Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 46 47 48 49 50 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,056 do 3,120 z 4,079 ]

3,056 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-12 19:51:17)

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

lody miętowe, mój cukiereczku klasowy, smile powiem szczerze, że też się nie wczytywałam w tamten wątek <biję się w pierś>, zrobiłam szybki "scan" wątku. Dlatego nie pisałam tam, bo może rzeczywiście ktoś ma problem, a ja piszę gdzie indziej poważnie tylko wtedy, jak zapoznam się z tematem. Zresztą niedawno opuściłam ciężki dział o zdradach, rozstaniach i rozwodach. Może za jakiś czas zacznę zaglądać na tematy okołorandkowe. zamknę ostatnią sprawę formalną & we'll see.

Zobacz podobne tematy :

3,057 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 19:51:57)

Pożerała wzrokiem ? tongue

3,058 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-12 20:13:08)

Metyl napisał/a:

Myślę że 'zmierzyłeś' to jest niewłaściwe określenie. tongue

Chyba nawet wiem, jaki termin krawiecki możesz mieć na myśli ... big_smile

3,059

Metyl napisał/a:

Myślę że 'zmierzyłeś' to jest niewłaściwe określenie. tongue

Sony, nie. Wszystko zdjęte. big_smile

Miarka w oczach big_smile

3,060

SonyXperia napisał/a:
Metyl napisał/a:

Sony, nie. Wszystko zdjęte. big_smile

Miarka w oczach big_smile

Miarkujcie się! wink Miarka się przebierze i nam wątek zamkną ... wink

https://lishacauthen.files.wordpress.com/2013/04/tumblr_lija163nln1qd7pofo1_400.gif

3,061

A się dopytuję bo miała być poezja miłosna na środku klasy i swoje zarobiłem a tu kwiatuszku i cukiereczku... Ja poproszę minimum 5! Czyli 120 jak ktoś rozumie technicznego tongue

3,062

120 cukiereczków - nie za dużo węglowodanów? tongue

3,063

lody miętowe, miętóweczko, cukiereczku, powiem Ci, dlaczego wątek piszczącego wydał mi się trollingiem. Zatrzymałam się po kilku dosłownie zdaniach pierwszego posta:

Otóż zauważyłem od jakiegoś czasu, że rozmawiam fajnie w sieci, umawiam się na 1 spotkanie i czar pryska.

Popatrzcie na ten wątek ... Czar nie pryska. wink

Dziś muszę odespać poprzednie nieprzespane noce. Znikam wcześniej z wątku, a Wy się mierzcie, ważcie, bawcie ... wink

Pani woźna pogroziła palcem, ale ... już jej przeszło.

Na dobranoc zostawiam wyciszającą piosenkę:

3,064

I_see_beyond napisał/a:

lody miętowe, miętóweczko, cukiereczku, powiem Ci, dlaczego wątek piszczącego wydał mi się trollingiem. Zatrzymałam się po kilku dosłownie zdaniach pierwszego posta:

Otóż zauważyłem od jakiegoś czasu, że rozmawiam fajnie w sieci, umawiam się na 1 spotkanie i czar pryska.

Popatrzcie na ten wątek ... Czar nie pryska. wink

Ja na to zdanie nie zwróciłam uwagi. Tzn. zwróciłam, ale nie w ten sposób big_smile Już mi się nieraz tak zdarzyło, że w sieci gadało się fajnie, a potem... no, czar prysnął big_smile

W zasadzie tylko z 1 osobą poznaną w sieci utrzymuję jakiś bliższy kontakt w realu. Tak mniej więcej od 4 lat.

3,065

No właśnie Rh, dlatego na Ciebie czekamy, bo Ty jesteś w tym gronie największym specjalistą od poezji miłosnej big_smile big_smile

I_see, ja ostatnio mało czytam forum, ale ten wątek "niskie panie na gwałt poszukiwane" mnie tak rozbawił, że aż cały wnikliwie przeczytałam...osobiście poznałam w swoim życiu panów/kolegów, którzy mieli różne kompleksy na tle swojego wyglądu, ale raczej odnośnie wagi( za chudy/za gruby) oraz jeden mój kolega miał koszmarne blizny potrądzikowe na twarzy,chociaż wg mnie nawet z nimi był bardzo przystojny, zresztą nie tylko wg mnie smile ale jeśli faktycznie tamten chłopak nie jest trollem, to już chyba nawet przestaje to być zabawne....

p.s.ze mnie to taki kwaśny cukiereczek, co to mordkę wykręca przy jedzeniu big_smile na szczęście są amatorzy i takich łakoci tongue

3,066

Zajrzałam jeszcze na chwilę, bo przyszło powiadomienie o poście na tablet.

Santa, ja mam w zasadzie kilka znajomości z tego forum (wątek obok), które przeniosły się do reala (robiliśmy kilka spotkań, wspominałam o tym tutaj). Zobaczymy w jakim kierunku pójdą. Innych znajomości zawartych przez internet nie mam niż poprzez to forum. Prawda jest taka, że aby znajomość się utrzymała, czy to wirtualna czy realna, trzeba ją podtrzymywać - pisemnie czy poprzez spotkania w realu.

lody miętowe napisał/a:

No właśnie Rh, dlatego na Ciebie czekamy, bo Ty jesteś w tym gronie największym specjalistą od poezji miłosnej

rh72,  jako "wątkowy belfer" mogę Ci postawić "bardzo dobry" za poprzedni utwór. Ale uznanie twórczości w oczach koleżanek z klasy powinieneś sobie wziąć do serca. wink Potraktuj to jako zachętę. Możesz ułożyć poemat o koleżance na przykład. wink

lody miętowe napisał/a:

p.s.ze mnie to taki kwaśny cukiereczek, co to mordkę wykręca przy jedzeniu big_smile na szczęście są amatorzy i takich łakoci tongue

Oczywiście, miętóweczko. smile

To jak - przychodzi ktoś jutro do tej szkoły? wink

3,067

I_see_beyond napisał/a:

Santa, ja mam w zasadzie kilka znajomości z tego forum (wątek obok), które przeniosły się do reala (robiliśmy kilka spotkań, wspominałam o tym tutaj). Zobaczymy w jakim kierunku pójdą. Innych znajomości zawartych przez internet nie mam niż poprzez to forum. Prawda jest taka, że aby znajomość się utrzymała, czy to wirtualna czy realna, trzeba ją podtrzymywać - pisemnie czy poprzez spotkania w realu.

Tak, tylko po co podtrzymywać znajomość, której czar prysnął? wink

3,068

Pietruszko, logicznie myślisz. smile

"Bardzo dobry" z logiki - to chyba na jakichś studiach wykładają. wink

Jakiego przedmiotu tu jeszcze nie było?... big_smile

3,069

santapietruszka napisał/a:

Ja na to zdanie nie zwróciłam uwagi. Tzn. zwróciłam, ale nie w ten sposób big_smile Już mi się nieraz tak zdarzyło, że w sieci gadało się fajnie, a potem... no, czar prysnął big_smile

W zasadzie tylko z 1 osobą poznaną w sieci utrzymuję jakiś bliższy kontakt w realu. Tak mniej więcej od 4 lat.

Ja mam zerowe doświadczenie jeśli chodzi o znajomości z portali randkowych. Natomiast z tego co czytam na forum i co mówią mi znajomi, to te relacje tam zawarte nie przetrwały próby czasu. Pewnie jakaś tam jedna historia czy dwie to jakiś pozytywny przykład, że ten system poznawania ludzi się sprawdza, ale ja patrzę na to od samego początku sceptycznie. I konta na portalu randkowym ze zdjęciem zakładać nie będę.

I tak ogólnie odnośnie "starych miłości":

Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą
Na co komu dziś wczorajszy dzień
(...)
Na co komu dziś wczorajsza miłość
Na co komu dziś wczorajszy sen
Po co dalej pić to samo piwo
Kiedy czujesz, że uleciał gaz
.

3,070

No, znajomość, o której mówię, to właśnie jest z portalu big_smile Ogólnie nie wypaliło, ale kumplujemy się - tak w miarę, bo w grę wchodzi też odległość smile

3,071

Oczywiście, rozumiem. smile Tak znajomość też się może skończyć. Ale fajnie, że pozostajecie w dobrych relacjach. Raz coś wypali, raz nie wypali - ja bardzo spokojnie podchodzę do życia (po rozwodzie*). smile

* Bo mi się "po" duuuużo odmieniło. In plus.

3,072

I_see, "poemat o koleżance" już był, ale skrytykowałam Rh, że kiepski i że stać go na więcej big_smile i....zaniechał dalszych prób... A może byłam za ostra i może kiedyś w szkolnych podręcznikach byśmy przeczytali "R.H.wielkim poetą był" big_smile big_smile

3,073

Teraz nietrudno dostać się do szkolnych podręczników, więc kto wie, kto wie... wink

3,074 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 23:03:05)

I_see_beyond napisał/a:

Pietruszko, logicznie myślisz. smile

"Bardzo dobry" z logiki - to chyba na jakichś studiach wykładają. wink

To punkt dla santy smile A ja pamiętam logikę jeszcze z... liceum !! Byłam ostatnim rocznikiem, który w pierwszej klasie liceum przez jakieś pół roku w ramach przedmiotu z matematyki uczono podstaw logiki wink Licealny koszmarek za sprawą pana Psora big_smile Na studiach było to wykładane znacznie bardziej profesjonalnie wink Np. jest na filologii polskiej. Nie wiem tylko w jakim zakresie. W każdym razie  umiejęność "rozwiązania tautologii" to ważna sprawa, bo ni hu.. hu.. wykuć się tego nie da  tongue

3,075

SonyXperia napisał/a:

Byłam ostatnim rocznikiem, który w pierwszej klasie liceum przez jakieś pół roku w ramach przedmiotu z matematyki uczono podstaw logiki wink

To my jesteśmy chyba ten sam rocznik tongue Albo młodsza jesteś, bo ja nie wiem, czy byłam ostatnia big_smile

3,076

SonyXperia napisał/a:

Byłam ostatnim rocznikiem, który w pierwszej klasie liceum przez jakieś pół roku w ramach przedmiotu z matematyki uczono podstaw logiki wink

To my jesteśmy chyba ten sam rocznik tongue Albo młodsza jesteś, bo ja nie wiem, czy byłam ostatnia big_smile

Ja na pewno byłam ostatnim rocznikiem wink

3,077 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-12 23:06:42)

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie wiem, czy uda mi się wyguglować, czy ja też tongue
Logiki się uczyłam, ale nie jestem pewna, czy jako ostatni rocznik, bo średnio mnie to interesowało big_smile

3,078 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 23:13:18)

SonyXperia napisał/a:

Logiki się uczyłam, ale nie jestem pewna, czy jako ostatni rocznik, bo średnio mnie to interesowało big_smile

To był maniak matematyki big_smile Nie wiem, za jakie grzechy w klasie humanistycznej mieliśmy takie jazdy z majcy i fizy? big_smile Jak ja go sobie przypomnę, jak on się "pluł" o dysjunkcji, koniukcji, o alternatywach i implikacji... big_smile big_smile big_smile

Edit: Przynajmniej jest co wspominać big_smile wink

3,079

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

To był maniak matematyki big_smile Nie wiem, za jakie grzechy w klasie humanistycznej mieliśmu takie jazdy z majcy i fizy? big_smile Jak ja go sobie przypomnę, jak on się "pluł" o dysjunkcji, koniukcji, o alternatywach i implikacji... big_smile big_smile big_smile

Ja miałam taką babkę od fizyki... gościa z matmy to wspominam bardzo miło... z tym, że teraz się zakręciłam, bo on chyba w 1 klasie mnie nie uczył, tylko jakaś inna babka...

No. Musiałam zamknąć oczy i przypomnieć sobie, jak wyglądał mój zeszyt big_smile Logiki w 1 klasie uczyła mnie babka, która potem poszła na emeryturę i był gość big_smile

3,080 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 23:16:14)

SonyXperia napisał/a:

To był maniak matematyki big_smile Nie wiem, za jakie grzechy w klasie humanistycznej mieliśmu takie jazdy z majcy i fizy? big_smile Jak ja go sobie przypomnę, jak on się "pluł" o dysjunkcji, koniukcji, o alternatywach i implikacji... big_smile big_smile big_smile

Ja miałam taką babkę od fizyki... gościa z matmy to wspominam bardzo miło... z tym, że teraz się zakręciłam, bo on chyba w 1 klasie mnie nie uczył, tylko jakaś inna babka...

No. Musiałam zamknąć oczy i przypomnieć sobie, jak wyglądał mój zeszyt big_smile Logiki w 1 klasie uczyła mnie babka, która potem poszła na emeryturę i był gość big_smile

Problem polegał na tym, że on był dobrym matematykiem, ale niczego, ale to naprawdę niczego nie potrafil wytłumaczyć  big_smile Ale za to był bardzo fair w stosunku do tych którzy nie zdawali matury z majcy, bo ja nie miałam jej obowiązkowej tongue Taki znowu ostatni rocznik big_smile

3,081 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-12 23:18:12)

SonyXperia napisał/a:

Problem polegał na tym, że on był dobrym matematykiem, ale niczego, ale to naprawdę niczego nie potrafil wytłumaczyć  big_smile

A to ja nie narzekam. Inna sprawa, że mi się wiedza na zasadzie zrozumienia zawsze łatwo wchłaniała, gorzej, jak trzeba było coś zakuwać na pamięć, tu już wyłaziło moje wrodzone genetyczne lenistwo big_smile Możliwe, że inni inaczej odbierali nauczycieli.
Też nie miałam matmy obowiązkowej na maturze. Biologię zdawałam. Ale też nie pamiętam, czy jako ostatni rocznik big_smile

3,082 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 23:22:35)

SonyXperia napisał/a:

Problem polegał na tym, że on był dobrym matematykiem, ale niczego, ale to naprawdę niczego nie potrafil wytłumaczyć  big_smile

A to ja nie narzekam. Inna sprawa, że mi się wiedza na zasadzie zrozumienia zawsze łatwo wchłaniała, gorzej, jak trzeba było coś zakuwać na pamięć, tu już wyłaziło moje wrodzone genetyczne lenistwo big_smile Możliwe, że inni inaczej odbierali nauczycieli.
Też nie miałam matmy obowiązkowej na maturze. Biologię zdawałam. Ale też nie pamiętam, czy jako ostatni rocznik big_smile

Ja jako dodatkowy przedmiot to geografię, którą na maturze olałam całkowicie. Zawsze byłam troche pod prąd i uczyłam się naprawdę tego co mi się podobało big_smile tongue
Ale jak ja zobaczyłam tę logikę na studiach, to dostałem gęsiej skórki big_smile Jednak dobry nauczyciel, to skarb... no wykładowca wink
Ajsi, tak sobie tu teraz piję do Ciebie wink big_smile

3,083 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-12 23:23:41)

Sonówka, Ty młoda dupencja jesteś jednak, bo tu czytam, że matematyka obowiązkowa na maturze zrobiła się na nowo w 2010 big_smile

A ja to zdawałam maturę jeszcze wtedy, jak były jedynie 3 przedmioty do wyboru - matematyka, biologia, historia big_smile

3,084

Sonówka, Ty młoda dupencja jesteś jednak, bo tu czytam, że matematyka obowiązkowa na maturze zrobiła się na nowo w 2010 big_smile

E nie, no coś Ty, znacznie wcześniej chyba... Skąd Ty masz takie info?

3,085

SonyXperia napisał/a:

E nie, no coś Ty, znacznie wcześniej chyba... Skąd Ty masz takie info?

Z google tongue Artykuł z wp.pl.

05-05-2010 (08:13)
Po 25 latach wróciła na maturę
We wtorek maturzyści pisali egzamin z języka polskiego, zaś dziś zmierzą się z zadaniami z matematyki. Ostatni raz egzamin z tego przedmiotu jako obowiązkowy zdawali maturzyści 25 lat temu.

3,086 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 23:29:55)

No nie, no trochę wcześniej zdawałam tę maturę niż w 2010 r big_smile

Teoria młodej dupencji upadła big_smile
Ja miałam trzeci przedmiot do wyboru wedle życzenia tongue
I zdawałam polski, niemiecki i geografię

3,087 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-12 23:39:06)

SonyXperia napisał/a:

Czyli młodsza jesteś, bo ja miałam do wyboru matmę, biologię i historię. Ale też nie pamiętam, czy jako ostatni rocznik big_smile

Inaczej - to były 3 przedmioty do wyboru na egzamin pisemny. Na ustny można było sobie wybrać właściwie wszystko. Tylko, że raczej nikt nie chciał się przepracowywać, żeby się dodatkowo jeszcze czegoś uczyć big_smile

3,088

SonyXperia napisał/a:

Czyli młodsza jesteś, bo ja miałam do wyboru matmę, biologię i historię. Ale też nie pamiętam, czy jako ostatni rocznik big_smile

Inaczej - to były 3 przedmioty do wyboru na egzamin pisemny. Na ustny można było sobie wybrać właściwie wszystko. Tylko, że raczej nikt nie chciał się przepracowywać, żeby się dodatkowo jeszcze czegoś uczyć big_smile

Hahaha big_smile Dokładnie big_smile Bo to wtedy nie były testy, ale coś tam trzeba było na tej kartce naskrobać i coś z siebie na ustnym wydusić wink

3,089 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-12 23:45:24)

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Hahaha big_smile Dokładnie big_smile Bo to wtedy nie były testy, ale coś tam trzeba było na tej kartce naskrobać i coś z siebie na ustnym wydusić wink

Nawet chyba była ilość stron papieru kancelaryjnego, na którym się pisało, wymagana. Ale tu pewna nie jestem, czy nie pomyliłam z jakąś zwykłą klasówką big_smile
W każdym razie na temat przystosowania organizmów żywych do życia w danym środowisku machnęłam 16 stron big_smile Nie było to trudne, bo temat raczej z tych wodolejskich, wystarczyło znać podstawy i mieć wyobraźnię big_smile

3,090 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 23:54:03)

SonyXperia napisał/a:

Nawet chyba była ilość stron papieru kancelaryjnego, na którym się pisało, wymagana. Ale tu pewna nie jestem, czy nie pomyliłam z jakąś zwykłą klasówką big_smile
W każdym razie na temat przystosowania organizmów żywych do życia w danym środowisku machnęłam 16 stron big_smile Nie było to trudne, bo temat raczej z tych wodolejskich, wystarczyło znać podstawy i mieć wyobraźnię big_smile

Pamiętam tylko tematy z niemieckiego. Nie wiem dlaczego ... pisemny był o roli mediów we współczesnym świecie (wypracowanko trza było machnąć) rozumienie tekstu czytanego to było coś o wojnie i jej skutkach big_smile Tematu rozumienia mówionego już nie pamiętam... big_smile

Ale teraz jest luz blues, nie trzeba mieć matury, potem jest do wyboru pełno szkół  tylko policealnych big_smile

Edit: Nie wiem jak Ty,ale ja jutro zaśpię do naszej szkółki wink

3,091

Rozmarzyłam się big_smile

Tematów z angielskiego nie pamiętam kompletnie big_smile Z polskiego zresztą też nie big_smile

Może mi się przyśnią big_smile

Dobranoc big_smile

3,092

120 cukiereczków - nie za dużo węglowodanów? tongue

tongue Cukiereczków... ktoś mi tu kiedyś pocukrzył? A nie... 5! = 1*2*3*4*5 = 120
Jak nie zwracają uwagi na poezję moją to może i lepiej bo jak zwracają to zwykle zjadą big_smile

3,093

Maturzystki big_smile Kujonki, lizuski, prymuski, pupilki ale wmiękłem w towarzystwo big_smile same swojaki tongue

3,094

SonyXperia napisał/a:

Jednak dobry nauczyciel, to skarb... no wykładowca wink
Ajsi, tak sobie tu teraz piję do Ciebie wink big_smile

Mając takich studentów jak wy tutaj, wykładam ... z pasją. wink

Czasem się wychodziło z wykładowcami na piwo, tak więc napijmy się razem:http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif
Popełnialam wtedy zbrodnię dodając do niego sok, ale nic na to nie poradzę, że najbardziej lubię wino.

3,095

I_see_beyond napisał/a:

Popełnialam wtedy zbrodnię dodając do niego sok, ale nic na to nie poradzę, że najbardziej lubię wino.

Z samego rana taki rachunek sumienia... yikes

3,096

Tak, Santa . Lecz mam na myśli wino* do kolacji lub innej uroczystości! big_smile

Ja na maturze matmy obowiązkowo nie miałam. Z polskiego trafiłam na swoją ulubioną "Młodą Polskę". A logiki w LO nie przypominam sobie. wink

*Nie pamiętam, który jestem rocznik . Ale jestem z tych kobiet, które, jak wino, im starsze, tym lepsze. wink

3,097 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-13 07:38:38)

Jeśli chodzi o wczorajsze "liściki miłosne", to konspiracyjnie podawali je sobie w zeszytach Sony i Metyl . Żadne z ich nie odczytało ich po tablicą - Sony zgrabnie ominęła temat... zmieniając temat, a Metyl najzwyczajniej w świecie zignorował polecenie nauczyciela! lol

Wczoraj były zajęcia z fryzjerstwa. W tym roku będąc na wakacjach postanowiłam podciąć delikatnie włosy. Urlop spędzałam w rodzinnych stronach. Poszłam do lokalnego zakładu, który w czasach "mojej młodości" cieszył się dobrą opinią. Pani X w dalszym ciągu tam pracuje. A znana od zawsze jest z tego, że dobrze ścina włosy, ale lubi tzw. krótkie cięcie. Czyli mówisz, "2,5 cm", a ona mnoży to przez dwa: 2,5 cm x 2 = 5 cm

Dziewczyny, wiecie jak ja się poczułam kiedy skończyła?... Nic tak kobiety nie jest w stanie doprowadzić do płaczu jak coś takiego. big_smile

W każdym razie minął miesiąc, ja jestem już "u siebie", mam swoją wodę i swoje stałe kosmetyki i ...w chwili obecnej fryzura układa się rewelacyjnie! Pani X, zawsze była pani wielka!

Pani X poznała mnie po latach. Czesała mnie na studniówkę. smile

3,098

Pietruszko, ja zatrzymałam się w połowie pierwszego posta piszczącego. O co tam tak naprawdę chodzi w tym wątku?

3,099 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-13 07:21:24)

I_see_beyond napisał/a:

Pietruszko, ja zatrzymałam się w połowie pierwszego posta piszczącego. O co tam tak naprawdę chodzi w tym wątku?

A nie czytam już. Coś o tym, że po pierwszej randce każda zwiewa... ale w sumie nic dziwnego, skoro gość jest nudny i do bólu schematyczny na tych randkach, a przynajmniej tak go odbieram z postów smile

Idę zrobić drugą kawę, bo zamiast Ci odpowiedzieć, to niechcący zgłosiłam Twój post big_smile Mam nadzieję, że moderacja wybaczy mi zamieszanie po tym wypracowaniu, które napisałam z usprawiedliwieniem się big_smile

3,100

niechcący zgłosiłam Twój post big_smile

Wiedziałam, że się kiedyś doigram! big_smile Nie sądziłam tylko, że mnie załatwi Santapietruszka . big_smile

OK. Rozumiem. Ja nie czytałam do końca, więc nie powiem nic więcej, ale na pewno ważne jest to, aby na pierwszym spotkaniu zaciekawić kobietę rozmową.

W każdym razie do mnie dwa dni temu zadzwonił kolega, z którym kiedyś pracowałam. Wieści o moim rychłym rozwodzie roznoszą się po okolicy.;)  Pogadaliśmy sobie miło, kolega zrobił "wywiad", co u mnie i ... zaprosił do siebie. wink Jakby coś nie tak miało być z moim następnym lokum, to mam gdzie iść. big_smile Odmówiłam, niestety. Mnie z nim akurat interesują stricte zawodowe relacje.

3,101

Metyl napisał/a:

naszym pociesznym wątku. wink

Metyl , podpadleś mi.

Wątek ma charakter e d u k a c y j n y.

A jak ktoś czyta i ma z tego radość, to ... się trzeba tylko cieszyć. wink

3,102 Ostatnio edytowany przez Aga30 (2017-09-13 10:47:14)

I_see_beyond napisał/a:

kolega zrobił "wywiad", co u mnie i ... zaprosił do siebie. wink Jakby coś nie tak miało być z moim następnym lokum, to mam gdzie iść. big_smile Odmówiłam, niestety. Mnie z nim akurat interesują stricte zawodowe relacje.

Sorry, że tak się wtrącam w Wasz wątek,  ale nie mogłam się oprzeć jak zobaczyłam ten fragment. Też miałam kiedyś propozycję od "kolegi", by u niego zamieszkać.  On zmieniał pracę i wyprowadzał się do innego miasta, ale chciał wpadać na weekendy wink Niektórzy faceci mają chyba podryw na wybawiciela czy coś w tym stylu big_smile

3,103

Spoko, Aga, witaj. smile

Ja miałam jeszcze jedno ciekawe przeżycie w związku z moim coraz bliższym statusem "WOLNA". Opiszę później tu, lub na "moim" drugim wątku.

3,104

Ja chciałem zaprosić 'wolną' koleżankę, z którą kiedyś świetnie się dogadywaliśmy z drugą, jako przyzwoitką aby nic nie było dwuznacznego. Przyzwoitka nawet sama zainicjowała event bo byliśmy kiedyś razem w fajnej grupie. I sama nie mogła w ten dzień - to mówię, że sami pójdziemy z tą 'wolną' big_smile Usłyszałem, że ona to nie mój target tongue big_smile Prawie nie zawyłem ze śmiechu! Do kina mieliśmy iść... i na lody... lub kawę. Fajnie spędzić czas. Do tej pory nie wyjaśniłem ze zdziwienia co to jest 'mój target'... Ale muszę wyjaśnić lol

3,105 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-13 14:25:27)

To ja Ci wyjaśnię za koleżankę, bez zbędnych złośliwości ofkors tongue Nie w każdy "kapitał ludzki" opłaca się inwestować  tongue

3,106 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-13 14:59:41)

Zasoby... Zasoby a nie kapitał. Kapitalistko tongue
Ale ja to ten kapital czy ona? smile

3,107

Kapitał to jej czas tongue

3,108

Aaaaa... Zrozumialem... Racja... Film okazal sie byc w koncu koncow jednak kiepski tongue

3,109

I_see_beyond napisał/a:

Metyl , podpadleś mi.

Ale to słowo nie miało wydźwięku pejoratywnego. wink

3,110

O żadnej przyzwoitce nie było mowy w opisanej przeze mnie sytuacji. wink

Metyl , jeśli chodzi o konotacje wyrazów na tym wątku to ... długo by dyskutować!  wink big_smile

3,111 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-13 16:49:06)

rh72 napisał/a:

Aaaaa... Zrozumialem... Racja... Film okazal sie byc w koncu koncow jednak kiepski tongue

Noooo.... przecież "fabuła" musi być interesująca, podobnie jak główny bohater oraz aktor odtwarzający rolę tongue Kobiety są wybredne... Co zrobisz, jak nic nie zrobisz tongue

3,112

rh72 napisał/a:

Do tej pory nie wyjaśniłem ze zdziwienia co to jest 'mój target'... Ale muszę wyjaśnić lol

Śmiało. wink

3,113 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-09-13 19:39:25)

Rh, ale ten target, to , że Cie po prostu spławiła, bo nie jesteś w jej typie, czy "nie", bo uważa, że ona nie jest dla Ciebie? smile

Moi drodzy, dzisiaj jest "Dzień Całowania Chłopaków w Usta", więc Drodzy Panowie ode mnie buziaki dzisiaj tongue 

P.s. jeszcze jest Dzień Programisty big_smile, ale kto by to świętował tongue

3,114

Ale buzi czy z języczkiem? tongue

3,115

A to już kto co tam lubi tongue

3,116

O, widzisz, lody miętowe , zwróciłaś uwagę na to samo co ja. Nie mogłam wcześniej opublikować posta przez ten 500 internal server error.

Kolega rh72 przygotowuje się do odpowiedzi, której sam, bez ciągnięcia za język chce / musi nam udzielić ( big_smile ), a ja w tym czasie sobie porozkminiam.

Tamta 'wolna' koleżanka może (?) sobie pomyliła słowa "typ" i "target", w sensie "nie jestem w Twoim typie" (niemożliwe, że chcesz się ze mną umówić "we dwoje") a "nie jestem Twoim targetem" (nie wyobrażaj sobie zbyt wiele po tym wspólnym filmie). Dziś mam słabszy dzień do klarowania różnych rzeczy, możliwe, że to źle ujmuję i tworzę sztuczny problem.

W każdym razie dochodzi do propozycji spotkania k-m. I tu jest trudna moim zdaniem czasami kwestia określenia intencji. Ty proponujesz kino, kawę i lody, bo po prostu lubisz tę osobę i chcesz z nią spędzić miło czas, a koleżanka może sobie to nadinterpretować, że oczekujesz czegoś więcej, a powyższe to wstęp do tego. I droga do nieporozumienia gotowa.

Jakieś wskazówki dla nas, koleżanek, jak rozpoznać te intencje kryjące się za tego typu zaproszeniami? Ja pytam poważnie. Męski świat ... bywa dla mnie odległą galaktyką. / :

3,117 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-13 20:13:22)

Metyl napisał/a:

Ale buzi czy z języczkiem? tongue

Zakrztusiłam się big_smile

3,118

lody miętowe napisał/a:

Moi drodzy, dzisiaj jest "Dzień Całowania Chłopaków w Usta"

A kiedy jest "Dzień Całowania Dziewczyn w Usta"?
Ja lubię namiętne pocałunki najbardziej, jeśli chodzi o kategorie. wink

3,119

SonyXperia napisał/a:

Zakrztusiłam się big_smile

Czym? lol

Ajsi, mnie też wywala co jakiś czas ten błąd. Bodaj od wczoraj.

3,120

Metyl napisał/a:

Ajsi, mnie też wywala co jakiś czas ten błąd. Bodaj od wczoraj.

Myślę, że większość z nas ma ten problem. Dziewczyny z "mojego" wątku obok też się skarżyły. Ja się na tym zupełnie nie znam, ale...czy to może mieć coś wspólnego z ostatnim bardzo widocznym atakiem trolli?...

Ja dziś w ogóle nic nie piszę na forum przez to.

Posty [ 3,056 do 3,120 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 46 47 48 49 50 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024