A dzisiaj nie jadł deseru. tongue

1,281

"Singlowi tylko można" dobrze Rh powiedziane, przypomnial mi się Gary, specjalista od stosunków...pozamałżeńskich:)

1,282

Panowie nie prowokujcie...

1,283

Ja nie prowokuję przeprowadzam zwiad, prze operacją uderzeniową. tongue

1,284

lody miętowe napisał/a:

Panowie nie prowokujcie...

Hihihihi big_smile Właśnie poczytałem sobie Twoje posty big_smile Ale tam pojechałaś facetom 40+... Hahaha! big_smile Jeszcze przetrawiam... smile Któryś raz kobieta coś powie - musi być! big_smile

1,285

Że co, że jak Rh? Nie wiem o co Ci chodzi, serio, ja do facetów w Twoim wieku naprawdę nic nie mam:)

1,286

lody miętowe napisał/a:

Że co, że jak Rh? Nie wiem o co Ci chodzi, serio, ja do facetów w Twoim wieku naprawdę nic nie mam:)

Wiem big_smile

1,287

Właśnie mnie naszło z %. Może się nie spodobać bo wcale o czymś innym. Uwielbiam robić naleśniki. Najlepsze z dżemem, chociaż z serem też będą OKI. Naleśniki robię tak, aby jak najcieńszy był. Mam specjalną patelnię. Tajemnica chrupkości to dodać trochę alkoholu... Myślałem aby dodawac wódkę smakową ale najlepsza czysta. Alkohol wyparuje, nie ma to tamto... Dobre są też z piwem jednak piwo powoduje, że grubsze wychodzą... big_smile

1,288

Nie o to mi chodziło, co pomyślałeś, że mi chodziło:)

1,289

lody miętowe napisał/a:

Nie o to mi chodziło, co pomyślałeś, że mi chodziło:)

Wiem big_smile

1,290 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-09 20:42:10)

Rh znowu mnie prowokujesz:D Ty to wiesz co lubię:P

EDIT: o naleśniki mi chodzilo

1,291

lody miętowe napisał/a:

Rh znowu mnie prowokujesz:D Ty to wiesz co lubię:P

EDIT: o naleśniki mi chodzilo

smile
Hahaha! Nie wiedziałem big_smile

1,292 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 20:44:13)

lody miętowe napisał/a:

Nic nie piliśmy tylko paliliśmy wink  Oni dwaj jeszcze coś wciągali, ale nie chcieli się ze mną podzielić big_smile  tongue

1,293

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nic nie piliśmy tylko paliliśmy wink  Oni dwaj jeszcze coś wciągali, ale nie chcieli się ze mną podzielić big_smile  tongue

Ja nic nie paliłem chyba, że gumę. big_smile Jak tam przejażdżka?

1,294

Zapytają mnie co robiłam wieczorem, odpowiem: kolejny wieczór spędziłam z DWOMA facetami, żyć nie umierać:D

1,295

lody miętowe napisał/a:

Zapytają mnie co robiłam wieczorem, odpowiem: kolejny wieczór spędziłam z DWOMA facetami, żyć nie umierać:D

A mnie spytają co brałem i dlaczego nie skorzystałem z rady i nie wziąłem połowy tak jak mi radzili. big_smile I co ja mam i powiedzieć? big_smile

1,296

Nie, Sony! Nie wiem, czy pisałem... Kiedyś 'zamówiłem' ziele i próbowałem... Nic! Twierdzą że lewe było. Przywoził facet, któremu raczej ufam. Zapach taki, że rzeczywiście specyficzne. Się strachał bo jechał autobusem i myślał, że wszyscy czują. Więc jaranie na mnie chyba nie działa. Twierdzą, że powinno? Dlaczego ja tak mam? sad

1,297

rh72 napisał/a:

Nie, Sony! Nie wiem, czy pisałem... Kiedyś 'zamówiłem' ziele i próbowałem... Nic! Twierdzą że lewe było. Przywoził facet, któremu raczej ufam. Zapach taki, że rzeczywiście specyficzne. Się strachał bo jechał autobusem i myślał, że wszyscy czują. Więc jaranie na mnie chyba nie działa. Twierdzą, że powinno? Dlaczego ja tak mam? sad

A mnie jaranie nie rajcuję, nigdy nie próbowałem i nie zamierzam. tongue No chyba, że chodzi o gumę lub benzynę. big_smile

1,298

Sony, Rh to pewnie ketchup wciągał, a ten drugi...wiadomo:D

1,299

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ja nic nie paliłem chyba, że gumę. big_smile Jak tam przejażdżka?

Szybka smile

Jak to nie paliłeś? big_smile Nie pamiętasz? tongue No pięknie. Ale niezłe zioło, nie? big_smile

1,300

lody miętowe napisał/a:

Znowu trójkącik? A miałaś nie fantazjować! tongue

Posty [ 1,236 do 1,300 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 18 19 20 21 22 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024