Ale ja naprawdę nie widziałem Cię.
Chciałem Ci tylko pokazać jak sprawdzić ile osób kliknęło w twój obrazek i jakie mieli ip.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale ja naprawdę nie widziałem Cię.
Chciałem Ci tylko pokazać jak sprawdzić ile osób kliknęło w twój obrazek i jakie mieli ip.
A jakbyś chciał, żebym wyglądała:) nie ma problemu, dostosuje się, już tu pisałam, że jestem elastyczna:D
ja wilczku żartowałam, nikomu nic nie wysyłałam, a jeden już się tu upominał o zdjęcie, ale chciał tylko w ubraniu, a ja takich to nie mam:)
Lody, lody... Harvey! O Nim zapomniałaś... Dobry jest. Swoje zrobił a kobieta nie wie, kto, co i kiedy. Ale uśmiech nie schodzi jej z twarzy
Harvey to tak jak mówiłeś, błysnął jak kometa i tyle go widziałam, to chyba przez to piwo, że nie postawiłam:)
Jak kobieta i tyle. Ja tylko dodam, że ja jakiś czas temu też wrzuciłem tu swoje zdjęcia i widziały mnie na pewno trzy Panie Pietruszka, Krejzi i Rossanka.
No wiem, że nie wrzuciłaś zdjęć, bo sprawdziłem wszystkie tematy gdzie pisałaś. Ja przyjmę każde zdjęcie.
Rh coś ten gościu za idealny, na wszystko się zgadza, wszystko mu pasuje, zaczynam się obawiać, czy w rzeczywistości to nie jest jakiś psychopata, najpierw zwabi, a potem marny mój los:D a że Twoja piosenka mu się podobała, to jeszcze utwierdza mnie w tym przekonaniu:)
Rh coś ten gościu za idealny, na wszystko się zgadza, wszystko mu pasuje, zaczynam się obawiać, czy w rzeczywistości to nie jest jakiś psychopata, najpierw zwabi, a potem marny mój los:D a że Twoja piosenka mu się podobała, to jeszcze utwierdza mnie w tym przekonaniu:)
A to Harvey ma Jokera na Avatarze czy ja?
Nie wszystko mi pasuję, oj nie.
No dobra np. otyłość mi nie odpowiada.
O matko i córko następny, ja wiem że może ciekawa jestem, interesująca, ale żeby czytać moje wypociny, to trzeba jednak coś nie tak mieć z głową, co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu J.w.
Pietruszka... Ta kobieta zrobi z facetem... co chce!
Lody? Tam zaraz Mu tak o piwo chodziło. Najważniejsze, że błysnął, że farejwerki były. Wysyłaj Wilkowi te foty!
No dawaj...!
Ja nie pies ogrodnika!
Co jeszcze mogę niedo... aby być jeszcze bardziej idealny? Uppppppssss.... Really?
PS. jaki tam psychopata...? Wszyscy sąsiedzi żyją, ten spod 111 też...
Nic mi się dzisiaj nie chce robić Macie na to jakiś pomysł?
Nic mi się dzisiaj nie chce robić
Macie na to jakiś pomysł?
Pomarzyć?
EDIT: co się spinać? zaraz musi się chcieć...
Rh się nie odzywa, pewnie czyta i się tylko uśmiecha, jak Wilczek zastawia na mnie sidła, a to dziwnie, bardzo:)
SonyXperia napisał/a:Nic mi się dzisiaj nie chce robić
Macie na to jakiś pomysł?
Pomarzyć?EDIT: co się spinać? zaraz musi się chcieć...
Ale mnie się NIC nie chce.. Nawet nie chce mi sie nie chcieć.. O ja... ale mam lenia
Rh się nie odzywa, pewnie czyta i się tylko uśmiecha, jak Wilczek zastawia na mnie sidła, a to dziwnie, bardzo:)
Ty serio? Odśwież sobie ten wątek... Cały czas gadam...! Zdjęcie do wilczka!
Ja wiem, że to tylko kolejna podpucha.
A potem będzie jak przysłowiu:
"Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka".
Ale mnie się NIC nie chce.. Nawet nie chce mi sie nie chcieć.. O ja... ale mam lenia
Hhihihi! No to przyjmuję komplement! Reallly! Dzięki!
SonyXperia napisał/a:Ale mnie się NIC nie chce.. Nawet nie chce mi sie nie chcieć.. O ja... ale mam lenia
Hhihihi! No to przyjmuję komplement! Reallly! Dzięki!
Aha, że to Ty niby ten leń czy jak? Weź to przetłumacz, bo myślec też mi sie nie chce
Proste... Kobiecie się NIC nie chce... ale tutaj wchodzi pogadać! Wariant nr 3 w skeczu o kwiatach!
EDIT: a hobby to co, a pozmywać?
Proste... Kobiecie się NIC nie chce... ale tutaj wchodzi pogadać! Wariant nr 3 w skeczu o kwiatach!
Nie weszłam pogadać, tylko zakomunikować, że mi się nic nie chce robić
Hobby dzisiaj już odpada, za późno
I pozmywane już
Co tam zmywanie, nawet nie nabrudzone
Taaaaa.... a ja cały czas milczę...
EDIT: na hobby za późno... Sony! Przeklnij mnie, ale mi się kojarzy z tym co Alone napisał... Przeklnij, ale to musi być szczęsliwy facet!
Sony, Ty na nich uważaj, tak Cię skołują, że zapomnisz jak masz na imię:)
Sony, Ty na nich uważaj, tak Cię skołują, że zapomnisz jak masz na imię:)
Doprawdy ? Chyba jednak nie ten pesel
Aż muszę powtórzyć, aby nie umkło i nie znikło we mgle...
Na hobby za późno...? Sony! Przeklnij mnie, ale mi się kojarzy z tym co Alone napisał... Przeklnij, ale to musi być szczęsliwy facet!
EDIT: nie Alone! nie On! Ten z hobby!
o kurczątko, dopiero teraz wilczku doczytałam, a ja bułkę zajadam, muszę chyba odłożyć:D
o kurczątko, dopiero teraz wilczku doczytałam, a ja bułkę zajadam, muszę chyba odłożyć:D
Hihihihihi Ale co doczytałaś, że był na zakupach?
zaraz, zaraz Sony to jednak Wilczek nie zgadł, jaki jesteś rocznik? A jak to leciało, że za kare dzień bez forum?:)
lody miętowe napisał/a:Sony, Ty na nich uważaj, tak Cię skołują, że zapomnisz jak masz na imię:)
Doprawdy ?
Chyba jednak nie ten pesel
Ja wiedziałem A ja wiedziałem
A ja....
Aż muszę powtórzyć, aby nie umkło i nie znikło we mgle...
Na hobby za późno...? Sony! Przeklnij mnie, ale mi się kojarzy z tym co Alone napisał...Przeklnij, ale to musi być szczęsliwy facet!
Za późno w sensie ze już po południu
A dokładnie z czym skojarzenie? Bo mnie się naprawdę nie chce dzisiaj nic, ani troche wysilać na myślenie też
Rh że jak kobita ma za dużo kg to nie dla niego:) a jak tam pisałeś jedna buła, to ile tego pedałowania?
Teraz to nie ma.... Popołudniu, rano, przed południem... Było się słowo rzekło!
Rh że jak kobita ma za dużo kg to nie dla niego:) a jak tam pisałeś jedna buła, to ile tego pedałowania?
Mylisz nas już kobieto... Któryś coś Ci ukradnie i nie będziesz wiedziała, który... Do wagi kobiety nic nie mam... Mam swoją
Teraz to nie ma.... Popołudniu, rano, przed południem... Było się słowo rzekło!
Dokladnie tak. Moje hobby rozpoczynam rano i trwa cały dzień Po południu jest już deczko za późno
A dokładnie z czym skojarzenie? Bo mnie się naprawdę nie chce dzisiaj nic, ani troche wysilać na myślenie też
O nie! O nie! Rączką ruszamy... Klikamy gdzie trzeba... Czytamy wyznania AloneWolfa90, co On tam ma rano...
O nie....
SonyXperia napisał/a:A dokładnie z czym skojarzenie? Bo mnie się naprawdę nie chce dzisiaj nic, ani troche wysilać na myślenie też
O nie! O nie! Rączką ruszamy...
Klikamy gdzie trzeba... Czytamy wyznania AloneWolfa90, co On tam ma rano...
O nie....
NIE CHCE MI SIĘ !!!
CZY TO JEST PO CHIŃSKU NAPISANE ???
Dawaj tu o co chodzi. No już
lody miętowe napisał/a:Ty mi tu nie czaruj, tylko idź zmierzyć co trzeba, bo nie wiem czy warto w Ciebie "inwestować":) wrócę za jakiś czas i przeczytam raport, tu sami swoi, nie ma czego się wstydzić:)
To chodź sama zmierz i sprawdź.
Nie mam miarki, ani żadnego metra krawieckiego.
A poza tym to mój wzwód poranny już był.
Czuję, to zasadzka.
A jak zasadzka to miały być Pringlesy na przynętę? Gdzie moja przynęta?
Sony!? Przynajmniej się zaczerwień... I tak wiem, że nawet tego nie będzie
Sony nie dopytuj, lepiej dla Ciebie, uwierz mi na slowo
Za późno... Poranne hobby, pasuje, popołudniu już ciężko... ale CAŁY DZIEŃ?!
AloneWolf90 napisał/a:lody miętowe napisał/a:Ty mi tu nie czaruj, tylko idź zmierzyć co trzeba, bo nie wiem czy warto w Ciebie "inwestować":) wrócę za jakiś czas i przeczytam raport, tu sami swoi, nie ma czego się wstydzić:)
To chodź sama zmierz i sprawdź.
Nie mam miarki, ani żadnego metra krawieckiego.
A poza tym to mój wzwód poranny już był.
Czuję, to zasadzka.
A jak zasadzka to miały być Pringlesy na przynętę? Gdzie moja przynęta?
Sony!? Przynajmniej się zaczerwień...
I tak wiem, że nawet tego nie będzie
Oh, ach... zaczerwnieniłam się na myśl o męskim porannym wzwodzie...
Sorry, ale nie jestem porannym ptaszkiem Wszystko prześpię
Jedz śmiało pomiędzy wagą normalną, a otyłością jest jeszcze nadwaga, którą w pełni akceptuję. A nie lubię otyłości, bo prowadzi ona do chorób.
Rh to mi powinneś to napisać, że powinnam się zaczerwienić, a nie Sony, ale ani tu, ani tu nie będzie pąsowych policzków:)
Nie poranne Rano zaczynam, a wieczorem kończę
Aha, i nigdy zimą
rh72 napisał/a:
Nie poranne
Rano zaczynam, a wieczorem kończę
![]()
Aha, i nigdy zimą
Jednak...
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:
Nie poranne
Rano zaczynam, a wieczorem kończę
![]()
Aha, i nigdy zimą
Jednak...
Co jednak? Co jednak? Nie masz bladego pojęcia, jakie mam hobby
Dla ułatwienia dodam, że trzeba być do tego kompletnie trzeźwym A w każdym razie powinno się być, by nie wejść w tzw. konflikt z prawem
Rh to mi powinneś to napisać, że powinnam się zaczerwienić, a nie Sony, ale ani tu, ani tu nie będzie pąsowych policzków:)
Ty się czerwienisz na innych tematach
Panowie, zabawcie nas czymś, bo nam się nudzi:)
zaraz, zaraz Sony to jednak Wilczek nie zgadł, jaki jesteś rocznik? A jak to leciało, że za kare dzień bez forum?:)
Sony to zgadłem twój roku urodzenia czy nie? W sumie mogę sobie zrobić dzień przerwy z bólem serca i bez nadziei , chociaż zakład jest nieważny, bo rh72 nie wziął w nim udziału.
Ale o mnie się nie bójcie ja zawsze dotrzymuję swojego słowa i zakładu, jeżeli jednogłośnie uznacie, że mam dotrzymać zakładu to tak zrobię.
rh72 będzie szczęśliwy jak się mnie pozbędzie chociaż na jeden dzień.
Sony twoje hobby to jazda na rowerze albo motorze?
Nie mam pojęcia...
lody miętowe napisał/a:zaraz, zaraz Sony to jednak Wilczek nie zgadł, jaki jesteś rocznik? A jak to leciało, że za kare dzień bez forum?:)
Sony to zgadłem twój roku urodzenia czy nie? W sumie mogę sobie zrobić dzień przerwy z bólem serca i bez nadziei
, chociaż zakład jest nieważny, bo rh72 nie wziął w nim udziału.
Ale o mnie się nie bójcie ja zawsze dotrzymuję swojego słowa i zakładu.
Nie będzie szczęśliwy... Gadaj...
lody miętowe napisał/a:zaraz, zaraz Sony to jednak Wilczek nie zgadł, jaki jesteś rocznik? A jak to leciało, że za kare dzień bez forum?:)
Sony to zgadłem twój roku urodzenia czy nie? W sumie mogę sobie zrobić dzień przerwy z bólem serca i bez nadziei
, chociaż zakład jest nieważny, bo rh72 nie wziął w nim udziału.
Ale o mnie się nie bójcie ja zawsze dotrzymuję swojego słowa i zakładu.
Ciepło Wiąże się z jazdą samochodem
I jedno i drugie hobby
KJS albo offroad? Czy tak zwyczajnie wycieczki?
Panowie, zabawcie nas czymś, bo nam się nudzi:)
Właśnie stanąłem na głowie... Alone zrobi to jeszcze z zamkniętymi oczami
KJS albo offroad? Czy tak zwyczajnie wycieczki?
Wycieczki, ale w konkretnym celu i... rajdy
Rh że jak, że co? Najgorsze że tamten też się naczytał:)
A rajdy samochodowe czy piesze?
Mam znajomą parę, która uwielbia offroad... Niestety koleżanka mówiła, że już się im nie chce. Że już wolą spokojniej...
A rajdy samochodowe czy piesze?
Samochodowe
Rh że jak, że co? Najgorsze że tamten też się naczytał:)
To źle...? Pilnuje już Ciebie. I pisz, będzie znał preferencje... Coś mu podpasowałaś, To źle?
Startujesz w nich? czy tylko oglądasz?
Startujesz w nich?
czy tylko oglądasz?
Kibicuję
Ale jest kilka torów wyścigowych w PL, na których można sobie pojeździć własnym samochodem. Można też spróbować driftingu
AloneWolf90 napisał/a:A rajdy samochodowe czy piesze?
Samochodowe
Ja... Ale, że Ty sama się ścigasz, czy raczej widz?
EDIT: te 60 sekund na dodanie odpowiedzi wkurza... Sony, flagę masz? Za duży skrót myślowy... Z szachownicą?
AloneWolf90 napisał/a:Startujesz w nich?
czy tylko oglądasz?
Kibicuję
![]()
Ale jest kilka torów wyścigowych w PL, na których można sobie pojeździć własnym samochodem. Można też spróbować driftingu
Wiem o tym, to jest jedna z moich pasji. Ale tak naprawdę jedynym prawdziwym Torem jest Poznań, bo Kielce kończą się w polu i można mandat dostać. Miałem kolegę w poprzedniej pracy co startował w zawodach driftu.
Nie byłem, nie widziałem... Ciekawe czy by zainteresowało?
EDIT: na filmach to bardzo spektakularne...
Jak będzie kończył ten sezon letni to pojadę spalić moje stare gumy na Tor Poznań.
Jak będzie kończył ten sezon letni to pojadę spalić moje stare gumy na Tor Poznan.
A jaki samochód? Czy to się... pożycza? Nie wiem... Chyba nie, gupi ja!
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024