Byłem, polecam... piękne miejsce chociaż trochę strach... podziemny świat...
717 2017-04-06 15:44:21 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-06 15:46:22)
Ożywiłem się trochę, jak widzę... Znalazłem podsumowanie swojego życia, aby było poważnie... Pewnie wielu tak ma Słowa poważne, clip pogodny... Isn't it ironic... don't you think?
EDIT: nie teraz znalazłem, piosenka dawno już w katalogu z ulubionymi i clip często odgrywam na fonie lub kompie, ale... ale... ale... ale...
https://www.youtube.com/watch?v=Jne9t8sHpUc
Staruszek skończył dziewięćdziesiąt osiem lat
Wygrał na loterii i zmarł następnego dnia
To jak czarna mucha w kieliszku Chardonnay
To jak wyrok śmierci cofnięty o dwie minuty za późno
Czyż to nie ironia? Nie sądzisz?
ref:
To jak deszcz w dzień twojego ślubu
Jak darmowa przejażdżka, kiedy już zapłaciłaś
Jak dobra rada, której nie posłuchałaś
Bo kto by pomyślał... że się przyda
Pan 'Ostrożny' bał się latać
Spakował walizkę i pocałował dzieci na pożegnanie
Całe swe cholerne życie przygotowywał się na ten lot
A gdy samolot spadał, pomyślał:
"Cóż,czy to nie cudowne...?"
I czyż to nie ironia? Nie sądzisz?
ref...
Życie w zabawny sposób czai się na ciebie
Gdy myślisz, że wszystko jest ok, że wszystko idzie dobrze
Życie w zabawny sposób pomaga
Gdy myślisz, że wszystko idzie źle, że wszystko
Rzuca ci kłody pod nogi
Korek na drodze, gdy już jesteś spóźniona
I znak zakazu palenia podczas przerwy na papierosa
To jak dziesięć tysięcy łyżek gdy potrzebujesz tylko noża
To jak spotkanie mężczyzny moich marzeń
A potem poznanie jego pięknej żony
I czyż to nie ironia? Nie sądzisz?
Trochę zbyt ironiczne? Tak właśnie myślę...
ref...
Życie w zabawny sposób czai się na ciebie
Życie w zabawny, zabawny sposób pomaga ci
pomaga ci
Nie ma to jak samemu zabawiać się rozmową:) ja rozumiem, że rozmawiasz sam ze sobą, bo tylko wtedy masz szansę porozmawiać z kimś na poziomie:) no cóż, ja wiem że jesteś panem "w średnim" wieku, ale żeby już podsumowywać swoje życie, to jeszcze za wcześnie:)
Nie ma to jak samemu zabawiać się rozmową:) ja rozumiem, że rozmawiasz sam ze sobą, bo tylko wtedy masz szansę porozmawiać z kimś na poziomie:) no cóż, ja wiem że jesteś panem "w średnim" wieku, ale żeby już podsumowywać swoje życie, to jeszcze za wcześnie:)
I dobrze mnie podsumowałaś... Oj, trafiła
Gadać sam ze sobą to zaleta, a jak jeszcze Ci się chce i nie ma cichych dni...
Lubić siebie, przede wszystkim, a potem możesz innych... W tej kolejności, to będzie
Ale to ja bym Ciebie 'nielubił' pewnie... Siedli by we dwoje i nikt by nie przegadał.... A różnicę wieku widać gołym okiem. Od razu byłbym podejrzewany... o bycie ojcem
Będzie i podsumowanie i o mnie...
https://www.youtube.com/watch?v=Gz2GVlQkn4Q
To sobie porozkminiaj...i... But a part of me knows that I'm growing too old Więc już mogę o tym życiiu...
Aby być moim ojcem, to bardzo wcześnie musiałbyś zacząć, oj bardzo wcześnie:) piosenka i klip fajny, znałam wcześniej, a jeden z tych braci taki przystojny, oj przystojny:)
Aby być moim ojcem, to bardzo wcześnie musiałbyś zacząć, oj bardzo wcześnie:) piosenka i klip fajny, znałam wcześniej, a jeden z tych braci taki przystojny, oj przystojny:)
Wcześnie... Hmmmm....? I wiem, który - ten z brodą Ten clip był bardzo popularny swego czasu... Inne też fajne, btw.
722 2017-04-06 18:10:00 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-06 18:12:24)
już tutaj pisałam, nie wierz nigdy kobiecie, pewnie zasugerowaleś się tym co tam poczytałeś na mój temat, a tu zonk:) myślisz że podałabym swój prawdziwy wiek? Jestem przecież kobietą:)
EDIT: ten najmniej kudłaty:)
Ależ wiem który... na bosaka chodzi. Dobra, od dzisiaj nie wierzę Ci... Jest taki serial 'Lie To Me'... Więc okłamuj dalej
I tak nie wierzę...
Tatuś, tatuś, tatuś
Hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=xfpkMO0xe9Y
725 2017-04-06 20:39:51 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-06 20:40:47)
Lody miętowe, dojrzała sprawa, nie ma co dalej udawać,,, Jestem wzruszony i poproszę foto tego pacholęcia - aby ubrane bo po rodznie będzie trzeba się chwalić... No i co ja narobiłem...
Sony, no właśnie to była budka suflera:) Rh podpowiem Ci: odrzuć jeszcze perkusistę i to będzie ten czwarty:) nie ma to jak facet z gitarą, jak widzę jak "pieści" swój instrument, to pewnie i tak pieści kobietę:) kusząca wizja...czyli co? mam spadać:'( auućć
Ja nie jestem łatwa, musisz się bardziej postarać:) zaraz foto by chciał
Sony, no właśnie to była budka suflera:) Rh podpowiem Ci: odrzuć jeszcze perkusistę i to będzie ten czwarty:) nie ma to jak facet z gitarą, jak widzę jak "pieści" swój instrument, to pewnie i tak pieści kobietę:) kusząca wizja...czyli co? mam spadać:'( auućć
Nie lepiej... wkręcać się sytuacyjnie... Teraz walcz z tym czego chcą od Ciebie i umawiamy się kiedy ładna, aktualna fotka będzie samodzielnie przez lody nam przysłana (Ja i Harvey)...."P
729 2017-04-06 20:54:33 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-06 20:55:00)
Lody, mnie Panie wkręciły i wysłałem, więc doświadczenie mam... jak prosić
A to nie moja wina, że Ty jesteś "łatwy" i nie umiesz odmawiać kobietom:) a tak w ogóle to ja brzydka jestem, nie będę ludzi straszyć po nocy, bo jeszcze koszmary będziesz miał i po co Ci to:)
zresztą chyba wiesz jak lody wyglądają, takie zielone z czekoladą, w chrupiącym wafelku:)
Prosić kobiety: PLEASE... Nic mi nie grozi - wydziedzyczę wcześniej,,, Spoko, poproszę w zamian moja,,, Myśl, targowania nie mam...
zresztą chyba wiesz jak lody wyglądają, takie zielone z czekoladą, w chrupiącym wafelku:)
Pewność czuję
Sony, Ty się nie ciesz... Jako osoba 'podpuszczająca' swoje też będziesz partycypować.... Jedynie Harvey wiedział kiedy sie zmyć
No cóż, lody pozostaną zagadką na tym forum, im większa tajemnica, tym bardziej kusi:) czyli ułatwię Ci sprawę ...i sama się kopnę w tyłek na odchodne:)
Sony, Ty się nie ciesz... Jako osoba 'podpuszczająca' swoje też będziesz partycypować.... Jedynie Harvey wiedział kiedy sie zmyć
Ale to groźba czy obietnica? Bo nie wiem czy mowa o partycypacji w kosztach czy w zyskach?
https://www.youtube.com/watch?v=dGgw_Ud-voY
Jak to w czym? W zyskach, ze sprzedaży wizerunku RH72.
Cień dawnego człowieka nie będzie chodliwym towarem. Budka Suflera... Delicious
Płytę miałem... ale winyl. I właśnie jakiś moment temu w czasie postanowione - idzie nowa kolekcja winyli. Nie wiem, czy to moda ale winyl gra lepiej od CD - dla mnie
Więc kilka klasyków i tworze kolekcję winyli
Sony - Ty ziółko, wiesz doskonale, że ja nie o tym
PS. popatrzcie o której to piszę... Wyszło rano muzyki słuchać...
Jak to w czym? W zyskach, ze sprzedaży wizerunku RH72.
Ty się lepiej za lody zabieraj... Dziewczynę nosi... Bym napisał więcej lecz lwicę w niej obudzę i kto będzie uspokajał ? A już prawie oswoiłem...
740 2017-04-07 04:44:09 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 04:46:02)
No cóż, lody pozostaną zagadką na tym forum, im większa tajemnica, tym bardziej kusi:) czyli ułatwię Ci sprawę ...i sama się kopnę w tyłek na odchodne:)
Co by Ci z tym tyłkiem odpisać...? Hahahahaha! http://joemonster.org/filmy/72732 Same niewidome... samiuśkie!
Kochany joemonster - tyle odpowiedzi tam znajdziesz...
741 2017-04-07 09:42:32 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-07 09:43:37)
Winyl, nie winyl można też i tak
https://www.youtube.com/watch?v=RBYXCYPIGaY
Hmmmmmmmm.... Ich teksty... piszą jeszcze takie? Jakiś młody wykonawca? Posłuchałbym czegoś podobnego. O miłości piszą, ciągle o tej miłości... ale tak?
Rh czyli jednak miałeś te koszmary, bo widzę że spać nie mogłeś? Mogę być i lwicą, jeśli taka potrzeba, ale i potulnym barankiem, co kto lubi, ja to elastyczna jestem, dostosuje się:) ale tak zerkłam i wolę jednak Harveya, wydaje się prostszy w obsłudze, schabowy i piwo i chłop będzie zadowolony, a Wilczek ma zbyt wyrafinowany gust kulinarny, to pewnie i inne gusta też wyrafinowane:) dzisiaj muszę być grzeczna, bo dzisiaj piątek, a w piątki rabują i gwałcą, a ja się tu wystawiam, jak panna przed koszarami, ale zaraz to w Ameryce było uufff, a ja mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce, mieszkam tu, tu, tu...tak więc sza, cicho sza, czas na ciszę:):D
Lody... barankiem to Ty nie będziesz, tak, jak nigdy facet nie będzie świnią (taaaak, o płeć chodzi - brzydziej będzie o facecie jeśli ma być przyrównywany do tego gatunku zwierząt, tak brzydko, że nawet pisać nie wypada - już chyba lepiej świnia )
Z wilkiem to tylko w las a nie przed koszarami... A jak oswojony...? Już AloneWolf się wypowiadał, że nieoswojony jest. On szuka poskromicielki... Wiesz jaka duma, jak oswoisz i na łańcuszku poprowadzasz?
Harvey to kometa... Przeleci (hihihi
) i Go nie zobaczysz za szybko...
Lody... barankiem to Ty nie będziesz, tak, jak nigdy facet nie będzie świnią (taaaak, o płeć chodzi - brzydziej będzie o facecie jeśli ma być przyrównywany do tego gatunku zwierząt, tak brzydko, że nawet pisać nie wypada - już chyba lepiej świnia
)
Z wilkiem to tylko w las a nie przed koszarami... A jak oswojony...?Już AloneWolf się wypowiadał, że nieoswojony jest. On szuka poskromicielki... Wiesz jaka duma, jak oswoisz i na łańcuszku poprowadzasz?
Dyskutowałabym nad tym czy spotkanie z kometą jest na minus Zależy kto i czego szuka
https://www.youtube.com/watch?v=Lwr5xj3Y-i0
746 2017-04-07 11:48:33 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 11:53:15)
Sony, kobieta z saksofonem... kocham
Taaaaa... a potem Józek,... https://www.youtube.com/watch?v=YdDFGal_ktU
EDIT: a Panią Beatę widziałem kiedyś z bliska. Był koncert Bajm w mojej miejscowości, cholerka... spłoszyłem się bo stała przed wejściem na salę (autentycznie) a mnie tak zmurowało, że nie byłem w stanie nic nawet powiedzieć i ... przeszedłem jak ostatni kretyn, bez słowa, obok Niej... Chociaż, co ja wtedy miałem do powiedzenia...? Teraz to bym do koncertu nie dopuścił, jakbym zaczął gadać...
747 2017-04-07 11:55:40 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-07 11:59:36)
Do diabła z jakimś Józkiem
https://www.youtube.com/watch?v=_ffU_TZWPeI
Ale jak to, że tylko raz przeleci i zniknie, eeee to chyba go już nie chce, ale chwilka, momencik Ty tak specjalnie, żeby mnie zniechęcić, czyli że zazdrosny, że jeszcze nie stracił całkowicie ochoty na lody?:):D piosenka o miłości? Przez twe oczy, twe oczy, zielone oszalałam...i wszystko jasne, nie masz zielonych i dlatego nie oszalałam:)
Prawdziwa piosenka o miłości to Karramba "ile kosztujesz", chyba coraz bardziej aktualna, niestety, podkreślam NIESTETY:)
Ha! Piosenkami? Piosenkami? Drogie Panie!
Ależ proszę... o miłości... proszę... piosenka dla kobiet teledysk dla facetów!
Może już gdzieś sie powoływałem na tą piosenkę bo ją lubię...
Zeszłej nocy się rozpadłem
Złamany przez obrzmiałe serce
Urodzony w prostych czasach
Wychowany z prostym umysłem
Możesz być prawdziwą kobietą
...
Mogę być nic nie wart bez ciebie
Nigdy cię nie zastąpię
Amen, najgorsze już za nami
Kobieto, kobieto
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Kobieto
...
Zeszłej nocy się rozpadłem
Uduszony moim pijanym sercem
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Kobieto
Co to za kobieta, kobieta
Czy ta kobieta, kobieta
Bądź moją kobietą, kobietą
Nie zobaczysz mnie w ciemności
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Kobieto, kobieto
...
750 2017-04-07 12:11:20 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 12:18:41)
Ale jak to, że tylko raz przeleci i zniknie, eeee to chyba go już nie chce, ale chwilka, momencik Ty tak specjalnie, żeby mnie zniechęcić, czyli że zazdrosny, że jeszcze nie stracił całkowicie ochoty na lody?:):D piosenka o miłości? Przez twe oczy, twe oczy, zielone oszalałam...i wszystko jasne, nie masz zielonych i dlatego nie oszalałam:)
Prawdziwa piosenka o miłości to Karramba "ile kosztujesz", chyba coraz bardziej aktualna, niestety, podkreślam NIESTETY:)
Hahahaha! Dobre... Ale... ale...
Gdybym nie miał tego co posiadam...
to byś wolała ...mojego sąsiada
sobie dopisałem...
Ha!
Piosenkami? Piosenkami? Drogie Panie!
Ależ proszę... o miłości... proszę... piosenka dla kobiet teledysk dla facetów!
![]()
Może już gdzieś sie powoływałem na tą piosenkę bo ją lubię...Zeszłej nocy się rozpadłem
Złamany przez obrzmiałe serce
Urodzony w prostych czasach
Wychowany z prostym umysłemMożesz być prawdziwą kobietą
...Mogę być nic nie wart bez ciebie
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
KobietoMożesz być prawdziwą kobietą
...Zeszłej nocy się rozpadłem
Uduszony moim pijanym sercemMogę być nic nie wart bez ciebie
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
KobietoMożesz być prawdziwą kobietą
Możesz być prawdziwą kobietąCo to za kobieta, kobieta
Czy ta kobieta, kobieta
Bądź moją kobietą, kobietą
Nie zobaczysz mnie w ciemnościMogę być nic nie wart bez ciebie
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Nigdy cię nie zastąpię
Kobieto, kobieto
Kobieto, kobietoMożesz być prawdziwą kobietą
...
A to tłumaczenie to z jakiego powodu?
752 2017-04-07 12:17:04 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 12:17:37)
Dla siebie... I aby wyboldować swoje...
Dla siebie...
I aby wyboldować swoje...
No coś Ty
https://www.youtube.com/watch?v=q0sSudID_sA
Such mich da, wo Liebe ist
rh72 napisał/a:Dla siebie...
I aby wyboldować swoje...
No coś Ty
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=q0sSudID_sA
Such mich da, wo Liebe ist
No nie... Tylko nie dosłownie... 16 lat?! Nieeeee.... !!! Boże, dlaczego!?... nie jestem młodszy
Panie, przyznawać się do koloru oczu, w takim razie... jak już temat wyszedł... https://www.youtube.com/watch?v=PjdBfoybvQ0
Harvey na pewno ma 'czarne oczy'! Kiedyś Go znajdę...
755 2017-04-07 12:39:58 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-07 12:53:07)
Przeszło złote lato
Jak czarowny sen
Wszystko się skończyło
W pewien cudny dzień
Staram się zapomnieć
Chodzę tu i tam
Lecz brak mi jest czegoś
Czego, nie wiem sam
Nie wiem sam
Twe szare oczy
Urzekły mnie
We dnie i w nocy
Wciąż widzę je
O nich wciąż myślę
I o nich śnię
Twe szare oczy
Urzekły mnie/Całować chcę
756 2017-04-07 12:43:02 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 12:47:46)
Szare...? Ale to musi być fajnie bo jasne oczy mają tendencję do zmiany odcienia w zależności od warunków, od światła...
U mnie piwne i dlatego pewnie piwa nie lubię... Jakoś trzeba sobie tłumaczyć braki w męskości Stawiam, że lody ma kolor... pistacjowy... coś o zielonych było
EDIT: znowu mi gdzieś umysł pogalopował... Deszcz... Polak chyba to tylko wypowie Ale, czy wiecie jaka jest etymologia popularnego 'chrzanienia'? Z wojny. Jak Polacy atakowali i chcieli uniknąć 'friendly fire' (ostrzał przez przyjaciół) to krzyczeli 'chrzan'! Niemcy nie potrafili tego 'podrobić'...
Szare...? Ale to musi być fajnie bo jasne oczy mają tendencję do zmiany odcienia w zależności od warunków, od światła...
U mnie piwne i dlatego pewnie piwa nie lubię... Jakoś trzeba sobie tłumaczyć braki w męskościStawiam, że lody ma kolor... pistacjowy... coś o zielonych było
EDIT: znowu mi gdzieś umysł pogalopował... Deszcz... Polak chyba to tylko wypowie
Ale, czy wiecie jaka jest etymologia popularnego 'chrzanienia'? Z wojny. Jak Polacy atakowali i chcieli uniknąć 'friendly fire' (ostrzał przez przyjaciół) to krzyczeli 'chrzan'! Niemcy nie potrafili tego 'podrobić'...
Czyli 'chrzanić' = gadać o czymś bez sensu ale z celem... Ale chrzanię
758 2017-04-07 12:52:39 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-07 12:56:58)
Pudło Rh, zgaduj dalej:) piwne mówisz...lubię, lubię, ale nie kolor ważny, tylko jak się na mnie patrzy tymi oczętami:) a znacie "woman" scorpionsów, kocham, kocham, kocham, jak to Kora mówi, Klaus tym swoim głosem dociera do tych zakątków mojego ciała, do których jeszcze żaden nie dotarł:D
EDIT: to Ty masz tutaj jakieś ukryte cele? Ojej, teraz to się przestraszyłam:) pewnie "niecne"
Scorpions - dla mnie zawsze 'Wind Of Change' i podobny klimat to Aerosmith - 'Sing for the moment' (Eminem też to użył u siebie...)
760 2017-04-07 13:01:10 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 13:04:54)
EDIT: to Ty masz tutaj jakieś ukryte cele? Ojej, teraz to się przestraszyłam:) pewnie "niecne"
Proste, właśnie 'Sing for the moment' Tekst, choćby dla mnie...
Za każdym razem, kiedy patrzę w lustro
Wszystkie te zmarszczki na mojej twarzy stają się wyraźniejsze.
Przeszłość odeszła,
Przeszła od zmierzchu do świtu.
Czyż nie jest tak, że
Każdy musi w życiu spłacić swoje długi?
Tak, wiem, że nikt nie wie
Skąd to przybyło i dokąd zmierza.
Wiem, że to są grzechy wszystkich.
Musisz przegrać, żeby wiedzieć jak wygrywać.
Połowa mego życia jest na zapisanych stronach ksiąg.
Żyć i uczyć się od głupców i od mędrców.
Wiesz, że to prawda.
Wszystkie te rzeczy powracają do ciebie.
Śpiewaj ze mną, śpiewaj przez cały rok!
Śpiewaj ze śmiechu, śpiewaj przez łzy!
Śpiewaj ze mną chociaż dzisiaj!
Może jutro dobry Bóg Cię stąd zabierze.
Śnij dalej, śnij dalej, śnij dalej,
Śnij, dopóki twój sen nie stanie się prawdą.
Śnij dalej, śnij dalej, śnij dalej,
Aż sen, który śnisz stanie się prawdą.
Śnij dalej, Śnij dalej, Śnij dalej, Śnij dalej
Śnij dalej, Śnij dalej, Śnij dalej, aaaahhhhh..
761 2017-04-07 13:22:03 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 13:45:55)
Ale czasami to jednak mam poczucie... A Leśmiana lubicie?
Czasami ten trud może na marne? Co?
Wiersz 'Dziewczyna'
http://literat.ug.edu.pl/lesman/dziewcz.htm
EDIT: aby nie było, Leśmian to poeta, którego bardzo lubię... i muszę się bardzo zastanowić, jakiego poetę jeszcze doceniam, więc jednak podjazd pod moje serce raczej wybetonowany, nie grząski
Czyli mówisz, że recytacja Leśmiana w ramach gry wstępnej:P cóż za perwersja, w sumie to o taki właśnie rodzaj perwersji Cię podejrzewałam:)
Przeczytałam, smutno jakoś mi się zrobiło:(
To na poprawę humoru... Powiedziała mi kobieta, że to ja... Styl, rytm - dobrze tylko, że nie mam takiego głosu, bo bym się załamał... Teraz może i dam... uśmiech...
Był uśmiech od ucha do ucha....kiedy to się skończyło:):D to na torturach mogliby puszczać, tak po godzinie powiedziałabym wszystko co tylko chcieliby usłyszeć:)
Taaaaaaaaa... będzie chyba długo 'nie do pobicia' Odczaruje ktoś?
Dobre Się kolega wyrabia
Lepiej późno niż wcale
Rh czyli jednak miałeś te koszmary, bo widzę że spać nie mogłeś? Mogę być i lwicą, jeśli taka potrzeba, ale i potulnym barankiem, co kto lubi, ja to elastyczna jestem, dostosuje się:) ale tak zerkłam i wolę jednak Harveya, wydaje się prostszy w obsłudze, schabowy i piwo i chłop będzie zadowolony, a Wilczek ma zbyt wyrafinowany gust kulinarny, to pewnie i inne gusta też wyrafinowane:) dzisiaj muszę być grzeczna, bo dzisiaj piątek, a w piątki rabują i gwałcą, a ja się tu wystawiam, jak panna przed koszarami, ale zaraz to w Ameryce było uufff, a ja mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce, mieszkam tu, tu, tu...tak więc sza, cicho sza, czas na ciszę:):D
Nie martw się mój gust wcale nie jest taki wyrafinowany. Jak idzie ulicą 10 kobiet w wieku 25-35 to na 10 podoba mi się średnio 9.
Poza tym zaoszczędziłaś byś na piwie, bo nie musiałabyś go mi w ogóle kupować.
A skoro martwisz się o jedzenie kupisz mi puszkę Pringlesów (jak dla psa
) i będę się cieszył jak pies po powrocie Pani do domu.
Poza tym część z tych rzeczy co lubię jeść umiem sobie sam zrobić.
No a skoro RH72 twierdzi, że obudzi w Tobie lwice to ja chce, bo lwice polują dla lwów.
Tak sobie zdałem sprawę, że niektórych rzeczy nie umiem sobie odmówić i zjadam wszystko na raz, jak rasowy wilk (jakby to miałby być mój ostatni posiłek).
Z wilkiem to tylko w las a nie przed koszarami... A jak oswojony...? big_smile Już AloneWolf się wypowiadał, że nieoswojony jest. On szuka poskromicielki... Wiesz jaka duma, jak oswoisz i na łańcuszku poprowadzasz? tongue Harvey to kometa... Przeleci (hihihi smile ) i Go nie zobaczysz za szybko...
No las to mój prawdziwy dom, przecież każdego wilka ciągnie do lasu. Mnie można bardzo łatwo poskromić, tylko nie zdradzę jak, bo skończę w klatce.
Chociaż wolałbym poznać wilczycę.
Ale na łańcuchu mogę chodzić, byle tylko nie miał kolczatki i nie był przebierany jak yorkshire terriery i Shih tzu i nie musiał nosić kokardki/wstążeczki na głowie.
Przeszło złote lato
Jak czarowny sen
Wszystko się skończyło
W pewien cudny dzień
Staram się zapomnieć
Chodzę tu i tam
Lecz brak mi jest czegoś
Czego, nie wiem sam
Nie wiem sam
Twe szare oczy
Urzekły mnie
We dnie i w nocy
Wciąż widzę je
O nich wciąż myślę
I o nich śnię
Twe szare oczy
Urzekły mnie/Całować chcę
Ja też mam szare oczy, które czasem wyglądają jak szare lub niebieskie.
768 2017-04-07 17:47:29 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 17:49:47)
...które czasem wyglądają jak szare lub niebieskie.
Ale co? Oczy? Bo widzisz, uważaj... taka historia... poszedł facet do lekarza, bo miał niebieskie i gdzieniegdzie szare...no - tam... Lekarz - niedobrze, niedobrze, wycinamy... Wycieli, a facetowi tylko spodnie fabowały w tym miejscu...
EDIT: ten to chce się urządzić... polują dla lwów... a co? lew piweczko, tv?
769 2017-04-07 17:49:11 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-07 17:49:51)
Oczy oczywiście , jak jest dużo światła to są niebieskawe, a jak mało lub szary dzień jak dziś to wyglądają jak szare.
Oczy oczywiście
, jak jest dużo światła to są niebieskawe, a jak mało lub szary dzień jak dziś to wyglądają jak szare.
Ależ mi się 'wystawiasz' ależ... pytałem wyraźnie, że zainteresowanie co żywno do Pań wnoszę...
ale pochwalił, ładne oczy... co prawda Ty nie Sony ale może lody zachęcisz do zwierzeń. Siedzi Ona teraz i kombinuje, czy będzie ta 1/10 czy nie
771 2017-04-07 18:02:07 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-07 18:04:30)
No przecież lody miętowe na pewno nie będzie w tych 1/10, bo lody są tak naturalne jak wilki i mięta też mieszka w lesie. Kwestia czy nie jest za bardzo przetworzona i odcięta od lasu.
A poza tym pewni poszła po Pringlesy do wnyków na mnie.
rh72 napisał/a:Harvey to kometa... Przeleci (hihihi
Dobre
Się kolega wyrabia
Lepiej późno niż wcale
Więc, dla Harvey'a Bolesław Leśmian: Ballada o dumnym rycerzu...
http://literat.ug.edu.pl/xxx/lesman/balada.htm
i ...Oto w pobliżu mam ja sąsiada,
Co już od serca w proch się rozpada...
No przecież lody miętowe na pewno nie będzie w tych 1/10, bo lody są tak naturalne jak wilki i mięta też mieszka w lesie.
Kwestia czy nie jest za bardzo przetworzona i odcięta od lasu.
A poza tym pewni poszła po Pringlesy do wnyków na mnie.
Hahahaha! Zabezpiecz się w ten utwór, co go ostatnio pokazałem... Godzina wystarczy (sama wyznała), Ty możesz w zatyczkach
Lody Twoje!
Harvey napisał/a:rh72 napisał/a:Harvey to kometa... Przeleci (hihihi
Dobre
Się kolega wyrabia
Lepiej późno niż wcale
Więc, dla Harvey'a Bolesław Leśmian: Ballada o dumnym rycerzu...
http://literat.ug.edu.pl/xxx/lesman/balada.htm
i ...Oto w pobliżu mam ja sąsiada,
Co już od serca w proch się rozpada...
Teraz nie wiem... czy śmierci mi życzysz czy w depresje mam wpaść ... albo autora nie rozumiem
Trochę życia zaserwuję
775 2017-04-07 18:45:22 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 18:46:16)
Trochę życia zaserwuję
Aaaa... nie zapomnę
Ja Ci odpoczynku na weekend życzyłem...
776 2017-04-07 19:08:26 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-07 19:08:38)
AloneWolf90 napisał/a:No przecież lody miętowe na pewno nie będzie w tych 1/10, bo lody są tak naturalne jak wilki i mięta też mieszka w lesie.
Kwestia czy nie jest za bardzo przetworzona i odcięta od lasu.
A poza tym pewni poszła po Pringlesy do wnyków na mnie.Hahahaha!
Zabezpiecz się w ten utwór, co go ostatnio pokazałem... Godzina wystarczy (sama wyznała), Ty możesz w zatyczkach
Lody Twoje!
To straszne, ale od 30 minut słucham tej twojej smutnej piosenki i mi się podoba, zobaczymy czy wytrzymam godzinę.
To straszne, ale od 30 minut słucham tej twojej smutnej piosenki i mi się podoba, zobaczymy czy wytrzymam godzinę.
To będzie Ci łatwiej
Wciąga, co?
Wciąga jak wir morski, czy czarna dziura.
779 2017-04-07 19:14:06 Ostatnio edytowany przez Harvey (2017-04-07 19:14:43)
Ej, nie mogę wysłać posta... nikt mnie już tu nie chce
O, działa.
780 2017-04-07 19:15:14 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-07 19:15:58)
Wciągło i Harvey'a... Aż tak podpadłeś?
EDIT: myślisz na głos, a ja myślałem, że ja tak tylko mam...