Tylko musicie trafić na 'happy hours'...
eeeetam... zlewek nie pijam
Poza tym... koleżanka stawia
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko musicie trafić na 'happy hours'...
eeeetam... zlewek nie pijam
Poza tym... koleżanka stawia
To mówisz, że takie wzięcie ma:) o, jak nie wybredny to w sam raz dla mnie:)
a co ja z tego będę miała, że Ci postawię?:)
a co ja z tego będę miała, że Ci postawię?:)
A którego pytasz? Bo Harvey się tylko droczy...
A co Ty Rh chcesz do trójkąta? Ja myślałam, że Ciebie to trzeba zainteresować swoją osobowością, poczuciem humoru itp.a Tobie też wystarczy parę piw i będziesz mój? To po co ja się tu tyle produkuje?
EDIT: w takim razie ponawiam pytanie, ale do Ciebie:)
Ty, pacz... na łatwiznę idzie. Myśli, że postawi piwo z nalewaka i klękajcie narody... no wiecie co? Coś te lody rozpuszczone są deczko
Hahaha! Na pierwszej randce jeszcze? Osobowość, poczucie humoru cenię... Produkuj się. Piwa NIE LUBIĘ...
Trójkątów nie lubię... No chyba, że z Harveyem... Hmmmm....
EDIT: znowu był pierwszy! znowu!
Ja pierdziele, toż to jak wstęp do telenoweli z Natalią Oreiro
No i od razu tak trzeba było a nie czaić się przez 17 stron
Proszę bardzo
https://www.youtube.com/watch?v=yZNNGgrmAJQ
Ale zaraz, zaraz, coś mi tu nie pasuję, ja jestem jedna, a was dwóch, to chyba wy powinniście się bardziej postarać, bo nie wiem na którego się ostatecznie zdecydować, myślę...przy Rh muszę rżnąć intelektualistkę, bo szpilki i pończochy nie wystarczą, a to jednak męczące, a Harvey gra niedostępnego, że mu nie zależy, że niby olewa, i jeszcze trunki wysokogatunkowe potrzebne, no sama nie wiem...
Harvey napisał/a:Ja pierdziele, toż to jak wstęp do telenoweli z Natalią Oreiro
No i od razu tak trzeba było
a nie czaić się przez 17 stron
![]()
Proszę bardzo
Jakby jeszcze można było tę kobietę zrozumieć... Za dużo chcę?
Ale zaraz, zaraz, coś mi tu nie pasuję, ja jestem jedna, a was dwóch, to chyba wy powinniście się bardziej postarać, bo nie wiem na którego się ostatecznie zdecydować, myślę...przy Rh muszę rżnąć intelektualistkę, bo szpilki i pończochy nie wystarczą, a to jednak męczące, a Harvey gra niedostępnego, że mu nie zależy, że niby olewa, i jeszcze trunki wysokogatunkowe potrzebne, no sama nie wiem...
A kto Ci obiecał, że tu letko będzie... ? Heeeejjjj! https://www.youtube.com/watch?v=faHwAc4N00U
Rh Ty chcesz kobietę zrozumieć, hahahaha zdecydowanie za dużo:)
![]()
Proszę bardzo
Jebłem
Ale przyznać trzeba, że Natalka piękna była
Rh dobre, lubię gościa:) Harvey, jak to była, jest nadal, a z tego co widzę, to zdjęcie aktualne, bo powiększyła sobie to i owo:)
łeeetam, to fotoszop
edit:
No co z tym piwem? Miało być i nie ma... No ludzie... i weź tu wierz kobiecie
SonyXperia napisał/a:Harvey napisał/a:Ja pierdziele, toż to jak wstęp do telenoweli z Natalią Oreiro
![]()
Proszę bardzo
https://www.youtube.com/watch?v=yZNNGgrmAJQJakby jeszcze można było tę kobietę zrozumieć...
Za dużo chcę?
Chciałbyś poznać Natalię?
Sony! ?! Ja Ci się przyznam... Wszedłem na Twój profil i się przestraszyłem...
uffff... Ty się zapytałaś jak się skontaktować z moderacją... A ja przeczytałem jak się skontaktować z ... mordercą!
Ja Ciebie przepraszam... Już nr telefonu miałem swój wysyłać ale dobrze, że ktoś odpowiedział merytorycznie... Najgorzej, że z tym 'przeczytaniem' to nie żartuję
Moja fiksakcja... może więcej snu potrzebuję..? mniej zmartwień...?
A nie wiem, czy bym chciał poznać Natalkę... Jakoś mi się wydaje, że nie w tym, aby zaraz sławna czy piękna... Dziwne znowu mam
Nie to silikon, na 100%, kiedyś czytałam z nią wywiad i przyznała się, że sobie powiększyła:)
A nie wiem, czy bym chciał poznać Natalkę... Jakoś mi się wydaje, że nie w tym, aby zaraz sławna czy piękna... Dziwne znowu mam
WHAAAAT?!
Gardzisz Natalką?! Ty... Ty... NERDZIE TY!!!
Sony! ?! Ja Ci się przyznam...
Wszedłem na Twój profil i się przestraszyłem...
uffff... Ty się zapytałaś jak się skontaktować z moderacją... A ja przeczytałem jak się skontaktować z ... mordercą!
Ja Ciebie przepraszam... Już nr telefonu miałem swój wysyłać ale dobrze, że ktoś odpowiedział merytorycznie...Najgorzej, że z tym 'przeczytaniem' to nie żartuję
Moja fiksakcja... może więcej snu potrzebuję..? mniej zmartwień...?
No tak, bo tu jest tylko i wyłącznie opcja dla skarżypytów Sorry moderacjo, jak to czytasz
Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale śledzenie kogoś i uporczywe nękanie jest karane KK zawiasów nie przewiduje
więc Ty się zastanów...
Rh dobre, lubię gościa:) Harvey, jak to była, jest nadal, a z tego co widzę, to zdjęcie aktualne, bo powiększyła sobie to i owo:)
Kobiety, większość z Was powinna w więzieniu siedzieć. Jest na to paragraf. Jakoś to idzie (bo z pamięci), że jeśli ktoś podstępem nakłania inną osobę do czynności trzecich... jakoś tak... i właśnie - powiększyła sobie, makijaż... piwo dla Harveya!
Nie to silikon, na 100%, kiedyś czytałam z nią wywiad i przyznała się, że sobie powiększyła:)
Sylikon, nie sylikon... poznałbym Może by na piwo zaprosiła
Także ten... co jest dzisiaj. Środa. Dzień loda Lody Twój dzień dzisiaj jest
Stawiasz... piwo
Harvey, zastosowałam inna taktykę, że niby nie jestem już zainteresowana, taka trochę niedostępna i widzę że działa, bo przypomniałeś sobie o mnie:)
Nie wiesz nigdy kobiecie, dobrą radę Ci dam....ktoś kiedyś śpiewał
Harvey?
Harvey, zastosowałam inna taktykę, że niby nie jestem już zainteresowana, taka trochę niedostępna i widzę że działa, bo przypomniałeś sobie o mnie:)
Nie wiesz nigdy kobiecie, dobrą radę Ci dam....ktoś kiedyś śpiewał
Zrobiłaś to tak dyskretnie... że aż rh posmutniał:
Harvey?
No i co narobiłaś? No? Ładnie to tak?
Przeproś natychmiast!
lody miętowe napisał/a:Rh dobre, lubię gościa:) Harvey, jak to była, jest nadal, a z tego co widzę, to zdjęcie aktualne, bo powiększyła sobie to i owo:)
Kobiety, większość z Was powinna w więzieniu siedzieć. Jest na to paragraf. Jakoś to idzie (bo z pamięci), że jeśli ktoś podstępem nakłania inną osobę do czynności trzecich... jakoś tak... i właśnie - powiększyła sobie, makijaż... piwo dla Harveya!
Człowiek uczy się całe życie A jakież to są to czynności TRZECIE
: ??? Oświećta mnie, please
Harvey się ze mną już nie umówi, bo ja nie wyglądam jak Natalia, to straszne, ale dobrze, że szybko dowiedziałam się, jaki ma gust i nie narobiłam sobie złudnych nadziei:)
EDIT: cholera wie, może po 5 piwie, to i zobaczy we mnie Natalię:)
Harvey... Teraz Ty zmanipulowałeś, bo to moje było do Twojego komentarza do mnie o Natalkę... Cenię!
rh72 napisał/a:lody miętowe napisał/a:Rh dobre, lubię gościa:) Harvey, jak to była, jest nadal, a z tego co widzę, to zdjęcie aktualne, bo powiększyła sobie to i owo:)
Człowiek uczy się całe życie
A jakież to są to czynności TRZECIE
Oj tam, oj tam! Może było osoby trzecie, a czynności... jakiekolwiek... ale trójkątów nie lubię więc wyszło jak wyszło
Harvey... Teraz Ty zmanipulowałeś, bo to moje było do Twojego komentarza do mnie o Natalkę...
Cenię!
Oj tam, furtkę znalazłem... jak zawsze zresztą Wspominałem coś tam kiedyś o kocie, pamiętasz?
Harvey się ze mną już nie umówi, bo ja nie wyglądam jak Natalia, to straszne, ale dobrze, że szybko dowiedziałam się, jaki ma gust i nie narobiłam sobie złudnych nadziei:)
EDIT: cholera wie, może po 5 piwie, to i zobaczy we mnie Natalię:)
Lody... Ja Ci to mówię... Facet i tak się ohajta z mózgiem kobiety... Inaczej to będzie żałował, więc naprawdę ważne jest... jak smakujesz!
Ale żeby tak mózg kobiety od razu jeść? ... To ja wolę schabowe
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Kobiety, większość z Was powinna w więzieniu siedzieć. Jest na to paragraf. Jakoś to idzie (bo z pamięci), że jeśli ktoś podstępem nakłania inną osobę do czynności trzecich... jakoś tak... i właśnie - powiększyła sobie, makijaż... piwo dla Harveya!
Człowiek uczy się całe życie
A jakież to są to czynności TRZECIE
Oj tam, oj tam! Może było osoby trzecie, a czynności... jakiekolwiek...
ale trójkątów nie lubię więc wyszło jak wyszło
Osoby "inne" a czynności baaaardzo konktretnie przyjemnie sprecyzowane
i bez znacznie ich konfiguracja geometryczna
rh72 napisał/a:Harvey... Teraz Ty zmanipulowałeś, bo to moje było do Twojego komentarza do mnie o Natalkę...
Cenię!
Oj tam, furtkę znalazłem... jak zawsze zresztą
Wspominałem coś tam kiedyś o kocie, pamiętasz?
Idź do kąta filmik sobie obejrzeć: http://joemonster.org/filmy/51210
zaraz, zaraz Rh przecież deklarowałeś że z Harvey'em to trójkącik strzelisz, a teraz się wycofujesz?
Sony, a okulary masz? Bo, ponieważ... pewnie coś około prawa się zawodowo musisz zajmować... I koniecznie pończochy... może być bez piwa, aż tak ie będę wybrzydzał...
zaraz, zaraz Rh przecież deklarowałeś że z Harvey'em to trójkącik strzelisz, a teraz się wycofujesz?
Ale on mnie do konta wygonił...
Co ja tak będę sam stał, w kącie... kto idzie na piwo?
edit:
Jak się pisze kont czy kąt?! K*rwa... trzeba było napisać, że wygonił
Sony, a okulary masz? .... aż tak ie będę wybrzydzał...
Tak, mam Ze szkłami jak denka od jabłcoków
Dalej nie będziesz wybrzydzał??
Nie przeginaj... Znowu Harvey się spłoszy. On musi ważna osoba w tej geometrii... Lepiej o piwie
lody miętowe napisał/a:zaraz, zaraz Rh przecież deklarowałeś że z Harvey'em to trójkącik strzelisz, a teraz się wycofujesz?
Ale on mnie do konta wygonił...
Co ja tak będę sam stał, w kącie... kto idzie na piwo?
edit:
Jak się pisze kont czy kąt?! K*rwa... trzeba było napisać, że wygonił
Trzeba było napisać, ze będziesz przez niego stał w kozie
rh72 napisał/a:Sony, a okulary masz? .... aż tak ie będę wybrzydzał...
Tak, mam
Ze szkłami jak denka od jabłcoków
Spoko, przecież wyraźnie napisałem, że nie będę 'aż tak wybrzydzał'... Grunt, że są... Aha!? Dla pewności: a pończochy? Ostatnio dałem się zagadać i wyszło Wam buty... Co Wy macie z tymi butami? I tak zawsze każecie je zdejmować, jak co do czego...
Z kozą, na kozie, w kozie... co tam kto lubi Ja nikomu do łóżka nie wnikam
Stał w koncie z kozą bo go tam zaprosił 'inaczej'
Widzisz Rh co narobiłeś, tylko wstydu mu narobiłeś, bo chłop nie wie jak napisać poprawnie, ale Harvey, nie przejmuj się, ja ci te braki wybaczę:) teraz to widzę inny układ, Rh wypadasz, bierzemy drugą panią do trójkąta, co Ty Harvey na to, reflektujesz? Tylko czy dasz radę po 5 piwach?
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Sony, a okulary masz? .... aż tak ie będę wybrzydzał...
Tak, mam
Ze szkłami jak denka od jabłcoków
Spoko, przecież wyraźnie napisałem, że nie będę 'aż tak wybrzydzał'... Grunt, że są... Aha!? Dla pewności: a pończochy? Ostatnio dałem się zagadać i wyszło Wam buty... Co Wy macie z tymi butami?
I tak zawsze każecie je zdejmować, jak co do czego...
A to casting do jakiej roli?
Bo, że biorę udział, tom się właśnie dowiedziałam, nie wiem tylko czym zaintersowana
Widzisz Rh co narobiłeś, tylko wstydu mu narobiłeś, bo chłop nie wie jak napisać poprawnie, ale Harvey, nie przejmuj się, ja ci te braki wybaczę:) teraz to widzę inny układ, Rh wypadasz, bierzemy drugą panią do trójkąta, co Ty Harvey na to, reflektujesz? Tylko czy dasz radę po 5 piwach?
OK. ja się tylko patrzę ...
A to casting do jakiej roli?
![]()
Bo, że biorę udział, tom się właśnie dowiedziałam, nie wiem tylko czym zaintersowana![]()
Najpierw, że są okulary... teraz niezainteresowana... mam więc tak samo jak Harvey serce złamane, że jak piwa nie było, tak nie ma i nie będzie...
PS. za dużo sam sobie dopowiadam... rola przyzwoita, czynności wymienione (dokładnie ) to już trzeba się wczytać w scenopis
nie ma czynności 'trzecich' ?
Teraz sobie przypomniałam, czytałam że szpilki i pończochy działają na każdego, nawet na INFORMATYKÓW:):D:D teraz widzę że mieli rację:)
EDIT: w sumie to nie wiem o co chodzi, że niby drętwi czy co, że goła baba nie wystarcza i potrzebują dodatkowych bodźców:)
SonyXperia napisał/a:A to casting do jakiej roli?
![]()
Bo, że biorę udział, tom się właśnie dowiedziałam, nie wiem tylko czym zaintersowana![]()
Najpierw, że są okulary... teraz niezainteresowana... mam więc tak samo jak Harvey serce złamane, że jak piwa nie było, tak nie ma inie będzie...
![]()
PS. za dużo sam sobie dopowiadam... rola przyzwoita, czynności wymienione (dokładnie) to już trzeba się wczytać w scenopis
Jest wino.
Okularów nie ma.
Zaiteresowanie ... ? Nie wiem.
Teraz sobie przypomniałam, czytałam że szpilki i pończochy działają na każdego, nawet na INFORMATYKÓW:):D:D teraz widzę że mieli rację:)
Jak Enter naciska, to i na informatyka podziała...
Jak bez kozy to reflektuję tylko co bym bladym pośladem nie świecił za bardzo bo
OK. ja się tylko patrzę
...
będzie wstyd przed kolegą
Więc potrzeba jeszcze jedną sarenkę co by okryła tą kanapkę jak sałata... masz koleżankę?
Jest wino.
Okularów nie ma.
Zaiteresowanie ... ? Nie wiem.
No dobra... Wino wystarczy... Może być i bez Twojego zainteresowania... Jakoś to przełknęł - wino przecież jest...
EDIT: zrozumianym chcę być dobrze... bez zainteresowania ale nie znaczy bez obecności
A Sony to co? I winko ma:)
EDIT: Rh od samego patrzenia to kalorii nie stracisz, to tak nie działa:)
SonyXperia napisał/a:Jest wino.
Okularów nie ma.
Zaiteresowanie ... ? Nie wiem.No dobra... Wino wystarczy... Może być i bez Twojego zainteresowania... Jakoś to przełknęł - wino przecież jest...
EDIT: zrozumianym chcę być dobrze... bez zainteresowania ale nie znaczy bez obecności
Trzymam palec nad "delete" Niestety jestem jednak egoistyczną egocentryczką i moje zainteresowanie musi być
Bez mojego to połowa przyjemności... dla mnie rzecz jasna
Uuuuu Rh nie chce być niemiła, czy coś, ale kolejna dała Ci kosza:)
EDIT: no cóż, na mnie już pora, Harvey się zmył, to nic tu po mnie, zostawiam was samych, tylko grzecznie mi tu:)
A Harvey sam w kącie piwo sączy... A koza to jednak nie sarenka
Oj tam, oj tam od razu kosza ... My tu sobie tylko tak gadu, gadu...
Hahahaha A Ty byłaś niby 'przed'?
Niemiła?
Uuuuuu...
Kosza dałaś? Przecież cały czas piszesz
lody miętowe napisał/a:Uuuuu Rh nie chce być niemiła, czy coś, ale kolejna dała Ci kosza:)
Oj tam, oj tam od razu kosza ... My tu sobie tylko tak gadu, gadu...
Nie wiem, czy mam się niepokoić tym uśmiechem na końcu...?
Zobacz nie ma Sony i Harvey'a przypadek? Pod naszymi nosami kręcili ze sobą a my tego nie zauważyliśmy:) pewnie skusiła go tym winem:) no wiesz, piszę z Tobą, bo mi troszkę Cię szkoda, bo żadna Cię nie chcę, a ja mam dobre serduszko, to przytulę Cię czasami do mojej piersi:) prawdziwej, nie sztucznej:) tylko wiesz, żadnych d.p na boku, bo i tak się dowiem, to wtedy wyjdzie ze mnie moja barania natura i będziesz biedny, a wtedy naprawdę będę niemiła:) pa
Hej Wszystkim... Na dzisiaj się wypisuję...
Rh, wiesz przemyślałam to i owo( miałeś racje, to czasami boli:)), a ponieważ nie wiem jaka jest tam Twoja sytuacja życiowa, osobista, to jeśli czasami coś tam chlapnę nie tak i sprawie przykrość, to naprawdę przepraszam, to niezamierzone. Uuffff napisałam:)
Spoko, wyrozumiałości człowiek się uczy... to rzecz nabyta i aby działała miedzy nami wszystkimi...
Ja też staram się... A Ty, jeśli chodzi o mnie, miałaś naprawdę daleko jeszcze do mojej granicy...
Nie wiem, nie pamiętam kto to powiedział, ale powiedział coś takiego: dobrze żyć dopóki jest słońce i wieje wiatr, a co z tego, że czasami wieje nam w oczy... niech wieje! - to powinno być z książki jakiegoś rosyjskiego akurat autora...
EDIT: a na innym wątku to nie mogę, bo będzie zbyt duży offtopic - tak, miętoszka, tak...
A dzisiaj usłyszane... mąż: ograniczam się w jedzeniu... żona: świetnie, no świetnie, przyda Ci się dieta... mąż, już cichutko: ... warzyw
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 144 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024