Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 715 z 9,305 ]

651

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:

Tylko musicie trafić na 'happy hours'... big_smile

eeeetam... zlewek nie pijam tongue

Poza tym... koleżanka stawia big_smile

652

To mówisz, że takie wzięcie ma:) o, jak nie wybredny to w sam raz dla mnie:)

653

a co ja z tego będę miała, że Ci postawię?:)

654

lody miętowe napisał/a:

a co ja z tego będę miała, że Ci postawię?:)

A którego pytasz? Bo Harvey się tylko droczy... tongue

655 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-05 20:22:22)

A co Ty Rh chcesz do trójkąta? Ja myślałam, że Ciebie to trzeba zainteresować swoją osobowością, poczuciem humoru itp.a Tobie też wystarczy parę piw i będziesz mój? To po co ja się tu tyle produkuje?

EDIT: w takim razie ponawiam pytanie, ale do Ciebie:)

656

Ty, pacz... na łatwiznę idzie. Myśli, że postawi piwo z nalewaka i klękajcie narody... no wiecie co? tongue Coś te lody rozpuszczone są deczko tongue

657 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-05 20:22:50)

Hahaha! Na pierwszej randce jeszcze? big_smile Osobowość, poczucie humoru cenię... Produkuj się. Piwa NIE LUBIĘ... sad Trójkątów nie lubię... No chyba, że z Harveyem... Hmmmm.... smile

EDIT: znowu był pierwszy! znowu!

658

Harvey napisał/a:

Ja pierdziele, toż to jak wstęp do telenoweli z Natalią Oreiro tongue

No i od razu tak trzeba było wink a nie czaić się przez 17 stron tongue
Proszę bardzo big_smile
https://www.youtube.com/watch?v=yZNNGgrmAJQ

659

Ale zaraz, zaraz, coś mi tu nie pasuję, ja jestem jedna, a was dwóch, to chyba wy powinniście się bardziej postarać, bo nie wiem na którego się ostatecznie zdecydować, myślę...przy Rh muszę rżnąć intelektualistkę, bo szpilki i pończochy nie wystarczą, a to jednak męczące, a Harvey gra niedostępnego, że mu nie zależy, że niby olewa, i jeszcze trunki wysokogatunkowe potrzebne, no sama nie wiem...

660

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Proszę bardzo big_smile

Jakby jeszcze można było tę kobietę zrozumieć... sad Za dużo chcę? sad

661

lody miętowe napisał/a:

Ale zaraz, zaraz, coś mi tu nie pasuję, ja jestem jedna, a was dwóch, to chyba wy powinniście się bardziej postarać, bo nie wiem na którego się ostatecznie zdecydować, myślę...przy Rh muszę rżnąć intelektualistkę, bo szpilki i pończochy nie wystarczą, a to jednak męczące, a Harvey gra niedostępnego, że mu nie zależy, że niby olewa, i jeszcze trunki wysokogatunkowe potrzebne, no sama nie wiem...

A kto Ci obiecał, że tu letko będzie... ? tongue Heeeejjjj! https://www.youtube.com/watch?v=faHwAc4N00U

662

Rh Ty chcesz kobietę zrozumieć, hahahaha zdecydowanie za dużo:)

663

SonyXperia napisał/a:

Proszę bardzo big_smile

Jebłem big_smile

Ale przyznać trzeba, że Natalka piękna była smile

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/40/45/d3/4045d31d0702c6dd5e0b90b44af907e2.jpg

664

Rh dobre, lubię gościa:) Harvey, jak to była, jest nadal, a z tego co widzę, to zdjęcie aktualne, bo powiększyła sobie to i owo:)

665 Ostatnio edytowany przez Harvey (2017-04-05 20:47:26)

łeeetam, to fotoszop tongue

edit:

No co z tym piwem? Miało być i nie ma... No ludzie... i weź tu wierz kobiecie wink

666

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Proszę bardzo big_smile

Jakby jeszcze można było tę kobietę zrozumieć... sad Za dużo chcę? sad

Chciałbyś poznać Natalię? big_smile tongue

667

Sony! ?! Ja Ci się przyznam... big_smile Wszedłem na Twój profil i się przestraszyłem... smile uffff... Ty się zapytałaś jak się skontaktować z moderacją... A ja przeczytałem jak się skontaktować z ... mordercą! sad
Ja Ciebie przepraszam... Już nr telefonu miałem swój wysyłać ale dobrze, że ktoś odpowiedział merytorycznie... sad Najgorzej, że z tym 'przeczytaniem' to nie żartuję sad Moja fiksakcja... może więcej snu potrzebuję..? mniej zmartwień...? smile

668

A nie wiem, czy bym chciał poznać Natalkę... Jakoś mi się wydaje, że nie w tym, aby zaraz sławna czy piękna... Dziwne znowu mam sad

669

Nie to silikon, na 100%, kiedyś czytałam z nią wywiad i przyznała się, że sobie powiększyła:)

670

rh72 napisał/a:

A nie wiem, czy bym chciał poznać Natalkę... Jakoś mi się wydaje, że nie w tym, aby zaraz sławna czy piękna... Dziwne znowu mam sad

https://media.giphy.com/media/CDJo4EgHwbaPS/giphy.gif

WHAAAAT?!

Gardzisz Natalką?! Ty... Ty... NERDZIE TY!!! wink

671 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-05 21:02:07)

rh72 napisał/a:

Sony! ?! Ja Ci się przyznam... big_smile Wszedłem na Twój profil i się przestraszyłem... smile uffff... Ty się zapytałaś jak się skontaktować z moderacją... A ja przeczytałem jak się skontaktować z ... mordercą! sad
Ja Ciebie przepraszam... Już nr telefonu miałem swój wysyłać ale dobrze, że ktoś odpowiedział merytorycznie... sad Najgorzej, że z tym 'przeczytaniem' to nie żartuję sad Moja fiksakcja... może więcej snu potrzebuję..? mniej zmartwień...? smile

No tak, bo tu jest tylko i wyłącznie opcja dla skarżypytów big_smile Sorry moderacjo, jak to czytasz big_smile

Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale śledzenie kogoś i uporczywe nękanie jest karane tongue KK zawiasów nie przewiduje tongue więc Ty się zastanów... tongue

672

lody miętowe napisał/a:

Rh dobre, lubię gościa:) Harvey, jak to była, jest nadal, a z tego co widzę, to zdjęcie aktualne, bo powiększyła sobie to i owo:)

Kobiety, większość z Was powinna w więzieniu siedzieć. Jest na to paragraf. Jakoś to idzie (bo z pamięci), że jeśli ktoś podstępem nakłania inną osobę do czynności trzecich... jakoś tak... i właśnie - powiększyła sobie, makijaż... piwo dla Harveya! tongue

673

lody miętowe napisał/a:

Nie to silikon, na 100%, kiedyś czytałam z nią wywiad i przyznała się, że sobie powiększyła:)

Sylikon, nie sylikon... poznałbym big_smile Może by na piwo zaprosiła wink

Także ten... co jest dzisiaj. Środa. Dzień loda tongue Lody Twój dzień dzisiaj jest big_smile Stawiasz... piwo tongue

674

Harvey, zastosowałam inna taktykę, że niby nie jestem już zainteresowana, taka trochę niedostępna i widzę że działa, bo przypomniałeś sobie o mnie:)

Nie wiesz nigdy kobiecie, dobrą radę Ci dam....ktoś kiedyś śpiewał

675

Harvey? sad

http://vader.joemonster.org/upload/qmg/1264925b81929a2mrw_a_reaction_gif_o.gif

676

lody miętowe napisał/a:

Harvey, zastosowałam inna taktykę, że niby nie jestem już zainteresowana, taka trochę niedostępna i widzę że działa, bo przypomniałeś sobie o mnie:)

Nie wiesz nigdy kobiecie, dobrą radę Ci dam....ktoś kiedyś śpiewał

Zrobiłaś to tak dyskretnie... że aż rh posmutniał:

rh72 napisał/a:

Harvey? sad

http://vader.joemonster.org/upload/qmg/1264925b81929a2mrw_a_reaction_gif_o.gif

No i co narobiłaś? No? Ładnie to tak?

Przeproś natychmiast! tongue

677 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-05 21:01:01)

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Kobiety, większość z Was powinna w więzieniu siedzieć. Jest na to paragraf. Jakoś to idzie (bo z pamięci), że jeśli ktoś podstępem nakłania inną osobę do czynności trzecich... jakoś tak... i właśnie - powiększyła sobie, makijaż... piwo dla Harveya! tongue

Człowiek uczy się całe życie big_smile A jakież to są to czynności TRZECIE big_smile : ??? Oświećta mnie, please big_smile

678 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-05 21:11:55)

Harvey się ze mną już nie umówi, bo ja nie wyglądam jak Natalia, to straszne, ale dobrze, że szybko dowiedziałam się, jaki ma gust i nie narobiłam sobie złudnych nadziei:)

EDIT: cholera wie, może po 5 piwie, to i zobaczy we mnie Natalię:)

679

Harvey... Teraz Ty zmanipulowałeś, bo to moje było do Twojego komentarza do mnie o Natalkę... big_smile Cenię!

680

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Człowiek uczy się całe życie big_smile A jakież to są to czynności TRZECIE big_smile : ??? Oświećta mnie, please big_smile

Oj tam, oj tam! Może było osoby trzecie, a czynności... jakiekolwiek... big_smile ale trójkątów nie lubię więc wyszło jak wyszło big_smile

681

rh72 napisał/a:

Harvey... Teraz Ty zmanipulowałeś, bo to moje było do Twojego komentarza do mnie o Natalkę... big_smile Cenię!

Oj tam, furtkę znalazłem... jak zawsze zresztą tongue Wspominałem coś tam kiedyś o kocie, pamiętasz? wink

682 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-05 21:14:49)

lody miętowe napisał/a:

Harvey się ze mną już nie umówi, bo ja nie wyglądam jak Natalia, to straszne, ale dobrze, że szybko dowiedziałam się, jaki ma gust i nie narobiłam sobie złudnych nadziei:)

EDIT: cholera wie, może po 5 piwie, to i zobaczy we mnie Natalię:)

Lody... Ja Ci to mówię... Facet i tak się ohajta z mózgiem kobiety... Inaczej to będzie żałował, więc naprawdę ważne jest... jak smakujesz! big_smile

683

Ale żeby tak mózg kobiety od razu jeść? ... To ja wolę schabowe tongue

684 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-05 21:18:24)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Oj tam, oj tam! Może było osoby trzecie, a czynności... jakiekolwiek... big_smile ale trójkątów nie lubię więc wyszło jak wyszło big_smile

Osoby "inne" a czynności baaaardzo konktretnie przyjemnie sprecyzowane  wink tongue i bez znacznie ich konfiguracja geometryczna big_smile wink

685

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Oj tam, furtkę znalazłem... jak zawsze zresztą tongue Wspominałem coś tam kiedyś o kocie, pamiętasz? wink

big_smile Idź do kąta filmik sobie obejrzeć: http://joemonster.org/filmy/51210

686

zaraz, zaraz Rh przecież deklarowałeś że z Harvey'em to trójkącik strzelisz, a teraz się wycofujesz?

687

Sony, a okulary masz? Bo, ponieważ... pewnie coś około prawa się zawodowo musisz zajmować... I koniecznie pończochy... big_smile może być bez piwa, aż tak ie będę wybrzydzał...

688 Ostatnio edytowany przez Harvey (2017-04-05 21:21:57)

lody miętowe napisał/a:

zaraz, zaraz Rh przecież deklarowałeś że z Harvey'em to trójkącik strzelisz, a teraz się wycofujesz?

Ale on mnie do konta wygonił... tongue

Co ja tak będę sam stał, w kącie... kto idzie na piwo? big_smile

edit:

Jak się pisze kont czy kąt?! K*rwa... trzeba było napisać, że wygonił wink

689 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-05 21:23:20)

rh72 napisał/a:

Sony, a okulary masz? .... aż tak ie będę wybrzydzał...

Tak, mam big_smile Ze szkłami jak denka od jabłcoków tongue Dalej nie będziesz wybrzydzał?? tongue

690

lody miętowe napisał/a:

Nie przeginaj... Znowu Harvey się spłoszy. On musi ważna osoba w tej geometrii... Lepiej o piwie smile

691

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ale on mnie do konta wygonił... tongue

Co ja tak będę sam stał, w kącie... kto idzie na piwo? big_smile

edit:

Jak się pisze kont czy kąt?! K*rwa... trzeba było napisać, że wygonił wink

Trzeba było napisać, ze będziesz przez niego stał w kozie big_smile

692

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tak, mam big_smile Ze szkłami jak denka od jabłcoków tongue Dalej nie będziesz wybrzydzał?? tongue

Spoko, przecież wyraźnie napisałem, że nie będę 'aż tak wybrzydzał'... Grunt, że są... Aha!? Dla pewności: a pończochy? Ostatnio dałem się zagadać i wyszło Wam buty... Co Wy  macie z tymi butami? big_smile I tak zawsze każecie je zdejmować, jak co do czego... big_smile

693

SonyXperia napisał/a:

Z kozą, na kozie, w kozie... co tam kto lubi tongue Ja nikomu do łóżka nie wnikam big_smile

694

SonyXperia napisał/a:

Stał w koncie z kozą bo go tam zaprosił 'inaczej' smile

695

Widzisz Rh co narobiłeś, tylko wstydu mu narobiłeś, bo chłop nie wie jak napisać poprawnie, ale Harvey, nie przejmuj się, ja ci te braki wybaczę:) teraz to widzę inny układ, Rh wypadasz, bierzemy drugą panią do trójkąta, co Ty Harvey na to, reflektujesz? Tylko czy dasz radę po 5 piwach?

696 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-05 21:32:03)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Spoko, przecież wyraźnie napisałem, że nie będę 'aż tak wybrzydzał'... Grunt, że są... Aha!? Dla pewności: a pończochy? Ostatnio dałem się zagadać i wyszło Wam buty... Co Wy  macie z tymi butami? big_smile I tak zawsze każecie je zdejmować, jak co do czego... big_smile

A to casting do jakiej roli? big_smile
Bo, że biorę udział, tom się właśnie dowiedziałam, nie wiem tylko czym zaintersowana big_smile tongue

697

lody miętowe napisał/a:

Widzisz Rh co narobiłeś, tylko wstydu mu narobiłeś, bo chłop nie wie jak napisać poprawnie, ale Harvey, nie przejmuj się, ja ci te braki wybaczę:) teraz to widzę inny układ, Rh wypadasz, bierzemy drugą panią do trójkąta, co Ty Harvey na to, reflektujesz? Tylko czy dasz radę po 5 piwach?

OK. ja się tylko patrzę big_smile...

698 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-05 21:36:50)

SonyXperia napisał/a:

Bo, że biorę udział, tom się właśnie dowiedziałam, nie wiem tylko czym zaintersowana big_smile tongue

Najpierw, że są okulary... teraz niezainteresowana... mam więc tak samo jak Harvey serce złamane, że jak piwa nie było, tak nie ma i nie będzie... big_smile
PS. za dużo sam sobie dopowiadam... rola przyzwoita, czynności wymienione (dokładnie tongue )  to już trzeba się wczytać w scenopis smile nie ma czynności 'trzecich' ? sad

699 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-05 21:40:37)

Teraz sobie przypomniałam, czytałam że szpilki i pończochy działają na każdego, nawet na INFORMATYKÓW:):D:D teraz widzę że mieli rację:)

EDIT: w sumie to nie wiem o co chodzi, że niby drętwi czy co, że goła baba nie wystarcza i potrzebują dodatkowych bodźców:)

700

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Najpierw, że są okulary... teraz niezainteresowana... mam więc tak samo jak Harvey serce złamane, że jak piwa nie było, tak nie ma inie będzie... big_smile
PS. za dużo sam sobie dopowiadam... rola przyzwoita, czynności wymienione (dokładnie tongue )  to już trzeba się wczytać w scenopis smile

Jest wino.
Okularów nie ma.
Zaiteresowanie ... ? Nie wiem.
wink

701

lody miętowe napisał/a:

Teraz sobie przypomniałam, czytałam że szpilki i pończochy działają na każdego, nawet na INFORMATYKÓW:):D:D teraz widzę że mieli rację:)

smile
Jak Enter naciska, to i na informatyka podziała...

702 Ostatnio edytowany przez Harvey (2017-04-05 21:40:04)

lody miętowe napisał/a:

Jak bez kozy to reflektuję wink tylko co bym bladym pośladem nie świecił za bardzo bo

rh72 napisał/a:

OK. ja się tylko patrzę big_smile...

będzie wstyd przed kolegą tongue

Więc potrzeba jeszcze jedną sarenkę co by okryła tą kanapkę jak sałata... masz koleżankę? big_smile

703 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-05 21:44:38)

SonyXperia napisał/a:

Jest wino.
Okularów nie ma.
wink

No dobra... Wino wystarczy... Może być i bez Twojego zainteresowania... Jakoś to przełknęł -  wino przecież jest... big_smile

EDIT: zrozumianym chcę być dobrze... bez zainteresowania ale nie znaczy bez obecności tongue

704 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-05 21:48:45)

A Sony to co? I winko ma:)

EDIT: Rh od samego patrzenia to kalorii nie stracisz, to tak nie działa:)

705

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jest wino.
Okularów nie ma.
wink

No dobra... Wino wystarczy... Może być i bez Twojego zainteresowania... Jakoś to przełknęł -  wino przecież jest... big_smile

EDIT: zrozumianym chcę być dobrze... bez zainteresowania ale nie znaczy bez obecności tongue

Trzymam palec nad "delete" tongue Niestety jestem jednak egoistyczną egocentryczką i moje zainteresowanie musi być tongue
Bez mojego to połowa przyjemności... dla mnie rzecz jasna tongue

706 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-05 22:02:43)

Uuuuu Rh nie chce być niemiła, czy coś, ale kolejna dała Ci kosza:)

EDIT: no cóż, na mnie już pora, Harvey się zmył, to nic tu po mnie, zostawiam was samych, tylko grzecznie mi tu:)

707

A Harvey sam w kącie piwo sączy... big_smile A koza to jednak nie sarenka big_smile

708

lody miętowe napisał/a:

Oj tam, oj tam od razu kosza ... My tu sobie tylko tak gadu, gadu...  wink

709

lody miętowe napisał/a:

Hahahaha big_smile A Ty byłaś niby 'przed'? tongue Niemiła? tongue Uuuuuu... big_smile Kosza dałaś? Przecież cały czas piszesz big_smile

710

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Oj tam, oj tam od razu kosza ... My tu sobie tylko tak gadu, gadu...  wink

smile Nie wiem, czy mam się niepokoić tym uśmiechem na końcu...? smile

711

Zobacz nie ma Sony i Harvey'a przypadek? Pod naszymi nosami kręcili ze sobą a my tego nie zauważyliśmy:) pewnie skusiła go tym winem:) no wiesz, piszę z Tobą, bo mi troszkę Cię szkoda, bo żadna Cię nie chcę, a ja mam dobre serduszko, to przytulę Cię czasami do mojej piersi:) prawdziwej, nie sztucznej:) tylko wiesz, żadnych d.p na boku, bo i tak się dowiem, to wtedy wyjdzie ze mnie moja barania natura i będziesz biedny, a wtedy naprawdę będę niemiła:) pa

712

Hej Wszystkim... Na dzisiaj się wypisuję... smile

713

Rh, wiesz przemyślałam to i owo( miałeś racje, to czasami boli:)), a ponieważ nie wiem jaka jest tam Twoja sytuacja życiowa, osobista, to jeśli czasami coś tam chlapnę nie tak i sprawie przykrość, to naprawdę przepraszam, to niezamierzone. Uuffff napisałam:)

714 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-06 15:26:30)

smile Spoko, wyrozumiałości człowiek się uczy... to rzecz nabyta i aby działała miedzy nami wszystkimi... smile Ja też staram się... A Ty, jeśli chodzi o mnie, miałaś naprawdę daleko jeszcze do mojej granicy... smile
Nie wiem, nie pamiętam kto to powiedział, ale powiedział coś takiego: dobrze żyć dopóki jest słońce i wieje wiatr, a co z tego, że czasami wieje nam w oczy... niech wieje! smile - to powinno być z książki jakiegoś rosyjskiego akurat autora...

EDIT: a na innym wątku to nie mogę, bo będzie zbyt duży offtopic - tak, miętoszka, tak... tongue

715 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-06 15:29:24)

A dzisiaj usłyszane... mąż: ograniczam się w jedzeniu... żona: świetnie, no świetnie, przyda Ci się dieta... mąż, już cichutko: ... warzyw sad

Posty [ 651 do 715 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024