Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 4,079 ]

1,756

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Gdzie płynę, z tymi 13 latami to się przyznałem do błędu... A nic więcej złego ostatnio nie zrobiłem. tongue

Racja! big_smile

A wcześniej to mam czystą kartotekę. tongue

Zobacz podobne tematy :

1,757

Ja pierdziele...GOSPODYNI, gdzie jest GOSPODYNI, trzeba porządek tu zaprowadzić tongue

1,758

Metyl napisał/a:

A jeszcze jedno, miałem to napisać ostatnio ale mi wypadło. rh72, masz plusa za awatara. Ach, pamiętny film to był...

Hahaha! Metyl, ale mnie nie podrywaj! big_smile tongue

Film i książka dobre... Ale smutne.

1,759 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-27 20:36:41)

Metyl napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ale Ty w ogóle rozmawiałeś pisemnie w jakimś temacie z I_see czy tylko tutaj przyczłapałeś i postanowiłeś zadziałać?

Wydaje mi się że gdzieś tam kiedyś chyba rozmawialiśmy. Ale całkiem możliwe, że nie rozmawialiśmy wcale wcześniej. Zresztą jakie to ma niby znaczenie?

Metyl, ja Cię proszę, chcesz umówić się z Kobietą, z którą nie wiesz czy wymieniłeś kilka zdań pisemnych?
Z szacunku do I_see nie powinieneś nawet tego pisać.

Przecież to jest high level desperacji.

Jeszcze jakbyś był konsekwentny w wyborze kobiety z którą chcesz się spotkać to może by to przeszło, a Ty proponujesz spotkanie Każdej która coś napisze w moim wątku.

1,760

Ja to bym GOSPODARZA szukała a nie gospodyni big_smile I to takiego, który nie ma na imię Darek tongue

1,761

SonyXperia napisał/a:

Ja to bym GOSPODARZA szukała a nie gospodyni big_smile I to takiego, który nie ma na imię Darek tongue

Przypominam, że tutaj jest gospodyni, więc gospodarza proszę szukać sobie w innym wątku. tongue

1,762

lody miętowe napisał/a:

Ja pierdziele...GOSPODYNI, gdzie jest GOSPODYNI, trzeba porządek tu zaprowadzić tongue

Dobra, napisałam już swoje co sądzę o tej sytuacji, więc zaprowadzam porządek.
Porządek wraca do łask na tym wątku! big_smile

1,763 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-27 20:35:39)

Krejzolka82 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Przypominam, że tutaj jest gospodyni, więc gospodarza proszę szukać sobie w innym wątku. tongue

A ja tylko tak podpowiadam tongue

1,764 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 20:37:57)

Krejzolka82 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Prze Pani, ale forum to byt bezwymiarowy, jak rozstawić tu nas po kątach? big_smile tongue

1,765 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-08-27 20:38:31)

Krejzolka82 napisał/a:

Metyl, ja Cię proszę, chcesz umówić się z Kobietą, z którą nie wiesz czy wymieniłeś kilka zdań pisemnych?

Już pisałem wcześniej. Dla Ciebie czy tam Wolfa może to być dziwne/nie do zaakceptowania/cokolwiek innego. Dla mnie niekoniecznie. I ja bym to bardziej nazwał spotkaniem niż umówieniem się stricte no ale ok. wink

Z szacunku do I_see nie powinieneś nawet tego pisać.

jw.

Przecież to jest high level desperacji.

Ale czy ja rzuciłem deklaracje miłosne czy w ogóle jakiekolwiek? No...nie. Nie zdarzyło Ci się NIGDY umówić/spotkać z kimś (tak, facetem) tak po prostu? Żeby daną osobę poznać bo na przykład jest wg Ciebie interesującą osobą? Mnie się zdarzyło. I wyniosłem z tego koniec końców trwającą do dziś bardzo dobrą koleżeńską znajomość.

Jeszcze jakbyś był konsekwentny w wyborze kobiety z którą chcesz się spotkać to może by to przeszło, a Ty proponujesz spotkanie Każdej której coś napiszę w moim wątku.

Eee...nie? big_smile

1,766

AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Prze Pani, ale forum to byt bezwymiarowy, jak rozstawić tu nas po kątach? big_smile tongue

Ech Wolf... big_smile Nie nauczysz się nigdy pokory... i wcale nie taki to komplement smile

1,767

Ojej... Tyle zamieszania z mojego powodu. wink <niedowierza i kręci głową>

Wpadnę do Was później, to się wypowiem. Zbiorczo. wink

See you!

1,768 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 20:44:38)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ech Wolf... big_smile Nie nauczysz się nigdy pokory... i wcale nie taki to komplement smile

I właśnie powiedziałeś nieprawdę pokory to ja mam za dużo. wink

Chyba za mało mnie znasz po prostu. smile

Komuś innemu w tym wątku przydałoby się trochę pokory....

1,769

Metyl napisał/a:

Eee...nie? big_smile

Ech Metyl... no tak... no tak... big_smile Ciebie też poślą na drzewo - zobaczysz tongue

1,770

rh72 napisał/a:
Metyl napisał/a:

Eee...nie? big_smile

Ech Metyl... no tak... no tak... big_smile Ciebie też poślą na drzewo - zobaczysz tongue

Czyli wynika, że na drzewie się siedzi za brak pokory... big_smile A kto tam siedzi? tongue

1,771

AloneWolf90 napisał/a:

I właśnie powiedziałeś nieprawdę pokory to ja mam za dużo. wink
Chyba za mało mnie znasz po prostu. smile

OK, pewnie tak... smile Komentuję wypowiedzi a człowiek może je niedokładnie formułować... z pokorą też nie przesadzaj tongue

1,772 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-27 20:52:24)

Metyl napisał/a:

Ale czy ja rzuciłem deklaracje miłosne czy w ogóle jakiekolwiek? No...nie. Nie zdarzyło Ci się NIGDY umówić/spotkać z kimś (tak, facetem) tak po prostu? Żeby daną osobę poznać bo na przykład jest wg Ciebie interesującą osobą? Mnie się zdarzyło. I wyniosłem z tego koniec końców trwającą do dziś bardzo dobrą koleżeńską znajomość.

Zapytałam się dlaczego chcesz się spotkać to napisałeś takie dyrdymały, a co najgorsze nawet nie pamiętasz czy wymieniliście jakieś słowo pisane.
No proszę Cię, wiesz coś o I_see,bo nawet nie wiedziałeś co oznacza "bm" a jakbyś śledził Jej posty to byś po prostu wiedział.

Podaj przykład dlaczego I_see jest dla Ciebie interesująca, ale nie bo ma +30 tylko dlaczego personalnie Ona Ci pasuje (już nie wracam do tego, że z Lodami też się chciałeś umówić).

Oczywiście, że spotykałam.
Z Naprędce się spotkałam bo jest interesującym Facetem, bo poznałam Go na forum, rozmawiałam z Nim pisemnie i nawet pisemnie się z nim tutaj droczyłam.

1,773

AloneWolf90 napisał/a:

Czyli wynika, że na drzewie się siedzi za brak pokory... big_smile A kto tam siedzi? tongue

A już chciałem się zgodzić, że może źle rozumiem. A kto siedzi pod drzewem? tongue I dlaczego? big_smile

1,774

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A już chciałem się zgodzić, że może źle rozumiem. A kto siedzi pod drzewem? tongue I dlaczego? big_smile

Ja jestem pokorny i pokornie zajmuję się wykonywaniem powierzonych mi zadań i obowiązków. tongue

1,775

Sorry ale nie widzę sensu dalszej dyskusji skoro dla Ciebie są to 'dyrdymały'. Napisałem co i jak, drugi raz pisać mi się nie chce, tak samo jak tłumaczyć tego czy owego. Ty masz swoje zdanie i podejście, ja mam swoje. Ty patrzysz na coś w ten sposób, ja (jak widać) w zgoła inny. I nic konstruktywnego z dalszego drążenia tego tematu nie wyjdzie.

1,776 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 20:53:36)

Metyl napisał/a:

Sorry ale nie widzę sensu dalszej dyskusji skoro dla Ciebie są to 'dyrdymały'. Napisałem co i jak, drugi raz pisać mi się nie chce, tak samo jak tłumaczyć tego czy owego. Ty masz swoje zdanie i podejście, ja mam swoje. Ty patrzysz na coś w ten sposób, ja (jak widać) w zgoła inny. I nic konstruktywnego z dalszego drążenia tego tematu nie wyjdzie.

Słuchaj Metyl problem jest taki, że Ty patrzysz tylko ze Swojej perspektywy, to że dla Ciebie wiele nie trzeba by się umówić, nie znaczy, że tak jest też dla kobiet... A Ty w ogóle na to nie patrzysz... Patrzysz tylko ze Swojego punktu widzenia... To tak jak by druga strona w ogóle Cię nie obchodziła... Dalej już Cię nie będę punktował, bo to nie ma sensu...

1,777 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-27 20:57:12)

I_see przepraszam Cię za to całe zamieszanie. smile

Dobra. Napisaliśmy co chcieliśmy, więc koniec tematu.

1,778

Jedno ego spotkało drugie ego a poszło o kobiety... big_smile Trzecie ego na wakacjach na szczęście tongue

1,779

Krejzolka82 napisał/a:

A racja, I_see, przepraszamy bo zrobiło się chyba za poważnie i za drażliwie sad

1,780

[wpis kontrolny, żeby zobaczyć gdzie skończyłem czytać ]

Moim zdaniem krejzi oraz wilk mają rację i to nie ulega wątpliwości.

1,781

Tak czytam i czytam, i myślę, co za dziecinada. Nie rozumiem o co problem, że facet ma ochotę na spotkanie z babeczką? A co w tym złego, jeśli obydwoje mieliby na to chęc? Zazdrośni jesteście czy co?

1,782

rh72 napisał/a:

Jedno ego spotkało drugie ego a poszło o kobiety... big_smile Trzecie ego na wakacjach na szczęście tongue

Ech... Słuchaj rh72 po prostu sobie obserwuję czasem Beyond i jako jedyna napisała o mnie prawdę w tym wątku, czuję się zobowiązany, by też dostała to na co zasługuję... Nigdy nie zapominam krzywd, ale i też ludzi, którzy zrobili dla mnie coś dobrego. smile Ci drudzy zawsze mogą na mnie liczyć.

1,783

rh72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A racja, I_see, przepraszamy bo zrobiło się chyba za poważnie i za drażliwie sad

Ja próbowałam rozluźnić atmosferę, więc nie przepraszam tongue

1,784

A ja tu byłam cały czas, ale tylko czytałam.

1,785 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-27 21:03:09)

Ja nie bardzo rozumiem, co Was to obchodzi, dlaczego Metyl chce się spotkać z Ajsi. Ajsi raczej też obrońców nie potrzebuje, będzie chciała, to się spotka, nie będzie chciała, to nie. Co Wy, przedszkolanki jesteście? Nie poniosło Was? I do tego takie publiczne roztrząsanie, co Metylem kieruje, czy już rozmawiał i dlaczego, a po co... weźcie jaj nie róbcie.

1,786

Symbi napisał/a:

Tak czytam i czytam, i myślę, co za dziecinada. Nie rozumiem o co problem, że facet ma ochotę na spotkanie z babeczką? A co w tym złego, jeśli obydwoje mieliby na to chęc? Zazdrośni jesteście czy co?

Dzięki Symbi... to jest głos podsumowujący! big_smile Ale pisałem - faceci zaczubieni nie zawsze rozsądnie gadają smile

1,787

santapietruszka napisał/a:

Ja nie bardzo rozumiem, co Was to obchodzi, dlaczego Metyl chce się spotkać z Ajsi. Ajsi raczej też obrońców nie potrzebuje, będzie chciała, to się spotka, nie będzie chciała, to nie. Co Wy, przedszkolanki jesteście? Nie poniosło Was? I do tego takie publiczne roztrząsanie, co Metylem kieruje, czy już rozmawiał i dlaczego, a po co... weźcie jaj nie róbcie.

A tak dobrze się zapowiadało... Na niezłą bitkę big_smile

1,788

Ja nie bardzo rozumiem, co Was to obchodzi, dlaczego Metyl chce się spotkać z Ajsi. Ajsi raczej też obrońców nie potrzebuje, będzie chciała, to się spotka, nie będzie chciała, to nie. Co Wy, przedszkolanki jesteście? Nie poniosło Was?

Hahaha! Teraz nastąpi czas posypywania głów popiołem big_smile Ale, ale... hmmmm... a my coś też nie mieszaliśmy tam paluszków? tongue

1,789

AloneWolf90 napisał/a:

Słuchaj Metyl problem jest taki, że Ty patrzysz tylko ze Swojej perspektywy, to że dla Ciebie wiele nie trzeba by się umówić, nie znaczy, że tak jest też dla kobiet... A Ty w ogóle na to nie patrzysz... Patrzysz tylko ze Swojego punktu widzenia... To tak jak by druga strona w ogóle Cię nie obchodziła... Dalej już Cię nie będę punktował, bo to nie ma sensu...

Jakoś nie zauważyłem by do tej pory I_see jakkolwiek konkretnie odrzuciła moją propozycję lub jakoś bardzo negatywnie zareagowała. Wniosek? Szukasz dziury w całym.

1,790 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-08-27 21:06:16)

SonyXperia napisał/a:

Ale żarty żartami, a zaczęło się aż robić nieprzyjemnie, naprawdę.

Dwoje dorosłych ludzi - jak będą chcieli, to się umówią - guzik Wam do tego, po co i czemu... Jak również guzik Wam do tego, z iloma babkami i w jakim wieku Metyl się chce umówić, Ajsi też umie czytać i wyciągać wnioski. Swoje.

1,791

SonyXperia napisał/a:

Nooooo... <zawiedziony> big_smile

1,792

Wiesz dlatego ja jestem zwolennikiem załatwiania takich rzeczy na privie i kolegę do tego namawiałem, a że na to zareagował agresją cóż jego sprawa...

Dziwne Pietruszka, że Ci swatanie publiczne nie przeszkadzało... Publiczne wyznania....

1,793

AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz dlatego ja jestem zwolennikiem załatwiania takich rzeczy na privie i kolegę do tego namawiałem, a że na to zareagował agresją cóż jego sprawa...

Dziwne Pietruszka, że Ci swatanie publiczne nie przeszkadzało... Publiczne wyznania....

Wilk, Ty chyba nie rozróżniasz żartów od wtryniania się w nieswoje sprawy...

1,794

I tak jedni będą drugich przekonywać. big_smile
Proszę usłuchać gospodynie i zakończyć ten temat.

Serio, ja nie chcę tutaj jatki.
To jest luzacki wątek i taki ma pozostać.

Wiem swoje też napisałam i też nie jestem bez winy.

1,795 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-27 21:11:24)

AloneWolf90 napisał/a:

Wilk, Ty chyba nie rozróżniasz żartów od wtryniania się w nieswoje sprawy...

No, ale wszyscy tu za bardzo się wtryniali, nie tylko ja... Jak masz mi coś do zarzucenia przeczytaj sobie regulamin forum... Odsyłam do punktu 19 regulaminu i jak coś się nie podoba możesz iść naskarżyć do moderacji...

1,796

SonyXperia napisał/a:

Ale żarty żartami, a zaczęło się aż robić nieprzyjemnie, naprawdę.

Osobiście nie jestem zwolennikiem wcinania się między wódkę a zakąskę wink

1,797 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2017-08-27 21:19:03)

EDIT smile

1,798

Chcecie, żeby zamknęli ten wątek?

1,799

Zrobiło się jak na prawdziwym forum randkowym, to może zmienimy temat?
Albo jakieś niesnanski rozwiązcie na prywatnych e mailach.

1,800

Ja nie chcę Krejzi...

1,801

rossanka napisał/a:

Na Ciebie to zawsze można liczyć. smile
Dziękuję. smile

Zapodawaj temat. smile

1,802

Rhino ale młody. smile
Ale ta dziewczyna, nie wiem,  czy by była zadowolona z wstawienia tu swojego zdjęcia.

1,803

AloneWolf90 napisał/a:

No, ale wszyscy tu za bardzo się wtryniali, nie tylko ja... Jak masz mi coś do zarzucenia przeczytaj sobie regulamin forum... Odsyłam do punktu 19 regulaminu i jak coś się nie podoba możesz iść naskarżyć do moderacji...

Wkurzający jesteś. Żal Ci tyłek ściska, że Metyl umie po prostu powiedzieć, że chętnie by się z kimś umówił, bo go ta osoba zainteresowała?

Sorry, Krejzi, ale na trochę się chyba muszę wypisać z tego wątku. Dobrej nocki Wam życzę smile

1,804

rossanka napisał/a:

Rhino ale młody. smile
Ale ta dziewczyna, nie wiem,  czy by była zadowolona z wstawienia tu swojego zdjęcia.

Haha, to samo miałam napisać, ale kolejnej wojenki nie chciałam tutaj. big_smile

No dzisiaj masakra w moim wątku. big_smile

1,805

AloneWolf90 napisał/a:

Wkurzający jesteś. Żal Ci tyłek ściska, że Metyl umie po prostu powiedzieć, że chętnie by się z kimś umówił, bo go ta osoba zainteresowała?

Sorry, Krejzi, ale na trochę się chyba muszę wypisać z tego wątku. Dobrej nocki Wam życzę smile

Dlatego, że bardzo lubię Krejzi nie odpowiem na Twój bezpodstawny atak. smile

1,806

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dziękuję. smile

Zapodawaj temat. smile

Jako, że temat ma w tytule portal randkowy, to mam pytanie do Was , czy ktoś był kiedyś w biurze matrymonialnym, czy takowe w ogóle jeszcze istnieją,  skoro jest internet?

Kolezanka była w takim jakieś 7 lat temu. Pamiętam jak opowiadała,  że jako jedno z kryteriów podała miejsce zamieszkania, miało być to samo miasto. A pani wlascicielka uparcie podsuwala jej kandydatów 100 km albo i więcej od miejsca jej zamieszkania.

1,807

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dziękuję. smile

Zapodawaj temat. smile

Jako, że temat ma w tytule portal randkowy, to mam pytanie do Was , czy ktoś był kiedyś w biurze matrymonialnym, czy takowe w ogóle jeszcze istnieją,  skoro jest internet?

Kolezanka była w takim jakieś 7 lat temu. Pamiętam jak opowiadała,  że jako jedno z kryteriów podała miejsce zamieszkania, miało być to samo miasto. A pani wlascicielka uparcie podsuwala jej kandydatów 100 km albo i więcej od miejsca jej zamieszkania.

Jak mieszkała w małym mieście to może nie było kandydatów na miejscu?

1,808

AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Dziękuję. smile

Zapodawaj temat. smile

Jak mieszkała w małym mieście to może nie było kandydatów na miejscu?

A nie nie, miasto bylo duże,  wojewódzkie.

W biurze z tego co opowiadała,  to nie było tak jak na filmie, że dostajesz katalog i sobie wybierasz kandydata, ale pracownicy biura ci go wybierają. Robią ci zdjęcia i jakieś profile psychologiczne.

1,809

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dziękuję. smile

Zapodawaj temat. smile

Nigdy nie byłam, nigdy się nie spotkałam.

A jakbyś znała takie miejsce to poszłabyś?

1,810

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Dziękuję. smile

Zapodawaj temat. smile

Nie  nie smile
Teraz nie szukam. Jak będzie,  to będzie, jak nie będzie to nie będzie,
Ale ciekawi mnie mechanizm i skuteczność takiego biura. Ile procent par udaje im się stworzyć.
Bo koleżanka nie zdolala tam nikogo poznać.

1,811

Z biurem matrymonialnym kojarzy mi się jedynie film - ten poniżej smile Też mieli w biurze plan do wypracowania tongue

1,812

Słuchajcie, akurat mam dziś taki dzień, że na forum zerkam jednym okiem – i to z wielkimi wyrzutami sumienia, bo akurat jestem potrzebna w realu – każdy ma taki dzień. A tu TYLE stron się nabiło … wink

To kilka takich luźnych refleksji po „burzy”, jaką wywołała moja potencjalna randka / spotkanie z Metylem. wink

Kiedy zaczynałam swój pisanie na forum w mojej stopce pojawił się taki napis o tym, co cenię w ludziach. A były to inteligencja, poczucie humoru, dystans do siebie i świata. Dziś dorzuciłabym jeszcze – dystans do forum. wink Bardzo dziękuję wszystkim, którzy stanęli w obronie moich uczuć – bardzo cenię w ludziach empatię. Zapewniam jednocześnie, iż jako doświadczona forumowiczka miewam się dobrze – w netkafejkach tak bywa, że ludzie czasami się wygłupiają, piszą sobie coś pół żartem, pół serio – nie mamy wpływu na to, co kto akurat „zobaczy” w tekście. . Akurat mam to szczęście, że dobrze czytam ludzi i ich intencje i właściwie odczytuję „literki”. I … dyskusję przeczytałam z uśmiechem. smile

Rozpisano tu ciekawy scenariusz, zaproszono gości weselnych, złożono piękne życzenia (niech się spełnią, a co! smile ), podobno prawdziwego wesela bez bitki być nie może, więc … długo tę imprezę zapamiętamy! smile

W kwestiach formalnych – moja rozprawa rozwodowa tuż, tuż, ale za Metyla jeszcze za mąż nie wyjdę. To czyn zabroniony i karalny. wink big_smile

PS Metyl Tobie poświęcę osobny post. wink

1,813

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nie  nie smile
Teraz nie szukam. Jak będzie,  to będzie, jak nie będzie to nie będzie,
Ale ciekawi mnie mechanizm i skuteczność takiego biura. Ile procent par udaje im się stworzyć.
Bo koleżanka nie zdolala tam nikogo poznać.

Ja kiedyś oglądałam "Chłopaki do wzięcia" i właśnie trafiłam na odcinek, jak Chłopak był w biurze matrymonialnym, ja bym się nie odważyła jednak na biuro.

1,814 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-27 22:40:52)

Metyl, ja też nie pamiętam wspólnego wątku, na którym rozmawialiśmy. Możliwe, że gdzieś mignął mi Twój nick, aczkolwiek ja sporo pisałam w dość specyficznym dziale. Niekoniecznie musieliśmy się tam wirtualnie „spotkać”. Wcześniej na tym wątku pojawiło się zdanie, że niegłupi z Ciebie facet. Rzuciłam wtedy okiem z ciekawości na kilka postów – i rzeczywiście.

Dostęp do naszych postów ma każdy – stają się one własnością forum. Jeśli zrobiłeś jakiś mały research i poczytałeś moje dowolne posty– mógł Ci się jak najbardziej rzucić w oczy styl pisania i moje poglądy. Jeśli Cię to zaciekawiło, a moja osoba zainteresowała, mogę powiedzieć: dziękuję. Po prostu mi miło. smile

Masz swój pogląd na temat kobiet 30+. Wolno Ci go mieć. To miłe, że widzisz „nas” w ten sposób – jako inspirujące i frapujące. Często tak jest. smile

W kwestii spotkań forumowych – nie widzę w nich nic złego. Mam tu stałą ekipę z sąsiedniego wątku, z którą spotykam się raz na jakiś czas na pogaduchy – czasem 1:1, czasem w grupie mniejszej lub większej. Za każdym razem jest świetnie. Ciekawych Ludzi można poznać wszędzie. Tzw. niezobowiązująca kawa (czyt. rozmowa) nie oznacza z automatu seks-randki czy deklaracji miłosnych aż po grób. wink Zresztą ja nie z „tych” dziewoi.

Myślę, że Twoje posty o mnie i skierowane do mnie odczytałam właściwie.

W kwestii mojej odpowiedzi:
http://i1.ryjbuk.pl/6a155a53a37cbfcae40f3528233acaf6b9e368da/kopciuszek-gif
To jak: wybiegasz za mną czy nie? wink

1,815

Krejzi, przez "mój" temat nie raz i nie dwa przetoczyła się burza.

Ale dalej się kręci i wciąż piszemy. smile

1,816

I_see_beyond napisał/a:

W kwestii spotkań forumowych – nie widzę w nich nic złego. Mam tu stałą ekipę z sąsiedniego wątku, z którą spotykam się raz na jakiś czas na pogaduchy – czasem 1:1, czasem w grupie mniejszej lub większej. Za każdym razem jest świetnie. Ciekawych Ludzi można poznać wszędzie. Tzw. niezobowiązująca kawa (czyt. rozmowa) nie oznacza z automatu seks-randki czy deklaracji miłosnych aż po grób. wink Zresztą ja nie z „tych” dziewoi.

Ale to też było do mnie? wink Ja sobie z tego zdaję sprawę i to doskonale.

http://i1.ryjbuk.pl/6a155a53a37cbfcae40f3528233acaf6b9e368da/kopciuszek-gif
To jak: wybiegasz za mną czy nie? wink

A mam powody by nie wybiegać? wink

1,817

Chyba nasi "goście weselni" mają zakończenie, na które czekali. wink

1,818

Najwyraźniej tak. wink

1,819

To dobranoc, Książę (?). wink

A goście niech się bawią dalej. big_smile

1,820

Książę niezbyt pasuje. Ale "K". się zgadza. wink

Dobranoc.

Posty [ 1,756 do 1,820 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024