Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 1,040 z 9,305 ]

976

Odp: Sąsiad...111

Ale ja naprawdę nie widziałem Cię. big_smile

Chciałem Ci tylko pokazać jak sprawdzić ile osób kliknęło w twój obrazek i jakie mieli ip. big_smile

977 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-08 16:40:38)

A jakbyś chciał, żebym wyglądała:) nie ma problemu, dostosuje się, już tu pisałam, że jestem elastyczna:D

978

ja wilczku żartowałam, nikomu nic nie wysyłałam, a jeden już się tu upominał o zdjęcie, ale chciał tylko w ubraniu, a ja takich to nie mam:)

979

smile
Lody, lody... big_smile Harvey! O Nim zapomniałaś... Dobry jest. Swoje zrobił a kobieta nie wie, kto, co i kiedy. Ale uśmiech nie schodzi jej z twarzy big_smile

980

Harvey to tak jak mówiłeś, błysnął jak kometa i tyle go widziałam, to chyba przez to piwo, że nie postawiłam:)

981 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 16:47:38)

Jak kobieta i tyle. big_smile Ja tylko dodam, że ja jakiś czas temu też wrzuciłem tu swoje zdjęcia i widziały mnie na pewno trzy Panie Pietruszka, Krejzi i Rossanka. big_smile

No wiem, że nie wrzuciłaś zdjęć, bo sprawdziłem wszystkie tematy gdzie pisałaś. tongue Ja przyjmę każde zdjęcie. big_smile

982

Rh coś ten gościu za idealny, na wszystko się zgadza, wszystko mu pasuje, zaczynam się obawiać, czy w rzeczywistości to nie jest jakiś psychopata, najpierw zwabi, a potem marny mój los:D a że Twoja piosenka mu się podobała, to jeszcze utwierdza mnie w tym przekonaniu:)

983 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 16:54:17)

lody miętowe napisał/a:

Rh coś ten gościu za idealny, na wszystko się zgadza, wszystko mu pasuje, zaczynam się obawiać, czy w rzeczywistości to nie jest jakiś psychopata, najpierw zwabi, a potem marny mój los:D a że Twoja piosenka mu się podobała, to jeszcze utwierdza mnie w tym przekonaniu:)

A to Harvey ma Jokera na Avatarze czy ja? tongue

Nie wszystko mi pasuję, oj nie. tongue

No dobra np. otyłość mi nie odpowiada. big_smile

984

O matko i córko następny, ja wiem że może ciekawa jestem, interesująca, ale żeby czytać moje wypociny, to trzeba jednak coś nie tak mieć z głową, co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu J.w.

985

Pietruszka... Ta kobieta zrobi z facetem... co chce! tongue
Lody? Tam zaraz Mu tak o piwo chodziło. Najważniejsze, że błysnął, że farejwerki były. big_smile Wysyłaj Wilkowi te foty! big_smile No dawaj...! tongue Ja nie pies ogrodnika! big_smile
Co jeszcze mogę niedo... aby być jeszcze bardziej idealny? Uppppppssss.... Really? tongue 

PS. jaki tam psychopata...? Wszyscy sąsiedzi żyją, ten spod 111 też...

986 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 16:56:15)

Nic mi się dzisiaj nie chce robić hmm Macie na to jakiś pomysł?

987 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 16:57:47)

SonyXperia napisał/a:

smile
Pomarzyć? smile

EDIT: co się spinać? zaraz musi się chcieć...

988

Rh się nie odzywa, pewnie czyta i się tylko uśmiecha, jak Wilczek zastawia na mnie sidła, a to dziwnie, bardzo:)

989

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile
Pomarzyć? smile

EDIT: co się spinać? zaraz musi się chcieć...

Ale mnie się NIC nie chce.. Nawet nie chce mi sie nie chcieć.. O ja... ale mam lenia big_smile

990 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 17:00:31)

lody miętowe napisał/a:

Rh się nie odzywa, pewnie czyta i się tylko uśmiecha, jak Wilczek zastawia na mnie sidła, a to dziwnie, bardzo:)

Ty serio? big_smile Odśwież sobie ten wątek... Cały czas gadam...! Zdjęcie do wilczka! big_smile

991

Ja wiem, że to tylko kolejna podpucha. tongue

A potem będzie jak przysłowiu:
"Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka". big_smile

992

SonyXperia napisał/a:

Ale mnie się NIC nie chce.. Nawet nie chce mi sie nie chcieć.. O ja... ale mam lenia big_smile

Hhihihi! No to przyjmuję komplement! Reallly! Dzięki! big_smile

993

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hhihihi! No to przyjmuję komplement! Reallly! Dzięki! big_smile

Aha, że to Ty niby ten leń czy jak? big_smile Weź to przetłumacz, bo myślec też mi sie nie chce tongue

994 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 17:04:12)

Proste... Kobiecie się NIC nie chce... ale tutaj wchodzi pogadać! Wariant nr 3 w skeczu o kwiatach! big_smile

EDIT: a hobby to co, a pozmywać? tongue

995 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 17:06:05)

rh72 napisał/a:

Proste... Kobiecie się NIC nie chce... ale tutaj wchodzi pogadać! Wariant nr 3 w skeczu o kwiatach! big_smile

Nie weszłam pogadać, tylko zakomunikować, że mi się nic nie chce robić tongue

Hobby dzisiaj już odpada, za późno tongue
I pozmywane już tongue
Co tam zmywanie, nawet nie nabrudzone big_smile

996 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 17:07:08)

Taaaaa.... a ja cały czas milczę... tongue

EDIT: na hobby za późno... Sony! Przeklnij mnie, ale mi się kojarzy z tym co Alone napisał... tongue Przeklnij, ale to musi być szczęsliwy facet! big_smile

997

Sony, Ty na nich uważaj, tak Cię skołują, że zapomnisz jak masz na imię:)

998

lody miętowe napisał/a:

Doprawdy ? big_smile Chyba jednak nie ten pesel tongue

999 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 17:15:40)

Aż muszę powtórzyć, aby nie umkło i nie znikło we mgle...
smile
Na hobby za późno...? Sony! Przeklnij mnie, ale mi się kojarzy z tym co Alone napisał... tongue Przeklnij, ale to musi być szczęsliwy facet! tongue

EDIT: nie Alone! nie On! Ten z hobby! big_smile

1,000

o kurczątko, dopiero teraz wilczku doczytałam, a ja bułkę zajadam, muszę chyba odłożyć:D

1,001

lody miętowe napisał/a:

o kurczątko, dopiero teraz wilczku doczytałam, a ja bułkę zajadam, muszę chyba odłożyć:D

Hihihihihi big_smile Ale co doczytałaś, że był na zakupach? big_smile

1,002

zaraz, zaraz Sony to jednak Wilczek nie zgadł, jaki jesteś rocznik? A jak to leciało, że za kare dzień bez forum?:)

1,003

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Doprawdy ? big_smile Chyba jednak nie ten pesel tongue

Ja wiedziałem big_smile A ja wiedziałem big_smile A ja.... tongue

1,004 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 17:17:37)

rh72 napisał/a:

Aż muszę powtórzyć, aby nie umkło i nie znikło we mgle...
smile
Na hobby za późno...? Sony! Przeklnij mnie, ale mi się kojarzy z tym co Alone napisał... tongue Przeklnij, ale to musi być szczęsliwy facet! tongue

Za późno w sensie ze już po południu  tongue

A dokładnie z czym skojarzenie? Bo mnie się naprawdę nie chce dzisiaj nic, ani troche wysilać na myślenie też big_smile

1,005

Rh że jak kobita ma za dużo kg to nie dla niego:) a jak tam pisałeś jedna buła, to ile tego pedałowania?

1,006

Teraz to nie ma.... Popołudniu, rano, przed południem... Było się słowo rzekło! smile

1,007

lody miętowe napisał/a:

Rh że jak kobita ma za dużo kg to nie dla niego:) a jak tam pisałeś jedna buła, to ile tego pedałowania?

Mylisz nas już kobieto... Któryś coś Ci ukradnie i nie będziesz wiedziała, który... Do wagi kobiety nic nie mam... Mam swoją big_smile

1,008

rh72 napisał/a:

Teraz to nie ma.... Popołudniu, rano, przed południem... Było się słowo rzekło! smile

Dokladnie tak. Moje hobby rozpoczynam rano i trwa cały dzień tongue Po południu jest już deczko za późno tongue

1,009

SonyXperia napisał/a:

A dokładnie z czym skojarzenie? Bo mnie się naprawdę nie chce dzisiaj nic, ani troche wysilać na myślenie też big_smile

O nie! O nie! Rączką ruszamy... smile Klikamy gdzie trzeba... Czytamy wyznania AloneWolfa90, co On tam ma rano... big_smile O nie.... smile

1,010 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 17:22:00)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

O nie! O nie! Rączką ruszamy... smile Klikamy gdzie trzeba... Czytamy wyznania AloneWolfa90, co On tam ma rano... big_smile O nie.... smile

NIE CHCE MI SIĘ !!!
CZY TO JEST PO CHIŃSKU NAPISANE ??? tongue
Dawaj tu o co chodzi. No już tongue

1,011

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ty mi tu nie czaruj, tylko idź zmierzyć co trzeba, bo nie wiem czy warto w Ciebie "inwestować":) wrócę za jakiś czas i przeczytam raport, tu sami swoi, nie ma czego się wstydzić:)

To chodź sama zmierz i sprawdź. tongue Nie mam miarki, ani żadnego metra krawieckiego. big_smile A poza tym to mój wzwód poranny już był. big_smile

Czuję, to zasadzka. tongue A jak zasadzka to miały być Pringlesy na przynętę?  Gdzie moja przynęta? big_smile

Sony!? Przynajmniej się zaczerwień... tongue I tak wiem, że nawet tego nie będzie big_smile

1,012

Sony nie dopytuj, lepiej dla Ciebie, uwierz mi na slowo

1,013

smile Za późno... Poranne hobby, pasuje, popołudniu już ciężko... ale CAŁY DZIEŃ?! big_smile

1,014 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 17:30:20)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ty mi tu nie czaruj, tylko idź zmierzyć co trzeba, bo nie wiem czy warto w Ciebie "inwestować":) wrócę za jakiś czas i przeczytam raport, tu sami swoi, nie ma czego się wstydzić:)

To chodź sama zmierz i sprawdź. tongue Nie mam miarki, ani żadnego metra krawieckiego. big_smile A poza tym to mój wzwód poranny już był. big_smile

Czuję, to zasadzka. tongue A jak zasadzka to miały być Pringlesy na przynętę?  Gdzie moja przynęta? big_smile

Sony!? Przynajmniej się zaczerwień... tongue I tak wiem, że nawet tego nie będzie big_smile

Oh, ach... zaczerwnieniłam się na myśl o męskim porannym wzwodzie... big_smile
Sorry, ale nie jestem porannym ptaszkiem big_smile Wszystko prześpię tongue

1,015

lody miętowe napisał/a:

Jedz śmiało pomiędzy wagą normalną, a otyłością jest jeszcze nadwaga, którą w pełni akceptuję. big_smile A nie lubię otyłości, bo prowadzi ona do chorób.

1,016

Rh to mi powinneś to napisać, że powinnam się zaczerwienić, a nie Sony, ale ani tu, ani tu nie będzie pąsowych policzków:)

1,017 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 17:32:07)

rh72 napisał/a:

smile Za późno... Poranne hobby, pasuje, popołudniu już ciężko... ale CAŁY DZIEŃ?! big_smile

Nie poranne tongue Rano zaczynam, a wieczorem kończę tongue tongue Aha, i nigdy zimą big_smile

1,018

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie poranne tongue Rano zaczynam, a wieczorem kończę tongue tongue Aha, i nigdy zimą big_smile

Jednak... tongue

http://gfx.planeta.fm/var/planeta/storage/images/media/images/happy/239754-1-pol-PL/happy_article.gif

1,019 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 17:35:07)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jednak... tongue

http://gfx.planeta.fm/var/planeta/storage/images/media/images/happy/239754-1-pol-PL/happy_article.gif

Co jednak? Co jednak? tongue Nie masz bladego pojęcia, jakie mam hobby big_smile tongue
Dla ułatwienia dodam, że trzeba być do tego kompletnie trzeźwym big_smile A w każdym razie powinno się być, by nie wejść w tzw. konflikt z prawem big_smile big_smile

1,020

lody miętowe napisał/a:

Rh to mi powinneś to napisać, że powinnam się zaczerwienić, a nie Sony, ale ani tu, ani tu nie będzie pąsowych policzków:)

smile
Ty się czerwienisz na innych tematach tongue

1,021

Panowie, zabawcie nas czymś, bo nam się nudzi:)

1,022 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 17:37:20)

lody miętowe napisał/a:

zaraz, zaraz Sony to jednak Wilczek nie zgadł, jaki jesteś rocznik? A jak to leciało, że za kare dzień bez forum?:)

Sony to zgadłem twój roku urodzenia czy nie? W sumie mogę sobie zrobić dzień przerwy z bólem serca i bez nadziei big_smile, chociaż zakład jest nieważny, bo rh72 nie wziął w nim udziału. big_smile Ale o mnie się nie bójcie ja zawsze dotrzymuję swojego słowa i zakładu, jeżeli jednogłośnie uznacie, że mam dotrzymać zakładu to tak zrobię. big_smile rh72 będzie szczęśliwy jak się mnie pozbędzie chociaż na jeden dzień. big_smile

Sony twoje hobby to jazda na rowerze albo motorze?

1,023

Nie mam pojęcia... big_smile

http://images.mtvnn.com/e541249bd470481254e26fe2c4f69798/630x354%3E

1,024

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Sony to zgadłem twój roku urodzenia czy nie? W sumie mogę sobie zrobić dzień przerwy z bólem serca i bez nadziei big_smile, chociaż zakład jest nieważny, bo rh72 nie wziął w nim udziału. big_smile Ale o mnie się nie bójcie ja zawsze dotrzymuję swojego słowa i zakładu. big_smile rh72 będzie szczęśliwy jak się mnie pozbędzie chociaż na jeden dzień. big_smile

Nie będzie szczęśliwy... Gadaj... smile

1,025

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Sony to zgadłem twój roku urodzenia czy nie? W sumie mogę sobie zrobić dzień przerwy z bólem serca i bez nadziei big_smile, chociaż zakład jest nieważny, bo rh72 nie wziął w nim udziału. big_smile Ale o mnie się nie bójcie ja zawsze dotrzymuję swojego słowa i zakładu. big_smile rh72 będzie szczęśliwy jak się mnie pozbędzie chociaż na jeden dzień. big_smile

Ciepło smile Wiąże się z jazdą samochodem wink I jedno i drugie hobby smile

1,026

KJS albo offroad? Czy tak zwyczajnie wycieczki?

1,027

lody miętowe napisał/a:

Panowie, zabawcie nas czymś, bo nam się nudzi:)

Właśnie stanąłem na głowie... Alone zrobi to jeszcze z zamkniętymi oczami tongue

1,028 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 17:41:29)

AloneWolf90 napisał/a:

KJS albo offroad? Czy tak zwyczajnie wycieczki?

smile Wycieczki, ale w konkretnym celu i... rajdy wink

1,029

Rh że jak, że co? Najgorsze że tamten też się naczytał:)

1,030

A rajdy samochodowe czy piesze? big_smile

1,031

Mam znajomą parę, która uwielbia offroad... Niestety koleżanka mówiła, że już się im nie chce. Że już wolą spokojniej... smile

1,032

AloneWolf90 napisał/a:

Samochodowe tongue

1,033

lody miętowe napisał/a:

Rh że jak, że co? Najgorsze że tamten też się naczytał:)

smile
To źle...? Pilnuje już Ciebie. I pisz, będzie znał preferencje... Coś mu podpasowałaś, To źle? smile

1,034

Startujesz w nich? roll czy tylko oglądasz?

1,035

AloneWolf90 napisał/a:

Kibicuję wink
Ale jest kilka torów wyścigowych w PL, na których można sobie pojeździć własnym samochodem. Można też spróbować driftingu wink

1,036 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 17:48:44)

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Samochodowe tongue

Ja... smile Ale, że Ty sama się ścigasz, czy raczej widz?

EDIT: te 60 sekund na dodanie odpowiedzi wkurza... Sony, flagę masz? Za duży skrót myślowy... Z szachownicą?

1,037

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Kibicuję wink
Ale jest kilka torów wyścigowych w PL, na których można sobie pojeździć własnym samochodem. Można też spróbować driftingu wink

Wiem o tym, to jest jedna z moich pasji. big_smile Ale tak naprawdę jedynym prawdziwym Torem jest Poznań, bo Kielce kończą się w polu i można mandat dostać. Miałem kolegę w poprzedniej pracy co startował w zawodach driftu. big_smile

1,038 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 17:52:09)

Nie byłem, nie widziałem... Ciekawe czy by zainteresowało?

EDIT: na filmach to bardzo spektakularne...

1,039 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 17:53:19)

Jak będzie kończył ten sezon letni to pojadę spalić moje stare gumy na Tor Poznań. big_smile

1,040

AloneWolf90 napisał/a:

Jak będzie kończył ten sezon letni to pojadę spalić moje stare gumy na Tor Poznan. big_smile

A jaki samochód? Czy to się... pożycza? Nie wiem... Chyba nie, gupi ja! smile

Posty [ 976 do 1,040 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024